Вы находитесь на странице: 1из 62

Varianta rusa cu teste pe Semiologie 2011

-

1. , - :
a) VIII
b) IV
c) II
d) III
e) 7
2.
:
a)
b)
c)
d)
e)
3. :
a)
b)
c)
d)
e)
4. :
a)
b)
c)
d)
e)
5. ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
6. ,
:
a) III
b) IV
c) VI
d) VIII
e) VII
7. ,
:
a) IV-V
b) V-VI
c) VI-VII
d) III- IV
e) VIII
1

8.
:
a)
b)
c)
d)
e)
9. :
a)
b)
c)
d)
e)
10. ,
2 :
a) 45
b) 50
c) 55
d) 60
e) 70
11. ,
2 :
a) 60
b) 55
c) 40
d) 45
e) 50
12. ,
2- 12 :
a) 0,55
b) 0,50
c) 0,45
d) 0,60
e) 0,40
13. ,
12 :
a) 40
b) 50
c) 55
d) 44
e) 40
14. :
a)
b)
c)
d) ( )
e) , ,
15. , ,, :
a)
b)
c)
2

d)
e)
16. , 1- :
a)
b)
c)
d)
e)
17.
:
a) I II-
b) II I-
c) I II
d) I
e) II
18. :
a) , 3-
b) 2-
c) 2-
d)
e) -
19. :
a)
b) 2-
c)
d) 2-
e) -
20. :
a) 2-
b) 3-
c) 4-
d) 5-
e) 6-
21. 10 :
a) 4-
b) 3-
c) 5-
d) 2-
e) 6-
22.
:
a)
b)
c)
d)
3

e)
23. ,
() :
a)
b)
c)
d)
e)
24. :
a) 50 ...
b) 30 ...
c) 100 ...
d) 90 ..
e) 70 ...
25. () 4 :
a) 120 -
b) 140 -
c) 70 -
d) 80 -
e) 100 -


1. :
a)

b)

c)

d)

e)

2. :
a)

b)

c)

d)

e)

3.
:
a)
b) . -
c)
d)
e)
4. :
a)
b)
c)
d)
4

e)
5. -
:
a) Fallt
b)
c)
d)
e)
6. :
a)
b)
c) ,
d)
e)
7. -
:
a)

b)

c)

d)

e)

8.
:
a)
b)
c)
d)
e)
9.
:
a)
b)
c)
d)
e)
10. :
a)
b)
c)
d)
e)
11. :
a)
b)
c)
d)
e)
12. - :
a)
5

b)
c)
d)
e)
13. , :
a) ,
b) ,
c)
d) (- ) ,
e) (- ) ,
14. :
a) () ,

b)
c)
d)
e)
15. ,
:
a)

b)

c)
d)
e) .
16.
:
a)
b)
c) , ,
d)
e) , ,,
17.
- ,
( ):
a)
b)
c)
d)
e)
18. -
-:
a)
b) ()
c)
d)
e)
6

19. -
:
a)
b)
c)
d)
e) Fallt
20. -
, :
a)
b)
c)
d)
e)
21.
:
a)
b)
c)
d)
e)
22.
:
a)

b)
(, , .)

c)

d)

e)

23.,
:
a)
b)
c)
d)
e)
24. , -
:
a)
b)
c)
d)
e)
25. , :
a) ,
b) ,
c) ,
d)
e)
26. - :
a)
7

b)
c)
d)
e)

-

,
, -
.
27. :
a)
b)
c)
d)
e)
28. :
a)
b)
c)
d)
e)
29.
:
a)
b)
c)
d)
e)
30. :
a) Lewine 4-6
b) Lewine 1-2
c)
d)
e)
31. - (Ro
) :
a)
b)
c)
d) ,
e) ( )
32. , -
:
a)
b)
c)
d) ( )
e)
33. :
a)
b)
c) -
d)
e)
8

34. ,
:
a)
b)
c)
d)
e)

-

1. C
2. C

3. A
4. B

5. D
6. B

7.
8.
9.
10.
11.
12.
13.

