Вы находитесь на странице: 1из 25

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

(HTTP://INTERVIEWQ UESTIONSANSWERSP DF.C
(HTTP://INTERVIEWQ UESTIONSANSWERSP DF.C

andAnswers

70REALTIMESAPBIBWMULTIPLECHOICE

QUESTIONSANDANSWERS

70REALTIMESAPBIBWMULTIPLECHOICE QUESTIONSANDANSWERS AdsbyGoogle MultipleChoiceQuestions QuestionsandAnswers
AdsbyGoogle
AdsbyGoogle

Belowarethelistoftop70SAPBIBWmultiplechoice

questionsandanswersforfreshersbeginnersand

experiencedpdffreedownload.

SAPBIBWMultipleChoiceQuestionsand

Answers:­

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

1.ThefollowingtransactionsarerelevanttothedatasourcesinanSAP

BWsourcesystem.

A.RSA3

B.RSA4

C.RSA5

D.RSA6

Ans:A,C,D

2.TrueorFalse?AreferencecharacteristicwillusetheSIDtableand

masterdatatableofthereferredcharacteristiC.

A.True

B.False

Ans:A

3.Thefollowingstatementsarenottrueaboutnavigationalattributes.

A.Anattributeofaninfoobjectcannotbemadenavigationaliftheattribute­only

flagontheattributeinfoobjecthasbeencheckeD.

B.Navigationalattributescanbeusedtocreateaggregates.

C.Itispossibletomakeadisplayattributetonavigationalinaninfocubedata

withoutdeletingallthedatafromtheinfocubE.

D.Onceanattributeismadenavigationalinaninfocube,itispossibletochangeit

backtoadisplayattributeifthedatahasbeendeletedfromtheinfocubE.

Ans:D

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

SAPBIBWMultipleChoiceQuestionsand Answers

SAPBIBWMultipleChoiceQuestionsand

Answers

4.TrueorFalse?Itispossibletocreateakeyfigurewithoutassigning

currencyorunit.

A.True

B.False

Ans:A

5.Thefollowingstatementsaretrueforcompoundedinfoobjects.

A.Aninfocubeneedstocontainallinfoobjectsofthecompoundedinfoobjectifit hasbeenincludedintheinfocubE. B.Aninfoobjectcannotbeincludedasacompoundingobjectifitisdefinedasan attributeonly. C.Aninfoobjectcanbeincludedasanattributeandacompoundingobject simultaneously.

D.Thetotallengthofacompoundedinfoobjectcannotexceed60.

Ans:A,B,D

6.ThefollowingstatementsaretrueforaninfocubE.

A.Eachcharacteristicofinfocubeshouldbeassignedtoatleastonedimension.

B.Onecharacteristiccanbeassignedtomorethanonedimensions.

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

C.OnedimensioncanhavemorethanonecharacteristiC.

D.Morethanonecharacteristiccanbeassignedtoonelineitemdimension.

Ans:A,C

7.Thefollowingstatementsaretrueforinfocubesandaggregates.

A.RequestscannotbedeletedifinfocubesarecompresseD.

B.Arequestcannotbedeletedfromaninfocubeifthatrequest(iscompresseD.in

theaggregates.

C.Deletingarequestfromthecubewilldeletethecorrespondingrequestfromthe

aggregate,iftheaggregatehasnotbeencompresseD.

D.AlloftheabovE.

Ans:A,C

8.ThefollowingstatementsaretrueregardingtheODSrequestdeletion.

A.ItisnotpossibletodeletearequestfromODSaftertherequesthasbeen

activateD.

B.Deletingan(inactive)requestwilldeleteallrequeststhathavebeenloadedinto

theODSafterthisrequestwasloadeD.

C.DeletinganactiverequestwilldeletetherequestfromthechangelogtablE.

D.NoneoftheabovE.

Ans:C

9.Thefollowingstatementsaretrueforaggregates.

A.Anaggregatestoresdataofaninfocuberedundantlyandpersistentlyina

summarizedforminthedatabasE.

B.Anaggregatecanbebuiltoncharacteristicsornavigationalattributesfromthe

infocubE.

C.Aggregatesenablequeriestoaccessdataquicklyforreporting.

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

D.NoneoftheabovE.

Ans:A,B,C

10.TrueorFalse?Ifaninfocubehasactiveaggregatesbuiltonit,the

newrequestsloadedwillnotbeavailableforreportinguntiltherollup

hasbeencompletedsuccessfully.

