You are on page 1of 1

61a Fira de Sant Isidre de Solsona

Iniciatives al mn rural: la necessitat de reinventar-se!


Jornada tcnica OLIUS, dimecres 8 de maig de 2013

Presentaci
Per fer front a la situaci econmica actual cal reinventar-se. Aquesta oportunitat pot ser especialment rellevant en el medi rural, que normalment es percep de forma ms esttica i tradicional que el medi urb per que tamb est experimentant lengegada de mltiples projectes empresarials innovadors. En aquest sentit, innovar no vol dir sempre crear alguna cosa nova sin tamb transformar iniciatives existents. Aquesta jornada pretn ampliar la visi de les possibilitats que ofereix el medi rural i motivar lemprenedoria a partir de lexemple dactivitats empresarials innovadores en sectors tradicionals i en nous sectors docupaci.

Programa
17.45 h Recepci 18.00 h Benvinguda Sra. Carme Sol Regada, directora de lEscola de Capacitaci Agrria del Solsons. 18.10 h Presentaci de la Jornada Sra. Elisabet Brualla Pau, cap de lOficina Comarcal del Solsons. 18.15 h Taula rodona: Iniciatives empresarials, la necessitat de reinventar-se! Modera: Sra. Conxita Villar Mir, directora d'Emprenedoria i Creixement Empresarial de GLOBALleida. Sr. Pere Mux i Rubio. La Tofonera, Bergued. Sra. Leila Ribes i Parera. LAur, Segarra. Sr. Oriol Pallars i Llorens. sPallars, Pallars Juss. Sra. Virgnia Parramon i Ballesteros. Logos Bergued, Bergued. 19.30 h Pausa 20.00 h Emprendre fora de la ciutat Sr. Josep M. Barrufet i Olivart, collaborador de GLOBALleida. 21.00 h Cloenda de la Jornada Sr. Joan Sol Bosch, president del Consell Comarcal del Solsons.

Organitzaci
Departament dAgricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentaci i Medi Natural

Lloc de realitzaci
Escola de Capacitaci Agrria del Solsons Ctra. de Manresa, km 77 25286 El Pi de Sant Just. OLIUS

Collaboraci

Inscripcions
La jornada s gratuta per cal inscriures prviament, abans del 7 de maig, a travs de: lAssociaci diniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) (Tel. 973 481 752 A/e: administracio@arca-dr.cat) Tamb us podeu inscriure a travs del servei de Preinscripcions a jornades del PATT del portal RuralCat: www.ruralcat.net/preinscripcionspatt

@ruralcat

487 / 3,00