C
D
A
D
B
B
D

14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

D
E
B
B
D
A
C

21.
22.
23.
24.
25.

C
E
D
E
E


1.C, E
2. C, D
3. A, B
4. B, E
5. A, B, C
6. A, B, C
7. A, B, C
8. A, B, C
9. A, C, D
10. B, C, D
11. B, C, D
12. A, B, C

13. B, C, D
14. A, B, D, C
15. A, B, C, D
16. A, B, C, D
17. B, C, D, E
18. A, B, D, E
19. B, C, D, E
20. A, B, D, E
21. A, B, C, D
22. A, B, C, D
23. A, B, C, E
24. A, B, C, E

25. A, B, C, E
26. A, C, D, E
27. A, B, C, D
28. A, B, C, E
29.B, C, D, E
30. B, C, D, E
31. A, B, D, E
32. A, B, C, E
33. A, B, D, E
34. A, B, C, D


1) :
a) 3-
10

b) 2-
c) 9-
d) 4-
e) 7-
2)
:
a) 2
b) 7
c) 6
d) 12
e) 10
3) ,
?
a) 9
b) 5
c) 2
d) 1
e) 8
4) :
a) 5
b) 2
c) 8
d) 1
e) 10
5) ,
:
a) 6
b) 8
c) 3
d) 10
e)
6) :
a) 5
b) 8
c)
d) 2
e) 9
7) - :
a) 7
b) 4
c)
d) 5
e) 6
8) , :
a) 5
11

b) 7
c)
d) 16
e) 4
9)
:
a) 80% / 20%
b) 60% / 40%
c) 50% / 50%
d) 90% / 10%
e) 70% / 30%
10)
:
a) 180-220 /
b) 140-160 /
c) 120-140 /
d) 160-170 /
e) 150-180 /
11) ,
:
a)
b) 3-4
c) 5-6
d) 8-9
e) 10
12) :
a) 80-120
b) 90
c) 30
d) 8-12
e) 10-20
13) 3- :
a) 80-120
b) 6
c) 30
d) 8-12
e) 10-12
14) ,
:
a) 5-
b) 5-
c) 2-
d) 3
e)
15) 5-712

:
a) 3,6 1012/l
b) 4,0-4,5 1012/l
c) 5,0-6,0 1012/l
d) 3,2-3,8 1012/l
e) 4,5-5 1012/l
16)
:
a) 3
b) 4-5
c) 10
d) 1
e) 1
17)
:
a)
b) 10
c) 4-5
d) 7-12
e) 15
18) :
a) 3
b) 10
c) 12
d) 1
e) 15
19) , :
a) 7-10 .
b) 5
c) 18
d) 15
e) 8-11
20) , :
a) 7-8
b) 3
c) 4
d) 7
e) 5
21) :
a) 4-5
b) 10
c) 1
d) 6
e) 12
22) , 1 :
a) 90-100 /
13

b) 110-115 /
c) 60-90 /
d) 60 /
e) 80 /
23) :
a)
b)
c)
d)
e)
24)
:
a)
b)
c)
d)
e)
25) , :
a)
b)
c)
d)
e)


1) :
a)
b)
c)
d)
e)
2) :
a)
b)
c)
d)
e)
3)
5- :
a) 3,6 1012/l
b) 4-4,5 1012/l
c) 5,0-7,0 1012/l
d) 3,2-3,8 1012/l
e) 4,5-5,0 1012/l
4) :
a)
14

b)
c)
d)
e)
5)
:
a) 4,5 109/l
b) 7,5109/l
c) 10,5109/l
d) 15,0 109/l
e) 18,0 109/l
6) 5
:
a)
b)
c)
d)
e)
7)
3 :
a)
b)
c)
d) ,
e)
8) 3 :
a) -
b)
c)
d)
e)
9) , :
a)
b)
c)
d)
e)
10) :
a)
b)
c)
d)
e)
11) ,
:
a)
15

b)
c)
d)
e)
12)
:
a)
b)
c)
d)
e)
13) , :
a)
b)
c) (F)
d)
e)
14) ?
a)
b)
c)
d)
e)
15) , :
a)
b)
c)
d)
e)
16) :
a)
b)
c)
d)
e)
17) , :
a)
b)
c)
d)
e)
18) ,
:
a)
b)
16

c)
d)
e)
19) , :
a)
b)
c)
d)
e)
20) , :
a) 110 /
b) 4 10 12/
c)
d) 120 /
e)
21) :
a)
b)
c)
d)
e)
22)
:
a)
b)
c)
d) -
e)
23) :
a)
b)
c)
d)
e)
24)
:
a)
b)
c)
d) -
e)

