Вы находитесь на странице: 1из 3

Rundown acara diplomatic course 2014

Feel The Sense Of Being Diplomat: Be A Part Of The World


MDGS: SHOULD IT BE EXTENDED OR NOT?

Day, Date : Saturday, 10
th
of May 2014
Place : AR. Fachruddin A Building, 5th Floor, Universitas Muhammadiyah Yogyakarta

NO

TIME

DURATION

AGENDA
ADDITIONAL
INFORMATION
1. 07.00 08.00 60 minutes Open Registration
2. 08.30 08.40 10 minutes Opening
3.


08.40 09.00



20 minutes
General Speech
- Head of KOMAHI
UMY
- Head of International
Relations Department
- Dean of Social And
Politic Faculty


Each speech has
duration max 5
minutes
4. 09.00 - 09.15 15 minutes Reciting Holy Quran Arif
5. 09.15 09.30 15 minutes Saman Traditional Dance
7. 09.15 11.00 105 minutes India Embassy Presentation
8. 11.00 11.45 45 minutes Question Session
9. 11.45 12.45 60 minutes Local Lecture Presentation
10. 12.45 13.00 15 minutes Question Session
11. 13.00 14.00 60 minutes BREAK
12. 14.00 16.00 120 minutes Workshop MUN By
UGM-MUN Community +
Question Session

13. 16.00 16.10 10 minutes Closing


Day, Date : Monday, 12
th
of May 2014
Place : AR. Fachruddin B Building, 5th Floor, Universitas Muhammadiyah Yogyakarta

NO

TIME

DURATION

AGENDA
ADDITIONAL
INFORMATION
1. 07.00 08.00 60 minutes Briefing Exclusive for
Committee
2. 08.30 09.00 30 minutes Registration
3. 09.00 09.30 30 minutes Mock Session
(Session 0)
Simulation for
Session
4. 09.30 12.00 150 minutes General Assembly Simulation
Session I (Opening Speech)

5. 12.00 13.00 60 minutes Break (ISHOMA)
6. 13.00 16.00 180 minutes General Assembly Simulation
Session II
(GSL & Caucus)

7. 16.00 16.20 20 minutes Closing


Day, Date : , 13
th
of May 2014
Place : AR. Fachruddin B Building, 5th Floor, Universitas Muhammadiyah Yogyakarta

NO

TIME

DURATION

AGENDA
ADDITIONAL
INFORMATION
1. 07.00 08.00 30 minutes Briefing Exclusive For
Committee
2. 08.30 09.00 60 minutes Registration
09.00 12.00 180 minutes General Assembly Simulation
Session III
(Drafting Working Papers)
12.00 13.30 60 minutes Break (ISHOMA)
3. 13.30 17.00 210 minutes General Assembly Simulation
Session IV
(Drafting Resolution)

17.00 17.30 30 minutes Closing Session Awards for
Delegates
4. 17.30 18.30 60 minutes Break
5. 18.30 19.30 60 minutes Road to Santika Hotel
6. 19.30 21.30 120 minutes Table Manner
7. 21.30 22.30 60 minutes Back to Campus UMY