You are on page 1of 8

Act.

2 Vocabulary Assignment
Question1
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 1 - Family members Choose the correct word according with the statement: My brother's son is my __________ Seleccione una respuesta. a. Grand daughter b. Nephew c. Mother d. Brother

Question2
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 4 - Describing things and people Choose the correct word according with the statement Michelle is on the beach, she is wearing a t-shirt, sandals and ______ Seleccione una respuesta. a. Jacket b. Pants c. Shorts d. Boots

Question3
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 4 - Describing things and people Choose the correct word according with the statement Its a rainy morning so Sue is wearing blue jeans, a sweater and black plastic _____ Seleccione una respuesta. a. High heels b. Sandals

c. Sneakers d. Boots

Question4
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 3 - Describing things and people Choose the correct word according with the statement Luke is on the beach, he is wearing a t-shirt, shorts and ______ Seleccione una respuesta. a. Sandals b. Boots c. Sneakers d. Jacket

Question5
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 3 - Describing things and people Choose the correct word according with the statement What do people usually wear in winter? Seleccione una respuesta. a. Skirts b. T-shirt c. Shorts d. Sweater

Question6
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 6 - Adverbs of time and phrases to indicate time Choose the correct word according with the statement ______ my mom and I went to the mall. Seleccione una respuesta. a. Today

b. Yesterday c. Tomorrow d. Now

Question7
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 5 - Objects in a room Choose the correct word according with the statement : We usually use this object to put flowers in. Seleccione una respuesta. a. Vase b. Carpet c. Curtains d. Table

Question8
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 1 - Family members Choose the correct word according with the statement My mother's father is my ___________ Seleccione una respuesta. a. Sister b. Grandfather c. Grandmother d. Uncle

Question9
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 1 - Professions Choose the correct word according with the statement I work at Saint Claire elementary School. Im a___________ Seleccione una respuesta.

a. Teacher b. Taxi driver c. Engineer d. Doctor

Question10
Puntos: 1

Tipo B1: Vocabulary Cloze: Unit 6. Adverbs of time and phrases to indicate time Choose the correct word according with the statement My sister and I have been shopping ____________ Seleccione una respuesta. a. For three hours b. Yesteday c. Right now d. Tomorrow
Guardar sin enviar Enviar todo y terminar

Tiempo restante

Usted se ha autentificado como LAURA VIVIANA CUESTA (Salir)

90008A

Act. 4 Listening Comprenhension


Question1
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : Unit 1 - Family Choose the correct option according to the listening My Family. The womans son: Seleccione una respuesta. a. Works in Germany.

b. Studies at the university.

c. Works at a university.

d. Lives in Germany.

Question2
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : Unit 1 - Family Choose the correct option according to the listening My Family. The womans family is: Seleccione una respuesta. a. Joyful and enormous.

b. She doesnt have a family.

c. Big and boring.

d. Small and happy family.

Question3
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : UNIT 4 - DESCRIBING PEOPLE Choose the correct option according to the listening A Famous Artist. People in the room: Seleccione una respuesta. a. Know who the man is.

b. Don't pay attention to the man.

c. Don't know who the man is.

d. Know about the person talking.

Question4

Puntos: 1

Tipo D1: Listening : UNIT 5 - DESCRIBING A PLACE Choose the correct option according to the listening The Museum. The small paintings: Seleccione una respuesta. a. Are so huge.

b. Are black and white.

c. Are very colorful.

d. Are not interesting.

Question5
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : UNIT 5 - DESCRIBING A PLACE Choose the correct option according to the listening The Museum. The woman is at: Seleccione una respuesta. a. The house of a friend.

b. A museum.

c. A restaurant.

d. The Cinema.

Question6
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : Unit 1 - Family Choose the correct option according to the listening My Family. The womans daughter: Seleccione una respuesta.

a. Lives at a university.

b. Lives in Germany.

c. Works at a university.

d. Studies at the university.

Question7
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : Unit 4 - WH questions (What, How old) Choose the correct option according to the listening Helen and Daniel at the soccer match Helen asks Daniel, if he wants to eat dinner at six. According to the listening, What is his answer? Seleccione una respuesta. a. No, I don't like to eat cereal

b. No, I don't like to eat breakfast

c. Yes, I want to visit Dennis

d. Yes, I would like but I have to work late.

Question8
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : Unit 1 - Possessive noun with s. Choose the correct option according to the listening Helen and Daniel at the gym According to the listening, a dog walker is a person who: Seleccione una respuesta. a. Takes people's dog for walks

b. Walks with a people's dog

c. Takes dog's people for walks

d. Walks with a dog's people

Question9
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : Unit 4 - Vocabulary Choose the correct option according to the listening Helen and Daniel at the gym According to the listening, Helen is a: Seleccione una respuesta. a. Dog walker

b. Professional trainer

c. Metereologist

d. Tv announcer

Question10
Puntos: 1

Tipo D1: Listening : Unit 4 - Describing things Choose the correct option according to the listening Helen and Daniel at the soccer match According to the listening, Helen's correct expression is: Seleccione una respuesta. a. You really are a Dog's fan!

b. Really, Are you a Frog's fan?

c. You are a really Frog's fan!

d. Really, Are you a Dog's fan?

Guardar sin enviar

Enviar todo y terminar

Related Interests