You are on page 1of 40

szeptember

MAGAZIN AMWAY FGGETLEN VLLALKOZKNAK S TRZSVSRL PLUSZ STTUS TAGOKNAK

2006

> MINIMLIS SMINK MAXIMLIS HATS ARTISTRYTM MINIMAL CHIC SZNKOLLEKCI

AMWAY HUNGARIA KFT.

AZ AMWAY ESPRING AZ ELS A KZVETLENL RTKESTETT, A VZ VTELNEK HELYN FELSZERELHET VZTISZTT RENDSZEREK KZTT EURPBAN

A 2005. VI FORGALOM/JVEDELEM/PIACI RSZESEDS ALAPJN FROST & SULLIVAN JELENTS

Tartalom
hrek
4 5 6 7 UNICEF
60 ves az UNICEF

A kitarts zsenialitsa
Thomas Edison 75 vvel ezeltt halt meg, de rksge tovbb l. Tbb volt, mint feltall, tkletes pldja annak, hogy mi mindent valsthat meg az ember kitartssal s valami egybbel. Thomas Edison tagadhatatlanul zseni volt, felfedezte a gramofont, a villanykrtt, a filmfelvev kamert s szmos olyan eszkzt, amelyek jelents szerepet jtszottak mai vilgunk kialakulsban. Megalaptotta a General Electric Companyt s tbb mint ezer szabadalom fzdik a nevhez. s volt az, aki gyermekkorban, tzves kora krl rszleges hallskrosultt vlt. Csak hrom hnapig jrt iskolba. Ezutn desanyja tantotta, majd ksbb autodidakta mdon egyedl kpezte magt, mert a kzssg tantja szerint nem volt elgg rtelmes ahhoz, hogy iskolba jrhasson. Amg Albert Einsteint mr kora gyermekkorban zseninek tartottk klnleges intelligencija s kreativitsa miatt, Edison ms tpus zseni volt. Edison zsenialitsa feltalli s vllalkozi tehetsgben nyilvnult meg. Mdszerei s munkamorlja pldartk a vilg minden kzssge s trsadalma szmra. Amikor a villanykrte megalkotsn fradozott, azt mondta: Nem vallottam kudarcot 700 alkalommal, hiszen ez id alatt sikerlt bebizonytanom, hogy az eddig kiprblt 700 t nem vezet clhoz. Ha kizrom mindazokat a lehetsgeket, amelyek hibsak, meg fogom tallni a helyes megoldst. Edison kpes volt arra, hogy lete minden napjn tanuljon valamit. Az a md, ahogyan Edison a villanykrtn dolgozott, sok mindent elrul arrl, hogy mennyire kitart volt. 1879 teln sikerlt elszr elektromos izzt alkotnia. De az g csupn nhny rig vilgtott. Edison ezutn 6000 rostflesget prblt ki, hogy vgl megtallja a legmegfelelbb szlanyagot. 1880 vgre Edison elksztett egy specilis, elszenestett gyapotszlbl kszlt, 16 wattos gt, amely 1500 rn keresztl vilgtott. A lnyeg teht az, hogy a kudarc nem vgzetes. De a kudarc elfogadsa mr az! Napjaink Edisonjai krlttnk vannak. Nem kell tbb, csak egy kis dicsret s nmi bizalom, mris kpesek biztostani, hogy zletnk jvje szilrd s sikeres marad az elkvetkez vekben is. Tallja meg s nevelje ki ezeket az embereket, hiszen ott vannak a szomszdai, bartai s munkatrsai kztt. Az is lehet, hogy sajt maga bizonyul zseninek ebben az zletben. Nem kell hozz ms, mint egy j adag lelkeseds, sok-sok grcls s termszetesen az a kis tbblet, amit kitartsnak neveznk. Mi lesz az n rksge 75 v mlva?

Az Alapt Tancs sszejvetele Vezeti Szeminrium


Tenerife, Szardnia, Antalya

Hazai elismersek

22 VEBSO hrek, informcik 36 Klnleges termkcsomagok 37 Az Ajndkkatalgus rai 38 rak, informcik

termk
23 NUTRILITE j grafikval 25 ARTISTRY brpolk 26 Minimal Chic
Minimlis smink maximlis hats

28 SATINIQUE Hajvd rendszer


Ragyogan fnyl hajszn

30 Illatmintaszett 32 iCook Ksek


Ergonmiai kikpzs, tkletes biztonsg

34 Home Trend kollekcik 40 TOLSOM Borotvlkozgl


Alaposabb s knnyebb borotvlkozs

akci
24 E. FUNKHOUSER NEW YORK
Akcis ajnlatok

39 Home Care akci


Ajndk: Nosztalgiacsomag

Steve Van Andel Chairman

Doug DeVos President

Jtermk

Varzsolj mosolyt s teremts nnepi hangulatot!


Az UNICEF az idn nnepli fennllsnak 60. vforduljt s idn lesz hat ve, hogy az Amway Europe partnerkapcsolatban ll az UNICEF-fel.

rmmel adunk lehetsget arra, hogy nnepp varzsolja msoknak is a karcsonyt. Az Amway eurpai lenyvllalatai rmmel csatlakoznak az Amway vilgmret, az UNICEF tevkenysgt elsegt One by One kampnyhoz. n is tmogathatja az Amway s az UNICEF kzs cljnak megvalstst, hogy hozzsegtsk a gyermekeket egy jobb lethez.

Exkluzv UNICEF dvzlkrtyk AZ AMWAY SZMRA R. sz.: 104168


Kaphat 2006. szeptembertl december 31-ig vagy a kszlet erejig.
Hatdarabos csomagok kaphatk! A bels res oldalakra rhatja szemlyes zenett. rinformcik az rjegyzkben Az UNICEF 60. vfordulja 2006-ban az UNICEF 60. vforduljt nnepli annak, hogy vezet szerepet vllalt egy olyan vilg megteremtsben, amelyben jobb lesz a gyermekek lete. Az UNICEF 155 orszgban s terleten fejti ki gyermekeket segt tevkenysgt. Az UNICEF a jvbe tekint, a Millenniumi Fejlesztsi Clok irnyba. Ezen clok megvalstshoz az szksges, hogy a trsadalom valamennyi rtege sszefogjon a gyermekek rdekben. Ez az UNICEF kldetse, amelynek lnyege a gyermekek szmra vilgmret egszsggyi s fejlesztsi program megvalstsa. Az idn lesz Ann M. Veneman UNICEF figazgati kinevezsnek egyves vfordulja. Ann Veneman Mark Beiderwiedennel, az Amway Europe alelnkvel s gyvezet igazgatjval kzsen rta al azt a megllapodst, amelyben az Amway elktelezte magt, hogy 2010-ig 2,5 milli eurs tmogatst nyjt az UNICEF-nek.

HAMAROSAN MEGRKEZIK BILLY!


Az Amway szmra tervezett Billy mr a msodik a gyjthet kitzk sorban, amelynek clja az UNICEF-kampny tmogatsa.

2006 SZEPTEMBER

cghrek

Az Alapt Tancs sszejveteln hangslyt kapott az j Optimlis Egszsgkzpont tmogatta zleti lehetsg
2006. mjus 1-jn az Amway vezet fggetlen vllalkozi a vilg minden tjrl a kaliforniai Laguna Beach exkluzv Montage Spa & Resort szllodjban gyltek ssze az Alapt Tancs nyolcadik sszejvetelre. Az esemny kzppontjban a tkletes egyensly meghatrozsa llt, szmos vitt s megbeszlst szenteltek annak, hogy meghatrozzk az egyenslyt a fggetlen vllalkozi zletek s a cg tmogatsa kztt.

A program Steve Van Andel s Doug DeVos kzs fellpsvel kezddtt, akik beszmolt tartottak az zlet helyzetrl szerte a vilgon. Az egyensly gondolata hangslyt kapott olyan tmkban is, mint a mlt s jv kztti egyensly biztostsa

A kvetkez nap Doug DeVosszal s Steve Van Andellel val szemlyes tallkozsokkal telt el. A cg s a lenyvllalatok vezetse ltal letre hvott csoportok lehetv tettk az Alapt Tancs tagjai szmra, hogy ltaluk vlasztott, specilis, az zletptssel kapcsolatos tmkat vitassanak meg. Ilyen jelleg megbeszlsek bizonytjk a cg s a vezet fggetlen vllalkozk kztti egyttmkds magas sznvonalt, amikor a kzs jv kialaktsrl van sz. Termszetesen mg ebben a lelkest lgkrben is kiemelkednek szmtott Rich DeVos, az Amway trsalaptjnak megjelense s zrszava az utols nap dlutni programjban. Rich eladsa elksztette a Nutrilite Egszsgintzet j Optimlis Egszsgkzpontjnak nagyszabs megnyitnnepsgt a kaliforniai Buena Parkban. Az Alapt Tancs tagjain kvl a helyi sajt, valamint a kormnyzati szervek kpviseli is jelen voltak a szalagtvgs nnepi pillanatban. A modern ltestmny ad helyet a Nutrilite Egszsgintzet Tudomnyos Tancsad Testlete lseinek is. A megnyitnnepsgen a Tancsad Testlet tagjai is jelen voltak, gy az Alapt Tancs tagjai tallkozhattak velk. A Kzpont egszsggel kapcsolatos felmrseket is vgez a Nutrilite ksrleti programban rszt vev fggetlen vllalkozknak. Ezen a klnleges napon a Kzpont sznhztermben bemutattk a Tkletes egyensly cm filmet, amely fknt a Nutrilitefarmokat mutatja be. Az Alapt Tancs 2006. vi tallkozjnak zrakkordjaknt vezetink megllaptottk, hogy az zleti lehetsg j irnyban fejldik s hitet tettek amellett, hogy nagy jv ll a vilg legnagyszerbb zleti lehetsge eltt.

a fggetlen vllalkozi zletek folytonossga s a gyarapods megtervezse rvn. Doug s Steve az ismeretek kzlsre a sznpadrl irnytott kzs beszlgets formjt vlasztottk. Hangslyoztk a j hrnv fontossgt is, amely egyike a vllalat jv vi kulcsfontossg stratgiai kezdemnyezseinek. Dr. Sam Rehnborg, a Nutrilite Egszsgkzpont elnke s John Parker marketingigazgat is kszntttk a megjelenteket. Dr. Rehnborg megvilgtotta, hogy a jvben a szemlyre szabott egszsggyi megoldsok miknt fogjk mg inkbb specializlni a Nutrilite termkeket. John Parker ismertette, hogy az rtkestsi s marketingteam sajt helyzetnek megerstsvel egytt elssorban azt clozza meg, hogy mindenki szmra biztostsa a globlis zleti lehetsget.

2006 SZEPTEMBER

cghrek

Nem egy, hanem

HROM

mess helyszn!!...
Tenerife Szardnia Antalya

Nap, tenger, homok s szeminriumok Mit kvnhatna mg?


A lehetsg, hogy mind a hrom helysznt felkeresse, mindazon alapt platink* szmra nyitva ll, akik az elkvetkez hrom v mindegyikben megszerzik a minstst. s hogy biztosan ne zavarjuk meg jl megrdemelt nyri pihensket mindhrom esemny tavasszal kerl megrendezsre. Az j kezdemnyezsekrl az Eurpai Vezeti Szeminriumon kap tjkoztatst. A szeminrium klnleges alkalom, hogy kapcsolatokat teremtsen s ptsen a tbbi fggetlen vllalkozval s az Amway menedzsmenttel, vgl az sem mellkes, hogy a felsvonalbeli gymntokkal egytt lvezheti a luxuskrnyezetet.
* A vezeti szeminriumi rszvtelhez szksges pontos kvalifikcis kvetelmnyek s tovbbi informcik cljbl forduljon felsvonalbeli platina fggetlen vllalkozjhoz, az Amway Hungarihoz, vagy keresse fel az Amway weboldalt. 2006 SZEPTEMBER

Hazai elismersek

Tri Zoltn s Orosz Zita, Krsladny

SMARAGD JNIUS
Mr gyerekknt mindketten egy sokkal szebb letrl lmodtunk. Ngy s fl ve tallkoztunk egymssal s 26 hnapja lttuk elszr az zleti tervet. Tudjuk, hogy neknk is jr az, ami msoknak megadatott. Tudjuk, hogy megrdemeljk a szabad letet, s vgre van valami, amivel meg tudjuk valstani. Nem akarjuk, hogy az letnk anlkl teljen el, hogy jelen lennnk benne! Azrt szeretjk ezt az zletet, mert itt nem szletsi eljogok alapjn, hanem az elvgzett munka utn adjk az elismerst.

rvai gota s Vrtes Andrs dr., Budapest

ZAFIR JLIUS

gota ruhzati mrnk, Andrs kzgazdsz, 3 gyermekk van. Elszr gota vgott bele ebbe az zletbe, ma mr egytt tevkenykednek. A hossz tv perspektva, a kpzs, a csapatpts keltette fel az rdekldsket. 2003-ban lettek platink, azta gyorsan tovbb nveltk zletket. Nagyon bznak fels vonalukban, ugyanakkor elktelezettek abban, hogy zlettrsaik sikeresek legyenek. Szeretnek utazni, szabadon, knyelmesen s egszsgesen lni, ezrt mennek tovbb a maguk vlasztotta ton.

Csvn Takcs Beta s Csve Gyula, Kisbr

ZAFIR JLIUS

Pedaggusknt s zletvezetknt tallt rnk ez a vllalkozs. Hittk s kvettk a fels vonalunkat egy kiszmthat jv remnyben. Igazuk volt! Brmit elrhetsz ezzel az zlettel, amit csak akarsz, ha makacsul hiszel nmagadban, van akaraterd, nagy szved s nhny lelkest pldakped. A szabad id s a passzv jvedelem biztonsgot ad, az utazsok lmnyeket, de az igazi rtk egyttmkdni nagyszer zlettrsainkkal cljaik elrse rdekben. Soha ne add fel! A jv fantasztikus lesz, csinljuk egytt!

2006 SZEPTEMBER

Hazai elismersek

Fazekas Gyrgyi s Pter, Budapest

GYNGY JLIUS

ZAFIR JNIUS

Eredetileg klkeresked voltam. Frjem minisztriumi ftancsos, hrom gyermeknkkel boldog, kiegyenslyozott csaldi letet ltnk. Amikor az zlet megtallt minket, nem dolgoztam. Elszr csak kvncsi voltam, aztn tanultam, majd dolgoztam, s egyre jobban beleszerettem abba az rtkrendbe, amit az zlet s szponzoraim kpviselnek. Jelenleg, frjem odaad tmogatsval, egyedl ptem az zletet. A siker: lom, hatrids, kbe vsett cll rlelve. Az let csodlatos jutalma, hogy senki sem segthet gy msokon, hogy ne segtene nmagn is. ( G. Bailey )

Kajtr Mrton s Mrtonn, Cstalja

ZAFIR JLIUS

Tanitnknt s kereskedknt indtottuk el kzs vllalkozsainkat. Szerettk a kzs munkt, de nem a vllalkozi letet. Mindig is reztk, hogy szmunkra nem ez a sikeres let. Az Amwayrl hallott rvid zleti tjkoztat utn azonnal mellette dntttnk, br nem rtettk teljesen. Elszr egy izgalmas kihvs volt fantasztikus pozitv kzegben. Ma mr az letutunk. Olyan emberi rtkeket, letstlust kaptunk, amely kvetend pldv vlt felntt gyerekeinknek is. Nagyra rtkeljk a tanuls, a szemlyes fejlds lehetsgt, az izgalmas feladatok megoldst jelent munkt, a biztos s egyre szebb jvkpet. Bszkk vagyunk a csapatunkra, a velk kialaktott kapcsolatokra, a bartsgokra. Fantasztikus rzs egytt kzdeni a kzs clokrt. Ksznet a lehetsgrt a cgnek, s klnsen a fels vonalunknak a segtsgkrt s a belnk vetett hitkrt.

