You are on page 1of 332

Deklarimi i rregullt vjetor 1 - 31 mars 2016

Nr. Emri, Mbiemri Pozita Institucioni


1 Atifete Jahjaga Presidente e Kosovs Presidenca
2 Arbr Vllahiu Kshilltar Presidenca
3 Hakide Kida Kshilltare Presidenca
4 Dejan osi Kshilltar Presidenca
5 Jeta Krasniqi Kshilltare Presidenca
6 Ramush Tahiri Kshilltar Presidenca
7 Selim Selimi Kshilltar Presidenca
8 Antigona Baxhaku Idrizi Kshilltare Presidenca
9 Adrian Prenkaj Kshilltar Presidenca
10 Fahri Breznica Sekretar i ZPRK-s Presidenca
11 Shyqrije Fejzullahu Shefe e Buxhet.dhe Financave Presidenca
12 Nafiye Ga Drejtor i K.K.K Presidenca
13 Fehmi Selimi Drejtor i Administrats Presidenca
14 Naser Jakupi Auditor i Brendshem Presidenca
15 Hilmi Gashi Drejtor i Prokurimit Presidenca
16 Safet Zejnullahi Drejtor i Informimit Publik Presidenca
17 Fehmi Mehmeti Drejtor i Protokollit Presidenca
Drejtor I Dep.per Mardh.me Jash. / MTI: nga data
Xhafer Tahiri 04.03.2016 Drejtor I Pergjithshem I Agjencise per
18 Pronesi Industriale Presidenca / Ministria e Tregtis dhe Industris
19 Adem Grabovci Deputet Kuvendi i Kosovs
20 Adem Hoa Deputet Kuvendi i Kosovs
21 Adem Salihaj Deputet Kuvendi i Kosovs
22 Agim Ademaj Deputet Kuvendi i Kosovs
23 Agim Aliu Deputet Kuvendi i Kosovs
24 Agim eku Deputet Kuvendi i Kosovs
25 Agim Kikaj Deputet Kuvendi i Kosovs
26 Aida Derguti Deputet Kuvendi i Kosovs
27 Albin Kurti Deputet Kuvendi i Kosovs
28 Albulena Haxhiu Deputet Kuvendi i Kosovs
29 Ali Sadriu Deputet Kuvendi i Kosovs
30 Alma Lama Deputet Kuvendi i Kosovs
31 Anton Quni Deputet Kuvendi i Kosovs
32 Arben Gashi Deputet Kuvendi i Kosovs
33 Armend Zemaj Deputet Kuvendi i Kosovs
34 Azem Syla Deputet Kuvendi i Kosovs
35 Bali Muharremaj Deputet Kuvendi i Kosovs
36 Bardhyl Meta Deputet Kuvendi i Kosovs
37 Bekim Haxhiu Deputet Kuvendi i Kosovs
38 Besa Baftija Deputet Kuvendi i Kosovs
39 Besa Gaxherri Deputet Kuvendi i Kosovs
40 Besim Beqaj Deputet Kuvendi i Kosovs
41 Besnik Bislimi Deputet Kuvendi i Kosovs
42 Blerim Grainca Deputet Kuvendi i Kosovs
43 Blerim Shala Deputet Kuvendi i Kosovs
44 Blerta Deliu- Kodra Deputet Kuvendi i Kosovs
45 Bojan Miti Deputet Kuvendi i Kosovs
46 erim Bajrami Deputet Kuvendi i Kosovs
47 Danush Ademi Deputet Kuvendi i Kosovs
48 Daut Haradinaj Deputet Kuvendi i Kosovs
49 Donika Kadaj - Bujupi Deputet Kuvendi i Kosovs
50 Doruntin Maloku-Kastrati Deputet Kuvendi i Kosovs
51 Duda Balje Deputet Kuvendi i Kosovs
52 Elmi Reica Deputet Kuvendi i Kosovs
53 Emilija Redzepi Deputet Kuvendi i Kosovs
54 Enver Hoti Deputet Kuvendi i Kosovs
55 Enver Hoxhaj Deputet Kuvendi i Kosovs
56 Etem Arifi Deputet Kuvendi i Kosovs
57 Fadil Beka Deputet Kuvendi i Kosovs
58 Fadil Demaku Deputet Kuvendi i Kosovs
59 Fatmir Limaj Deputet Kuvendi i Kosovs
60 Fatmir Rexhepi Deputet Kuvendi i Kosovs
61 Faton Topalli Deputet Kuvendi i Kosovs
62 Fikrim Damka Deputet Kuvendi i Kosovs
63 Fisnik Ismaili Deputet Kuvendi i Kosovs
64 Flora Brovina Deputet Kuvendi i Kosovs
65 Ganimete Musliu Deputet Kuvendi i Kosovs
66 Gezim Kelmendi Deputet Kuvendi i Kosovs
67 Glauk Konjufca Deputet Kuvendi i Kosovs
68 Hajdar Beqa Deputet Kuvendi i Kosovs
69 Hatim Baxhaku Deputet Kuvendi i Kosovs
70 Haxhi Shala Deputet Kuvendi i Kosovs
71 Ilir Deda Deputet Kuvendi i Kosovs
72 Ismajl Kurteshi Deputet Kuvendi i Kosovs
73 Ismet Beqiri Deputet Kuvendi i Kosovs
74 Jasmina Zivkovi Deputet Kuvendi i Kosovs
75 Jelena Bontic Deputet Kuvendi i Kosovs
76 Kadri Veseli Deputet Kuvendi i Kosovs
77 Kujtim Paaku Deputet Kuvendi i Kosovs
78 Labinot Demi-Murtezi Deputet Kuvendi i Kosovs
79 Lahi Brahimaj Deputet Kuvendi i Kosovs
80 Lirije Kajtazi Deputet Kuvendi i Kosovs
81 Luljeta Veselaj- Gutaj Deputet Kuvendi i Kosovs
82 Margarita Kadriu-Ukelli Deputet Kuvendi i Kosovs
83 Melihate Trmkolli Deputet Kuvendi i Kosovs
84 Mexhide Mjaku - Topalli Deputet Kuvendi i Kosovs
85 Milazim Haliti Deputet Kuvendi i Kosovs
86 Milena Milicevi Deputet Kuvendi i Kosovs
87 Milka Vuleti Deputet Kuvendi i Kosovs
88 Mufera Srbica - Sinik Deputet Kuvendi i Kosovs
89 Muhamet Mustafa Deputet Kuvendi i Kosovs
90 Murat Hoxha Deputet Kuvendi i Kosovs
91 Mytaher Haskuka Deputet Kuvendi i Kosovs
92 Naim Fetahu Deputet Kuvendi i Kosovs
93 Nait Hasani Deputet Kuvendi i Kosovs
94 Naser Osmani Deputet Kuvendi i Kosovs
95 Nenad Rai Deputet Kuvendi i Kosovs
96 Nezir oaj Deputet Kuvendi i Kosovs
97 Njomza Emini Deputet Kuvendi i Kosovs
98 Nuredin Ibishi Deputet Kuvendi i Kosovs
99 Nuredin Lushtaku Deputet Kuvendi i Kosovs
100 Pal Lekaj Deputet Kuvendi i Kosovs
101 Puhie Demaku Deputet Kuvendi i Kosovs
102 Rafet Rama Deputet Kuvendi i Kosovs
103 Raif Qela Deputet Kuvendi i Kosovs
104 Ramiz Kelmendi Deputet Kuvendi i Kosovs
105 Ramush Haradinaj Deputet Kuvendi i Kosovs
106 Rexhep Selimi Deputet Kuvendi i Kosovs
107 Rrustem Berisha Deputet Kuvendi i Kosovs
108 Rrustem Mustafa Deputet Kuvendi i Kosovs
109 Sabri Hamiti Deputet Kuvendi i Kosovs
110 Sadri Ferati Deputet Kuvendi i Kosovs
111 Safete Hadergjonaj Deputet Kuvendi i Kosovs
112 Sala Berisha- Shala Deputet Kuvendi i Kosovs
113 Salih Morina Deputet Kuvendi i Kosovs
114 Salih Salihu Deputet Kuvendi i Kosovs
115 Salihe Mustafa Deputet Kuvendi i Kosovs
116 Sasa Milosavljevi Deputet Kuvendi i Kosovs
117 Selvije Halimi Deputet Kuvendi i Kosovs
118 Shaip Muja Deputet Kuvendi i Kosovs
119 Shpejtim Bulliqi Deputet Kuvendi i Kosovs
120 Shqipe Pantina Deputet Kuvendi i Kosovs
121 Shukrije Bytyqi Deputet Kuvendi i Kosovs
122 Sinavere Rysha Deputet Kuvendi i Kosovs
123 Slavko Simi Deputet Kuvendi i Kosovs
124 Slobodan Petrovi Deputet Kuvendi i Kosovs
125 Srdjan Popovi Deputet Kuvendi i Kosovs
126 Teuta Haxhiu Deputet Kuvendi i Kosovs
127 Teuta Rugova Deputet Kuvendi i Kosovs
128 Teuta Sahatqija Deputet Kuvendi i Kosovs
129 Time Kadrijaj Deputet Kuvendi i Kosovs
130 Valdete Bajrami Deputet Kuvendi i Kosovs
131 Veton Berisha Deputet Kuvendi i Kosovs
132 Visar Ymeri Deputet Kuvendi i Kosovs
133 Vjosa Osmani Deputet Kuvendi i Kosovs
134 Xhavit Haliti Deputet Kuvendi i Kosovs
135 Xhevahire Izmaku Deputet Kuvendi i Kosovs
136 Zafir Berisha Deputet Kuvendi i Kosovs
137 Zenun Pajaziti Deputet Kuvendi i Kosovs
138 Avni Bytyqi Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
139 Blerimi Latifi Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
140 Burim Etemaj Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
141 Dhurarta Hoxha Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
142 Dijana Zivic Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
143 Driton Laji Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
144 Gzim Kasapolli Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
145 Ilmi Ramadani Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
146 Lek Musa Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
147 Lulzim Zeqiri Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
148 Marigon Drevinja Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
149 Adnan Boshnjaku Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
150 Arben Loshi Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
151 Emrush Haxhiu Drejtor i Prgjithshm Kuvendi i Kosovs
152 Fadil Bytyqi Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
153 Fehmi Hyseni Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
154 Ismet Krasniqi Sekretar i Prgjithshm Kuvendi i Kosovs
155 Istret Azemi Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
156 Nexhat Jashari Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
157 Sali Rexhepi Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
158 Shaban Selimi Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
159 Sherif Konjufca Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
160 Vahide Grajqevci Auditor i Brendshm Kuvendi i Kosovs
161 Vullnet Kabashi Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
162 Xheladin Hoxha Drejtor i Prgjithshm Kuvendi i Kosovs
163 Xhemail Halili Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
164 Zoja Osmani Drejtor i Drejtoris Kuvendi i Kosovs
165 Valon Xhaferi Keshilltare politik Kuvendi i Kosovs
166 Isa Mustafa Kryeministr Zyra e Kryeministrit
Zvendskryeministr i par/Ministr I Punve t
Hashim Thai Jashtme (I liruar nga detyra, njoftim nga pika:
167 29.02.2016) Zyra e Kryeministrit
168 Kujtim Shala Zvendskryeministr/Ministr I kulturs Zyra e Kryeministrit
169 Branimir Stojanovic Zvendskryeministr Zyra e Kryeministrit
170 Edita Tahiri Ministre pa portofol 1 Zyra e Kryeministrit

Rasim Demiri Ministr pa portofol 2


171 Zyra e Kryeministrit

Vlora Dumoshi Shefe e stafit n ZKM-s


172 Zyra e Kryeministrit
zvends shef I stafit n ZKM (nga data
Valon Murtezaj
173 02.03.2016 zv.Minister ne MPJ) Zyra e Kryeministrit
174 Sokol Havolli Kshilltar politik/Shef I kabinetit t KM Zyra e Kryeministrit

Edon Myftari Kshilltar politik I KM


175 Zyra e Kryeministrit
176 Behxhet Musliu Kshilltar politik I KM Zyra e Kryeministrit
177 Armend Ibrahimi Kshilltar politik I KM Zyra e Kryeministrit
178 Valentin Toi Kshilltar politik I KM Zyra e Kryeministrit
179 Faik Fazliu Kshilltar politik I KM/Kryesues I ZVL t UK Zyra e Kryeministrit
Kshilltar I lart politik I zvKM Thai dhe shef I
Abelard Tahiri kabinetit n MPJ (I liruar nga detyra, pika:
180 01.03.2016) Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I zvKM Thai (I liruar nga detyra,
Ardian Arifaj
181 pika: 01.03.2016) Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I zvKM Thai (I liruar nga detyra,
Adil Behramaj
182 pika: 01.03.2016) Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I zvKM Thai (I liruar nga detyra,
Ismail Syla
183 pika: 01.03.2016) Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I zvKM Thai (I liruar nga detyra,
Pllumb Kallaba
184 pika: 01.03.2016) Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I zvKM Thai (I liruar nga detyra,
Edi Sejdiu
185 pika: 01.03.2016) Zyra e Kryeministrit
Kshilltar I jashtm politik I zvKM Thai (I liruar
Adri Nurellari
186 nga detyra, pika: 01.03.2016) Zyra e Kryeministrit
187 Radoman Dodorevic Kshilltar i lart politik zvKM Stojanovic Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I zvKM Stojanovic (Data emerimit
Aleksandar Bojovic
188 1.02.2016) Zyra e Kryeministrit

Milan Stolic Kshilltar politik I zvKM Stojanovic


189 Zyra e Kryeministrit

Vasilije Arsic Kshilltar politik I zvKM Stojanovic


190 Zyra e Kryeministrit
191 Bogdan Lazic Kshilltar politik I zvKM Stojanovic Zyra e Kryeministrit
192 Zoran Rizic Kshilltar politik I zvKM Stojanovic Zyra e Kryeministrit
193 Sandra Stevic Kshilltare e jashtme politike e zvkm Stojanovic Zyra e Kryeministrit

Bojan Todorovic Kshilltar jashtm politik i zvkm Stojanovic


194 Zyra e Kryeministrit

Bojana Maksimovic Kshilltare e jashtme politike e zvkm Stojanovic


195 Zyra e Kryeministrit
Kshilltar I lart politik I ministrit pa portofol
Bahrim Sabani
196 Rasim Demiri (Data emerimit 1.02.2016) Zyra e Kryeministrit

Memish Birdaini Kshilltar politik I ministrit pa portofol Demiri


197 Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I ministrit pa portofol Rasim
Afit Zulji
198 Demiri Zyra e Kryeministrit
Kshilltar I lart politik I ministres pa portofol
Dren Zeka
199 Tahiri Zyra e Kryeministrit

Arjeta Rexhaj Kshilltare politike e ministres pa portofol Tahiri


200 Zyra e Kryeministrit

Gazmir Raci Kshilltar politik I ministres pa portofol Tahiri


201 Zyra e Kryeministrit

Elona Cecelia Kshilltare politike e ministres pa portofol Tahiri


202 Zyra e Kryeministrit
203 Ramize Sejdiu Kshilltare politike e ministres pa portofol Tahiri Zyra e Kryeministrit
204 Fitim Krasniqi Sekretar I prgjithshm Zyra e Kryeministrit

Drilon Zogaj Drejtor I zyrs pr Komunikim


205 Zyra e Kryeministrit

Shkelzen Ibrahimi Drejtor I zyrs s Administrats Qndrore


206 Zyra e Kryeministrit

Zahir Bajrami Drejtor I Zyrs pr Buxhet dhe Financa


207 Zyra e Kryeministrit
208 Qerim Berisha Udhheqs I divizionit pr financa Zyra e Kryeministrit

Kefsere Baliu Udhheqse e divizionit pr buxhet


209 Zyra e Kryeministrit

Isa Hajdari Drejtor I zyrs pr prokurimit


210 Zyra e Kryeministrit
211 Besim Kajtazi Drejtor I zyrs Ligjore Zyra e Kryeministrit
212 Arben Krasniqi Drejtor I Sekretaris Koordinuese t Qeveris Zyra e Kryeministrit
213 Qemajl Marmullakaj Drejtor I zyrs pr Planifikim Strategjik Zyra e Kryeministrit
214 Habit Hajredini Drejtor I zyrs pr qeverisje t mir Zyra e Kryeministrit
215 Naser Canolli Drejtor I zyrs pr administrimin e gazets zyrtare Zyra e Kryeministrit
Slavisa Mladenovic Komisioner pr gjuht
216 Zyra e Kryeministrit
217 Lumni Kryeziu Auditor I Brendshm Zyra e Kryeministrit

Prenk Gjetaj Kshilltar politik I KM/kryesues I KQPZH


218 Zyra e Kryeministrit
Kshilltar politik I KM udhheqs I zyrs pr
Ivan Tomic
219 shtje t komuniteteve Zyra e Kryeministrit
Kryeshef I Agjencis s Kosovs pr mbrojtje nga
Beqir Mezelxhiu
220 rrezatimi dhe siguria brthamore Zyra e Kryeministrit
221 Arben Gashi Inspektor I incizuesit te fluturimeve Zyra e Kryeministrit
222 Blerim Shala Koordinator politik I qeverise per bisedime Zyra e Kryeministrit

Imer Reica Kshilltar politik I ministres pa portofol Tahiri


223 Zyra e Kryeministrit

VALDET GJINOVCI Kryeshef Ekzekutiv i AUV-s


224 Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM

NASER KRASNIQI Zv. Kryeshef Ekzekutiv i AUV-s


225 Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM

ILIRJANA ZYMBERAJ Drejtor i Drejtoris s Inspektoratit


226 Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM

FLAMUR KADRIU Drejtor i Drejtoris s Shendetit Publiuk


227 Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM
Drejtor i Drejtoris s Shendetit dhe Mirqenies
SHABAN GOLLOPENI
228 s kafshve Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM

Drejtor i Drejtoris s Laboratorit t Ushqimit dhe


XHEMAJL DERVISHI
Veterinaris
229 Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM
230 MEHDI GECI Drejtor i Drejtoris s Administrats Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM
231 FAHRIJE ASLLANAJ Udhheqs i Sektorit pr BF Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM
232 JETON GASHI Udhheqs i Sektorit t Prokurimit Agjencia e Ushqimit dhe e Veterinaris/ZKM
233 Edona Hajrullahu Kryeshefe Ekzekutive Agjencia pr Barazi Gjinore/ZKM
Shefe e Divizionit pr Administrat, Buxhet dhe
Yllka Kotorri
234 Financa Agjencia pr Barazi Gjinore/ZKM
235 Ram Manaj Kryeshef Ekzekutiv Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
236 Hamit Shala Drejtor i Departamentit Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
237 Ruzhdi Panxha Drejtor i Departamentit Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
238 Shpresa Mekaj Drejtore e Departamentit Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
239 Valdrin Shehu Drejtor i Arkivit Nderkomunal Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
240 Bajram Kelmendi Drejtor i Arkivit Nderkomunal Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
241 Skender Beqiri Drejtor i Arkivit Nderkomunal Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
242 Hyrmet Veliu Drejtor i Arkivit Nderkomunal Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM

Kimete Zeqiri Drejtore e Arkivit Nderkomunal


243 Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
244 Nazmi Muja Drejtor i Arkivit Nderkomunal Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM

Kimete Mahmuti Shefe e Buxhetit dhe Financave


245 Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM

Shaban Ejupi Menaxher i Prokurimit


246 Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
247 Dijana Dushullovci Kryeinspektore Agjencia Shtetrore e Arkivave/ZKM
248 Afrim Haxhiu Sekretar i Kshillit t Siguris s Kosovs Kshilli i Siguris s Kosovs/ZKM
Drejtor n Drejtoratin e Analizave dhe Politikave
Bekim Podrimqaku
249 t Siguris Kshilli i Siguris s Kosovs/ZKM
250 Shaqir Shaqiri Drejtor i Administrats Kshilli i Siguris s Kosovs/ZKM

Kastriot Kastrati Zyrtar kryesor Financiar


251 Kshilli i Siguris s Kosovs/ZKM
252 Safet Birinxhiku Menaxher i Prokurimit Kshilli i Siguris s Kosovs/ZKM
253 Isa Krasniqi Kryeshef i ASK-s Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
254 Ibrahim Rrustemi Drejtor i Planifikimit dhe Zhvillimit Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
Ramiz Ulaj Drejtor i TI-s
255 Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
256 Bajrush Qevani Drejtor i Stattistikave Bujqsis Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM

Bashkim Bellaqa Drejtor i Statistikave Sociale


257 Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM

Sabri Zabrgja Drejtor i Regjistrimit dhe anketimeve


258 Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
259 Ilir T Berisha Drejtor i Statatistikave Ekonomike Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
260 Melihate Tahiri Dreejtoresh e Administrates Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
261 Habib Strana Shef i Prokurimit Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
262 Lendita Haradini Shefe e Financave Agjencia e Statistikave t Kosovs/ZKM
263 Mahir Yagcilar Ministr n MAP Ministria e Admimnistrates Publike
264 Hajredin Hyseni Zvends Ministr Ministria e Admimnistrates Publike
265 Mustaf Myrtaj Zvends Ministr Ministria e Admimnistrates Publike
266 Ebru Zborca Kshilltare Ministria e Admimnistrates Publike
267 Abdulhadi Krasniq Kshilltar Ministria e Admimnistrates Publike

Agron Jashari Kshilltar


268 Ministria e Admimnistrates Publike

Skender Sallauka Kshilltar


269 Ministria e Admimnistrates Publike

Arton Berisha Sekretar i Pergjithshm


270 Ministria e Admimnistrates Publike
Drejtor i Departamentit t Administrimit te
Tefik Mahmuti
271 Shrbyesve Civil Ministria e Admimnistrates Publike

Naser Shamolli Drejtor i Departamentit Ligjor


272 Ministria e Admimnistrates Publike
Drejtor i Financave dhe Shrbimeve te
Ibrahim Shabani
Prbashkta
273 Ministria e Admimnistrates Publike

Adifete Begu Udheheqese e Divizionit per Buxhet eFinanca


274 Ministria e Admimnistrates Publike

Kujtim Gashi Drejtor i Prgjithshm i ASHI-s


275 Ministria e Admimnistrates Publike

Bajram Kosumi Drejtor i Departamentit te Regjistrimit t OJQ-ve


276 Ministria e Admimnistrates Publike

Drejtor i Departamentit Integrimeve Evropiane


Mergim Lushtaku
dhe Koordinim t Politikave
277 Ministria e Admimnistrates Publike
Drejtor i Departamentit t Standardeve dhe
Hajdar Paqarada Politikave te Inxhinieri ngut dhe Menaxhimit te
278 Ndrtesave Qeveritare Ministria e Admimnistrates Publike

Shefki Gashi Auditor i Brendshm

279 Ministria e Admimnistrates Publike

Udhheqs i Drejtoratit t Operimeve Qendrore


Gani Zogaj
dhe Sigurise
280 Ministria e Admimnistrates Publike
Udhheqse e Drejtoratit t Rrjetave dhe
Merita Seferi
281 Telekomunikimeve Ministria e Admimnistrates Publike
282 Selim Lulaj Udhheqs i Drejtoratit per e- Qeverisje Ministria e Admimnistrates Publike
Udhheqs i Drejtoratit Menaxhimit dhe
Hekrem Sadiku
283 Integrimit te Sistemeve Ministria e Admimnistrates Publike
284 Refike Sulevsi Drejtoresh e pergjithshme Instituti i Kosovs pr Administrate Publike
285 Enver Haxhijaj Drejtor I trajnimeve Instituti i Kosovs pr Administrate Publike
286 Bujar Thaqi Drejtor I administrates Instituti i Kosovs pr Administrate Publike
287 Ljubomir Maric ministr Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
288 Bajram Gecaj zv.ministr Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
289 Gjergj Dedaj zv.ministr Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
290 Irena Bazovic Kshilltare e ministrit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
291 Zoran Mojsilovic kshilltar i ministrit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
292 Jovan Todorovic kshilltar i ministrit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
293 Darko Radovanovic kshilltar i ministrit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
294 Milan Kostic kshilltar i ministrit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
295 Nebojsha Jakovljevic kshilltar i ministrit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
296 Besnik Osmani sekretar i prgjithshm Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
297 Agron Maxhuni udhheqs i deparatmentit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
298 Nazmi Halimi udhheqs i deparatmentit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
299 Besim Kamberaj udhheqs i deparatmentit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
300 Avni Sahiti udhheqs i deparatmentit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
301 Rozafa Ukimeraj udhheqs i deparatmentit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
302 Vjollca Selimi udhheqs i Divizionit pr buxhet dhe financa Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
303 Fatos Qerimi udhheqs i Divizionit t prokurimit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
304 Ismail Halili auditor i brendshm Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
305 Lirim Mehmeti zyrtar i auditimit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
306 Shpres Hykaj Sejdiu zyrtar i auditimit Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal
Udhheqse e Divizionit Pr kominikim dhe
307 Lumnije Demi Informim Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal

308 ARSIM BAJRAMI Ministr Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

309 ANILA STATOVCI Zv. Ministre Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
310 USMEN BALDZI Zv. Ministr Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
311 ZENUN HALILI Kshilltar I lart politik i ministrit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
312 AZEM GURI Kshilltar politik i ministrit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

313 HYSEN BYTYQI Kshilltar politik i ministrit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

314 KUSHTRIM SHKODRA Kshilltar politik i ministrit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

315 LAH NITAJ Kshilltar politik i ministrit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

316 PETRIT KELMENDI Kshilltar politik i ministrit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

317 ALUSH ISTOGU U.d I Sekretar I prgjithshm Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

318 XHAVIT DAKAJ Sekretar I prgjthshm ( Shqyrtim Gjyqsor) Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Drejtor i dep.pr financa dhe sherbime te
319 HAKI SFISHTA pergjithshme Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
320 DRITA KADRIU Drejtoresh e departamentit t arsimit t lart Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

321 VEBI ISMAILI Udhheqs i divizionit t auditimit t brendshm Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

322 VJOLLCA HAZIRI Auditore e brendshme Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

323 ISNI KRYEZIU Drejtor i dep.ligjor Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
324 FERIT IDRIZI Drejtor i dep. t koordinimit t zhvillimit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Drejtor i dep. t zhvillimit t arsimit
325 VALBONA MJEKU parauniversitar Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Drejtor i dep. t administrats s arsimit
326 AGIM BERDYNA parauniversitar Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

327 MURTEZA OSDAUTAJ Drejtor i dep.t shkencs dhe teknologjis Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

328 XHEMAJL BUZUKU Udhheqs i divizionit t prokurimit ( I pezulluar) Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

329 DEFRIM GASHI Drejtor i dep. t inspektimit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

330 FADILE DYLA Drejtoresh e dep. t infrastrukturs Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
U.d. udhheqs i divizionit pr buxhet dhe financa
331 FEHMI ZYLFIU (shqyrtimi gjyqsor) Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

332 ARBERITA TAFILAJ U.d e divizionit t prokurimit Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

333 SHERIF DOBRA U.d. udhheqs i divizionit pr buxhet dhe financa Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
334 HYSEN MATOSHI Drejtor i Institutit Albanologjik Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise

Drejtor i agjencis s akreditimit t Kosovs-i


335 BASRI MUJA pezulluar Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
336 FORTUNA MEHMETI U.d. Drejtor i agjencis s akreditimit t Kosovs Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Drejtoresh e autoritetit kombtar t
337 TEUTA DANUZA kualifikimeve Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Drejtor i agjencis s arsimit dhe aftsimit
338 RAGIP GJOSHI profesional dhe arsimit pr t rritur Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
339 ISMET POTERA U.d i Drejtor i IPK Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
340 FADIL MILLAKU Rektor n Universitetin Publik Haxhi ZekaPej Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
341 RAM VATAJ Rektor n Universitetin Publik Ukshin Hoti Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Prizren
Rektor n Universitetin Publik Isa Boletini
342 ALUSH MUSAJ Mitrovic Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Rektorit n Universitetin Publik Kadri Zeka
343 BAJRAM KOSUMI Gjilan Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
Rektor n Universitetin Publik Femi Agani
344 SHABAN BUZA Gjakov Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
345 SABIT SYLA Drejtor i Institutit t Historis Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
346 FATMIR SFISHTA Drejtor i Qendrs s studenteve Ministria e Arsimit, Shkences dhe Teknologjise
347 Ramadan Zejnullahu Rektor Universiteti i Prishtins
348 Eda Vula Prorektor Universiteti i Prishtins
349 Fetah Podvorica Prorektor Universiteti i Prishtins
350 Arbnor Pajaziti Prorektor Universiteti i Prishtins
351 Lindita Tahiri Prorektor Universiteti i Prishtins
352 Esat Kelmendi Sekretar i prgjithshm Universiteti i Prishtins
353 Ismet Salihu Kyesues i Kshillit Drejtues (KD) Universiteti i Prishtins
354 Beqir Sadikaj Antar i KD Universiteti i Prishtins
355 Zeqir Veselaj Antar i KD Universiteti i Prishtins
356 Alberta Troni Antar i KD Universiteti i Prishtins
357 Fevzi Berisha Antar i KD Universiteti i Prishtins
358 Kemajl Bislimi Antar i KD Universiteti i Prishtins
359 Alejdin Abazi Antar i KD Universiteti i Prishtins
360 Sigurd Hoellinger Antar i KD Universiteti i Prishtins
361 Ahmet Latifi Antar i KD Universiteti i Prishtins
362 Sedat Kuqi Dekan Universiteti i Prishtins
363 Avdi Visoka Prodekan Universiteti i Prishtins
364 Lindita Rugova Prodekan Universiteti i Prishtins
365 Besfort Krasniqi Sekretar (u.d.) Universiteti i Prishtins
366 Naser Kabashi Dekan Universiteti i Prishtins
367 Hajdar Sadiku Prodekan Universiteti i Prishtins
368 Flamur Doli Prodekan Universiteti i Prishtins
369 Valdete Shala Sekretare Universiteti i Prishtins
370 Enver Hamiti Dekan Universiteti i Prishtins
371 Vjollca Komoni Prodekan Universiteti i Prishtins
372 Mimoza Ibrani Prodekan Universiteti i Prishtins
373 Luljeta Ademi Sekretare Universiteti i Prishtins
374 Musli Bajraktari Dekan Universiteti i Prishtins
375 Sadullah Avdiu Prodekan Universiteti i Prishtins
376 Naser Lajqi Prodekan Universiteti i Prishtins
377 Fatmire Kui Sekretare Universiteti i Prishtins
378 Sadik Krasniqi Dekan Universiteti i Prishtins
379 Bujar Turjaka Prodekan Universiteti i Prishtins
380 Shqipe Bajqnica Prodekan Universiteti i Prishtins
381 Bylbyl Sokoli Prodekan Universiteti i Prishtins
382 Gani Ibrahimi Sekretar Universiteti i Prishtins
383 Bujar Dugolli Dekan Universiteti i Prishtins
384 Dashamir Berxulli Prodekan Universiteti i Prishtins
385 Agim Zogaj Prodekan Universiteti i Prishtins
386 Muhamet Qerimi Prodekan Universiteti i Prishtins
387 Lumnije Ahmeti Sekretare Universiteti i Prishtins
388 Tahir Arbneshi Dekan Universiteti i Prishtins
389 Agim Gashi Prodekan Universiteti i Prishtins
390 Florim Isufi Prodekan Universiteti i Prishtins
391 Jeton Hyseni Sekretar Universiteti i Prishtins
392 Bedri Dragusha Dekan Universiteti i Prishtins
393 Fadil Musa Prodekan Universiteti i Prishtins
394 Fatgzim Latifi Prodekan Universiteti i Prishtins
395 Skender Musa Sekretar Universiteti i Prishtins
396 Adem Rusinovci Dekan Universiteti i Prishtins
397 Merita Juniku Prodekan Universiteti i Prishtins
398 Hazir Haziri Prodekan Universiteti i Prishtins
399 Mehmet Behluli Prodekan Universiteti i Prishtins
400 Shefki Kransiqi Sekretar Universiteti i Prishtins
401 Skender Ahmeti Dekan Universiteti i Prishtins
402 Nexhmije Berisha Prodekan Universiteti i Prishtins
403 Florentina Xhelili Prodekan Universiteti i Prishtins
404 Valbona Zhubi Sekretare Universiteti i Prishtins
405 Sali Ahmeti Dekan Universiteti i Prishtins
406 Merita Koqinaj Berisha Prodekan Universiteti i Prishtins
407 Agim Begzati Prodekan Universiteti i Prishtins
408 Sabit Bajqinovci Prodekan Universiteti i Prishtins
409 Visar Muqaj Sekretar Universiteti i Prishtins
410 Afrim Loku Dekan Universiteti i Prishtins
411 Fatmir Qerkini Prodekan Universiteti i Prishtins
412 Agron Bajraktari Prodekan Universiteti i Prishtins
413 Azem Jashari Sekretar Universiteti i Prishtins
414 Ethem Qeku Dekan Universiteti i Prishtins
415 Majlinda Gjelaj U.d. Prodekan Universiteti i Prishtins
416 Begzad Baliu Prodekan Universiteti i Prishtins
417 Qazim Elshani Prodekan Universiteti i Prishtins
418 Zahadin Shemsedini Prodekan - PZ Universiteti i Prishtins
419 Zeqir Shaqiri Prodekan Gjilan Universiteti i Prishtins
420 Milaim Mazreku Sekretar Universiteti i Prishtins
421 Afrim Bajraktari Drejtor i prokurimit Universiteti i Prishtins
422 Ilir Hajdari Drejtor pr buxhet dhe financa Universiteti i Prishtins
423 Haxhi Gashi Dekan Universiteti i Prishtins
424 Ilirjana Islami Prodekan Universiteti i Prishtins
425 Miftar Shala Sekretar Universiteti i Prishtins
426 Bekim Gashi Kryesues i KD t UPZ Universiteti i Prizrenit
427 Abdulla Aliu Antar I KD t UPZ Universiteti i Prizrenit
428 Selim Daci Antar I KD t UPZ Universiteti i Prizrenit
429 Mynever Muyo Antare e KD Universiteti i Prizrenit
430 Hysni Terziu Antar i KD t UPZ Universiteti i Prizrenit
431 Sabahajdin Cena Antar i KD t UPZ Universiteti i Prizrenit
432 Ram Vataj Rektor I UPZ Universiteti i Prizrenit
433 Sadik Idrizi Prorektor pr marr.me jasht i UPZ Universiteti i Prizrenit
434 Malush Mjaku Prorektor pr msim i UPZ Universiteti i Prizrenit
435 Shklqim Millaku U.d. Dekan i Fakultetit Filologjik Universiteti i Prizrenit
436 Isuf Lushi U.d. Dekan i Fakultetit ekonomik Universiteti i Prizrenit
437 Artan Drmaku Dekan i fak. Shkenc. kompjuterike Universiteti i Prizrenit
438 Arif Rza Dekan i Fakultetit juridik Universiteti i Prizrenit
439 Ismet Temaj Dakan i Fakultetit t Edukimit Universiteti i Prizrenit
440 Adem Sallauka Sekretar i prgjthshm i UPZ Universiteti i Prizrenit
441 Halim Haziraj Zyrtar financiar i UPZ Universiteti i Prizrenit
442 Bajram Kolgeci Zyrtar i prokurimit t UPZ Universiteti i Prizrenit
443 Muharrem Fazliu Audtitor i brendshm i UPZ Universiteti i Prizrenit
Prorektor per buxhet, financa dhe infrastrukture
444 Kadri Kryeziu (ka marre detyren: 19.02.2016) Universiteti i Prizrenit
UD Dekan i Fakultetit Filologjik (ka marre detyren:
445 Fahredin Shabani 19.02.2016) Universiteti i Prizrenit
446 Fadil Millaku Rektor Universiteti i Pejs
447 Sabiha Shala Prorektor pr msimdhnje Universiteti i Pejs
448 Afrim Selimaj Prorektor pr financa Universiteti i Pejs
449 Ibish Mazreku Prorektor pr marrveshje ndrko. Universiteti i Pejs
450 Ram Likaj Kryetar i Kshillit Drejtues Universiteti i Pejs
451 Avdulla Alija Zv. Kryetar i Kshillit Drejtues Universiteti i Pejs
452 Haxhi Xhemajli Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Pejs
453 Fejzulla Berisha Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Pejs
454 Ilir Morina Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Pejs

