You are on page 1of 5

Boja

Crna: Crna apsorbuje, prikriva, i kreira konfuziju i haos, novi poetci, znanje skrivenih stvari, sadritelj svetlosti, jedna od najmonijih boja. Koristite crnu za samo kontrolu, izdrljivost, i strpljenje. Crna je takoe dobra boja da koristite pri unoenju nesklada i konfuzije meu neprijatelja. Moe se takoe koristiti za zatitu, vezivanje negativnih sila, razbijanje prepreka i blokada, preusmeravanje i razbijanje negativnih formi od misli. Najbolja kada se nanosi drugima. Crna vlada korenom akrom, planetom Saturn, elementom zemlje i u prvobitnim religijama, oznaavala je nove poetke. U Satanistikoj alhemiji, crna predstavlja korak meditacije praznine i transformacije.

Plava: Istine, mudrost, zatita, unutarnji mir, lojalnost, okultna mo i irenje. Jupiter vlada sjajno plavom- Srea, irenje, obilnost, daleka putovanja, visoko obrazovanje, legalni predmeti, porezi, (koristite sa zelenom) ulaganja, osnove, napredak, i mogunost. Duhovnost, prizivanje Demona, leenje, inspiracija, posveenje, vedrina, iskrenost i istina, odanost, unutarnji mir, znanje i mudrost, harmonija u domu, okultna mo i irenje. Plava takoe moe biti koriena u inima, kada je boja naneena drugima i usmerena za podsticanje depresije, tuge, beznaa, nedostatka simpatije, hladnoe i tame. Plava vlada grlenom akrom. Plava je od vodenog elementa.

Zlatna: Velika Srea, intuicija, razumevanje, divinacija, brza srea, finansijski dobitci, (Ja verujem da zlatna privlai velike sume novca). (Koristite zelenu sa blistavo zlatnom za meditaciju novca). Zlatna se koristi za leenje, sreu, autoritet, ugled, ast, i linu mo. Koristite zlatnu za pouzdanje, slavu, uspeh u kockanju, zadovoljstvo, osiguranje popularnosti/harizme, poboljanje zdravlja i vitalnosti, leenje, zatitu, uspeh, i magijsku mo. Zlatna je jedna od najmonijih boja. Satana ima zlatnu auru. Zlatna je boja Sunca, i od elementa vatre je. U Satanistikoj alhemiji, zlatna predstavlja savrenstvo due. Obe boje, zlatna i belozlatna se mogu videti svuda po Drevno Egipatskim hijeroglifima, u hramovima i piramidama. Zlatna je boja bogatstava i moi.

Zelena: Novac, plodnost, obilje, materijalni dobitci, bogatstvo, leenje, komunikacija sa duhovima

prirode, anti-razdraiv. Venera vlada zelenom- Ljubav, voenje ljubavi, (nean; crvena je za pozudu/sex), odanost, usklaivanje, lepota, mladost, prijateljstvo, privlanost, harmonija, finansijski dobitci, poveanje zarade, drutvene funkcije, nekretnine, bogatstva, povlaivanje, zadovoljstvo. Dobra je za poetke i rast. Venera vlada zelenom- Obilje, plodnost, uspeh, opta srea, harmonija, besmrtnost, dareljivost, materijalni dobitci, preporod, brak, ravnotea i leenje. Zelena takoe moe da se koristi za podsticanje ljubomore, pohlepe, sumnje, mrnje, bolesti, oboljenja, i nesklada kada se nanosi na druge i kada je usmerena. Zelena vlada sranom akrom.

Indigo: Meditacija, duhovne sposobnosti, telepatija, itanje uma, komunikacija sa Duhovima, upijanje znanja telepatski. Mesec vlada indigo bojom. Indigo je element sutine/etera/duha. Indigo vlada treim okom, zajedno sa bojama srebrnom i belom, i estom akrom.