Kecsks Erika s Kroly, Btaszk

Kiss Zoltn s Zoltnn, Sarkad

PLATINA
JNIUS

PLATINA
JNIUS

Kislny koromban mindig gy kpzeltem, ha felntt leszek, sikeres leszek a munkmban, mindig azt csinlom, amit szeretnk. Ez nem gy trtnt, de mindig reztem, sokkal tbb van bennem. Kerestem a lehetsget, s mr fltem, hogy kifutok az idbl, mikor tallkoztam ezzel az zlettel. Lau Tzu idszmtsunk eltt pr szz vvel azt mondta: A lnyed kzppontjban ott a vlasz, tudod, hogy ki vagy s tudod, hogy mit akarsz. Ha nem felejtetted el, hogy mirt szlettl, megvalsthatod az lmaidat. n ezt kaptam az Amway zlettl.
2006 SZEPTEMBER

Mindig lmodtunk egy jobb jvrl, s megrtettk, ahhoz, hogy azt az letet ljk, amit szeretnnk, vltoznunk kell. Ms gondolkodsra, tanulsra s arra van szksg, hogy kihozzuk magunkbl, amire valjban kpesek vagyunk. Hlsak vagyunk az zletnek, azoknak az embereknek, akik bznak bennnk s tantanak. A legjobb ton vagyunk. Clunk msoknak segteni elrni az lmaikat. Rvid tvon el lehet rni eredmnyt pnzzel, tudssal, kapcsolatokkal, de hossz tv sikert csak emberi jellemmel.

Sutyinszki Melinda, Kardos

Hegedsn Halsz Edit s Hegeds Tibor, Szeged

PLATINA
JNIUS

PLATINA
JLIUS

Egy 800 fs Bks megyei kiskzsgben lek, Szarvason dolgozom, mint kozmetikus s mesterfodrsz. Kt egyetemi szakon tanulok prhuzamosan s egy csaldi mezgazdasgi vllalkozst is mkdtetnk. Csak olyan clt tzz ki, ami lehet, de a lehetrt tedd meg a lehetetlent is, hiszen ezen a vilgon minden kptelensg lehetsges.

Sikernk titka a nagy cl, valamint a mentorainktl kapott segtsg s btorts, amit a csapatunkban tovbbadhatunk. A legizgalmasabb a fejldsi folyamat, melynek sorn tlagemberbl szabad emberr vlhatunk. Vgtelen hlval tartozunk gymntjainknak, akik jobban hittek bennnk, mint mi magunkban.
Orcifalvi Istvn, Gyr

Berki va, Budapest

PLATINA
JLIUS

PLATINA
JLIUS

Tanr s szerszmkszt a szakmnk. Tibor alkalmazott egy gyrban s kzs takartcgnk van. Szeretjk a termszetet, llatokat, imdjuk a replst, a tncot s egymst. Mgis eddigi letnkben jelents idt a munkahely, a fnk, a vllalkozs tlttt ki. Az Amway zlet profi cg, httere rendkvli kpzsi rendszert nyjt. A sajt kitartsunknak ksznheten a szabadsg elrhet kzelsgbe kerlt. J hr, hogy az zlethez elengedhetetlen tulajdonsgok pozitv hozzlls, kitarts, a vltozs kpessge, kommunikci tanulhatak, gy a lehetsg mindenkinek adott a fejldsre.

Krrendezsi vezetknt dolgozom az Allianz Szvetsgben. Elszr nem gy mutattk meg az Amway lehetsget, ahogy kellett volna. 2003-ban az egyik bartom invitlt meg jra ebbe a fantasztikus zletbe. Ez az zlet nagy lehetsg mindenkinek a nyershez. A f szvetsgesem a felesgem, akinek nagyon sokat ksznhetek. Az eddigi zleti sikereim a rendkvli fels vonalamnak s a fantasztikus, agilis fiatalok csapatnak eredmnye, akik meglttk s megragadtk az zleti lehetsget. Ezek a srcok mr most profi zletemberek. Ez a vilg legjobb zlete, aki nem hiszi, jrjon utnam! A nehzsg lekzdshez kell egy kis id, a lehetetlenhez valamivel tbb. De ez nem lehetetlen.

Csernyk Jzsef s Jzsefn, Timr

Tasi Jnos s Zsuzsa, Budapest

PLATINA
JLIUS

PLATINA
JLIUS

Alkalmazottknt s vllalkozknt is kiprbltuk magunkat. Mindig is olyan lehetsgre vgytunk, amely kiszmthat jvt, biztonsgot nyjthat csaldunknak. Hisszk s tudjuk, hogy az Amway zlet megadja szmunkra ezt a lehetsget. Sikernk titka az a hatalmas szeretet s biztats, amit a fels vonalainktl kaptunk. Mottnk: A siker jobbra azon mlik, hogy akkor is kitartunk, amikor msok mr feladtk!

15 ve vagyunk hzasok, egy nagyon klassz 13 ves figyermeknk van. Zsuzsa egy bankban volt alkalmazott, n 20 ve dolgozom az autiparban. Ez id alatt tbb vllalkozsunk is volt, mert mindig kerestk egy ms let lehetsgt. Egyszerre akartunk idt, pnzt s szabadsgot. Ez az zlet lehetv teszi, hogy mindezt megvalstsuk egy olyan csapat segtsgvel, amilyent csak itt talltunk meg. Hlsak vagyunk a fels vonalunknak, mert tmogattak s hittek bennnk. Ksznjk mindenkinek! Mottnk: Nem az szmt, hogy honnan jvnk, Csak az szmt, hogy hova tartunk!
2006 SZEPTEMBER

Hazai elismersek
Angeli Lszl, Baja Orosz Jnosn, Gyomaendrd

ARANY
JNIUS

ARANY
JNIUS

Szllodaigazgat s szobafest vllalkozknt tallt rnk az zlet. Abban az idben valjban nem kerestnk ms lehetsget, de elg nyitottak voltunk, hogy meglssuk az zlet jvkpt. Kt lnyunk is aktvan segt lmaink, cljaink kitzsben. Nap mint nap igazolja az let, hogy a legjobb lehetsget vlasztottuk, hiszen minsgi termkeket, minsgi csapatot s minsgi clokat kaptunk. Mottnk: Addig ssunk kutat, amg nem vagyunk szomjasak!

Wang Qi An s Xiang Yang, Budapest

ARANY
JNIUS

Bertalan Zsaklin, Szombathely

ARANY
JNIUS

Hiszek az Amway lehetsgben, hiszek az emberekben, magamban, szponzoraimban s zleti partnereimben. Tudom, hogy sokan vrnak egy tisztessges zleti lehetsgre. Rajtunk mlik, hogy tudhatnak-e rla vagy sem.
Bistei Mihlyn s Mihly, Tiszanagyfalu

Szombathelyen lek, itt tallt rm az Amway zlet. Gyermekkorom ta vgytam egy klnleges, szp letre. Kezdetben az Amway csak mosport jelentett szmomra, m ez az zlet a folyamatos fejldsrl szl. Tovbb mentem! Nem adtam fel! Sikerlt! Nem a kpessgeink mutatjk meg, mik vagyunk, hanem a dntseink!

ARANY
JLIUS

Tizent ve biztostssal, pnzgyi tancsadssal foglalkozunk, nyolc ve vllalkozknt. Szeretjk a munknkat, most mgis gy gondoljuk, ez az zlet fogja megadni a tbb szabad idt s a pnzgyi fggetlensget. Bzunk benne, hogy a kemny s kitart munka tovbbi komoly eredmnyeket fog hozni. Ne rmtsen a szakadk lmaid s a valsg kzt. Ha a kpzelet szrnyra vesz, meglesz a hd is hamar.

Bozori Ildik dr. s Bozori Rbert, Budapest

ARANY
JNIUS

Bocskay Sndor s Sndorn, Nemesvmos

ARANY
JLIUS Nagy Sndor s Nagyn Kaszs va, Dunajvros

ARANY
JNIUS

Sndor 23 ve vllalkoz, Ica vegyszknt dolgozott. Ma mr az Amway zlettel tbb lbon ll a vllalkozsuk. Meggyzdsnk, hogy az Amway zlettel minden lmunk megvalsul s azoknak is, akik velnk tartanak.
Gyulavrin Szente Zsuzsa, Budapest

ARANY
JLIUS

2006 SZEPTEMBER

Hock Ernn, Meztr

18% jnius

ARANY
JLIUS Bnfi Csilla Braun Mihly s Braun Ildik Drobilisch Erzsbet dr. Farkas Pter s Farkasn Bereczk Edit Fekete Imrn dr. Gergely Erzsbet Gyrgy Andrea s Gyrgy Zoltn Huszr Attila Nyri va Orbn Gyrgyi s Jrki Jnos Sebestyn Lszl Zoltn s Nnai Rita Somogyi Irn Szabadi Mnika s Gasparics Attila

Eredeti szakmm frfi szab s a ruhaiparban dolgoztam. A 90-es vek vgn vltottam, s azta vrosunk gygyfrdjben vagyok pnztros. Van egy 27 ves fiam, egyedl nevelem s az zletet is egyedl csinlom. Kevs szabad idvel s aut nlkl ptettem fel erre a szintre az zletemet. Hls vagyok a fels vonalaimnak s bszke vagyok a csapatomra.
Dobai kos Tbis, Eger

EZST
JNIUS

18% jlius Barta Jnos Gyrgy Dek Ferencn Fischer Kroly Gal Zoltnn Lampert Gyrgy dr. s Mariann Orbn Gyrgy

Fater Istvnn, Keszthely

EZST
JNIUS

15% jnius Bagi Andrs s Bagin Horn Mrta Bn Renta Petrn Lszl Prokai Lszl s Vrs Valria Punyin Fejes Mnika Rideg Kinga dr. Sidl Kornlia Szarka Tibor s Szarka Mria Szecsk Karola Szjj Mariann Szilin Kardos Edit Szllsi Miklsn dr. Takcs Bernadett Varga Zsolt s Mihly va Zsengellrn Nagy Izabella s Zsengellr Istvn

Flaisz Antal s Andrea, Paks

Bords Sndor Csetnyin Tth Szilvia Jmbor Istvn Kanyr Henrikn s Kanyr Henrik Kiss Tiborn

EZST
JNIUS

Kocn Sndor s Katalin, Nyregyhza

Liu Gang Nagy Zsuzsanna Nagyn Buza Viktria Nagyn Simon Alexandra Plfi Lszl Pl Patai Zsolt s Ksa Mariann

EZST
JNIUS

Nagy Istvnn, Hdmezvsrhely

EZST
JNIUS

15% jlius Balzs Csaba Csipai Attila Czifrik Istvn s Czifrikn Kozsa va Fldi Dvid s Fldin Pray Zsanett Kircsi Katalin Lombrn Asztalos Gyngyi
2006 SZEPTEMBER

Nagy Lszl s Nagy Marcsi Robotka Rbert Stumpf da Szab Gborn Uhlik Rudolf Zstr Jzsefn

Barta Jnos s Bartn Morvay Ajncska, Budapest

EZST
JLIUS

Hazai elismersek
12% jnius Ambrus Jnos Balzs Csaba Brdi Sndor s Brdi Sndorn Bernth Mria Bezzeg Andrs s Bezzegn Mni Bogrn Lakat Erzsbet Bka Gbor s Bka Erika Czibolyn M. Irina Dvid Krolyn s Dvid Gabriella Demeter Endre Dobos Anna Donth Magdolna Erdlyi Antal Sndor Eredics Tams s Sgor Nra Fekete Jnos s Feketn Erika Felkl Jnos s Felkl Jnosn Feuerstahler Terzia s Pintr Attiln Garadnai Anna Gczin Szandtner Ldia s Jnos Gerle Marina Grf Szilvia Havr Gbor Herman Ildik s Tth Gbor Horvth Krisztina Horvth Szab Ferenc s Horvth Szab Orsolya Jakab Ferencn Kalmr Anita Kerekesn Vrs Erzsbet Koltai Beta Kovcs Alexandra Kovcs Anik Kovcsn Ktai Anik s Kovcs Tivadar Lszka Aranka Machalikn Hlavcs Irn dr. Mszros Zoltnn Nagy Sndorn Nagyn Hatrik Ildik Nmeth Lszl dor Szilrd s Tallin Anett Orovecz Edit Osvth Anita Plocska Andrea Perecsi Margit Petlnovics Ferenc s Petlnovics Ferencn Petridisz Mikls Jorgosz s Zsarg Lszl Proksa Mria Schvarcz va Sidl Krisztina dr. Su Yanhong Szab Gza s Hodoli Tnde Szab Ildik Szab Krisztin Szab Magdolna Piroska s Sepsei Gyrgy Szecsdi Tmea Szeg Lszln Szentirmai Zsuzsanna Szcs Rbert Szcs Sndor Jzsefn Takcs Irma Tornai Mria Tth Krolyn Vrs Linda s Vrs Viktor Zseli va s Kecsks Zsolt 9% jnius Garda Istvn Gber Zoltn Gdor Richrd Gyrfi Edina s Kovcs Balzs Gyurics Marianna Mria Halsz Attila s Halszn Siktr Ilona Harangi Ildik Harlen Gyrgyn s Harlen Gyrgy Heilig Ferenc s Freund Antaln Henczk Antal Hirtling Mnika Hoffmann Krolyn Horvth Attila s Hbetler Mnika Jakab Jzsef s Jakab Jzsefn Jakab Lszl s Jakab Lszln Klnai Judit Katalin Klcz Dezsn s Klcz Dezs Kassain Kaszt Beta Kasziba Jnosn Katona Jen Kekk Rbert Kvs Tamsn Kiss kos s Csengeri Erzsbet Kiss rpd Kiss Balzs 12% jlius Kifor Attila Kis Zoltn Koczn Balzs va Lrinc Istvn Zsolt Martonn Vathi Hedvig Pallagi Ferenc Radcsi Zsuzsanna Rpn Borbly Melinda s Rpa Csaba Rll Ildik Sndor Gza Srosi Ibolya Nomi Scheiber Lszln Schneider Lszln Szab dm Szamoskzyn Kovcs Klra Szekeres gnes Szigeti rpd Szvtek Adrienn s Kocsis Tams Taschner Ott Vargn Sgi Ildik s Varga Ferenc Vojnics Bozsin Bla

Baika Botond Balzs F. Lszl Barota va Berkin Tzsr Katalin s Berki Bla Bodnrn Fodor Zsuzsanna Bodcs Edit Bolesza Petra Dra Boros Nikolett Brcsk Istvn Tibor Brtn Tnde dr. s Brtn Tams Brz Sndorn Csermk Lajosn s Csermk Lajos Csti Mria s Lajk Jnos Csuti Jzsefn s Csuti Emese Czang Krolyn Demk Krisztin Disin Gut Gabriella Dorcsk Mria Katalin Duds Andrea s Csre Pter Dukavits Andrs Fklya Endre Csaba dr. s Fklya Csabn dr. Fejs Tnde Fekete-Kiss Ildik Filipcsei Istvnn Gajdos Tams s Gajdos Gergely Gali Lajos s Br Tnde