A.True

B.False

Ans:A

11.Whatistheprimarypurposeofhavingmulti­dimensionaldata

models?

A.Todeliverstructuredinformationthatthebusinessusercaneasilynavigateby

usinganypossiblecombinationofbusinesstermstoshowtheKPIs.

B.Tomakeiteasierfordeveloperstobuildapplications,thatwillbehelpfulforthe

businessusers.

C.Tomakeiteasiertostoredatainthedatabaseandavoidredundancy.

D.AlloftheabovE.

Ans:A

12.Thefollowingstatementsaretrueforpartitioning.

A.Ifacubehasbeenpartitioned,theEtableoftheinfocubewillbepartitionedon

timE.

B.TheFtableoftheinfocubeispartitionedonrequest.

C.ThePSAtableispartitionedautomaticallywithseveralrequestsononepartition.

D.Itisnotpossibletopartitiontheinfocubeafterdatahasbeenloaded,unlessall

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

thedataisdeletedfromthecubE.

E.Allarecorrect.

Ans:E

13.ThefollowingstatementsaretrueforOLAPCACHE.

A.Querynavigationstatesandqueryresultsarestoredintheapplicationserver

memory.

B.Ifthesamequeryhasbeenexecutedbyanotherusertheresultsetscanbeusedif

theglobalcacheisactivE.

C.ReadingqueryresultsfromOLAPcacheisfasterthanreadingfromthedatabasE.

D.ChangingthequerywillinvalidatetheOLAPcacheforthatquery.

E.Allarecorrect.

Ans:E

14.Thefollowingstatementsaretrueaboutthecommunication

structurE.

A.ItcontainsalltheinfoobjectsthatbelongtoaninfosourcE.

B.AllthedataisupdatedintotheinfocubewiththisstructurE.

C.Itisdependentonthesourcesystem.

D.AlloftheabovE.

Ans:A,B

15.ThefollowingstatementsareuntrueaboutODSs.

A.ItispossibletocreateODSswithoutanydatafields.

B.AnODScanhaveamaximumof16keyfields.

C.CharacteristicsandkeyfigurescanbeaddedaskeyfieldsinanODS.

D.Aftercreatingandactivating,anexportdatasourceiscreatedautomatically.

Ans:A,C

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

16.WhichofthefollowingdescribesaResultSetquery?

A.Aprequery

B.Aqueryusingflattables(ODSobjectorInfoObject)

C.Anestedquerywheretheresultsofafirstqueryareusedasentryvaluesfora

secondquery

D.ThereisnosuchthinginSAPBW

E.Noneoftheabove

Ans:C

17.WhichofthefollowingiscorrectaboutProfileGenerator?

A.ItisatooltoautomaticallygenerateAuthorizationProfile

B.ItisatoolexistinginOLTPsystemsonly

C.CompletetheAdministratorworkwithextrataskstosetupauthorization

D.Atoolthatcanbeusedbyenduserstomodifytheirauthorizations

E.Noneoftheabove

Ans:A

18.WhatdotheSAPBWcontentextractorsprovide?

A.Genericextractors

B.Customextractors

C.ThereisnosuchthinginSAPBWcontent

D.Datasourcesthatcanbeactivatedforallapplications

E.Noneoftheabove

Ans:D

19.UsingPSAasaloadingprocess,whichofthefollowingmethodologies

canbeused?

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

A.ToPSA,thentothedatatarget

B.ToPSAonly

C.Todatatargetonly

D.ToPSAanddatatargetinparallel

E.Noneoftheabove

Ans:E

20.WhichofthefollowingisasupplyofworkbooksinSAPBWarranged

accordingtottopicareas?

A.AnInfoSource

B.Achannel

C.AnInfoArea

D.AnInfoCatalog

E.AnInfoObject

Ans:B

21.WhatisthemaximumnumberofkeyfiguresinanInfoCube?

A.13

B.85

C.322

D.233

Ans:D

22.WhichofthefollowingtoolshelpsintheWebreportingarea?

A.TheWebagent

B.Thefront­pagetool

C.TheWebwizard

D.Thequeryview

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

Ans:C

23.Whenareaggregatesuseful?

