Наслаждайтесь этим изданием прямо сейчас, а также миллионами других - с бесплатной пробной версией

Только $9.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

Az Ember szakadatlan kutatása

Az Ember szakadatlan kutatása

Написано L. Ron Hubbard

Озвучено Golden Era Productions


Az Ember szakadatlan kutatása

Написано L. Ron Hubbard

Озвучено Golden Era Productions

Длина:
58 minutes
Издатель:
Издано:
Jan 1, 2009
ISBN:
9781078901963
Формат:
Аудиокнига

Описание

Rendkívüli dráma zajlott itt évezredeken át: az Ember hosszú időn keresztül tartó kutatása – amely „a másik fickó” rejtélyének próbált a mélyére hatolni, megpróbálva ezáltal megismerni önmagát – nemcsak a filozófia és vallás világában nyilvánult meg, hanem a háború és hódítás területén is kifejezésre jutott. Ennek a figyelemreméltó történetnek az értelmezése során L. Ron Hubbard felfedi a hiányzó részletet, amely végül megoldotta a rejtélyt. És amit ez a tudás előre jelez mind az egyén, mind az emberiség számára, az a siker olyan szintje, amely meghalad minden korábban elérhetőt.Az Ember szakadatlan kutatása: További adatok

Miből tevődik össze a másik fickó? Mi a másik fickó?A filozófusoknak meg kellett válaszolniuk ezt a kérdést. És ez az a kérdés, amit sohasem válaszoltak meg kielégítően. És ez az a kérdés, amit a Szcientológia kielégítően megválaszolt.

– L. Ron Hubbard

Rendkívüli dráma zajlott itt évezredeken át: az Ember hosszú időn keresztül tartó kutatása – amely „a másik fickó” rejtélyének próbált a mélyére hatolni, megpróbálva ezáltal megismerni önmagát – nemcsak a filozófia és vallás világában nyilvánult meg, hanem a háború és hódítás területén is kifejezésre jutott.Mégis, ennek ellenére (ha nem éppen ezért), ennek a kutatásnak a kritikus intenzitása, évszázadokon át tartó kudarca egyre mélyülő problémákat halmozott fel az Ember számára, míg végül – egészen pontosan 1879-ben – kétségbeesésében teljesen felhagyott a kereséssel. A kudarc nyomán keletkezett űrt pedig egy új és halálos elmélet töltötte be. Konkrétan az, hogy az a „másik fickó” nem több, mint agy, vér és inak összessége, egy inger-reakció mechanizmus, amely reagál a környezetére, de nem képes úrrá lenni rajta. És ahogy ez az elképzelés erőre kapott, úgy csökkent az egyes egyének irányába mutatott tisztelet, és ezzel együtt az egész emberiség érzéke a becsületre és a céltudatosságra.E figyelemre méltó történet elmondása során L. Ron Hubbard nemcsak azt magyarázza el, hogy miért volt oly hosszú időn át sikertelen az Ember hősies kutatása, de felfedi a hiányzó elemet is, amely végül meghozta a sikert, és megoldotta „a másik fickó” rejtélyét. Mert ma az ember valóban megismerheti az igazságot a másik emberi lénnyel kapcsolatban, és így megértheti önmagát. És amit ez a tudás előre jelez mind az egyén, mind az emberiség számára, az nemcsak a tisztelet, becsület és cél helyreállítása, hanem a siker olyan szintje, amely meghalad minden korábban elérhetőt.

Издатель:
Издано:
Jan 1, 2009
ISBN:
9781078901963
Формат:
Аудиокнига

Об авторе

With 19 New York Times bestsellers and more than 350 million copies of his works in circulation, L. Ron Hubbard is among the most enduring and widely read authors of our time. As a leading light of American Pulp Fiction through the 1930s and '40s, he is further among the most influential authors of the modern age. Indeed, from Ray Bradbury to Stephen King, there is scarcely a master of imaginative tales who has not paid tribute to L. Ron Hubbard. Then too, of course, there is all L. Ron Hubbard represents as the Founder of Dianetics and Scientology and thus the only major religion born in the 20th century.


Связано с Az Ember szakadatlan kutatása

Похожие Аудиокниги


Обзоры

Что люди думают о Az Ember szakadatlan kutatása

0
0 оценки / 0 Обзоры
Ваше мнение?
Рейтинг: 0 из 5 звезд

Отзывы читателей