17



1. A
2. C
3. B
4. A
5. C
6. A
7. B
8. C
9. B

1. A, B
2. A, B
3. A, D
4. A, C

10. A
11. A
12. B
13. A
14. A
15. C
16. B
17. C
18. C

19. B
20. A
21. A
22. A
23. B
24. C
25. C

5.
6.
7.
8.

9. B, D, E
10. C, D, E
11. A, C, D
12. A, C, D

D, E
A, B, C
A, B, D
C, D, E
18

13. B, C, D
14. A, B, D
15. C, D, E
16. B, C, D, E
17. A, B, C, D

18. A, B, C, E
19. A, B, C, D
20. A, B, C, E
21. A, B, C, D
22. A, C, D, E

23. A, C, D, E
24. A, C, D, E


1) :
a)
b)
c) 1-2
d) 2-3
e) 3
2)
:
a)
b) 1 - 2
c) 2
d) 2 - 3
e) 3 - 5
3) :
a)
19

b)
c)
d) -
e)
4) :
a) 2000 1000 1
b) 2000 2000 1
c) 3000 100 1
d) 3000 2000 1
e) 4000 1000 1
5) ?
a)
b)
c)
d)
e)
6)
:
a)
b)
c)
d)
e)
7) - :
a)
b)
c)
d)
e)
8) :
a)
b)
c)
d) -
e) -
9) , 1 ,
:
a) 1102 1
b) 1103 1
c) 1104 1
d) 1105 1
e) 1106 1
10) ,
1 :
a) 2:1 3:1
b) 1:1
20

c) 1:2 1:3
d) 1:4 4:1
e) 1:5 5:1
11) -
:
a)
b)
c)
d)
e)
12) , :
a) 1
b) 0,5
c) 1,5
d) 2
e) 2,5


1) :
a)
b) ,
c) ,
d)
e)
2) :
a)
b)
c)
d)
e)
3) :
a)
b)
c) 5-6
d)
e) ,
4) :
a)
b)
c)
d)
e)
5) :
a)
b)
21

c)
d)
e)
6) :
a)
b)
c)
d)
e)
7) :
a)
b)
c)
d)
e)
8) :
a)
b)
c)
d)
e)
9)
:
a)
b)
c)
d)
e)
10)
:
a)
b)
c)
d)
e)
11) :
a)
b)
c)
d)
e)
12) :
a)
b)
c)
22

d)
e)
13) :
a)
b)
c)
d)
e)
14) :
a)
b)
c)
d)
e)
15) , :
a)
b)
c)
d)
e)
16) ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
17) ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
18) :
a) ,
b) 3,5 /
c)
d)
e)
19) :
a)
b)
c)
d)
23

e)
20) :
a) -
b)
c)
d)
e)
21)
:
a)
b)
c)
d)
e)
22)
:
a) -
b)
c)
d)
e)



1. A
2. C
3. E
4. A

1. B, C
2. A, E
3. A, B, C
4. A, B, C
5. A, B, C
6. A, B, C
7. B, C, D
8. A, B, D

5.
6.
7.
8.

