Наслаждайтесь миллионами электронных книг, аудиокниг, журналов и других видов контента

Только $11.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

La filla fosca

La filla fosca

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra


La filla fosca

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra

оценки:
4/5 (1 оценка)
Длина:
4 часа
Издатель:
Издано:
30 апр. 2021 г.
ISBN:
9788726815849
Формат:
Аудиокнига

Описание

"La filla fosca" narra la història de la Leda, una professora universitària divorciada fa anys que viu completament dedicada a la feina i a les filles. Quan aquestes marxen a viure lluny amb el seu pare, la Leda es veu sorpresa per l’alliberament que sent i decideix anar-se’n de vacances a un poblet de la costa.
En aquest context i pàgina a pàgina, l’Elena Ferrante construeix un retrat exquisit d’una dona obstinada a la qual l’assalten tot de preguntes que la faran reflexionar sobre la maternitat i el seu origen. Es tracta de la tercera de les novel·les d’èxit mundial de Ferrante, en aquest cas especialment relacionada amb la maternitat, que ens endinsa en els sentiments contradictoris que transferim als nostres fills.Elena Ferrante és el pseudònim d’una autora nascuda a Itàlia, que s’ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual no coneixem cap detall biogràfic. Després de "L’amor que molesta", que Mario Martone va portar a la gran pantalla amb èxit, va editar el segon volum de la trilogia, "Els dies de l’abandonament", i posteriorment el tercer, "La filla fosca", tots tres publicats en aquesta mateixa col·lecció. El 2011 va escriure la tetralogia que la va convertir en un fenomen literari, formada per "L’amiga genial", "Història del nou cognom", "Una fuig, l’altra es queda" i "La nena perduda". Al llibre "La frantumaglia" (Navona, 2017) explica la seva experiència com a escriptora.
Издатель:
Издано:
30 апр. 2021 г.
ISBN:
9788726815849
Формат:
Аудиокнига

Об авторе

Elena Ferrante is the author of The Days of Abandonment (Europa, 2005), Troubling Love (Europa, 2006), The Lost Daughter (Europa, 2008), and the four novels known as the Neapolitan Quartet (My Brilliant Friend, The Story of a New Name, Those Who Leave and Those Who Stay, and The Story of the Lost Child) which were published by Europa Editions between 2012 and 2015. My Brilliant Friend, the HBO series directed by Saverio Costanzo, premiered in 2018. Ferrante is also the author of Frantumaglia: A Writer’s Journey (Europa, 2016), a children’s picture book illustrated by Mara Cerri, The Beach at Night (Europa, 2016), and a collection of personal essays illustrated by Andrea Ucini entitled Incidental Inventions (Europa, 2019). The Lost Daughter will be made into a feature film directed by Maggie Gyllenhaal and starring Olivia Colman. Her most recent novel is The Lying Life of Adults (Europa, 2020).Обзоры

Что люди думают о La filla fosca

4.0
1 оценки / 0 Обзоры
Ваше мнение?
Рейтинг: 0 из 5 звезд

Отзывы читателей