455 Hysen Nimani Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Pejs


456 Muhamet Sadiku Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Pejs
457 Halit Shabani U.d. Dekan Universiteti i Pejs
458 Husnija Bibuljica U.d. Prodekan Universiteti i Pejs
459 Fatbardh Gashi U.d. Prodekan Universiteti i Pejs
460 Ismajl Cacaj U.d. Prodekan Universiteti i Pejs
461 Vehbi Miftari U.d. Prodekan Universiteti i Pejs
462 Adnan Lataj Drejtor pr TI Universiteti i Pejs
463 Valbona Luta Drejtor pr shtje studentore Universiteti i Pejs
464 Diana Shala Drejtor pr buxhet dhe financa Universiteti i Pejs
465 Driton Fetaj Drejtor pr Prokurim Universiteti i Pejs

466 Fatmire Thai Sekretar Universiteti i Pejs


467 Bakir Kelmendi U. d. Prodekan pr financa Universiteti i Pejs
468 Gani Asllani U.d. Dekan (ka bere dekl. 2016) Universiteti i Pejs
469 Mimoza Pajaziti-Dranolli U.d. Dekan (ka bere dekl. 2016) Universiteti i Pejs
470 Nexhdet Shala U.d. Dekan (ka bere dekl. 2016) Universiteti i Pejs
471 Muj Ukaj U.d. Prodekan (ka bere dekl. 2016) Universiteti i Pejs
472 Alush Musaj Rektor Universiteti i Mitrovics
473 Ali Sadiku Prorektor Universiteti i Mitrovics
474 Rifat Morina Prorektor Universiteti i Mitrovics
475 Izet Zeqiri Prorektor Universiteti i Mitrovics
476 Xhelal Smakiqi Sekretar i Prgjithshm Universiteti i Mitrovics
477 Gani Selimi Drejtor i Administrats Qendrore Universiteti i Mitrovics
478 Besim Kurti Drejtor pr Buxhet dhe Financa Universiteti i Mitrovics
479 Elmaze Muharremi Udhheqse e Zyres s Prokurimit Universiteti i Mitrovics
480 Milaim Sadiku Dekan Universiteti i Mitrovics
481 Hakif Zeqiri Dekan Universiteti i Mitrovics
482 Naser Peci Dekan Universiteti i Mitrovics
483 Besart Hajrizi U.D. Dekani Universiteti i Mitrovics
484 Fatbardha Hoxha U.D. Dekani Universiteti i Mitrovics
485 Bashkim Preteni U.D. Dekani Universiteti i Mitrovics
486 Mensur Kelmendi Prodekan Universiteti i Mitrovics
487 Qamil Kabashi Prodekan Universiteti i Mitrovics
488 Behxhet Shala Prodekan Universiteti i Mitrovics
489 Vahid Avdiu Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics

490 Sabri Sadiku Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics


491 Adem Nura Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics
492 Mursel Ibrahimi Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics

493 Avdi Salihu Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics


494 Luljeta Pula-Beqiri Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics
495 Mursel Rama Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics

496 Nyrten Deva Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics

497 Ismet Mulliqi Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Mitrovics

498 BAJRAM KOSUMI Rektor Universiteti i Gjilanit


499 SHPRES QAMILI Pro-Rektore pr msim Universiteti i Gjilanit

500 FEJZULLAH KRASNIQI Kryesues i Kshillit Drejtues Universiteti i Gjilanit

501 FITORE MALAJ Antare e Kshillit Drejtues Universiteti i Gjilanit

502 ARBEN DRMAKU Antar I Kshillit Drejtues Universiteti i Gjilanit

503 ARBEN SAHITI Antar I Kshillit Drejtues Universiteti i Gjilanit

504 MENSUR NEZIRI Antar I Kshillit Drejtues Universiteti i Gjilanit

505 SADIK HAXHIU Antar I Kshillit Drejtues Universiteti i Gjilanit

506 VAXHID SADRIU Sekretar I Prgjithshm Universiteti i Gjilanit

507 FLAMUR HYSENI Dekan Fakulteti Juridik Universiteti i Gjilanit

508 XHEVDET THAQI Dekan i F. Shkencave Kompjuterike Universiteti i Gjilanit

509 GZIM TOSUNI Dekan i Fakultetit Ekonomik Universiteti i Gjilanit

510 JANUZ DRVODELI Dekan i Fakultetit t Edukimit Universiteti i Gjilanit

511 Shaban Buza Rektor Universiteti i Gjakovs

512 Luan Ahma Kryetar i Kshillit Drejtues Universiteti i Gjakovs


513 Januz Bunjaku Prorektor pr shtje financiare Universiteti i Gjakovs

514 Mimoza Dushi Prorektore pr Universiteti i Gjakovs

515 Linda Dula-Halilabazi ud. Sekretar i Prgjithshm Universiteti i Gjakovs

516 Mirlinda Batalli-Zhubi Zv. Kryesuese e Kshillit Drejtues Universiteti i Gjakovs

517 Mimoza Kusari-Lila Antare e Kshillit Drejtues Universiteti i Gjakovs

518 Gentiana Muhaxhiri Antare e Kshillit Drejtues Universiteti i Gjakovs

519 Kushtrim Grezda Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Gjakovs

520 Besim Muhadri Antar i Kshillit Drejtues Universiteti i Gjakovs

521 Idriz Berisha Dekan i Fakultetit t Mjeksis Universiteti i Gjakovs


522 Ilir Kelmendi Dekan i Fakultetit t Edukimit Universiteti i Gjakovs

523 Kamber Kamberi Dekan i Fakultertit t Filologjis Universiteti i Gjakovs

524 Fatmir Sfishta Drejtor I prgjithshm Qendra e Studentve


Udh. I drejtoratit pr financa dhe shrbime t
525 Behram Behluli prgjithshme Qendra e Studentve

526 Iliana Hoxha Udh. Pr buxhet dhe financa Qendra e Studentve


527 Fahri Osmani Udh.i drejtoratit I kuxhines dhe restaurantit Qendra e Studentve
528 Skender Lepaja Udh. I sektorit t prokurimit Qendra e Studentve

529 Isak Beha Udh. I drejtoratit t strehimit Qendra e Studentve

530 Memli Krasniqi Ministr n MBPZHR Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural

531 Vezir Januzi z.v.Ministr Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural

532 Rodoljub Mladenovic z.v.Ministr Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural

533 Kurtan Kajtazi z.v.Ministr Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural

534 Shasivar Haxhijaj Kshilltar i lart politik Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural

535 Shkelzen Dragaj Kshilltar politik Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
536 Bashkim Thai Kshilltar politik Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
537 Jehona Shyti Kshilltare politike Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
538 Gzim Duraj Kshilltar politik Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
539 Flamur Krasniqi Kshilltar politik Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
540 Kapllan Halimi Sekretar i Prgjithshm Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
541 Elhami Hajdari Kryeshef Ekzekutiv Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
542 Fllanz Balaj Kurtishaj Drejore e DFSHP Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
543 Isuf Cikaqi Drejtor i DPBT Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
544 Shqipe Dema Drejtore e DPZHR Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
545 Sebahate Haradinaj Drejore e DIEKP Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
546 Hysni Thai Drejtor i DSHKT Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
547 Fehmi Geci Drejtor i IBK -Pej Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
548 Shefki Zeqiri Drejtor i DL Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
549 Ekrem Gjokaj Drejtor i DAESB Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
550 Bekim Hoxha Drejtor i DVV -Rahovec Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
551 Halil Bytyi Drejtor i Njsis s Auditimit Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
552 Tahir Ahmeti Drejtor i Dep.Pylltaris Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
553 Myfterem Gashi Auditor i Brendshm Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
554 Agim Berisha Auditor i Brendshm Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
555 Ilir Popaj Auditor i Brendshm Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural

556 Artan Jaha Shef I divi.prokurimit Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
557 Bahrije Simnica Shefe e div.pr buxhet e financa Ministria e Bujqsis Pylltaris dhe Zhvillimit Rural

558 Ahmet ZEJNULLAHU Drejtor I Prgjithshm I APK-s Agjencia Pyjore e Kosovs


559 Faruk BOJAXHI Udhheqs I Drejtoratit pr Menaxhim me Pyje Agjencia Pyjore e Kosovs
Udhheqs I Drejtoratit pr Financa dhe
560 Selajdin SHEHU Shrbime t Prbashkta Agjencia Pyjore e Kosovs
Udhheqs I DMKE, Kullosa , Gjueti dhe Eko-
561 Besim ZOGAJ Turizm Agjencia Pyjore e Kosovs
562 Ali BUZHALA Udhheqs I DKR t APK- n Prizren Agjencia Pyjore e Kosovs
563 Ibish BLAKAJ Udhheqs I DKR t APK- n Pej Agjencia Pyjore e Kosovs
564 Agim DERVISHAJ Udhheqs I DKR t APK- n Mitrovic Agjencia Pyjore e Kosovs
565 Bislim RRUSTEMI Udhheqs I DKR t APK- n Gjilan Agjencia Pyjore e Kosovs
566 Bekim TOPALLI Udhheqs I DKR t APK- n Ferizaj Agjencia Pyjore e Kosovs
Udhheqs I Drejtoratit pr Hulumtime, Projektim
567 Shefqet TOLAJ n Pyje dhe Prodhim Fidanor n Pej Agjencia Pyjore e Kosovs
Udhheqs I Drejtoratit Qendror t Inspekcionit
568 Kadri KADRIJAJ pr Pylltari dhe Gjeuti Agjencia Pyjore e Kosovs
569 Teuta KRYEZIU Udhheqse e Sektorit t Prokurimit n APK Agjencia Pyjore e Kosovs
Udhheqse e Sektorit pr Buxhet dhe Financa n
570 Nurtene HASOLLI APK Agjencia Pyjore e Kosovs
U.D.Drejtor I Drejtoratit pr Menaxhim me Kafsh
571 Xhavit STATOVCI t Egra, Kullosa, Gjueti dhe Eko-Turizm Agjencia Pyjore e Kosovs
572 Hakif HYSENI U.D. Udhheqs I DKR t APK- n Prishtin Agjencia Pyjore e Kosovs
573 HAJREDIN KUI MINISTER Ministria e Drejtsis
574 LIRAK ELAJ ZV. MINISTER Ministria e Drejtsis
575 NUSRET HOXHA ZV. MINISTER Ministria e Drejtsis
576 MUHARREM MAHMUTAJ KSHILLTAR I PAR POLITIK Ministria e Drejtsis

577 HETEM GECI KSHILLTAR POLITIK Ministria e Drejtsis

578 LAURA PERJUCI-ZHERKA KSHILLTARE POLTIKE Ministria e Drejtsis


579 LULZIM DRAGUSHA KSHILLTAR POLITIK Ministria e Drejtsis
580 TAULANT KRYEZIU KSHILLTAR POLITIK Ministria e Drejtsis

581 ZEJNEL KELMENDI KSHILLTAR POLITIK Ministria e Drejtsis

582 ESET RAMA SEKRETAR I PRGJITHSHM Ministria e Drejtsis


UDHHEQSI DEPARTAMENTIT PR FINANCA DHE
583 HALIL BLLACA SHRBIME T PRGJITHSHME Ministria e Drejtsis
UDHHEQS I DIVIZIONIT PR BUXHET DHE
584 RAMADAN BYTYQI FINANCA/ ZYRTAR KRYESOR FINANCIAR Ministria e Drejtsis
585 IMER SHEVELLI DREJTOR I AUDIMIT T BRENDSHM Ministria e Drejtsis

586 RIZA KRASNIQI AUDITOR I BRENDSHM Ministria e Drejtsis

587 ASTRIT KRASNIQI AUDITOR I BRENDSHM Ministria e Drejtsis


588 SADRI EMRLLAHU UDHHEQS I DIVIZIONIT T PROKURIMIT Ministria e Drejtsis

589 MENTOR BOROVCI UDHHEQS I DEPARTAMENTIT LIGJOR Ministria e Drejtsis


UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR INTEGRIME
590 LULZIM BEQIRI EVROPIANE DHE KOORDINIM T POLITIKAVE Ministria e Drejtsis

UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR MJEKSI


591 ARSIM GRGJALIU LIGJORE Ministria e Drejtsis
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR
592 ARBR GEGAJ BASHKPUNIM JURIDIK NDRKOMBTAR Ministria e Drejtsis
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR PROFESIONE
593 ELBASAN DERVISHAJ T LIRA Ministria e Drejtsis

594 HESET MAZREKAJ AVOKAT I PRGJITHSHM SHTETROR Ministria e Drejtsis


595 YLBER TOPALLI KRYEINSPEKTOR I INSPEKTORIATIT Ministria e Drejtsis
Agjencia pr Administrimin e Pasuris s Sekuestruar ose t
596 Rrahim Rama Drejtor i Prgjithshm Konfiskuar
Drejtor i Drejtoratit pr pranimin, ruajtjen e vlers
dhe shitjen e Pasuris s Sekuestruar ose t Agjencia pr Administrimin e Pasuris s Sekuestruar ose t
597 Enver Krasniqi Konfiskuar Konfiskuar
Agjencia pr Administrimin e Pasuris s Sekuestruar ose t
598 Fadil Bunjaku Drejtor i Drejtoratit pr Pun Normative Juridike Konfiskuar
Agjencia pr Administrimin e Pasuris s Sekuestruar ose t
599 Luljeta Baraliu Udhheqse pr Buxhet dhe financa Konfiskuar
u.d. Drejtor i Prgjithshm Data e emrimit
600 Sokol Zogaj 06.10.2015 Shrbimi Korrektues

601 Shemsi Hajrizi Zv.Drejtor i Prgjithshm pr Administrat Shrbimi Korrektues


602 Tahir Demiraj Menaxher i Prokurimit Shrbimi Korrektues

603 Nexhmije Kamberi Menaxher i Financave Shrbimi Korrektues


604 Shefik Sylejmani Drejtor n QP Gjilan Shrbimi Korrektues

605 Rasim Selmani Drejtor n BSL Shrbimi Korrektues

606 Isuf Iberdemaj Drejtor n QP Pej Shrbimi Korrektues


607 Xhevdet Maqastena Drejtor n QK Smrekonic Shrbimi Korrektues

608 Heset Loku Drejtor n QK Lipjan Shrbimi Korrektues

609 Arif Beqa Drejtor n QP Lipjan Shrbimi Korrektues

610 Ismajl Dibrani Drejtor ne QK Dubrav Shrbimi Korrektues


u.d.Drejtor ne QP Pej Data e emrimit
611 Sami Gashi 01.04.2015 (njof. Nga pika. Te dates 14.03.2015 Shrbimi Korrektues
qe I njejti eshte rekrutuar si Drejtor)
u.d.Drejtor ne QP Prizren Data e emrimit
612 Hyrjet Selaj 06.10.2015 Shrbimi Korrektues
u.d.Drejtor ne QP Mitrovic Data e emrimit
613 Benasim Medic 10.09.2015, Ka deklaruar pasurin me 12.01.2016 Shrbimi Korrektues
u.d. Drejtor i Drejtoratit pr operativ, siguri dhe
614 Burim Buleshkaj Transport Data e emrimit 06.01.2016 Shrbimi Korrektues
615 Bajram Bujupi Drejtor i Prgjithshm Shrbimi Sprovues
616 Arsim Zuka Zavends Drejtor i Prgjithshm Shrbimi Sprovues
Udhheqse e Drejtoratit pr Mbikqyrjen e t
Liruarve me Kusht dhe Programe (prej
617 Metije Ademi 15.06.2015) Shrbimi Sprovues
618 Avdullah Hoti Ministr n Ministrin e Financave Ministria e Financave
619 Agim Krasniqi Zvendsministr i Ministris s Financave Ministria e Financave
Kshilltar I lart politik - shef iKabinetit t
620 Asdren Osaj Ministrit Ministria e Financave
621 Donjeta Dragusha Kshilltare politike e Ministrit Ministria e Financave
622 Ardita Dushi Kshilltare politike e Ministrit Ministria e Financave
623 Naim Baftiu Sekretar i prgjithshm Ministria e Financave
624 Biljana Popovic Zvendsministre e Ministris s Financave Ministria e Financave
Drejtor i Departamentit t Politikave dhe
625 Petrit Popova Buxhetve Komunale Ministria e Financave

626 Shyqyri Hyseni Drejtor i Administrates Qendrore Ministria e Financave

627 Nuhi Mani Zyrtar kryesor Financiar Ministria e Financave


628 Elmaze Xhema Menaxhere e Prokurimit Ministria e Financave
Drejtor i Departamentit t Teknologjis
629 Agim Qela Informative Ministria e Financave
630 Shkelzen Morina Drejtor i Departamentit t Tatimit n Pron Ministria e Financave
631 Dervish Bytyqi Drejtor i Njsis s Auditimit t Brendshm Ministria e Financave
Drejtor I Njsis Qendrore Harmonizuese t
632 Kosum Aliu Auditimit t Brendshm Ministria e Financave
633 Enis Spahiu U.d. Drejtor i Zyrs Ligjore Ministria e Financave
Drejtor i Departamentit pr Integrime Evropiane
634 Rexhep Vasolli dhe Kordinim t Politikave Ministria e Financave
U.d.Drejtoresh e Departamentit Politikave
635 Semra itaku Tyrbedari Ekonomike dhe Publike data emrimit 22.12.2014 Ministria e Financave
Udhheqs I Administrats se Bordit t Pavarur
636 Kemajl Maxhuni pr Rishqyrtim Ministria e Financave
Udhheqs i sekretariatit t Bordit Kosovar pr
637 Mehmet Gjukaj Raportim Financiar Ministria e Financave
638 Isuf Demiri Ekspert i Auditimit t Brendshm Ministria e Financave
639 Lutfije Ternava Eksperte e Auditimit t Brendshm Ministria e Financave
640 Fatime Muji-Rexhepi Eksperte e Auditimit t Brendshm Ministria e Financave
641 Fatime Rexhepi -Jahiu Eksperte e Auditimit t Brendshm Ministria e Financave
642 Ilirjana Gashi Eksperte e Auditimit t Brendshm Ministria e Financave
643 Pakizete Alidema Eksperte e Auditimit t Brendshm Ministria e Financave

644 Muharrem Shahini Udhheqs i Divizionit pr Komunikim Publik Ministria e Financave

645 Isni Kilaj Zvendsministr i Ministris s Financave Ministria e Financave

646 Salvador Elmazi Drejtor I Departamentit t Buxhetit Ministria e Financave

647 Art Kastrati Kshilltare Politike e Ministrit Ministria e Financave

648 Sakip Imeri Drejtor I Prgjithshme I ATK-s Administrata Tatimore e Kosovs


zv. Drejtor I Prgjithshem Departamenti pr
649 Nahit Sharku Operacionet Permushse Administrata Tatimore e Kosovs

650 Nijazi Asllani Menaxher I lart pr Operacionet Regjionale Administrata Tatimore e Kosovs
651 Avdi Jakupi Menaxher Regjional Ferizaj Administrata Tatimore e Kosovs
Drejtor I Departamentit t Teknologjis
652 Rifat Hyseni Informative Administrata Tatimore e Kosovs

Drejtori I Departamentit pr Modernizim,


653 Ekrem Hysenaj Planifikim dhe Analiz Administrata Tatimore e Kosovs

654 Hamit Mulaj zv. Drejtor I Prgjithshem Departamenti Prkrahje Administrata Tatimore e Kosovs
655 Bashkim Shala Drejtor I Auditimit te Brendshem Administrata Tatimore e Kosovs

656 Ilir Murtezi Drejtor I DTM-s Administrata Tatimore e Kosovs

657 Ilir Islami Drejtori I Departamentit Ligjor dhe Ankesave Administrata Tatimore e Kosovs

658 Xhemajl Hertica Menaxher Regjional Prishtina 2 Administrata Tatimore e Kosovs

659 Hamdi Hoxha Menaxher Regjional Prishtina 3 Administrata Tatimore e Kosovs

660 Alban Qerimi Menaxher ne Gjilan Administrata Tatimore e Kosovs

661 Ferid Sylejmani Menaxher Regjional Prishtina 1 Administrata Tatimore e Kosovs

662 Ukshin Rrecaj Menaxher Regjional Mitrovic Administrata Tatimore e Kosovs


663 Fehim Hoxha U.d Menaxher Regjional Prizren Administrata Tatimore e Kosovs
664 Besim Ahmetaj Menaxher Regjional Pej Administrata Tatimore e Kosovs
665 Lazer Ramaja Menaxher Regjional Gjalov Administrata Tatimore e Kosovs
666 Melihate Godanci Auditor I Brendshm Administrata Tatimore e Kosovs
667 Shaip Arifi Auditor I Brendshm Administrata Tatimore e Kosovs
668 Nita Korenica Auditor I Brendshm Administrata Tatimore e Kosovs
669 Azem Duraku Menaxher I Prokurimit Administrata Tatimore e Kosovs
670 Fehmi Veseli zv Menaxher ne Prizren Administrata Tatimore e Kosovs
671 Fadil Alaj zv Menaxher ne Gjakov Administrata Tatimore e Kosovs
672 Safet Krasniqi Menaxher I lart I NJHT-s Administrata Tatimore e Kosovs
673 Ibrahim oaj Menaxher ne DTM Administrata Tatimore e Kosovs
674 Naim Havolli Menaxher ne DTM Administrata Tatimore e Kosovs
675 Valdet Shala u.d.zv Menaxher ne Pr2 Administrata Tatimore e Kosovs
676 Fadil Gashi zv Menaxher ne Pr3 Administrata Tatimore e Kosovs
677 Osman Kluna zv Menaxher ne Pr1 Administrata Tatimore e Kosovs

678 Naim R Gashi zv Menaxher ne DTM Administrata Tatimore e Kosovs


679 Adriana Latifi zv Menaxher ne Gjilan Administrata Tatimore e Kosovs
680 Rijad Arifi zv Menaxher ne Ferizaj Administrata Tatimore e Kosovs
681 Zeqir Voca zv Menaxher ne Mitrovic Administrata Tatimore e Kosovs

682 Kadri Mataj zv Menaxher ne Pej Administrata Tatimore e Kosovs


683 Ramadan Kryeziu zv Menaxher ne Prizren Administrata Tatimore e Kosovs

684 Lulzim Rafuna Drejtor i Prgjithshm Dogana e Kosovs

685 Agron Sadiku U.D.Drejtor i Drejtoris Operative dhe Kufirit Dogana e Kosovs
U.D. Udhheqs i Zyrs pr Marrdhnieve
686 Zana Batusha Ndrkombtare dhe me Publikun Dogana e Kosovs

687 Naile Hoti Drejtor i Njsis s Auditimit t Brendshm Dogana e Kosovs

688 Lumnije Hasanaj Auditor i Brendshm Dogana e Kosovs


689 Bujar Haxhidauti Udhheqs i Departamentit Rajonal Prishtin Dogana e Kosovs
U.D. i Drejtorit t Drejtoris s Sherbimeve t
690 Valdete Krasniqi Prbashketa Dogana e Kosovs
691 Ibrahim Xhaka Udhheqs i Departamentit Doganor Gjilani Dogana e Kosovs
692 Besim Curri Udhheqs i Departamentit Doganor Prishtina Dogana e Kosovs
693 Agim Nika Udhheqs i Departamentit Doganore Rajonale Dogana e Kosovs
Ferizaj
Udhheqs i Departamentit Doganore Rajonale
694 Shefqet Berisha Prizren Dogana e Kosovs
695 Musa Gashi Udhheqs i Drejtoris Doganore Rajonale Pej Dogana e Kosovs
696 Bashkim Arifi Udhheqs i Departamentit Rajonale Mitrovic Dogana e Kosovs
U.D.Udhheqs i Zyrs pr Monitorim dhe
697 Genc Shabani Pajtushmri Opracionale Dogana e Kosovs
U.D. I Udhheqsit t Departamentit Mbikeqyrja
698 Jashar Goga e Procedurave Dogana e Kosovs
Drejtor i Drejtoris pr Akciz, Origjin, Tarif dhe
699 Bajram Rexha Laborator Dogana e Kosovs
Udhheqs i Departamentit Doganore Rajonale
700 Fahri Gashi Podujev Dogana e Kosovs

701 Bahri Berisha Drejtor i Drejtoris t Zbatim t Ligjit Dogana e Kosovs


702 Burim Gashi Udhheqs i Departamentit Financa dhe Buxhet Dogana e Kosovs
703 Enver Durmishi Drejtor i Deparatmentit t Prokurimit Dogana e Kosovs

704 Arbresha Osmanaj Udhheqse e Prokurimit Dogana e Kosovs

705 Vlora Demaj-Daka U.D I Udhheqsit te Sektorit T Hyra dhe Buxhet Dogana e Kosovs
Udhheqs i Departamentit i Teknologjis
706 Merita Emini Informative Dogana e Kosovs
UD. i Drejtorit t Drejtoris pr Legjislacion dhe
707 Blerim Krasniqi Burimeve Njerzore Dogana e Kosovs
U.D.Udhheqs Zyrs pr Pranim e DUD-ve dhe
708 Sabit Brava Vlera (ka marre detyren si UD: 14.01.2016) Dogana e Kosovs
U.D.Udhheqs i Departamentit MIK dhe
Planifikim Strategjik (ka marre detyren si UD:
709 Bleta Jajaga 26.11.2016) Dogana e Kosovs
U.D.Udhheqs i Departamentit te akcizes (ka
710 Naser Sherifi marre detyren si UD: 14.01.2016) Dogana e Kosovs
711 Blerand Stavileci Ministr Ministria e Zhvillimit Ekonomik
712 Besa Gashi Zevendesminister Ministria e Zhvillimit Ekonomik

713 Gani Koci Zevendesminister Ministria e Zhvillimit Ekonomik


714 Halit Hoxhaj Kshilltar i lart politik i Ministrit Ministria e Zhvillimit Ekonomik
715 Adea Muharremi Kshilltare politike e Ministrit Ministria e Zhvillimit Ekonomik
716 Vllaznim Krasniqi Kshilltar politik i Ministrit Ministria e Zhvillimit Ekonomik
717 Florent Azemi Kshilltar politik i Ministrit Ministria e Zhvillimit Ekonomik

718 Drin Mulliqi Kshilltar i jashtem politik i Ministrit Ministria e Zhvillimit Ekonomik
719 Alisa Limaj Kshilltar i jashtem politik i Ministrit Ministria e Zhvillimit Ekonomik

720 Nazmi Zenelaj Sekretar i Pergjithshem Ministria e Zhvillimit Ekonomik

721 Fidaim Sahiti Kryeshef Ekzekutiv AGJK Ministria e Zhvillimit Ekonomik

722 Bedri Dragusha Kryeshef Ekzekutiv AKEE Ministria e Zhvillimit Ekonomik

723 Resmije Skenderi-Mumci Udheheqese e Departamentit FSHP Ministria e Zhvillimit Ekonomik


724 Luan Morina Udheheqes i Departamentit Energjise Ministria e Zhvillimit Ekonomik

725 Dukagjin Shala Udheheqes i Departamentit Minierave Ministria e Zhvillimit Ekonomik

726 Agim Kukaj Udheheqes i Departamentit PTKTIK Ministria e Zhvillimit Ekonomik

727 Alban ollaku Udheheqes i Departamentit Ligjor Ministria e Zhvillimit Ekonomik

728 Shkelzen Kuqi U.D. udheheqes i DIEKPZHE Ministria e Zhvillimit Ekonomik

729 Selami Berisha Udheheqes i divizionit te prokurimit Ministria e Zhvillimit Ekonomik

730 Agim Thai Zyrtar Kryesor Financiar Ministria e Zhvillimit Ekonomik


731 Valbona Polloshka drejtor i NJAB Ministria e Zhvillimit Ekonomik

732 Aida Llolluni auditore e brendshme Ministria e Zhvillimit Ekonomik


733 Hysni Komoni Udheheqes i Inspektoriatit te energjise Ministria e Zhvillimit Ekonomik
734 Flutura Shala u.d. Udheheqes i NJPMNP Ministria e Zhvillimit Ekonomik
Udheheqes i Drejtoratit t Gjeoinformacionit dhe
735 Ismet Shala Gjeotekniks Ministria e Zhvillimit Ekonomik
736 Naim Zeqiri Udheheqes i divizionit per Komunikim Publik Ministria e Zhvillimit Ekonomik
Drejtor i Muzeut Shteteror te Kristaleve dhe
737 Rasim Veseli Mineraleve - Trepa Ministria e Zhvillimit Ekonomik
738 Haki Demolli Minister Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
739 Fadil Gashi Zv. Minister Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
740 Muhamet Latifi Zv. Minister Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
741 Abdulla Shasivari Kshilltar i Ministrit Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

742 Luljeta Sokoli Kshilltar i Ministrit Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs


743 Rexhep Leci Kshilltar i Ministrit Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

744 Shkelzen Sylaj Sekretar i Prhershm Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

745 Gjeneralmajor Rrahman RAMA Komandant i FSK-s Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
746 Gjeneralbrigade Xhavit GASHI Atashe i FSK-s n SHBA Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
747 Kolonel Xhavit SADRIJAJ Atashe i FSK-s n Gjermani Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

748 Nnkolonel Ahmet AJETI Atashe i FSK-s n Bruksel Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
749 Nnkolonel Enver DUGOLLI Atashe i FSK-s n Shqipri Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

750 Major Sefer SHYTI Atashe i FSK-s n Suedi Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
751 Nnkolonel Bekim OSMANI Atashe i FSK-s n Turqi Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

752 Faruk Geci UD Drejtor i Drejtoris pr Politika dhe Plane Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

753 Kolonel Skender Zhitia Drejtor i Departamentit t Personelit Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

754 Azem Smaili UD Drejtor i Departamentit pr Politika dhe Plane Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
Drejtor i Departamentit pr Bashkpunim dhe
755 Kolonel Ilir Qeriqi Siguri Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

756 Fahrije Sadiku Drejtor pr Buxhet dhe Financa Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

757 Hajrush Kurtaj Drejtor i Departamentit CIMIC Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

758 Gjeneralbrigade Zymer HALIMI Drejtor i Drejtoris pr Operacione dhe Trajnime Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
UD - Drejtor i Departamentit t Inteligjencs dhe
759 Kolonel Hysni SHABANI Siguris Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
Gjeneralbrigade Nazmi Drejtor i Departamentit pr Operacione dhe
760 BRAHIMAJ Trajnime Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
761 Zijadin BAJINCA Drejtor i Departamentit Logjistikes Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

762 Beqir BYTYQI Drejtor i Departamentit SKI-se Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

763 Kolonel Xhevdet TAHIRI Drejtor i Departamentit pr shtje Mjeksore Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

764 Ibrahim SHALA Drejtor i Zyrs pr Informim publik Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
Gjeneralbrigade Bashkim
765 JASHARI Inspektor i FSK-s Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

766 Krenare SOGOJEVA-DRMAKU Drejtor i Departamentit Ligjor Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

767 Afrim MAXHUNI Drejtor i Departamentit t Prokurimit Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

768 Arben GASHI Drejtor i Auditimit Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

769 Aferdita SHALA Zyrtar i Auditimit te Brendshm Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

770 Valbona CACAJ Zyrtar i Auditimit te Brendshm Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs
771 Elhami HOXHA Shef i Sekretariatit t Ministris Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

772 Shkelzen Feka Keshilltar i Ministrit Mininistria pr Forcn e Siguris s Kosovs

773 Dalibor Jevti Ministar / Minister Ministria pr Komunitet dhe Kthim

774 Qaush Balaj Zv. Minister/Zam .Ministra Ministria pr Komunitet dhe Kthim
Jellhxi Shala Zv. Minister/Zam .Ministra
775 Ministria pr Komunitet dhe Kthim

Izmi Zeka Zv. Minister/Zam .Ministra


776 Ministria pr Komunitet dhe Kthim

Sreko Bogajevi
777 Keshiltar i larte Politik-Shef i kabinetit Ministria pr Komunitet dhe Kthim
778 Milo Stankovi Keshiltar per komunitete Ministria pr Komunitet dhe Kthim

Nenad Cvetkovi
779 Keshiltar per integrimin e te kthierve Ministria pr Komunitet dhe Kthim

Sneana Karadi
780 Keshiltar per kthim Ministria pr Komunitet dhe Kthim
781 Julija Lazarevi Kshilltar -Zdhns Ministria pr Komunitet dhe Kthim
782 Marko Vujovi Kshilltar shtjet socio ekonomike Ministria pr Komunitet dhe Kthim

783 Nenad Stojetovi U.D Sekretar i Pergjithshem Ministria pr Komunitet dhe Kthim
784 Shpejtim Kryeziju Udheheqes i divizionit te auditimit te brendsh Ministria pr Komunitet dhe Kthim