12% jlius Bernth Jzsefn s Nagyn Zld Veronika Borsodi Andrea Csuti Jzsefn s Csuti Emese Czifrik Gyula Dechertn Szentes Terz Farkas Emese Ficsr Kroly s Ficsrn Kiss Judit Gulys Rka Gyenes Ildik Gyrffy rpd Hustyava Sndorn Kalnyos Jzsef s Pl Veronika

2006 SZEPTEMBER

9%

jnius Pilinszky Zsanett Pintr Istvn s Psztor Rita Pos Jzsef s Pos Jzsefn Ppity va Potoczki Bln s Potoczki Bla Rkczi Ferenc Rps Tibor Ruscskn Gyri Zsuzsanna Srkzi Csaba Srosi Anita Szilvia Szab Istvn s Szab Rbert Szab Lszl ifj. Szab Rzsa Szalkyn Kocsi Ceclia Szarvk Tibor Szmn Rita Szomi Krisztina Szondi Attila Tborosi Lszln Tahy Andrea s Szilniczky E. Gyula Tersztynszki Rita dr. Tiba Pter Tth Judit Tvri Lszl Ulmann Istvn Vmosn Csbi Katalin s Vmos Sndor Mikls Vrhegyi Nra Vekerdy Zsuzsanna dr. Vet Krisztin Vincze Sndorn Virg Zsuzsa Volent gnes Vrsvczki Zsanett Zsigmond Orsolya

9%

jlius Kiss Gbor s Kissn Kulcsr Nra Kiss Ibolya Kiss Viktor Bence Kovcs Krolyn s Kovcs Zoltn Khegyin Lengyel Anik Kvri Rozlia Kuli Krisztin s Fekete Dalma va Lagzi-Kovcs Tnde Lestyan-Goda Anita Makrai Jnosn Marton Erik Matatek Gyuln Matinn Semperger Anik Mszros Lszl Molnrn Rcz Mria s Molnr Nndor Nagy Anik dr. s Nagy Benjmin Nmeth rpdn Nmeth Tibor Pter s Nmethn Gulys Tnde Pter Emese Piri Orsolya Ress Andrs Rth Katalin Stckert Dniel Szabadn Tams Erika Szab Jnosn s Szab Jnos Szab Szilvia Szenczi Borbla Szllsi Andrea dr. Takcs Nomi Tapaszt Tnde Szilvia Tima Sndorn Trk Mria Vathy Gbor Wang Lin Xu Qing Yu Zsig Csaba

Kiss Jzsefn s Kiss Jzsef Kkai Ferenc s Kkai Hajnalka Koltai Istvnn Knya Adrienn Korpai Judit Koszta Bln Kti Katalin Kovcs Gabriella Kovcs Gyngyvr Kovcs Julianna Kovcs Lrnt Kovcs Szabolcs Kovcs Zoltn Kovcs Zsolt Kurain Hajnal gnes Kurthn Knya Szilvia Anett s Kurth Bla Lzr Lvia Mandic Ilona Marosvri Katalin s Koma Lszl Martos Gyrgy Mtn Szab Csilla Mszrosn Harangoz Tnde Mohcsin Haraszti Ilona Nagy Anik Nagy Tams Nagy Zsolt Nmeth Anna Nyeste Csilla Orbn Evelin Oszter Anita Tmea rdg Ferencn Pandur Gyrgy Pappn Fbrik Erzsbet Pntek Gbor Petrn Lszl

Bagczky Erika Balzs Leventn Balogh Erzsbet Baranyai Zsolt s Baranyai Zsoltn Barcza Ptern Bazs Sndor Berecz Boglrka s Kovcs Kroly Biszk Anna Bodnr gnes s Bodnr va Bnusz Pter s Liprdi Emese Borbly Ptern Boros Mria s Szukob Balzs Borsos Nra Bgi Tams dr. Demeter Gyrgy Fehr Tamsn Feny Katalin Fodor Lszl Tams s Fodorn Tth Katalin Frjter Lszl Fu Sumei Gl Mria Gombos Attiln Gulys Lszl Hacsavecz Eszter Hartman Zsoltn s Hartman Zsolt Hegyes Zsolt Hidasin Laurinyecz Mrta Holl Nagy Melinda s Zoltn Horvth Veronika Horvth Zsuzsanna Hundzsa Lajos Jzsn Kiss Gabriella dr. Kalmr Andrs Kelemen Erzsbet Kennedy Claudia Izabella Kernyi Krolyn s Kernyi Kroly Kifor Edina

2006 SZEPTEMBER

Hazai elismersek
6% jnius Farkas Zoltn Farkasn Balzs Edit Fazekas Gyuln Feczer Eszter s Feczer Zoli Fehr Jnosn s Fehrn Szphegyi Mnika Fejs Ferenc Fenyvesin Tomasits Andrea s Tomasits Ferencn Fischer Bla Forgcs Bernadett s Molnr Istvn Frank Katalin Freund Viktor Frey Csilla Fuerbass Hajnalka s Fuerbass Jzsef Gl Tibor Gecseg Jzsef Gergely Lajosn s Gergely Lajos Gliedn Farkas Katalin dr. Gdor Szilrd Gombsn Mesterhzy Anik Gomola Nikolett Gulys Erzsbet Hadhzy Gbor Hajd Zoltnn Hajspekker Krisztina Harangi Lszln Harmat rpdn Hasznosn Bank gnes Hatvani Jzsef Horkai Katalin Horvth Imrn Horvth Zoltn s Btor Tnde Horvthn Zentner Mrta s Horvth Istvn Jakabfi Zsuzsanna s Jakabfi Sndor Jenitsek Tibor Kdr Krisztina Kntorn Hamsovszki Ildik Karkus Tmea s Nagy Tams Katona Attila s Katona Krisztina Katona Mria dr. Kecskemti Sndor Kerekes Csaba Keresztes Mihlyn Kernya Jnosn s Kernya Jnos Kertsz Zoltnn Kirly Emma Kiss Attila s Kiss Attiln Kiss Jzsef Kleberczn Kovcs Erzsbet Koczkn Kiss Orsolya Kohri Viktor Kos Eszter Kostynszkin Csords Erzsbet Ilona Kovcs Barbara Katalin Kovcs Erzsbet Gabi Kovcs Gyrgyn Kovcs Jnos Kovcs Jzsef s Trk Edit Kovcs Kornl s Kovcs Viktria Kovcs Lajosn Kovcs Tivadar Bertalan Kovcsn Hornyk va Kozr Mria Krabot Mtys s Krabot Ibolya Krisztovn Jzsefn Kulcsr Jzsefn Kurain Hajnal gnes s Czak Jnosn Lajos Sndor Zoltn Lajos Tams s Lajos Anik Laky Tiborn dr. Lnyin Domokos Ildik Lszl Tams Lencss Istvn Lengyel Gborn Li Chuner Liptk Ildik Liu Sui Ting s Yang Li Zhu Losz Lszl Lu Shifang Mder Krolyn s Mder Kroly Magyarn Braunsteiner Mrta Majoros Gbor s Majoros Gborn Maradi Emiln Mark Rbert s Mark Mnika Mrkus Ferenc Mrton Szabolcs Matus Mnika Mazn Judit Mernyi Tams Mester Ferencn Mezei Csilla s Csata Erika Mihalik Lszl s Mihalik Zsuzsanna Mohcsi Nikoletta Molnr Anna s Mszros Viktor Molnr Bla dr. Molnr Georgina Molnr Jzsef Molnrn Lakos Julianna Mucsi Istvnn Nagy Mria Nagy Tams Nagyn dr. Makay Mnika Nnsin Tth va Nmeth Rbert Novoth Jnosn br Mrta Orosz Gyrgyn Orosz Lszl s Orosz Tmea Veronika Orosz Sndor Orszg Polyk Jzsefn Oszter Kroly veges Andrea Plffy Csabn Pap Adrienn s Lingl Pter Papp Lszl Parzs Gyrgy s Parzs Gyrgyn Pethn Takler Judit s Peth gnes Pillern Balog Gizella Pintye Zsolt Pip Jzsef s Pip Tmea Pcsi Mnika s Tar Andrs Pogdl Lszln

Adcsi Pter s Adcsi Ptern dm va dr. Ali Csilla Almdi Attila rvai Klmn Bakn Szigetvri Anik Bakos Kornlia Balassa Irn Balzs Gbor Balogh Ernn dr. Brny-Dmtr Ivett Barzda Jnos Barcza Ptern Barna Istvn Brsony Bln Bazsn Jo Mria s Bazs Ern Beke Zoltnn s Beke Zoltn Bki gnes Brczes Jnos Berekmri gnes Berinde Attiln Br Gborn s Br Gbor Bittman Szilrd Bod Istvnn Bogdn Katalin Boleszn Horvth Jlia Borss Imre Csandi Imrn Csenke Lszl dr. s Csenke Lszln dr. Csibi va dr. Csikain Holoda Edit Csincskn Zsllr Mria Csontos Gyula Csupka Gyula Czibern Kupor Brigitta s Papp Zsolt Czifrik Judit Dani Istvn s Dani Istvnn Dapsy Csilla Rka Dezs Jnosn Dobrossy Attila s Vgh Judit Domokosn Madar Eleonra Eisler Jzsef Eskdt Jzsefn Farkas Mt
2006 SZEPTEMBER

6%

jnius Szab Ferencn Szab Gyuln Szab Jzsef Szab Sndor s Szabn Bella Mria Szakcs Anna s Gabika Szalay Fruzsina Szalay Jzsef Szamekn Balts Anik Szamoskzyn Kovcs Klra Szaniszl Katalin Szaplonczay Pl Szarvas Lszl s Szarvasn Szeredi gnes Szatmri Dra Szentmiklssy Enik s Szentmiklssy Zoltn Szepesi dm Szick Kroly Szilrdy dm Szomi Istvn Szomor Mikls Szcs Emke Ildik T. Pulai Tams Takcs Edina s Takcs Mikls Takcsn Tncsics Veronika Tarjnyi Ildik Tarnczi Sndor Telek Tmea Tnyi Zsuzsanna Tihanyi Tams Tiksz Andrea Tkos Edit Tth Pter s Kra va Tth Szilvia s Tth Tiborn Tth Tiborn s Tth Tibor dr. Tthn Fgi Katalin dr. Tthn Sebestyn Andrea s Tth Tams Tthn Szke Csilla Tthn Vajda Andrea s Vajda Sndorn Turcsnyi va Vallyon Istvn Vradi Szilvia Varga Enik Varga Jnos Varga Krisztin Varga Lszl Vargha Katalin Vrhelyi Edit Vry Domonkos Viczinn Margit Vg Krisztina Vincze Antaln Visnyei Gyrgyn Volkov Jurij dr. Wgnern Matcza Erzsbet s Wgner Zoltn Wassermann Judit Ella Weiland Kroly Wu Dan Xia Ye Dan Zrd Anita

Polgrn Beseny gota Polniczky Zsolt Popa Daniela Mihaela s Sebestyn Gborn Ppity Tmea Rcz Lszl Rczn Jakab Andrea Regs Mrta s Kiss Norbert Rig Adrienn Sabjn Istvnn Salnki gnes Sndorn Kri va Schallinger Gbor Sedlmayer Mariann Selmecin Nagy Melinda Sla Pter Sipos Krisztina s Gulys Zsolt Solymosi Ervin Sskuthy Istvnn Sperl Mrta Susk Lszln Szab dm Szab Dezsn Szab Edit Szab Eszter

6%

jlius Bornemiszn Viszokai Adrienn Boros Tiborn s Boros Tibor Braun Jzsef Brsztl Sarolta Bugyi Sndor Bujdos Edit s Pal Lszl Buka Szabolcs Bukta Lszl Ciortea Pter dr. s Blint Ildik Cs. Kovcs Tibor Cseszregi Tams Csiszr Tiborn Csizmr Mria Csorbn Szigetvri Melinda dr. Czopk Nra Darvas Tamsn Dvid Andrea Dek Andrs Dcsei Zoltn Demny Jnos Attila dr. s Demny Dlia Deszk Gbor Dobos Gyuln Ujj Etelka Duds Zoltnn s Duds gnes les Zoltnn Entresz Csabn Enyedi Mikls Farkas Erzsbet Fekete Lszl Fekete Nikolett Felhalmi Tams Frank Teodra Flp Gyula Gng Tamsn Gerends Andrea Gergely Gabriella s Gergely Gyrgy Gombossy Tnde Gr Attiln s Gr Attila Gyuricska Istvnn Hbereiter Tiborn Margit Hajd Zsolt s Klmn Nra Hegeds Tmea Herda Jnos Hevesi Edina Holpert Angyalka Horvth Jlia Horvth Sndor s Horvth Sndorn Horvth Zoltn Horvthn Cseh Mria Inncsin Kart Gyngyi Jakab Lszln s Jakab Lszl
2006 SZEPTEMBER

Albrecht Lajos Angyal Istvn Antalicz Adrienn Babos Viktria s Kocsis Tibor Bajcsy Istvnn s Bajcsy Istvn Balassa Tams Brdi Attila Bkefi Sndor s Bkefi Sndorn Bellyei Andrea Benedek Gergely Berta Norbert s Nagy Renta Tnde Bihacker Krolyn s Bihacker Kroly Bite Attila Bodnr Boglrka Bod gnes

Hazai elismersek
6% jlius Macher Istvnn Macsuka Jnosn Madcs Gyrgy Makkai Jnosn s Makkai Jnos Malta Ferenc Mr Zsolt Menyhrt Magdolna Mrei Tamsn Metercsikn Bodnr Csilla Mzes Istvnn Mezsi Pter Mike Aranka Gyrgyi Moczok Sndor Molnr Ern s Molnrn Br Erzsbet Molnr Ferenc s Molnr Veronika Muhar Gyrgyn s Muhar Gyrgy Murcsekn Kovcs Erika Nagy Jnosn Nagy Sarolta Nagyn Rancz Mrta Erika s Rancz Jzsefn Odor Marianna Orosz Hajnalka Orosz Pter Pl Sndor s Pl Sndorn Plinks Lajos Patonai va Pet Ern Imre s Pet Ernn Plutzer Margit Pocsaji Tams Poprdi Rka Emese Pcze va Prikler Istvn s Priklern Horvth Ildik Pusks Zsuzsanna Rbai Valria Rencsr Emese Rzsa Pter Rzsavlgyi Pter s Juhsz Beta Sri Jzsef Sri Szilvia Savanya Imrn Schuckert Viktria Linda s Kohri Tibor Sebestynn Kolok Tmea Sebk Eszter s Sebk Katalin Seres Gbor Slvik Zoltn Surnyi Ferencn Szab Barbara Szabo Beatrix Szab Gergely Szab Istvn Szab Pter Sznth-Lendvai Dra Sznt Jzsef Szathmry Attila Zsolt Szke Jzsef s Szke Jzsefn Szuhr dm Szulcsan Balzs Takcs Ferenc Tth Julianna Tth Lszln Tth Lilla Tmsvri Attila Trzsk Pter Treutz Zoltn Trick Jnosn s Trick Jnos Ujj Zoltn jvri Anik Urbn Sndor Varga Kroly Gbor Varga Pl Vargn Inhof Krisztina Vrhegyi Ilona Vrnai Tibor Vsry Tams s Vsry-Tunyogi Henrietta Vastag Tams s Vmos Kamilla Vrs Zoltnn Wgner Ferencn Weigert Lszl s Weigertn Gubucz Edit Wild Melinda s Kun Jnos Ye Li Ping