D
D
B
A

9. D
10. A
11. B
12. A

9. A, C, D
10. A, D, E
11. A, B, D, E
12. A, B, D, E
13. A, C, D, E
14. A, C, D, E
15. A, C, D, E
16. A, B, D, E

24

17. A, B, C, D
18. A, B, C, D
19. B, C, D, E
20. B, C, D, E
21. A, B, C, E
22. A, C, D, E


1) () :
a)
b)
c)
d)
e)
2) :
a)
b) 10
c) 6-7
d)
e) 5
3) ?
a)
b) , ,

c)
d)
25

e)
4)
:
a) - 10
b) 8
c) 6-8
d) 5 - 7
e) 4 ,

5) :
a)
b) ,
c)
d)
e)
6) :
a)
b)
c)
d)
e)
7) , :
a) , ,

b) ,
c)
d)
e)
8)
:
a) ()
b) , ,
c)
d)
e)
9) :
a)
b) ,
c)
d) 2-3
e) ,
10), -
8-9 :
a)
b)
26

c)
d)
e)
11) :
a)
b) ,
c)
d)
e)
12) :
a)
b)
c)
d)
e)
13) , :
a)
b)
c)
d)
e)
14) :
a)
b)
c)
d)
e)
15) ,
:
a)
b) ,
c)
d)
e) 6
16) :
a)
b) -
c)
d)
e)
17) , :
a)
b)
c)
d)
27

e)
18) :
a)
b) ,
c)
d)
e)
19) :
a)
b)
c)
d)
e)
20) , :
a)
b)

c)
d)
e)
21) :
a)
b) 25% ,
c)
d)
e)
22)
:
a)
b) 8
c) 5
d) 2 2
e) 1 2
23), :
a)
b)
c) - ,

d)
e) ,


1) :
a)
b)
28

c)
d)
e)
2) :
a)
b)
c)
d)
e)
3) :
a)
b)
c)
d)
e)
4) ?
a)
b)
c) ,
d)
e)
5) , :
a)
b) ,
c) ,
d)
e)
6) :
a)
b)
c)
d) , ,
e)
7) , :
a)
b)
c)
d)
e) , ,
8) :
a)
b)
c)
d)
e)
29

9) ?
a)
b)

c) ,
d)
e)
10) :
a)
b) (, )
c) 1
(, , , )
d)
e)
11) :
a) 1:1
b)
c) ,
d)
e) , .
12) ,
:
a)
b)
c) 5-6
d)
e)
13) , :
a)
b)
c) ,

d) , , ,
e)
14) :
a) : , ,
b) - , ,
c)
d) : , ,
e)
15) :
a)
b)
c)
d)
30

e)
16) :
a)
b) ,
-
c)
d)
e) ,
17)
:
a) ,
b)
c)
d)
e)
18) " ":
a)
b)
c) ,
d)
e)
19) , :
a)
b)
c)
d) ,
e)
20) :
a) , ,
b) 2500
c) III-IV
d)
e)
21) , :
a)
b)
c)
d)
e)

31

-

1. B
2. C
3. B
4. C
5. B
6. C
7. A
8. B

9. D
10. B
11. C
12. C
13. B
14. A
15. B
16. D

17. C
18. B
19. B
20. B
21. B
22. C
23. C


1. A, C
2. C, D
3. B, D
4. C, D
5. C, E
6. C, D
7. D, E

8. C, D
9. B, C
10. B, C
11. B, C, E
12. A, C, E
13. C, D, E
14. A, B, D

15. A, B, C
16. A, B, C
17. A, B, C, E
18. A, B, D, E
19. A, C, D, E
20. A, C, D, E
21. A, B, C, E

32

:

1) ?
a)
b) 1
c) 1,5
d) 2
e) 3
2) 1
?
a) 14-16 %
b) 20-30 %
c) 80-100 %
d) 14-16%
e) 20-30%
3) 1
?
a) ,
b)
c) ,
33

d) ,
e) ,
4) ?
a)
b)
c) 1-3
d)
e)
5) ?
a)
b) 1-3
c)
d)
e)
6) :
a)
b)
c)
d) -
e) -
7) ,
?
a) - , - ,

b) - , - ,

c) - - ,
d) - -
e) - - ,
8)
?
a) - , - ,

b) - , - ,

c) - - ,
d) --
e) - - ,
9) , 60-80% ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
34

