Наслаждайтесь миллионами электронных книг, аудиокниг, журналов и других видов контента в бесплатной пробной версии

Только $11.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë: Albanian
Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë: Albanian
Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë: Albanian
Электронная книга52 страницы1 час

Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë: Albanian

Автор Danny Clifford

Рейтинг: 5 из 5 звезд

5/5

()

Читать отрывок

Об этой электронной книге

Të mbijetosh në Vietnam dhe të kthehesh në shtëpi i gjallë duheshte të kishte përseritje të vazhdueshme të trajnimeve elitë, ushtrimë fizike dhe mendore. Në rast shpërqëndrimit, kujdesit jo të mjaftueshëm apo në rast se kishim harruar ato që na ishin mësuar mundësia e mbijetesës ishte shumë e ulët.

Më besoni, kishte shumë gjëra që na shpërqëndronin disa nga ne kishin fituar varësi nga droga, alkooli dhe seksi, Emocioni i të jetuarit për çdo ditë në frikë, apo edhe gjërave tjera që ishin aty për të na shkatërruar, dhe e gjitha kjo ishte ende pa filluar misioni për tu përballur me atë cfarë armiku kishte pregaditur për ne, apo edhe gjarpërinjtë, sëmundjet apo dhe kafshët e ndryshme të xhunglës që jetonin në këto klima.

Ky libër flet për një tregim shum emocionues dhe intrigues për trajnimin tim, përvojat dhe mardhëniet që kam pasur si një Rreshter në Ushtrinë e Shteteve Të Bashkuara në divisionin e Aviacionit “75th Airborne Rangers” vitet 1969 dhe 1970,duke kryer misionin e zbulimit prapa vijës së armikut. Dhe në vitin 1971, duke shërbyer si një këshillues në divizionin “2nd Ranger Command” në rajonin e xhunglës malore që ishte në afërsi të kampit numër gjashtë në një fshat Plei Mrong, në jug të Vietnamit në kufi me Kamboxhian. Misioni im ishte orinetimi dhe trajnimin i rrugëve malore dhe aftësimin e ushtarëve Vietnamez në teknikat luftarake gjithashtu duke ju ndihmuar në strehimin e vendeve më të sigurta për fshatarët civil të cilët ishin edhe cak i plaçkitjes.
Ky tregim ju dërgon nga fushëbeteja fizike në këtë rast Vietnami në fushëbetejen Frymore që ballafaqohemi në jetën tonë të përditshme. Shumë përgjigje për jetën frymore do t’ju përgjigjen dhe besimi juaj do të ripërtrihet. Lutja ime është që të hedh dritë në betejën e së mirës ( Perendisë ) dhe te keqës ( Satanës ) që zhvillohet për shpirtin tënd.
Shpresojmë tju pëlqejë ky tregim i shkurtër dhë një kohësisht shumë i fuqishëm.

ЯзыкGjuha shqipe
ИздательDanny Clifford
Дата выпуска2 окт. 2014 г.
ISBN9781310435799
Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë: Albanian
Читать отрывок
Автор

Danny Clifford

Thank - you for stopping byI am a Vietnam War Veteran who served as an Army Airborne Recondo Ranger from 1969 to 1971. I performed reconnaissance missions with a sex-man Ranger team and was also an adviser to the Vietnamese Rangers.Today I am a Pastor and multi-published author who teaches the Holy Bible. I am fortunate to have traveled during the past 7 years to Ghana, Kenya, Kosovo, Pakistan, Rwanda, Tanzania, Uganda, and back to Pakistan teaching the Gospel of Jesus Christ.I am blessed to be a father and grandfather who enjoys fishing, hunting, and spending time with family and doing God's work.I am also a retired Master Instructor, 4th Degree Black Belt in the Martial Art of Taekwondo, certified by the World Taekwondo Federation in Seoul, Korea. I was the coach of the State of Maine’s Junior Olympic Taekwondo Teams that attended the United States Nation Championship competitions each year from 1993 to 2002. competingI hope you read, enjoy, and are blessed, by my books; Lost Behind Enemy Lines - Who Do You Say I Am - and - Enter Thru the Narrow Gate.You may contact me by email at the ministry email: danny@ziongarden.orgGod Bless you,Author and EvangelistDanny Clifford

Похожие авторы

Связано с Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë

Похожие электронные книги

Отзывы о Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë

Рейтинг: 5 из 5 звезд
5/5

2 оценки0 отзывов

Ваше мнение?