Juhsz kos Juhsz Gyrgy s Juhszn Csoma Ildik Kalla va Kardos Jnosn s Kardos Jnos Kelemen Anik s Kovcs Lszl Kis Erika dr. s Nagy Attila dr. Kocka Emese Tnde Korhecz Benedek Kovcs Erzsbet Kovcs Gyula s Kovcsn Mzes Erika Kovcs Henriett Kovcs Julianna dr. s Verb Blanka dr. Kovcs Renta Kovcs Zoltnn Kovcsn Zsichla Katalin s Kovcs Sndor Kvg Gyrgy s Kvg Gyrgyn gnes Krausern Kadlecsik Anita Krizsanics Tibor Krompk Erika Kuhr Jzsefn Lakatos Ildik Lszl Andrs Lisztes Istvnn s Lisztes Ramna Lukcs Zoltn s Anik Luzsicza Lszl Andrs

Ugyanaz vezet sikerre a jvben is, ami sikeress tett minket a mltban. Steve Van Andel

2006 SZEPTEMBER

minsts

17

Szemlyes sztnz program


Gratullunk azoknak, akik jnius hnapban csatlakoztak a programhoz!
Adcsi Pter s Adcsi Ptern dm Tams s Purgel Erika Angyaln Rajhczi Margit Antal Zsuzsanna Bagi Andrs s Bagin Horn Mrta Balzs Andrsn Balla Sndor s Balln Sz. Ibolya Balog Ildik s Balog kos Balogh Angla Balogh Ernn dr. Barzda Jnos Barcza Ptern Brdi Sndor s Brdi Sndorn Barota va Bazsn Jo Mria s Bazs Ern Beke Zoltnn s Beke Zoltn Berei Zoltn Berkin Tzsr Katalin s Berki Bla Birgny Jzsef Bognrn Ambrus Rita Bolesza Petra Dra Boros Nikolett Bzs Ildik Csandi Gbor s Csandi Gborn Csehn Kakuk Andrea dr. Csel Istvn Csemniczky Kristf s Csemniczky Tams Csenke Lszl dr. s Csenke Lszln dr. Cservenk Zsuzsanna Csincskn Zsllr Mria Csonka Jzsefn Csre Pter s Duds Andrea Csuja Beta Csutkai Csaba Mrton Csuvarszki Jnos Czechmeister Mnika Czeigler Edit dr. Czeiner Attila s Czeinern Nmeth Gabriella Dek Bernadett Debreczenin Ungor Erzsbet Demeter Viktor Dzsi gnes s Dzsi Tiborn Diszegin Tth va Dobos Anna Dobosi Gyz Dobrossy Attila s Vgh Judit Domokosn Madar Eleonra Domonkos Attila Eisler Jzsef Emperger Jnos Eszterkvin M. Magdolna Fazekas Gyuln Feczer Eszter s Feczer Zoltn Fehr Istvn Fekete-Kiss Ildik Feketn Fgedi Krisztina Ficsr Kroly s Ficsrn Kiss Judit Fodor Lszl Tams s Fodorn Tth Katalin Frank Andrea Gal Enik Gspr Zoltn s Gspr Zoltnn Gasztos Sndor s Gasztosn Kovcs Krisztina Gazdik Jnos s Gazdikn Kaposvri Gabriella Gere Sndor s Gere Sndorn Gliedn Farkas Katalin dr. Gnczy Benjmin Grf Szilvia Gulys Gbor Gusztonyi Melinda Hacsavecz Eszter Halmi Beta Harlanenkova Ljudmila Hegeds Gbor s Nagy Eszter Hgelyn Schaffer Mria Hekker Dvid Horvth Krisztina Horvth Veronika Huszr Zsolt s Huszr Nra Ilies Viorel Teofil s Fekete Gyngyvr Ittes Lszl Jakab Gergelyn Jakab Johanna dr. Jakabfi Zsuzsanna s Jakabfi Sndor Jank Zsuzsanna Ji Liai s Shan Cunquan Kdr Krisztina Kalapos Andrea Klmn Lszln s Klmn Zoltn Klnai Judit Katalin Karkus Tmea s Nagy Tams Kecskemti Sndor Kertsz Zoltnn Kindner Tnde Kirly Emma Kiss Andrs s Kiss Anik Kiss rpd Kiss Marianna Kiss Mikls Kiss Teodra Kiss Viktor Bence Kiszely Zoltn s Kiszely Zoltnn Kleberczn Kovcs Erzsbet Kohri Ibolya Kkai Ferenc s Kkai Hajnalka Kollr Ernn s Kollr Ern Kolti Helga Kos Eszter Krik Julianna Korpai Judit Kovcs va Mria Kovcs Gyrgyn s Szihay Pter Kovcs Pter s Kanderka Dra Kovcs Tivadar Bertalan Kovcsn Ktai Anik s Kovcs Tivadar Kunstr Pln dr. s Kunstr Pl dr. Kurucz va Laboda Felcia Lakatos Ildik Lampertn Zkonyi Judit s Lampert Gyrgy Lszl Tams Lzr Jnosn Lzr Lvia Lzr Pl Tams Literti Jnos Zoltnn Losz Lszl Lovranitsn Mrkus Tmea Maczk Eszter Madr Hilda Mdlits Mtysn s Oroszn Mdlits Anita Majoros Gbor s Majoros Gborn Mandic Ilona Martos Gyrgy Medgyesy Gbor dr. Mszrosn Harangoz Tnde Miklovicz Aranka Mucsi Istvnn Nagy Emil Nagy Tams Nagy Zsolt Nagyn dr. Makay Mnika Nagyn Simon Alexandra Naske Zsanett Nemesn Nagy Anita Nmeth va Nmeth Lajos Niu Chun Lin Palstin Pap Ildik Pln Boros Grta s Pl Tibor Jzsef

30

(vagy kedvezmny)
Szemn Mria Szentirmay dm Szilrdy dm Szilvsi Tnde Szincsk Orsolya Szondi Attila Szke Nndor Szudr Brigitta Szuhr dm Szcs Mria s Istvn Szcs Richrd Ferenc Takcs Nomi Tams Istvn Tarjnyi Ildik Tnyi Zsuzsanna Ternk Erika Tersztynszki Rita dr. Teveli Zsanett Tihanyi Tams Tima Ildik Titz Sndorn s Titz Sndor Tth Pter Tth Zoltnn Tthn Szke Csilla Treutz Zoltn Ujjn Pl Mnika s Ujj Krisztin Vajda Mnika Vry Domonkos Vass Lajos s Vassn Simonics Piroska Veisz Istvnn Vidonyovec Pl Sndorn Vincze Antaln Visnyei Andrea s Visnyei Attila Vrsvczki Zsanett Wgnern Matcza Erzsbet s Wgner Zoltn Wgner Ferencn Wizner Krisztin Wu Jun Zajonskovsky Eleonra Zsellr Istvnn Zsidi Jzsefn Zsigmond Orsolya

Papp Gyrgyn Pelle gnes Peresztegi Sndor Petridisz Mikls Jorgosz s Zsarg Lszl Petrovcz Tams Pilvn Glria Pintr gnes Ppity va Ppity Tmea Posztobnyi Gyrgyi Pozsogr Jzsefn s Borsos Zsolt Plle Rka s Magyar Imre Proksa Mria Qiu Hao Rczn Kdr Margit Rkczin Rusz Irn s Rusz Illsn Rvsz Andrea Rizn Pter Rotr Rbert Rugsi Hella Sajg Anna Srin Bozsik va Simon Zsoltn Simonn Novk Marianna Srs Viktria Spacsek Jnosn Surmann rpdn s Surmann rpd Szab Eszter Szab Gza s Hodoli Tnde Szab Ildik Szab Istvn Szab Lszl s Sos Marianna Szab Magdolna Piroska s Sepsei Gyrgy Szab Valria s Szab Istvn Szakcs Zoltn Szakll Hajnalka s Biczk Pter Szalkyn Kocsi Ceclia Szanyi Jzsef Szegny Ernn

2006 SZEPTEMBER

18

minsts

Szemlyes sztnz program


Gratullunk azoknak, akik jnius hnapban csatlakoztak a programhoz!
brahm Jnosn Angyal Petrnyi Hajnalka Antal Ildik Babcsny Krisztina Balzs Leventn Blint dm Balla Istvnn Balla Zoltnn Balogh Beta Balogh Erzsbet Balogh Gyuln Baloghn Sasvri Hajnalka Brsonyn Nmeth Edit Bayer Attila s Bayer Ildik Bdi Henriett Bksi Annamria Bende Mrton Bernyi Adrienn Bernyi Attila Bres Imre Bertk Erzsbet Katalin s Pintr Lszl Br Kroly Br Sndorn Brn Vetr-Barna Johanna Bodor Ferenc s Bodor Ferencn Bogdn Katalin Bordcs Attila Borosn Pl gnes Borossn Guth Katalin Botos Istvnn Bnisch Orsolya Bujdos Edit s Pal Lszl Bulla Dina Csetreki Lajosn s Csetreki Lajos Csoma Jnosn Csoms Istvn Csordos Istvn Csupka Gyula Czk Katalin Czibor Attiln Czomba Sndor Czopk Nra Dafk Istvnn Drn Hopoczky Janka Dobosi Orsolya Drn Knya Zsuzsanna Dsa Istvn Dovigyel Katalin Eri Dniel Farkas Ferencn Fsi Krisztina Fekete Imre Fels Lajos s Fels Szabolcs Fodor Erika Font Lszln Frey Melinda Gbor Fruzsina dr. Gbor Mikls s Gbor Miklsn Garain Dobai Erzsbet Gavallr Tams Grfn Wanhall Marietta Gyebnr Bla Hadamcsik Tiborn s Hadamcsik Tibor Hadfalvi Mrta Hagy Brigitta Harcz Lszl Harlen Gyrgyn s Harlen Gyrgy Hegyi Zoltn Horvth Anik Horvth Attila s Hbetler Mnika Horvth Jnosn Horvth Judit Horvth Lszl Pter Horvth Melinda s Frhlich Tams Huang Guo Jin Huszr Attila Huszr Orsolya s Rbert Igs Andor Illa Gbor s Illa Jzsefn Ilys Anita Imre Istvn Janzsn va Juhsz Lajos Junek Mariann Klmn Mnika Kal Sndorn s Kal Sndor Kaszab Enik Kelemenn Mjer va s Kelemen Jnos Kenz Zsolt s Kenzn Molnr Mria Kertsz Rbert Kvs Tamsn Kis Kroly Kis Zoltn Kiss Andrea Kiss Dezsn Kiss Jzsef Kiss Klmnn s Kiss Klmn Kmoskn Alfldi Zsfia Kocsis Zoltn Kohlb Krisztin Kohlman Orsolya Kollr Jzsefn Kolozsi Gzn Konczlik Rita Koprivanacz Imre Kosr Jnosn Kovcs Alexandra Ibolya Kovcs Attila Zoltn Kovcs Blint Kovcs Gyrgy Ferenc Kovcs Krisztina Kovcsn Gajda Ildik Krajcs Krisztin Kuhr Jzsefn Kurucz Lszl dm Kutasi Anik s Takcs Zoltn Labundy Gbor s Labundy Gborn Laczikn Nagy Katalin Lszl Krisztina Latykn Grz Julianna Lzr Jzsefn Lvi Joln Lingli Rbertn Liptkn Pataki Krisztina Loss Laura s Balogh Jzsef Lovsz Imrn Andrea Macsri Jzsefn Major Zoltn s Major Zoltnn Majsai Erzsbet Majszinn Galambos Ildik Makkain Kvesdi Enik s Makkai Gyula Marcsok Ferencn Marlok Lszl Mrton Istvn Marton Szilvia Mrtonn Rauscher Katalin Martonn Vathi Hedvig Mtn Szab Csilla Mattheisen Gizella Mria s Peng Jzsef Ferenc Matuska Tams Megyeri Gyngyi s Kovcs G. Frigyes Megyeri Tnde Mezei Bettina Mihalik Lszl s Mihalik Zsuzsanna Molnr gnes Molnr Anna s Mszros Viktor Molnr Attiln Molnr Georgina Molnr Krolyn Molnr Szandra Monostori Zoltnn Mor Anita s Miksz Pl Mller Anetta dr. Nagy Istvn s Nagy Istvnn Nagy Zoltnn Nagyn Mink Anna s Magi Anna Nmeth Lszl Nmeth Pter Nmeth Rbert Nmethn Varga Zsuzsanna s Nmeth Lajos

10

(vagy kedvezmny)

Neszt Gabriella Neue Jelena s Neue Marianna Orbn Lszln Orosz Pter Orosz Pter Lszl Osvald Andrea Plffy Csabn Plfin H. Katalin Pavelka Jnosn Petlnovics Ferenc s Petlnovics Ferencn Pillern Balog Gizella Pintr Norbert s Pintr Norbertn Pivarcsi Gbor Pletser Gyuln Prikler Balzsn Rcz Mrk Barnabs Reibern Buza Katalin Rozgonyi Blint Rubi Attila Sndor Tibor Snta Helga Alexandra Srkny Lszl Sipos Katalin Sipos Zsuzsanna Somogyi Kornlia Srsn Csr Katalin Spirkn Jasper Lvia Stumpf da Sln Blya Virginia s Sle Csaba Smegi Renta s Attila Sveges Gborn Szabados Lajosn Szab Istvn Szab Lszl Attila s Szab Lszln Szab Lszln Szab Rzsa Szab Tibor Szabn Tth Erika Szaszk Katalin Szatmri Piroska Szkely Andrs Szkely Klmn Szendr Dniel

Szilvsi Viorica s Szilvsi Gza Szluka Andrsn Szomor Mikls Szke Molnr Edit s Makai rpd Sztruhr Judit Szcs Mikls Takcs Gborn s Takcs Katalin Takcs Lszln s Takcs Lszl Tamsi Zsombor Tardi Gyrgyn Tarsoly Imre Temunovity Szuzana Tiksz Lszl Tollrn Jakab Anita Tomcsik Anita Tth dm Tth Barnabs s Tthn Marcona Szabina Tth Lszl Tth Viktor Varga Gbor Varga Mria Varga Mnika Varga Sndorn Vargn Farkas Ceclia Vargn Sgi Ildik s Varga Ferenc Vargn Steixner Mria s Varga Jzsef Vatkai Mria Veres gnes Veres gnes Vidra Eszter Vizi Tibor Wittmann Rbert s Wittmann Farkas Erzsbet dr. Yu Li Ping Zakar Lszln Zelein Lovas Katalin s Zelei Borbla

