Наслаждайтесь миллионами электронных книг, аудиокниг, журналов и других видов контента

Только $11.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

L’amor que molesta

L’amor que molesta

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra


L’amor que molesta

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra

оценки:
3/5 (1 оценка)
Длина:
4 часа
Издатель:
Издано:
20 мая 2021 г.
ISBN:
9788726815863
Формат:
Аудиокнига

Описание

La relació entre la Delia i la seva mare, l’Amalia, era cruel i passional. La mort sospitosa de la mare el dia de l’aniversari de la Delia la porta a recórrer la seva terra napolitana per intentar esbrinar què va passar, amb qui estava i qui era en realitat la seva mare. La seva investigació no dona treva i a "L’amor que molesta" intenta transformar una quotidianitat familiar turmentada en un thriller domèstic que ens deixa sense alè.
Es tracta de la primera de les novel·les d’Elena Ferrante. L’obra amb què l’autora revela el seu talent en el món de la literatura italiana contemporània i sorprèn el món sencer amb la seva força literària. Un thriller familiar que manté el lector atrapat des del començament.

Aquest audiollibre està narrat en catalàElena Ferrante és el pseudònim d’una autora nascuda a Itàlia, que s’ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual no coneixem cap detall biogràfic. Després de "L’amor que molesta", que Mario Martone va portar a la gran pantalla amb èxit, va editar el segon volum de la trilogia, "Els dies de l’abandonament", i posteriorment el tercer, "La filla fosca", tots tres publicats en aquesta mateixa col·lecció. El 2011 va escriure la tetralogia que la va convertir en un fenomen literari, formada per "L’amiga genial", "Història del nou cognom", "Una fuig, l’altra es queda" i "La nena perduda". Al llibre "La frantumaglia" (Navona, 2017) explica la seva experiència com a escriptora.
Издатель:
Издано:
20 мая 2021 г.
ISBN:
9788726815863
Формат:
Аудиокнига

Об авторе

Elena Ferrante is the author of The Days of Abandonment (Europa, 2005), Troubling Love (Europa, 2006), The Lost Daughter (Europa, 2008), and the four novels known as the Neapolitan Quartet (My Brilliant Friend, The Story of a New Name, Those Who Leave and Those Who Stay, and The Story of the Lost Child) which were published by Europa Editions between 2012 and 2015. My Brilliant Friend, the HBO series directed by Saverio Costanzo, premiered in 2018. Ferrante is also the author of Frantumaglia: A Writer’s Journey (Europa, 2016), a children’s picture book illustrated by Mara Cerri, The Beach at Night (Europa, 2016), and a collection of personal essays illustrated by Andrea Ucini entitled Incidental Inventions (Europa, 2019). The Lost Daughter will be made into a feature film directed by Maggie Gyllenhaal and starring Olivia Colman. Her most recent novel is The Lying Life of Adults (Europa, 2020).Обзоры

Что люди думают о L’amor que molesta

3.0
1 оценки / 0 Обзоры
Ваше мнение?
Рейтинг: 0 из 5 звезд

Отзывы читателей