You are on page 1of 1

Acta de lassemblea celebrada el 04 dabril de 2013 Temes tractats: Recordem i confirmem el punt de trobada per la Cursa del Corte

Ingls: diumenge 7 dabril a de 9 a la plaa Urquinaona. Hi ha termini fins dissabte per inscriures i constatem que fora gent ha confirmat que hi assistir. Accions activades:

-Parades dimarts i dimecres: Constatem la seva importncia i fer-les de manera unitria. Ens comprometem a animar els companys a seguir-la i a fer-la el mxim dextensiva que sigui possible. Acordem proposar a la propera assemblea de la Junta de Personal, que la parada es faci cada dia de la setmana. -Escriurem una carta dirigida a la Junta de Personal per tal que convoquin una junta extraordinria per tal que ens rebin. Tamb demanarem una trobada amb Gerncia . -Assistirem a la propera trobada de la Coordinadora Laboral Intersindical a la qual hem estat convidats: 17 dabril a les 11 del mat al Parc Taul (Sabadell). -Demanarem una reuni amb el Collegi Oficial dInfermeria de Barcelona per tal dexpressar-los el nostre neguit i el sentiment de poca representaci i defensa que tenim vers aquest organisme. -Ens posarem en contacte amb Can Ruti diu Prou per trobar-nos amb companys de Bellvitge per intentar activar i dinamitzar la lluita comuna. -Tornarem a contactar amb el Dr Vilardell donada la imminent celebraci de la Cimera anticrisi i social proposada pel govern, on el doctor es va comprometre a transmetre una carta que ja ha estat entregada en la qual exposem el nostre malestar i possibles solucions. -Dissabte 06 dabril ens emplacem al vestbul de la General per tornar a fer una encartellada. Idees i properes accions a treballar:

-Cadena humana: el dia 28 dabril sen far una al Clnic i treballarem per fer-ne una el mes de juny a la Vall dHebron; buscarem collaboracions de vens i altres plataformes. -Treballarem setmanes temtiques dirigides a pressionar diferents personalitats, Boi Ruiz, Navas... -Proposem concentraci davant el Parlament el dia que es faci el debat dels pressupostos del govern que marcaran les properes retallades. Implicarem el mxim de gent possible. -Es proposa fer una encartellada massiva a ledifici de lICS. -Queda pendent didear i fer la nostra Harlem Shake.

Collectiu Samarretes Negres