2006 SZEPTEMBER

minsts

19

Szemlyes sztnz program


Gratullunk azoknak, akik jlius hnapban csatlakoztak a programhoz! 30
Adcsn Gbriel Renta s Adcs Tams kos Ferenc s kos va Baki Jzsef Bak Lszln Balzs Horvth Kinga Balogh Endre Balogh Erzsbet Bark Joln Barna Istvn Bencsesn Vida Adrienn s Bencses Tibor Benczn Kollr Andrea Bene Krisztina s Felde Jzsef Berinde Attiln Berk Roland Berta Lajosn s Berta Lajos Bincze Dezsn s Bincze Dezs Binder Anik Borbly Ptern Borossn Guth Katalin Borss Imre Bujdos Edit s Pal Lszl Burjn Jzsef Cscsi Erika Csiszr Tiborn Csizmr Mria Csords Balzsn s Csords Balzs Csuti Jzsefn s Csuti Emese Czifrik Istvn s Czifrikn Kozsa va Darvas Tamsn Demeter Jzsefn Dimitrov Anett Dobai Jnos Drn Haraszti Enik s Dra Lilla Duds Zoltn Ekker Ildik s Koller Rbert Elek Nomi Entresz Csabn Eskdt Jzsefn Farkas Istvn s Kovcs Zsuzsanna Fsi Lszln Fazekas Zoltn Fejes Ida s Ban Jzsef Fels Lajos s Fels Szabolcs Fischer Bla Fogarasi Andrs Frank Katalin Gbor Fruzsina dr. Gali Lajos s Br Tnde Galuska Mariann Gspr Gyula Gera gnes Grfn Wanhall Marietta Gurdonn Kelemen Mnika Gyulai Judit Hadfalvi Mrta Halmay Zsuzsa Hechtl Nra Hegedes Gyula Hopotoszki Gabriella Igs Andor Ivanova Olga Jablonkai Jzsef Jakab T. Ptern Jambrovics Istvn s Jambrovicsn Gyur Klra Jerkovich Gyula Jzsn Kiss Gabriella dr. Juhsz Lajos Kal Sndorn s Kal Sndor Kenz Zsolt s Kenzn Molnr Mria Kerekesn Vrs Erzsbet Kernya Jnosn s Kernya Jnos Kertsz Jnos s Kertsz Jnosn Kicsny Lszl s Kicsny Lszln Kircsi Katalin Kis Zoltn Kiss Andrea Kiss Balzs Kohin Szili Ildik s Kohi A. Habib Kollmann Marcsinyi Zita Kolokn Tilinger Judit s Kolok Pter Kolonich Lszl s Kolonich Szilveszter Kra Sndor s Kra Sndorn Kovcs Attila Kovcs Gbor s Kovcsn Varga Ildik Kovcs Krolyn s Kovcs Zoltn Kovcs Lajosn Kovcs Magdolna Kovcs Magdolna Kovcs Mnika Kovcs Zoltnn Kozr Mria Kozma Zoltnn Krabot Mtys s Krabot Ibolya Latykn Grz Julianna Lzr Jzsefn Lin Chao Xia s Zhang Jian Dong Macsuka Jnosn Maurern Ills Edit Mazn Judit Megyeri Zsolt kos s Megyeri Zsolt kosn Mrei Tamsn Mihalik Csaba Milla Zsolt Molnrn Rcz Mria s Molnr Nndor Mosonin Csaba va Murcsekn Kovcs Erika Muscsinka Katerina Mller Jnosn Nagy Istvnn Anik Nagy Sarolta Nagy Tams s Springmann Ildik Nagy Viktria Nagyn Hatrik Ildik Nmeti Lajos Zoltn s Nmeti Lajos Zoltnn Noske Richrdn dr. s Noske Richrd dr. Nyicsn Helmeczi Hajnalka Orbn Gyrgy Orosz Pter Orosz Pter Lszl Orss Ivett s Tth Tibor llern Drmbzy Renta s ller Istvn Petlnovics Ferenc s Petlnovics Ferencn Pintr Norbert s Pintr Norbertn Pongrcz Erika Pusks Zsuzsanna Rcskai Rbertn Rcz Mrk Barnabs Rkos Pter Reszeli Sos Andrs Rzsafi Balzs s Lippai Anna Rusu Gyngyi Rll Ildik Sabjn Istvnn Sndor Vera Sndorn Kampfmller Zsuzsanna Sass Ferenc s Ambrus Judit Savanya Imrn Sebestynn Kolok Tmea Sskuthy Istvnn Stumpf da Suhajda Jzsef Szab Istvn Szabn Pamuk Katalin Sznt Lajosn s Sznt Lajos

(vagy kedvezmny)
Szekeres gnes Takcs Lszln s Takcs Lszl Telek Tmea Tmr Imre s Tmr Imrn Tth Zoltnn s Tth Zoltn Tthn Tuza Tmea s Szkely Zsolt Tthn Veres Katalin s Tth Jzsef Urbn Sndor Vrbr Andrs Varga Renta s Varga Judit Vargn Sgi Ildik s Varga Ferenc Vrhegyi Ilona Vida Annamria Vidra Eszter Vribinszki Jnosn Yang Lizhen s Wang Chang Sheng Ye Li Ping Yuan Yu Mei s Shan Jing Zhang Xue Xia s Chen Lu Yao Zsigmond Andrsn

Az Amway az emberek azon elhatrozsra pl, hogy megragadjk az alkalmat s valra vltjk lmaikat. Jay Van Andel

2006 SZEPTEMBER

20

minsts

Szemlyes sztnz program


Gratullunk azoknak, akik jlius hnapban csatlakoztak a programhoz!
cs Mria Albertn Fazekas Erzsbet Andrk Szandra Anka Jnos s Ankn Kiss Mria Antalicz Adrienn rvai Klmn Bagczky Erika Balzsn Pintr Beta Balla Imre Baranyi Edina Barta Imrn Becser Gabriella Bla Pter Bezzeg Andrs s Bezzegn Mni Bittman Szilrd Bdin Tth Szilvia s Bdi Imre Bognr Vincn Bohn Mrton Bor Attila Bornemiszn Viszokai Adrienn Brz Sndorn Brezovszki Istvn Bugyi Sndor Bujdos Csaba Craymer James s Craymer Soussan Cscsi Lszln Csicsay Tmea s Czerny Adrin Csipai Jnos Csabn Csords Tamsn Czak Istvn s Czak Ildik Czip Jzsef Dezsn Vincze Dra s Dezs Bla Diszegi Tibor s Csizmadia Hilda Dczy Lszl Domokos Lszln s Domokos Anett Domonkos Ferenc denhoffer Gborn Eglaslr Ernn s Ern Etl Lszln Farkas va Gyngyi Farkas Tibor Pter s Balassa Melinda Fekete Lszl Fenyvesin Tomasits Andrea s Tomasits Ferencn Ferenczi Tiborn Flp Tams Gborn Forg va Galcz Zsuzsanna Gangl Jnos s Halmgy Zsuzsanna Gspr Csaba Gsprn Vlgyesi Gabriella Gmesi Gyrgyn Gerends Andrea Gergelyi Rbert Gdor Richrd Gombik Erika Greksa Melinda Gruber Mrta Gulys Gzn dr. Gykeresn Szab Lvia s Gykeres Mihly Gyrfin Tth Edit Gyrgy Etelka Gyulassy Csaba Gbor Hajd Zoltnn Hamza Mria Harangi Ildik Hatvani Jzsef Hegyes Istvn s Hegyes Istvnn Herznn Incze Zsuzsa s Herzn Mikls Lszl Hisnyai Heinzelmann Bln Holpert Angyalka Horvth Gbor s Szukop Andrea Horvthn Bujdos Katalin Ills Ferenc Csaba Iszly Zsolt s Iszly Nomi Klmnn Lampert va Lilla s Klmn Pter Kalotain Tth Melinda Kaps Mria Karlovics Zsolt Kasziba Jnosn Keller Tams s Keller Pter Kembe Irn Kertsz Annamria Kis Krisztina Kisrin Szalai Ildik Kiss Katalin Kiss Mariann Katalin Kiss Rita Kiss Tmea Zsuzsanna Kocsis Lajosn Kocsis Lszl Kohri Imrn Komdi Bla s Komdin Ills Anett Komromi Zoltn s Komromin Papp Marietta Konczvald Istvn Kosz Jzsefn Kopcsk Zoltn dr. Kormny Sndorn Kostynszkin Csords Erzsbet Ilona Kovcs Kornl s Kovcs Viktria Kovcsn Fekete Andrea dr. Krajnyikovics Csilla Kuris Kroly Lantos Zsfia Lhning Henrikn Lengyel Gborn Ludas Lszln Ma You Juan Magyar Tibor Malina Gyuln Marosvri Katalin s Koma Lszl Mtyusn Nagy Mariann Mhes Katalin Mszros Tams Mihk Gbor Milkovics Gyngyi Mlink Tams Molnr Judit Mr Ottilia Mzesn Kteles Magdolna s Mzes Sndor Nacsink Rbertn s Nacsink Rbert Naffra Helena Nagy Adrienn Csilla Nagy Annamria Nagy Ibolya Nagyn Pfening Viktria Nmeth Tibor Pter s Nmethn Gulys Tnde Nyers Tams Okszimec Krisztina Olh Barbara Olajos Zsuzsanna Orosz Gyrgyn Oszter Kroly

10

(vagy kedvezmny)

Ottlik Rbert Ottlik Szabolcs rdg Ferencn Pl Jnosn gnes Pallai Jnosn Peremiczki Istvn Pcsi Mnika s Tar Andrs Redeczki Szilvia Rettigern Varga Krisztina Rvsz Edina Rig Adrienn Rompos Istvn s Kern Attiln Rnai Rka Ruzsa Jzsefn Schleider Anna Schmidt Tmea Sedlmayer Mariann Seres Brigitta Sirk va dr. Solymossy Pter Stonyin Butuza Erika s Stonyi Jnos Stocz Istvnn Streng Istvn Pter Sdy Istvnn Sli Gyrgy s Sli Mrta Szab Csaba Szab Endre Szab Lszl ifj. Szab Zoltn s Papp Edina Szaniszl Katalin Sznt gnes s Sznt Krisztin Szappanos Gbor Szarvas Lszl s Szarvasn Szeredi gnes Szemancsik Judit Szemerei Zsuzsanna dr.

Szp Andrea Szikra Dezsn dr. Szke Jzsef s Szke Jzsefn Szke Katalin Mariann Tasi Julianna Terjki va Tmr Jnosn Tth rpdn Tth Ferencn Tth Gabriella Tth Krolyn Tthn Kapcsa gnes s Tth Roland Tthn Sebestyn Andrea s Tth Tams Trk Mria Vajda Bln Varga Katalin Varga Lszl Vargn Inhof Krisztina Viczjn Gabriella Vg Krisztina Vilgos Antal s Aranka Viski Enik Olanka Weiland Kroly Yu Li Li

2006 SZEPTEMBER

cghrek

21

Szeretne havonta 30 eurval tbbet keresni?...


Hozzon ltre szilrd kereskedelmi alapot s havi forgalma legyen stabil!

Szemlyes sztnz program


A fggetlen vllalkozk Amway zletk indtsnak napjtl kezdve rszeslhetnek jutalomban. A Szemlyes sztnz programot azok szmra hoztk ltre, akik egy stabil kiskereskedelmi alappal rendelkeznek s a havi forgalmuk megkzelten lland. Ne feledje, hogy az nll Amway zlet kezdpontja az rtkestsi s marketingterv kt fontos eleme: a termkelads s a szponzortevkenysg. A Szemlyes sztnz programban* val rszvtel felttele: brmely hnapban s legalbb a hrom kvetkez hnapban legkevesebb 100 szemlyes P. Pontrtk 100199 P kztt 200 s tbb P esetn Bnusz 10 eur 30 eur

s elismers az Amagramban!

*Egy adott pnzgyi vben a pontos kvalifikcis felttelek s pldk arra, hogyan rhetk el a klnfle fokozatok, megtudhatk felsvonalbeli platinjtl, a helyi Amway irodtl vagy az Amway weboldalrl.

HAMAROSAN . . .

2006 SZEPTEMBER

22

v.e.b.s.o.

Hrek, informcik...
Romn webruhz Az j romn weboldal s webruhz, a www.amway.ro jlius 17-n sikeresen elindult, mely a legjabb internetes technolgit alkalmazva szolglja felhasznlit, s a vsrlst igazi lmnny teszi. Amg a magyar webruhz t nem ll erre a korszer rendszerre, sajnos nincs lehetsg tlpsre a romn ruhzba. Amennyiben nk vsrolni szeretnnek a romniai Amwaytl, a kvetkez lehetsgek llnak rendelkezskre: 1. e-mail kldse az orderro@amway.com cmre, termkforgalmazi szm, a megvsrolni kvnt termkek s romniai cm feltntetsvel, vagy 2. egy Romniban regisztrlt termkforgalmaz ltal kezdemnyezett csoportos megrendels rszeknt megjelenteni vsrlsi ignyket. Csoportos megrendels feladsa a VEBSO-ban Sokan jelzik neknk, hogy nehezen boldogulnak a csoportos megrendels feladsval. Nekik prblunk most segteni azzal, hogy sszefoglaljuk a lpseket rviden. 1. lps: Tegye be azon termkeket a Kosrba, melyeket sajt maga szmra szeretne megrendelni. 2. lps: Kattintson a Kosrra, vlassza ki az j csoportos megrendelst szeretnk feladni pontot, s kattintson a Rendels elkldse gombra. Ebben az esetben ez nem azt jelenti, hogy n feladja a megrendelst, hanem azt, hogy amennyiben e lps utn tovbbi termkeket tesz a Kosrba, az mr egy j szemly rszre kerl kigyjtsre. 3. lps: Ha az zlettrs rszre minden szksges termk bekerlt a Kosrba, kattintson jra a Kosrra. Ekkor meg kell adnia az zlettrsa Amway-szmt. 4. lps: Kattintson a Tovbb gombra. a. Ha tovbbi zlettrsak szmra is szeretne rendelni, tegyen jabb termkeket a Kosrba, s jrjon el a 3. s 4. lps szerint mindaddig, mg minden zlettrsa szmra bekerltek a Kosrba a megfelel termkek. b. Ha le szeretn zrni a megrendelst, a szlltsi cm ellenrzse s a fizetsi md kivlasztsa utn kattintson a Rendels elkldse gombra. Ez mr a rendels tnyleges feladst fogja jelenteni. Figyelem! Ha a csoportos megrendelsben olyan j belp szerepel, akinl az els csomag tvtelhez kpest mg nem telt el msfl ht vagy olyan termkforgalmaz szerepel, aki le van tiltva az utnvtrl, a csoportos megrendels elutastsra kerlhet (A RENDELSEIM menben ellenrizhet a rendels feladsa utn). Ekkor, krjk, keressk fel a kzpontot telefonon vagy e-mailben (infohu@amway.com).

