You are on page 1of 2

PROGRAMA DIGITAL EXPORT ACCELERATOR

El Digital Export Accelerator s una iniciativa promoguda per adigital, Deloitte, DHL, EOI, ESADECREAPOLIS, Google i ICEX. Lobjectiu del projecte s donar suport durant 100 dies a 100 empreses preseleccionades perqu puguin rebre lassessoria i els serveis necessaris per comenar a exportar els seus productes mitjanant plataformes digitals. Els socis del programa aporten els coneixement fonamentals en cadascuna de les rees clau del procs dexportaci mitjanant sessions formatives i assessoria personalitzada. A ms, ofereixen els seus serveis amb condicions avantatjoses.

Qu aporta cada soci?


Deloitte Advocats
Deloitte Touche Tohmatsu Limited s una de les millors auditories de tot el mn. Els serveis que ofereix a lmbit global giren al voltant de quatre rees funcionals: la consultoria, lassessoria fiscal, lassessoria financera i lauditoria. Programa: Ponncies durant els Business Friday sobre els aspectes legals i fiscals principals relacionats amb la contractaci internacional, el compliment de la normativa en matria de contractaci electrnica, la protecci de dades i laplicaci dimpostos indirectes (IVA i duanes). Assessorament individualitzat de les PIME participants sobre qestions jurdiques i fiscals durant el transcurs dels Business Fridays. Possibilitat de contractar els serveis de Deloitte Advocats i Assessors Tributaris per posar en marxa el negoci dexportaci en condicions preferencials (reducci de les tarifes habituals en un 30%) Accs a informes sectorials elaborats per lorganitzaci Deloitte. Accs a la base de dades jurdica i fiscal de Deloitte Advocats i Assessors Tributaris per part dels participants del programa.

DHL

DHL INTERNACIONAL Empresa lder en logstica a lmbit internacional que treballa a ms de 220 pasos i territoris. Amb aproximadament 275.000 treballadors a tot el mn, DHL ofereix serveis de la ms alta qualitat amb coneixement del mercat local per satisfer les necessitats de la cadena de subministrament dels seus clients. Programa: Desenvolupament de seminaris sobre duanes i transport. Assessorament personalitzat de dues hores per empresa. Oferta de solucions personalitzades de transport per a cada integrant del programa. Participaci als Business Fridays i als Help Desks a disposici dels participants mitjanant els mentors.

Google

GOOGLE ESPAA La missi de Google s organitzar la informaci del mn i fer-la universalment disponible i til. Google s una empresa conscient de les necessitats de les PIME i dels autnoms espanyols, per la qual cosa els ofereix un conjunt deines que els permeten treure el mxim profit del seu negoci. Programa: Desenvolupament de seminaris relatius a ls deines dinvestigaci de mercat, mrqueting, productivitat i seguiment. Google articular mitjanant les agncies incorporades al programa Google Engage els serveis segents: - Auditoria de lEstat Actual-Anlisi de les accions de mrqueting en lnia, i tamb plataformes utilitzades en lactualitat. Recomanacions de millora. - Definici conjunta PIME/Agncia de lestratgia de mrqueting en lnia, com ara: Planificaci dobjectius i calendari dexecuci i posada en marxa. Definici, execuci i gesti destratgies SEM, SEO i Display, com tamb altres plataformes que lagncia con-

sideri rellevants per aconseguir els objectius de lempresa participant (xarxes dafiliaci, mrqueting per correu electrnic, etc.). Activaci de compte a Google Analytics.

EOI

EOI es va fundar el 12 de juliol de 1955, resultat de lacord establert entre els Ministeris dEducaci i dIndstria, de manera que es va convertir en la primera escola de negocis dEspanya i en una de les primeres dEuropa. Programa: Desenvolupament de seminaris sobre diferents aspectes de PIME i exportaci.

ESADECREAPOLIS

ESADECREAPOLIS s un centre internacional dinnovaci i demprenedoria en qu empreses de sectors diferents interactuen amb lobjectiu com daccelerar la innovaci. La missi de ESADECREAPOLIS s inspirar, facilitar i accelerar la innovaci entre les empreses que formen part de lecosistema. Programa: Desenvolupament de seminaris sobre diferents aspectes de PIME i exportaci.

adigital

LAssociaci Espanyola de lEconomia Digital, adigital, integra empreses i entitats interessades en el desenvolupament de leconomia digital per impulsar i defendre els seus interessos. Programa: Desenvolupament de seminaris i ponncies sobre aspectes fonamentals i millors prctiques de comer electrnic. Disposici dels contactes de les agncies digitals adscrites a Adigital.

ICEX

ICEX t com a missi fomentar les exportacions de les empreses espanyoles, donar suport a la seva internacionalitzaci com una via per millorar la seva competitivitat, i atraure i promoure inversions exteriors a Espanya. Programa: Suport a la internacionalitzaci de negocis PIME. Addicionalment, el programa t la collaboraci dArsys.

Arsys

Arsys s un provedor europeu de serveis de presncia a Internet, allotjament gestionat, informtica en nvol i solucions dinfraestructura TIC. Amb presncia a Espanya, Frana i Portugal, Arsys figura entre les companyies lders en tecnologia i innovaci a Europa. Programa: Formaci en plataformes de comer electrnic i allotjament. Oferta de serveis: - Opci Estndard: Botiga en lnia Avanada amb 70% de descompte durant un any. En lloc de 29 /mes, 8,7 / mes. - Opci Premium: Botiga en lnia Premium amb 70% de descompte durant un any. En lloc de 59 /mes, 17,7 / mes. - Consulteu altres ofertes durant el programa amb Arsys. Durant els 100 dies del programa, les empreses seleccionades trobaran el suport necessari per poder implementar els seus propis projectes dexportaci. A ms, les empreses seleccionades trobaran lentorn fsic (Accelerator Centers) i virtual (espai privat a la web) on desenvolupar les seves ambicions mitjanant continguts, converses, network i seguiment prctic dels seus progressos.