Вы находитесь на странице: 1из 8

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

BANKING DAILYQUIZ ENGLISH FRESHVACANCY GKUPDATES IBPSEXAM INTERVIEWPREP QUANT REASONING RESULTS SSC STUDYNOTES
BANKING
DAILYQUIZ
ENGLISH
FRESHVACANCY
GKUPDATES
IBPSEXAM
INTERVIEWPREP
QUANT
REASONING
RESULTS
SSC
STUDYNOTES
EnglishQuiz
BANKERSADDAOLD
SEMINAR
LOGO
DIRECTIONS(Qs.1­8):Inthefollowingpassagethereareblanks,eachof
whichhas beennumbered. Thesenumbers areprintedbelow thepassage
and against each, five words are suggested, one of which fits the blank
appropriately.Findouttheappropriatewordineachcase.
The Government seems to be in right earnest to ensure more (1) in
governance.ThePrimeMinister’sannouncementthathisGovernmentis(2)
OURASSOCIATES
GKPowerCapsule(SBIPO
drafting legislation to establish the citizen’s right to information is indeed
Mains)
BankersAddainHindi
welcome.Thoughthetalkontherighttoinformationisnotnew,wemay(3)
CompendiumonComputers
SSCAddainEnglish
thebilltobebroughtearlythistime.ThepreviousGovernmenthadsetupa
SSCAddainHindi
high­levelcommitteetoprepareadraftbill.Butnothinghasbeenheardabout
JoinIBPSPO2015(TierI&II)
AchieversAdda
the matter since, (4) the committee did quite some work. The issue,
however, has come to such a pass that a solution cannot be (5) further.
Sunlight is the best disinfectant, a foreign judge once said, while (6) the
unwarrantedsecrecy inanadministrativesystem. Whenthoseinauthority
CoachingatCareerPower­
Jhunjhunu(Rajsthan),
SBIPO2015­16
Chandausi(UP),Mathura,
Hyderabad,Sikar(Rajsthan),
know that people have the right to ask questions and the government is
GKCAPSULE2015
Allahabad,Durgapur,Faizabad,
under the (7) to provide them with answers, (8) of authority, or of public
SBIPOMAINSDATE
Gorakhpur,Ludhiana,Roorkee,
finances,forpersonalorpartyendsislesslikelytohappen.
Moradabad,Ajmer,Bhilai,Ara
SBIPOPRE
RESULTS
(Bihar),SriGangaNagar,
1.(a)strictness
HanumanGarh,Guwahati,
BusinessLetterFormat
Anand,Ambala,Ahmedabad,
(b)rudeness
Howtowritean
GandhiNagar,Bhopal,Indore,
(c)leniency
essay?
Chhatarpur(M.P.),Muzaffarpur,
(d)economy
DetailedViewofSBI
Rohtak,Bikaner,Sonipat,
PO2015­Expected
(e)transparency
Jaipur,Alwar,Udaipur,Ranchi,
Pattern
Rewa,Jodhpur,Kolkata,
Areyouthat1in
2.(a)personally
Varanasi,Patna,Meerut,
1100?­Mychancesof
(b)busy
Bhatinda,Brahampur,Guna,
beinganSBIPO
(c)not
Agra,Jhansi,Bareilly,Aligarh,
SBIPO2015­2016­
Gwalior,Delhi,Noida,
(d)reluctantly
RecruitmentAnalysis
Ghaziabad,Lucknow,Kanpur
(e)absolutely
inDetail
FAQsSBIPO2015
3.(a)expect
SBIPO2015ONLINETEST
Notification
SERIES
(b)wait
(c)try
IBPSPO2015
(d)frustrate
(e)appeal
HOWTOFILL
PREFERENCESIN
IBPSPO5?
4.(a)even
NotificationFAQs
(b)as
(c)because
REGISTRATION
STARTS
(d)until
IBPSPO2015
(e)though
Notification
IBPSPO2015PRE
5.(a)found
DETAILS
(b)expected
(c)delayed
(d)looked
IBPSRRB2015
(e)longed
REGISTRATION
RBIASSISTANTTESTSERIES
OPEN
6.(a)nurturing
FAQs
(b)criticising
IBPSRRB2015
(c)demanding
Notification
(d)appreciating
(e)upholding
IMPORTANTPOSTSON
IBPSRESULTS
7.(a)pretention
(b)affect
SalaryStructureof
BankPO&Clerk
(c)substance
(d)obligation
IBPSSelected
Candidates:Know
(e)property
yourcolleagues
joiningthesamebank
8.(a)misuse
asyou
(b)governance
AllottedaBankin
(c)dishonour
IBPS.Whatnext?
HOWMUCHDIDYOUATTEMPT
(d)curbing
WaitingList(Reserve
INSBIPO2015(PRE)?
List)forIBPSPOIII
(e)breach
andIBPSClerkIII
IBPSPOIII:Final
ResultOut
DIRECTIONS(Qs.9­20):Readthefollowingpassagecarefullyandanswer
IBPSClerkIII:Final
thequestionsgivenbelow.Certainwords/phrasesareprintedinboldtohelp
Result
youtolocatethemwhileansweringsomeofthequestions.
IBPSClerkII:Fourth
RoundofAllocations
IBPSPOII­Fourth
RoundofAllocations
Inthesecondweek of August 1998, just afew days aftertheincidents of
bombingtheUSembassies inNairobiandDar­es­Salaam,ahigh­powered,
brain­stormingsessionwas heldnearWashingtonD.C., todiscuss various
Lessthan35
Between36­40
todiscuss various Lessthan35 Between36­40 ’ http://www.bankersadda.com/2015/01/english­quiz_16.html

