Dwell

Welcoming Addition

Anthony Marks and his partner placed a projector and screen in front of the new 672-square-foot guesthouse in their backyard. A dozen or so people spread around the adjacent pool deck and watched against the backdrop of the boxy, broad-roofed structure.

Вы читаете отрывок, зарегистрируйтесь, чтобы читать полное издание.

Другое от: Dwell

Dwell 2 мин. чтенияArchitecture
Comments
Don’t the Berkshires get plenty of snow? Those minimally pitched roofs in “Full Circle” [January/February] seem like they’ll need a lot of roof raking in winter. Even if they can handle the weight, I’d be concerned about ice damming and leaks. FRED H
Dwell 3 мин. чтения
Heart of Glass
On a gently sloping field in the Swiss canton of Valais, a stone barn stands amid rows of grapevines before a looming mountain peak. Local farmer turned cattle trader Pierre-Joseph Huguet built the barn in 1854 to shelter his herd, and it’s still in
Dwell 3 мин. чтения
Inside and Out
At the end of a long road that winds through a dense spruce forest, just north of the small town of Kongsberg, Norway, sits an enormous greenhouse by a stream. Inside, an abundance of fruit trees—figs, grapes, citrus, cherries, and plums—and vegetabl