Нажмите, чтобы оценить

Отзыв должен содержать не менее 10 слов

  Предварительный просмотр книги

  Prapa vijës së Armikut Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë - Danny Clifford

  Prapa vijës së Armikut

  Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë

  Autori

  Danny Clifford

  Botuesi

  Heart and Soul Ministry

  Publikuar në Smashwords

  Copyright © 2014 nga Danny Clifford

  * * *

  Prapa Vijës së Armikut

  Shpëtuar Nga Një Armë e Fshehtë

  Nga Danny Clifford

  Botuar në Shtetet Bashkuara të Amerikës

  e Book ISBN 9781620300077

  Të gjitha të drejtat janë rezervuara nga autori. Autori garanton se përmbajtja është origjinale dhe se nuk cenon të drejtat autoriale të asnjë personi apo botimi tjetër.

  Nëse nuk shënohet ndryshe citatet jan marrë nga The Neë International Version of the Bible. Copyright © 2008 dhe publikuar nga Zondervan.

  Redaktuar prej: Nikki Jenkins

  I formatuar nga Theodhora Blushi

  * * *

  Hyrje

  Të mbijetosh në Vietnam dhe të kthehesh në shtëpi i gjallë duheshte të kishte përseritje të vazhdueshme të trajnimeve elitë, ushtrimë fizike dhe mendore. Në rast shpërqëndrimit, kujdesit jo të mjaftueshëm apo në rast se kishim harruar ato që na ishin mësuar mundësia e mbijetesës ishte shumë e ulët.

  Më besoni, kishte shumë gjëra që na shpërqëndronin disa nga ne kishin fituar varësi nga droga, alkooli dhe seksi, Emocioni i të jetuarit për çdo ditë në frikë, apo edhe gjërave tjera që ishin aty për të na shkatërruar, dhe e gjitha kjo ishte ende pa filluar misioni për tu përballur me atë cfarë armiku kishte pregaditur për ne, apo edhe gjarpërinjtë, sëmundjet apo dhe kafshët e ndryshme të xhunglës që jetonin në këto klima.

  Ky libër flet për një tregim shum emocionues dhe intrigues për trajnimin tim, përvojat dhe mardhëniet që kam pasur si një Rreshter në Ushtrinë e Shteteve Të Bashkuara në divisionin e Aviacionit 75th Airborne Rangers vitet 1969 dhe 1970,duke kryer misionin e zbulimit prapa vijës së armikut. Dhe në vitin 1971, duke shërbyer si një këshillues në divizionin 2nd Ranger Command në rajonin e xhunglës malore që ishte në afërsi të kampit numër gjashtë në një fshat Plei Mrong, në jug të Vietnamit në kufi me Kamboxhian. Misioni im ishte orinetimi dhe trajnimin i rrugëve malore dhe aftësimin e ushtarëve Vietnamez në teknikat luftarake gjithashtu duke ju ndihmuar në strehimin e vendeve më të sigurta për fshatarët civil të cilët ishin edhe cak i plaçkitjes.

  Ky tregim ju dërgon nga fushëbeteja fizike në këtë rast Vietnami në fushëbetejen Frymore që ballafaqohemi në jetën tonë të përditshme. Shumë përgjigje për jetën frymore do t’ju përgjigjen dhe besimi juaj do të ripërtrihet. Lutja ime është që të hedh dritë në betejën e së mirës ( Perendisë ) dhe te keqës ( Satanës ) që zhvillohet për shpirtin tënd.

  Shpresojmë tju pëlqejë ky tregim i shkurtër dhë një kohësisht shumë i fuqishëm. Qëllimi im është që kur të arrish në fund të këtij libri që të jesh I njoftuar sy më sy me fituesin e medalës së nderit dhe shpëtimtarin Jezus Krishtin. Ai ju donë juve dhe dëshiron që të ketë një mardhënie/ të jetë i afërt me ty, i cili do të ndryshojë nga ai person që je në një person krejtëisht të ri. Shpirti yt është qëllimi i këtij libri.

  Autori Danny Clifford

  * * *

  Përshtypjet

  Prapa vijës së armikut, shpëtuar nga një armë e fshehtë; ështe një libër i thellë: më pëlqen mënyra se si përshkruhen dy botëra, lufta e Vietnamin dhe bota reale në të cilën ballafaqohemi dhe jemi në luftë me armikun ku duhet që vazhdimisht te jemi të varur në Frymën e Perendisë që të qëndrojmë ne këtë botë të egër. Edhe kur stuhitë janë të mëdha ne nuk duhet të frigohemi nëse ne jemi duke ecur ne rrugën e Perendisë dhe jemi duke jetuar atë që predikojmë. Më ka pëlqyer shum mënyra se si e ke lidhur mesazhin dhe qëllimin tënd në këtë libër.

  Kujtimet që më janë të ngulitura në mendjen time janë; për të ndjekur komandantin përgjegjës në

  Нравится краткая версия?
  Страница 1 из 1