Sejada Zylfijaj Auditor i brendshem


785 Ministria pr Komunitet dhe Kthim

Auditor i brendshem
786 Avdullah Hoti Ministria pr Komunitet dhe Kthim

787 Shaban Tafa Udheheqes i divizionit te prokurimit Ministria pr Komunitet dhe Kthim
788 Nuhi Osmani Udheheqesi i departamentet ligjor Ministria pr Komunitet dhe Kthim

789 Mihailo Prlinevi Udhehe.i depar.te fina.dhe sher.te pergjithsh. Ministria pr Komunitet dhe Kthim

790 Albert Zeqa Udhehe.i depar.per menaxh.dhe monit.proje. Ministria pr Komunitet dhe Kthim
Vedat Maxhuni
791 U.D Udhehe.i depar.per planif.te politik.dhe anali Ministria pr Komunitet dhe Kthim
792 Kujtim Shala Ministr Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

793 Rexhep Hoti Zvends Ministr Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

794 Elfete Shabani Zvends Ministr Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

795 Ndue Ukaj Shef i Kabinetit t Ministrit Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

796 Vehbi Miftari Kshilltari I Lart I Ministrit Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

797 Nysret Krasniqi Kshilltar pr Kultur Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

798 Muharrem Sahiti Kshilltar pr Sport Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

799 Zeqir Hamiti Kshilltar pr Kultur Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
800 Arsim Canolli Kshiltar pr TK Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
801 Faton Peci Kshiltar Politik Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

802 Veton Firzi Sekretar i Prgjithshm Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
803 Bislim Gashi Udhheqs i Njsis s Auditimit t Brendshm Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
804 Feim Maliqaj Drejtor i Departamentit te AQ Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtoresh e Departamentit t Integrimeve
805 Brikena Mulliqi Evropiane Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtor i Zyrs pr t Drejtat Autorit dhe t
806 Valon Kashtanjeva Drejtat e Prafrta Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
807 Feim Hoxha Drejtor i Departamentit Ligjor Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
808 Burim Reica Drejtor I Departamentit t Prokurimit Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
809 Sami Piraj U.D. Drejtor I Departamentit t Kulturs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
810 Xhevat Bajrami Drejtor I Departamentit t Rinis Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
811 Ibr Alaj Drejtor I Departamentit t Sportit Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
812 Kimete Gashi Auditore e Brendshme Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Udhheqse e Divizionit/Departamenti I
813 Sebahate Arifi Prokurimit Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
814 Taibe Selmani Udhheqs I Divizionit pr Buxhet dhe Finanaca Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtoresh e Departamentit t Trashgimis
815 Vjollca Aliu Kulturore Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
816 Skender Boshtrakaj Drejtor I Muzeut t Kosoves Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtor i Institutit pr Mbrojtjen e Monumenteve
817 Alban Bakija t Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
818 Enver Rexha Drejtor i Institutit Arkeologjik t Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtor i Qendrs Rajonale pr Trashgimi
819 Osman Gojani Kulturore-Gjakov Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtor i Qendrs Rajonale pr Trashgimi
820 Shpresa Gjonbalaj Kulturore-Pej Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtor i Qendrs Rajonale pr Trashgimi
821 Samir Hoxha Kulturore-Prizren Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtoresh e Qendrs pr Trashgimi Kulturore-
822 Rrezarta Loxha Mitrovic Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

823 Artan Hoxha Drejtor i Qendrs pr Trashgimi Kulturore-Gjilan Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
824 Ahmet Brahimaj Drejtor i Ansamblit t Baletit t Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
825 Agim Sopi Drejtor I Teatrit Kombtar t Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit

826 Agon Myftari Drejtor Artistik n Teatrin e Kombtar t Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
827 Ylber Asllanaj Udhheqse Artistik I AKKV " Shota" Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
828 Baki Jashari Drejtor i Filharmonis dhe Operas s Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
829 Zeni Ballazhi U.D. Drejtor i Galeris s Arteve t Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
830 Arben Zharku Drejtor i Qendrs Kinematografike t Kosovs Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
U.D. Drejtoresh e Qendrs Rajonale pr
831 Edona Durguti Trashgimi Kulturore Prishtin Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
Drejtor i Biblioteks Kombtare t Kosovs "Pjeter
832 Fazli Gajraku Bogadani" Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
833 Gani Mehmetaj Drejtor i Kosova Filmit Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
834 Shefqet Gjocaj Drejtor n AKVV "SHOTA" Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit
835 Ferid Agani Ministr Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
836 Ferat Shala Zvendsministr Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
837 Mendim Rugova Zvendsministr Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
838 Sladan Nikolcevic Zvendsministr Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
839 Qemajl Hasani Kshilltar I par politik I Kabinetit t Ministrit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

840 Ali Ismaili Kshilltar politik - Shef I Kabinetit t Ministrit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
841 Bashkim Bekolli Kshilltar politik - Zdhns I Ministrit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

842 Ilirjana Perteshoni Kshilltare politike n Kabinetin e Ministrit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
843 Agim Qehaja Kshilltar politik n Kabinetin e Ministrit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
844 Qeram Telqiu Kshilltar politik n Kabinetin e Ministrit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

845 Arben itaku Sekretar I Prgjithshm Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

846 Ismail Rudari Drejtor I Departamentit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

847 Sabrije Rama U.D. Drejtore e Departamentit Ligjor Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
Drejtor i Departamentit t Ujrave (I Pezulluar me
848 Naser Bajraktari 50 % te pages) Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

849 Rizah Hajdari U.D. Drejtor I Departamentit t Ujrave Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
Udhheqs I Divizionit t Prokurimit (I Pezulluar
850 Besnik Drmaku me 50 % te pages) Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

851 Ali Hoxha U.D. Udhheqs I Divizionit t Prokurimit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

852 Luan Sabedinaj Udhheqs I Divizionit t Auditimit t Brendshm Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

853 Adifete Qerimi Auditore Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

854 Vjollca Abazi Auditore Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

855 Avdullah Berisha Udhheqs I Divizionit pr Buxhet dhe Financa Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

856 Servet Spahiu Drejtor I Departamentit t Shpronsimit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
Drejtore e Departamentit pr Integrim Evropian
857 Hazbije Krasniqi dhe Koordinim t Politikave Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
Udhheqs I Departamentit pr Planifikim
Hapsinor, Ndrtim dhe Banim (Pushim mjeksor
858 Blerim eku pa pagese) Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

U.D. Udhheqs I Departamentit pr Planifikim


859 Xhemail Metolli Hapsinor, Ndrtim dhe Banim Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

860 Muhamet Malsiu Drejtor I Departamentit pr Mbrojtjen e Mjedisit Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
861 Bedri Halimi Kryeinspektor Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
862 Ilir Morina Kryeshef Ekzekutiv I AMMK Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor

863 Hazer Dana Drejtor I Drejtoris Parkut Nacional Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
Udhheqse e Institutit Hidrometeorologjik t
864 Letafete Latifi Kosovs Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
Udhheqs I Drejtoris pr Administrimin e
865 Fatmir Morina Parkut Kombtar ,,Bjeshkt e Nemuna" Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
U.D. Udheheqes I Drejtorise per Monitorim,
866 Afrim Berisha Vleresim dhe raportim mjedisor Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
867 Luan Nushi Drejtor i Institutit pr Planifikim Hapsinor Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
Drejtor I Institutit t Kosovs pr Mbrojtjen e
868 Fadil Bajraktari Natyrs Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
869 Murat Meha Kryeshef Ekzekutiv Agjencia Kadastrale e Kosovs
870 Fazile Hamiti Drejtoresh ne DF&A Agjencia Kadastrale e Kosovs
871 Afrdita Thai Drejtoresh ne DTI Agjencia Kadastrale e Kosovs

872 Abdurrahman Kuleta Drejtor Agjencia Kadastrale e Kosovs

873 Ismet Kryeziu Drejtor ne DL Agjencia Kadastrale e Kosovs

874 Avni Ahmeti U.D Drejtorit - me vendim Agjencia Kadastrale e Kosovs


875 Valbona Hashani Menaxhere e prokurimit Agjencia Kadastrale e Kosovs

Njomza Kryeziu Pacolli Udhheqse e sektorit pr buxhet & financa


876 Agjencia Kadastrale e Kosovs

877 Arban Abrashi Ministr i MPMS-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale
878 Rita Hajzeraj-Beqaj Zvends ministre e MPMS-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

879 Qazim Rrahmani Zvends ministr i MPMS-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

880 Mirjana Jevtic Zvends ministre e MPMS-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

881 Drin Haraia Kshilltar i lart politik Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

882 Fatlume Jaha Kshilltar/e politik Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

883 Alban Bokshi Kshilltar politik Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

884 Fatmir Haxholli Kshilltar politik Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

885 Muhamet Gashi Kshilltar politik Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

886 Selatin Kllokoqi Kshilltar politik (emeruar: 01.02.2016) Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

887 Izedin Bytyqi Sekretar i Prgjithshm / MPMS-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

888 Basri Ibrahimi Kryeinspektor i Inspektoratit t Puns Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

889 Murat Vokshi Zvends Kryeinspektor i IP-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

890 Agim Millaku Zvends Kryeinspektor i iP-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale
891 Jovica Filipovi Zvends Kryeinspektor i IP-s Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

892 Defrim Rifaj Drejtor i Departamentit pr Pun dhe Punsim Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale
Drejtor i Depart. t Financave dhe Shrbimeve t
893 Feim Osmani Prgjithshme Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

894 Sami Salihu Drejtor i Depart. t Pensioneve Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale
Drejtor i Depart. t Politikave Sociale dhe t
895 Muhamet Gjocaj Familjes Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

896 Lulzim Karaxha Drejtor i Depart. pr Integrime Evrop. Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

897 Minire Begaj Ushtrues detyre (UD) Drejtor i Depart. Ligjor Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale
Ushtrues detyre (UD) Drejtor i Depart. i Familjeve
898 Shqipe Krasniqi t Dshorve dhe Invalidve t Lufts Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

899 Ruhan Kadriu Udhheqs i Divizionit pr Auditim t Brendshm Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

900 Muhamet Konushefci Auditor i brendshm /DAB Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

901 Ismet Borovci Auditor i brendshm /DAB Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

902 Safet Syla Drejtor i prgjithshm i ZT-TMK Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale
903 Ajet Kastrati Zv.Drejtor I prgjith. i ZT-TMK Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

904 Nexhat Syla Udhheq. i Diviz. Buxhet dhe Financa Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

905 Feti Ibishi Udhheqs i Divionit t Prokurimit Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale

906 Skender Hyseni Ministr i MPB-s Ministria e Punve t Brendshme

907 Nehat Mustafa Zvendsministr I MPB-s Ministria e Punve t Brendshme

908 Valdet Hoxha Zvendsministr I MPB-s Ministria e Punve t Brendshme


909 Millan Radojevi Zvendsministr I MPB-s Ministria e Punve t Brendshme

910 Shqipe Mjekiqi Kshulltare e Lart Politike Ministria e Punve t Brendshme

911 Agim Gashi Kshilltar Politik Ministria e Punve t Brendshme

912 Shkodran Manaj Kshilltar Politik Ministria e Punve t Brendshme

913 Luan Jusufi Kshilltar Politik Ministria e Punve t Brendshme

914 Ismet Zymeri Kshilltar Politik Ministria e Punve t Brendshme

915 Filloreta Gashi Kshilltare Politike Ministria e Punve t Brendshme


Drejtore e Drejtoratit pr Regjistrim t
916 Sebahate Muharremi-Pllana Automjeteve Ministria e Punve t Brendshme
917 Driton Gashi Sekretar I Prgjithshm I MPB-s Ministria e Punve t Brendshme

918 Blerim Camaj Drejtor I Drejtoratit t Gjendjs Civile Ministria e Punve t Brendshme

919 Naim Shala Drejtor i Departamentit Ligjor Ministria e Punve t Brendshme

920 Agim Fejzullahu Drejtor i Departamentit Prokurimit Ministria e Punve t Brendshme


Drejtore e Departamentit t Riintegrimit t
921 Fahrije Trnava-Sheremeti Personave t Riatdhesuar Ministria e Punve t Brendshme
922 Bashkim Berisha Drejtor i Njsis s Auditimit t Brendshm Ministria e Punve t Brendshme
Drejtor i Departamentit pr Shtetsi Azil dhe
923 Valon Krasniqi Migracion Ministria e Punve t Brendshme
924 Mensur Hoti Drejtor i Departamentit pr Siguri Publike Ministria e Punve t Brendshme
Drejtor I Prgjithshm I Agjencis s Regjistrimit
925 Lulzim Ejupi Civil Ministria e Punve t Brendshme
926 Rroksana Qarri Drejtore e Zyres pr Informim Publik Ministria e Punve t Brendshme
Drejtor i Departamentit pr Integrime Evropiane
dhe Koordinim t Politikave (Eshte transf. ne MPJ
me date 15.02.2016, njoftim nga pika:
927 Artan Duraku 02.03.2016) Ministria e Punve t Brendshme

928 Drita Xheladini Drejtore e Departamentit pr Buxhet dhe Financa Ministria e Punve t Brendshme
U.d Drejtor I Prgjithshm i Agjencis s
929 Fadil Kodra Menaxhimit t Emergjencave Ministria e Punve t Brendshme

930 Alush Beqiri Drejtor I Departamentit t Parandalimit Ministria e Punve t Brendshme

Drejtor I Departamentit t Zjarrfikjes dhe


931 Miran Demiri Shptimit Ministria e Punve t Brendshme
932 Hajriz Sejdiu U.d Drejtor i Departamentit t Gadishmris Ministria e Punve t Brendshme

933 Mustaf Gashi U.d Drejtor i Departamentit Operativ Ministria e Punve t Brendshme
934 Arben Mustafa Kryeinspektor i Inspektoratit t ARC-s Ministria e Punve t Brendshme
Drejtor i Departamentit t Teknologjis
935 Artan Dreshaj Informative dhe Komunikimeve Ministria e Punve t Brendshme
Drejtor I Drejtoratit pr Prodhimin e
936 Bekim Hoxha Dokumenteve Ministria e Punve t Brendshme
937 Musa Thai Drejtor I Drejtoratit pr Pajisje me Dokumente Ministria e Punve t Brendshme
Drejtore e Departamentit pr Financa dhe
938 Drita Hasani Shrbime t Prgjithshme Ministria e Punve t Brendshme

939 Fitim Tahiri Auditor i brendshem Ministria e Punve t Brendshme

940 Gani Kastrati Auditor i brendshem Ministria e Punve t Brendshme


941 Shehide Qerimaj-Lushtaku Auditore e brendshme Ministria e Punve t Brendshme
942 BLERIM OLLURI KRYESHEF EKZEKUTIV Agjencia e Kosovs pr Forenzik
DREJTOR I DEPARTAMENTIT PR TRASEOLOGJI
943 XHEMAJL ADEMAJ FORENZIKE Agjencia e Kosovs pr Forenzik
DREJTOR I DEPARTAMENTIT PR TEKNOLOGJI
944 BLERIM KRASNIQI INFORMATIVE FORENZIKE Agjencia e Kosovs pr Forenzik
DREJTOR I DEPARTAMENTIT PR KIMI DHE
945 SOKOL DEDAJ BIOLOGJI FORENZIKE Agjencia e Kosovs pr Forenzik
946 Fadil Kodra Ud Kryeshef I AME-s Agjencia e Menaxhimit Emergjent
947 Alush Beqiri Drejtor I Parandalimit Agjencia e Menaxhimit Emergjent
948 Hajriz Sejdiu Ud Drejtor I Gatishmris Agjencia e Menaxhimit Emergjent
949 Mustaf Gashi Ud Drejtor I Operativs Agjencia e Menaxhimit Emergjent
950 Miran Demiri Drejtori I SHZSH-s Agjencia e Menaxhimit Emergjent
951 Sabit Zogaj Ud Drejt. I Financave dhe Sherb.t Pergjithshme. Agjencia e Menaxhimit Emergjent
952 Shpend Maxhuni Drejtor I Prgjithshm I PK-se Policia e Kosovs
953 Naim Rexha Zvendsdrejtor I Prgjithshm pr Operativ Policia e Kosovs
954 Dejan Jankovic Zvendsdrejtor I Prgjithshm pr Resurse Policia e Kosovs

955 Shaban Guda Drejtor I Departamentit pr Kufi Policia e Kosovs

956 Riza Shillova Drejtor I Departamentit pr Hetime Policia e Kosovs

957 Agron Rukiqi Drejtor I Departamentit pr Burime Njerzore Policia e Kosovs

958 Granit Fetahu Drejtor I Departamentit Shrbimeve Mbshtetse Policia e Kosovs

959 Rashit Qalaj Drejtor I Departamentit pr Operacione Policia e Kosovs


Drejtor I Drejtoris pr Planifikim Strategjik dhe
960 Reshat Maliqi shtje Ligjore Policia e Kosovs
U/D Drejtor I Drejtoris pr Mbrojtjen e
961 Skender Rrahmani Dshmitarve Policia e Kosovs

962 Izet Azizi Drejtor I Drejtoris s Standardeve Profesionale Policia e Kosovs


Drejtor I Drejtoris pr Bashkpunim
963 Veton Elshani Ndrkombtar n Fushn e Zbatimit t Ligjit Policia e Kosovs

964 Rexhep Sijarina Drejtor I Drejtoris Rajonale Prishtin Policia e Kosovs

965 Gazmend Hoxha Drejtor I Drejtoris Rajonale Ferizaj Policia e Kosovs


966 Elmina Mahmuti Drejtor I Drejtoris Rajonale Gjilan Policia e Kosovs
967 Ahmet Hasi Drejtor I Drejtoris Rajonale Gjakov Policia e Kosovs

968 Shaban Shala Drejtor I Drejtoris Rajonale Pej Policia e Kosovs

969 Nehat Thaqi Drejtor I Drejtoris Rajonale Mitrovic Policia e Kosovs


970 Nenad Djuric Drejtor I Drejtoris Rajonale Mitrovic-Veriu Policia e Kosovs
971 Lumni Graishta U/D Drejtor I Drejtoris Rajonale Prizren Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris s Policis n Bashksi dhe
972 Fahredin Verbovci Preventiv Policia e Kosovs
U/D Drejtor I Drejtoris pr Planifikim dhe
973 Vllaznim Surdulli Vlersim Operacional Policia e Kosovs
974 Arbnesh Ajvazi Drejtor I Drejtoris s Njsive t Specializuara Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Sigurimin e Objekteve dhe
975 Fitim Selimi Personaliteteve Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Siguri dhe Mbikqyrje t
976 Goran Stojanovic Komunikacionit Rrugor Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Preventiv n
977 Jeton Rexhepi Komunikacionin Rrugor Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris Rajonale t Policis Kufitare-
978 Mentor Shabani Veriu Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris Rajonale t Policis Kufitare-
979 Nebih Aliu Lindje Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris Rajonale t Policis Kufitare-
980 Faton Alija Perendim Policia e Kosovs
981 Mustaf Kllokoqi Drejtor I Drejtoris s Operativs Polici Kufitare Policia e Kosovs
982 Rrahman Sylejmani Drejtor I Drejtoris pr Migrim dhe t Huaj Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Hetimin e Krimeve t
983 Fadil Gashi Rnda Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Hetimin e Krimeve
984 Emin Beqiri Ekonomike dhe Korrupsionit Policia e Kosovs
985 Fatos Makolli Drejtor I Drejtoris Kundr Terrorizmit Policia e Kosovs
986 Ahmet Nuredini Drejtor I Drejtoris pr Intelegjenc dhe Analiza Policia e Kosovs
987 Florije Hajra Drejtor I Drejtoris s Tekniks Kriminalistike Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Hetimin e Krimit t
988 Rexhep Fetahu Organizuar Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Hetimin e Trafikimit me
989 Bahri Shala Narkotik Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Hetimin e Trafikimit me
990 Arben Pacarizi Qenie Njerzore Policia e Kosovs
991 Fatmir Bajrami Drejtor I Drejtoris pr Mbshtetje t Hetimeve Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris pr Zhvillim t Performancs
992 Hilmi Pacolli dhe Karriers Policia e Kosovs
993 Kadri Arifi Drejtor I Drejtoris pr Shrbime t Brendshme Policia e Kosovs
994 Lindita Kajtazi Drejtor I Drejtoris pr Shrbime Shndetsore Policia e Kosovs
995 Driton Zabrgja Drejtor I Drejtoris pr Trajnime Mandatore Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris t Trajnimeve t Specializuara
996 Akrem Racaj dhe t Avancuara Policia e Kosovs
997 Zylfije Krasniqi Drejtor I Drejtoris pr Mbshtetje Trajnimeve Policia e Kosovs
Drejtor I Drejtoris s Teknologjis Informative
998 Gazmend Krasniqi dhe Komunikimit Policia e Kosovs
999 Drita Konjuhi Drejtor I Drejtoris s Logjistiks Policia e Kosovs
1000 Hamdi Hyseni Drejtor I Drejtoris pr Buxhet dhe Financa Policia e Kosovs
U/D Drejtor I Drejtoris pr Menaxhimin e
1001 Teuta Krasniqi Objekteve Policia e Kosovs
1002 Nizajete Latifi Shef I Auditimit t Brendshm Policia e Kosovs
1003 Ilir Morina Auditor I Brendshm Policia e Kosovs
1004 Kaltrina Bajrami Auditor I Brendshm Policia e Kosovs
1005 Nexhat Qallapeku Auditor I Brendshm Policia e Kosovs
1006 Selman Hyseni Auditor I Brendshm Policia e Kosovs
1007 Fitim Shishani Kryeshef Ekzekutiv Inspektorati Policor I Kosovs
1008 Jetullah Aliu Udhheqs i Departamentit t Hetimeve Inspektorati Policor I Kosovs
1009 Arben Vrajolli Udhheqs i Departamentit t Inspektimeve Inspektorati Policor I Kosovs
1010 Valbona Osmani Udhheqs i Departamentit t Hetimeve Speciale Inspektorati Policor I Kosovs
1011 Shkelzen Berila Drejtor n Njsin e Auditimit t Brendshm Inspektorati Policor I Kosovs
Udhheqs i Departamentit pr Shqyrtimin dhe
1012 Miradije Kelmendi Menaxhimin e Ankesave Inspektorati Policor I Kosovs
Drejtor i Departamentit t Financave dhe
1013 Skender Hoti Shrbimeve t Prgjithshme Inspektorati Policor I Kosovs
1014 Esat Hasolli Udhheqs i Divizionit pr Buxhet dhe Financa Inspektorati Policor I Kosovs
u.d. Udhheqs i Divizionit t Prokurimit
1015 Blerim Rama (06,10,2015 ) Inspektorati Policor I Kosovs
1016 Ismail Smakiqi Drejtori i Prgjithshm i AKSP-s Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1017 Kastriot Jashari Drejtor i DTPA Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1018 Rrahim Rexha U.D.Drejtor i DFSHP Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1019 Shpend Shabani Drejtor i DPSQL Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1020 Nazmi Iballi Dekan i Fakulteti te Siguris Publike Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1021 Bekim Dakaj Udhheqs i Divizionit te Prokurimit Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1022 Arben Dodaj Udhheqs i Divizionit te Financave Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1023 Xhevat Bekteshi Drejtor i Auditimit te Brendshm Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1024 PETRIT SELIMI ZVENDS MINISTR Ministria e Puneve te Jashtme
1025 FITIM SADIKU SEKRETAR I PRGJITHSHM Ministria e Puneve te Jashtme
1026 XHELAL SHAQIRI U.D. DREJTOR I PRGJITHSHM Ministria e Puneve te Jashtme
1027 SKENDER DURMISHI DREJTOR I AKADEMIS DIPLOMATIKE Ministria e Puneve te Jashtme
1028 ALBERT PRENKAJ DREJTOR I PRGJITHSHM Ministria e Puneve te Jashtme
U.D. UDHHEQS I DEPARTAMENTIT T
FINANCAVE DHE SHRBIMEVE T PRGJITHSHME
( UDHHEQS I DIVIZIONIT PR BUXHET DHE
1029 VLORAT GASHI FINANCA) Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQSE E DEPARTAMENTIT PR SHTJE
1030 LIRIE BERISHA POLITIKE Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR SHTJE
1031 VISAR RRECAJ LIGJORE Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR EVROP DHE
1032 ALBINOT BIMBASHI BE Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT T PROTOKOLLIT
1033 XHAFER AHMETI T SHTETIT Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR NATO DHE
1034 LULZIM MJEKU POLITIKA T SIGURIS Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR
1035 PRINDON SADRIU MARRDHNIE DYPALSHE Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQSE E DEPARTAMENTIT PR DIPLOMACI
1036 ELMAZE PIREVA EKONOMIKE Ministria e Puneve te Jashtme
1037 MYBERA HYSENI UDHHEQSE E DIVIZIONIT T AUDITIMIT Ministria e Puneve te Jashtme
1038 AVNI ZOGU AUDITOR I BRENDSHM Ministria e Puneve te Jashtme
1039 MISIN DEMIRI AUDITOR I BRENDSHM Ministria e Puneve te Jashtme
1040 ARBEN LOSHI UDHHEQS I DIVIZIONIT T PROKURIMIT Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQSE E DEPARTAMENTIT PR
1041 ULPJANA LAMA ORGANIZATA NDRKOMBTARE Ministria e Puneve te Jashtme
UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR
1042 FITIM GLLAREVA MARRDHNIE RAJONALE Ministria e Puneve te Jashtme
U.D. UDHHEQS I DEPARTAMENTIT PR SHTJE
1043 ARTON KRASNIQI KONSULLORE Ministria e Puneve te Jashtme
1044 VLORA ITAKU AMBASADORE Ministria e Puneve te Jashtme
1045 LIRIM GRAJQEVCI AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1046 ILIR DUGOLLI AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1047 SKENDER XHAKALIU AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1048 RAMADAN AVDIU AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1049 MUHAMEDIN KULLASHI AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1050 SABRI KIQMARI AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1051 BUKURIJE GJONBALAJ AMBASADORE Ministria e Puneve te Jashtme
1052 SHPEND KALLABA AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1053 AVNI SPAHIU AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1054 VJOSA DOBRUNA AMBASADORE Ministria e Puneve te Jashtme
1055 NEXHMI REGJEPI AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1056 SHKENDIJE GECI- SHERIFI AMBASADORE Ministria e Puneve te Jashtme
1057 VALDET SADIKU AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1058 ARIANA ZHERKA-HOXHA AMBASADORE Ministria e Puneve te Jashtme
1059 YLBER HYSA AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1060 MIMOZA AHMETAJ AMBASADORE Ministria e Puneve te Jashtme
1061 SYLEJMAN SELIMI AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1062 REXHEP BOJA AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1063 SAMI UKELLI AMBASADOR Ministria e Puneve te Jashtme
1064 RAMIZ LLADROVCI I NGARKUAR ME PUN Ministria e Puneve te Jashtme
1065 SYL UKSHINI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1066 GANI VESELAJ MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1067 KUJTIM HOXHA SEKRETAR I TRET Ministria e Puneve te Jashtme
1068 MEHMET MORINA SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1069 BLERIM CANAJ MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1070 ADNAN DRAGAJ MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1071 ALBERT KUQI KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1072 VALBON FAZLIU-RRECAJ KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1073 ZANA RUGOVA SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1074 YLLKA GECI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1075 FARUK AJETI SEKRETAR I TRET Ministria e Puneve te Jashtme
1076 IMER LLADROVCI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1077 FUAD MORINA KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1078 VAHID HAXHIU SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1079 BEQIR ISMAILI ZVENDS KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1080 HAXHI BAJRAKTARI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1081 VALZA ORUI KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1082 JETMIRA BRDYNAJ KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1083 VALDRIN GRAINCA SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1084 LEK DAKA SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1085 BUBULINA KRASNIQI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1086 LULZIM RIFAJ KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1087 ADRIATIK KRYEZIU SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1088 BEJTULLAH DESTANI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1089 GJENEZA BUDIMA KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1090 RUZVELT FRROKAJ KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1091 LAVDIM MORINA KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1092 RUDINA BUKOSHI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1093 ADNAN JAKUPI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1094 KORAB MUSHKOLAJ KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1095 VISAR FETAJ I NGARKUAR ME PUN Ministria e Puneve te Jashtme
1096 BESNIK RAMADANI KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1097 BURIM QORRI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1098 MITAT FEJZA KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme

1099 DIAMANT KASTRATI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme


1100 EDON CANA MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1101 ALBESJANA IBRHYSAJ KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1102 ARTANA BARDHI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme

1103 BINAK BERISHA MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme

1104 ASTRIT ZEMAJ MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme

1105 LULZIM PLLANA KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme

1106 SHOTA BUKOSHI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme


1107 MIFTAR KRYEZIU SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme

1108 LEONITA HARXHI ZVENDS KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme

1109 KADRI DAKA KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme


1110 AGRON MALOKU KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1111 NASER IDRIZI KONSULL I PRGJITHSHM Ministria e Puneve te Jashtme
1112 FAKET KAJTAZI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1113 HAMDI REICA ZVENDS KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1114 FATMIRE MUSLIU MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1115 AJVAZ BERISHA KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme

1116 BESNIK MIFTARAJ ZVENDS KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme


1117 ULIKS EMRA MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1118 ASDREN GASHI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1119 BUJAR MAXHUNI KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1120 IFETE EKU SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1121 LULZIM HISENI I NGARKUAR ME PUN Ministria e Puneve te Jashtme
1122 JETISH JASHARI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1123 VALON KRASNIQI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1124 FLURIM GASHI KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1125 SRDJAN SENTIC MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1126 BLERIM XHEMAJLI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1127 MUSTAF AVDIU KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1128 ZANA RUDI E NGARKUAR ME PUN Ministria e Puneve te Jashtme
1129 LULZIM KRASNIQI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1130 MIRJETA BEHLULI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1131 GANI MULLIQI KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1132 PETRIT HAJDARI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1133 ENVER BUAJ KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1134 FATON OSMANI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1135 GUNER UREYA MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1136 ALI KAMBERI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1137 MELHIN MAHMUTI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1138 RRAHIM MORINA KONSULL I PRGJITHSHM Ministria e Puneve te Jashtme
1139 EKREM SAFI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1140 EVREN FUSHA KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1141 ZANA BERISHA SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1142 SAMI KASTRATI MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1143 FRYMZIM ISUFAJ KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1144 YLBER KRYEZIU KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1145 LENDITA HAXHITASIM KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1146 FATMIR ZAJMI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1147 MUSTAF XHEMAILI I NGARKUAR ME PUN Ministria e Puneve te Jashtme
1148 BAHRIJE HOTI KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1149 ISLAM SPAHIU MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1150 SALIH SEFA KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1151 AJMANE VESELI ZVENDS KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1152 ARJAN KASHTANJEVA KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme
1153 REXHEP BAJRAKTARI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1154 AMIR HAZIRI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1155 HEROINA TELAKU MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1156 ALBANA BYLYKBASHI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme
1157 DELFIN PLLANA MINISTR KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme
1158 BUTRINT YMERI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme

1159 FIONA KELMENDI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme

1160 MIRSAD VOCA SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme

1161 AGRON SMAKIQI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme

1162 BILALL BILALLI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme

1163 SADIK MAKOLLI ZVENDS KONSULL Ministria e Puneve te Jashtme


1164 BURIM SUSURI SEKRETAR I PAR Ministria e Puneve te Jashtme
1165 SHABAN GOSALCI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme

1166 BESIAN MUSMURATI SEKRETAR I DYT Ministria e Puneve te Jashtme

1167 SEDAT BURRNIKU KSHILLTAR Ministria e Puneve te Jashtme


1168 Imet Rrahmani Ministr i Shendetsis Ministria e Shndetsis
1169 Izet Sadiku Zvnds Ministr Ministria e Shndetsis

1170 Kadir Hysein Zvnds Ministr Ministria e Shndetsis

1171 Mevludin Krasniqi Zvnds Ministr Ministria e Shndetsis

1172 Bekim Murati Shef i Kabinetit t Ministrit Ministria e Shndetsis


1173 Valbon Krasniqi Kshilltar i Ministrit Ministria e Shndetsis
1174 Shefqet Sylejmani Kshilltar i Ministrit Ministria e Shndetsis
1175 Gzim Kokollari Kshilltar i Ministrit Ministria e Shndetsis
1176 Mirsad Kamerolli Kshilltar i Ministrit Ministria e Shndetsis
1177 Ramadan Halimi Kshilltar i Jashtm Ministrit Ministria e Shndetsis
1178 Samet Azemi Kshilltar i Jashtm Ministrit Ministria e Shndetsis
1179 Zejdush Tahiri Kshilltar i Jashtm Ministrit Ministria e Shndetsis
1180 Gani Shabani Sekretar i Prgjithshm Ministria e Shndetsis
UD. Udhheqs i Dep. t Finan. dhe Shrbim t
1181 Ardian Mehmetaj Prgjithshme Ministria e Shndetsis
1182 Musa Rexhaj Zyrtar Kryesor Financiar Ministria e Shndetsis
1183 Afrdita Hoxha UD. Udhheqs i Departamentit Ligjor Ministria e Shndetsis
1184 Kadrije Bullatovci Udhheqs i Auditimit Ministria e Shndetsis
UD.Udhheqs i Departamentit t Shrbimeve
1185 Pashk Buzhala Shndetsore Ministria e Shndetsis
1186 Xhevat Ukaj Udhheqs i Departamentit t SISH-it Ministria e Shndetsis
1187 Ismet Hyseni Udhheqs i Divizionit t Prokurimit Ministria e Shndetsis
1188 Mentor Sadiku Udhheqs i Dep. pr Integrime Evropiane Ministria e Shndetsis
Udhheqs i Departamentit Shndetsor t
1189 Milazim Gjocaj Burgjeve Ministria e Shndetsis
UD. Kryeshef i Agjensionit pr Financimin
1190 Arsim Qavdarbasha Shndetsor Ministria e Shndetsis
1191 Lindita Avdyli UD. Udhheqs i Dep. t Farmacis n AFSH Ministria e Shndetsis
1192 Ukshin Vllasa Udhheqs i Divizionit pr Financa Ministria e Shndetsis
1193 Ardita Baraku Kryeinspektor Shndetsor Ministria e Shndetsis
1194 Albana Beka Udhheqs i Divizionit t Buxhetit n AFSH Ministria e Shndetsis
1195 Dem Rexhepi Auditor Ministria e Shndetsis
1196 Ajet Salihu Auditor Ministria e Shndetsis
UD Zvnds Kryeinspektor i Inspektoratit
1197 Shaban Osmanaj Shndetsor Ministria e Shndetsis
1198 Curr Gjocaj Drejtor i Prgjithshm i SHSKUK-s Qendra Klinike Universitare e Kosovs
U.d. Drejtor i Shrbimeve t prbashkta teknike-
1199 Sknder Shabani administrative Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1200 Hilmi Dauti Drejtor pr Arsim dhe Shkenc Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1201 Basri Lenjani Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1202 Nehat Baftiu Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1203 Adem Rrusta U.d Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs


