You are on page 1of 5

abang pilih mana perawan atau janda, janda lebih menggoda

Lirik Lagu Kanggo Riko

Demy

Sep 19
Posted by LIRIK LAGU Mania
He he he he he he
ho ho ho ho ho ho
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
Reff:
Sing ono hang biso ngalangi niat iki
Masio tah samudro sun arungi
Sing ono hang biso mbatesi welas iki
Masio ilang nyowo sun belani
Paran baen sun lakoni kanggo riko
Siji sijine mung riko
Nong atinisun selawase
Separuh rogo iki yoro mung kanggo riko
(Siji sijine mung riko),
Nong atinisun selawase
(Separuh rogo iki)
Yoro mung kanggo riko
________________________________________________________________________________
_____
Lirik lagu Banyuwangian
Sewates Kangen
Mung sewates angen, mung sewates
angen
Welas hang sun kudang-kudang,
saikine yo wis ilang
Hang sun karepaken, hang sun karepaken
Mung ketemu ambi riko, masio mung bisikan beloko
reff:
Sambangen tah isun, masio mung sedelo
Sing kuat maning isun nahan kangen hang sun songgo
Keliwat liwat kangen isun nyesek nong dodo
Niat sun nglalekaken riko tapi sun sing biso
Mung sewates angen, mung sewates angen
Welas hang sun kudang-kudang, saikine yo wis ilang
Hang sun karepaken, hang sun karepaken

Mung ketemu ambi riko, masio mung bisikan beloko


reff:
Sambangen tah isun, masio mung sedelo
Sing kuat maning isun nahan kangen hang sun songgo
Keliwat liwat kangen isun nyesek
nong dodo
Niat sun nglalekaken riko tapi sun
sing biso
Mung sewates angen, mung sewates
angen
Welas hang sun kudang-kudang,
saikine yo wis ilang
______________________________________________________________________________
Versi: Sarah Brillian
Duh kangmas katresnanku,
Pepujaning atiku..
Tansah jogo kasetyanmu,
Yen kowe ra ning sandhingku..
Gedhene percoyoku iki,
Tulung jogokke tresnoku..
Duh kangmas pepujanku,
Sendenane atiku..
Najan adoh ing motoku,
Tetep cedhak ning atiku..
Tak jaluk nadyan adoh moto,
Tetep jogokke atimu..
reff:
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono loro tresnomu,
Tresno siji amung gawe aku..
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono tresno liyane,
Tresno siji amung gawe aku..
Duh kangmas pepujanku,
Sendenane atiku..
Najan adoh ing motoku,
Tetep cedhak ning atiku..
Tak jaluk nadyan adoh moto,
Tetep jogokke atimu..
reff:
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono loro tresnomu,
Tresno siji amung gawe aku..
Duh kangmasku tansah jogo atimu,
Ojo ono tresno liyane,
Tresno siji amung gawe aku..
Duh kangmas pepujanku,
Sendenane atiku..
Najan adoh ing motoku,
Tetep cedhak ning atiku..
Tak jaluk nadyan adoh moto,

Tetep jogokke atimu..


[ver: lyrics]
[id: bcsaloca]
[ar: Sarah Brillian]
[ti: Jogo Atimu]
[al: Dangdut Jawa]
[by: Yanilipatro]
[length: 4:15]
[00:01.70]Jogo Atimu
Sarah Brillian
[00:25.70]
[00:28.70]>>>
[00:29.70]>>
[00:30.70]>
[00:31.70]Duh kangmas katresnanku,
[00:35.70]Pepujaning atiku..
[00:39.33]Tansah jogo kasetyanmu,
[00:43.30]Yen kowe ra ning sandhingku..
[00:47.42]Gedhene percoyoku iki,
[00:51.58]Tulung jogokke tresnoku..
[00:56.44]
[01:03.85]Duh kangmas pepujanku,
[01:06.83]Sendenane atiku..
[01:11.37]Najan adoh ing motoku,
[01:14.98]Tetep cedhak ning atiku..
[01:19.33]Tak jaluk nadyan adoh moto,
[01:23.49]Tetep jogokke atimu..
[01:27.91]
[01:50.24]>>>
[01:51.24]>>
[01:52.24]>
[01:53.24]Duh kangmasku tansah jogo atimu,
[01:59.15]Ojo ono loro tresnomu,
[02:02.76]Tresno siji amung gawe aku..
[02:07.18]Duh kangmasku tansah jogo atimu,
[02:12.96]Ojo ono tresno liyane,
[02:16.57]Tresno siji amung gawe aku..
[02:22.42]Duh kangmas pepujanku,
[02:26.60]Sendenane atiku..
[02:30.70]Najan adoh ing motoku,
[02:34.86]Tetep cedhak ning atiku..
[02:38.96]Tak jaluk nadyan adoh moto,
[02:43.01]Tetep jogokke atimu..
[02:47.43]
[03:09.31]>>>
[03:10.31]>>
[03:11.31]>
[03:12.31]Duh kangmasku tansah jogo atimu,
[03:18.60]Ojo ono loro tresnomu,
[03:22.32]Tresno siji amung gawe aku..
[03:26.68]Duh kangmasku tansah jogo atimu,
[03:32.46]Ojo ono tresno liyane,
[03:36.14]Tresno siji amung gawe aku..
[03:42.36]Duh kangmas pepujanku,
[03:46.34]Sendenane atiku..
[03:50.51]Najan adoh ing motoku,
[03:54.43]Tetep cedhak ning atiku..
[03:58.66]Tak jaluk nadyan adoh moto,
[04:02.51]Tetep jogokke atimu..
[04:07.37]

__________________________________________________________
Sing ono hang biso
Tidak ada yang bisa
ngalangi niat iki
menghalangi niat ini
masio tah samudro
meski samudra
sun arungi
ku lalui
Sing ono hang biso
Tidak ada yang bisa
mbatesi welas iki
membatasi cinta ini
masio ilang nyowo
meski hilang nyawa
sun belani
ku akan melakukannya
Paran baen sun lakoni
Apa saja ku lakukan
kanggo riko
untukmu
Siji-sijine mung riko
Satu-satunya hanya kamu
nang atinisun selawase
di hatiku selamanya
separuh rogo iki
separuh raga ini
yoro mung kanggo riko
hanyalah untukmu
Sing ono hang biso
Tidak ada yang bisa
ngalangi niat iki
menghalangi niat ini
masio tah samudro
meski samudra
sun arungi
ku lalui
Sing ono hang biso
Tidak ada yang bisa
mbatesi welas iki
membatasi cinta ini
masio ilang nyowo
meski hilang nyawa
sun belani
ku akan melakukannya
Siji-sijine mung riko
Satu-satunya hanya kamu
nang atinisun selawase
di hatiku selamanya
separuh rogo iki
separuh raga ini
yoro mung kanggo riko

hanyalah untukmu
Siji-sijine mung riko
Satu-satunya hanya kamu
nang atinisun selawase
di hatiku selamanya
separuh rogo iki
separuh raga ini
yoro mung kanggo riko
hanyalah untukmu
______________________________________________-