Dwell

The Sum of Its Parts

But David and Hannah Hodson had become attached to their 1950s home in the Hendra suburb of Brisbane after living in it for a year—even though the weatherboard house was dark, architecturally uninspired, and awkwardly close to a side property line. When they decided to create a larger home for themselves and their two children, they chose to renovate

Вы читаете отрывок, зарегистрируйтесь, чтобы читать полное издание.

Другое от: Dwell

Dwell 1 мин. чтения
Dwell
Editor-in-Chief William Hanley Managing Editor Camille Rankin Executive Editor Jenny Xie Senior Editor Mike Chino Articles Editor Sarah Buder Associate Editor Samantha Daly Assistant Editor Duncan Nielsen Contributing Editors Kelly Vencill Sanchez Je
Dwell 3 мин. чтенияArchitecture
Maximum Capacity
On one level, architect Aya Maceda’s mission was simple. A couple with four children and a weekend house in Sharon, Connecticut, wanted a modern barn to replace the crumbling garage on their property. In addition to sheltering cars, it would store a
Dwell 3 мин. чтения
Branching Out
“Look!” says Ąžuolas Titus, who’s just turned seven. He presents a purple newt spattered with mud while his older brothers, Vakaris, twelve, and Vėjas, nine, hold their labradoodle, Blue, at bay. Suddenly, they’re all off—dog in tow—racing along the