1204 Arsim Morina Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1205 Nexhmi Hyseni Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs


1206 Arbr Tolaj Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1207 Lulzim Geci Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1208 Rexhep Kasumaj U.d. Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1209 Saudin Maliqi Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1210 Elmi Olluri Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs


1211 Hysni Arifi Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1212 Myrvete Paarada Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1213 Hajdin Thai Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1214 Florim Zejnullahu Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1215 Sami Salihu Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1216 Gani Bajraktari Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1217 Raif Qavolli U.d.Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1218 Avni Kryeziu U.d . Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs


1219 Drita Mekuli Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1220 Zaim Gashi Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1221 Aferdita Ukimeraj U.d.Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1222 Ibrahim Rudhani Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1223 Hamdi Ramadani Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1224 Shaban Mecinaj Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1225 Nexhmedin Shala Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1226 Fatime Kokollari U.d. Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1227 Muharrem Avdiu Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1228 Mynavere Hoxha Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1229 Ilirjana Raa-Bunjaku Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1230 Hajrije Hysenaj Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1231 Bislim Bislimi Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1232 Serbeze Kabashi-Muaj Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1233 Ekrem Hyseni Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1234 Fakir Spahiu U.d.Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1235 Ramadan Sopa U.d. Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1236 Gani Halilaj Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1237 Dugagjin Zogaj Drejtor Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1238 Gazmend Rushiti Shef i Sektorit t Prokurimit Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1239 Sherif Bytyqi Shef i Sektorit t Financave Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1240 Musa Vitija Drejtor i Nnnjsis s Auditimit Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1241 Mirfane Drmaku Auditore Qendra Klinike Universitare e Kosovs

1242 Arjeta Stanovci U.D. Shefe e Barnatores Qendrore Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1243 Shefqet Mrasori Drejtor Ekazekutiv Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovs

1244 Meush Disha Zv. Drejtor Ekzekutiv Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovs
Kryshefe e Deparatamentit t Sherbimve
1245 Gloria Staka Shndetsore Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovs

1246 Din Kastrati Kryeshef i Departamentit t Administrats Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovs

1247 Qazim Krasniqi Zyrtar Kryesor Finaciar Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovs

1248 Agron Veseli Menaxher i Prokurimit Qendra Klinike Universitare Stomatologjike e Kosovs

1249 Luan Nagavci Drejtor Ekzekutiv Qendra Kombtare e Mjeksis s Puns n Gjakov

1250 Zana Kpuska Zyrtare Kryesore Financiare Qendra Kombtare e Mjeksis s Puns n Gjakov

1251 Shpejtim Skivjani Zyrtar i Prokurimit Qendra Kombtare e Mjeksis s Puns n Gjakov
Shef i Kabinetit Diabetologjik n QKMP,
si dhe
Kryesues i Kuvendit Komunal -Gjakov
*I Punsuari n zgjedhjet e fundit komunale sht
zgjedhur n pozicionin e lartprmendur dhe
sigurisht e deklaron pasurin nga Kuvendi
1252 Luan Gola Komunal -Gjakov Qendra Kombtare e Mjeksis s Puns n Gjakov

1253 ADEM NURA DREJTOR Qendra Kombtare e Mjeksis Sportive

1254 RRUSTEM GASHI zv/DREJTOR Qendra Kombtare e Mjeksis Sportive


1255 Hysen Sadriu Drejtor Ekzekutiv Qendra Kombetare e Kosoves per Transfuzionin e Gjakut

1256 Fadil Krasniqi Shef I Prokurimit Qendra Kombetare e Kosoves per Transfuzionin e Gjakut

1257 Dr. Mirdi Strana Drejtor Ekzekutiv Spitali i Prgjithshm Mitrovic

1258 Mr.sci. Ixhmet Rexhepi Drejtor i Administrats dhe Shrbimeve Ndihmse Spitali i Prgjithshm Mitrovic

1259 Dr. Zahir Musa Drejtor Mjeksor Spitali i Prgjithshm Mitrovic

1260 Rukije Merovci Drejtor i Infermieris Spitali i Prgjithshm Mitrovic

1261 Lutfije Gashi Udhheqs pr buxhet dhe financa Spitali i Prgjithshm Mitrovic

1262 Zylfije Halili Udhheqs i zyrs s prokurimit Spitali i Prgjithshm Mitrovic

1263 Besim Guda Ud Drejtor Ekzekutiv Spitali i Prgjithshm Gjilan

1264 Agim Kryeziu Ud Drejtor Klinik Spitali i Prgjithshm Gjilan

1265 Hazir Haziri Drejtor I Administrates Spitali i Prgjithshm Gjilan

1266 Sadije Ismaili Drejtoresh e Infermieris Spitali i Prgjithshm Gjilan

1267 Blerim Bajrami Kryeshef Departamenti Spitali i Prgjithshm Gjilan


1268 Ukshin Ismaili Kryeshef Departamenti Spitali i Prgjithshm Gjilan
1269 Ismet Kastrati UD Kryeshef Departame Spitali i Prgjithshm Gjilan
1270 Bexhet Murtezi Kryeshef I Financave Spitali i Prgjithshm Gjilan
1271 Selvete Shurdhani Kryeshefe Departament Spitali i Prgjithshm Gjilan
1272 Ilaz Poroshtica Kryeshef Departamenti Spitali i Prgjithshm Gjilan
1273 Skender Dreshaj Drejtor ekzekutiv Spitali i Prgjithshmm Pej
1274 Muhamet Halitaj Drejtor mjeksor Spitali i Prgjithshmm Pej
1275 Hidajete Krasniqi Dretoresh pr infermieri Spitali i Prgjithshmm Pej
1276 Mazllom Smajli Sfe I Dep.nna dhe fmiu Spitali i Prgjithshmm Pej
1277 Fazli Shala Shef I Dep.Kirurgjik Spitali i Prgjithshmm Pej
1278 Gzim Devolli Shef I Dep.Emergjenca dhe reanimimi Spitali i Prgjithshmm Pej
1279 Afrdita Selmanaj Shef I Dep.internistik Spitali i Prgjithshmm Pej
1280 Flori Mala Shef I Dep. Diagnostika Spitali i Prgjithshmm Pej
1281 Nezafete Cena ZKF Spitali i Prgjithshmm Pej
1282 Zelfi Kelmendi Menaxhere e prokurimit Spitali i Prgjithshmm Pej
1283 Ahmet Asllani Drejtor Ekzekutiv Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1284 Zejnel Morina Drejtor i Departamentit t ASHN-s Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1285 Skender Nreca UD Drejtor i Infermieris Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1286 Valdet Spahija UD Drejtor Shndetsor Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1287 Bujar Tabaku UD Kryeshef i Departamentit Nna dhe Fmiu Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1288 Burim Sahatqija UD Kryeshef i Departamentit Kirurgjik Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1289 Bujar Bedra UD Kryeshef i Dep. t diagnostifik. jashtspitalor Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1290 Pashk Nikaj UD Kryeshef i Dep. t Smundjeve t Brendshme Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1291 Afrim Dervishi UD Kryeshef i Departamentit t Emergjencs Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1292 Shyhrete Kaja Shefe e Njsis pr Buxhet Financa Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1293 Enver Ahmeti UD Shef i Njsis s Prokurimit Spitali i Prgjithshmm Gjakov
1294 AFRIM AVDAJ drejtor i spitalit Spitali i Prgjithshmm Prizren
1295 LUMNIJE HOXHA drejtor mjeksor Spitali i Prgjithshmm Prizren
1296 QAZIM GASHI drejtor i administrates Spitali i Prgjithshmm Prizren
1297 SHYQRI HASANI drejtor i infermieris Spitali i Prgjithshmm Prizren
1298 ADEM KAFEXHOLLI kryeshef i dep.Nna dhe fmij Spitali i Prgjithshmm Prizren
1299 ALI HOTI kryeshef dep.internistik Spitali i Prgjithshmm Prizren
1300 SAMI RESHITAJ kryeshef dep.emrgjenc-reanimacion Spitali i Prgjithshmm Prizren
1301 SADRI BEQIRI kryeshef dep.diagnostiks Spitali i Prgjithshmm Prizren
1302 BALI GASHI kryeshef dep.kirurgjik Spitali i Prgjithshmm Prizren
1303 MEHMETFIKRI BAJMAK shef i finacave Spitali i Prgjithshmm Prizren
1304 NAZMIJE PAARIZ zyrtare e prokurimit Spitali i Prgjithshmm Prizren
1305 SAMI AHMETAJ zyrtar i prokurimit Spitali i Prgjithshmm Prizren

1306 Bejtush Jaha U.D. Drejtorit Ekzekutiv Spitali i Prgjithshmm Ferizaj

1307 Sevdije Bajraliu Drejtoresh Mjeksore Spitali i Prgjithshmm Ferizaj


1308 Imer Llabjani Drejtor Infermierik Spitali i Prgjithshmm Ferizaj

1309 Selim Hyseni Drejtor i Administrates Spitali i Prgjithshmm Ferizaj


1310 Milaim Avdiu Kryeshef I Depar.per semundje te brendshme Spitali i Prgjithshmm Ferizaj
1311 Sami Spahiu Kryeshef I Depar. Anes. dhe mjek.Intenziv Spitali i Prgjithshmm Ferizaj
1312 Bajram Syla Kryeshef I Depr. Per Nena dhe Femije Spitali i Prgjithshmm Ferizaj
1313 Mehmet Tahiri Kryeshef I Depar. te Diagnostikes Spitali i Prgjithshmm Ferizaj
1314 Banush Salihu Shef I Financave Spitali i Prgjithshmm Ferizaj

1315 Hajrullah Saraqi Drejtor Ekzekutiv Spitali i Prgjithshmm Vushtrri

1316 Ahmet Ademi Drjetor mjeksor Spitali i Prgjithshmm Vushtrri

1317 Muj Ferati Drejtor administrate Spitali i Prgjithshmm Vushtrri


1318 Fatime Musliu Drejtoresh e infermierise Spitali i Prgjithshmm Vushtrri
1319 Hazbije Avdiu Shef financa Spitali i Prgjithshmm Vushtrri

1320 Pajazit Pllana Kryeshef deparatmenti Spitali i Prgjithshmm Vushtrri

1321 Fazli Jetullahu Kryeshef deparatmenti Spitali i Prgjithshmm Vushtrri

1322 Valdet Rexhepi Kryeshef deparatmenti Spitali i Prgjithshmm Vushtrri

1323 Rexhep Kovaqi Kryeshef deparatmenti Spitali i Prgjithshmm Vushtrri

1324 Miftar Zenelaj Drejtor; QIRSKP - Shtime Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1325 Besnik Ahmeti Administrator; QIRSKP - Shtime Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1326 Bahri Goga Drejtor; QSHMB - Ferizaj Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1327 Menduhije Mustafa Administratore; QSHMB - Ferizaj Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1328 Albana Shabani Drejtoresh; QSHM - Mitrovice Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1329 Lule Kabashi Administratore; QSHM - Mitrovice Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1330 Skender Kandiq Drejtor; QSHM - Peje Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1331 Eroll Kandiq Administrator; QSHM - Peje Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves
1332 Ismet Bardhoshi Drejtor; QSHM - Gjakove Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1333 Ilirjana Manxhuka Administratore; QSHm - Gjakove Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1334 Sami Rexhepi Drejtor; QSHM - Prishtine Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves

1335 Naim Fanaj Drejtor; QSHM - Prizren Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves
1336 Besnik Loshaj Administrator; QSHM - Prizren Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves
1337 Afrim Cana Drejtor; QSHM - Gjilane Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves
1338 Besim Shabani Administrator; QSHM - Gjilane Shrbimi Profesional I Shndetit Mendor te Kosoves
1339 Jeton Shala Kryeshef Ekzekutiv i AKPPM Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Paisje Medicinale
1340 Sejd Tolaj Drejtor i Administrats Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Paisje Medicinale
1341 Lutfi Mulaku Drejtor i Laboratorit Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Paisje Medicinale
1342 Yll Gashi Udhheqs i Prokurimit Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Paisje Medicinale

1343 Ardian Rugova Drejtor i Autorizim-Marketingut Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Paisje Medicinale

1344 Arian Ahmeti Drejtor i Farmakovigjilences Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Paisje Medicinale

1345 Dukagjin Zabrgja U.D.Drejtor i Licencimit Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Paisje Medicinale

1346 Naser Ramadani Drejtor Ekzekutiv Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1347 Selvete Krasniqi zv.Drejtor Ekzekutiv Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs
1348 Isme Humolli Drejtor i Dep.te Epidemiologjis Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1349 Tahire Maloku-Gjergji Drejtor i Dep.te Ekologjis Humane Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1350 Ilir Begolli Drejtor i Dep.te Mjekesis Sociale Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1351 Drita Zogaj Drejtor i Qend.lab.Testuese Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1352 Xhevat Jakupi Drejtor i Dep.t Mikrobiologjis Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1353 Sanije Gashi Drejtor i Qend.Stat.Shendetesore Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs
1354 Azem Geci Drejtor i Dep. t Administrates Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs
1355 Avdyl Lokaj Drejtor i Dep. t Financave Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1356 Remzije Zhushi Menaxhere e Prokurimit Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1357 Nurishahe Hulaj Drejtor i ISHP Prizren Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs
1358 Adnora Nurboja Drejtor i ISHP Pej Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs
1359 Hyrije Fejza Drejtor i ISHP Mitrovic Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs
1360 Sylejman Topalli Drejtor i ISHP Ferizaj Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1361 Ajhane Sefiu Drejtor i ISHP Gjilan Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs

1362 Afrdita Bicurri Drejtor i ISHP Gjakov Instituti Kombtar i Shndetsis Publike t Kosovs
1363 Lutfi Zharku Minister Ministria e Infrastruktures

1364 Hanefi Muharremi Zv. Minister Ministria e Infrastruktures


1365 Fehmi Mujota Zv. Minister Ministria e Infrastruktures
1366 Adem Krasniqi Keshilltar/Shef Kabineti Ministria e Infrastruktures
1367 Xhelil Bekteshi Sekretar I pergjithshem u.d Ministria e Infrastruktures
1368 Mustaf Krasniqi Keshilltar Ministria e Infrastruktures
1369 Fidan Rekaliu Keshilltar Ministria e Infrastruktures
1370 Valmira Maloku Keshilltar Ministria e Infrastruktures
1371 Nazmi Jashari Keshilltar Ministria e Infrastruktures
1372 Mustafa Gara Drejtor I DFSHP-se Ministria e Infrastruktures
1373 Begzad Musliu Drejtor I Njesise se Auditimit Ministria e Infrastruktures
1374 Besnik Hajdari Zyrtar kryesor financiar Ministria e Infrastruktures
1375 Arif Zhushi Drejtor I Dep. Prokurimit u.d Ministria e Infrastruktures

1376 Xheme Veseli Drejtor I KSKRR-se Ministria e Infrastruktures

1377 Lulzim Rama Drejtor I Dep.Integ.Evropiane u.d Ministria e Infrastruktures

1378 Skender Gashi Drejtor I Dep. Ligjor Ministria e Infrastruktures

1379 Avdi Kamerolli Drejtor I Dep. Avioacionit Civil Ministria e Infrastruktures

1380 Nebih Shatri Drejtor I dep. Automjeteve Ministria e Infrastruktures

1381 Rame Qupeva Drejtor I dep.infrastruktures Ministria e Infrastruktures


1382 erkin Dukolli Drejtor I dep. Inspektimit Ministria e Infrastruktures

Drejtor I dep.transportit tokesor u.d I emeruar me


1383 Burim Krasniqi daten: 22.01.2016 Ministria e Infrastruktures

Drejtor I dep. Per menaxhimin e rrugeve u.d I


1384 Rexhe Osmanaj emeruar me daten: 12.01.2016 Ministria e Infrastruktures
Drejtor I dep. Per patent shofer u.d I emeruar me
1385 Sami Haziri daten: 05.01.2016 Ministria e Infrastruktures
Drejtor I DFSHP-se u.d I emeruar me daten:
1386 Mirdit Emini 04.05.2015 deri 09.02.2016 Ministria e Infrastruktures
1387 Minire Gashi Auditore e brendshme Ministria e Infrastruktures
1388 Qamil Feka Auditor I brendshem Ministria e Infrastruktures
1389 Ajet Mehmeti Auditor I brendshem Ministria e Infrastruktures

1390 Hykmete Bajrami Ministre e MTI-s Ministria e Tregtis dhe Industris


1391 Avni Kastrati Zvendsministr n MTI Ministria e Tregtis dhe Industris
1392 Ilir Salihu Shef i Kabinetit dhe Kshilltar i lart Politik Ministria e Tregtis dhe Industris
1393 Vjollca Dibra-Ibrahimi Kshilltare Politike e Ministres Ministria e Tregtis dhe Industris
1394 Besart Dreshaj Kshilltar Politik Ministria e Tregtis dhe Industris
1395 Kujtim Isa Kshilltar Politik Ministria e Tregtis dhe Industris
1396 Lulzim Krasniqi Kshilltar Politik Ministria e Tregtis dhe Industris
U.d. Sekretar i Prgjithshm i MTI-s, nga data
1397 Rexhep Bllaca 08.12.2015 Ministria e Tregtis dhe Industris

1398 Haki Maxhuni Drejtor i Njsis s Auditimit Ministria e Tregtis dhe Industris
1399 Idriz Kika Auditor i brendshm Ministria e Tregtis dhe Industris
Udhheqse e Departamentit pr Financa dhe
1400 Gentiana Islamaj Shrbime t Prgjithshme Ministria e Tregtis dhe Industris
Udhheqs i Departamentit pr Integrime
1401 Irfan Lipovica Evropiane dhe Koordinim t Politikave Ministria e Tregtis dhe Industris
U.d. Udhheqse e Departamentit Ligjor, nga data
1402 Remzije Hajdari 09.12.2015 Ministria e Tregtis dhe Industris

1403 Sytrime Dervisholli Udhheqse e Departamentit t Tregtis Ministria e Tregtis dhe Industris

1404 Valbone Dushi Udhheqse e Departamentit t Industris Ministria e Tregtis dhe Industris
Udhheqs i Departamentit pr Mbrojtjen e
1405 Nijazi Shala Konsumatorit Ministria e Tregtis dhe Industris
Udhheqs i Departamentit pr Rrezerva
1406 Shaban Halimi Shtetrore Ministria e Tregtis dhe Industris
Udhheqse e Departamentit pr Kontrollin e
1407 Zana Kotorri Tregut me Mallra Strategjike Ministria e Tregtis dhe Industris
Udhheqs i Departamentit pr Rregullimin e
1408 Sherif Sherifi Tregut t Nafts Ministria e Tregtis dhe Industris

1409 Mevlyde Beqiri Udhheqse e Divizionit pr Buxhet dhe Financa Ministria e Tregtis dhe Industris
U.d. Udhheqs i Divizionit t Prokurimit, nga
1410 Burim Koraqi data 01.02.2016 Ministria e Tregtis dhe Industris

1411 Lulzim Syla Kryeinspektor i Inspektoratit t Tregut Ministria e Tregtis dhe Industris
Drejtor i Prgjithshm i Agjencis Kosovare t
1412 Hafiz Gara Standardizimit Ministria e Tregtis dhe Industris
Drejtor i Prgjithshm i Agjencis pr Investime
1413 Besian Mustafa dhe Prkrahje t Ndrmarrjeve Ministria e Tregtis dhe Industris
U.d Drejtor i Prgjithshm i Agjencis
1414 Isa Elshani Metrologjis s Kosovs, nga data 29.12.2016 Ministria e Tregtis dhe Industris

1415 Osman Hajdini Drejtor i Prgjithshm i Akreditimit t Kosovs Ministria e Tregtis dhe Industris
Drejtor i Prgjithshm i Agjencis pr Regjistrim t
1416 Gazmend Mejzini Bizneseve n Kosov Ministria e Tregtis dhe Industris

1417 Bekim ollaku Ministr Ministria e Integrimit Evropian

1418 Ramadan Ilazi ZV.Ministr Ministria e Integrimit Evropian

1419 Fisnik Rexhepi Kshilltar I Lart Politik Ministria e Integrimit Evropian

1420 Arlinda Ramadani Kshilltare -Shefe e Kabinetit Ministria e Integrimit Evropian

1421 Mrika Kotorri Kshilltare Politike Ministria e Integrimit Evropian

1422 Valentina Hamza Kshilltare Politike Ministria e Integrimit Evropian

1423 Blerta Aliu Kshilltare Politike Ministria e Integrimit Evropian

1424 Demush Shasha Sekretar Ministria e Integrimit Evropian

1425 Imer Haliti Drejtor I Njsis se Auditimit Ministria e Integrimit Evropian

1426 Fitim Mustafa Udhheqsi I Divizionit t Prokurimt Ministria e Integrimit Evropian


1427 Artan ollaku Drejtor I Departamentit te PSA-s Ministria e Integrimit Evropian
1428 Valon Gashi Departamenti I Kritereve Politike Ministria e Integrimit Evropian
Departamenti I Kritereve Ekonomike dhe Tregut
1429 Jeton Karaia t Brendshm Ministria e Integrimit Evropian
1430 Vjosa Beqaj-Krasniqi Departamenti i Politikave Sektoriale Ministria e Integrimit Evropian
1431 Florim Canolli Departamenti i Asistencs Zhvillimore Ministria e Integrimit Evropian
1432 Dukagjin Abdyli u.d Drejtor I Departamentit t BE-s Ministria e Integrimit Evropian
Drejtor I Departamentit t Financave dhe
1433 Xhemajl Mazrekaj Shrbimeve t Prgjithshme Ministria e Integrimit Evropian
1434 Labinot Hoxha Ministr - Kshilltar Ministria e Integrimit Evropian
Udhheqse e Divizionit t Buxhetit dhe
1435 Besa Curri Limani Financave Ministria e Integrimit Evropian
1436 Valon Murati Ministr Ministria e Diaspors
1437 Sahit Krasniqi Zv. Ministr Ministria e Diaspors
1438 Janez Frrokaj Zv. Ministr Ministria e Diaspors
Kshilltar i Lart PolitikShef i Kabinetit t
1439 Kushtrim Sheremeti Ministrit Ministria e Diaspors
1440 Flaka Braha Kshilltare Politike Ministria e Diaspors
1441 Sabit Krasniqi Kshilltar Politik Ministria e Diaspors
1442 Remzije Makolli Kshilltare Politike Ministria e Diaspors
1443 Agim Kuleta Kshilltar Politik Ministria e Diaspors
1444 Sami Behrami Kshilltar Politik Ministria e Diaspors
1445 Osman Shahini Sekretar i Prgjithshm Ministria e Diaspors
Udhheqs i Departamentit t Financave dhe
1446 Ragip Zejnullahu Shrbimeve t Prgjithshme Ministria e Diaspors
Udhheqs i Departamentit pr Ruajtjen dhe
1447 Avdyl Lipoveci Kultivimin e Arsimit dhe Kulturs n Diaspor Ministria e Diaspors
Udhheqs i Departamentit pr Prkrahjen e
1448 Naim Dedushaj Investimeve t Diaspors Ministria e Diaspors
Udhheqse e Departamentit pr Qendrat
1449 Shyhrete Kastrati Kulturore n Diaspor Ministria e Diaspors
1450 Hamdi Brbatovci Udhheqs i Divizionit pr Buxhet dhe Financa Ministria e Diaspors
1451 Shefkinaze Vllasaliu Udhheqse e Divizionit pr Prokurim Publik Ministria e Diaspors
1452 Hasan Preteni Drejtor I AKK-s Agjencia Kunder Korrupsionit
1453 Blerim Kelmendi Drejtor Departamenti Agjencia Kunder Korrupsionit
1454 Afrim Atashi Drejtor Departamenti Agjencia Kunder Korrupsionit
1455 Bedri Mecini Drejtor Departamenti Agjencia Kunder Korrupsionit
1456 Ahmet Hasani Menaxher I Prokurimit Agjencia Kunder Korrupsionit
1457 Arta Rama Hajrizi Kryetare Gjykata Kushtetuese e Kosovs
1458 Ivan Cukalovic Zv. Kryetar Gjykata Kushtetuese e Kosovs
1459 Bekim Sejdiu Gjyqtar Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1460 Altay Suroy Gjyqtar Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1461 Selvete Gerxhaliu-Krasniqi Gjyqtare Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1462 Gresa Caka Nimani Gjyqtare Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1463 Milot Vokshi Sekretar i Prgjithshm Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1464 Admir Guguli Drejtor i Departamentit pr Buxhet dhe Financa Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1465 Anita Krasniqi Drejtor i Departamentit t Lndve dhe Arhivs Gjykata Kushtetuese e Kosovs
Drejtor i Departamentit t Prkrahjes
1466 Behxhet Haliti Profesionale Gjykata Kushtetuese e Kosovs
Drejtor i Departamentit t Administrats dhe
1467 Shefqet Berisha Burime Njerzore Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1468 Veton Dula Drejtor i Zyrs pr Komunikim dhe Informim Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1469 Hakif Veliu Udhheqs i Njsis s Prokurimit Gjykata Kushtetuese e Kosovs


1470 Bashkim Peruku Udhheqs i Njsis s TIK dhe Multimediave Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1471 Fatbardha Grabanica Auditore e Brendshme Gjykata Kushtetuese e Kosovs

1472 Enver Peci Kryesuesi i Keshillit Gjyqsor t Kosovs R Sekretariati i KGJK-s

1473 Agim Maliqi Zvends Kryesuesi i KGJK-se R Sekretariati i KGJK-s

1474 Albert Avdiu Drejtori i Sekretariatit te KGJK R Sekretariati i KGJK-s

1475 Besar Maqedonci Udhheqsi i Zyrs se Prokurimit R Sekretariati i KGJK-s


Koordinatori i Njsis pr Administrat dhe
1476 Vahid Limani Personel R Sekretariati i KGJK-s

1477 Ilaz Papaj UD Drejtor I Dep. Per Buxhet dhe Financa R Sekretariati i KGJK-s
Koordinatori i Njsis pr Shrbime te
1478 Muhamet Kurtishaj Prbashkta R Sekretariati i KGJK-s

1479 Kadifete Daka Koordinatori i Njsis pr Auditim t Brendshm R Sekretariati i KGJK-s

1480 Shpresa Hyseni Auditor i Brendshem R Sekretariati i KGJK-s

1481 Nazmi Statovci Auditor i Brendshem R Sekretariati i KGJK-s

1482 Arsim itaku Auditor i Brendshem R Sekretariati i KGJK-s


Koordinatori i Njsis pr shtje Ligjore, Analiza
1483 Astrit Hoti dhe Hulumtime R Sekretariati i KGJK-s
1484 Blerim Batatina Koordinatori i Njsis pr Evidence Penale R Sekretariati i KGJK-s

1485 Besnik Ramosaj Koordinatori i Njsis pr Statistika R Sekretariati i KGJK-s

1486 Hydajet Hyseni Njesia per Shqyrtimin e Per. Gjy

1487 Zef Prenrecaj Zyra e Prokurorit Disiplinor

1488 Fejzullah Hasani Kryetar Gjykata Supreme e Kosovs

1489 Nesrin Lushta Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1490 Gyltene Sylejmani Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1491 Valdete Daka Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1492 Emine Kaiku Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1493 Shukri Sylejmani Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1494 Emine Mustafa Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1495 Salih Toplica Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1496 Neboja Borii Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1497 Avdi Dinaj Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs


1498 Nazmije Ibrahimi Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1499 Erdogan Haxhibeqiri Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1500 Muhamet Rexha Gjyqtar Gjykata Supreme e Kosovs

1501 Sylejman Nuredini Gjyqtar Paneli Ankues i Agjensionit Kosovar t Prons n Gj. Supreme

1502 Beshir Islami Gjyqtar Paneli Ankues i Agjensionit Kosovar t Prons n Gj. Supreme

1503 Sahit Sylejmani Kryetar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1504 Ilmi Bajrami Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1505 Sabri Halili Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1506 Shkelzen Sylaj Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1507 Sylejman Shumolli Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1508 Diellza Hoxha Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1509 erim Fazliji Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1510 Hysen Gashi Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1511 Behxhet Muiqi Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme


1512 Teuta Ibrahimi Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
1513 Gazmend Sylaj Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1514 Hajrie Shala Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1515 Manushe Karai Gjyqtar Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

1516 Tonka Berishaj ud. Kryetar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1517 Vahid Halili Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1518 Fillim Skoro Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1519 Abdullah Ahmeti Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina


1520 Xhevdet Abazi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1521 Have Haliti Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1522 Vjollca Rizaj Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1523 Fetije Sadiku Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1524 Mahir Tutuli Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1525 Mediha Jusufi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina


1526 Gani Avdiu Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1527 Hasan Shala Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina


1528 Fllanza Kadiu Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1529 Rasim Rasimi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1530 Shqipe Qerimi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina


1531 Mejreme Memaj Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1532 Driton Muharremi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1533 Hashim ollaku Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1534 Gani Zabeli Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1535 Ferit Osmani Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1536 Rame Hyseni Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1537 Kujtim Pasuli Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1538 Isa Kelmendi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1539 Makifete Saliuka Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1540 Nenad Lazi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1541 Gzim Llulluni Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1542 Albert Zogaj Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina


1543 Rafet Haxhaj Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1544 Nehat idrizi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1545 Isa Shala Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1546 Fejzullah Rexhepi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1547 Qerim Ademaj Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1548 Biljana Rexhiq Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1549 Dalip Bega Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1550 Ramiz Kuqi Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1551 Ragip Namani Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1552 Mejreme Zekaj Gjyqtar Gjykata e Apelit - Prishtin / Pristina

1553 Hamdi Ibrahimi Kryetar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1554 Vehbi Kashtanjeva Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1555 Shadije Grguri Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1556 Shpresa Hyseni Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1557 Alltn Murseli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1558 Faik Hoxha Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1559 Nora Bllaca Dula Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1560 Florent Latifaj Gjyqtar ( ka dhene doreheqje 31.01.2016) Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1561 Afrdita Bytyqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1562 Beqir Kalludra Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1563 Valbona Musliu-Selimaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1564 Kreshnik Radoniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1565 Elmaz Zenuni Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1566 Valon Kurtaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1567 Arben Hoti Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1568 Suzana erkini Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1569 Nexhmedin Sejdiu Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1570 Shashivar Hoti Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1571 Bajram Miftari Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1572 Asllan Krasniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1573 Franciska Zhitija-Ymeri Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1574 Murat Paarada Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1575 Luljeta Maxhuni Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1576 Hajriz Hoti Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1577 Krenar Berisha Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1578 Delushe Halimi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1579 Ramush Bardiqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1580 Lirije Maksutaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1581 Arjeta Sadiku Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1582 Elife Uka Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1583 Lumnije Krasniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1584 Naime Krasniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1585 Shemsi Hajdini Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1586 Halide Reka Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1587 Hasim Sogojeva Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1588 Faton Bajrami Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1589 Anita Krasniqi-Prenaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1590 Frosina Sylejmani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1591 Zenel Leku Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1592 Lek Prenaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1593 Naser Foniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1594 Vesel Ismajli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina
1595 Isuf Makolli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1596 Hunaida Pasuli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1597 Latif Xhemaili Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1598 Drita Rexhaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1599 Saranda Bogaj-Sheremeti Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1600 Naime Ahmeti Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1601 Mevlide Kosumi-Qarri Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1602 Bujar Dobrdolani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina
1603 Adnan Konushevci Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1604 Ylber Shurdhiqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1605 ALBINA Shabani-Rama Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1606 Mihane Ismajli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina
1607 Kujtim Krasniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1608 Hidajete Gashi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1609 Naim Meholli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1610 Alajdin Trshnjaku Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1611 Agim Kui Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1612 Mustaf Selimi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1613 Lindita Jakupi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1614 Azra Cakolli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1615 Vjollca Limani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1616 Salihe Berisha-Ahmetaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1617 Anita Morina Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina


1618 Enver Shabanaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1619 Rrustem Begolli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1620 Violeta Namani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Pristina

1621 Gazmend Bahtiri Mbikqyres Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo


1622 Minir Hoti Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo

1623 Bujar Muzaqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo

1624 Binak Duqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo


1625 Elheme Jashari Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo

1626 Fatmir Aliu Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo

1627 Sabit itaku Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo


1628 Mehmet Emini Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo

1629 Xhevat Begolli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega-Podujev / Podujevo

1630 Avdirrahman Gashi Mbikqyres Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega- Lipjan / Lipljan

1631 Isa Gashi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega- Lipjan / Lipljan

1632 Selman Salihi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega- Lipjan / Lipljan

1633 Zenel Tasholli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega- Lipjan / Lipljan
1634 Besim Kolshi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin/ Dega- Lipjan / Lipljan

1635 Avdi Haxha Mbikqyres Gjykata Themelore - Prishtin / Dega - Gllogovc / Glogovac

1636 Daut Behrami Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Dega - Gllogovc / Glogovac

1637 Shefshet Baleci Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Dega - Gllogovc / Glogovac

1638 Skender Zariqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Dega - Gllogovc / Glogovac

1639 Daut Qela Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Dega - Gllogovc / Glogovac

1640 Vesel Gorani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Dega - Gllogovc / Glogovac

1641 Milena Djeric Gjyqtar Gjykata Themelore - Prishtin / Dega - Graanic / Gracanica

1642 Ymer Hoxha Kryetar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1643 Xhevdet Elshani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1644 Ajser Skenderi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1645 Raima Elezi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1646 Xheladin Osmani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1647 Skender oaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren


1648 Kymete Kicaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1649 Edije Sezairi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1650 Naim Kurtishi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren


1651 Xhemil Elshani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1652 Raman Aslani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1653 Shaban Shala Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1654 Refki Piraj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren


1655 Lumni Sallauka Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1656 Valon Totaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1657 Shpresa Emra Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1658 Atdhe Berisha Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren


1659 Teuta Krusha Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1660 Sadije Selmani Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1661 Mehmet Ndrecaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1662 Fatmir Krasniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1663 Arsim Hamzaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren


1664 Agron Hoxhaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1665 Luan Berisha Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1666 Sefer Gutaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1667 Gani Kastrati Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1668 Vjollca Buzhala Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1669 Alija Fazlji Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1670 Nazim Vllao Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1671 Gjimshit Galushi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Prizren