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

SBIPOPREEXAM

aspectsofterrorism.ThemeetingwasattendedbytenofAmericasleading expertsinvariousfieldssuchasgermandchemicalwarfare,publichealth, diseasecontrolandalsobythedoctorsandthelawenforcingofficers.Being

asked to describe the horror of possible bio­attack, one of the experts narratedthefollowinggloomyscenario.

Between41­45 Between46­50 Between51­55 Between56­60 Between61­65 Between66­70 Morethan70 Vote Showresults

Between41­45

Between46­50

Between51­55

Between56­60

Between61­65

Between66­70

Morethan70

Vote Showresults

ANALYSIS

 

Aculpritinacrowdedbusinesscentreorinabusyshoppingmallofatown

emptiesatesttubecontainingsomefluid,whichinturncreatesanunseen

cloudofgermofadreadeddiseaselikeanthraxcapableofinflictingahorrible

deathwithin5daysonanyonewhoinhalesit.Atfirst500,orsovictimsfeel

thattheyhavemildinfluenzawhichmayrecedeafteradayortwo.Thenthe symptoms returnagainandtheirlungs start fillingwithfluid. They rushto localhospitalsfortreatment,butthepanic­strickenpeoplemayfindthatthe

 
 

Votessofar:50472

Dayslefttovote:339

RBIASSISTANTEXAM

medicareservicesrunquicklyoutofdrugsduetoexcessivedemand.Butno

2015

2015

onewouldbeabletorealisethataterroristattackhasoccurred.Onecannot

 

deny thepossibility that thegerm involvedwouldbeof contagious variety capableofcausinganepidermic.Themeetingconcludedthatsuchattacks, apart from causing immediate human tragedy, would have dire long­term effects on the political and social fabric of a country by way of ending

 

GKUPDATESCAPSULES

people’strustonthecompetenceofthegovernment.