10) , ?
a)
b)
c)
d)
e)
11) 1-14
/.:
a) 0,9-1,6
b) 1,7-4,2
c) 3,3-5,6
d) 4,6-6,8
e) 5,5-8,5
12) %:
a) 80-90%
b) 75-80%
c) 70%.
d) 65-70%
e) 60-65%
13) (/ ):
a) 150
b) 120-130
c) 100-120
d) 80-90
e) 70-75
14) 1-3 (/ ):
a) 150
b) 120-130
c) 100-120
d) 80-90
e) 70-75
15) 1 :
a) 6,85-7,0
b) 7,0-7,28
c) 7,28-7,38
d) 7,35-7,45
e) 7,46-7,54
16) p :
a) 6,85-7,0
b) 7,0-7,28
c) 7,28-7,38
d) 7,35-7,45
e) 7,46-7,54
17) 1-14 /:
a) 1,2-2,55
35

b) 2,0 2,2
c) 2,3-2,75
d) 3,2-4,2
e) 2,0-4,0


1) , :
a)
b)
c)
d)
e)
2) , -
:
a)
b)
c)
d)
e)
3) , :
a)
b)
c)
d)
e)
4) , :
a)
b)
c)
d)
e)
5) , D:
a)
b)
c)
d)
e)
6) , D:
a)
b)
c)
d)
e)
7) , :
a)
36

b)
c)
d)
e)
8) , :
a)
b)
c)
d)
e)
9) :
a)
b)
c)
d)
e)
10) , :
a)
b)
c)
d)
e)
11) ?
a)
b)
c)
d)
e)
12), , :
a)
b)
c)
d)
e)
13) , :
a)
b)
c) -
d)
e)
14) , :
a)
b)
c)
d)
37

e)
15) , ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
16) ?
a)
b)
c)
d)
e)

:

1. C
2. A
3. A
4. B
5. A
6. A

7. A
8. B
9. B
10. A
11. C
12. B

13. A
14. C
15. D
16. C
17. C


1. A, B
2. A, D
3. A, B, D
4. A, C, E
5. A, B, C
6. A, B, D

7. A, D, E
8. A, B, D
9. C, D, E
10. B, C, E
11. C, D, E
12. A, C, E

13. A, B, C, D
14. A, B, D, E
15. A, C, D, E
16. A, C, D, E

38


1) ?
a) -
b) -
c) -
d)
e) -
2) ,
:
a)

b)
c)
d)
e)
3) , :
a) , ,
b)
, .
39

c) c

d)

e)
4) :
a) 24
b) ,
c) 5-7
d) ,
e) 3
5) c:
a)
b)
c)
d)
e)
6) , ,
?
a)
b)
c)
d)
e) ,
7) :
a)
b) ,
c)
d)
e)
8) ?
a)
b)
c)
d)

e)
9) ?
a) ,
b)
c) .
d)
e)
10) :
40

a)
b) ,
c) ""
d) ,
e) ,
.


1) :
a)
b)
c)
d)
e)
2)
?
a) ,
b)
c)
d)
e)
3) ?
a)
b)
c)
d)
e)
4) :
a)
b)
c)
d)
e)
5) :
a)
b)
c)
d)
e)
6) , - ,
?
a)
b) , I
c) III - IV
d)
41

e)
7) ,
:
a) , ,
b) - , , , .
c) ,
d) ,
e) , ,
8) -
:
a)
b)
c)
d) 1
e) - .
9) , -
:
a)
b) ,

c)

d) .
e)
10) 6
:
a) 5-7
b)
c)
d) ,
e) , 1
11) , ,
?
a)
b)
c)
d)
e)
12) ?
a)
b)
c)
d)
e)
13) :
42

a)
b)
c)
d)
e)
14) , ,
?
a)
b)
c) -
d)
e)
15) ?
a) ,
b)
c)
d)
e)
16) :
a)
b)
c)
d)
e)
17) , -
:
a)
b)
c)
d)