2006 SZEPTEMBER

termk

23

NUTRILITETM mrka

j grafikj ikonok
A NUTRILITE termkek cmkin lv grafika megvltozik. Az j ltvny az egysges termkcsaldhoz val tartozst fejezi ki. Az j grafika a termk fontossgt tkrzi, segt az egyes termkkategrik elklntsben, valamint loklis s globlis meghatrozsban.
Az j grafikk elnye a nagyobb kpfellet, a tbb szn s az ikonok megjelense, amelyek segtsgvel knnyebben tjkozdhatunk bizonyos elnys tulajdonsgokrl, a termk szereprl s helyrl, valamint a megclzott vevkrrl. A grafika mindamellett bizonyos rugalmassgot mutat megjelensben, hogy kifejezze az egyes piacokon forgalmazott ksztmnyek kztti klnbsget, hogy megfeleljen a helyi szablyozsoknak s kulturlis ignyeknek, ennek ellenre megrzi a mrka egysges megjelenst s az azonos termkcsaldhoz val tartozs rzst. A vilgviszonylatban egysges megjelens rdekben az albbi elemekbl terveztk meg a cmkeszabvnyt : log a NUTRILITETM szval, amely egy levl alatt helyezkedik el termknv z (ha lnyeges) kategrianv/szn A termkkategrikat eltr szn, vzszintes cskkal klnbztetjk meg. Pldul zld az esszencilis, kk a sllyal kapcsolatos s narancsszn a sportkategrihoz tartoz termkek szne stb. Minden termkhez tartozik egy ikonknyvtr. A kvetkezkben bemutatunk az j grafikban alkalmazott nhny ikont. Az ikonokat az adott termkkategrira jellemz sznben jelentjk meg. Alapok Energia

A bemutatott termk csak mintul szolgl

Pldk az ikonokra

Antioxidns Mdosul a ktszn, pattinthat fedl is, amely ezentl egysges fehr lesz, kivve a gyermekkategrit (amely fehr, csavarhat s zrhat fedllel lesz elltva). Elfordulhat, hogy egyes termkeken a fehr fedl hamarabb jelenik meg, mint az j grafikval elltott cmkk. Az j grafikk fokozatosan jelennek meg, attl fggen, hogy a jelenlegi cmkvel elltott termkek mikor fogynak ki.

Sly

Komplex egszsg

A NUTRILITETM piacvezet a vitaminok, svnyi anyagok s trendkiegsztk rtkestsben a vilgon


(a 2004-es kereskedelmi adatok alapjn, az Euromonitor International felmrse szerint).

2006 SZEPTEMBER

24

akci

Itt az alkalom, hogy vlasszon az E. FUNKHOUSERTM NEW YORK termkknlatbl. A profi minsg, luxussznvonal ksztmnyek, amelyeket Eddie Funkhouser professzionlis sminkmester nagy gonddal vlogatott ssze, klnleges hatsok szles skljnak elksztsre alkalmasak, hogy maradktalanul megmutathassa az nben rejl sztrtulajdonsgokat.

Ltogasson el a www.vebso.hu weboldalra, hogy megismerje az E. FUNKHOUSER NEW YORK mrka legfrissebb ajnlatait.

AKCIS AJNLATOK
E. FUNKHOUSER NEW YORK ajndkajnlat Ha most legalbb 35 P-rt rendel E. FUNKHOUSER NEW YORK termkeket, ajndkba kapja a Blue Sapphire/Kk zafr vagy az Amethyst/Ametiszt szempillaspirlt (r. sz. 102932, 102933). rnyalatvlaszts a rendszer technikai korltai miatt nem lehetsges. Az ajnlat 2006. szeptember 1-tl rvnyes, az ingyenes ajndkkszlet erejig.

E. FUNKHOUSER NEW YORK zletpts-tmogat ajnlat Az albbi hrom, az E. FUNKHOUSER NEW YORK mrkt tmogat zleti irodalmat egytt most kedvezmnyesen, 3000 Ft-rt vsrolhatja meg r. sz.: 9080. E. FUNKHOUSER NEW YORK Mrkabemutat kszlet Arcrajztmb Gyrs iratrendez (r. sz. 103382) (r. sz. 216652) (r. sz. 216292)

Az E. FUNKHOUSER NEW YORK egyes termkeire vonatkoz korbbi akci (25% P/KF-emels) 2006. augusztus 31-n befejezdik.

2006 SZEPTEMBER

termk

25

Nlklzhetetlenek a bre szmra


Minden n fiatal s szp szeretne maradni, ennek elrshez a legfontosabb a megfelel brpolk kivlasztsa. Az ARTISTRY Brszpt arctej minden brtpushoz nlklzhetetlen.
Tamara Rotar Ukrajna, platina fggetlen vllalkoz

Mindenkinek alapvet ignye, hogy bre tiszta s kellkppen vdett legyen. Az ARTISTRY Napi brpol rendszerek nemcsak tiszttjk s hidratljk brt, hanem vdelmet nyjtanak a napozs okozta krosods ellen s segtenek eltntetni az regeds lthat jeleit. A rendszeres napi brpolsi rutin teljess ttelhez a hidratl alkalmazsa eltt hasznljon ARTISTRY Brszpt arctejet, amely fokozza a termszetes hmls folyamatt.

Fokozott nedvessgtartalm brpol csald (normlszraz brre) R. sz.: 5017 Brtisztt csald (normlzsros brre) R. sz.: 5018 Brpol csald rzkeny brre R. sz.: 5110

Valamennyi ARTISTRY Napi brpol rendszer tiszttt, tonikot s hidratlt tartalmaz klinikailag bizonytott, hogy egyttes hasznlatuk rvn a hats erteljesebb lesz. A termkekrl tjkozdjon a

ARTISTRY Brszpt arctej R. sz.: 100240 (30 ml) A legjobb eredmny napi ktszeri hasznlattal rhet el.

www.webso.hu

honlapon.
2006 SZEPTEMBER

26

termk

MINIMLIS SMINK MAXIMLIS HATS 2006 SZN


MINIMAL CHIC SZNKOLLEKCI A folykony ajakrzs telt sznt lgy fny teszi napjaink modern sminkjv. A klasszikus, semleges tnus, selymes pder finoman hangslyozza az orct s a szemet. A Minimal Chic kifinomult stlusa gynyr szi sminket eredmnyez. A mess kollekci fnyz s ragyog szneket knl, amelyek kihangslyozzk a szpsg gazdagsgt s nemes egyszersgt.
2006 SZEPTEMBER

termk

27

MINIMAL CHIC > SZEMHJ- S ARCPIROST PDER 5 g Luxusminsg pder a szemhjra s az orckra. A diszkrt, semleges, rzss rnyalatbl tbbdimenzis rteg alakthat ki, a finom aranypr tkletes, fnyl fedst knl a smink elksztshez. > FOLYKONY AJAKRZS 6,2 g Hrom j, rubintnus rnyalat, a felvitel praktikus, ketts appliktorral trtnik. Az egyik oldalon intenzv sznek, a msik oldalon hidratl hats, fnyl bevonat. Az eredmny: tarts alap fnyl bevonattal.

A B C D

BRAVADO (mly ametiszt rnyalat) R. sz.: 103694 SPLENDOR (rzsakvarc rnyalat) R. sz.: 103695 PANACHE (csiszolt grnt rnyalat) R. sz.: 103696 SZEMHJ- S ARCPIROST PDER, Caprice R. sz.: 103699 5 g A

B Vsrolja meg a Minimal Chic Mintakrtyt, amelynek segtsgvel 1-2 smink elkszthet a Caprice Szemhj- s arcpirost pder, valamint a praktikus, ketts appliktorral elltott Splendor Folykony ajakrzs alkalmazsval. R. sz.: 218170
SZEMEK 1. Hasznljon a szemhjra a szempillavonaltl a szemredig ARTISTRY Caprice Szemhj- s arcpirost pdert, s oszlassa el a szemldkcsontnl. 2. Oszlassa el az als szempillavonalig. 3. Hzza ki a fels szempilla vonalt Fekete szemhjtussal (100201). 4. Vgl vigyen fel az als s fels szempillkra kt rteg Fekete vzll szempillafestket (4916). ORCK 1. A lgy sszhats s az egszsges ragyogs rdekben vigyen fel az orckra Caprice arcpirost pdert. AJKAK 1. Ajkait sznezze a harmatos rzsa sznhez hasonl Artistry Splendor Folykony szjrzzsal. Hagyja egy percig szradni. Befejezsl egy rteg tarts, fnyl bevonat.

SEGTSGVEL A MINIML SMINK MINDEN ALKALOMMAL BEMUTATHAT Kldjn vagy adjon t szemlyesen egy Minimal Chic Mintakrtyt vevinek, s biztos lehet abban, hogy ha vsrli egyszer kiprbltk ezeket a mess ksztmnyeket, rendelni fognak. R. sz.: 218170

SZEPTEMBERTL KB. HAT HNAPIG KAPHAT, A KSZLET EREJIG!

2006 SZEPTEMBER

28

termk

SATINIQUE Hajsampon festett hajra 300 ml R. sz.: 102674 SATINIQUE Hajbalzsam festett hajra 300 ml R. sz.: 102675 SATINIQUE Hajsznvd festett hajra a hajszrt forr levegje ellen 220 ml R. sz.: 102676

BEVEZETS: 2006. SZEPTEMBER

A Sznvd komplex knny zrrteget kpez a hajszl krl, simv teszi, kondicionlja a hajszlakat, amelynek hatsra a hajfestk szne hossz ideig tarts s vltozatlan marad!
A SATINIQUETM Hajsznvd rendszer vd, erst s meghosszabbtja a hajfestk sznt az albbi hrom kivl termk segtsgvel:
SATINIQUE Hajsampon festett hajra kmletes tiszttanyagokat s az exkluzv Sznvd komplexet tartalmazza, magba zrja a sznt, gy az hosszabb ideig megmarad, mikzben eltvoltja a hajrl a lerakdsokat s lnkti a fnyt. SATINIQUE Hajbalzsam festett hajra segt a hajszlba zrni a sznt, lesimtja a haj felsznt, a haj knnyen kifslhet lesz. Kondicionl, mikzben megakadlyozza a festett haj kifakulst. SATINIQUE Hajsznvd festett hajra a hajszrt forr levegje ellen UVA/UVB fnyvd s a Sznvd komplex segtsgvel megvdi mind a festett, mind a kezeletlen hajat a napsugrzs, a lgszennyezds s a krnyezet krost hatsaival szemben. A SATINIQUE Hajsampon festett hajra, a Hajbalzsam festett hajra s a SATINIQUE Hajsznvd festett hajra a hajszrt forr levegje ellen a SATINIQUE hajpol s hajformz termkekkel egytt hasznlhatk a maximlis sznvdelem rdekben.

A SATINIQUE Sznvd komplex a modern tudomny eredmnyekppen kifejlesztett Ceramide Infusion Systemmel egyttesen dolgozik a szemmel lthatan gynyrbb hajrt!

2006 SZEPTEMBER

termk

29

SATINIQUETM Hajsznvd rendszer

Ragyogan fnyl hajszn


Nveli s megrzi a hajfestk intenzitst.
Mess rzs, ha a hajunk sznnek megvltoztatsval megjul megjelensnk. Egy-kt ht elteltvel azonban a szn fakulni kezd s cskken a haj ragyogsa. A SATINIQUETM Hajsznvd rendszer kmletes s hatsos sznvdelmet biztost. Azt szeretn, hogy j hajszne tarts legyen? Vlassza a legjobbat! A Hajsznvd rendszer gazdagabb teszi a sznt. Nveli a szn intenzitst, gy a haj szne hossz ideig vltozatlan marad. Ha a hajszn beszlni tudna, ragaszkodna ahhoz, hogy a Hajsznvd rendszert hasznlja. John Gillespie, nemzetkzi mesterfodrsz

A teljes Hajsznvd rendszer segt megvdeni a haj sznt olyan, ltszlag rtalmatlan tnyezktl is, mint a samponok, a fluoreszkl fnyek s a napfny. A SATINIQUE Hajsznvd rendszer legalbb 115%-kal tovbb rzi meg a haj sznt, mint a kontrollknt alkalmazott rendszer.

A SATINIQUE Hajsznvd rendszer jellemzi: Exkluzv Sznvd komplex Tudomnyosan kifejlesztett korszer ksztmnyek A nvnyi kivonatok hatsa kmletes Erteljes hidratls Krnyezetkml

SZNVD KOMPLEX 4 rszbl ll hatanyag-egyttes: 1. Szilikon s trpusi nvnymagolaj (MSO) - megersti a haj bels szerkezett - megelzi a mechanikus s kmiai stressz okozta rtalmakat - ersti a hajszlakat 2. Trpusi nvnyszrmazk (pozitv tlts) - nveli/tartss teszi a hajfestk sznt - megelzi s megsznteti a kmiai szerek okozta rtalmakat - kondicionlja a hajszlakat 3. Glicerin - lgytja, simtja, nedvessggel veszi krl a hajszlakat, kondicionl - a levegbl kivonja a nedvessget, gy hidratl 4. Etiln-diamin-kalcium-ntrium-tetra-acett (EDTA) - a sznionokat blokkolja - izollja s semlegesti a fm- s ionlerakdsok sznkrost hatsait

2006 SZEPTEMBER

30

termk
J

Ki akarja prblni, mieltt megvsrolja?


Az Illatmintaszett lehetv teszi, hogy vsrli a parfmket s klniket kiprblhassk vsrls eltt. MR AZ J ILLATOKAT IS TARTALMAZZA!
Az j Illatmintaszett az ANTICIPATE INTENSE Parfmspray (50 ml) s a TOLSOM Klnispray (50 ml) illatmintit is tartalmazza, melyeket oktbertl forgalmazunk. A parfmk irnti kereslet karcsony eltt nvekedni fog, ezrt ebben az idszakban e termkcsoport eladsra rdemes koncentrlni. Hasznlja ki a lehetsget az j Illatmintaszett segtsgvel!

A szett 2 ml-es vegcsi az albbi illatokat tartalmazzk: OPPORTUNETM, ANTICIPATE, ANCESTRYTM s QUIXOTICTM frfiak s nk szmra, SUN DAPPLESTM, WISTFULTM, valamint az j ANTICIPATE INTENSE Parfmspray s az j TOLSOM Klnispray. Bevezets: 2006. szeptember kzepn

R. sz.: 104207

HOME TREND KOLLEKCI

KAPHAT A KSZLET EREJIG.

Lengje krl nt az des bogysgymlcsk s a tiszta szegfszeg illatkeverke.


Testpol szett R. sz.: 102993 (2 x 250 ml) lvezze brn az exkluzv kz- s testpol, valamint a folykony kztisztt szappan knny bogysgymlcsillatt. A kezet hidratljk, kondicionljk s simv varzsoljk. A krmes, luxusjelleg kz- s testpol hidratlkat tartalmaz, des bogysgymlcskkel s szegfszeggel A folykony szappan ds habzs, kiegyenslyozott pH-rtk A kz- s testpol alo-, kamilla-, csipkebogy-, uborka- s desmandulaolaj-kivonatot tartalmaz A folykony szappan alo-, golgotavirg-, szappanfakreg-, jukka- s rnikakivonatot tartalmaz Hasznlja a konyhban vagy a frdszobban

2006 SZEPTEMBER

termk
> ARTISTRYTM ARANYSZN SMINKTKR

31

tkzben is nzzen a tkrbe!


SZEMET GYNYRKDTET, ELEGNS, KTOLDAL, SSZECSUKHAT KOMPAKT TKR. AZ EGYIK TKR NAGYT, HOGY MEGLSSA A LEGAPRBB RSZLETEKET, AMIKOR AZ AJAK VONALT KIHZZA, SMINKEL, KISZEDI A SZEMLDKT VAGY BRMILYEN APRLKOS ARCPOLST VGEZ. A tkrhz zsinrral sszehzhat, brsony tasak jr, amely knyelmesen elfr a kzitskjban. Karcsonyra, szletsnapra vagy brmely ms klnleges alkalomra ajndkozza meg magt vagy valakit, akit szeret.

R. sz.: 5660

(6 x 6 cm)

MG MA RENDELJE MEG AZ J ARTISTRYTM SZNKRTYT!