A.Always

B.TheyareusefulonlyforkeyfigureswithaggregationSUM,MIN,orMAX

C.Forreorganizationsandrealighnments

D.Toincreasethespeedofloadingduringdataupdate

E.Noneoftheabove

Ans:B

24.WhichofthefollowingiscorrectaboutSAPBWStatistics?

A.DatavolumeoftheSAPBWStatisticscannotbeanticipated

B.SAPBWStatisticsaredeliveredasapartofthetechnicalcontent

C.AllSAPBWStatisticsqueryobjectsstartwithOSAP

D.AllSAPBWStatisticsInfoObjectcataloguesstartwithOSAP

E.SAPBWStatisticsisautomaticallyactivated

Ans:B

25.InFI/SLwecancreatealedgerbasedonwhattypeoftables?

A.Aggregatetables

B.InfoCubeleveltables

C.Line­itemleveltables

D.Summarizationleveltables

E.Totaltables

Ans:E

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

26.Selectthecorrectstatementsaboutthestepsexecutedbyachange

run.

A.Thestepsactivatethenewmasterdataandhierarchydatachanges.

B.AllaggregatesarerealignedandrecalculateD.

C.Aggregatescontainingnavigationalattributesarerealignedandrecalculatedfor

themasterdatachanges.

D.Thestepsdeletethe‘A’(active)recordsforwhichthe‘M’(modifieD.recordsexist

frommasterdatatables,andmakesallmodifiedrecordsactivE.

E.AlloftheabovE.

Ans:A,C,D

27.KeyfiguresthataresetforexceptionaggregationMINorMAXinan

aggregatecausetheaggregatestobecompletelyrebuiltforeachchange

runalignment.

A.True

B.False

Ans:A

28.IfspecialcharactersarenotdefinedintransactionRSKCinBWthen:

A.ThesecharacterscannotbeloadedintoBWatall.

B.Thesecharacterscanonlybeloadedintotextfields.

C.Thesecharacterscanbeloadedintoattributesandtexts.

D.BWwon’tbeabletogeneratetheSIDsforthesecharactersbecauseallthefields

whereSIDsaregeneratedcannotbeloadeD.

E.NoneoftheabovE.

Ans:B,D

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

29.Achangerunupdatesthe‘E’tableoftheaggregateswhiledoingthe

alignmentforchangesinthemasterdatA.

A.True

B.False

Ans:B

30.Selectthecorrectstatementsrelatedtothecontrolparametersfora

datatransferintableROIDOCPRMSintheBWsourcesystem.

A.ThefieldMAXSIZEisthemaximumnumberofrecordswhichcanbetransferred

toBWinasinglepacket.

B.ThefieldMAXSIZEisthesizeinKBwhichisusedtocalculatethenumberof

recordsperdatapacket.

C.MAXLINESisthemaximumnumberofrecordswhichcanbetransferredtoBW

perdataloaD.

D.IfthenumberofdatarecordsperpacketexceedsMAXLINESvaluetheextraction

processfails

Ans:B

31.IdentifythedifferencesbetweenanInfosetandaMultiprovider.

A.BothMultiprovidersandInfosetscancontainalltheinfoprovidersinBW.

B.QueriesbuiltonMultiprovidersuse‘union’andqueriesonInfosetsuse‘join’to

retrievedatafromdifferentinfoproviders.

C.BothMultiprovidersandInfosetsdonothavedata,butdataisaccessedfromthe

basicinfoprovidersusedintheseobjects.

D.NoneoftheabovE.

Ans:B,C

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

32.SelectthecorrectstatementsabouttheOLAPCacheMonitorinBW.

A.ThetransactionfortheOLAPCacheMonitorisRSRCACHE.

B.Ifthepersistentmodeisinactivethenthecacheisinactiveandqueryresultswill

notbecachedinmemory.

C.A‘readflag’issetintheCacheMonitorwhendataisreadfromthecachE.

D.Whennewdataisloadedintotheinfoproviderwhichthequeryisbuilton,the

cacheforthatqueryisinvalidateD.

E.AlloftheabovE.

Ans:A,C,D

33.SelectthecorrectstatementsaboutODSsettings.

A.PerformanceoftheODSactivationimproveswhentheBExreportingflagis

switchedtooff.

B.Overwritingadatarecordisnotallowedifthe‘unique’datarecordflagisset.

C.DatatargetsareupdatedfromtheODSregardlessoftheODSactivationstatus.

