You are on page 1of 46

Cuvinte Celebre

La zoo sotul cu sotia ... Sotul zice: - Vezi acolo, dupa gratii, hipopotanul acela? si uite-te ce GURA MAARE are...... - Daaa, da vad. - Si vezi ca TACE ...

- Amice, ai vizitat expozitia Salonului International de Computere? - Normal! - Si, ce model ti-a placut cel mai mult? - Stii computerul ala japonez, portabil, de ultima generatie? Ei, bine, langa el era un model de 18 ani, c superbe

Doi betivi fcuti varz zac pe zpad. Deodat se apropie de ei un Saint-Bernard urias, cu un butoias d - Ia uit-te, vine cel mai bun prieten al omului, zice unul. - Da, si ia uite ce caine mare il aduce! La scoala: -Foarte buna tema, Bula! Acum spune sincer: cine l-a ajutat pe taica-tu sa o faca?

-Unde mergi Bula? - La cor! - Si ce faci acolo? -Bem coniac si jucam table. - Si cand cantati? -Pe drum,la intoarcere! Anunt intr-o institutie: ''ATENTIE! In caz de incediu, prsii cldirea, inainte de a comenta despre asta pe Facebook...''

Trei prieteni, in padure: un surd, un chel si un stirb. - Pst, zice surdul, mi se pare ca aud ceva! - Brrr, raspunde cel chel, mi se face parul maciuca Iar stirbul: - Nu va fie teama, sunt inarmat pana in dinti! In compartimentul unui tren, un tip si o tipa. Din vorba in vorba, ea intreaba: -Domnule, la ce va ganditi? -La acelasi lucru ca si dumnevoastra. -Nesimtitule!

Biciclistul este un dezastru pentru economie. El nu cumpara masini, nu ia credit pentru bicicleta, nu cu foloseste serviciile service-urilor auto, nu plateste asigurare , nu foloseste parcarea cu plata, nu sufera totodata este sanatos, la naiba! Insa,oameni sanatosi, nu sunt necesari pentru economie. Ei nu cumpara merg la medicii privati, nu cresc PIB-ul. Amenda este o taxa pentru ceea ce ai facut gresit. Taxa este o amenda pentru ceea ce ai facut bine.

Un constntean a fost prins cu 9 tone de cocain adus din America de Sud. Omul s-a justificat, spunan si le-a dat tem invttoarea, s fac liniute.

Cele ce urmeaza au fost extrase dintr-o carte numita Disorder in the American Courts si su spuse in timpul proceselor: AVOCATUL : Aceasta astenie grava va afecteaza memoria? MARTORUL : Da AVOCATUL : In ce fel va afecteaza memoria? MARTORUL : Uit AVOCATUL : Uitati? Ne puteti da un exemplu de ceva pe care l-ati uitat?

AVOCATUL : Doctore, e adevarat ca daca o persoana moare in somn, nu-si va da seama de treab zi dimineata ? MARTORUL : E adevarat ca dumneata chiar ai trecut examenul de barou? ... AVOCATUL : Erati de fata, cand v-a fotografiat? MARTORUL : Glumiti? AVOCATUL : Deci, data conceperii (bebelusului) a fost 8 August MARTORUL : Da AVOCATUL : Si ce faceati dumneavoastra, atunci ? MARTORUL : Cam ce credeti ca faceam? . AVOCATUL : Ea avea trei copii, asa e? MARTORUL : Da AVOCATUL : Cati din ei erau baieti? MARTORUL : Niciunul AVOCATUL : Era vreunul din copii fata? MARTORUL : Onorata Curte , cred ca am nevoie de un alt avocat. Pot sa-mi iau un alt avocat? AVOCATUL : Cum s-a incheiat primul dumneavoastra mariaj? MARTORUL : Prin moarte AVOCATUL : Si prin moartea cui s-a incheiat? MARTORUL : Incercati sa ghiciti! ..

AVOCATUL : Are aparitia dumneavoastra aici, vreo legatura cu Nota de Dispozitie pe care i-am trim dumneavoastra? MARTORUL : Nu, asa ma imbrac eu cand merg la serviciu .. ... AVOCATUL : Va amintiti la ce ora ati examinat trupul? MARTORUL : Autopsia a inceput la ora 8.30 p.m.

AVOCATUL : Si D-nul Denton era mort in acel moment? MARTORUL : Daca nu, in mod sigur a fost pana am terminat autopsia !

Si cireasa de pe tort !!! AVOCATUL : Doctore, inainte sa faci autopsia, ai cautat sa vezi daca mai avea puls? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai controlat tensiunea? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Ai verificat daca mai respire? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Deci e posibil ca pacientul sa fi fost inca viu, atunci cand ai inceput autopsia? MARTORUL : Nu AVOCATUL : Cum poti fi sigur, Doctore? MARTORUL : Pentru ca creierul lui statea pe o tavita pe biroul meu AVOCATUL : Inteleg, dar nu ar fi putut totusi ca pacientul sa fie viu, in ciuda acestui lucru? MARTORUL : Ba da, e posibil sa fi fost viu si sa practice avocatura!

Verdi - La Traviata (1988) - Complete opera

http://www.youtube.com/w

Verdi. Traviata (Cotrubas, Domingo, MacNeil) M

http://www.youtube.com/watch?v=zAJTSW

Protejeaza mediul inconjurator - esti sigur(a) ca e nevoie sa printezi acest e-mail? Daca doriti sa va abonati la acest Newsletter, sun www.editura- foryou.ro unde aveti, in partea dreapta, formula de inscriere. In acelasi timp, va anuntam ca am deschis siteul interac la care va invitam sa participati si unde veti gasi materiale interesante despre voi si copiii vostri. Va asteptam cu drag. Pentru dezabonare, trimiteti un e-mail gol la adresa

editura_foryou-unsubscribe@yahoogroups.com, cu confirmarea ulterioara a cererii de dezabonare, folosind un simplu Reply la ace atenti, pentru ca, din motive pe care nu le cunosc, apar spatii intre cuvintele adresei, si nu o mai puteti folosi. Prin urmare, stergeti