 

TheexpertsalsosaidthatthebombsusedinKenyaand Tanzaniawereof

SEARCHYOURTOPICHERE

theold­fashionvariety andinvolvedquantities of highexplosives, but new terrorism will prove to be more deadly and probably more elusive than

hijackinganaeroplaneorageligniteofpreviousdecades.AccordingtoBruce Hoffman,anAmericanspecialistonpoliticalviolence,oldterrorismgenerally

had a specific manifesto­ to overthrow a colonial power or the capitalist

Search
Search
 
 
 

SSCCGLTESTSERIES

SpecialGKUpdates

systemandsoon. Theseterrorists werenot shy about plantingabombor

innocent people might turn their natural supporters off. Political terrorists

want alot of peoplewatchingbut not alot of peopledead. “Oldterrorism

sought tochangetheworldwhilethenew sort is oftenpractisedby those

whobelievethattheworldhasgonebeyondredemption”,headded.

Hoffmansays,“Newterrorismhasnolong­termagendabutisruthlessinits short­term intentions. It is often just a cacophonouscry of protest or an

 

outburstofreligiousintoleranceoraprotestagainsttheWestingeneraland theUS inparticular. Its perpetratorsmay be religious fanatics or diehard

 

opponent of a government and see no reason to show restraint. They are simplyintentoninflictingthemaximumamountofpainonthevictim.”

 
 
 
 

9. Inthecontext of thepassage, theculprit’s act of emptyingatest tube

containingsomefluidcanbeclassifiedas (a)aterroristattack (b)anepidemicofadreadeddisease (c)anaturalcalamity (d)paniccreatedbyanimaginaryevent

 
 

LICADO2015

(e)Noneofthese

MEGAWALKININTERVIEWSAT

years?

CAREERPOWER(9JUNE2015)

 

A.Moredangerousandlessbaffling

  A.Mored angero usandlessbaffling

IBPSBANKEXAMS­

B.Morehazardousforvictims

IMPORTANTINFO

C.Lesscomplicatedforterrorists

(a)AandConly

(b)BandConly

(c)AandBonly

(d)Allthethree

(e)Noneofthese

 

11. What was the immediate provocation for the meeting held in August

 

1998?

(a)theinsistenceofAmerica’sleading

 

(b)thehorrorsofpossiblebio­attacks

(c)aculprit’sheinousactofspreadinggerms

 

(d)people’slackoftrustinthegovernment

(e)Noneofthese

   

Ifyouhaveanyfeedbackorwant

toshareanythngwithus,plsmail

 

B.Politicalturmoil

usatinfo@bankersadda.com

 

C.Socialunrest

 

(a)Aonly

OURAFFILIATES

OURAFFILIATES

(b)Bonly

(c)Conly

SSCAdda (d)Aand Bonly

(d)AandBonly

(e)Allthethree

IBPSINTERVIEWCOACHINGAT

AchieversAdda CAREERPOWER

CAREERPOWER

 

13.Theauthor’spurposeofwritingtheabovepassageseemstoexplain

  13. Theauthor’spurposeofwritingtheabovepassageseemstoexplain
(a)theme thodso f contai ningterrorism

(b)thesocio­politicalturmoilinAfricancountries

(c)thedeadlystrategiesadoptedbymodernterrorists

(d)reasonsforkillinginnocentpeople

(e)thesalientfeaturesofterrorismofyesteryears

 

14.Accordingtotheauthorofthepassage,therootcauseofterrorismis

LATESTFROMBAASSOCIATES

A.religiousfanaticism

B.socio­politicalchangesincountries

(a)Aonly

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

(b)Bonly

   

(c)Conly

   

(d)AandBonly

(e)Allthethree

 

15.

The phrase “such attacks”, as mentioned in the last sentence of the

 

secondparagraph,refersto

 

(a)theonslaughtofanepidemicasanaturalcalamity

 

(b)bio­attackonpoliticalpeopleinthegovernment

ITOFFICERCOURSEBYCAREER

 

(c)attackaimedatdamagingthereputationofthegovernment

POWER

(d)bio­attackmonoeuvredbyunscrupulouselements

(e)Noneofthese

 
(e)Noneofthese  

16.Thesoleobjectiveoftheoldterrorism,accordingtoHoffman,wasto

(a)plantbombstokillinnocentpeople

(b)removecolonialpowerorcapitalistsystem

 

(c)makepeoplerealisetheincompetenceofthegovernment

   

(d)giveasetbacktosocio­politicalorder

(e)Noneofthese

DIRECTIONS(Qs.17­18):Choosethewordwhichis most OPPOSITE in meaningofthewordprintedinboldasusedinthepassage.

