Наслаждайтесь миллионами электронных книг, аудиокниг, журналов и других видов контента в бесплатной пробной версии

Только $11.99 в месяц после пробной версии. Можно отменить в любое время.

Cultivarea ardei picant in gradină de legume
Cultivarea ardei picant in gradină de legume
Cultivarea ardei picant in gradină de legume
Электронная книга94 страницы37 минут

Cultivarea ardei picant in gradină de legume

Рейтинг: 0 из 5 звезд

()

Читать отрывок

Об этой электронной книге

De la mai mult dulce la cea mai mult picant
Limba Română. Gradina de legume
CLOE 2013 ediţii. 72 de pagini. Ilustrat.
Această carte introduce cititorii în fascinanta lume de ardei iute. Discută despre metodele de cultivare într-un simplu, dar complet. Pentru a începe cu, doar o mică terasă.
ЯзыкRomână
ИздательBruno Del Medico
Дата выпуска26 нояб. 2014 г.
ISBN9788898268764
Cultivarea ardei picant in gradină de legume
Читать отрывок
Автор

Bruno Del Medico

1946. Programmatore informatico attualmente in pensione, opera come divulgatore e blogger in diversi settori tecnici. Alla nascita dell’Home computing ha pubblicato articoli e studi su diverse riviste del settore (Informatica oggi, CQ Elettronica, Fare Computer, Bit, Radio Elettronica e altre). Negli ultimi anni si è impegnato nella divulgazione delle nuove scoperte della fisica quantistica, secondo la visione orientata alla metafisica di molti notissimi scienziati del settore come David Bohm e Henry Stapp. In questo ambito ha pubblicato tre volumi: “Entanglement e sincronicità”, “Succede anche a te?” e recentemente “Tutti i colori dell’entanglement”. Gestisce il sito www.entanglement.it, ed è presente su Facebook con la pagina di successo “Cenacolo Jung-Pauli”, che conta oltre 10.000 iscritti e vuole essere luogo di dibattito dedicato all’incontro tra scienza e psiche.

Похожие авторы

Связано с Cultivarea ardei picant in gradină de legume

Похожие электронные книги

Связанные категории

Отзывы о Cultivarea ardei picant in gradină de legume

Рейтинг: 0 из 5 звезд
0 оценок

0 оценок0 отзывов

Ваше мнение?

Нажмите, чтобы оценить

Отзыв должен содержать не менее 10 слов

  Предварительный просмотр книги

  Cultivarea ardei picant in gradină de legume - Bruno Del Medico

  soiuri

  Bruno Del Medico

  Ilustrații de Elisabetta Del Medico

  Cultivarea ardeiul picant in gradină de legume

  De la mai mult dulce la cea mai mult picant

  E-BOOK ePUB - ISBN 978-88-98268-764 Pret € 5,00

  Copyright © 2013 Coltivare l’orto Editrice di Bruno Del Medico

  Via Torino 76 – 04016 Sabaudia LT

  E-mail: edizioni@coltivarelorto.it

  Internet: www.coltivarelorto.it

  Tutti i nostro prodotti editoriali li trovi qui:

  www.ortoshop.eu

  Puteți, de asemenea, să crească ardei într-un borcan

  Prefață

  Există mii de soiuri de ardei iute. Este un condiment iubit și răspândit în întreaga lume. Există mulți amatori de ardei iuți. Unii devin colecționari reale de varietate.

  Există multe soiuri de ardei care vie pentru primatul de aroma de picant... Pentru o lungă perioadă de timp pe locul ai putea găsi Habanero chili. Astăzi, în partea de sus de cartea recordurilor mondiale, Bhut Jolokia. Această carte introduce cititorul, într-o simplă și completă, în lumea de ardei iute și cultivarea lor. Pentru a obține rezultate bune doar o mică terasă.

  Operațiunile și caracteristicile descrise în carte se referă la sezoanele de partea de nord a planetei: America de Nord, Canada, Europa, etc.

  Cu toate acestea, cartea oferă, de asemenea, calendarul pentru semănat la sud de planeta: Australia, Noua Zeelandă, Africa de Sud, America de Sud, etc.

  Portocală Habanero chili este unul din soiurile mai tare.

  Chili caracteristici

  Figgitelli sunt pic picant de ardei. Sunt cultivate în Italia

  Introducere

  Chili 's face parte din genul Capsicum. Acest gen face parte din familia Solanaceae, originara din America.

  Astăzi creste la nivel mondial, practic genul Capsicum . Printre soiurile cultivate Capsicum annuum. Agricultorii numesc plantele din genul Capsicum cu numele generic de ardei. Când roadele lor au aroma mici și picant, le numim ardei. Există, totuși, ardei iute nu sunt la fel de picant soiul Bell, soi Mirasol, și soiul Medusa.

  În unele interpretări, numele de genul, ardei gras, provine de la cuvântul Latin capsa sensul caseta. Aceasta se referă la forma de fructe, care este o boabe, similar cu un container.

  Un pic de istorie

  În cele două Americi chili 's a fost cunoscut din antichitate până. Câteva descoperiri arheologice depune mărturie că a fost folosit, în Mexic și în Peru, deja cinci secole înainte de Hristos.

  În Europa chili 's a ajuns în 1493, aduse de Christopher Columbus, revenind de la său a doua călătorie. Columbus ajunge pe o insula din Caraibe. Mulți cred că a avut soiurile Habanero și Scotch Bonnet. A condus în Europa aceste soiuri de... Spaniolii au crezut ei a lua excelente câștigurile din trafic de Chili, cum ar fi cele care a atras de la alte condimente. Din păcate, au fost dezamăgiți atunci când a raportat că genul Capsicum a crescut foarte bine în Europa. În scurt pentru chili 's răspândi, de asemenea, în Africa și Asia. El a devenit un condiment popular și gratuit.

  Locuitorii din America de Sud numit ardei chili, și în prezent în tarile vorbitoare de limba spaniolă se numește așa. Consulta străine cataloage frecvent veți găsi ardei iute sub chili, chiar dacă în tara dumneavoastră au nume diferite.

  Ardei în creștere în

  Нравится краткая версия?
  Страница 1 из 1