Narandasta: Kreativnost, entuzijazam, energija, izdrljivost, i mona je boja veih promena. Narandasta pomae pri prilagoavanju, privlanosti, iznenadnim promenama, stimulaciji, entuzijazmu, kreativnosti, energiji, sticanju kontrole, promene sree i podsticanju pravde. Sunce vlada narandastom. Narandasta vlada kreativnom/seksualnom akrom (2gom), i element je vatre.

Ljubiasta: Duhovne sposobnosti, mudrost, divinacija, otklanjanje kletvi, leenje, duhovni rad, uspeh u biznisu, uticanje ljudi u moi. Mona boja sa energijama koje mogu biti tee za rukovanje. Moe se koristiti kada je naneena na druge da podstakne tiraniju, zloupotrebu moi, idealizam i uticanje na ljude koji su iznad vas. Dobra je za podsticanje tuge i izdaje u drugima. Jupiter vlada ljubiastom. Ljubiasta vlada krunskom akrom.

Crvena: Energija, strast, bes, radraivost, pouda, snaga, titi protiv psihikih napada. Mars vlada crvenom- Osveta, bes, ista seksualna pouda, i fizika zadovoljstva, hrabrost, odlunost, postupanje sa neprijateljima. Crvena se koristi za podsticanje nesrea, poara, i povreda. Crvena se takoe moe koristiti za samo-pouzdanje, atletiku, snagu, stvaranje magijske energije za crnu magiju, (Dobra za samojaanje pre crno magijskog rada) i podsticanje napetosti. Podstie poudu, energiju, snagu, seksualnu energiju, dinaminost, strastvenu ljubav, telesne udnje, hrabrost, snagu volje, sportove (naroito nadmetake), i vitalnost. Kada se koristi u crnoj magiji, crvena kao suprotnost crnoj donosi iznenadne napade, nesree, krvoprolie, nasilje i mrnju. Crvena se moe takoe koristiti da podstakne ratove, anarhiju, i okrutnost. Mars vlada crvenom. Crvena je element vatre. Obe boje crvena i crna vladaju korenom akrom.

Srebrna: Razvija duhovne sposobnosti, neutralie situacije, odbija destruktivne sile, radi sa enskim boanskim moima. Mesec vlada srebrnom bojom- dom i neposredno okruenje, imaginacija, pamenje, duhovna svesnost/snovi, duhovnost, meditacija. Povezana sa duhovnosti, meditativna/hipnotika. Mesec vlada srebrnom. Srebrna vlada treim okom.

Bela: Sve svrhe, uravnoteuje auru jer sve boje proizilaze od bele svetlosti. Energetska, zatitnika, stimuliua, inspirativna, unitava destruktivne energije, isti auru. Obezbeuje zatitu kada se nanese na druge i usmeri. Mesec vlada belom. Bela vlada treim okom, zajedno sa indigo i srebrnom.

uta: uta je boja intelekta, kompjutera, komunikacije, audia, videa, TV, elektronike, knjiga, i knjievnosti. uta vlada solarnom akrom volje. Vladana je planetom Merkur- uta se moe koristiti za prolaenje ispita, unapreivanje uma, za dublju koncentraciju, mentalne moi, sposobnosti uenja, govora, pisanja, izdavanja, medijske poslove, traeve, ogovaranje, intervjue, brau, sestre, komije, glasine, krau, sve oblasti izuavanja i komunikacije, takoe za astralnu projekciju, prevazilaenje ovisnosti, i unitavanje navika. Dobra je za prijateljstva, matu, kreativnost (narandasta je monija za kreativnost), inspiraciju i harizmu. uta se moe koristiti da podstakne neverstvo, kukaviluk, raspadanje, bolesti, umiranje, ludilo, i nedoslednost kod drugih. uta je element vazduha. uta vlada solar pleksus akrom.