17.gloomy

SHOULDSSCEXAMBEONLINE?

 

(a)discouraging

(b)disgusting

(c)bright

 
Yes No
Yes
No

Doesn'tMatter

Vote Showresults

 

(d)tragic

 

(e)versatile

 

Votessofar:44297

 

Dayslefttovote:69

18.cacophonous

 

(a)loud

(b)melodious

   

(c)sonorous

 

(d)harsh

     

(e)distant

GetGKUpdatesinyourEmail:

Enteryouremailaddress:

inmeaningtothewordprintedinboldasusedinthepassage.

19.perpetrators

 

(a)opponents

 
Subscribe
Subscribe

(b)followers

 

(c)sympathisers

 

(d)leaders

 

SCOREBOOSTER

 

(e)manoeuvres

 

20.elusive

 
20. elusive    
 

(a)harmful

(b)fatal

(c)destructive

(d)baffling

(e)obstructing

Answers:

1.e

2.b

3.a

4.e

5.c

BAMOBILEAPP

 

6.b

7.d

7. d

8.a

9.a

10.b

11.e

12.e

13.c

14.a

15.d

16.d

17.c

18.b

19.e

20.d

Hints:

 

9. (a)Ascertainthehiddenmeaningof thesentence. “but noonewouldbe able to realise that a terrorist attack has occurred ”. So, undoubtedly the culprit’sactcanbeclassifiedasaterroristattack.

ALLRECRUITMENT

 

NOTIFICATIONS

10.(b)“Newterrorismhasnolong­termagendabutitsruthlessinitsshort­

termintentions”.Thisstatementfromthepassagesupports(b).

11.(e)TheimmediateprovocationforthemeetingheldinAugust1998has

notbeengivenamongtheoptions.ItwastheincidentsofbombingtheU.S.

Out

embassiesinNairobiandDar­es­Salaam.

 

12.