e) ()
18) :
a) 3-12
b)
c)
d)
e)
19) :
a)
b)
c) ,
d) ,
e)
20) (p) :
43

a) 4,7
b) 3,7-4 3-
c) 1,5-3 3-12
d) 1,8 12
e) 1,5-2,0
21) :
a)
b) ,
c)
d)
e)
22) :
a)
b)
c) ,
d)
e)
23) - :
a) 1/3 -1/2
b)
c) ,

d) ,

e)
24) :
a)
b) ( , .)
c)
d)
e)
25) ?
a)
b)
c)
d)
e)
26) :
a)
b)
c)
d) ,
e)
27) :
a)
44

b) ,
c) ,
d) , 1-

e)
28) :
a)
b)
c)
d)
e)
29) -
?
a)
b)
c)
d)
e)
30) , -
:
a)
b) ,
c)
d)
e) 3

31) :
a) ,
b)
c)
d) , ,
e)
32) :
a)
b)
c)
d)
e)
33) :
a)
b)
c)
d)
e)
34) , :
45

a)
b) ,
c)
d)
e)
35) , :
a)

b) ,
c) ,

d)
e)
36) ?
a)
b)
c)
d)
e)
37)
?
a)
b)
c)
d)
e)
38) ?
a)
b)
c)
d)
e)
39) -
?
a) ,

b)
c)
d)
e)
40)
:
a) ,
b) ,
c)
46

d)
e) 4
41) :
a)
b)
c)
d) ,
e)
42) :
a)
b)
c)
d)
e)



1. C
2. A
3. D
4. D

5.
6.
7.
8.


1. A, C
2. A, C
3. A, D
4. A, C
5. B, D
6. B, D
7. A, E
8. A, C,E
9. A,C, E
10. B, C, E
11. A, D,E
12. A, D, E

13. B, C, E
14. B, C, D
15. A, B, C
16. A, B, C
17. B, C, E
18. A, B, C
19. A, B, D
20. A, B, D
21. A, B, C
22. A, B, C
23. A, B, C
24. B, D, E

C
D
B
C

9. B
10. A

47

25. B, C, D, E
26. A, B, D, E
27. A, B, C, E
28. A, C, D, E
29. A, B, C, E
30. A, B, C, E
31. A, B, D, E
32. A, B, D, E
33. B, C, D, E
34. A, B, C, E
35. A, C, D, E
36. A, C, D, E

37. B, C, D, E
38. A, C, D, E

39. A, C, D, E
40. A, B, C, D

41. A, B, C, D
42. A, B, C, D.


1) :
a)
b)
c) -
d)
e)
2) :
a)
b)
c)
d)
e)
3)
():
a)
b)
c) (, , )
d)
e)
4) :
a)
b)
48

c)
d)
e)
5) milium facial" :
a)
b)
c)
d)
e)
6) ?
a)
b)
c)
d)
e)
7) :
a)
b)
c)
d)
e)
8) - :
a)
b)
c)
d)
e)
9) ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
10) ?
a)
b) 1/3 1/2 2-3
c) , 1/2 2-3

d) ,
e)
11) :
a)
b) -
c)
49

d)
e)
12) , :
a)
b)
c)
d)
e)
13) :
a) ,
b) 2
c) ,
d)
e) 3
14) ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
15) :
a)
b)
c)
d)
e)
16) :
a)
b)
c)
d)
e)
17) :
a)
b)
c)
d) ,
e)
18) :
a)
b)
c)
d) , ( 0,5 . )

50

e)
19) :
a)
b) ,
c)
d)
e)
20) :
a)
b)
c)
d)
e) ,


1) :
a)
b)
c) ,
d) ,
e)
2) :
a)
b)
c)
d)
e) ,
3)
:
a)
b)
c)
d)
e)
4) :
a)
b)
c)
d) ,
e)
51

5) "vernix cazeoza":
a)
b)
c)
d)
e)
6) ?
a)
b)
c)
d)
e)
7) :
a)
b)
c)
d)
e)
8) :
a)
b) , 2-3

c)
d) , , ;
e) ,

9) :
a) 2-3
b)

c) , 3
d) , ,

e) , , 7
10) :
a)
b)
c)
d)
e)
11) :
a)
b) ,
c) , ,
52

d) ,

e)
12) - :
a)
b)
c) 1 - ,

d) , ,

e)
13) :
a)
b)
c)
d)
e)
14) :
a)
b)
c)
d)
e)

53


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

C
E
C
C
D
D
D

8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.

