You are on page 1of 2

ACTA: 9 DE NOVEMBRE DE 2012.

Asistents: Dolors Rubio, Josep Maria Segura, Anna Asencio, Gonzalo de Castro, Conxi Villegas, Agust Miralves, Alejandro Garca, Jaume Agust, Fermn Cibiriain, Lidia Prez, Xavi Prez. Aina Ginard. ORDRE DEL DIA. 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. Diversos temes amb Pirinat i la seva comanda. Comissi de difusi. Protocol dels dimarts. Venda. Foment, local i proposta de reuni. Gesti d'ordinadors i programa Komanda. Local i reorganitzaci. Data de nova assemblea.

1. Diversos temes amb Pirinat i la seva comanda. Sorgeixen diversos temes respecte a la gesti d'aquest nou productor. Envasat, horaris d'entrega, conservaci durant el periode d'espera, volum total de la comanda, etc. S'ACORDA: esperar a que la comanda es normalitzi per fer altres canvis. Des de la Comissi de consum es consulti amb Pirinat la opci de donar un marge d'horari d'entrega ms ample per durant el mat i entrega cada quinze dies, per fer torns de comanda de cistellaires. 2. Comissi de difusi. S'anulla el taller de gastronomia per falta de participaci i s'ajorna la bicicletada pel mes de mar de l'any vinent. L'assistncia al mercat d'intercanvi tardor de l'AAVV l'Eixample va ser tot un xit venent productes ellaborats de l'Anna i fent una nova cistella a domicilli per Cal Xaiar. Hi ha previsi de participar en el mercat de primavera (desprs de Setmana Santa). 3. Protocol dels dimarts. Venda. Es formen cues alhora de la venda aix que s'acorden diferents opcions per facilitar la feina als cistellaires: S'ACORDA: Comissi de Comunicaci far un full informatiu que expliqui a les UC com poden elles mateixes actualitzar els pesos de les seves comandes i aix noms pagar directament als cistellaires. Comissi de Comunicaci preparar un full informatiu als cistellaires que els toqui Pirinat, per aprendre a llegir l'albar que entreguen. Comissi de Consum revisar el redactat de productes de Pirinat perqu quedi clar que les quantitats van de mig en mig. 4. Foment, local i proposta de reuni. El Foment es troba dirigit, actualment, per una Junta Gestora per qestions econmiques. S'ACORDA: Josep Maria Segura (UC18) i Teresa Pedret (UC26) es presentaran a la Junta Gestora per aclarir la situaci del local i l'entrega de 50 en concepte de lloguer sense contracte i aix ho identifiquin. 5. Gesti d'ordinadors i programa Komanda.

Xavi (UC59) comenta les millores d'installar la darrera versi del servidor. Ell ja se n'ha emportat un ordinador per installar-ho i s'intentar la migraci un cop estigui l'ordinador a la cooperativa. S'ACORDA: la migraci. Xavi enviar un link amb un video explicatiu perqu tothom aprengui a utilitzar el nou gestor Komandes. La Comissi de Comunicaci ho publicar i es dona un temps perqu les UC vegin el video abans de canviar el servidor. 6. Local i reorganitzaci. Es desestima la proposta inicial per s'accepta en general la necessitat de canvis i petita inversi d'esfor en la millora d'aspecte i ordre del local. Aix dons s'estima anar fent petits canvis i veure si les millores serveixen o cal fer transformacions ms radicals. S'ACORDA: La Comissi de Local organitzar i proposar dos torns per convocar les UC en fer les segents tasques: Abaixar les lleixes superiors que contenen cistelles per fer-les ms accessible i optimitzar les buides resituant tot el producte d'estoc. Potser cal afegir una "columna" ms de prestatges. Retirar el vidre de damunt la porta que es troba mig esqueixat. Optimitzar la zona d'ordinadors. Recollocant taules. Posar les neveres juntes al costat dels productes i cistelles. Penjar el pster de l'Esplet a l'entrada. Avaluar la necessitat de tot el mobiliari de la cooperativa (potser sobren taules, falten cadires, etc.) Neteja i ordre general.

7. Data de nova assemblea. S'ACORDA: La propera assemblea pel 14 de desembre de 2012 al local de l'Esplet. 8. Altres informacions. La UC36 passa de 1 a 3 membres. S'ha d'actualitzar al servidor i al full d'inscripcions. Les comissions corresponents s'encarregaran del canvi.