You are on page 1of 3

1

Puntos: 2

According to the reading Mr. Jones, answer the following question: The professor stopped by the rope because Seleccione una respuesta. a. He wanted to play with it. b. It was closing his way c. He thought that it was dangerous for the children. d. He wanted to untie it from the tree.

Question2
Puntos: 2

According to the Reading: The Dolphins. What Color the Dolphins are? Seleccione una respuesta. a. There are grey and black. b. There are yellow and pink. c. There are black and white. d. There are grey and pink.

Question3
Puntos: 2

According to the Reading: The coffee: When did Colombian people begin to cultivate coffee? Seleccione una respuesta. a. Coffee cultivation in Colombia began in the 19th century. b. Coffee cultivation in Colombia began in the 20th century. c. Coffee cultivation in Colombia began in the 17th century. d. Coffee cultivation in Colombia began in the 18th century

Question4
Puntos: 2

According to the reading Mr. Jones, answer the following question: Was Mr. Joness garden protected by a fence? Seleccione una respuesta.

a. Yes, it was. b. Didnt say. c. No, it is d. No, it wasnt.

Question5
Puntos: 2

According to the reading: Mr. Jones, answer the following question: When Mr. Jones looked out of the window, what did he see? Seleccione una respuesta. a. A neatly dressed, middle-aged professor b. A neatly dressed, young professor c. A bad dressed, middle-aged professor d. A neatly dressed, old professor

Question6
Puntos: 2

According to the reading Mr. Jones, answer the following question: Another title for the reading can be Seleccione una respuesta. a. My friend the professor b. The childrens rope c. Mr. Joness garden d. The adult with child soul

Question7
Puntos: 2

According to the Reading: The Dolphins. What kind of animals the dolphins are? Seleccione una respuesta. a. The Dolphins are reptiles b. The Dolphins are mammals. c. The Dolphins are oviparous d. The dolphins are fish

Question8
Puntos: 2

According to the Reading: The Dolphins. How can the dolphins communicate with each other? Seleccione una respuesta. a. The Dolphins can communicate by sounds b. The Dolphins can communicate by gestures c. The Dolphins can communicate by jumps d. The Dolphins can communicate by phrases

Question9
Puntos: 2

According to the reading Mr. Jones, answer the following question: The university was Seleccione una respuesta. a. Across from Mr. Joness house. b. Next to Mr. Joness house. c. Far from Mr. Joness house. d. Near from Mr. Joness house.

Question10
Puntos: 2

According to the Reading: The coffee: How long does it take for a coffee plant to produce its fruits? Seleccione una respuesta. a. The coffee plant produces fruit after five years of being planted. b. The coffee plant produces fruits after 3 or 4 years. c. The coffee plant produces fruit before 3 years of being planted. d. The coffee plant does not produce fruits