D.AlloftheabovE.

Ans:A,B

34.ItisnotpossibletoactivateanODSwhichcontainsarequestfroma

fullloadandaDeltaInitializationloadofthesamedatasourcE.

A.True

B.False

Ans:B

35.Selectthecorrectstatementsregardingdatadeletionsettingsinan

InfoPackagE.

A.ItispossibletosetanInfoPackagetodeleteallthedatainanInfoCubeduringthe

loads.

B.OnlyuncompresseddatacanbesettobedeletedfromthecubeinanInfoPackage

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

duringtheloads.

C.DeletionsettingscanbedoneonlyforbasicInfoCubes.

D.DatadeletionsettingsinanInfoPackagearepossibleonlyforfullloads.

E.AlloftheabovE.

Ans:A,C

36.Selectthecorrectstatementsaboutparallelprocessingin

Multiproviders.

A.Multiproviderqueriescreateoneprocessperinfoproviderinvolvedandare

processedparallelbydefault.

B.ItisnotpossibletomakeMultiproviderqueriesrunsequential.

C.Multiproviderqueriescreateaparentprocesswhichprovidesasynchronization

pointtocollecttheoverallresultfromothersubprocesses.

D.ParallelprocessingisalwaysfasterthansequentialprocessinginMultiproviders.

E.AlloftheabovE.

Ans:A,C

37.SelectthecorrectstatementsabouttheALPHAconversionroutinein

BW.

A.AnALPHAconversionroutineisassignedtoacharacteristicinfoobject

automaticallywhenitiscreateD.

B.AnALPHAconversionroutineisusedtoconvertcharacteristicvaluesfrom

‘externaltointernal’valuesonly.

C.Conversionisdoneonalphabetsandnumericinputvalues.

D.AnALPHAconversionroutineremovesthespacesontherightsideofnumeric

valuesandrightalignsthem.

E.Theleftsideofthenumericinputvaluesarefilledwithzeros.

Ans:A,D,E

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

38.Selectthecorrectstatementsrelatedtonavigationalattributes.

A.Itisbettertoavoidusingnavigationalattributesfromaqueryperformancepoint

ofview.

B.Ifanavigationalattributeisusedinanaggregate,theaggregateneedstobe

adjustedeverytimethereisachangeinthevaluesofthisattributE.

C.AnattributeincludedasacharacteristicintheInfoCubehasthesameeffectas

beingusedasanavigationalattributeinthecubE.

D.Anavigationalattributecanbemadetodisplayanattributewithoutremoving

datafromtheInfoCubE.

E.NoneoftheabovE.

Ans:A,B,D

39.A‘CheckforReferentialIntegrity’canonlybepossiblefor

informationsourceswithflexibleupdating.

A.True

B.False

Ans:A

40.SelectthecorrectstatementsaboutphysicalpartitioninginBW.

A.NewpartitionsonFtableofanInfoCubearecreatedduringdataloadstothe

InfoCubE.

B.AnEfacttableiscreatedwhenactivatinganInfoCubewithanumberofpartitions

correspondingtothepartitionvaluerangE.

C.Ifacubeisnotpartitionedbeforepopulatingwithdata,itisnotpossibleto

partitionthecubewithoutremovingallthedatA.

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

D.PSAtablepartitionscancontainmorethanonerequest.

E.AlloftheabovE.

Ans:E

41.Identifythestatement(s)thatis/aretruE.Achangerun…

A.ActivatesthenewMasterdataandHierarchydata

B.Aggregatesarerealignedandrecalculated

C.AlwaysreadsdatafromtheInfoCubetorealignaggregates

D.Aggregatesarenotaffectedbychangerun

Ans:A,B

42.Whichstatement(s)is/aretrueaboutMultiproviders?

