You are on page 1of 2

21 de desembre de 2012

Sala dactes de la Diputaci de Lleida


C/ Carme, 26 - Lleida

Jornada de debat sobre el mercat de treball en el camp catal


Reptes i oportunitats

Us agrairem que confirmeu la vostra assistncia a ladrea electrnica: secretariatecnica.soc@gencat.cat O b al telfon 93 553 66 93. Heu dindicar el nom i els cognoms i lentitat.

Divendres 21 de desembre

Jornada de debat sobre el mercat de treball en el camp catal. Reptes i oportunitats


Objectiu
Iniciar una reflexi conjunta sobre la qualitat del mercat de treball agrari a Catalunya i les condicions de vida al camp, amb la finalitat darribar a compromisos que contribueixin a un major desenvolupament qualitatiu i quantitatiu del mercat de treball al camp catal.

9.45 h El treball al camp catal avui: com s, com sestructura, en qu es diferencia dels altres? Sra. Nria Tuset Zamora, cap de lrea dAnlisi i Prospectiva del Servei dOcupaci de Catalunya (SOC). Generalitat de Catalunya. Presenta: Sr. Jordi Vidal Molins, representant de Joves Agricultors i Ramaders de Catalunya. 10.15 h El treball al camp catal avui: per qu s aix i quins factors el condicionen? Sr. Ignasi Aldom Buxad, gegraf i professor de la Universitat de Lleida. Sr. Andreu Ferrer Taverna, coordinador dels Serveis Tcnics dUni de Pagesos. Presenta: Sr. Valentn Antnez Laureano, responsable de les campanyes agrries de la Comissi Obrera Nacional de Catalunya. 11.15 h Pausa caf 11.45 h El treball al camp catal en el futur: quines portes obre la green economy Sr. Miquel Carrin Molina, cap de lrea de Desenvolupament Metodolgic del Servei dOcupaci de Catalunya (SOC). Generalitat de Catalunya. Presenta: Sr. Manel Simn Barbero, AFRUCAT. 12.15 h Debat

12.45 h Experincies innovadores i noves prctiques en el sector Sr. Josep Llus Trilla Hernndez, ACTEL. Sr. Ral Bobet Almenara, Castell dEncs. Sr. Salom Torres Rodrguez, Terra Pagesa. Sr. Venanci Guiu Piol, Mol de Torms. Presenta: Sr. Pere Roqu Or, representant dAssociaci dEmpresaris Agraris de Lleida. 13.45 h Les poltiques docupaci en el sector agrari: qu, quan i com? Sra. Esther Snchez i Torres, secretria dOcupaci i Relacions Laborals i directora del Servei dOcupaci de Catalunya (SOC). Generalitat de Catalunya. 14.15 h Cloenda Sr. Jordi Sala Casarramona, director general de Desenvolupament Rural del Dept. d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci i Medi Natural. Generalitat de Catalunya.

Programa de la Jornada
8.30 h Recepci i acreditaci 9 h Benvinguda Sr. Oriol Salvia Farr, cap del Servei Territorial del SOC a Lleida. Generalitat de Catalunya. Sra. Rosa M Perell Escoda, vicepresidenta segona de la Diputaci de Lleida. 9.15 h El treball al camp catal: com hem evolucionat en els darrers 25 anys Sr. Andreu Peix Massip, enginyer tcnic agrcola. Presenta: Sr. Antonio Rodrguez Martn, representant dUni General de Treballadors de Catalunya.

Seguiu-nos i participeu a

@ocupaciocat #JornadaCampCatal