Наслаждайтесь миллионами электронных книг, аудиокниг, журналов и других видов контента

Только $11.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

De verjaardag van Raf

De verjaardag van Raf

Автор Francois Keyser

Читать отрывок

De verjaardag van Raf

Автор Francois Keyser

Длина:
23 страницы
Издатель:
Издано:
18 окт. 2015 г.
ISBN:
9781507123430
Формат:
Книга

Описание

De vrienden van Raf de giraf gaan een feestje bouwen, maar Raf is niet uitgenodigd. Raf komt dit te weten en is van streek. Waarom zouden zijn vrienden zoiets doen?

In dit boek van “De Junglies”-reeks leren jonge lezers dat het belangrijk is om alle feiten te kennen in plaats van veronderstellingen te maken.

“De Junglies” kinderboeken bevatten telkens een les voor jonge lezers, zodat de boeken een prachtige gelegenheid vormen voor ouder en kind om samen tijd door te brengen. De ouders lezen voor aan hun kinderen en leggen de les uit die in elk verhaal verborgen zit.

De boeken vormen tevens een goede mogelijkheid om jonge lezers te leren over “Eenheid in Diversiteit” dankzij de personages, die worden vertegenwoordigd door verschillende dieren, die vrienden zijn en samenwerken om hun uitdagingen te overwinnen en samen plezier maken.

De boeken zijn ook ideaal om kinderen meer te leren over bedreigde diersoorten, omdat elk personage wordt voorgesteld door een dier met een bedreigde sub-diersoort.

De boeken zijn geschikt voor jonge lezers van 1 tot 7 jaar.

Издатель:
Издано:
18 окт. 2015 г.
ISBN:
9781507123430
Формат:
Книга

Об авторе

Francois wanted to be an author since he first learned to read. He returned to his childhood dream after leaving a successful corporate career and has since authored over thirty titles across a variety of genres. He currently lives in Bali, Indonesia where he shares his time between his family and his writing.


Предварительный просмотр книги

De verjaardag van Raf - Francois Keyser

Вы достигли конца предварительного просмотра. , чтобы узнать больше!
Страница 1 из 1

Обзоры

Что люди думают о De verjaardag van Raf

0
0 оценки / 0 Обзоры
Ваше мнение?
Рейтинг: 0 из 5 звезд

Отзывы читателей