1672 Nuredin Abazi Mbikqyres Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Suharek / Suva Reke

1673 Qemail Suka Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Suharek / Suva Reke

1674 Robert Tunaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Suharek / Suva Reke

1675 Shaban Zeqiraj Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Suharek / Suva Reke
1676 Durmish Berisha Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Suharek / Suva Reke

1677 Lirije Kafexholli Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Suharek / Suva Reke
1678 Sabaheta Kurteshi Mbikqyres Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Dragash / Dragas

1679 Fahri Trshnjaku Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Dragash / Dragas

1680 Bekri Vehapi Gjyqtar Gjykata Themelore - Prizren / Dega - Dragash / Dragas

1681 Zyhdi Haziri Kryetar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane


1682 Ilmi Dalipi Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1683 Emine Salihi Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1684 Afrim Shala Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1685 Naser Maliqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane


1686 Agim Ademi Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1687 Sahit Boroci Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1688 Ramiz Azizi Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1689 Burim Emrllahu Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1690 Berat Spahiu Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1691 Halil Zahiri Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1692 Behar Ymeri Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane


1693 Aziz Shaqiri Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1694 Mevlide Shabani Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1695 Islam Thai Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1696 Luljete Shabani Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1697 Sabedin Mushica Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1698 Myrvete Ismaili Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1699 Veli Kryeziu Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1700 Ramush Ademi Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Gnjilane

1701 Skender Shefkiu Mbikqyres Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina
1702 Hajriz Lubishtani Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina

1703 Drana Simani Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina

1704 Nexhat Aliu Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina

1705 Xhavit Haziri Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina

1706 Raif Fazliu Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina

1707 Alush Sinani Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina
1708 Menderes Behluli Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjilan / Dega- Viti / Vitina
1709 Zijadin Spahiu Mbikqyres Gjykata Themelore Gjilan / Dega - Kamenic / Kamenica

1710 Burim Shala Gjyqtar Gjykata Themelore Gjilan / Dega - Kamenic / Kamenica

1711 Valbon Drvodeli Gjyqtar Gjykata Themelore Gjilan / Dega - Kamenic / Kamenica

1712 Sadri Krasniqi Gjyqtar Gjykata Themelore Gjilan / Dega - Kamenic / Kamenica

1713 Hasan Sadiku Mbikqyres Gjykata Themelore Gjilan / Dega - Novobrd / Novobrda

1714 Bashkim Hyseni Kryetar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac


1715 Agim Maliqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac

1716 Sahit Krasniqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac


1717 Ibrahim Idrizi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac

1718 Musa Konxheli Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac


1719 Hysnije Gashi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac

1720 Kadrije Goga Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac


1721 Faton Ajvazi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1722 Enes Mehmeti Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1723 Ilir Bytyi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1724 Venhar Salihu Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1725 Ardian Ajvazi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1726 Mustaf Tahiri Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1727 Hakile Ilazi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1728 Alban Beqiri Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1729 Misin Frangu Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1730 Imri Sejda Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1731 Nazife Beqiri Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1732 Bahri Salihu Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1733 Bekim Salihu Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Urosevac
1734 Adem Shabani Mbikqyres Gjykata Themelore - Ferizaj / Dega - Shtrpc / Strpce
1735 Servet Morina Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Dega - Shtrpc / Strpce
1736 Riza Livoreka Mbikqyres Gjykata Themelore - Ferizaj / Dega - Kaanik / Kacanik
1737 Zajrete Muhaxheri Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Dega - Kaanik / Kacanik
1738 Shabi Idrizi Gjyqtar Gjykata Themelore - Ferizaj / Dega - Kaanik / Kacanik
1739 Elmaze Syka Kryetar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1740 Syl Lokaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1741 Sali Berisha Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1742 Lumturije Muhaxheri Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1743 Sami Sharaxhiu Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1744 Violeta Husaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1745 Nushe Kukaj-Mekaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1746 Afrdita Mulhaxha Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1747 Fatmir Baloku Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1748 Sejdi Blakaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1749 Rrustem Thaqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1750 Armend Berisha Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1751 Merita Baloku Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1752 Ganimete Puka Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1753 Murat Hulaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1754 Florije Zatriqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1755 Kadri Prekaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1756 Ahmet Rexhaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1757 Hidajet Dervishi Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1758 Feti Gashi Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1759 Menduh Mulhaxha Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1760 Bujar Hoxha Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Pec
1761 Ramadan Shatri Mbikqyres Gjykata Themelore - Pej / Dega - Istog / Istok
1762 Daut Demiraj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Istog / Istok
1763 Arben Mustafaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Istog / Istok
1764 Gani Rugova Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Istog / Istok
1765 Sabit Sadikaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Istog / Istok
1766 Jashar Gashi Mbikqyres Gjykata Themelore - Pej / Dega - Klin / Klina
1767 Ibrahim Shala Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Klin / Klina
1768 Haki Gashi Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Klin / Klina
1769 Prenk Palushi Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Klin / Klina
1770 Sabrije Rraci Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Klin / Klina
1771 Bajram Dreshaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Klin / Klina
1772 Safete Tolaj Mbikqyres Gjykata Themelore - Pej / Dega - Dean / Decani
1773 Sulltan Dobraj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Dean / Decani
1774 BEKIM Avdimetaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Dean / Decani
1775 Nexhat Musaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Dean / Decani
1776 Ajshe Balaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Pej / Dega - Dean / Decani
1777 Vaton Durguti Kryetar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1778 Nikoll Komani Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1779 Gzim Pozhegu Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1780 Shaqir Zika Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1781 Ilirjana Hoti Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1782 Artan Sejrani Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1783 Besarta Doli Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1784 Afijete Sada Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1785 Ahmet Idrizaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1786 Diana Sina Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1787 Mentor Bajraktari Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1788 Drilon Haraia Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1789 Malsor Kryeziu Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1790 Besnik Bislimaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1791 Manduhije Syla Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1792 Myfera Hoxha Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dakovica
1793 Mizahir Shabani Mbikqyres Gjykata Themelore - Gjakov / Dega - Rahovec / Orahovac
1794 Agim Metbala Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dega - Rahovec / Orahovac
1795 Jonuz Bugari Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dega - Rahovec / Orahovac
1796 Ilir Rashkaj Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dega - Rahovec / Orahovac
1797 Muharrem Bytyqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dega - Rahovec / Orahovac
1798 Flamur Hasku Gjyqtar Gjykata Themelore - Gjakov / Dega - Rahovec / Orahovac
1799 Lulzim Paarizi Mbikqyres Gjykata Themelore- Gjakov / Dega- Malishev / Malisevo
1800 Haki Kryeziu Gjyqtar Gjykata Themelore- Gjakov / Dega- Malishev / Malisevo
1801 Lutfi Shala Gjyqtar Gjykata Themelore- Gjakov / Dega- Malishev / Malisevo
1802 Nehat Qelaj Gjyqtar Gjykata Themelore- Gjakov / Dega- Malishev / Malisevo
1803 Shaqir Mazreku Gjyqtar Gjykata Themelore- Gjakov / Dega- Malishev / Malisevo
1804 Ali Kutllovci Kryetar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1805 Beqir Halili Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1806 Ruica Simi Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1807 Burim Ademi Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1808 Avni Mehmeti Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1809 Pranvera Ademi Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1810 Ragip Kadriu Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1811 Skender Shala Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1812 Faton Ademi Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1813 Bekim Veliqi Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1814 Sabit Rama Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1815 Nurije Shala Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1816 Florije Syla Gjyqtar Gjykata Themelore - Mitrovic / Mitrovica
1817 Hajrullah Aruqi Mbikqyres Gjykata Themelore- Mitrovic / Dega - Skenderaj / Srbica
1818 Avdulla Mecinaj Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic / Dega - Skenderaj / Srbica
1819 Mentor Hajraj Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic / Dega - Skenderaj / Srbica
1820 Rafet Ismaili Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic / Dega - Skenderaj / Srbica
1821 Gani Veseli Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic / Dega - Skenderaj / Srbica
1822 Rifat Bllata Mbikqyres Gjykata Themelore- Mitrovic - Vushtrri / Vucitrn
1823 Hanefi Jashari Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic - Vushtrri / Vucitrn
1824 Liridon Maloku Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic - Vushtrri / Vucitrn
1825 Besnik Feka Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic - Vushtrri / Vucitrn
1826 Ferki Xhaferi Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic - Vushtrri / Vucitrn
1827 Kamer Cakaj Gjyqtar Gjykata Themelore- Mitrovic - Vushtrri / Vucitrn
1828 Zoran Pavi Mbikqyres Gjykata Themelore Mitrovic / Dega - Leposaviq / Leposavic
1829 Mursel Racaj Drejtor Ekzekutiv Agjencia Qendrore e Prokurimit
1830 Behram Abazi Drejtor per Prokurime te Veqanta Agjencia Qendrore e Prokurimit
1831 Aleksander Lumezi Kryeprokuror I ZKPSH Prokuroria e Shtetit
1832 Laura Pula Prokuror i Shtetit Prokuroria e Shtetit
1833 Lulzim Sylejmani Prokuror i Shtetit Prokuroria e Shtetit
1834 Sevdije Morina Prokuror i Shtetit Prokuroria e Shtetit
1835 Besim Kelmendi Prokuror i Shtetit Prokuroria e Shtetit
1836 Haxhi Derguti U.d. Kryeprokuror P. Apelit Prokuroria e Shtetit
1837 Idain Smailji Prokuror - Prokuroria e Apelit Prokuroria e Shtetit
1838 Sabri Ademi Prokuror - Prokuroria e Apelit Prokuroria e Shtetit
1839 Bedrije Syla-Alshiqi Prokuror - Prokuroria e Apelit Prokuroria e Shtetit
1840 Enver Sokoli Prokuror - Prokuroria e Apelit Prokuroria e Shtetit
1841 Xhevdet Bislimi Prokuror - Prokuroria e Apelit Prokuroria e Shtetit
1842 Imer Beka Kryeprokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1843 Fikrije Krasniqi-Fejzullahu Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1844 Ikramie Bojaxhiu Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1845 Feti Tunuzliu Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1846 Dulina Hamiti Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1847 Besa Krajku Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1848 Abdurrahim Islami Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1849 Ilaz Beqiri Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1850 Shklzen Ibrahimi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1851 Besa Limani Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1852 Hivzi Bajraktari Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1853 Ferdane Sylejmani Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1854 Habibe Statovci-Salihi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1855 Merrushe Llugiqi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1856 Sebahate Hoxha Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1857 Valdet Gashi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1858 Armend Hamiti Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit


1859 Bukurije Gjonbalaj Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1860 Fitore Sadikaj Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1861 Javorka Prlinevi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1862 Ali Ajdini Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1863 Ruhan Salihu Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit


1864 Raze Loshaj Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1865 Shemsije Asllani Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1866 Fatmire Cacaj Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1867 Rrahim Podvorica Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1868 Arbresha Shala Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1869 Atdhe Dema Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1870 Blerim Igrishta Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1871 Enver Krasniqi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1872 Fatmir Behrami Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1873 Ibrahim Berisha Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1874 Ibrahim Fejza Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1875 Menduhi Kastrati Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit


1876 Merita Lumezi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1877 Naim Abazi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1878 Remzush Latifi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit


1879 Sheribane Selimi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1880 Shenaj Berisha Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1881 Rexhep Maqedonci Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1882 Bashkim Zeqaj Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1883 Merita Shala Muhaxhiri Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1884 Nebahate Salihu Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1885 Hava Krasniqi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1886 Musa Mehaj Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1887 Ajshe Ferati Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1888 Gjejrone Alaj Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit

1889 Shpend Krasniqi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit


1890 Rafet Halimi Prokuror - PTH Prishtine Prokuroria e Shtetit
1891 Shyqyri Syla Kryeprokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit
1892 Ismet Ujkani Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit
1893 Njazi Rexha Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit
1894 Zejnije Kela Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit
1895 Naim Beka Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit
1896 Fetije Bajrami Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit

1897 Radica Vidosavljevic Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit

1898 Fikrije Sylejmani Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit

1899 Sahit Tmava Prokuror - PTH Mitrovice Prokuroria e Shtetit


1900 Syl Hoxha Kryeprokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1901 Metush Biraj U.d. Kryeprokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1902 Ervehe Gashi Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1903 Mehdi Sefa Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1904 Bajram Hamitaga Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1905 Beq Shala Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1906 Mehreme Hoxha Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1907 Sefer Morina Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1908 Elfeta Purova Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1909 Ariana Shajkovci Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1910 Sahide Sefa Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1911 Genc Nixha Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1912 Nazan Shero Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1913 Zenulla Gashi Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1914 Besim Susuri Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1915 Musli Gashi Prokuror - PTH Prizren Prokuroria e Shtetit
1916 Agron Galani Kryeprokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1917 Agim Kurmehaj Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1918 Haxhi Sinanaj Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1919 Ardian Hajdaraj Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1920 Ardita Beqiraj Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1921 Sahide Gashi Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1922 Valbona Dishaj-Haxhosaj Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1923 Esad Muharremi Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1924 Muharrem Bajraktari Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1925 Sanije Gashi - Seferi Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1926 Lumturije Vuetaj Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1927 Lirije Morina Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1928 Lumturije Hoxha Prokuror - PTH Peje Prokuroria e Shtetit
1929 Jetish Maloku Kryeprokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1930 Afrim Shefkiu Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1931 Shaban Spahiu Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1932 Agron Uka Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1933 Arben Kadriu Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1934 Ismet Ukshini Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1935 Shefik Memeti Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1936 Shqipdon Fazliu Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1937 Arben Ismajli Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1938 Esat Ademi Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1939 Bahtie Ademi Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1940 Kujtim Munishi Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1941 Rabije Jakupi Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1942 Isuf Sadiku Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1943 Huma Jetishi Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1944 Rozelida Hasani Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1945 Kujtesa Fazliu Prokuror - PTH Gjilan Prokuroria e Shtetit
1946 Agron Qalaj Kryeprokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1947 Rasim Maloku Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1948 Flurije Salihu-Shamolli Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1949 Shukri Jashari Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1950 Burim erkini Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1951 Agim Kuka Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1952 Veton Shabani Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1953 Bahri Hyseni Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1954 Ismet Rrahmani Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1955 Visar Musa Prokuror - PTH Ferizaj Prokuroria e Shtetit
1956 Ali Uka Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1957 Agron Matjani Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1958 Ali Selimaj Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1959 Xhavit Osmani Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1960 Ismet Tofaj Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1961 Arian Gashi Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1962 Dshire Jusaj Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1963 Bajram Kryeziu Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1964 Mone Syla Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1965 Ramiz Buzhala Prokuror - PTH Gjakov Prokuroria e Shtetit
1966 Reshat Millaku ud Kryeprokuror Prokuror Special PSRK Prokuroria e Shtetit
1967 Suad Kuraja Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1968 Faik Halili Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1969 Ali Rexha Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1970 Merita Rugova Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1971 Haki Gecaj Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1972 Drita Hajdari Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1973 Agron Bajrami Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1974 Admir Shala Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1975 Elez Blakaj Prokuror Special - PSRK Prokuroria e Shtetit
1976 Blerim Isufaj Kryesues i KPK Prokuroria e Shtetit
1977 Lavdim Krasniqi Drejtor i Sekretariatit te KPK Prokuroria e Shtetit
1978 BESIM TAHIRI SKPK - Menaxher i Prokurimit Prokuroria e Shtetit
1979 NORA QERKEZI SKPK- Menaxhere per Buxhet dhe Financa Prokuroria e Shtetit
1980 BEQIR DAUTI Auditor i brendshm - SKPK Prokuroria e Shtetit
1981 RAME ZAGRAGJAJ DREJTOR I DEPARTAMENTIT TE SHITJES Agjencia Kosovare e Privatizimit
1982 DARDAN KRASNIQI DREJTOR I DEPARTAMENTIT TE ADMINISTRATES Agjencia Kosovare e Privatizimit
1983 MUHARREM ARIFI DREJTOR I DEPARTAMENTIT TE LIKUIDIMIT Agjencia Kosovare e Privatizimit
1984 AVNI J. JASHARI U.D ZEVENDES DREJTOR MENAXHUES Agjencia Kosovare e Privatizimit
1985 SHEFIK KURTESHI U.D DREJTOR I DEPARTAMENTIT LIGJOR Agjencia Kosovare e Privatizimit
1986 MARJAN PERLASKA DREJTOR I DEPARTAMENTIT TE PROKURIMIT Agjencia Kosovare e Privatizimit
DREJTOR I DEPARTAMENTIT TE KOORDINIMIT
1987 PETRIT IBRAJ RAJONAL Agjencia Kosovare e Privatizimit
DREJTOR I SEKRETARIATIT EKZEKUTIV TE BORDIT
1988 ARBEN LIMANI TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
1989 UJKAN BAJRA DREJTOR I AUDITIMIT TE BRENDSHEM Agjencia Kosovare e Privatizimit
1990 LABINOT LEKAJ AUDITOR I BRENDSHEM Agjencia Kosovare e Privatizimit
1991 FITNETE ISMAJLI AUDITOR I BRENDSHEM Agjencia Kosovare e Privatizimit
ZYRTAR PER STANDARDE PROFESIONALE/
1992 VALBONA DIBRA AUDITOR Agjencia Kosovare e Privatizimit
KRYESUES I NJESISE PER RIORGANIZIM TE
1993 FATOS MEQA TREPCES Agjencia Kosovare e Privatizimit
1994 MUHAMEDIN HETEMI MENAXHER I ZYRES RAJONALE - MITROVICE Agjencia Kosovare e Privatizimit
1995 ZEQIRJA MORINA MENAXHER I ZYRES RAJONALE - GJILAN Agjencia Kosovare e Privatizimit
1996 NEXHAT ELSHANI MENAXHER I ZYRES RAJONALE - PRIZREN Agjencia Kosovare e Privatizimit
1997 ARDITA LOKAJ MENAXHER I ZYRES RAJONALE - PEJE Agjencia Kosovare e Privatizimit
1998 ARDIAN BERISHA MENAXHER I ZYRES RAJONALE - PRISHTINE Agjencia Kosovare e Privatizimit
KRYESUES I NJSIS PER MARKETING DHE
1999 BESA BELEGU MARRDHENIE ME INVESTITOR Agjencia Kosovare e Privatizimit
2000 VETON HAJDINI KRYESUES I NJSIS PR MEDIA DHE Agjencia Kosovare e Privatizimit
MARRDHNIE ME PAL
KRYESUES I NJSIS PR KONTROLL DHE
2001 SKENDER HASANI MBIKQYRJE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2002 MEHMET BERISHA KRYESUES I NJSIS PR ADMINISTRIM DIREKT Agjencia Kosovare e Privatizimit
U.D DREJTOR I DEPARTAMENTIT PER BUXHET DHE
2003 ADEM SELISHTA FINANCA Agjencia Kosovare e Privatizimit
2004 PETRIT GASHI KRYESUES I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2005 HASIME MAZREKU ANETAR I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2006 HAMDI JAHA ANETAR I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2007 SKENDER KOMONI ANETAR I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2008 ISMAIL JANUZI ANETAR I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2009 HAXHI ARIFI ANETAR I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2010 RANKO OKI ANETAR I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2011 BAJRAM ZEJNULLAHU ZEVENDES KRYESUES I BORDIT TE DREJTOREVE Agjencia Kosovare e Privatizimit
2012 Ahmet Tmava Menaxher Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
2013 Miftar Hyseni Zvendsmenaxher Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
2014 Ahmet Gjoshaj Drejtor Prokurimit Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
2015 Elheme Kajtazi Auditore Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
Drejtor i Departamenti, Miniera me Flotacion
2016 Qazim Jashari Trepa Stantrg Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
Drejtor i Departamenti i Minierave Artan me
2017 Bislim Fetahu flotacion Kishnic Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
Drejtor i Departamenti i Industris dhe
2018 Sali Kushumliu Prpunimit Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
Drejtor i Departamenti i Shrbimeve t
2019 Zenel Ibrahimi Prbashkta Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
Drejtor i Departamenti, Hulumtimeve, zhvillimit
2020 Halil Qela dhe mjedisit Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
2021 Rafet Ibishi Drejtor i departamentit Sigurimit Fizik Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
2022 Hysni Sadiku Drejtor Financave Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
2023 Hilmi Haxha Shef i Financave Trepa-Ndrmarrje n Administrim t AKP-s
2024 Adelina Selmani Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2025 Adem Sylejmani Drejtor i Bnj ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2026 Agim Sogojeva Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2027 Agron Fetiu Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2028 Aida Podrimaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2029 Ajtene Llapashtica Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2030 Alban Beka Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2031 Alban Shatri Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2032 Albana Kadriu Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2033 Albesa Ramosaj-Tolaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2034 Ardiana Miftari Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2035 Ardiana Sahiti Drejtor i Auditimit t Brendshm ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2036 Ardita Jetullahu Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2037 Arian Haxha Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2038 Ariana Berisha-Rexhebeqaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2039 Ariana Gjonbalaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2040 Arta Birinxhiku Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2041 Arta Kryeziu Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2042 Artan Venhari Zvends Auditor i Prgjithshm ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2043 Arvita Zyferi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2044 Astrit Bllaca Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2045 Bahri Statovci Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2046 Besa Morina Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2047 Blerim Kabashi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2048 Blerina Krasniqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2049 Bujar Bajraktari Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2050 Bujar Sejdiu Drejtor I Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2051 Burbuqe Idrizi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2052 Donjet Dreshaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2053 Drilon Shala Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2054 Edon Kabashi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2055 Edona Abazi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2056 Ejup Simnica Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2057 Emine Fazliu Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2058 Enver Boqolli Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2059 Enver Ramadani Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2060 Ernes Beka Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2061 Evetar Zeqiri Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2062 Faik Thaqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2063 Fanol Hodolli Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2064 Faruk Rrahmani Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2065 Fatlinda Ramosaj Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2066 Fatmir Uka Drejtor pr Financa dhe Logjistik ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2067 Fejzullah Fejza Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2068 Fetah Osmani Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2069 Fexhrie Thaqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2070 Fikret Ibrahimi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2071 Fitim Haliti Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2072 Fjolla Bakalli Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2073 Flore Berisha-Kutllovci Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2074 Florim Maliqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2075 Florim Beqiri Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2076 Ganimete Dalloshi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2077 Hysen Boqolli Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2078 Ibrahim Gjylderen Asistent Auditor i Prgjithshm ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2079 Igballe Halili Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2080 Ilir Abazi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2081 Imer Vitija Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2082 Imri Semetishti Drejtor i Zyrs Ligjore ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2083 Jehona Krasniqi Udhheqs Prokurimi ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2084 Jusuf Kryeziu Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2085 Kapllan Muhaxheri Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2086 Krenare Pirana Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2087 Labinot Sadiku Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2088 Laureta Matoshi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2089 Lavdim Maxhuni Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2090 Leonora Hasani Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2091 Liridona Berisha Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2092 Luljeta Ajazi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2093 Luljeta Morina Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2094 Luljeta Osmani Udhheqs Buxheti ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2095 Mazlumsha Sejfadini Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2096 Mehmet Mucaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2097 Mexhit Ferati Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2098 Mimoza Damoni-Beqa Drejtor i TI-s ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2099 Milosh Petrovic Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2100 Mirlinda Kadriu-Ahmeti Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2101 Mirlinda Beqiri Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2102 Mjellma Dibra Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2103 Muhamet Balaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2104 Muje Gashi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2105 Myrvete Gashi Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2106 Naser Arllati Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2107 Natyra Kasumaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2108 Nebojsha Ristic Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2109 Neslihan Mati Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2110 Nora Rashiti Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2111 Pleurat Isufi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2112 Qerkin Morina Asistent Auditor i Prgjithshm ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2113 Ramadan Gashi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2114 Refiqe Morina Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2115 Riza Spanca Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2116 Sabile Muli Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2117 Safet Berisha Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2118 Samir Zymberi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2119 Saranda Husaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2120 Selvete Foniqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2121 Senver Morina Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2122 Shefkije Beka Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2123 Shehrije Shala-Aliu Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2124 Shemsije Llugiqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2125 Shkelqim Xhema Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2126 Stana Dancetovic Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2127 Svetlana Perovic Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2128 Valbon Bytyqi Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2129 Valbona Tolaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2130 Veton Misiri Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2131 Vlora Duraku Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2132 Vlora Mehmeti Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2133 Xhevat Seferi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2134 Ylber Sadiku Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2135 Mehmet Kurti Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2136 Zuke Zuka Drejtor i Auditimit ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2137 Ilire Daija-Buza Ud. Drejtor i Prgjithshm ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2138 Cyme Hoxhaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2139 Kreshnike Haziri Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2140 Shpresa Zenelaj Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2141 Eremira Bytyqi-Pllana Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2142 Shqiponja Krasniqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2143 Bekim Mikullovci Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2144 Arben Selimi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2145 Qndresa Sogojeva Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2146 Elvir Krasniqi Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2147 Lindita Ajeti Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM

2148 Ylfete Osmani Auditor ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM


2149 Naim Neziri Auditor Zvendsues ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2150 Valbona Pllana Auditor Zvendsues ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2151 Valmira Jonuzi Auditor Zvendsues ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2152 Vjos Bojku Auditor Zvendsues ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2153 Arben Hundozi Auditor Zvendsues ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2154 Fatlinda Podvorica Auditor Zvendsues ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2155 Arnisa Aliu Auditor Zvendsues ZYRA E AUDITORIT T PRGJITHSHM
2156 Tefik SYLEJMANI Antar i OSHP-s Organi Shqyrtues i Prokurimit
2157 Ekrem SALIHU Antar i OSHP-s Organi Shqyrtues i Prokurimit
2158 Bajram ZOGIANI Antar i OSHP-s Organi Shqyrtues i Prokurimit

2159 Ardian BEHRA Kryesues i Sekretariatit t OSHP-s Organi Shqyrtues i Prokurimit

2160 Agim SHEQIRI Zyrtar Kryesor Financiar Organi Shqyrtues i Prokurimit

2161 Burim GURI Zyrtar i Lart i Prokurimit Organi Shqyrtues i Prokurimit

2162 Safet Hoxha Kryetar i Bordit Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

2163 Sami Uka Antar i Bordit Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

Ergin Kala Antar i Bordit


2164 Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
2165 Ismet Abdullahu Zyrtar Kryesor Financiar Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

2166 Nazmie Sheholli Menaxhere e Prokurimit Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

2167 Sanije Kelmendi Kordinatore e Departementit t Trajnimeve Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

2168 Fahri Maxhuni Kordinator i Departementit t Monitorimit Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

2169 Basri Dedinca Kordinator i Departementit t IT-s Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

2170 Arbnore Luzha Kordinatore e Departementit t Rregullave Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

2171 Valdete DAKA Kryetare e KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE


2172 Betim GJOSHI Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2173 Florian DUSHI Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

2174 Ilir GASHI Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE


2175 Binak ViSHAJ Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

2176 Eshref VISHI Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE


2177 Adnan RRUSTEMI Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2178 Erxan SPAT Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

2179 Bajram LJATIFI Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE


2180 Ergit QELI Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2181 Nenad RIKALLO Antar I KQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2182 Enis HALIMI Kryeshef Ekzekutiv I SKQZ-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2183 Miradije MAVRIQI Drejtoresh Ekzekutive e ZRPPC-s KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2184 Miradije MEHA Drejtoresh e DAP-it KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE

2185 Haki KRASNIQI Drejtor I DOZ-it KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE


2186 Nexhmi HAXHIU Drejtor I Dep. te Prokurimit KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2187 Sylejman GASHI Auditor I Brendshem KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2188 Xhemail PEANI u.d. Drejtor I Dep.per eshtje KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2189 Kreshnik SPAHIU u.d. Drejtor I Teknologj. Informative KOMISIONI QENDROR I ZGJEDHJEVE
2190 Mul Desku Kryesues i Sekretariatit t PZAP-it Paneli Zgjedhor pr Ankesa dhe Parashtresa
Drejtor i Drejtoris s Administrats dhe Buxhetit
2191 Nexhmije Zogaj Simnica dhe Zyrtare kryesore financiare Paneli Zgjedhor pr Ankesa dhe Parashtresa
2192 Musa Shabani Kryesues i Bordit Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2193 Azem Rexhaj Antar i Bordit Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2194 Kemajl Zeqiri Antar i Bordit Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2195 Festim Kutllovci Antar i Bordit Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2196 Ramiz Krasniqi Drejtor Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2197 Sokol Boqolli Drejtor i Auditimit t Brendshm Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2198 Sami Preteni Kryesues i Departamentit t Administrats Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2199 Haradin Grvalla Kryesues i Departamentit t Financave Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2200 Gani Nekaj Kryesues i Departamentit t Prokurimit Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2201 Sali Mulaj Kryesues I Departamentit t Gjeologjis Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2202 Agron Gashi Kryesues i Departamentit t TI-s Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2203 Sami Duraku Kryesues i Departamentit t GIS Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2204 Selvete Grajqevci-Pllana Kryesuese e Departamentit Ligjor Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
2205 Fatmir Grguri Kryeinspektor i Minierave Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale

2206 Aqif Axhami Kryesues i Departamentit t Gjeodezis Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale

2207 ADNAN MEROVCI Kryetar I Komisionit t-KPM Komisioni i Pavarur i Mediave


2208 DRITON QERIQI Zevendes kryetar I Komisionit t KPM Komisioni i Pavarur i Mediave
2209 XHEMAJL KRASNIQI Antar I KPM Komisioni i Pavarur i Mediave
2210 ANITA MORINA-SARAQI Antar I KPM Komisioni i Pavarur i Mediave
2211 ABIT HOXHA Antar I KPM Komisioni i Pavarur i Mediave
2212 MEJDIN SALIJI Antar I KPM Komisioni i Pavarur i Mediave
2213 JELENA SIMIC Antar I KPM Komisioni i Pavarur i Mediave
2214 NAILE SELIMAJ-KRASNIQI Kryeshefe Ekzekutive-KPM Komisioni i Pavarur i Mediave
2215 ARBEN BILALLI Drejtor i Administrat Komisioni i Pavarur i Mediave
2216 LUAN LATIFI Drejtor i Dep t Licencimit Komisioni i Pavarur i Mediave
2217 TEUTA ZUBAKU Drejtoresh e Dep t Monitorimit dhe Analizave Komisioni i Pavarur i Mediave

2218 BESIM GOVORI Drejtor I Dep pr Menaxhimin e Frekuencave Komisioni i Pavarur i Mediave

2219 FARUK REXHAJ Drejtor i Prokurimit Komisioni i Pavarur i Mediave

2220 GANIMETE NUCI Udheheqse e Div pr Buxhet dhe Financa Komisioni i Pavarur i Mediave

2221 NIMAN RACAJ U.d Drejtor I Departamentit Ligjor Komisioni i Pavarur i Mediave

2222 Besim Morina U.D. Drejtor I IGJK-s Instituti Gjyqsor i Kosovs

2223 Suzana Pllana Drejtoresh n Administrat dhe Financa Instituti Gjyqsor i Kosovs

2224 Sanije Maloku Menaxhere e Prokurimit Instituti Gjyqsor i Kosovs

2225 Ymer Hoxha Kryesues I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2226 Avdi Dinaj Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs


2227 Nebojsa Boricic Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2228 Enver Peci Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2229 Albert Avdiu Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2230 Elbasan Dervishaj Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2231 Elez Blakaj Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2232 Idain Ismajli Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs


2233 Ram Gashi Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2234 Rexhep Gashi Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2235 Elvedin Derguti Antar I Kshillit Drejtues Instituti Gjyqsor i Kosovs

2236 Hilmi JASHARI Avokat i Popullit INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT

2237 Isa HASANI Zvends i Avokatit t Popullit INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT

2238 Shqipe IBRAJ-MALA Zvendse e Avokatit t Popullit INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT

2239 Ibrahim ARSLAN Zvends i Avokatit t Popullit INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT


2240 Basri BERISHA Zvends i Avokatit t Popullit INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT
2241 Jashar KASTRATI Drejtor Ekzekutiv INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT

2242 Tafil RRAHMANI Drejtor i Departamentit t Hetimeve INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT


2243 Arsim AGANI Drejtor i Departamentit t Administrats INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT

2244 Arsim SERMAXHAJ Auditor i Brendshm INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT

2245 Katrina SELA Udhheqse e Sektorit t Prokurimit INSTITUCIONI I AVOKATIT T POPULLIT


2246 Bedri Hamza Guvernator Banka Qendrore e Kosovs
2247 Lulzim Ismajli zv/Guvernator Banka Qendrore e Kosovs

2248 Fehmi Mehmeti zv/Guvernator Banka Qendrore e Kosovs

2249 Fatmir Gashi zv/Guvernator Banka Qendrore e Kosovs

2250 Bezad Halilaj Shef i Aud. t Brndshm n BQK Banka Qendrore e Kosovs

2251 Muharrem Uka Drejt. i Dep. Adm.t prgjithshm Banka Qendrore e Kosovs

2252 Valbona Zeqiraj Drejt.Dep. i Aud. T Brndshm Banka Qendrore e Kosovs


2253 Shkndije Nahi Drejt. Dep.i Menaxhimit t Mjeteve Banka Qendrore e Kosovs
Drejt. Dep. i Stab. Financiar dhe Analizave
2254 Arben Mustafa Ekonomike Banka Qendrore e Kosovs
2255 Ibrahim Krasniqi Drejt.Dep i menaxhimit te Informac. Banka Qendrore e Kosovs
2256 Mentor Geci Drejtor Depart. i Mbikqyrjes Bankare Banka Qendrore e Kosovs
2257 Arbrie Buaj Drejtor Departamenti Ligjor Banka Qendrore e Kosovs
Drejt.Dep-Operacioneve me Para t gatshme dhe
2258 Jeton Bajramaj Pagesa Banka Qendrore e Kosovs
2259 Gjylfidane Kadrijaj Drejt. Dep. i Sist. Te Pagesave Banka Qendrore e Kosovs
2260 Nexhat Miftari Drejt. Dep. Mbikqyrjes se Sigurimeve Banka Qendrore e Kosovs
2261 Faton Ahmetaj Drejt. Dep. Planifikimit dhe Raportimit Financiar Banka Qendrore e Kosovs

2262 Korab Gashi Auditor i Lart Banka Qendrore e Kosovs


2263 Burbuqe Ahmeti-Mustafa Auditore e Brndshme Banka Qendrore e Kosovs
2264 Dafina Sadiku Auditore e Lart pr Tek. Informat. Banka Qendrore e Kosovs
2265 Skender Bunjaku Auditor i Lart Banka Qendrore e Kosovs
2266 Sefer Beqiri Auditor i Brendshm Banka Qendrore e Kosovs
2267 Afrdita Oruqi Shefe e Divizionit t Prokurimeve Banka Qendrore e Kosovs
2268 Bedri Peci Kryetar i Bordit t BQK-s Banka Qendrore e Kosovs
2269 Behxhet Brajshori Antar i Bordit t BQK-s Banka Qendrore e Kosovs
2270 Bedri Zymeri Drejtor Dep.i Statistikave Banka Qendrore e Kosovs
2271 Nuhi Ahmeti Antar i Bordit t BQK-s Banka Qendrore e Kosovs
2272 Kreshnik Gashi Kryetar Bordi Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike
2273 Nijazi Ademaj Antar Bordi Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike
2274 Hazir Hajdari Antar Bordi Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike
2275 Bahri Anadolli Antar Bordi Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike

