Наслаждайтесь миллионами электронных книг, аудиокниг, журналов и других видов контента

Только $11.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

Els dies de l’abandonament

Els dies de l’abandonament

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra


Els dies de l’abandonament

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra

оценки:
5/5 (1 оценка)
Длина:
6 часов
Издатель:
Издано:
23 апр. 2021 г.
ISBN:
9788726815832
Формат:
Аудиокнига

Описание

L’Olga és una dona feliç i satisfeta amb la seva vida familiar que es veu empesa a una davallada personal a la seva part més fosca i devastadora després que el seu marit l’abandoni de manera sobtada i la deixa amb les dues filles petites de la parella i el gos. Atrapada a les quatre parets del seu pis de Torí haurà de fer front als fantasmes de la seva infantesa i a la potencial pèrdua de la seva identitat pròpia.
Una història que talla la respiració i que s’ha acabat convertint en un èxit mundial. "Els dies de l’abandonament", publicat originalment el 2007, confirma el domini de la seva enigmàtica autora per captivar el lector i arrossegar-lo amb ella història endins, fins a les profunditats més fosques i doloroses del món femení.

Aquest audiollibre està narrat en catalàElena Ferrante és el pseudònim d’una autora nascuda a Itàlia, que s’ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual no coneixem cap detall biogràfic. Després de "L’amor que molesta", que Mario Martone va portar a la gran pantalla amb èxit, va editar el segon volum de la trilogia, "Els dies de l’abandonament", i posteriorment el tercer, "La filla fosca", tots tres publicats en aquesta mateixa col·lecció. El 2011 va escriure la tetralogia que la va convertir en un fenomen literari, formada per "L’amiga genial", "Història del nou cognom", "Una fuig, l’altra es queda" i "La nena perduda". Al llibre "La frantumaglia" (Navona, 2017) explica la seva experiència com a escriptora.
Издатель:
Издано:
23 апр. 2021 г.
ISBN:
9788726815832
Формат:
Аудиокнига

Об авторе

Elena Ferrante is the author of The Days of Abandonment (Europa, 2005), Troubling Love (Europa, 2006), The Lost Daughter (Europa, 2008), and the four novels known as the Neapolitan Quartet (My Brilliant Friend, The Story of a New Name, Those Who Leave and Those Who Stay, and The Story of the Lost Child) which were published by Europa Editions between 2012 and 2015. My Brilliant Friend, the HBO series directed by Saverio Costanzo, premiered in 2018. Ferrante is also the author of Frantumaglia: A Writer’s Journey (Europa, 2016), a children’s picture book illustrated by Mara Cerri, The Beach at Night (Europa, 2016), and a collection of personal essays illustrated by Andrea Ucini entitled Incidental Inventions (Europa, 2019). The Lost Daughter will be made into a feature film directed by Maggie Gyllenhaal and starring Olivia Colman. Her most recent novel is The Lying Life of Adults (Europa, 2020).Обзоры

Что люди думают о Els dies de l’abandonament

5.0
1 оценки / 0 Обзоры
Ваше мнение?
Рейтинг: 0 из 5 звезд

Отзывы читателей