> A KPRZATOS, J RNYALATOKAT TARTALMAZZA Az ARTISTRY Sznkrtya nlklzhetetlen, amikor az ARTISTRY sznes kozmetikumok teljes vlasztkt kvnja bemutatni. A knnyen ttekinthet elrendezs s a teljes vlasztk sznhelyes megjelentse segti nt s vevit a kvnt rnyalat gyors s knyelmes kivlasztsban. Az ARTISTRY Sznkrtya hasznlata egyszerstheti a sznvlaszts folyamatt s elsegti a meleg, hideg s semleges kategrij kozmetikumok rtkestst. Ugyanabbl a szncsaldbl ajnljon rnyalatokat, pldul meleg rnyalat ajakrzst s meleg rnyalat szemfestket, hogy a smink tkletes legyen. R. sz.: 217108

SEGT A BRTPUS MEGHATROZSBAN GY KIVLASZTHATJA A LEGMEGFELELBB BRPOLST. Az ARTISTRYTM Brtpusteszt segtsgvel gyorsan s egyszeren hatrozhatja meg brtpust. A brre helyezhet tesztcskok megmutatjk, hogy bre szraz, norml, zsros vagy vegyes tpus. > A BR IGNYEI VLTOZNAK A br ignyei vltoznak az ghajlat, a hormonszint, az letmd s az trend fggvnyben. Azt ajnljuk, hogy a teszt elvgzse utn 46 httel ismtelje meg a brtesztet az eredmnyek sszehasonltsa cljbl. > SEGT NVELNI FORGALMT Hasznlja az ARTISTRY Brtpustesztet vevi brtpusnak meghatrozshoz, azrt, hogy brtpusuknak megfelel termkeket ajnljon nekik. R. sz.: 9830 Az ARTISTRY Brtpusteszt kt brtpus-meghatrozshoz elegend tesztcskot tartalmaz.

2006 SZEPTEMBER

32

Jtermk

j iCook Ksek

TM

Jobban vg, mint brmi ms


Prblja ki az j iCook Kseket, amelyek hasznlata egyszer, kivl minsgek, tartsak s egy letre terveztk ket. Jason Roberts iCook tkezsi szakrt
A knyelem, az egyszer hasznlat s a teljestmny jegyben terveztk az j, exkluzv iCookTM Kseket, a ksek ergonmiai kikpzs nyelei s specilis slykialaktsa biztostja mind a megfelel egyenslyt, mind a tkletes biztonsgot s stabilitst, brhol is hasznlja azokat.
A ks nyele szget alkot a pengvel, ez lazbb, knyelmesebb fogst tesz lehetv, mikzben tkletes biztonsgot ad. A ks foknak lekerektett fels le a hatkony fogst segti el. A ksek az alapvet konyhai fogsok brmelyikben hasznlhatk. A nyl als le klnlegesen tervezett grblettel rendelkezik, amely fokozza a biztonsgot s stabilitst, fleg nagyobb s kemnyebb lelmiszerdarabok vgsakor. A vgl grblt s kveti a csukl szmra kedvez, termszetes vgsi mozdulatot. Ez a grblet szksgtelenn teszi, hogy vgs kzben a knyknk s vllunk segtsgt is ignybe vegyk. A penge hegye a nylnl mlyebben helyezkedik el, ezltal a finom vgsi mveletek knnyebben vgezhetk el, klnsen, amikor keresztirnyban vgunk. A gerinc velt, ezltal jobban kiegyenslyozott.

2006 SZEPTEMBER

Jtermk
Az iCookTM Ksek egy jl felszerelt hztarts tkletes kiegszti. Hasznlatuk knyelmes, a ksek aclpengi egyestik magukban az ert s az egyenslyt.

33

Melyiket hasznljam?

A ksek biztonsgos trolsa s vdelme rdekben az iCookTM Ksekhez az albbi kitn kiegsztket ajnljuk:
iCookTM Mindentud hztartsi oll a markolat kikpzse harmonizl a kskszlettel. Tz mvelet elvgzsre alkalmas: vg, dit tr, lecsavarja a kupakot, srnyit, mgnesknt mkdik, konzervnyit, csavarhz, vezetkvg, drtnyz, csirkedarabol. R. sz.: 102715 Kslez segt fenntartani a ksek s a hztartsi oll minsgt. A tarts s egyszer kikpzs megakadlyozza a csszklst, a knny trols rdekben sszecsukhat. R. sz.: 102716

Tlalks multifunkcis ks, idelis szeletelsre, kockzsra s aprra vgsra. R. sz.: 102713

Japn santoku ks azokhoz az lelmiszerekhez idelis, amelyek ragadnak a kshez, pl. a burgonya. Hasznlhat hsok, hal s zldsgflk szeletelsre is. R. sz.: 102710

Szeletelks puhbb lelmiszerek, pl. kenyr, paradicsom, tsztaflk szeletelsre. R. sz.: 102711

Kstart feketre festett, bkkfa borts trolblokk, amely tkletesen vdi a kseket, amikor nincsenek hasznlatban, konyhai bemutathoz is alkalmas. R. sz.: 103169

Kis ks elssorban hsok kicsontozsra, hs zsrtalantsra s gymlcsk vgsra. R. sz.: 102712 Figyelem: Els hasznlat eltt mosogassa el a kseket Dish Drops s ecet oldatban, hogy az esetlegesen a kseken maradt olaj- vagy polrnyomokat eltvoltsa. A kseket s az ollt ne mossa el mosogatgpben.

Hmozks kivlan alkalmas gymlcsk, zldsgflk hmozsra, kret dsztsre, burgonya kivjsra. R. sz.: 102714 Megvsrolhat a teljes szett, a Kstart lehetv teszi a biztonsgos trolst s a knny azonostst. 5 darabos kskollekci R. sz.: 102709

Valamennyi ks egyenknt is megvsrolhat

2006 SZEPTEMBER

34

termk

Keltse j letre rzkeit s frisstse fel otthont


Egy sor illatostott kollekci kzl vlaszthat, valamennyit laksa tiszttsra, frisstsre s lnktsre terveztk.
A Home Trend kollekci ignyes termkeinek tervezse kzben az n ignyeit tartjuk szem eltt, gy az alapanyagok ignyes megvlasztsval olyan teljestmnyt kvnunk nyjtani, amelyet joggal vrhat el kedvenc mrkjtl. A kollekci csodlatos dszdobozba csomagolva kaphat, a termkek hasznlata egyszer. Vlassza a hangulatnak megfelel szettet.

Zld tea s koriander


Teremtsen harmonikus nyugalmat a koriander, levendula, liliom s zslya illatkeverkvel. R. sz.: 101988

Citrus
lvezze a mandarin, narancs s grpfrt esszencilis olajok aromjt. R. sz.: 101959

Fszeres krte
Minden takartsnl lengje krl nt az des, fszeres krte illata. R. sz.: 101958 Kaphatk a kszletek erejig.
2006 SZEPTEMBER

des szilva
Frisstse fel otthont az des bogysgymlcsk s a tiszta szegfszeg illatval. R. sz.: 102800

zlet

35

MEGJELENT AZ J AMWAYTM TERMKKATALGUS S AZ AMWAY AJNDKKATALGUS


Mr kaphat az Amway Termkkatalgus, az n egyik legfontosabb Amway zletpt eszkze, a korbbinl nagyobb terjedelemben. A katalgus jobb, mint eddig brmikor! G
multivitamin
A NUTRILITE legjobbja. vezet a tudomny rtk alkotjk legjobbja, en kozsi szak A termszet sztket tpll vtelvel. Mind Kzpont ll, figyelembe trend-kieg i szabvnyok tt a Nutrilite Egszsg gi technolgia termk mg hogy magas mins ett, NUTRILITE trend lezett amell nvnyi alap a amely elkte meg k feleljenek elvrsokna . sztk kieg
et a ITE piacvez ok s A NUTRIL svnyianyag n. vitaminok, tk terlet trendkiegsz
n 2004-es k formjba (Tablettk/kapszul szerint.) tanulmny Euromonitor

EGSZS

Megjtottuk megjelenst s minden 2006. novemberig megjelen termket tartalmaz, ezen kvl: A beksznt vilgosabb s egyszerbb. Megvltoztattuk a kategrik sorrendjt, gy az els helyre kerlt az Egszsg, ezt kveti a Szpsg, majd a Konyhai eszkzk kategrija, s a sort az Otthon termkei zrjk. Minden termkkategria bevezet szveggel indul. Egy nll fejezet az e-kereskedelem, a VEBSO hasznlatnak elnyeit ismerteti. Ismtelten hangslyt kap az UNICEF-et tmogat tevkenysgnk fontossga s bemutatjuk Billyt, legjabb kitznket.

amit a befektets, k legjobb Ezrt mi, nd az egyi tehetnk. lyozott tre tunk rdekben A kiegyens tsget nyj egszsg keivel seg , optimlis s hossz tv iegszt term hinyz vitaminokat nd-k tre bl esetleg az Amway y az trendj lja. abban, hog sztket pto trend-kieg

aktivits
Ha jl rzi mag t s remekl nz letre. Kozm etikai termkeink ki, hihetetlen hatssal br az et, brpolink termkeinket at s szjpol nagy gondossg gal vlogattuk utn nagyszer azrt, hogy nap eredmnyeket nap nyjtsanak.

2006/07

Amway Termkkatalgus
Termkek a mindennapi ignyek kielgtsre

TE Naponta sztre, A. NUTRILI trendkieg tl. A szksg lehet si szoksok Szmos esetben szt l s a tpllkoz letmdt trendkieg fggen az esetleg egszsges trendbl Naponta az biztostja az NUTRILITE E Naponta lehet, mely program alapja at. Egy szem NUTRILIT tt. szksgle hinyz vitaminok vitamin s mikroelem tumot. felntt koncentr fedezi egy NUTRILITE az exkluzv 120 tabletta Tartalmazza 100083 si szm: Renedel

boldogsg alapvet vitalits SZPSG


TISZTTS

7 EGSZSG
AZ Artistry egyike az t legnagyobb presztzs arcpol - s sznes kozmetik um mrkjn

Az ARTISTRY termkekkel az a gondos tervez arcpo snek ksznheten ls mvszett vlik, javtjk a megjele polnak, vdene nst. Brmilyen k s ARTISTRY rendelk is a brtpusa az ezik az n ignyei arcpolkkal. nek megfelel A napi szps gpols els amelynek sorn lpse a tisztts eltvolthatak , a szenny felesleges brfels zni zsr s a sznesk ezds, a hogy krosta ozmeti kumok anlkl n a brt. ,

ak.* * 2003-ban kszlt Euromonitor tanulmny szerint az ves kiskereskedelmi forgalom alapjn.

alkot
elegancia
pols
A. ARTISTRY Revitalizl arctisztt krm (norml-szraz brre) Kmletes, szappanmen tes tiszttkrm, nincs szrt hatsa. amelynek sminket, a felesleges Hatkonyan tvoltja el a szennyezdseket. zsrt s a prusokat eltmt Kifejezetten a norml-szraz tiszttsra s kondicionlsra br fejlesztettk ki. sszettelt Nutrilite ltal jvhagyott dstottk, amely kamillval kztudottan brnyugtat Rendelsi szm: hats. 5011 125 ml

A B C

R. sz.: 1080

B. ARTISTRY Mlytisztt hats habzsel (norml-zsros brre) Gyakorlatilag olajmentes, mlytisztt zsel. Habja eltvoltja hats tisztt a prusokban szennyezdseket. megtapadt Hatsra a br megtisztul, de felfrissl s nem feszl, mint a szappannal tisztts utn. trtn Nutrilite amely prussszeh eredet ginzenget tartalmaz, z, ferttlent Rendelsi szm: hatsrl ismert. 5014 125 ml

C. ARTISTRY Arctisztt emulzi rzkeny brre (rzkeny brre) Knny, szappanmen tes sszettele ers tiszttanyag nem tartalmaz okat, hasznlatva tapints s tiszta l a br lesz. Vzzel lemoshat sima, lgy knnyen letrlhet a brrl. Kmletes s/vagy termszetes brnyugtat sszettele hatsrl ismert hrsfa s kamilla kalendula, kivonatot tartalmaz. Rendelsi szm: 5107 125 ml

SZPSG 19

2006

ajndk
katalgus
bell...
klnsen elegns, egyszeren tkletes, kezddjn a mulatsg, nnepi telek

Ezen kvl rmmel ajnljuk az Amway Ajndkkatalgus msodik szmt, amely nhny j, exkluzv ajndktletet tartalmaz:
Vlogatst az AMWAY, a NUTRILITETM, az iCookTM s az eSpringTM mrkatermkeibl Bemutatjuk az Amway Ajndkkatalgus j mrks ajndkait, slakat, kesztyket s zoknikat Az j AMWAY Boutique mrkatermkeit Egy exkluzv TOLSOMTM ajnlatot Az j iCookTM 5 darabos kskollekcit, kstartt s hztartsi ollt Az j UNICEF kitzt s karcsonyi dvzlkrtykat.

Ne feledkezzen meg arrl, hogy az j termkek kzl nhny csak 2006. szeptember 1. s 2006. december vge kztt kaphat, ezrt az esetleges csaldsok elkerlse vgett mr ma adja fel rendelst. A termkek megjelensi idpontjrl a katalgus hts bortjn lv listbl tjkozdhat.

R. sz.: 215870 Beszerzsi ra fval: 400 Ft


Az Amway elktelezett abban, hogy a lehet legjobb zleti lehetsget s termkeket biztostsa az n szmra, hogy ezzel is hozzsegthesse nt egy jobb lethez. Mr ma mutassa meg az j katalgusokat csaldjnak, bartainak s vsrlinak!

2006 SZEPTEMBER

36

cghrek

Klnleges termkcsomagok 10 vagy 20% kedvezmnnyel


minden jonnan belpett fggetlen vllalkoz s trzsvsrl plusz szmra
100 P termkcsomag 10% kedvezmnnyel
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16.
R. sz. 200698 P 100,46 KF 31042 r fval 37250,-*

10% 20%
200 P termkcsomag 20% kedvezmnnyel
1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. 8. 9. 10. 11. 12. 13. 14. 15. 16. 17. 18. 19. 20. 21. 22. 23. 24. 25. 26. 27. 28. 29. 30.
R. sz. 200699 P 201,05 KF 62125

SATINIQUE Knny kondicionl hajsampon 2 in 1, 300 ml SATINIQUE Ultraknny hajformz spray BODY SERIES Frisst tusol- s frdzsel BODY SERIES Folykony kztisztt koncentrtum BODY SERIES Izzadsgtl golys dezodor BODY SERIES G&H Mztartalm glicerinszappan GLISTER Fogkrm, 200 g NUTRILITE Kalciummagnzium-tartalm trend-kiegszt, 210 tabl. NUTRILITE Naponta, 120 tabl. SA8 PREMIUM Mospor, 2,25 kg PRE-WASH Elmos spray, 350 g L.O.C. Univerzlis tiszttszer SCRUB BUDS Fmszivacs DISH DROPS Mosogatszer AMWAY Sttisztt szer AMWAY Adagolflakon, 500 ml

r fval 74550,-*

ARTISTRY Alfa-hidroxi szrum plusz ARTISTRY Brtpll szemrnckrm ARTISTRY Brradr SATINIQUE Knny kondicionl hajsampon 2 in 1 SATINIQUE Hajrgzt hab vkony szl hajra SATINIQUE Ultraknny hajformz spray BODY SERIES Frisst tusol- s frdzsel BODY SERIES Folykony kztisztt koncentrtum BODY SERIES Izzadsgtl golys dezodor BODY SERIES G&H Mztartalm glicerinszappan GLISTER Gyermekfogkefe GLISTER Leheletfrisst spray GLISTER Fogkrm, 200 g NUTRILITE Kalciummagnzium-tartalm trend-kiegszt, 210 tabl. NUTRILITE Naponta, 120 tabl. SA8 COLOUR Mospor, 3 kg SA8 PREMIUM Mospor, 2,25 kg SA8 SOLUTIONS Illatostott bltszer TRI-ZYME Elztat, folteltvolt s moshats-nvel szer PRE-WASH Elmos spray, 350 g DISH DROPS Mosogatszer L.O.C. PLUS Frdszoba-tisztt L.O.C. PLUS Konyhai tiszttszer L.O.C. PLUS Kmletes tiszttszer L.O.C. Univerzlis tiszttszer AMWAY Sttisztt szer AMWAY CAR WASH Autsampon AMWAY SILICONE GLAZE Autfnyez SCRUB BUDS Fmszivacs AMWAY Adagolflakon, 500 ml

Az ajnlat az ruknlattl fggen vltozhat! Az aktulis csomagsszettelrl listt tall a megrendelt termkek dobozban. A kedvezmny vagy az Amway ajnlatra, vagy az j belp ltal tetszlegesen sszelltott els rendelsre vonatkozik.