2276 Shqiprim Pula Antar Bordi Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike

2277 Fatmir Grvalla Zyrtar Kryesor Financiar Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike
2278 Ikmet Fekaj Menaxher i Prokurimit Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike

2279 Astrit Ajvazi Shef i Departamentit t Radio Monitorimit Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike
Shef i Departamentit t Komunikimeve
2280 Ilir Imeri Elektronike Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike

2281 Deniz Jonuzi Udhheqs i Administrats Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike

2282 Nazim Rrahimi Udhheqs i Sektorit t Shrbimeve Postare Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike
Shef i Departmanetit t Menaxhimit t
2283 Visar Halimi Frekuencave Autoriteti Rregullativ i Komunikimeve Elektronike
2284 Dritan Gjonbalaj Drejtor i Prgjithshm Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs

2285 Kushtrim Musa Drejtor I Dep. t Siguris s Fluturimeve Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs

2286 Arianit Islami Drejtor I Dep. t Shrbimeve t Navigacionit Ajror Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs
Drejtore e Dep. pr bashkpunim Ndrkombtare
2287 Besnike Ukmata dhe Rregullim Ekonomik Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs
2288 Burim Dinarama Drejtor I Dep. t Aerodromeve Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs
2289 Ylber Aliu Drejtor I Dep. pr Administrat dhe BNJ Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs
2290 Sadete Krasniqi Menaxhere e Prokurimit Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs
2291 Shqipe Selishta Krasniqi Zyrtare Kryesore Financiare Autoriteti I Aviacionit Civil t Kosovs

2292 Agron Selimaj DREJTOR AKI AGJENCIA E KOSOVS PR INTELIGJENC


2293 Latif Merovci ZVENDS DREJTOR AKI AGJENCIA E KOSOVS PR INTELIGJENC
2294 Shklzen Sopjani INSPEKTOR I PRGJITHSHM AKI AGJENCIA E KOSOVS PR INTELIGJENC
2295 Enver Halimi Kryesues i Bordit Zyra e Rregullatorit pr Energji
2296 Krenar Bujupi Anetar i Bordit Zyra e Rregullatorit pr Energji
2297 Arsim Janova Anetar i Bordit Zyra e Rregullatorit pr Energji
2298 Qemajl Mustafa Anetar i Bordit Zyra e Rregullatorit pr Energji
2299 Besim Sejfijaj Anetar i Bordit Zyra e Rregullatorit pr Energji
2300 Petrit Pepaj Drejtor Menaxhues Zyra e Rregullatorit pr Energji
2301 Ardiana Bokshi Udhheqse e njsis s adminstrats Zyra e Rregullatorit pr Energji
2302 Drita Haziri Menaxhere e prokurimit Zyra e Rregullatorit pr Energji
2303 Ejup Hasolli Zyrtar kryesor financiar Zyra e Rregullatorit pr Energji
2304 Afrim Ajvazi Udhheqs departamentit ligjor dhe t licencimit Zyra e Rregullatorit pr Energji
2305 Ymer Fejzullahu Udhheqs i departamentit pr mime dhe tarifa Zyra e Rregullatorit pr Energji
2306 Rifat Blakaj Udhheqs i departamentit pr treg t energjis Zyra e Rregullatorit pr Energji
Udhheqs i departamentit pr energji termike
2307 Astrit Saraqini dhe gaz Zyra e Rregullatorit pr Energji
Udhheqs i departamentit pr mbrotje te
2308 Gani Buaj konsumatorve Zyra e Rregullatorit pr Energji
2309 Ramiz Krasniqi Kryesues I Dep per Admin &Financa Zyra e Rregullatorit pr Uj dhe Mbeturina
2310 Mejereme Cernobregu Kryesuese e Dep per Ligj dhe Lic Zyra e Rregullatorit pr Uj dhe Mbeturina
2311 Qamil Musa Kryesues I Dep.Te Performances Zyra e Rregullatorit pr Uj dhe Mbeturina
2312 Sami Hasani Kryesues I Dep .Te Tarifave Zyra e Rregullatorit pr Uj dhe Mbeturina
2313 Ymer Havolli Kryesues i Bordit Trusti Pensional i Kosovs
2314 Ruzhdi Morina Antar i Bordit Trusti Pensional i Kosovs
2315 Flamur Keqa Antar i Bordit Trusti Pensional i Kosovs
2316 Behxhet Haliti Antar i Bordit Trusti Pensional i Kosovs

2317 Adrian Zalli Drejtor Menaxhues Trusti Pensional i Kosovs


2318 Vrshim Hatipi Zvends Drejtor Trusti Pensional i Kosovs
2319 Agron Krasniqi Zvends Drejtor Trusti Pensional i Kosovs
2320 Visar Perjuci Auditor i Brendshm Trusti Pensional i Kosovs
2321 AVDYL KRASNIQI SEKRETAR I AKK-s AUTORITETI KOSOVAR I KONKURRENCS
2322 ARSIM TRNAVA DREJTOR I DJA-s AUTORITETI KOSOVAR I KONKURRENCS
2323 BEKIM MILLAKU DREJTOR I DMT-s AUTORITETI KOSOVAR I KONKURRENCS
2324 Baki Gimolli Kryesues I Keshillit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2325 Feim Osmani Anetar I Keshillit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2326 Milena Vucic Anetare I Keshillit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2327 Enis Spahiu Anetar I Keshillit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2328 Valon Totaj Anetar I Keshillit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2329 Safet Voca Anetar I Keshillit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2330 Adem Lushaj Anetar I Keshillit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2331 Ramadan Gashi Drejtor Ekzekutiv Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2332 Daut Morina Drejtor I Zyres se Administrates Qendrore Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2333 Alajdin Ibrahimi Zyrtar I prokurimit Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
2334 Lulzim Aliaj Kryetar I KPMSHCK-s Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2335 Gjylinaze Gola Antare e KPMSHCK-s Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2336 Malsore Gash Antare e KPMSHCK-s Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2337 Lela Petkoviq Antare e KPMSHCK-s Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2338 Eshref Shabani Antar n KPMSHCK-s Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2339 Hajzer Salihu Antar n KPMSHCK-s Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2340 Shkmb Manaj Antar n KPMSHCK-s Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2341 Miran Zeneli Drejtor Ekzekutiv I S/KPMSHCK Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2342 Islam Cakaj U.D.Financa dhe Shrbime t Pergjithshme Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2343 Gjejrane Gashi U.d/U.D pr Mbeshtetje Profsionale Kshilli i Pavarur Mbikqyrs i Shrbimit Civil t Kosovs
2344 Ruzhdi Jashari Mbikqyrs Kryesor Shtetror Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2345 Aleksandar Spasic ZV.Mbikqyrs Kryesor Shtetror Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2346 Bekim Demiri Mbikqyrs Shtetror Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2347 Ramadan Qehaja Mbikqyrs Shtetror Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2348 Mentor Hoxhaj Mbikqyrs Shtetror Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2349 Bujar Sadiku Drejtor i Prgjithshm Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2350 Jeton Arifi Drejtor i Dep. RMJ Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2351 Valon Kryeziu Drejtor i Dep. Ligjor Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave Personale
2352 Enis Berisha Drejtor i Pergjithshem Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
2353 Murtez Zekolli Kryesues i Departamentit te Administrates Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
2354 Shkelzen Qorri Kryesues i Departamentit te Financave Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
2355 Zyrafete Zejnullahu Kryesuese e Departamentit te Interoperabilitetit Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
2356 Avdylkader Muqaj Kryesues i Departamentit Ligjor-Licencim Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
2357 Afrim Mehmetaj Kryesues i Departamentit te Sigurise Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
2358 Jakup Bellaqa Kryesues i Departamentit per Rregullim te Tregut Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
2359 Arban Bytyci Kryesues i Divizionit te Prokurimit Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
UD. Zvends Drejtor i Agjencis Kosovare t
2360 Florije Kika Prons Agjencia Kosovare e Prons
Antarit Vendor i Komisionit pr Krkesa
2361 Abdulla Aliu Pronsore Agjencia Kosovare e Prons
2362 Hilmi Rrahmani Drejtor i Auditimit t Brendshm Agjencia Kosovare e Prons
2363 Dukagjin Ramadani Drejtor i Prokurimit Agjencia Kosovare e Prons
2364 Shpresa Sogojeva UD. Kryesuese e Zyrs s Burimeve Njerzore Agjencia Kosovare e Prons
2365 Arben Ibrahimaj UD. Kryesuese i Buxhetit dhe Financave Agjencia Kosovare e Prons
2366 Gzim Zejnullahu Kryesekretarit pr Implementim Agjencia Kosovare e Prons
2367 Sami Beka Kresues, Departamenti i TI-s Agjencia Kosovare e Prons
2368 Arian Krasniqi UD. Kryesues, Departamenti t Informimit Agjencia Kosovare e Prons
Kyesuese e Departamentit pr Administrim t
2369 Gylshen Muharremi Pronave Agjencia Kosovare e Prons
2370 Enver Bajrami Kyesues i Njsis pr Verifikimin e Dokumenteve Agjencia Kosovare e Prons
2371 Mentor Shala Drejtor i prgjithshm Radio Televizioni i Kosovs
2372 Anamari Repiq Zv.drejtoresh e prgjithshme Radio Televizioni i Kosovs
2373 Elvana Prekazi Zv.drejtoresh e prgjithshme Radio Televizioni i Kosovs
2374 Azem Bujupi Drejtor i RTK-Radio Radio Televizioni i Kosovs
2375 Mufail Limani Drejtor i RTK-TV-1 Radio Televizioni i Kosovs
2376 Zarko Joksimovic Drejtor i RTK-TV-2 Radio Televizioni i Kosovs
2377 Zekrija Dushi Menaxher i prokurimit Radio Televizioni i Kosovs
2378 Krist Gojani Auditor i brendshm Radio Televizioni i Kosovs
2379 Nezir Rama Auditor i brendshm Radio Televizioni i Kosovs
2380 Lozart Duraku Auditor i brendshm Radio Televizioni i Kosovs
2381 Adelina Valla Menaxhere e financave Radio Televizioni i Kosovs
2382 Mustaf Mustafa Udhheqs i Shrbimeve t prbashkta Radio Televizioni i Kosovs
2383 Ismet Bexheti Kryetar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2384 Lirim Geci Antar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2385 Ivan Veljkovic Nnkryetar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2386 Mimoza Hasni Pllana Antar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2387 Hisen Berisha Antar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2388 Aleksandar Janjicevic Antar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2389 Naime Beqiraj Antar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2390 Elif Tokmak Antar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2391 Afrdita Maliqi Antar i Bordit Radio Televizioni i Kosovs
2392 IDRIZ BLAKAJ Drejtor i AMKMK-s Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale t Kosovs
Drejtor i Financave dhe Shrbimeve t
2393 ADNAN ELSHANI Prgjithshme Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale t Kosovs
2394 ALBANA HAJRIZI - KUNUSHEVCI Udhheqse e Divizionit pr Buxhet dhe Financa Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale t Kosovs
2395 BESIM MULAJ Udhheqs i Divizionit t Prokurimit Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale t Kosovs
Kryesuese e Bordit Menaxhues t FSDK/
Prfaqesuese e autorizuar nga Guvernatori i
2396 Shkendije Himaj-Zekaj Bankes Qendrore Fondi pr Sigurimin e Depozitave t Kosovs
Antar i Bordit Menaxhues / Prfaqesues nga
2397 Ilir Rama Ministria e Financave Fondi pr Sigurimin e Depozitave t Kosovs
2398 Bekim Berisha Antar i Bordit Menaxhues Fondi pr Sigurimin e Depozitave t Kosovs
Drejtoresh Menaxhuese/ Antare e Bordit
2399 Violeta Arifi-Krasniqi Menaxhues Fondi pr Sigurimin e Depozitave t Kosovs
2400 Shqipe Devaja Zyrtare e Lart Ligjore dhe Administrative Fondi pr Sigurimin e Depozitave t Kosovs
2401 Vllaznim Bytyqi Zyrtar i Lart Financiar Fondi pr Sigurimin e Depozitave t Kosovs
2402 Shafi Gashi Kryetar I KKTK Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2403 Florim Isufi Antar I KKTK Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2404 Arjete Miftari Antare e KKTK Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2405 Doruntin Matoshi Antare e KKTK Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2406 Visar Haxhibeqiri Nnkryetar I KKTK Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2407 Bego Kululleri Nnkryetar I KKTK Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2408 Filjko Jovanovic Antar I KKTK Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2409 Gjejlane Hoxha Udhheqse ekzekutive Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2410 Adelina Sopi Udhh.dep.ligjor/administrata Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2411 Hilmi Demolli Zyrtar Kryesor Financiar Kshilli i Kosovs pr Trashgimi Kulturore
2412 Rasim Selmanaj Kryetari Komuna e Deanit
2413 Sami Cacaj Nnkryetari Komuna e Deanit
2414 Bashkim Ramosaj Drejt. Pr Administrat dhe Personel Komuna e Deanit
2415 Ram Melaj Drej. Pr Urbanizm dhe Planifikim Hapsinor Komuna e Deanit
2416 Agron Demukaj Drejtorati pr Buxhet e Financa Komuna e Deanit
2417 Ibrahi Selmanaj Drejtorati pr shndetsi dhe Mirqenie Sociale Komuna e Deanit
2418 Qazim Maloku Drejtorati pr arsim Komuna e Deanit
2419 Nasim Haradinaj Drej, Pr Bujqsi, Pylltari dhe zhvillim Rural Komuna e Deanit
2420 Izet Zenuni Drej. Pr mbrojtje Shptim dhe Shrbime Publike Komuna e Deanit
2421 Halil Tola Drejtor Inspekcionit Komuna e Deanit
2422 Betim Mataj Drejtoria pr Ekonomi dhe Zhvillim Komuna e Deanit
2423 Hane Lekaj Drejtorati pr Gjeodezi dhe Kadastr Komuna e Deanit
2424 Faik Doda Drejtorija pr Kultur, Rini dhe Sporte Komuna e Deanit
2425 Zeqir Bruqi Auditor Komuna e Deanit
2426 Jashar Dobraj Kryetar I Kuvendit Komuna e Deanit
2427 Faton Lokaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2428 Enver Likaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2429 Sadik eku Antar I Asambles Komuna e Deanit
2430 Nazmi Selmanaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2431 Imer Thaqi Antar I Asambles Komuna e Deanit
2432 Muhamet Bojku Antar I Asambles Komuna e Deanit
2433 Syzana Mustafaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2434 Sanije Thaqi Antar I Asambles Komuna e Deanit
2435 Violeta Kukalaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2436 Nurije Cacaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2437 Mehmet Osaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2438 Enver Osdautaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2439 Bek Osmanaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2440 Fatmir Kurmehaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2441 Halil Dervishaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2442 Ismet eku Antar I Asambles Komuna e Deanit
2443 Albert Kurtula Antar I Asambles Komuna e Deanit
2444 Fahrije Haklaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2445 Hyri Dobrunaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2446 Albese Cacaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2447 Ramadan Tahiraj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2448 Xhevdet Hasanmetaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2449 Blerim Ahmataj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2450 Merita Binakaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2451 Bilall Hadergjonaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2452 Shpresa Hadergjonaj Antar I Asambles Komuna e Deanit
2453 Salim Jenuzi Kryetar i Komunes Komuna e Dragashit
2454 Selami Saiti Nenkryetari i Komunes Komuna e Dragashit
2455 Avni Nebiu Drejtor i admin. Komuna e Dragashit
2456 Amet Bahtijari Drejtor ekonomis ,finacavedhe zhvillim Komuna e Dragashit
2457 Tafil Krasniqi Drejtor i Sherb. Publike Komuna e Dragashit
2458 Bajram Hixha Drejtor per bujqsi dhe zhvillm rrural Komuna e Dragashit
2459 Bean Hadziasan Drejtor Planif. Urban Komuna e Dragashit
2460 Hajri Ramadani Drejtor per Arsim Komuna e Dragashit
2461 Reshit Qafleshi Drejtor per Shendetesi Komuna e Dragashit
2462 Nuro Ismaili Shef i z. prokurimit Komuna e Dragashit
2463 Emine Kurtishi D. eAuditimit intern Komuna e Dragashit
2464 Sadria Beadin Drejtor i d. Per Kultur rini dhe sport Komuna e Dragashit
2465 Adem Hoxha Nenkryesus i as.komunale Komuna e Dragashit
2466 Granit Rifaj Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2467 Vehebi Nazif Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2468 Artan Loshaj Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2469 Samire Meleqi Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2470 Halim Shemsidini Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2471 Bahtjar Berisha Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2472 Kaltrina Krasniqi Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2473 Hajredin Hodza Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2474 Melisa Sola Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2475 Mersiha Memisi Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2476 Ymridin Krasniqi Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2477 Nexhat Isufi Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2478 Zaim Hajredini Anetar i saamb.kom Komuna e Dragashit
2479 Shaban Shabani Kryes. i asamblesKomunal Komuna e Dragashit
2480 Nazmije Velija Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2481 Arbnora Kryeziu Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2482 Samidin Xheladini Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2483 Kaplan Fetahu Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2484 Arjeta Skeraj Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2485 Shqipe Halili Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2486 Serif Aga Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2487 Velid Hadzisin Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2488 Zinaida Elmazi Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2489 Luljete Berisha Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2490 Deir Jelmazi Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2491 Ymridin Fetahu Anetare e asam.kom Komuna e Dragashit
2492 Muharrem Svarqa Kryetar- I Komuns Komuna e Ferizajit
2493 Xhavit Zariqi Zv.Kryetar Komuna e Ferizajit
2494 Naim Ferati Drejtor I Kulturs,Rini,Sport Komuna e Ferizajit
2495 Faik Grainca D.I drejtoris s Urbanizmit Komuna e Ferizajit
2496 Muhamet Halili Drejtor I Arsimit Komuna e Ferizajit
2497 Faruk Hyseni Drejtor I Administrates Komuna e Ferizajit
2498 Gafurr Ilazi Drejtor I Infrastrukturs Komuna e Ferizajit
2499 Burim Karameta Drejtor I Shndetsis,Sociale Komuna e Ferizajit
2500 Xhemajl Reica Drejtor I Bujqsis,Zh.Rural Komuna e Ferizajit
Drejtoresh Zhvill.Ek.Turizem (shkarkuar:
2501 Enver Haliti 01.03.2016) Komuna e Ferizajit
2502 Mimoza Fazliu Drejtor I Sherb.Publike,Emer. Komuna e Ferizajit
2503 Lirije Syla Drejtoresh Ek.Financa,Buxhet Komuna e Ferizajit
2504 Fatmir Azizi Drejtor I pron,kataster Komuna e Ferizajit
2505 Shkelzen Marevci Auditor Komuna e Ferizajit
2506 Naim Misini Auditor Komuna e Ferizajit
2507 Musa Ibishi Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Ferizajit
2508 Feim Ibrahimi UD. Udhheqs I Zyrs Prokurimit (05.02.2016) Komuna e Ferizajit
2509 Sami Osmani Drejtor I Auditimit Komuna e Ferizajit
2510 Faruk Guri Kryesues I Kuvendit Komuna e Ferizajit
2511 Vehbi Emini Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2512 Muhamet erkini Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2513 Ramadan Baliu Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2514 Imri Hashani Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2515 Shpetim Sojeva Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2516 Eleonora Isufi Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2517 Sadete Lohaj Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2518 Erona Kamberi Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2519 Adifete Emini Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2520 Shkelzen Selmani Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2521 Zymrije Haxhimusa Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2522 Avdulla Hoxha Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2523 Arta Tahiri Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2524 Hysnije Mustafa-Shamolli Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2525 Elfete Mehmeti Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2526 Fadil Halili Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2527 Izet Rushiti Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2528 Xhemile Murati-Shabani Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2529 Abetare Kurti Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2530 Visare Demiri Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2531 Bashkim Fazliu Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2532 Qazim Rrahmani Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2533 Gazmend Bytyqi Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2534 Mustafa Grainca Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2535 Lulzim Aliu Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2536 Nehat Baftiu Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2537 Rafiz Sejdiu Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2538 Kristina Gashi-Bytyqi Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2539 Skender Ferizi Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2540 Ilir Orllati Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2541 Edona Bakolli Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2542 Shpresa Azemi-Shmsedini Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2543 Mimoza Pajaziti Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2544 Medain Hashani Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2545 Lulzim Grainca Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2546 Xhevat Sallahi Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2547 Sylejman Zeka Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2548 Ibrahim Hyseni Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2549 Hesat Shatrolli Antar I Asambles Komunale Komuna e Ferizajit
2550 Burim Berisha Kryetar i Komuns Komuna e Fush Kosovs
2551 Jakup Trnava Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2552 Fadil Krasniqi Kryesuesi Komuna e Fush Kosovs
2553 Afrim Krasniqi Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2554 Abdulla Prebreza Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2555 Ramadan Jashanica Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2556 Maliq Berisha Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2557 Nurije Avdiu Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2558 Ekrem Berjani Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2559 Jakup Dumani Nnkryetar Komuna e Fush Kosovs
2560 Islam Shabani Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2561 Mehmet Grguri Drejtor Komuna e Fush Kosovs
2562 Bedri Obrtinca Udhheqs i prokurimit Komuna e Fush Kosovs

2563 Shyqeri Krasniqi Auditor Komuna e Fush Kosovs

2564 Mentor Zogjani Auditor Komuna e Fush Kosovs

2565 Halil Qerimi Nnkryetar Komuna e Fush Kosovs

2566 Nurije Fazliu Drejtor Komuna e Fush Kosovs

2567 Mimoza Kolshi Drejtor Komuna e Fush Kosovs

2568 Milaim Berjani Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs


2569 Remzi Shala Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2570 Nazmi Kelmendi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs

2571 Sabri Rexhapi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs


2572 Suzana Statovci Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs

2573 Mirishahe Berisha Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs

2574 Bedri Krasniqi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs

2575 Trandolina Duli Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs


2576 Fitore Simnica Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs

2577 Ali Ismaili Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs


2578 Arieta Jashari Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2579 Bastri Sllamniku Antar I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2580 Vjollca Konjusha Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2581 Ylber Islami Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2582 Fazile Sejdiu Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2583 Shaban Ademi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2584 Hasan Krasniqi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2585 Elmi Shabani Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2586 Miroslav Veliqkovic Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2587 Aida Alimi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2588 Migjen Kolshi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2589 Naser Grajqevci Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2590 Ridvan Krasniqi Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2591 Sabit Bullatovci Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2592 Sokol Duraku Antr I Kuvendit Komuna e Fush Kosovs
2593 Qerim Gara Zvendskryesues Komuna e Fush Kosovs
2594 Mimoza Kusari -Lila Kryetar i Komuns Komuna e Gjakovs
2595 Armend Vokshi Drejtor I DPPA Komuna e Gjakovs
2596 Elida Bejtullahu U.D.Drejtor i DUMB Komuna e Gjakovs
2597 Skender Tollumi Drejtor I DGJKP Komuna e Gjakovs
2598 Silvana Domi Drejtoresh e DZHE Komuna e Gjakovs
2599 Bekim Ermeni Drejtor i DBPZHR Komuna e Gjakovs
2600 Teki Shala Drejtor i DBF Komuna e Gjakovs
2601 Ndue Muqaj Drejtor i DMSH Komuna e Gjakovs
2602 Meriton Ferizi Drejtor i DKRS Komuna e Gjakovs
2603 Shkumbin Kastrati Drejtor i DSHP Komuna e Gjakovs
2604 Mentor Sylmeta Drejtor i DPI Komuna e Gjakovs
2605 Diana Qarkaxhija Drejtor i DA Komuna e Gjakovs
2606 Basri Komoni Drejtro i DSHMS Komuna e Gjakovs
2607 Albana Bakalli Udhheqse e Prokurimit Komuna e Gjakovs
2608 Gani Rama ZKF Komuna e Gjakovs
2609 Xhavit Uka Udhheqs i buxhetit Komuna e Gjakovs
2610 Agon Batusha Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2611 Augustin Shala Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2612 Anton Shala Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2613 Arben Rogova Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2614 Artan Nimani Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2615 Bahri Bokshi Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2616 Dafina Syla Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2617 Dervish Tahiri Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2618 Diana Hajdari Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2619 Elhami Shala Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2620 Fllanza Rexhepi Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2621 Etor Hoxha Kshilltar i Kuvendit Komuna e Gjakovs
2622 Genta Domi Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2623 Hamz Cena Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2624 Hasan Krasniqi Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2625 Ilir Beqiri Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
Kshilltar i Kuvendit (Ka dhn dorheqje) me dt.
2626 Janez Frrokaj 03.02.2016 Komuna e Gjakovs
2627 Jeton Vorfi Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2628 Luan Gola Kryesues i Kuvendit Komuna e Gjakovs
2629 Luan Shllaku Kshilltar i Kuvendit Komuna e Gjakovs
2630 Mahmut Lila Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2631 Marigon Sadriu Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2632 Masar Lluka Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2633 Mirdita Ademaj Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2634 Pjeter Ndou Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2635 Pren Gjinaj Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2636 Rina Domi Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2637 Rrok Luli Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2638 Saranda Hyseni Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2639 Sevdije Haxhibeqiri Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2640 Valon Vula Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2641 Violeta Dema Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2642 Vjollca Roka Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2643 Xhevat Zenelaj Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2644 Mimoza Shala Kshilltar I Kuvendit Komuna e Gjakovs
2645 Fatmir Berisha Anetar Bordit.Stacioni Autobusve Komuna e Gjakovs
2646 Mahmut Rizvanolli Anetar Bordit.Stacioni Autobusve Komuna e Gjakovs
2647 Jeton Deda Anetar Bordit.Stacioni Autobusve Komuna e Gjakovs
2648 Florim Salihu Anetar Bordit.Stacioni Autobusve Komuna e Gjakovs
2649 Ilir Lyta Kryeshef.Ekze.Stacioni Autobusve Komuna e Gjakovs
2650 Lutfi Haziri Kryetar i Komunes Komuna e Gjilanit
2651 Zijadin Maliqi Drejtor i DBF Komuna e Gjilanit
2652 Nazmi Musa Drejtor i DA Komuna e Gjilanit
2653 Ramiz Ramadani Drejtor i DBP Komuna e Gjilanit
2654 Sadudin Berisha Drejtot i DGJKP Komuna e Gjilanit
2655 Agim Zuzaku Drejtor i DZHE Komuna e Gjilanit
2656 Valon Shefkiu Drejtor i DUPMM Komuna e Gjilanit

2657 Ensar Kadriu Drejtor i DMSH Komuna e Gjilanit

2658 Nazim Gagica Drejtotr i DAP Komuna e Gjilanit

2659 Naser Korqa Drejtor i DSHPIB Komuna e Gjilanit

2660 Nexhat Hajrullahu Drejtor i DSHMS Komuna e Gjilanit

2661 Bashkim Nexhipi Udh. i Njesis per KRS Komuna e Gjilanit

2662 Sali Kqiku Drejtor i D. Prokurimit Komuna e Gjilanit

Ilmi Limoni ZKF Komuna e Gjilanit


2663

2664 Sherafedin Latifi Drejtor i NJAB Komuna e Gjilanit

2665 Ajninur Sherifi Auditore Komuna e Gjilanit


2666 Hesat Asllani Auditor Komuna e Gjilanit
2667 Kamer Bajrami Auditor Komuna e Gjilanit
Kryeshef Ekzekutiv N.P.L "Stacioni i Autobuseve"
2668 Avni Hajrullahu SH.A Gjilan Komuna e Gjilanit
2669 Gzim Kllokoqi ZKF N.P.L "Stacioni i Autobuseve" SH.A Gjilan Komuna e Gjilanit
Sekretar i Ndermarrjes N.P.L "Stacioni i
2670 Florim Mustafa Autobuseve" SH.A Gjilan Komuna e Gjilanit
2671 Valentina Bunjaku Rexhepi Kryesuse e Kuvendit Komuna e Gjilanit

2672 Rexhep Kadriu Nenkryetar i Komunes Komuna e Gjilanit

2673 Avdyl Aliu Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit

2674 Isa Agushi Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit


2675 Arben Mehmeti Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit

2676 Nevzad Rushiti Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit


2677 Shpresa Kurteshi Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2678 Jehona Hyseni Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2679 Rina Ahmeti Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2680 Jashar Jashari Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2681 Mizafere Ismajli Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2682 Arben Maliqi Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2683 Jonuz Hasani Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2684 Jakup Bajrami Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2685 Refik Shala Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2686 Izmi Zeka Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2687 Bujar Nevzati Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2688 Riad Rashiti Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2689 Sahit Abazi Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2690 Shukrije Rapuca Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2691 Leonora Bunjaku Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2692 Fatbardha Selmani Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2693 Selami Xhemajli Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2694 Ibish Ibishi Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2695 Mevlyde Zejnullahu Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2696 Adelina Berisha Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2697 Nevzad Isufi Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2698 Fehmi Sylejmani Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2699 Krenare Latifi Kqiku Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2700 Arijeta Rexhepi Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2701 Bajram Hasani Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2702 Ismet Hajdini Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2703 Sejdulla Kadriu Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2704 Selvete Shurdhani Anetare e Kuvendit Komuna e Gjilanit
2705 Renan Imami Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2706 Sergjan Mitroviq Anetar i Kuvendit Komuna e Gjilanit
2707 Nexhat Demaku Kryetar I Komuns Komuna e Gllogovcit

2708 Xhem Binaku Drejtor I Adminisrats Komuna e Gllogovcit


2709 Sadik Tahiraj Drejtor I Arsimit Komuna e Gllogovcit
2710 Betim Berisha Drejtor I Ubanistiks Komuna e Gllogovcit
2711 Milaim Hajdari Drejtor I Inspektoratit Komuna e Gllogovcit
2712 Hamdi N. Krasniqi Drejtor I Financave Komuna e Gllogovcit
2713 Arsim Haxhiu Drejtor I Shndetsis Komuna e Gllogovcit
2714 Mehdi Kurrumeli Drejtor I Kadastrit Komuna e Gllogovcit
2715 Sknder Hasi Drejtor I Bujqsis Komuna e Gllogovcit
2716 Hyrije Xh. -Thai Drejtor I Shrb. Publ. Komuna e Gllogovcit
2717 Agron Dubovci Drejtor I Kulturs Komuna e Gllogovcit
2718 Kamer Ramaj Drejtor I NjAB/Audit Komuna e Gllogovcit
2719 Shqipe Xhemajli Auditor I Brendshm Komuna e Gllogovcit
2720 Mehmet Rama Shef I Prokurimit Komuna e Gllogovcit
2721 Naim Bazaj Kryesues I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2722 Fejzi Kiqina Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2723 Jahir Hajdari Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2724 Bujar Dervishi Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2725 Emri Lladrovci Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2726 Ajet Demiri Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2727 Idriz Hysenaj Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2728 Doruntin Bunjaku Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2729 Muzafere Kastrati Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2730 Istref Elshani Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2731 Sokol Krasniqi Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2732 Astrit Bucolli Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2733 Bujar Thai Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2734 Haka Tahiraj Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2735 Dije Elshani Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2736 Shqipe Zogu Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2737 Halim Krasniqi Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2738 Sabrije Kukaj Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2739 Xhavit Drenori Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2740 Syzana Balaj Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2741 Sokol Bylykbashi Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2742 Bujar Morina Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2743 Vehbi Berisha Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2744 Fatmir Dugolli Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit
2745 Nexhmedin Bala Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit

2746 Imer Deliu Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit


2747 Liman Krasniqi Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit

2748 Rifat Bilalli Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit

2749 Elmi Shala Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit

2750 Jetullah Nishori Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit

2751 Ilir Shala Drejtor SH.M.S. Komuna e Gllogovcit

2752 Jehon Gara Antar I Kuv. Kom. Komuna e Gllogovcit


2753 Florentina Elezi Anetare e kk Komuna e Gllogovcit
2754 Vladeta Kosti Predsednik optine Komuna e Graanics
2755 Ljubinko Karadzi Zamenik predsednika optine Komuna e Graanics
2756 Sebastijan erifovi Zamenik predsednika optine za zajednice Komuna e Graanics
2757 Saa Sekuli Direktor administracije Komuna e Graanics
Direktor za javne usluge, poloprivredu, umarstvo
2758 Vladica Trajkovi i vanredne situacije Komuna e Graanics
2759 Gordana Toski Direktor za obrazovanje, kulturu, omladinu i sport Komuna e Graanics
Direktor za urbanizam, planiranje, katastar i
2760 Dejan Jovanovi zatitu ivotne sredine Komuna e Graanics
2761 Milo Dimitrijevi Direktor za inspekciju Komuna e Graanics
2762 Aleksandar Popovi Direktor zdravstva, socijalne i porodine zatite Komuna e Graanics
2763 Slavia Nii Direktor za budzet i finansije Komuna e Graanics
2764 Aleksandar Mihajlovi Direktor za ekonomski razvoj Komuna e Graanics
2765 Mirjana Stankovi Unutranji revizor Komuna e Graanics
2766 Zorica Filipovi Unutranji revizor Komuna e Graanics
2767 Armend Rugova ef nabavke Komuna e Graanics
2768 Ivana Lazi ef za budzet i finansije Komuna e Graanics
2769 Srboljub Miti ef poreske slube Komuna e Graanics
2770 Brankica Kosti Predsednik SO Komuna e Graanics
2771 Miroslav Popovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2772 Ivan Mici Odbornik SO Komuna e Graanics
2773 Predrag Kapetanovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2774 Zoran Mitrovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2775 Bogoljub Ivi Odbornik SO Komuna e Graanics
2776 Sneana Jovanovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2777 Mirjana ivi Odbornik SO Komuna e Graanics
2778 Goran Lazi Odbornik SO Komuna e Graanics
2779 Jelena Maksimovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2780 Duko Maksimovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2781 Milo Dimi Odbornik SO Komuna e Graanics
2782 Milan Milovanovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2783 Suzana Rai Odbornik SO Komuna e Graanics
2784 ivojin Marinkovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2785 Ivica Jovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2786 Tanja Todi Odbornik SO Komuna e Graanics
2787 Vidak Ristovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2788 Sinia Simonovi Odbornik SO Komuna e Graanics
2789 Rufki Suma Kryetar Komuna Hani I Elezit
2790 Menduh Vlashi Nnkryetar Komuna Hani I Elezit
2791 Qamush Brava Kryesues kuvendi Komuna Hani I Elezit
2792 Fari Kalisi Drejtor I Administrats Komuna Hani I Elezit
2793 Shabi Rexhallari Drejtor I financave Komuna Hani I Elezit
2794 Irfan Qajani Drejtor I Arsimit Komuna Hani I Elezit
2795 Refet Kalisi Drejtor I DSHPE-s Komuna Hani I Elezit
2796 Miqail Vila Drejtor I Urbanizmit Komuna Hani I Elezit
2797 Muzafer Dernjani Drejtor I Shndetsis Komuna Hani I Elezit
2798 Sevime Laqi Drejtor I Zhvillimit ekonomik Komuna Hani I Elezit
2799 Hjredin Gashi Drejtor I Bujqsis Komuna Hani I Elezit
2800 Drita Curri Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2801 Hyrjete Isufi Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2802 Mirsad Shkreta Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2803 Akif Shkreta Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2804 Kenan Topojani Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2805 Teuta Shkreta Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2806 Isni Bushi Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2807 Elvire Bushi Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2808 Nora Ballazhi Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2809 Sali Vila Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2810 Basri Dernjani Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2811 Arbnore Kaloshi Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2812 Bujar Ballazhi Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2813 Valbona Krasniqi Kshilltar Komuna Hani I Elezit
2814 Xhevdet Bushi Shef Prokurimi Komuna Hani I Elezit
2815 HAKI RUGOVA Kryetar I Komuns Komuna e Istogut
2816 LULZIM BLAKAJ Nn Kryetar I Komuns Komuna e Istogut
Drejtoresh e Drejtoratit pr Administrat
2817 EDONA BUJUPI- LOXHA Komunale Komuna e Istogut
Drejtor I Drejtoratit pr Urbanizm, Kadastr dhe
2818 ISA HOXHAJ Mbrojtje t Mjedisit Komuna e Istogut
2819 HYSNI MAXHARRAJ Drejtor I Drejtoratit pr Buxhet dhe Financa Komuna e Istogut
2820 JASHAR Blakaj Drejtor I Drejtoratit pr Ekonomi dhe Zhvillim Komuna e Istogut
2821 AGIM HAXHIU Drejtor I Drejtoratit pr Arsim dhe Kultur Komuna e Istogut
Drejtor I Drejtoratit pr Shndetsi dhe Mirqenje
2822 ANTON GEGA Sociale Komuna e Istogut
Drejtor I Drejtoratit pr Shrbime Publike,
2823 BEDRI HASANAJ Mbrojtje dhe Shptim Komuna e Istogut
Drejtor I Drejtoratit pr Bujqsi, Pylltari dhe
2824 JANUZ KABASHI Hidroekonomi Komuna e Istogut
2825 DEM eta Drejtor I Drejtoratit pr Inspekcion Komunal Komuna e Istogut
2826 HAZBI BAJRA Kryesues I Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2827 BESA FERATI Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2828 ENVER RUGOVA Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2829 ZENEL SHATRI Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut

2830 EDONA LUBENIQI Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut

2831 LULJETE ZEQIRAJ Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut

2832 HAKI PODRIMAJ Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut


2833 SELAJDIN BYTYI Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2834 MAHIJE SADIKAJ Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2835 RIZA DRESHAJ Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2836 HAJRUSH SHOSHI Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2837 GJEVDET Metaj Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2838 NAIM IMERAJ Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2839 SHAIP ETA Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2840 MISIN BERISHA Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2841 PREK PREKAJ Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2842 LAVDIJE BUJUPAJ Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2843 AFRDITA BLAKAJ Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2844 LULZIM SHOSHI Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2845 ARBEN KABASHI Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2846 ARNESTA GASHI Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2847 MIRUSHE SADIKAJ Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2848 FLORIN DRESHAJ Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2849 TEUTA HASANI Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2850 ARIF ELSHANI Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2851 BAHTA SEJDOVIQ Antare e Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2852 KOSTA BELOEVIQ Antar i Kuvendit Komunal Komuna e Istogut
2853 Agron Kui Kryetar i Komuns Komuna e Junikut
Myrt Velijaj

2854 Nnkryetar Komuna e Junikut


2855 Rrezarta Goqi Drejtoresh pr Administrat Komuna e Junikut
2856 Kosovare Gacaferi Drejtoresh pr Buxhet dhe Financa Komuna e Junikut
Drejtor pr Urbanizm Kadastr
2857 Hasan Krasniqi dhe Mjedis Komuna e Junikut
2858 Leonard Llolluni Drejtor pr Zhvillim Ekonomik Komuna e Junikut
Drejtor pr Shrbime Publike, Inspeksion Mbrojtje
2859 Zenel Kuqi dhe Shptim Komuna e Junikut
Drejtor pr Shendetsi dhe
2860 Ilir Gacaferi Miereqenie Sociale Komuna e Junikut
Drejtor pr Arsim, Kultur, Rini e
2861 Fatos Shala Sport Komuna e Junikut
2862 Arten Hamza Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Junikut
2863 Visar Tofaj Auditor Komuna e Junikut
2864 Fatmir Kasniqi U.D Shef I Prokurimit Komuna e Junikut
2865 Florant Pepshi Shef pr Buxhet dhe Financa Komuna e Junikut
2866 Faik Tofaj Kryesues i Kuvendit Komuna e Junikut
2867 Leotrim Salihaj Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2868 Visar Shehu Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2869 Nevruz Krasniqi Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2870 Shpresa Tofaj Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2871 Bleranda Gacaferi Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2872 Ajshe Gaxherri Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2873 Agonesa Shehu Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2874 Xhavit Velijaj Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2875 Shpejtim Gacaferi Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2876 Fatmir Jasiqi Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2877 Behare Qestaj Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2878 Gjemile Hebibi Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2879 Zenel Maloku Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2880 Ibrahim Miroci Antar i Kuvendit Komuna e Junikut
2881 Begzad Sinani Kryetar i Komuns Komuna e Kamenic
2882 Fatmir Matoshi Nnkryetar i Komuns Komuna e Kamenic
2883 Dragisha Savic Nnkryetar shtese Komuna e Kamenic
2884 Valon Maliqi Drejtor/e Komuna e Kamenic
2885 Faton Jakupi Drejtor/e Komuna e Kamenic

2886 Shejnaze Masurica Drejtor/e Komuna e Kamenic

2887 Agim Shkodra Drejtor/e Komuna e Kamenic


2888 Ilir Kastrati Drejtor/e Komuna e Kamenic
2889 Ferdane Rrudhani Drejtor/e Komuna e Kamenic

2890 Fadil Hoti Drejtor/e Komuna e Kamenic


2891 Faik Rexhepaj Drejtor/e Komuna e Kamenic
2892 Islam Isufi Drejtor/e Komuna e Kamenic

2893 Venera Drmaku-Rexha Drejtor/e Komuna e Kamenic

2894 Agim Bucolli Drejtor/e Komuna e Kamenic


2895 Ejup Kastrati Menaxher Z.Prokurimit Komuna e Kamenic

2896 Naser Hashani Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Kamenic


2897 Ismet Ahmeti Drejtor i Auditimit Komuna e Kamenic

2898 Luan Baxhuku Auditor Komuna e Kamenic


2899 Bajram Dermaku Kryesues i Kuv-Komunal Komuna e Kamenic
2900 Florim Kryeziu Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2901 Sami Kastrati Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2902 Isuf Beqiri Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2903 Donjet Morina Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2904 Elmaze Krasniqi Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2905 Jeton Biqkaj Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2906 Filloreta Rexha Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2907 Besnik Rrudhani Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2908 Gani Sadiku Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2909 Ramiz Keka Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2910 Ismail Sopi Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2911 Fahrije Kryeziu Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2912 Minivere Maka Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2913 Besa Krasniqi Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2914 Ruzhdi Basha Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2915 Fatmir Krasniqi Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2916 Fatbardha Maliqi Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2917 Edona Ajeti Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2918 Satmifer Kryeziu Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2919 Bekim Fazliiu Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2920 Hazbije Myrtaj-Kallaba Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2921 Arlinda Morina Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2922 Arsim Thaqi Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2923 Zeqirja Sermaxhaj Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2924 Millosh Filiq Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2925 Dijana Nikolic Kshilltar/e Komunal/e Komuna e Kamenic
2926 Besim Ilazi Kryetar i Komunes Komuna Kaanik
2927 Remzi Elezi Nenkryetar Komuna Kaanik
2928 Xhelal Gashi Kryesues i Kuvendit Komuna Kaanik
2929 Burim aka Drejtor i Administrates se Pergjithshme Komuna Kaanik
2930 Enver Kamishi Drejtor i Arsimit dhe Kultures Komuna Kaanik
2931 Bahri Selimi Drejtor i Financave Ekonomis dhe zhvillimit Komuna Kaanik
2932 Zylfi Koxha Drejtor i Bujqesise Zhvillimit R. dhe Pylltarise Komuna Kaanik
2933 Ramadush Osmani Drejtor i Sherbime Publike dhe Emergjence Komuna Kaanik
2934 Diana Bajrami Drejtoria e Shendetesise dhe M. Sociale Komuna Kaanik
2935 Fatos Koxha Drejtor i Urbanizmit, Kadastrit dhe Mjedisit Komuna Kaanik
2936 Ibrahim Gjini Zyrtar Kryesor Financiar Komuna Kaanik
2937 Kefsere Koxha Auditore KK Komuna Kaanik
2938 Shefket Koxha Menaxher prokurimi Komuna Kaanik
2939 Bajram Baftiri Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2940 Osman Krasniqi Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2941 Sabedin Vishi Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2942 Ramadan Dema Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2943 Kemajl Murseli Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2944 Arbnora Sallahu- KUKA Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2945 Nexhat Loku Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2946 Arbesa Berisha Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2947 Pranvera Loku Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2948 Fitore Luzha Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2949 Tahir aka Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2950 Hajdar Loku Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2951 Sherife Troni Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2952 Kadri Krivenjeva Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2953 Lirije Qeli Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2954 Selim Reka Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2955 Artan Shehu Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2956 Nazife Krasniqi Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2957 Lejla Koxha- Shehu Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2958 Basri Kodra Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2959 Raif Kasa Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2960 Vlora Dema Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2961 Avni Tafili Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2962 Lebibe Dema Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2963 Samira Burrniku Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2964 Shukri Luta Anetar i Kuvendit Komuna Kaanik
2965 Sokol Bashota Kryetar I Komuns Komuna e Klins
2966 Enver Berisha Nnkryetar I Komuns Komuna e Klins
2967 Mhill Prenaj Auditor Komuna e Klins
2968 Esat Raci Drejtor Komuna e Klins
2969 Ramiz Rrustaj Drejtor Komuna e Klins
2970 Xufe Kelmendi Zyrtare e Lart Financiare Komuna e Klins
2971 Abaz Foniqi Zyrtar I Prokurimit Komuna e Klins
2972 Arsim Culaj Auditor Komuna e Klins
2973 Kristin Lazri Drejtoresh Komuna e Klins
2974 Zeqir Morina Drejtor Komuna e Klins
2975 Enver Marmullaku Drejtor Komuna e Klins
2976 Kol Prenaj Drejtor Komuna e Klins
2977 Baki Gashi Drejtor Komuna e Klins
2978 Gjok Lleshaj Drejtor Komuna e Klins
2979 Bedri Gashi Drejtor Komuna e Klins
2980 Hajdin Morina Drejtor Komuna e Klins
2981 Aferdita Gashi Kshilltare Komuna e Klins
2982 Arben Limanaj Kshilltar Komuna e Klins
2983 Avdi Hoti Kshilltar Komuna e Klins
2984 Avni Gashi Kshilltar Komuna e Klins
2985 Bozidar Sarkovic Kshilltar Komuna e Klins
2986 Elvire Sejdija Kshilltare Komuna e Klins
2987 Enver Gashi Kshilltar Komuna e Klins
2988 Fadil Gashi Kshilltar Komuna e Klins
2989 Filloreta Berisha Kshilltare Komuna e Klins
2990 Hasime Dautaj Kshilltare Komuna e Klins
2991 Haxhi Ibishi Kryesues I Kuvendit Komuna e Klins
2992 Marie Selmanaj Kshilltare Komuna e Klins
2993 Pal Berisha Kshilltar Komuna e Klins
2994 Pjeter Coli Kshilltar Komuna e Klins
2995 Petrit Palushaj Kshilltar Komuna e Klins
2996 Qamile itaku Kshilltare Komuna e Klins
2997 Ramush Agushi Kshilltar Komuna e Klins
2998 Shaip Morina Kshilltar Komuna e Klins
2999 Shukrije Shala Kshilltare Komuna e Klins
3000 Skender Merturi Kshilltar (Paraburgim) Komuna e Klins
3001 Tun Dedaj Kshilltar Komuna e Klins
3002 Violeta Zefi Kshilltare Komuna e Klins
3003 Vlora Tafili Kshilltare Komuna e Klins
3004 Halil Desku Kshilltar Komuna e Klins
3005 Rasim Millaku Kshilltar Komuna e Klins
3006 Lorenc Marleku Kshilltar Komuna e Klins

3007 Ndue Shabanaj Kshilltar Komuna e Klins

3008 Srecko Sapsic Kryetar I Komunes Komuna e Kllokotit


3009 Milos Stojkovic Zv Kryetarmi Komunes Komuna e Kllokotit
3010 Hasan Rashiti Nenkryetar per Komunitete Komuna e Kllokotit
3011 Hidajet Ahmeti Drejtor I Administrates Komuna e Kllokotit
3012 Nikola Niojkic Drejtor per buxhet e financa Komuna e Kllokotit
3013 Boban Tomic Drejtor i urbanizmit Kadastrit dhe Gjeodesise Komuna e Kllokotit
Drej Arsim shendetesi qeshtje sociale kultur rini
3014 Miroslav Stolic dhe sport Komuna e Kllokotit
3015 Svetozar Naskovic Drejtor Per Bujqesi pyllatri dhe Hidroekonomi Komuna e Kllokotit
3016 Perparim Rexhepi Udhehqese I Prokurimit Komuna e Kllokotit
3017 Kelmend Rexhepi Zyrtar Kryesor Finaciar Komuna e Kllokotit
3018 Zarko Dejanovic Kryesues I Kuvendit Komuna e Kllokotit
3019 Dorentina Rexhepi Zv.Kryesusese Komuna e Kllokotit
3020 Xhelal Rexhepi Asambleist Komuna e Kllokotit
3021 Bujar Ademi Asambleist Komuna e Kllokotit
3022 Selamn Fejza Asambleist Komuna e Kllokotit
3023 Dragana Jovanovic Asambleiste Komuna e Kllokotit
3024 Momcilo Stojkovic Asambleist Komuna e Kllokotit
3025 Ivana Svilanovic Asambleiste Komuna e Kllokotit
3026 Milorad Mirkovic Asambleist Komuna e Kllokotit
3027 Zorica Zdravkovic Asambleiste Komuna e Kllokotit
3028 Snezana Stankovic Asambleiste Komuna e Kllokotit
3029 Srdjan Balosevic Asamblesit Komuna e Kllokotit
3030 Aleksandar Trajovic Asambleist Komuna e Kllokotit
3031 Zoran Bogdanovic Asambleist Komuna e Kllokotit
3032 Srdjan Jerinic Asambleist Komuna e Kllokotit
3033 Dragan Jablanovi Gradonaelnik Komuna e Leposaviqit
3034 Miroslav Ivanovi Zamenik gradonaelnika Komuna e Leposaviqit
3035 Djemit Bektei Zamenik gradonaelnika Komuna e Leposaviqit
3036 Zoran Todi Predsednik skuptine Komuna e Leposaviqit
3037 Mehmed Muminovi Zamenik predsednika skuptine Komuna e Leposaviqit
3038 Rado Mihajlovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3039 Sretko Simonovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3040 Milan Trboljevac Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3041 Aleksandar Jovanovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3042 Jasmina Savi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3043 Vesna Radosavljevi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3044 Mirjana Bara Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3045 Goran Bogdanovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3046 Branko Nini Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3047 Sladjana Radovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3048 Jasmina Vukainovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3049 Radomir Velikovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3050 Sladjana Popovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3051 Branko Bojovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3052 Tatjana Sekuli Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3053 Zoran Bokovi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3054 Nenad Radosavljevi Odbornik skuptine Komuna e Leposaviqit
3055 Branka Janiijevi Direktor Komuna e Leposaviqit
3056 Dragan Peakovi Direktor Komuna e Leposaviqit
3057 Radmila Vukievi Direktor Komuna e Leposaviqit
3058 Ljiljana Lakui Direktor Komuna e Leposaviqit
3059 Ljiljana Djeloevi Direktor Komuna e Leposaviqit
3060 Saa Vukainovi Direktor Komuna e Leposaviqit
3061 Vladanka Tanaskovi Direktor Komuna e Leposaviqit

3062 Dragan Petrovi Direktor Komuna e Leposaviqit

3063 Goran Milievi Direktor Komuna e Leposaviqit

3064 Jelica Bara Direktor (javne nabavke) Komuna e Leposaviqit

3065 Mihret Salkovi Direktor (kancelarija za zajednice i povratak) Komuna e Leposaviqit

3066 IMRI AHMETI KYETAR Komuna e Lipjanit

3067 FITIM SELIMI NNKRYETAR Komuna e Lipjanit


3068 SEFER TASHOLLI NNKRYETAR Komuna e Lipjanit

3069 BASRI HASHANI DREJTOR PR KULTUR,RINI DHE SPORT Komuna e Lipjanit

3070 FETI KRASNIQI DREJTOR PR BUJQESI DHE PYLLTARI Komuna e Lipjanit

3071 HESET SAHITI DREJTOR I SHRBIMEVE PUBLIKE Komuna e Lipjanit

3072 ILIR TASHOLLI DREJTOR PR URBANIZM Komuna e Lipjanit

3073 AVNI OLLURI DREJTOR PR GJEODEZI DHE KADASTR Komuna e Lipjanit

3074 FAUZ XHEMAJLI DREJTOR PR ADMINISTRAT Komuna e Lipjanit

3075 IMER RRUSTEMI DREJTOR PER INSPEKTORAT Komuna e Lipjanit

3076 LATIF RAMADANI DREJTOR PR EKONOMI DHE ZHVILLIM Komuna e Lipjanit

3077 SHKELZEN HAJDINI DREJTOR PR BUXHET DHE FINANCA Komuna e Lipjanit

3078 ADEM DURIQI DREJTOR PR PROKURIM Komuna e Lipjanit

3079 REMZI MEHMETI DREJTOR PR MBROJTJE DHE SHPTIM Komuna e Lipjanit

3080 RASIM HASANI DREJTOR PR ARSIM Komuna e Lipjanit


DREJTOR PR SHNDETSI DHE PERKUJDESJE
3081 AVDULLAH FAZLIU SOCIALE Komuna e Lipjanit

3082 VLORA LIMANI-HAJNUNI KRYESUESE Komuna e Lipjanit

3083 SAFET KRASNIQI AUDITOR I BRENDSHUM Komuna e Lipjanit

3084 SHABAN SYLA SHEF SEKTORI PR BUXHET DHE FINANCA Komuna e Lipjanit

3085 VISAR KOZHANI ZYRTAR KRYESOR FINANCIAR Komuna e Lipjanit

3086 LULZIM RRUSTEMI ANTAR Komuna e Lipjanit

3087 PETRIT KELMENDI ANTAR Komuna e Lipjanit

3088 FLORENT HOXHA ANTAR Komuna e Lipjanit

3089 NAZMI KRASNIQI ANTAR Komuna e Lipjanit

3090 BLERIM GASHI ANTAR Komuna e Lipjanit

3091 ADELINA KRASNIQI ANTAR Komuna e Lipjanit

3092 ENVER KOZHANI ANTAR Komuna e Lipjanit


3093 ANTAR Komuna e Lipjanit
3094 HAJRIJE SALIHU ANTAR Komuna e Lipjanit
3095 LABINOT SHAHINI ANTAR Komuna e Lipjanit
3096 DAUT AZEMI ANTAR Komuna e Lipjanit
3097 AGRON HAJDINI ANTAR Komuna e Lipjanit
3098 ARTON RETKOCERI ANTAR Komuna e Lipjanit
3099 RIZAH BAJRAKTARI ANTAR Komuna e Lipjanit
3100 NAIM JAHIRI ANTAR Komuna e Lipjanit
3101 LINDA SHAHINI ANTAR Komuna e Lipjanit
3102 XHEVAT OLLURI ANTAR Komuna e Lipjanit
3103 UK KRYEZIU ANTAR Komuna e Lipjanit
3104 FERIZ HASANI ANTAR Komuna e Lipjanit
3105 ZORAN IRKOVI ANTAR Komuna e Lipjanit
3106 RAMIZ QERIQI ANTAR Komuna e Lipjanit
3107 NEHAT TRPEZA ANTAR Komuna e Lipjanit
3108 MERITA ZEQIRI -HAJRIZI ANTAR Komuna e Lipjanit
3109 VLORA BUJA ANTAR Komuna e Lipjanit
3110 ALI STUBLLA ANTAR Komuna e Lipjanit
3111 VALBONA SHILLOVA ANTAR Komuna e Lipjanit
3112 BURBUQE ILAZI ANTAR Komuna e Lipjanit
3113 ARBEN BAHTIRI ANTAR Komuna e Lipjanit
3114 EDITA GASHI ANTAR Komuna e Lipjanit
3115 XHAVID MAHOLLI ANTAR Komuna e Lipjanit
3116 Ragip Begaj Kryetar Komuna e Malishevs
3117 Rexhep Mazreku Nenkryetar Komuna e Malishevs
3118 Aziz Thai Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3119 Arbresh Krasniqi Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3120 Avdi Morina Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3121 Luan Kryeziu Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3122 Behie Sertolli Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3123 Liridona Maloku Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3124 Veton Kastrati Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3125 Islam Vrenezi Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3126 Hajro Paarzi Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3127 Florijana Demaj Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3128 Rifat Mazreku Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3129 Veton Teleaku Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3130 Vllaznim Kryeziu Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3131 Izet Morina Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3132 Bekim Hoti Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3133 Ahmet Rrahmanaj Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3134 Florentina Zulfaj Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3135 Arlinda Thai Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3136 Mirlinda Gashi Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3137 Januz Kastrati Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3138 Durim Krasniqi Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3139 Rrahim Morina Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3140 Lumni Kryeziu Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3141 Labinot Gashi Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3142 Filloreta Bytyqi Antare e kuvendit Komuna e Malishevs
3143 Shqipe Mazreku Antare e Kuvendit Komuna e Malishevs
3144 Firasete Morina Antare e Kuvendit Komuna e Malishevs
3145 Valon Hoti Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3146 Jetmire Vrenezi Antare eKuvendit Komuna e Malishevs
3147 Driton Halilaj Antar i kuvendit Komuna e Malishevs
3148 Hafir Rexha Antar i Kuvendit Komuna e Malishevs
3149 Esat Gashi Auditor Komuna e Malishevs
3150 Bardhyl Buaj Shef i inspektorve Komuna e Malishevs
3151 Halil Shurdhaj ZKF Komuna e Malishevs
3152 Reshit Krasniqi Shef per financa Komuna e Malishevs
3153 Vesel Krasniqi Drejtor Komuna e Malishevs
3154 Hajdin Berisha Drejtor Komuna e Malishevs
3155 Ahmet Morina Drejtor Komuna e Malishevs
3156 Sami Kafexholli Drejtor Komuna e Malishevs
3157 Fatmir Ademaj Drejtor Komuna e Malishevs

3158 Blerta Krasniqi Drejtoresh Komuna e Malishevs


3159 Blerim Thai Drejtor Komuna e Malishevs
3160 Milazim Morina Drejtor Komuna e Malishevs
3161 Skender Rrahmanaj Drejtor Komuna e Malishevs
3162 Hajrullah Mazreku Drejtor Komuna e Malishevs
3163 Sejdi Paarizi Drejtor Komuna e Malishevs

3164 Arif Butuc Kryetari I Komunes Komuna e Mamushs

3165 Iliyas Bayraktar Nenkryetar I Komunes Komuna e Mamushs

3166 Ganimete Sadiku Nenkryetar per Komunitete Komuna e Mamushs


3167 Cafer Morina Drejtor Komuna e Mamushs
3168 Rujdi Kruezi Drejtor Komuna e Mamushs

3169 Skender Sala Drejtor Komuna e Mamushs


3170 Agim Morina Drejtor Komuna e Mamushs
3171 Yalcin Mazrek Drejtor Komuna e Mamushs
3172 Resat Mazrek Drejtor Komuna e Mamushs
3173 Xhevahire Gashi Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Mamushs
3174 Gazmend Gashi Menaxher I Prokurimit Komuna e Mamushs
3175 Abdulhadi Krasni Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3176 Beraet Mazrek Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3177 amil Mazrek Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3178 Ecevit Mazrek Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3179 Fuat Ta Kryesues I Kuvendit Komunal Komuna e Mamushs
3180 Gonulay Morina Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3181 Halim Sadiku Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3182 Hilmi Sala Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3183 Lutviye Mazreku Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3184 Necmedin Morina Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3185 Sami Ta Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3186 Sevgi Kruezi Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3187 Sibel Mazreku Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3188 Mehmet Mazrek Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3189 Sedat Mazrek Antar i Asambles Komunale Komuna e Mamushs
3190 Agim Bahtir Kryetar I Komunes Komuna e Mitrovics
3191 Safet Kamberi Nenkryetar I Komunes Komuna e Mitrovics
3192 Eroll Zekerija Nenkryetar I Komunes Komuna e Mitrovics
3193 Abdullah Bajtullahi Drejtor I Administrates Komuna e Mitrovics
3194 Pajazit Hajzer Drejtor I Arsimit Komuna e Mitrovics
3195 Jeton Ujkani Drejtor I Prokurimit Komuna e Mitrovics
3196 Besnik Beka Drejtor I Sherbimeve Publike Komuna e Mitrovics
3197 Musa Dragaj Drejtor I Mbrojtjes dhe Shpetim Komuna e Mitrovics
3198 Muhedin Osmani Drejtor I Shendetesise Komuna e Mitrovics
3199 Sami Zeka Drejtor I Urbanizmit Komuna e Mitrovics
3200 Egzon Jashari Drejtor I Katastrit Komuna e Mitrovics
3201 Qazim Nimani Drejtor I Mireqenies Sociale Komuna e Mitrovics
3202 Nysret Maxhera Drejtor I Financave Komuna e Mitrovics
3203 Nasuf Aliu Drejtor I Bujqesise Komuna e Mitrovics
3204 Naim Hajra Drejtor I Inspeksionit Komuna e Mitrovics
3205 Saad Gashi Drejtor I Ambinetit Komuna e Mitrovics
3206 Tafil Peci Drejtor I Kultures, Rinis, Sportit Komuna e Mitrovics
3207 Adem Fazliu Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Mitrovics
3208 Zenel Qitaku Shef I Buxhetit Komuna e Mitrovics
3209 Nexhat Barani Auditor Komuna e Mitrovics
3210 Gani Shala Auditor Komuna e Mitrovics
3211 Mexhit Beka Auditor Komuna e Mitrovics
3212 Bislim Imeri Kryesues I Kuvendit Komuna e Mitrovics
3213 Rrustem Musa Komuna e Mitrovics
3214 Eset Ujkani Komuna e Mitrovics
3215 Fadil Veseli Komuna e Mitrovics
3216 Lulzim Zeqiri Komuna e Mitrovics
3217 Ali Bejta Komuna e Mitrovics
3218 Gzim Shabani Komuna e Mitrovics
3219 Rizah Haziri Komuna e Mitrovics
3220 Valbon Fazliu-Beqiri Komuna e Mitrovics
3221 Merita Shyti Komuna e Mitrovics
3222 Alie Tmava Komuna e Mitrovics
3223 Nurije Hajdari Komuna e Mitrovics
3224 Gazmend Muja Komuna e Mitrovics
3225 Shaqir Demiri Komuna e Mitrovics
3226 Sami Latifi Komuna e Mitrovics
3227 Fahri Uka Komuna e Mitrovics
3228 Bekim Muja Komuna e Mitrovics
3229 Nuhi Kalludra Komuna e Mitrovics
3230 Qendresa Tahiri Komuna e Mitrovics
3231 Nazmije Sadiku Komuna e Mitrovics
3232 Murteza Berisha Komuna e Mitrovics
3233 Ajnishahe Haziri Komuna e Mitrovics
3234 Osman Haziri Komuna e Mitrovics
3235 Nusret Qubreli Komuna e Mitrovics
3236 Xhevrije Bahtiri-Ademi Komuna e Mitrovics
3237 Fixhrije Rrustemi Komuna e Mitrovics
3238 Latif Latifi Komuna e Mitrovics
3239 Faruk Mujka Komuna e Mitrovics
3240 Samire Sahiti Komuna e Mitrovics
3241 Vlora Murati Komuna e Mitrovics
3242 Niman Baliu Komuna e Mitrovics
3243 Vesel Neziri Komuna e Mitrovics
3244 Ergin Kani Komuna e Mitrovics
3245 Ahmet Demaj Komuna e Mitrovics
3246 Valone Prekazi Komuna e Mitrovics
3247 Svetislav Ivanovic Kryetar i Komunes Komuna e Novobrds
3248 Bajrush Ymeri Zv.Kryetar Komuna e Novobrds
3249 Sinisa Dimic Zv.Kryetar Komuna e Novobrds
3250 Nikolla Jankovic Shef I Kabintit t Kryetarit Komuna e Novobrds
3251 Kujtim Arifi Auditor I Brenshem Komuna e Novobrds
3252 Driton Mustafa Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Novobrds
3253 Fatos Ahmeti Menaxher I Prekurimit Komuna e Novobrds
3254 Driton Abdyli Drejtori I D.Inspeksionit Komuna e Novobrds
3255 Nebojsha Arsiq Drejtor I D.Sherbime Publike Komuna e Novobrds
3256 Dobrivoje Mladenovic Drejtor I D.Administrates Komuna e Novobrds
3257 Stojanovic Predrag Drejtor I D.Zhvillimit Ekonomik Komuna e Novobrds
3258 Adem Abazi Drejtor I D.Arsim,Kultur,Rini e Spor Komuna e Novobrds
3259 Goran Maksimovic Drejtor I D.Urbanizmit Komuna e Novobrds
3260 Dejan Vulic Drejtor I Financave Komuna e Novobrds
3261 Avdulla Gashi Drejtoria I Bujq,pyllta,zhvill,Rural Komuna e Novobrds
3262 Predrag Stojkovic Kryesues I Kuvendit Komuna e Novobrds
3263 Xhevat Mehmeti Zv.kryesues Komuna e Novobrds
3264 Zoran Stojanovic Asambleist Komuna e Novobrds
3265 Zoran Trajkovic Asambleist Komuna e Novobrds
3266 Gani Avdyli Asambleist Komuna e Novobrds
3267 Mirjana Filipovic Asambleist Komuna e Novobrds
3268 Nazmi Sijarina Asambleist Komuna e Novobrds
3269 Predrag Djordjevic Asambleist Komuna e Novobrds
3270 Radovan Denic Asambleist Komuna e Novobrds
3271 Radovan Stojkovic Asambleist Komuna e Novobrds
3272 Ramize Abazi Asambleist Komuna e Novobrds
3273 Shefkije mehmeti Asambleist Komuna e Novobrds
3274 Slobodan Kovacevic Asambleist Komuna e Novobrds
3275 Verica filipovic Asambleist Komuna e Novobrds
3276 Violeta Peric Asambleist Komuna e Novobrds
3277 Xhafer Gashi Kryetar i Komuns Komuna e Obiliqit
3278 Nysret Kelmendi Nnkryetar I Komuns Komuna e Obiliqit
3279 Slavisa Jakovljevic Nnkryetar pr Komunitete Komuna e Obiliqit
3280 Fitore Rushiti-Hashani Drejtoresh pr Kultur Rini dhe Sport Komuna e Obiliqit
3281 Naim Miftari Drejtor i Administrates s Prgjithshme Komuna e Obiliqit
3282 Arben Berisha Drejtor pr Mbrojtje t Mjedisit Komuna e Obiliqit
3283 Zarife Behluli Drejtoresh Ekonomi Financa dhe Zhvillim Komuna e Obiliqit
3284 Agim Spahiu Drejtor i Arsimit Komuna e Obiliqit
3285 Ibush Mjekiqi Drejtor pr Shndsis dhe Mirqenje Sociale Komuna e Obiliqit
3286 Avdi Mjeku Drejtor I Inspekcionit Komuna e Obiliqit
3287 Burim Grguri Drejtor I Shrbimeve Publike dhe Emergjenc Komuna e Obiliqit
3288 Fatmir Brbatovci Drejtor pr Planifikim Urban Kadastr dhe Pron Komuna e Obiliqit
3289 Sherif Hoti Menagjer I Prokurimit Komuna e Obiliqit
3290 Adem Preniqi Kryesues i Kuvendit Komunal Komuna e Obiliqit
3291 Hajrullah Sallova Deputet Komuna e Obiliqit
3292 Mehmet Krasniqi Deputet Komuna e Obiliqit
3293 Haki Jashari Deputet Komuna e Obiliqit
3294 Xhyljeta Ibrahimi Deputet Komuna e Obiliqit
3295 Fatmire Hashani Deputet Komuna e Obiliqit
3296 Enver Gashi Deputet Komuna e Obiliqit
3297 Teuta Berisha Deputet Komuna e Obiliqit
3298 Remzije Sadiku Deputet Komuna e Obiliqit
3299 Islam Mjekiqi Deputet Komuna e Obiliqit
3300 Lulzim Sadiku Deputet Komuna e Obiliqit
3301 Qndresa Krasniqi Deputet Komuna e Obiliqit
3302 Ajet Berisha Deputet Komuna e Obiliqit
3303 Avni Mushica Deputet Komuna e Obiliqit
3304 Fatmire Dedinca Deputet Komuna e Obiliqit
3305 Kimete Mexhuani-Curri Deputet Komuna e Obiliqit
3306 Labinot Hashani Deputet Komuna e Obiliqit
3307 Adem Plakolli Deputet Komuna e Obiliqit
3308 Slavisa Spasic Deputet Komuna e Obiliqit
3309 Boban Andric Deputet Komuna e Obiliqit
3310 Saranda Krasniqi Deputet Komuna e Obiliqit
3311 Dragan Nikoli Gradonaelnik Komuna e Parteshit
3312 Stanko Trajkovi Zamenik Gradonaelnika Komuna e Parteshit
Direktor, Katastar, Geodezija, Urnabizam i
3313 Slaan Mladenovi Prostorno Planiranje Komuna e Parteshit
3314 ivojin Cvetkovi Direktor, Javne Usluge, Bezbednost, VS i Komuna e Parteshit
Inspekcijski Poslovi
Direktorica, Obrazovanje, Zdravstvo, Kultura,
3315 Vesna Jovanovi Omladina, Sport i Socijalna Pitanja Komuna e Parteshit
3316 Dragan Stankovi Direktor, Budet i Finansije Komuna e Parteshit
3317 arko Buji Direktor, Administracija i Personal Komuna e Parteshit
3318 Zvonko Buji Sirektor, Poljoprivreda, umarstvo i Ruralni Razvoj Komuna e Parteshit
3319 Gavro Jovanovi Shef Javnih Nabavki Komuna e Parteshit
3320 Marko Markovi Shef Budeta i Finansija Komuna e Parteshit
3321 Dragan Petkovi Odobrnik SO-e Komuna e Parteshit
3322 Zoran Peri Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3323 Nikola Dimitrijevi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3324 Zoran Stojkovi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3325 Olivera Toni Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3326 Dejan Joci Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3327 Sran Stoli Predsedavajuci SO-e Komuna e Parteshit
3328 Zvonimir Vasi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3329 Jovica Petrovi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3330 Violeta Stojkovi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3331 Miodrag Petrovi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3332 Milan Janci Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3333 Marija (Petrovi) Markovi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3334 Sanja ori Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3335 Vesna Dimi Odbornik SO-e Komuna e Parteshit
3336 GAZMEND MUHAXHERI Kryetar Komuna e Pejs
3337 SHKUMBIN GASHI Nnkryetar Komuna e Pejs
3338 JETON ABAZAJ Drejtor Komuna e Pejs
3339 BESIM AVDIMETAJ Drejtor Komuna e Pejs
3340 FATMIR ASLLANI Drejtor Komuna e Pejs
3341 ENGELBERT ZEFAJ Drejtor Komuna e Pejs
3342 PETRIT LOCI Drejtor Komuna e Pejs

