Наслаждайтесь миллионами электронных книг, аудиокниг, журналов и других видов контента

Только $11.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

Cròniques del mal d’amor

Cròniques del mal d’amor

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra


Cròniques del mal d’amor

Написано Elena Ferrante

Озвучено Neus Sendra

Длина:
14 часов
Издатель:
Издано:
28 февр. 2022 г.
ISBN:
9788726815856
Формат:
Аудиокнига

Описание

"Cròniques del mar d’amor" és el llibre que aplega la trilogia d’Elena Ferrante que ha dut l’autora italiana a l’èxit internacional. El primer dels tres volums, "L’amor que molesta" és un thriller domèstic que analitza amb crueltat i passió la relació entre una mare i una filla, i com aquesta última intenta transformar els seus turments familiars.
El segon volum, "Els dies de l’abandonament", és el llibre amb què l’autora va confirmar la seva qualitat literària. Una història que remou l’espectador, que es veu arrossegat amb la protagonista, una dona jove, a un pou sense fons quan ha de fer front a l’abandonament sobtat del seu marit.
I acaba amb "La filla fosca", una novel·la protagonitzada un cop més per una dona que ens convida a reflexionar sobre la maternitat, els orígens i la llibertat.
Una trilogia molt interessant que permet posar-nos en la pell de dones als quals la vida no sempre els ha somrigut.

Aquest audiollibre està narrat en catalàElena Ferrante és el pseudònim d’una autora nascuda a Itàlia, que s’ha mantingut al marge dels cercles literaris i de la qual no coneixem cap detall biogràfic. Després de "L’amor que molesta", que Mario Martone va portar a la gran pantalla amb èxit, va editar el segon volum de la trilogia, "Els dies de l’abandonament", i posteriorment el tercer, "La filla fosca", tots tres publicats en aquesta mateixa col·lecció. El 2011 va escriure la tetralogia que la va convertir en un fenomen literari, formada per "L’amiga genial", "Història del nou cognom", "Una fuig, l’altra es queda" i "La nena perduda". Al llibre "La frantumaglia" (Navona, 2017) explica la seva experiència com a escriptora.
Издатель:
Издано:
28 февр. 2022 г.
ISBN:
9788726815856
Формат:
Аудиокнига

Об авторе

Elena Ferrante is the author of The Days of Abandonment (Europa, 2005), Troubling Love (Europa, 2006), The Lost Daughter (Europa, 2008), and the four novels known as the Neapolitan Quartet (My Brilliant Friend, The Story of a New Name, Those Who Leave and Those Who Stay, and The Story of the Lost Child) which were published by Europa Editions between 2012 and 2015. My Brilliant Friend, the HBO series directed by Saverio Costanzo, premiered in 2018. Ferrante is also the author of Frantumaglia: A Writer’s Journey (Europa, 2016), a children’s picture book illustrated by Mara Cerri, The Beach at Night (Europa, 2016), and a collection of personal essays illustrated by Andrea Ucini entitled Incidental Inventions (Europa, 2019). The Lost Daughter will be made into a feature film directed by Maggie Gyllenhaal and starring Olivia Colman. Her most recent novel is The Lying Life of Adults (Europa, 2020).Обзоры

Что люди думают о Cròniques del mal d’amor

0
0 оценки / 0 Обзоры
Ваше мнение?
Рейтинг: 0 из 5 звезд

Отзывы читателей