*A fenti rak a kedvezmnyt nem tartalmazzk.

2006 SZEPTEMBER

zlet
Ajnlott eladsi r fval Kereskedelmi forgalom (KF) Beszerzsi r fval

37

Tartalom/ Tmeg

Rendelsi szm Megnevezs AJNDKKATALGUS 960327 960339 960340 960341 960348 960349 960350 960351 960352 960353 960354 960360 960361 960362 960363 960364 960365 960366 960370 960371 960372 960373 960374 960375 970165 970166 970167 970168 970169 970170 970171 970172 970173 970174 970175 970176 970177 970178 970179 970180 970181 970182 970183 970184 970185 970186 Kltri, fgg, csillag alak, tbbszn dszfny* Szloptiks hemberes jelenet* Kivilgthat beltri, piros bogys fa* 2 db szvet borts, dszdoboz formj dekorci* Beltri karcsonyfa 200 gvel* 6 hpehely alak fmdsz (kb. 14,5x19 cm)* 2 gmb alak dsz csengkkel* Knai szvettel bevont, fedeles borosdobozok* Gabonval tlttt melegt palack levendulaolajjal* Vrsfonya-illat gyertya kermiatlon* Hgmb fnnyel s hanggal* Beltri elgaz fzr 120 izzval* Gyertyatart* Ltrra msz hember tbbszn fnnyel* Szloptiks, elemmel mkd beltri tkrs fa* 4 darabos porceln reggelizkszlet Kermia olaj- s ecetkint kszlet Rozsdamentes acl kvfz edny 2 bgrvel Fonott kosr AMWAY MACI mozgathat lbakkal nekl, ugrl s tncol kutya Nagymret, puha zsirf Elefntlke gyerekeknek Elemmel mkd, nekl, tncol egerek Fekete sifon s selyem hlknts Pamut boxerals, 2 db Csipks sztreccs ni top s sort Fekete br ni keszty elt szn tzssel 100% pamut frfiing, dszdobozban Fekete frfibrkeszty Fekete pelerin s sapka mszrme szegllyel Kt gyrt brsony sl Borvrs 100% kasmr sl dsztasakban Estlyi tska Kt pr bords frfigyapjzokni Kt pr rzsaszn ni zokni organza dszzacskban ttetsz fekete organza sl Kttt sl, sapka dszcsomagolsban Bords kttt sl s keszty dszcsomagolsban Pamut boxerals, 2 db NUTRILITE mrkj uniszex, poiszter polrfels 3 db eSpring pohr gravrozott logval iCOOK rozsdamentes acl, vltoztathat mret ednyaltt iCOOK rozsdamentes acl szakcsknyvtart (40x27x25 cm) iCOOK fa borsdarl iCOOK ezstszn falira fehr lappal (30,5 cm tm.)

31,55 43,42 49,62 19,69 95,47 17,26 22,11 16,18 17,80 22,65 25,62 29,94 3 db 19,69 17,80 32,90 11,87 14,83 41,80 8,90 16,72 11,87 20,23 44,23 17,80 S M S M M M 59,87 21,57 41,80 41,80 29,94 41,80 53,67 23,73 59,87 26,97 11,87 11,87 23,73 23,73 23,73 L L/XL 21,57 36,95 21,04 26,97 26,97 41,80 29,94

9750 13417 15333 6083 29500 5333 6833 5000 5500 7000 7917 9250 6083 5500 10167 3667 4583 12917 2750 5167 3667 6250 13667 5500 18500 6667 12917 12917 9250 12917 16583 7333 18500 8333 3667 3667 7333 7333 7333 6667 11417 6500 8333 8333 12917 9250

11 700,16 100,18 400,7 300,35 400,6 400,8 200,6 000,6 600,8 400,9 500,11 100,7 300,6 600,12 200,4 400,5 500,15 500,3 300,6 200,4 400,7 500,16 400,6 600,22 200,8 000,15 500,15 500,11 100,15 500,19 900,8 800,22 200,10 000,4 400,4 400,8 800,8 800,8 800,8 000,13 700,7 800,10 000,10 000,15 500,11 100,-

14 000.19 300,22 100,8 800,42 500,7 700,9 800,7 200,7 900,10 100,11 400,13 300,8 800,7 900,14 600,5 300,6 600,18 600,4 000,7 500,5 300,9 000,19 700,7 900,26 600,9 600,18 600,18 600,13 300,18 600,23 900,10 600,26 600,12 000,5 300,5 300,10 600,10 600,10 600,9 600,16 400,9 400,12 000,12 000,18 600,13 300,-

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

* Oktberben kerl bevezetsre

2006 SZEPTEMBER

rrs (%)

Pontrtk (P)

38

zlet
Ajnlott eladsi r fval Kereskedelmi forgalom (KF) Beszerzsi r fval

Tartalom/ Tmeg

Rendelsi szm Megnevezs AJNDKKATALGUS (folyt.) 970187 970188 970189 970190 970193 970194 970195 970196 970197 970198 970199 970252 970136 970157 970137 iCOOK fszertart tltsz fedvel (20,5x9,5x14 cm) NUTRILITE gygyszeres doboz (10,5x7x3,6 cm) NUTRILITE mrkj vitorlavszon tska NUTRILITE mrkj uniszex, poliszter polrfels Fekete sifon s selyem hlknts Fekete sifon s selyem hlknts Csipks sztreccs ni top s sort Csipks sztreccs ni top s sort 100% pamut frfiing, dszdobozban 100% pamut frfiing, dszdobozban Fekete br ni keszty elt szn tzssel Fekete frfibrkeszty Luxus kivitel csokrok s szalagok dszcsomagolshoz (3 sznben) nnepi ajndktskk Hrom tekercs ajndkcsomagol (3x5 m-es tekercsek) MAGNA BLOC Mgnesek szemlyes hasznlatra 100020 0207 0208 Zsels derkv Zsels trdpnt (S/M) Zsels trdpnt (L/XL) ARTISTRY Minimal Chic sznkollekci* 103699 Szemhj- s arcpirost pder kompaktban, Caprice Folykony ajakrzs 103694 103695 103696 218170 5660 Bravado Splendor Panache Minimal Chic Mintakrtya ARTISTRY Aranyszn sminktkr TOLSOM 100917 Borotvlkozgl SATINIQUE 102674 102675 102676 Hajsampon festett hajra Hajbalzsam festett hajra Hajsznvd festett hajra a hajszrt forr levegje ellen AMWAY BOUTIQUE 104207 Illatmintaszett** ICOOK 102709 102713 102710 102711 102712 102714
TM

23,73 11,87 31,55 S/M M L M L L XL L L 3x4 db 3 db 36,95 59,87 59,87 41,80 41,80 29,94 29,94 41,80 41,80 7,01 8,90 9,70

7333 3667 9750 11417 18500 18500 12917 12917 9250 9250 12917 12917 2167 2750 3000

8 800,4 400,11 700,13 700,22 200,22 200,15 500,15 500,11 100,11 100,15 500,15 500,2 600,3 300,3 600,-

10 600,5 300,14 000,16 400,26 600,26 600,18 600,18 600,13 300,13 300,18 600,18 600,3 100,4 000,4 300,-

20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20 20

1 db 120,82 1 db 1 db 91,42 91,42

37333 28250 28250

44 800,33 900,33 900,-

58 200,44 100,44 100,-

30 30 30

5g 6,2

9,71 10,25

3000 3167

3 600,3 800,-

4 900,5 100,-

35 35

1 db 1 db

3,91

1208

600,2 900,-

600,3 900,-

35

200 ml

7,82

2417

2 900,-

3 800,-

30

300 ml 300 ml 220 ml

6,47 6,47 9,17

2000 2000 2833

2 400,2 400,3 400,-

3 100,3 100,4 400,-

30 30 30

12x2 ml

7,95

2458

5 900,-

8 000,-

35

KONYHAI VG/SZELETEL ESZKZK 5 db 186,08 50,43 45,04 40,72 32,36 25,08 57500 15583 13917 12583 10000 7750 69 000,18 700,16 700,15 100,12 000,9 300,89 700,24 300,21 700,19 600,15 600,12 100,30 30 30 30 30 30

iCook Kskszlet Tlalks Japn santoku ks Szeletelks Kis ks Hmozks

*A kollekci vrhat bevezetse: 2006. szeptember kzepe. A kollekcit kb. 6 hnapig, illetve a kszlet erejig forgalmazzuk. **A jelenlegi Illatminta (r. sz. 101849) a kszletek erejig kaphat.

2006 SZEPTEMBER

rrs (%)

Pontrtk (P)

zlet
Ajnlott eladsi r fval Kereskedelmi forgalom (KF) Beszerzsi r fval

39

Tartalom/ Tmeg

Rendelsi szm Megnevezs ICOOKTM KONYHAI VG/SZELETEL ESZKZK (folyt.) 102716 103169 102715 Kslez Kstart Mindentud hztartsi oll HOME TREND 102993 101959 101958 102800 101988 Home Trend Testpol szett, des szilva Home Trend Citrus Home Trend Fszeres krte Home Trend des szilva Home Trend Zld tea s koriander ESPRING MRKATERMK 104066 eSpring 1,5 literes manyag flakon UNICEF 104168 104170 UNICEF dvzlkrtyk UNICEF Kitz (Billy)

1 db

8,90 22,52

2750 6958 8833

6 600,16 700,10 600,-

8 600,21 700,13 800,-

30 30 30

1 db

28,59

11,06 22,65 22,65 22,92 24,00

3417 7000 7000 7083 7417

4 100,8 400,8 400,8 500,8 900,-

5 300,10 900,10 900,11 100,11 600,-

30 30 30 30 30

4 db

5,02

1550

1 860,-

2 400,-

30

6 db 1 db

1 700,700,-

1 700,700,-

VLTOZSOK A FORGALMAZSBAN
ARTISTRY Zsrszablyoz alapoz A jelenlegi Zsrszablyoz alapoz sznrnyalatok (belertve a jelenlegi Zsrszablyoz alapoz mintaszettet is, r. sz. 0698) a kszletek erejig kaphatk, 2006 oktberben a sznvlasztk megjul. Az albbi rnyalatok sznnek meg: 0274 0278 0277 0276 0285 Shell Bisque Honey Creme True Beige Natural Beige Soleil

VLTOZSOK A FORGALMAZSBAN
ARTISTRY Hidratl ajakrzsok A Hidratl ajakrzsok forgalmazst termkvlts miatt 2006. oktbernovember krl befejezzk, ezek a rzsok a kszletek erejig kaphatk. A Hidratl rzs kompakt (r. sz. 100069) forgalmazsa a kszletek kifogysval megsznik.

FIGYELEM!
2006 szeptembertl az Amway Hungaria Marketing Kft. korszersti telefonkzpontjt. Annak rdekben, hogy nk minl hamarabb elrjk a keresett mellket, prbakppen nyomgombos mellkvlasztsi lehetsget biztostunk. Bzunk benne, hogy elgedettek lesznek a szolgltatssal, s gyorsul az gyflkommunikci.

Nosztalgizzon velnk most ingyen!


Ha a Home Care termkekbl SA8, SA8 Solutions, AMWAY Tiszttszerek, DISH DROPS, L.O.C., L.O.C. Plus egyszerre legalbb 22 800 Ft rtk megrendelst ad le, 1 db Amway Nosztalgiacsomagot (r. sz.: 212033) kap ajndkba!
Az akci 2006. augusztus 1-tl oktber 31-ig, illetve a kszlet erejig rvnyes!

Felhvjuk szves figyelmket, hogy az akci egy Amway-szmon trtn, legalbb 22 800 Ft sszrtk megrendelsre rvnyes, csoportos megrendelsek esetben is a klnbz Amway-szmokon leadott rendelsek rtkt kln-kln vesszk figyelembe.

L.O.C. Univerzlis tiszttszer 1 liter

DISH DROPS Mosogatszer 1 liter SA8 Premium Mospor 750 g

2006 SZEPTEMBER

rrs (%)

Pontrtk (P)

TOLSOM

TM

Borotvlkozgl

A frisst citromillat TOLSOMTM Borotvlkozgl megknnyti a borotva csszst, ezltal a borotvlkozs alaposabb s knnyebb lesz.

Klinikailag bizonytott, hogy a TOLSOM arcpol rendszer mr 4 ht alatt kivl teljestmnyt nyjt:

91%-kal javul a br tisztasga* 88%-kal cskken a br szrazsga* 75%-kal kevesebb srls s vgs* 73%-kal cskken a befel nv szrszlak mennyisge* 48%-kal simbb lesz a br* TOLSOM Frfiarcpolk az egyedli frfiarcpol csald, amely az exkluzv T-10 komplexet tartalmazza, ami garantlja a kivl teljestmnyt.

R. sz.: 100917

(200 ml)

Tovbbi informcikrt ltogassa meg a www.vebso.hu weboldalt vagy olvassa el a Termk- s rtkestsi informcik kiadvnyunk megfelel fejezett.
*Az
t TOLSOM brpol termk naponknti hasznlata esetn, a kiindul

llapottal sszehasonltva.

Az Amagram folyiratot kiadja: AMWAY HUNGARIA MARKETING KFT. 1025 Budapest, Szerna t 11. Levlcm: 1538 Budapest, Pf. 461. The Amagram magazine is published by Amway Hungaria Marketing Ltd. Hungary 1025 Budapest, Szerna t 11. Mailing address: H-1538 Budapest, P.O.B. 461. All rights reserved

www.amway.com www.amway.hu Felels kiad: Grdus Pter Ksztette: Print-Tech Kft. Felels vezet: Fogaras Andrs Fotk: AMWAY Corporation Nyoms: Kossuth Nyomda Rt.

Kzponti informci: 345-1300 ATIS: 346-4046 ATOS: 06-40-200-220 Telefonos rendels: 345-1314, 345-1315 Termkrendels faxon: 345-1390 www.vebso.hu

2350