(e) Bio­attack will result in several deaths which will lead to political i

il

i

l

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

turmo creatngsoca unrest. SBIAssociateClerk2014 SyndicateBank 14. (a)‘Religious intolerance’, as citedinthelast
turmo creatngsoca unrest.
SBIAssociateClerk2014
SyndicateBank
14. (a)‘Religious intolerance’, as citedinthelast paragraphstands behind
terrorism.
SBIAssociatesBankPO
IBPSClerk
IBPSPO2014
Like You,GauravPamechaand339,369otherslikethis.
RBIAssistants
Youmightalsolike:
EnglishQuiz
EnglishQuiz
EnglishQuiz
Linkwithin
+2
Recommend this on Google
SSCAdda:AllaboutSSC
ExamsandMore
Labels:Banking,DailyQuiz,English
(Aunitofbankersadda)
COURSESBYCAREERPOWER
Comments Community
 1
Login
(HUGEDISCOUNT)
IBPSPOOnlineTestSeries
Recommend
5
SortbyBest
IBPSClerkOnlineTestSeries
SSCCGL2014OnlineTest
Series@Rs.500
Jointhediscussion…
SSCOnlineMaterial@Rs.465
SSCCGL2014Correspondence
Course@Rs.2500
BANKPOCorrespondence
Blackbeard • 6monthsago
Course@Rs.2500
SharedbySandeep
ITOfficerProfessional
KnowledgeCourse(Online)@
1.ChiefEconomicAdvisor­Arvindsubramanium
Rs.199
ITOfficerBook(HardCopy)@
2.ChiefElectionCommissionor­HariShankarBrahma
Rs.299
3.RBI­RaghuRamRajan
ITOfficerTestSeries@Rs.399
4.RAW­RajinderKhanna
5.SBI­ArundhatiBhattacharya
6.SEBI­U.K.Sinha
WWW.CAREERADDA.CO.IN
7.IB­DineshwarSharma
8.IBPS­TMBhasin
9.IRDA­T.S.Vijayan
10.ISRO­ASKiranKumar
11.NABARD­Dr.HarshKumarBhanwala
12.NASSCOM­R.Chandrasekhar
13.SSC­AmitavaBhattacharyya
14.TRAI­RahulKhullar
15.UGC­VedPrakash
16.UPSC­DeepakGupta
seemore
83 △
• Reply • Share›
POPULARPOSTS
SBIPrelims
Rajeswari>Blackbeard • 6monthsago
2015:Results
directorofibpsanupShankarbhattacharya
Declared
DearReaders,
T.M.Bhasinischairmanofindianbanksassociation
SBIhas
6
Reply • Share›
declaredthe
resultofthecandidatesforthe
postofPO.Soallthosewho
VijetaSharma
havebeenwaitingforthiscan
• 6monthsago >Rajeswari
clickthe
thankuu
1 △
• Reply • Share›
GKPower
Capsule(SBI
POMains
2015)
SunilChate>Blackbeard • 6monthsago
DearReaders,
Itmustbefeatured_/\_
Themost
awaitedGKCapsuleishere
1
Reply • Share›
forallofyou.Keepinginview
alltheupcomingexamsi.e.
SBIPOMains,RBIAssistan
SaGaR>Blackbeard • 6monthsago
vryusefulpostdudebasthodaupdationisneeded
IBPSPOCWE­
5Notification
1
Reply • Share›
Out
DearReaders,
Themost
vishu>Blackbeard • 6monthsago
awaited
thankusomuch
notificationoftheyearisout.
IBPSjustpublishedthe
Reply • Share›
Notificationfortherecruitment
underCWEPO/MT­V
Guest>Blackbeard • 6monthsago
Howtofill
Somemembersarechange.Belowcomment
preferencesin
IBPSPO–5?
personsaresaidIwon'taccurateformat
HelloReaders,
Reply • Share›
Asmanyofthe
studentsareconstantly
VijetaSharma>Blackbeard • 6monthsago
bombardingthequeries
relatedtobankpreferencefor
d it
h
l
l
t

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

verygoo , s epmeo

IBPSPO2015.Wewouldlike

Reply Share›

THNKUUUNamrataMishra > Blackbeard • 6monthsago

NamrataMishra>Blackbeard 6monthsago

DailyGK Update­4th July2015 1.Guinness Book

1.Guinness

Book

Reply Share›

 

Recognises

financesecretry­rajivmehrishiGuest > Blackbeard • 6monthsago

Guest>Blackbeard 6monthsago

MadhyaPradesh’sWorld

RecordinWashingHandsi.

TheGuinnessBookofWorld

Recordshasrecogniseda

Reply Share›

record

thnksfrsharingGuest > Blackbeard • 6monthsago △ ▽ • Reply • Share› DeepakJha > Blackbeard •

Guest>Blackbeard 6monthsago

Reply Share›

DeepakJha> Blackbeard • 6monthsago >Blackbeard 6monthsago

SBIPOMains DateReleased DearReaders, SBIhas declaredthe dateforthe MainsexamforthepostofPO. Theexamdateis26thJuly

SBIPOMains DateReleased DearReaders, SBIhas declaredthe dateforthe MainsexamforthepostofPO.

Theexamdateis26thJuly

bakikbhidoabhitobahutkuchhbakihbhai

2015.Theadmitcardswill

butthank

ge

Reply Share›

DailyGK Update­27th June2015 1.BRICSbank tobe

1.BRICSbank

tobe

 

SandeepSharma> Blackbeard • 6monthsago >Blackbeard 6monthsago

Gudworkbro

Reply Share›

operationalby

endof2015:SouthAfricai.