A.ThisisavirtualInfoproviderthatdoesnotstoredata

B.TheycancontainInfoCubes,ODSs,infoobjectsandinfosets

C.MorethanoneinfoproviderisrequiredtobuildaMultiprovider

dItissimilartojoiningthedatatables

Ans:A,B

43.ThestructureofthePSAtablecreatedforaninfosourcewillbE…

A.FeaturingtheexactsamestructureasTransferstructure

B.Similartothetransferrules

C.SimilarlystructuredastheCommunicationstructure

D.ThesameasTransferstructure,plusfourmorefieldsinthebeginning

Ans:D

44.InBW,specialcharactersarenotpermittedunlessithasbeen

definedusingthistransaction:

A.rrmx

B.rskc

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

C.rsa15

D.rrbs

Ans:B

45.Selectthetruestatement(s)aboutinfosources:

A.Oneinfosourcecanhavemorethanonesourcesystemassignedtoit

B.Oneinfosourcecanhavemorethanonedatasourceassignedtoitprovidedthe

datasourcesareindifferentsourcesystems

C.Communicationstructureisapartofaninfosource

D.Noneoftheabove

Ans:A,C

46.Selectthestatement(s)thatis/aretrueaboutthedatasourcesina

BWsystem:

A.Ifthehidefieldindicatorissetinadatasource,thisfieldwillnotbetransferredto

BWevenafterreplicatingthedatasource

B.Afieldinadatasourcewon’tbeusableunlesstheselectionfieldindicatorhas

beensetinthedatasource

C.Afieldinaninfopackagewillnotbevisibleforfilteringunlesstheselectionfield

hasbeencheckedinthedatasource

D.Alloftheabove

Ans:A,C

47.Selectthestatement(s)whichis/aretrueaboutthe‘Control

parametersfordatatransferfromtheSourceSystem’:

A.ThetableusedtostorethecontrolparametersisROIDOCPRMS

B.Fieldmaxlinesisthemaximumnumberofrecordsinapacket

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

C.MaxSizeisthemaximumnumberofrecordsthatcanbetransferredtoBW

D.Alloftheabove

Ans:A

48.Theindicator‘Donotcondenserequestsintoonerequestwhen

activationtakesplace’duringODSactivationappliestocondensationof

multiplerequestsintoonerequesttostoreitintheactivetableofthe

ODS.

A.True

B.False

Ans:B

49.Selectthestatement(s)whichis/arenottruerelatedtoflatfile

uploads:

A.CSVandASCIIfilescanbeuploaded B.ThetableusedtostoretheflatfileloadparametersisRSADMINC

C.ThetransactionforsettingparametersforflatfileuploadisRSCUSTV7

D.Noneoftheabove

Ans:C

50.Whichstatement(s)is/aretruerelatedtoNavigationalattributesvs

Dimensionalattributes?

A.DimensionalattributeshaveaperformanceadvantageoverNavigational

attributesforqueries

B.Changehistorywillbeavailableifanattributeisdefinedasnavigational

C.Historyofchangesisavailableifanattributeisincludedasacharacteristicinthe

cube

D.Alloftheabove

Ans:A,C

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

51.WhenaDimensioniscreatedasalineitemdimensioninacube,

DimensionsIDswillbesameasthatofSIDs.

A.True

B.False

Ans:A

52.Selectthetruestatement(s)relatedtothestartroutineintheupdate

rules:

A.Allrecordsinthedatapacketcanbeaccessed B.Variablesdeclaredintheglobalareaisavailableforindividualroutines

C.Returncodegreaterthan0willbeabortthewholepacket

D.Noneoftheabove

Ans:A,B,C

53.IfacharacteristicvaluehasbeenenteredinInfoCube­specific

propertiesofanInfoCube,onlythesevaluescanbeloadedtothecube

forthatcharacteristiC.

A.True

B.False

Ans:A

54.Afteranychangeshavebeendonetoaninfosetitneedstobe

adjustedusingtransactionRSISET.

A.True

B.False

Ans:A

55.Selectthetruestatement(s)aboutreadmodesinBW:

A.ReadmodedetermineshowtheOLAPprocessorretrievesdataduringquery

executionandnavigation

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

B.Threedifferenttypesofreadmodesareavailable

C.Canbesetonlyatindividualquerylevel

D.Noneoftheabove

Ans:A,B

56.WhataretheprimaryreportingenvironmentsforSAPBW?

A.BExAnalyzer

B.BExAccess

C.Webbrowser

D.WindowsNotepad

Ans:A,C

57.Whichofthefollowingtypesoflinkscanbecreatedfromwithinthe

BExBrowser?

A.Folders

B.SAPtransactioncodes

C.Internetaddresses

D.Alloftheabove

Ans:A,C

58.TrueorFalse?YoucaninsertyourownHTMLcodewiththeWeb

ApplicationDesigner.

A.True

B.False

Ans:A

59.WhatisthetransactioncodeRSBBStobeusedfor?

