Вы находитесь на странице: 1из 18

Weeks of Study

Day \ Month January


4 11 18

Monday

5 12 19

Tuesday

6 13 20

Wednesday

7 14 21

Thursday

1 8 15 22

Friday
2 9 16 23

Saturday

3 10 17 24

Sunday

REMARKS
1 2 3 4 5

February
25 1 8 15 22
Start Semester CNY
Holiday

26 2 9 16 23
CNY Holiday

27 3 10 17 24

28 4 11 18 25

29 5 12 19 26
Thaipussam AutoCAD Project Maulidur Rasul
Holiday Presentation 9pm-
11pm
30 6 13 20 27
Thaipussam AutoCAD Training Autodesk Inventor
Session 1 Training
Session 1

31 7 14 21 28
AutoCAD Training CNY Autodesk Inventor
Session 2 Training
Session 2

1. AutoCAD and Inventor project presentation will be done on 9pm - 11pm

2. Fabrication session at Man Tech lab will be announced later. For the time being, basic fabrication module only use ROBOC

Public Holiday

Important Academics Period

Robocamp training session


6 7 8 9 10

March
1 8 15 22 29
Midsem

2 9 16 23 30
Midsem

3 10 17 24 31
Midsem

4 11 18 25
Midsem

5 12 19 26
Autodesk Inventor Midsem
Project
Presentation 9pm-
11pm
6 13 20 27
Group1 & Group2 Midsem Midsem i. Connectors and
Basic Fabrication Wiring
and Tools ii. IFC Training
Handling Group 1

7 14 21 28
Group3 & Group4 Midsem Midsem i. Connectors and
Basic Fabrication Wiring
and Tools ii. IFC Training
Handling Group 2

asic fabrication module only use ROBOCON Lab equipments.


10 11 12 13 14

April
5 12 19 26

6 13 20 27

7 14 21 28

1 8 15 22 29

2 9 16 23 30
3 10 17 24
RPLAY1

4 11 18 25
14 15 16 17 18

May
3 10 17 24
Hari Buruh Holiday Study week

4 11 18 25
Hari Wesak Study week
Holiday

5 12 19 26
Study week

6 13 20 27
Study week

7 14 21 28
Study week
1 8 15 22 29
Hari Buruh Study week Study week

2 9 16 23 30
Hari Wesak Study week Study week
Training Module Details

Module SnM 1.0 AutoCAD Training

Session Session 1

Date 6th February

Period 4 hours

Time Group 1

9am - 1pm

Group 2

2pm - 6pm

Venue Research Lab

Capacity 35 pax/group

Module 1. Intro to AutoCAD

2. Basic Command

3. Basic 2D modelling

4. Basic 3D modelling

Module CnP 1.0 Connections and Wiring

Group Group 1

Date 6th March

Period 1 hours

Time 12pm - 1pm

Venue Research Lab

Capacity 30 pax

Module 1. Safety aspects and precautions of electrical devices

2. Intro to types of connectors

- Battery connector

- Motor connector

- Sensor connector

- IFC connector

3. Intro to Wiring Devices

- Wiring sensors
- Wiring for brushed motor drivers

- Wiring for batteries


AutoCAD Training Module SnM 2.0

Session 2 Session

7th February Date

4 hours Period

Group 1 Time

9am - 1pm

Group 2

2pm - 6pm

Research Lab Venue

35 pax/group Capacity

1. 3D Manipulation Module

2. Parts Assembly

3. Modelling Robot Anatomy

Connections and Wiring Module CnP 2.0

Group 2 Group

7th March Date

1 hours Period

12pm - 1pm Time

Research Lab Venue

30 pax Capacity

nd precautions of electrical devices Module


d motor drivers
Inventor Training

Session 1 Session 2

20th February 21st February

4 hours 4 hours

Group 1 Group 1

9am - 1pm 9am - 1pm

Group 2 Group 2

2pm - 6pm 2pm - 6pm

Research Lab Research Lab

35 pax/group 35 pax/group

1. Intro to Autodesk Inventor 1. 3D Manipulation

2. Basic Command 2. Parts Assembly

3. Basic 2D modelling 3. Modelling Robot Anatomy

4. Basic 3D modelling

Interface Free Controller

Group 1 Group 2

3rd April 4th April

8 hours 8 hours

9am - 5pm 9am - 5pm

Research Lab Research Lab

30 pax 30 pax

1. Intro to IFC controller board

2. Basic function of IFC cards/modules

3. IFC library and commands

4. Programming devices with IFC


Module SnM 3.0 Basic Fabrication and Tools Handling

Date 6th March 7th March

Period 4 hours 4 hours

Time Group 1 Group 3

9am - 1pm 9am - 1pm

Group 2 Group 4

2pm - 6pm 2pm - 6pm

Venue ROBOCON Lab ROBOCON Lab

Capacity 15 pax/group 15 pax/group

1. Safety aspect and ethics in fabrication lab

2. Intro to basic fabrication tools

3. Hands-on project

Man Tech lab date will be announced later

For the time being, basic fabrication module only use ROBOCON Lab equipments.