 

TheemergingmarketBRICS

excellentKunal > Blackbeard • 6monthsago

Kunal>Blackbeard 6monthsago

nationswillhavetheirown

developmentbankb

nationswillhavetheirown developmentbankb DailyGK Update­5th and6thJuly 2015 1.C­DOT launchessolar

1.C­DOT

launchessolar

Reply Share›

 

Mahi>Blackbeard 6monthsago

Reply Share›

powered,longdistanceWiFi

hotspotsi.Aspartofthe

 

'DigitalIndiaWeek',Centrefor

kumar>Blackbeard 6monthsago

DevelopmentofT

ThankusirGKPower Capsule(The Hindu Review):June 2015

GKPower Capsule(The Hindu Review):June 2015

 

#M@dHorse#> Blackbeard • 6monthsago >Blackbeard 6monthsago

No8

DearReaders, TheHinduReviewforthe

monthofJune2015ishere

IsitMrBhattacharyaorMrTMBhasin

Plsclarify,havedoubt

now.Youallcandownloadit

andreaditforthecurrent

Reply Share›

affairssecti

 
DailyGK Update­1st July2015 1.DigitalIndia huge opportunityfor health,education:Anil Agarwal i.PrimeMinister

1.DigitalIndia

huge opportunityfor health,education:Anil Agarwal i.PrimeMinister NarendraModi's'DigitalIndia' dri

#M@dHorse# • 6monthsago MrBhattachar yaisDi re ctorofIBPS > #M@dHorse#

#M@dHorse#

6monthsago

>#M@dHorse#

MrTMBhasinisChairmanofIBPS

Inoneexam(exactlynotremember)question

askedaboutchairmanIBPS

2

Reply Share›

 
@Sid > #M@dHorse# TOTALPAGEVIEWS

@Sid

>#M@dHorse#

TOTALPAGEVIEWS

6monthsago

422,683,436

   

3

+599 Recommend this on Google

+599

Recommend this on Google

JulianAssange> Blackbeard • 6monthsago >Blackbeard 6monthsago

/\

:))

Reply Share›

Avinash chanderhasbeendismissed Avinashchanderhasbeendismissed

ShalenderMaurya>Blackbeard 6monthsago

Reply Share›

aadesh> Blackbeard • 6monthsago >Blackbeard 6monthsago

17thshydchnged notsure

Reply Share›

Nag > aadesh • 6monthsago Uptojan31avinashchander

Nag>aadesh 6monthsago

Uptojan31avinashchander

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

 

1

Reply Share›

Blackbeard > aadesh • 6monthsago From1stFebKTamilmaniwilltakecharge

Blackbeard>aadesh 6monthsago

From1stFebKTamilmaniwilltakecharge

asDRDOchief

1

Reply Share›

Guest • 6monthsago

Guest 6monthsago

Feelingbored?Readthis

Onceuponatimeallfeelingsandemotionswenttoa

 

coastalislandforavacation.Accordingtotheirnature,each

washavingagoodtime.Suddenly,awarningofan

impendingstormwasannouncedandeveryonewas

advisedtoevacuatetheisland.

Theannouncementcausedsuddenpanic.Allrushedtotheir

boats.Evendamagedboatswerequicklyrepairedand

commissionedforduty.

Yet,Lovedidnotwishtofleequickly.Therewassomuchto

do.Butasthecloudsdarkened,Loverealiseditwastimeto

leave.Alas,therewerenoboatstospare.Lovelooked

aroundwithhope.