A.ListingcurrentBWusers

B.Creatingabulletinboardsystemforreports

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

C.Maintainingsender­receiverassignments

D.ReloadingdataintoanInfoCube

Ans:C

60.WhichofthefollowingistrueoftheBusinessExplorer(BEx)

Analyzer?

A.ItisintegratedwithMicrosoftExcel.

B.Itallowsmultiplequeriestobeembeddedintoasingleworksheet/workbook.

C.ItcanrefreshqueriesautomaticallywhenaworkbookisopeneD.

D.Ithasprotectiontopreventchangestocellvalues.

e)AlloftheabovE.

Ans:E

61.IndividualcelldefinitionscanbecreatedwhenaQueryDefinition

hashowmanystructures?

A.0Structures

B.1Structure

C.2Structures

D.Morethan2structures

Ans:C

62.WhatisRRI?

A.Areally­really­interestingacronym

B.Report­report­interfacing

C.AtransactioncodeforcreatingnewInfoCubes

Ans:B

63.Whichofthefollowingcanbesharedamongstquerydesigners

withinasingleInfoProvider?

A.Characteristicvariables

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

B.Globalstructures

C.Restrictedkeyfigures

D.Technicalnamesofaquery

Ans:A,B,C

64.TrueorFalse?Thereportingagentcanbeusedtopre­calculateWeb

templates.

A.True

B.False

Ans:A

65.Acombinationofcharacteristicsandkeyfigurescanbedisplayedin

anydesiredorderby:

A.Activatingthedownloadscheduler

B.Switchingaquerydefinitiontotabularmode

C.Placingkeyfiguresintherowssectionofaquerydefinition

D.Usingscissorsandducttape

Ans:B

66.TrueorFalse?Characteristicvariablescannotbecreateddirectly

fromtheQueryDesignertool.

A.True

B.False

Ans:B

67.WhatSAPtransactioncodecanaccessthereportingagent?

A.RSA1

B.AL08

C.RSRT

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

D.RSREP

Ans:A,D

68.TheWebApplicationDesigner(WAD.allowswhichofthefollowing

tobedisplayedinaWebbrowser?

A.QueryresultsinatablE.

B.Acorporatelogo

C.Barcharts.

D.Linkstootherreports.

e)AlloftheabovE.

Ans:E

69.Aquerythatisnotreadytobesharedwithotherusersshouldbe

savedto:

A.TheBExBrowser

B.Favorites

C.Roles

D.AlocalPC

Ans:B

70.Characteristicsfoundinaquerydefinitioncanberestrictedby:

A.Openingtheadministratorworkbench

B.Changingthequerypropertieswithinthequerydesigner

C.Double­clickingonthecharacteristicinthequerydefinition

D.Creatingacalculatedkeyfigure

Ans:C

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

SAPBIBWObjectivetypeQuestionsandAnswerspdffree

download::

SAPBIBWObjectivetypeQuestionsandAnswerspdffree download::  April29,2014

Comment(http://interviewquestionsanswerspdf.com/2014/04/sap­bi­bw­multiple­choice­questions­and­

answers/#respond)

ADDCOMMENT

Requiredfieldsaremarked*.Youremailaddresswillnotbepublished.

Comment

Comment Name*

Name*

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

 E­mailAddress*  Website  POSTAQUESTION

E­mailAddress*

 E­mailAddress*  Website  POSTAQUESTION

Website

 E­mailAddress*  Website  POSTAQUESTION Notifymeoffollow­upcommentsbyemail.

POSTAQUESTION

Notifymeoffollow­upcommentsbyemail.

Notifymeofnewpostsbyemail.

Notifymeofnewpostsbyemail. INTERVIEWQUESTIONSANSWERSPDF****LIKE***

INTERVIEWQUESTIONSANSWERSPDF****LIKE***

11/14/2016

70REALTIMESAPBIBWMultipleChoiceQuestionsandAnswers­SAPBIBWMultipleChoiceQuestions

InterviewQuestionsAnswers… 227likes LikePage Share
InterviewQuestionsAnswers…
227likes
LikePage
Share
Bethefirstofyourfriendstolikethis
Bethefirstofyourfriendstolikethis

InterviewQuestionswithAnswerspdffreedownloadforfreshersexperiencedMCQsRealtimecertificationbasicaskedprogrammingon

IT&NON­ITPlacementPapers