Siva: NIKAD NE KORISTITE SIVU NA SEBI! Siva je boja bolesti i loe energije. Siva, nanoena iznova i iznova na auru osobe koju mrzite, moe joj doneti sporu smrt, ukoliko je programirana da uradi to. Disanje: Osnove magije, manipuliranja energije i Moci uma

1. Sjedni u udobnu stolicu ili lezi na udobno mjesto, i opusti se.

2. Zamisli i eli, sa svakim udisajem, ne udiu samo tvoja plua zrak, nego cijelo tvoje tijelo uvlai energiju. Udie sa cijelim svojim tijelom. Dah se ponaa kao fokus za upijanje energije. 3. Znaj, da zajedno sa tvojim pluima, svaki centimetar tvoga tijela zajedno upija energiju. Kao suha spuva, kad se umoi u vodu, tvoje tijelo upija energiju sa svakim tvojim udisajem.

Kako smo svi individualci, svatko e od nas osjetiti energiju drugaije. Da bi obrnuo ovo, izdii energiju van. To te moe umoriti i ne bi se trebalo raditi esto, nego samo da se dobije uvid kako to radi.

Izdisanje energije se koristi za snanjenje talismana, punjenje sigila, izljeivanja i za bilo to u to eli staviti energiju. Energija se takoer moe udisati i upiti pa usmjeriti na odreeni dio svoga tijela, za izljeivanje. U kratkom vremenu, trebao bi osjetiti energiju kad ju udie. Kada napreduje, moi e ju vidjeti bez potrebe da ju vizualizira. U ovoj vjebi je najvaniji osjeaj, pogotovo ako si poetnik. Nemoj pokuavati vidjeti energiju, jer to ti moe odvui panju. Samo dobij osjeaj za nju. Ova vjeba je najvanija za rad sa tvojim umom i manipulacijom energije, to je osnova bilo kakve magije.

Kad napreduje, moi e koristiti ovu tehniku za upijanje energije iz Sunca, pa i bilo ega drugog. Hipnoza Moi

Hipnoza moi je oblik samohipnoze koji je izuzetno efektivan. Sa standardnom samohipnozom, osoba ulazi u trans i ponavlja afirmacije kako bi modifikovala ponaanje. Sa hipnozom moi, osoba udie energiju odreene boje koja odgovara eljenom cilju. Rezultati su mnogo ekstenzivniji i moniji od obine samohipnoze. Pri hipnozi moi, radimo sa naom aurom.

Evo primera hipnoze moi: Recimo da elite da privuete novac: Udiite kao to biste pri Osnovnoj Meditaciji; sa svih strana svoga tela odjednom, zelenu boju. Svetlu, bogatu izraajnu zelenu. Ovo bi trebalo da se radi dok ste u to dubljem moguem transu. Dok udiete zelenu i osvetljavate svoju auru njome izgovarajte: Udiem monu energiju koja mi privlai mnogo slobodnog i lakog novca na pozitivan nain. Ovaj novac je besplatan i samo moj i mogu da ga zadrim. Ponovite ovo nekoliko puta sa namerom dok udiete zelenu. Zelena je boja Venere i srane akre koja vlada novcem. Ovo zaista uspeva, ali mora se raditi svakih nekoliko dana kako bi novac pristizao. Nakon toga, udiite izraajnu belu svetlost kako biste balansirali svoju auru tokom nekoliko udisaja.

Recimo da elite da izgubite suvine kilograme: Ovde elite da koristite nebesko plavu boju kako bi ubrzali svoj metabolizam i izgovorite: Udiem plavu energiju koja ubrzava moj metabolizam na zdrav nain i uzrokuje mi da gubim suvino telesno salo. Morate da ponavljate ovo od 5-10 puta i nastavite da udiete plavu energiju. Ovo e se morati raditi svakodnevno dok ne uoite rezultate i ponavljati kad god bude potrebno. Uvek budite sigurni da izgovorite na pozitivan ili na zdrav nain. Um uvek ide najlakim putem i ne elite da budete mravi usled neke bolesti ili da dobijete novac putem osiguranja od gubitka voljene osobe. Budite sigurni da pokrijete sve tetne stvari koje se mogu desiti kada radite sa svojim umom.