You are on page 1of 2

Deset glavnih enskih erogenih zona

Veina mukaraca esto se pita gde dirati partnerku i tako je dovesti do ekstaze. Ukoliko ne znate deset glavnih enskih erogenih zona, donosimo listu! I ne, na prvom mestu nije klitoris!

Dok je s mukarcima puno jednostavnije, njihove glavne erogene zone su testisi, penis i anus, kada su ene u pitanju, puno je toaka na njihovom telu koje vape za dodirom. Na sajtu askmen.com objavljena je lista top deset enskih erogenih zona. Saznajte kako je izludeti od uitka! Unutarnja strana bedara Unutarnja strana bedara na 10. je mjestu. Ovo mjesto na enskom tijelu iznimno je osjetljivo na dodir, poljupce i lizanje. I zapamtite ni sluajno nemojte gristi jer je to vrlo osjetljivo mjesto. Iza koljena Mjesto iza koljena na devetom je mjestu i iznenadit ete se kako ena reagira kad je tamo njeno dirate ili ljubite. No, vano je da ne budete grubi ili da ne pretjerujete s njenou, moda je vaa partnerica kakljiva. Guza Guza se nala na osmom mjestu! Vjerovali ili ne, mnoge ene oboavaju kada panju posveujete njihovoj stranjici. Mnoge vole i spanking, ali to nije sve! Neke vole i da ih se tamo lie, a ak su i za penetraciju prstom ili penisom. Da, govorimo o analnom seksu.

Zadnji dio vrata Stranji dio vrata zauzeo je sedmo mjesto. I samo to to ete pribliiti svoje lice tom mjestu, a ona e osjetiti va dah, bit e joj dovoljno uzbuujue. Nadalje, dirajte je, ljubite, krenite s masaom... Ui Na estom mjestu su ui. Mnoge ene vole lizanje, ljubljenje i grickanje. Puhanje u uho ba im i nije omiljeno. Moete i aputati. No, nemojte joj rei da vam opere omiljene hlae, neka aputanja budu erotina. Stopala Neke ene vole masau, neke poljupce, a neke ak i sisanje nonih prstiju. Navalite, i to pod pretpostavkom da su stopala vae partnerice ista i njegovana. Zapee Vjerojatno e se mnogi mukarci iznenaditi to su se zapea nala na etvrtom mjestu. Ali, isprobajte im vam se ukae prilika. To je odlino mjesto za zapoinjanje predigre. Ponite s poljupcima i vidjet ete po njezinim reakcijama koliko uiva. Grudi (bradavice) Ovo sigurno nije nikakvo iznenaenje. Lizanje i ljubljenje bradavica uzbudit e je u sekundi. Pazite da ne budete pregrubi. Ovo je poprilino osjetljiva zona. Vagina/klitoris Aha, udite se to ovo nije na prvom mjestu! Ako ste se prestali uditi, pretpostavljamo da vam ne trebaju posebne upute jer ste ovo ve odavno savladali. Ako niste sramite se i hitno neto napravite prstima i jezikom. Usne Da, istina je! Ako znate kako s njezinim usnama, im ih ponete ljubiti to e vas odvesti puno dalje. Ako mukarac ne zna strastveno ljubiti enu, da ona osjeti drhtanje u nogama, ne pie mu se dobro. Hot.hr