JustthenProsperitypassedbyinaluxuriousboat.Love

shouted,“Prosperity,couldyoupleasetakemeinyour

 

seemore

 

25

Reply Share›

Guest> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

Iskequestionskahahai:­P

1

Reply Share›

sohan> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

Niceone

Reply Share›

owesomestorypriyanka > Guest • 6monthsago

priyanka

>Guest

6monthsago

Reply Share›

trulyniceshiwani > Guest • 6monthsago

shiwani>Guest 6monthsago

Reply Share›

Ghummu> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

http://www.bankersadda.com/201

someonesharedmailid

Reply Share›

SandeepSharma> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

Nicestory Meaningfulandtouchy Gud

Reply Share›

Thiscommentwasdeleted.Gud △ ▽ • Reply • Share› Guest > Guest • 6monthsago

Guest > Guest • 6monthsago www.bankersadda.com/2014/01

Guest>Guest 6monthsago

www.bankersadda.com/2014/01

1

Reply Share›

vryniceTw!nkle > Guest • 6monthsago

Tw!nkle>Guest 6monthsago

Reply Share›

aha itsverysweetstory moodchanged feeling better thanks:­)Guest > Guest • 6monthsago

Guest>Guest 6monthsago

Reply Share›

_/\_chakor > Guest • 6monthsago

chakor>Guest 6monthsago

Reply Share›

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

 

Guest> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

nyccccccc:)

Reply Share›

Sam$> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

gd1!!

Reply Share›

Guest> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

hellovt:)

Reply Share›

Guest > Guest • 6monthsago HelloRuhi:)

Guest>Guest 6monthsago

HelloRuhi:)

Reply Share›

Guest> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

nxtexamkaunsahai?

Reply Share›

Guest> Guest • 6monthsago >Guest 6monthsago

AbInterviewhe :P

Noexams

3

Reply Share›

gudd allthebest:)Guest > Guest • 6monthsago

Guest>Guest 6monthsago

Reply Share›

ThankYou:)Guest > Guest • 6monthsago

Guest>Guest 6monthsago

1

Reply Share›

Guest • 6monthsago

Guest 6monthsago

We'vefailedandregretted

Allthisispain.

 

Andtodaywas

filledwith

Somuchshame.

Weareexhaustednow,

Fromallourthoughts.

Andwedon'tknowhow

Tomakethingsstop!

ButIhaveatrick,

Tomakethingspause,

Forucandream Ucanrise, Sparkleamagic. Toyourlife

Dreamtofulfil,

makeyourselfpushalittlewhile.

helphereisnoboundation

So,Iknowwecando.

Forourneardear.

#DREAMANDMAKEITFULFIL

18

Reply Share›

AnkurVerma(Annu) • 6monthsago AwesomeRuhi.!! Mod > Guest

AnkurVerma(Annu)

6monthsago

AwesomeRuhi.!!

Mod >Guest

AnkurVerma(Annu) • 6monthsago AwesomeRuhi.!! Mod > Guest

1

Reply Share›

Guest > AnkurVerma(Annu) • 6monthsago thankuankur_/\_:P:)

Guest

>AnkurVerma(Annu)

6monthsago

thankuankur_/\_:P:)

1

Reply Share›

AnkurVerma(Annu) Guest • 6monthsago Mod >

AnkurVerma(Annu)

Guest 6monthsago

Mod >

AnkurVerma(Annu) Guest • 6monthsago Mod >

/\

/\ :)

7/23/2015

BankersAdda:EnglishQuiz

1 △ ▽ • Reply • Share› StruggleforExistence>Guest • 6monthsago yeswecando thanku:) 1 △ ▽
1 △
• Reply • Share›
StruggleforExistence>Guest • 6monthsago
yeswecando
thanku:)
1 △
• Reply • Share›
Loadmorecomments
ALSOONBANKERSADDA
WHAT'STHIS?
BankingPathway2015:
BankingPathway2015:
ReasoningQuiz
QuantitativeAptitudeMix
1492comments•9hoursago
1734comments•5hoursago
RemainingCurrentAffairs
DailyGKUpdate:23rdJuly
fortheMonthofJuly
2015
349comments•3hoursago
476comments•2hoursago
Subscribe
d
AddDisqustoyoursite
Privacy
NewerPost
Home
OlderPost
(C)bankersadda.com|AboutUs