E
A
B
B
B
B
C

15.
16.
17.
18.
19.
20.


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.

B, C
B, D
B, D
B, C
C, E
C, D
B, C, D

8.
9.
10.
11.
12.
13.
14.

54

B, D, E
A, B, D
A, B, E
B, C, D
B, C, D
A, B, C, E
A, B, C, E

B
B
D
D
B
E


1) :
a) 100-120
b) 80-90
c) 15-16
d) 40-60
e) 20-30
2) :
a)
b)
c)
d) 1-3
e) 6
3) , c
:
a) 20
b) 14
c) 18
d) 10
e) 10-I2
4) - :
a)
b)
c)
d)
e)
5)
:
a)
b)
c) ( )
d)
e)
55

6) ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
7) :
a)
b)
c)
d)
e) 2 2
8)
:
a) 2 2
b) 2 2
c) 2 , 2
d) 2 , 2
e) 2 2
9) :
a) 1-3
b) 4
c) 5-6
d) 10
e)
10) :
a) ,
b) ,
c) ,
d) ,
e)
11)
:
a)
b)
c)
d)
e)
12)
:
a)
b)
c)
d)
56

e)
13)
:
a)
b)
c)
d)
e)

14) 2 12 :
a) 50
b) 40
c) 60
d) 30
e) 70
15) 7 2
():
a) 50
b) 40
c) 60
d) 30
e) 70
16) 12 5
():
a) 50
b) 40
c) 60
d) 30
e) 70


1) :
a) ,
b)
c)
d)
e)
2)
:
a)
b)
c)
d)
e)
57

3) :
a)
b)
c)
d)
e)
4) :
a)
b)
c)
d)
e)
5)
:
a)
b)
c)
d)
e)
6) :
a)
b)
c)
d)
e)
7)
:
a)
b)
c)
d)
e)
8)
:
a)
b)
c)
d)
e) ( )
9) :
a)
b)
c)
d)
e)
58

10) :
a)
b)
c)
d)
e)
11)
:
a)
b) ()
c)
d)
e)
12) :
a)
b)
c)
d)
e)
13) :
a)
b)
c)
d)
e)
14) -
:
a)
b)
c)
d)
e)
15)
:
a)
b)
c)
d)
e)
16)
:
a)
b)
c)
d)
59

e)
17)
:
a)
b)
c) ,
d)
e)
18) - :
a)
b)
c)
d)
e)
19) - ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
20) ,
:
a)
b)
c)
d)
e)
21)
:
a)
b)
c) " "
d)
e)
22)
:
a)
b)
c)
d)
e)
23)
, - ?
a)
60

b)
c)
d)
e)
24) :
a) ( )
b)
c)
d) ,

e)
25)
:
a)
b)
c) ,
d)
e)
26)
:
a)
b)
c)
d)
e)
27) -
:
a) ,
b)
c) ,
d)
e)
28) ?
a)
b)
c)
d)
e)
29) - :
a)
b) 1
c)
d)
e)
30)
61

:
a)
b)
c)
d)
e)


1.
2.
3.
4.
5.
6.

D
B
E
C
C
C

7. E
8. C
9. C
10. B
11. E
12. B

13. A
14. A
15. C
16. B


1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.
9.
10.

A, C
A, D
A, C
B, D
D, E
A, C
A, E
C, E
A, C
A, B

11.
12.
13.
14.
15.
16.
17.
18.
19.
20.

A, B, C
A, B, C
B, C, E
B, C, E
B, C, E
B, D, E
B, C, E
A, B, D
A, B, E
B, C, E

21.
22.
23.
24.
25.
26.
27.
28.
29.
30.

62

B, C, D
B, D, E
B, D, E
A, C, D
A, B, C, D
A, B, C, D
A, B, C, E
A, C, D, E
A, B, C, E
A, B, C, E