3343 DEM DASHI Drejtor Komuna e Pejs

3344 EDMOND SHALA Drejtor Komuna e Pejs

3345 UK SELIMAJ Drejtor Komuna e Pejs

3346 MUHAMET MAHMUTAJ Drejtor Komuna e Pejs

3347 ARTAN GASHI Drejtor Komuna e Pejs


3348 SALI LAJQI Drejtor Komuna e Pejs

3349 MUSTAF NILA Drejtor Komuna e Pejs

3350 MEHDI MULAJ Drejtor Komuna e Pejs

3351 SUZANA MURIQI Drejtor Komuna e Pejs

3352 HEKURAN TIGANI Drejtor Komuna e Pejs


3353 ISLAM HUSAJ Kryesues Komuna e Pejs
3354 ELBERT KRASNIQI Z.Kryesues Komuna e Pejs
3355 MILAZIM SHALA Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3356 NASER GEGA Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs

3357 BEKIM MORINA Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs


3358 ARTON AHMETAJ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3359 KOSOVARE KASTRATI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs

3360 DRIN VESELI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs


3361 BLERIM NIKQI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3362 DRITA KRASNIQI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3363 BESIM QELAJ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3364 GAZMEND SHABAJ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3365 SHABAN NIKQI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3366 DRITA HAXHIJAJ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3367 SOVRANE BUJUPI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3368 AVDI SHKRELI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3369 MEVLYDE IDRIZI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3370 MYHEDIN SYLQA Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3371 LULJETA KELMENDI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3372 MILO DIMITRIJEVI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3373 SENAD DACIQ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3374 GYLTENE ZEKA Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3375 GZIM DEVOLLI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3376 MENTOR BAJRI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3377 SHPRESA LUKAJ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3378 GENC BEQIRI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3379 NAZMI KRASNIQI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3380 NAIM SAHITI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3381 ARZEN BYTYQI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3382 GALDIM KRASNIQI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3383 XHENET SYKA Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3384 ILIRJANA GAFURI Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3385 MUHAMET HALITAJ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3386 BURIM BASHA Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3387 RUSTEM NURKOVIQ Kshilltar I Asambles Komuna e Pejs
3388 HYSNI SELMANAJ Auditor Komuna e Pejs
3389 SENAD ADROVIQ Auditor Komuna e Pejs
3390 LAVDIM LAJQI Auditor Komuna e Pejs
3391 XHEM BERISHA Prokurim Komuna e Pejs
3392 SHPTIM GASHI Bordi I drejt.stacioni I Autobusave Komuna e Pejs
3393 SADRI ABAZI Bordi I drejt.stacioni I Autobusave Komuna e Pejs
3394 Agim Veliu Kryetar Komuna e Podujeves
3395 Nexhmi Rudari Nnkryetar Komuna e Podujeves
3396 Isuf Latifi Drejtor Komuna e Podujeves
3397 Fatmir Gashi ,, Komuna e Podujeves
3398 Avni Maloku ,, Komuna e Podujeves
3399 Agron Hyseni ,, Komuna e Podujeves
3400 Abaz Llugaliu ,, Komuna e Podujeves
3401 Faik Muiqi ,, Komuna e Podujeves
3402 Florije Besholli UD Drejtor (nga data 05.01.2016) Komuna e Podujeves
3403 Durim Salihu ,, Komuna e Podujeves
3404 Avni Fetahu ,, Komuna e Podujeves
3405 Ibrahim Hoxha Menagjer I Prokurimit Komuna e Podujeves
3406 Ismet Uka ,, I Auditimit Komuna e Podujeves
3407 Mehmet Gashi Kryesues I Kuvendit Komuna e Podujeves
3408 Ruzhdi Fazliu Kshilltar Komuna e Podujeves
3409 Avni Ajeti ,, Komuna e Podujeves
3410 Hasan Softolli ,, Komuna e Podujeves
3411 Bahri Blakqori ,, Komuna e Podujeves
3412 Bahri Selimi ,, Komuna e Podujeves
3413 Bashkim Statovci ,, Komuna e Podujeves
3414 Burbuqe Rrahimi ,, Komuna e Podujeves
3415 Endrit Murati ,, Komuna e Podujeves
3416 Enver Bunjaku ,, Komuna e Podujeves
3417 Fatlume Jaha ,, Komuna e Podujeves
3418 Shaban Osmani ,, Komuna e Podujeves
3419 Fatmir Rudari ,, Komuna e Podujeves
3420 Fidan Rekaliu ,, Komuna e Podujeves
3421 Flakron Gashi ,, Komuna e Podujeves
3422 Florije Maliqi ,, Komuna e Podujeves
3423 Haki Rudari ,, Komuna e Podujeves
3424 Islam Revuqi ,, Komuna e Podujeves
3425 Ismail Krasniqi ,, Komuna e Podujeves
3426 Kadri Avdiu ,, Komuna e Podujeves
3427 Kadrie Mulolli ,, Komuna e Podujeves
3428 Kumrie Hoti ,, Komuna e Podujeves
3429 Liridona Shabani ,, Komuna e Podujeves
3430 Lutfi Rexhepi ,, Komuna e Podujeves
3431 Adelin Stublla ,, Komuna e Podujeves
3432 Mirsad Kamerolli ,, Komuna e Podujeves
3433 Mrika Thaqi ,, Komuna e Podujeves
3434 Mynavere Abdullahu-Krasniqi ,, Komuna e Podujeves

3435 Naim unaku ,, Komuna e Podujeves


3436 Nexhat Llumnica ,, Komuna e Podujeves
3437 Rafet Llapashtica ,, Komuna e Podujeves
3438 Sabri Hamiti ,, Komuna e Podujeves
3439 Vehbi Rushiti ,, Komuna e Podujeves
3440 Xhevdet Beselica ,, Komuna e Podujeves
3441 Aferdit Lutfiu ,, Komuna e Podujeves
3442 Shpend Ahmeti Kryetar i Komuns Komuna e Prishtins
3443 Dardan Sejdiu Nnkryetar Komuna e Prishtins
3444 Halim Halimi Kryesues i K. t Komuns Komuna e Prishtins
3445 Hazir Borovci Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3446 Sami Hamiti Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3447 Vlora Dumoshi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3448 Agim Gashi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3449 Shefki Gashi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins


3450 Mustaf Krasniqi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3451 Shaip Hajrizi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3452 Abit Kastrati Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3453 Sokol Krasniqi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3454 Muhamet Nura Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3455 Naime Osmani Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3456 Vjollca Dibra-Ibrahimi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3457 Ajnishahe Azemi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3458 Hasime Krasniqi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3459 Merita Surkishi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3460 Flamur Shala Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3461 Shiqeri Spahiu Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3462 Hatixhe Hoxha Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3463 Qendron Kastrati Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3464 Ylli Hoxha Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3465 Hatixhe Latifi-Popovci Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3466 Teuta Krasniqi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3467 Genc Sherifi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3468 Sylejman Pireva Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3469 Sadri Ramabaja Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3470 Kreshnik Ahmeti Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3471 Bardha Rogova Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins


3472 Lirak elaj Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3473 Blerand Stavileci Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3474 Shaip Shabani Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3475 Muhamet Selmani Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3476 Lirie Avdiu Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3477 Laura Zherka Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins


3478 Lirijeta Rexhepi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3479 Shemsi Veseli Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3480 Islam Pacolli Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins


3481 Mirlinda Sopi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3482 Sofije Bunjaku Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins


3483 Remzi Pacolli Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3484 Rita Begolli Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3485 Imer Rusinovci Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3486 Besa Rafuna Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3487 Fadil Gashi Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3488 Brahim Mehmetaj Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3489 Abetare Fazliu Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins
3490 Feti Mehdiu Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3491 Kimete Zeqa Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins


3492 Visar Arifaj Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3493 Nenad Milladinoviq Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins

3494 Cuneyd Ustabio Kshilltar i KK Prishtin Komuna e Prishtins


3495 Muhedin Nushi Drejtor i Drejtoris s Administrats Komuna e Prishtins

3496 Arbrie Nagavci Drejtoresh e Drejtoris s Arsimit Komuna e Prishtins


3497 Ismail Kokaj Drejtor i Drejtoris s Financave dhe Prons Komuna e Prishtins
Drejtor i Drejtoris s Shndetsis dhe
3498 Arben Vitia Mireqenies Sociale Komuna e Prishtins
3499 Genc Bashota Drejtor i Drejtoris s Ekonomis dhe Zhvillimit Komuna e Prishtins

3500 Xhelal Svela Drejtor i Drejtoris s Inspekcionit Komuna e Prishtins


Drejtoresh e Drejtoris s Kulturs, Rinis dhe
3501 Saranda Bogujevci Sportit Komuna e Prishtins
Drejtor i Drejtoris s Urbanizmit, Ndrtimit dhe
3502 Liburn Aliu Mbrojtjs s Mjedisit Komuna e Prishtins

U.d. I drejtorit t Drejtoris s Shrbimeve


3503 Dardan Sejdiu Publike, Mbrojtje dhe Shpetim Komuna e Prishtins
3504 Nora Kelmendi Drejtoresh e Drejtoris s Kadastrit Komuna e Prishtins
3505 Hysen Durmishi Drejtor i Infrastrukturs Lokale Komuna e Prishtins
3506 Arianit Mustafa Drejtor i Auditimit Komuna e Prishtins
3507 Isa Lahu Auditor Komuna e Prishtins
3508 Behare Sopjani Auditor Komuna e Prishtins
3509 Zek Bardhaj Udhheqs i Prokurimit Komuna e Prishtins
3510 Osman Bllaca Auditor i brenshem Komuna e Prishtins
3511 Ylber Qitaku drejtor i Stacionit te Autobusve Komuna e Prishtins
3512 Gani Sopi anetar i Bordit te Stacionit te autobusve Komuna e Prishtins
3513 Naim Neziri anetar i bordit te stacionit te autobusve Komuna e Prishtins
3514 Defrim Byqmeti anetar i bordit te stacionit te autobusve Komuna e Prishtins
3515 Flamur Zeqiri anetar i bordit te Stacioni i autobusve Komuna e Prishtins
3516 Ramadan Muja Kryetar Komuna e Prizrenit
3517 Lulzim Kabashi Nnkryetar Komuna e Prizrenit
3518 Sabina Dana Nnkryetare Komuna e Prizrenit
3519 Kujtim Gashi Kryesues Komuna e Prizrenit
3520 Nijazi Kryeziu Drejtor Komuna e Prizrenit
3521 Pal Geci Drejtor Komuna e Prizrenit
3522 Ilir Baldedaj Drejtor Komuna e Prizrenit
3523 Arhim Ajazi Drejtor Komuna e Prizrenit
3524 Mensur Bytyqi Drejtor Komuna e Prizrenit
3525 Bedri Bytyqi Drejtor Komuna e Prizrenit
3526 Zyber Rizanaj Drejtor Komuna e Prizrenit
3527 Elhame Berisha Drejtoresh Komuna e Prizrenit
3528 Bedrija Ejupagi Drejtor Komuna e Prizrenit
3529 Sencar Karamuco Drejtor Komuna e Prizrenit
3530 Hasan Hasani Drejtor Komuna e Prizrenit
3531 Nexhat Cocaj Drejtor Komuna e Prizrenit
3532 Isa Osmankaj Ushtrues I detyrs pr prokurim Komuna e Prizrenit
3533 Agron Hoxha Drejtor Komuna e Prizrenit
3534 Ertan Simitci Drejtor Komuna e Prizrenit

3535 Ajshe Shala Kuvendare Komuna e Prizrenit

3536 Ermina Jonuzi Kuvendare Komuna e Prizrenit

3537 Haziz Hodaj Kuvendar Komuna e Prizrenit

3538 Kimete Hoxha Kuvendare Komuna e Prizrenit


3539 Naser Berisha Kuvendar Komuna e Prizrenit
3540 Munir Basha Kuvendar Komuna e Prizrenit
3541 Oru Karadolami Kuvendar Komuna e Prizrenit
3542 Qemal Krasniqi Kuvendar Komuna e Prizrenit
3543 Shukri Quni Kuvendar Komuna e Prizrenit
3544 Farije Bytyqi Kuvendare Komuna e Prizrenit
3545 Bujar Nerjovaj Kuvendar Komuna e Prizrenit
3546 Fatmir Kastrati Kuvendar Komuna e Prizrenit
3547 Alush Shala Kuvendar Komuna e Prizrenit
3548 Arbr Rexhaj Kuvendar Komuna e Prizrenit
3549 Artan Abrashi Kuvendar Komuna e Prizrenit
3550 Azzam Dida Kuvendar Komuna e Prizrenit
3551 Cemil Luma Kuvendar Komuna e Prizrenit
3552 Drita Millaku Kuvendare Komuna e Prizrenit
3553 Ganimete Hoxha Kuvendare Komuna e Prizrenit
3554 Kastriot Krasniqi Kuvendar Komuna e Prizrenit
3555 Latif Dakaj Kuvendar Komuna e Prizrenit
3556 Levent Bu Kuvendar Komuna e Prizrenit
3557 Lrja Bytyqi Kuvendare Komuna e Prizrenit
3558 Memnuna Ajdini Kuvendare Komuna e Prizrenit
3559 Merdan Osmani Kuvendar Komuna e Prizrenit
3560 Muso Salihi Kuvendar Komuna e Prizrenit
3561 Mybera Mustafa Kuvendare Komuna e Prizrenit
3562 Naser Bresa Kuvendar Komuna e Prizrenit
3563 Naxhije Mema Kuvendare Komuna e Prizrenit
3564 Salajdin Fanaj Kuvendar Komuna e Prizrenit
3565 Sehare Maliqi Kuvendare Komuna e Prizrenit
3566 Sevil Kazaz Kuvendare Komuna e Prizrenit
3567 Shani Berisha Kuvendar Komuna e Prizrenit
3568 Agnesa Bytyqi Kuvendare Komuna e Prizrenit
3569 Getoar Besimi Kuvendar Komuna e Prizrenit
3570 Gzim Duraj Kuvendar Komuna e Prizrenit
3571 Vahit Karavidaj Kuvendar Komuna e Prizrenit
3572 Saladin Xhaferi Kuvendar Komuna e Prizrenit
3573 Tasim Bajrami Kuvendar Komuna e Prizrenit
3574 Skender Susuri Kuvendar Komuna e Prizrenit
3575 Goran Raki Kryetar i Komuns Komuna e Mitrovices Veriore
3576 Aleksandar Spiri Zvends Kryetar i Komuns Komuna e Mitrovices Veriore
3577 Adrijana Hodi Zyrtare Kryesore Ekzekutive Komuna e Mitrovices Veriore
Drejtor i Drejtoris t Administrats s
3578 Mursel Ahmeti Prgjithshme Komuna e Mitrovices Veriore
Drejtor i Drejtoris pr Financa, Buxhet she
3579 Milanka Ignjatovi Zhvillim Ekonomik Komuna e Mitrovices Veriore
Drejtor i Drejtoris pr Shrbime Publike,
3580 Jelena Milenkovi Infrastruktur, Inspekcion dhe Situata Emergjente Komuna e Mitrovices Veriore
Drejtori i Drejtoris p Urbanizm, Kadastr dhe
3581 Branislav Klaji Gjeodezi Komuna e Mitrovices Veriore
Drejtor i Drejtoris pr Arsim, Kultur, Rini dhe
3582 Aleksandar Markovi Sport Komuna e Mitrovices Veriore
Drejtor i Drejtoris pr Shndetsi dhe Mirqenie
3583 Vladimir Jaki Sociale Komuna e Mitrovices Veriore
Drejtor i Drejtoris pr Komunitete Lokale, Kthim
3584 Suada Hajdarpai dhe Marrdhnie me Publikun Komuna e Mitrovices Veriore
3585 Gordana ugi Zyrtare Kryesore Financiare Komuna e Mitrovices Veriore
3586 Marija Vujovi Shef i Shrbimit t Prokurimit Komuna e Mitrovices Veriore
3587 Ksenija Boovi Kryesues i Kuvendit Komunal Komuna e Mitrovices Veriore
3588 Emir Azemi Zvends Kryesues i Kuvendit Komunal Komuna e Mitrovices Veriore
3589 Bashkim Cimili Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3590 Danijela Vujii Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3591 Dejan Denovi Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3592 Dejan Gurei Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3593 Fatlume Delija Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3594 Dragia Maksimovi Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3595 Gzim Alushi Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3596 Igor Simi Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3597 Jasmina Dedi Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3598 Lumni Xhaka Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3599 Milan Kosovac Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3600 Miljana Nikoli Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3601 Milovan Krivokapi Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3602 Nedad Ugljanin Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3603 Ninoslav Djeri Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3604 Vaso Jeli Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3605 Zoran Mojsilovi Kshilltar i Asambles Komunale Komuna e Mitrovices Veriore
3606 Idriz Vehapi Kryetar I Komuns Komuna e Rahovecit
3607 Xhemajli Haxhimustafa Nnkryetar I Komuns Komuna e Rahovecit
3608 Salih Sallteku Drejtor Komuna e Rahovecit
3609 Vjollca Vuqiterna Drejtoresh Komuna e Rahovecit
3610 Muhamet Behra Drejtor Komuna e Rahovecit
3611 Lulzim Sylejmani Drejtor Komuna e Rahovecit
3612 Munib Derguti Drejtor Komuna e Rahovecit
3613 Lulzim Haska Drejtor (ka dhene doreheqje, date 08.03.2016) Komuna e Rahovecit

3614 Osman Hasku Ish Drejtor Komuna e Rahovecit

3615 Feim Fetoshi Drejtor Komuna e Rahovecit


3616 Bislim Morina Drejtor Komuna e Rahovecit

3617 Kujtim Popaj Drejtor Komuna e Rahovecit

3618 Bilbil Oruqi Drejtor I qendres pr pun Sociale Komuna e Rahovecit

3619 Jetullah Kabashi Shef I zyres s prokururimit Komuna e Rahovecit


3620 Binak Kryeziu Drejtor I Njsis s Auditimit Komuna e Rahovecit
3621 Ruzhdi Kabashi Auditor I Brendshm Komuna e Rahovecit

3622 Nahit Elshani kryesues I Kuvendit Komunal Komuna e Rahovecit


3623 Avdullah Kryeziu Drejtor Komuna e Rahovecit
3624 Rasim Fazliu Asambleist Komuna e Rahovecit
3625 Marigona Berisha Asambleiste Komuna e Rahovecit
3626 Ramadan Kadiri Zyrtar i lart pr financa planifikues i buxhetit Komuna e Rahovecit
3627 Mirjeta Krasniqi Asambleiste Komuna e Rahovecit
3628 Fatmir Iska Asambleist Komuna e Rahovecit
3629 Afrim Limani Asambleist Komuna e Rahovecit
3630 Perparim Krasniqi Asambleist Komuna e Rahovecit
3631 Artan Zenuni Asambleist Komuna e Rahovecit
3632 Beatrisa Demiri Asambleiste Komuna e Rahovecit
3633 Kadri Dellova Asambleist Komuna e Rahovecit
3634 Xhihad Vuqiterna Asambleist Komuna e Rahovecit
3635 Qazim Qeska Asambleist Komuna e Rahovecit
Asambleist dhe Antar I bordit t ndermarrjes
3636 Ejup Kabashi publike t Ekoregjionit Komuna e Rahovecit
3637 Rexhep Oruqi Asambleist Komuna e Rahovecit
3638 Lirih Berisha Asambleist Komuna e Rahovecit
3639 Astrit Thaqi Asambleist Komuna e Rahovecit
3640 Florida Krasniqi Asambleiste Komuna e Rahovecit
3641 Erlira Mullabazi Asambleiste Komuna e Rahovecit
3642 Elvedina Cana Asambleiste Komuna e Rahovecit
3643 Besnik Hoti Asambleist Komuna e Rahovecit
3644 Florije Boshnjaku Asambleiste Komuna e Rahovecit
3645 Rukije Krasniqi Asambleiste Komuna e Rahovecit
3646 Qendresa Kryeziu Asambleiste Komuna e Rahovecit
3647 Sinan Bajraktari Asambleist Komuna e Rahovecit
3648 Selim Duraku Asambleist Komuna e Rahovecit
3649 Hysni gashi Asambleist Komuna e Rahovecit
3650 Luljeta Kadiri Asambleiste Komuna e Rahovecit
3651 Azbi Gashi Asambleist Komuna e Rahovecit
3652 Minavere Hoti Asambleiste Komuna e Rahovecit

3653 Sinan Ejupi Asambleist Komuna e Rahovecit


3654 Bahtjar Hoti Asambleist Komuna e Rahovecit

3655 Shemsedin Popaj Drejtor I QKMF-s n Rahovec Komuna e Rahovecit


3656 Gardalin Shtavica Drejtor (I sapo emruar) Komuna e Rahovecit
3657 Ibrahim Qmenga Drejtor I Stacionit te Autobusave Rahovec Komuna e Rahovecit
3658 Gradimir Miki predsednik optine Komuna e Ranillukut

3659 Vladica Aritonovi zamenik predsednika optine Komuna e Ranillukut


3660 Saa Aleksi predsedavajui SO Komuna e Ranillukut
3661 Milo Tomi direktor opte administracije Komuna e Ranillukut
3662 Davor Petkovi direktor obrazovanja i zdravstva Komuna e Ranillukut

3663 Xhavit Krasniqi direktor budeta i finansija Komuna e Ranillukut

3664 Milutin Popovi direktor katastra i urbanizma Komuna e Ranillukut


3665 Ivan Janiijevi direktor javnih usluga Komuna e Ranillukut
3666 Ivan Deni direktor umarstva i poljoprivrede Komuna e Ranillukut
3667 Sran Dimitrijevi ef kabineta Komuna e Ranillukut
3668 Naim Behluli direktor jedinice unutranje revizije Komuna e Ranillukut
3669 Gradimir orevi menader javnih nabavki Komuna e Ranillukut
3670 Negovan Simonovi ef budeta Komuna e Ranillukut
3671 Negovan Anti ef inspekcije Komuna e Ranillukut
3672 Ana Naskovi lan komiteta Komuna e Ranillukut
3673 Bekim Raiti lan komiteta Komuna e Ranillukut
3674 Bojan Stamenkovi Delegat Komuna e Ranillukut
3675 Branko Simi delegat Komuna e Ranillukut
3676 Dejan Jovanovi Delegat Komuna e Ranillukut
3677 Dragan Filipovi Delegat Komuna e Ranillukut
3678 Dragana orevi Delegat Komuna e Ranillukut
3679 Fatmir Maloku lan komiteta Komuna e Ranillukut
3680 Ivan Cvetkovi Delegat Komuna e Ranillukut
3681 Jelena Mitrovi Delegat Komuna e Ranillukut
3682 Neboja orevi Delegat Komuna e Ranillukut
3683 emalj Dubova lan komiteta Komuna e Ranillukut
3684 Radojica oki Delegat Komuna e Ranillukut
3685 Sanja orevi Delegat Komuna e Ranillukut
3686 Slaana Jaimovi Delegat Komuna e Ranillukut
3687 Sneana Risti lan komiteta Komuna e Ranillukut
3688 Sran Trajkovi Delegat Komuna e Ranillukut
3689 Violeta Vasi Delegat Komuna e Ranillukut
3690 Devahire Dubova lan komiteta Komuna e Ranillukut
3691 ivko Stankovi Delegat Komuna e Ranillukut
3692 Bratislav Nikolic Gradonacelnik Opstine Komuna e Shtrpcs
3693 Ivica Tanasijevic Podpresednik Opstine Komuna e Shtrpcs
3694 Beqir Fejzullahu Podpresednik Opstine Komuna e Shtrpcs
3695 Dusan Krstic Savetnik Gradonacelnika Komuna e Shtrpcs
3696 Danijel Vuksanovic Direktor Finansija Komuna e Shtrpcs
3697 Jasmina Jovanovic Sef Finansija Komuna e Shtrpcs
3698 Krunislav Zdravkovic Sef Prokuracije Komuna e Shtrpcs
3699 Havzi Ahmeti Direktor Administracije Komuna e Shtrpcs
3700 Fikri Hasani Direktor Katastra Komuna e Shtrpcs
3701 Milos Djukic Direktor Ekonomskog Razvoja Komuna e Shtrpcs
3702 Goran Nikolcevic Revizor Opstine Komuna e Shtrpcs
3703 Dimitrije Racicevic Direktor Urbanizma Komuna e Shtrpcs
3704 Marjan Spasic Direktor Obrazovanja Komuna e Shtrpcs
3705 Sabri Murseli Direktor Zdravstva Komuna e Shtrpcs
3706 Sinisa Buduric Direktor za Emergenciju Komuna e Shtrpcs
3707 Predrag Grbic Predsednik Skupstine Opstine Komuna e Shtrpcs
3708 Bekim Avdiu Podpresednik Skupstine Opstine Komuna e Shtrpcs
3709 Adifete Mullaku Odbornik Komuna e Shtrpcs
3710 Hamdi Haliti Odbornik Komuna e Shtrpcs
3711 Ali Halimi Odbornik Komuna e Shtrpcs
3712 Ana Milosavljevic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3713 Radojka Repinovic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3714 Srdjan Kostic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3715 Dragomir Stanisavljevic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3716 Sasa Canacevic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3717 Stojan Stanojkovic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3718 Nenad Filipovic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3719 Biljana Kuzmanovic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3720 Bosiljka Stojanovic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3721 Marjan Djordjevic Odbornik Komuna e Shtrpcs
3722 Naim Ismajli Kryetar Komune Komuna e Shtimes
3723 Fatmir Rashiti Nnkryetar Komune Komuna e Shtimes
Drejtor i Drejtoris pr Administrat t
3724 Ekrem Reica Prgjithshme Komuna e Shtimes
3725 Sabri erkini Drejtor i Drejtoris pr Zhvillim Ekonomik Komuna e Shtimes
DrejtoriI Drejtoris pr Planifikim Urban, Kadastr
3726 Mehdi Salihu dhe Gjeodezi Komuna e Shtimes
Drejtoresh e Drejtoris pr Kultur, Rini dhe
3727 Fatmire Ferati Sport Komuna e Shtimes
3728 Hajrullah Ademaj Drejtoesh e Drejtoris pr Arsim Komuna e Shtimes
3729 Ardian Rama-Gashi Drejtor pr Shrbime Publike Komuna e Shtimes
3730 Jetush Rrafshi ZKF Komuna e Shtimes
3731 Fatmir Emini Auditor i Brendshem Komuna e Shtimes
3732 Muhadin Halili Menagjer I Prokurimit Komuna e Shtimes
3733 Musa Baftiu Drejtor i Drejtoris pr Shndetsi Komuna e Shtimes
3734 Rrahman Jakupi Kryesues i Kuvendit Komunal Komuna e Shtimes
3735 Jakup Ismajli Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3736 Shefki Dauti Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3737 Perparim Ramusa Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3738 Osman Ismajli Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3739 Behram Gashi Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3740 Arbresha Syla Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3741 Medina Brahaj Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3742 Agime Roshaj Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3743 Visar Shabani Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3744 Fatmir Zymeri Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3745 Selim Shabani Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3746 Kadri Emini Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3747 Miradie Halimi Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3748 Imrije Sadriu Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3749 Labinot Beqa Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3750 Yllk Fejzullahu Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3751 Isak Muslija Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3752 Nora Aliu Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3753 Rexhep Gashi Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3754 Muhamet Ademaj Delegat I Kuvendit Komuna e Shtimes
3755 Sami Lushtaku Kryetar I Komunes Komuna e Skenderajit
3756 Fadil Nura Nenkryetar Komuna e Skenderajit
3757 Hidajete Beqiri Drejtor I Nj.Auditimit te Brendshm Komuna e Skenderajit
3758 Alberta Gjinofci Drejtoresh e Administrates Komuna e Skenderajit
3759 Ismet Aliu Drejtor pr Ekonomi Financa dhe Zhvillim Komuna e Skenderajit
3760 Lulzim Kadriu Drejtor I Gjeodezi Kadaster dhe Pron. Komuna e Skenderajit
3761 Hasan Shala Drejtor I Urbanizmit Komuna e Skenderajit
3762 Enver Gashi Drejtor I Shendtesis dhe Mirqenie Sociale Komuna e Skenderajit
3763 Hajriz Koca Drejtor pr Kultur Rini dhe Sport Komuna e Skenderajit
3764 Jashar Lushtaku Drejtor pr Arsim Komuna e Skenderajit
3765 Musa Lushtaku Drejtor pr Bujqesi,Pylltari dhe Zhvillim Komuna e Skenderajit
3766 Halim Gecaj Drejtor pr Sherbime Publike Komuna e Skenderajit
3767 Haxhi Bejta Shef I Zyres Prokurimit Komuna e Skenderajit
3768 Valon Haliti Shef I sektorit pr Inspekcion Komuna e Skenderajit
3769 Ismet Salihu Kryesues I Kuvendit Komunal Komuna e Skenderajit
3770 Ajnishahe Halimi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3771 Albana Abazi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3772 Albert Rexhepi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3773 Ardita Nura Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3774 Basri Jasahri Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3775 Bek Hylenaj Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3776 Berat Dajaku Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3777 Blerta Januzi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3778 Cen Behrami Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3779 Ferdane Beqiri Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3780 Fisnik Kajtazi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3781 Gani Haliti Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3782 Jetullah Geci Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3783 Latif Smakiqi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3784 Lumnije Shaqiri Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3785 Miftar Ramadani Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit


3786 Mirel Qitaku Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3787 Musaj Hajdari Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit


3788 Qazim Xani Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit
3789 Ramiz Polaci Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3790 Rasim Shala Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit


3791 Ruzhdi Koca Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3792 Shahin Tahiri Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3793 Shemsi Maksuti Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3794 Shpresa Miftaraj Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3795 Shpresa Veliqi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3796 Syl Dervishaj Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3797 Sylejman Haxha Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit


3798 Ukshin Lushtaku Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3799 Afrim Gashi Antar i Asambles Komunale Komuna e Skenderajit

3800 Sali Asllanaj Kryetar i Komuns Komuna e Suharekes

3801 Rexhep Kui Nnkryetar I komuns Komuna e Suharekes


3802 Nexhet Ramadani Drejtor pr Shrbime publike dhe emergjenc Komuna e Suharekes

3803 Nazim Elshani Drejtor i Administrates Komuna e Suharekes

3804 Bexhet Kuqi Drejtor per Ekonomi Buxhet dhe Financa Komuna e Suharekes

3805 Sherif Berisha Drejtor per Arsim Komuna e Suharekes

3806 Frashr Behluli Drejtor per Shendetesi dhe Mireqenie Sociale Komuna e Suharekes

3807 Kushtrim Kicaj Drejtor per Urbanizem Planifikim dhe Mjedis Komuna e Suharekes

3808 Xhemajl Kabashaj Drejtor per Planifikim Zhvillim dhe Pylltari Komuna e Suharekes

3809 Rraif Fetiu Drejtor per Inspekcion Komuna e Suharekes

3810 Nuhi Llugaxhiu Drejtor per Kulture Rini dhe Sport Komuna e Suharekes
Drejtor per Sherbime Pronesore-Juridike dhe
3811 Sylejman Hoxha Kadaster Komuna e Suharekes

3812 Refki Gega Delegat i Asamblese - Kryesues Komuna e Suharekes

3813 Ardian Shala Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes

3814 Gzim Kryeziu Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes


3815 Shefket Kolgeci Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3816 Xhavit Bytyqi Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3817 Violeta Zeqiraj Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes

3818 Halil Morina Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes

3819 Avdyl Sopaj Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes


3820 Hidajete Haliti Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes
3821 Florije Bytyqi Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes
3822 Elmaze Bytyqi Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes
3823 Sadik Maloku Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3824 Agim Bujari Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3825 Jemin Zeqiri Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes

3826 Alush Shala Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes


3827 Florije Bytyqi Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes
3828 Elmaze Kabashi Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes

3829 Behare Sopa Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes

3830 Arian Zenelaj Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes


3831 Reshat Selimaj Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3832 Ardian Kotorri Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3833 Rexhep Morina Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3834 Pal Baftiaj Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes

3835 Besim Kui Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes


3836 Nadire Hoxha Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes
3837 Bexhet Kui Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3838 Leonard Shala Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes
3839 Zane Basha Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes

3840 Bajram Trshani Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes

3841 Naim Zenelaj Delegat i Asamblese Komuna e Suharekes


3842 Albane Ndreca Delegate e Asamblese Komuna e Suharekes
3843 Ragip Kabashi Udhheqes i Njsis s Auditimit t Brendshm Komuna e Suharekes

3844 Bujar Kui Shef i zyres t prokurimit Komuna e Suharekes

3845 Adem Kadolli Shef i Inspekcionit-Inspektor Sanitar Komuna e Suharekes


3846 Agim Bylugbashi Shef i Sektorit t Financave Komuna e Suharekes
3847 Ismajl Bytyqi Menaxher i Sektorit t Tatimit n Pron Komuna e Suharekes
3848 Fadil Hoxha Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Suharekes
3849 Halit Elshani Kryeshef Ekzekutiv I NPL STACIONI I AUTOBUSAVE Komuna e Suharekes
3850 Jakup Berisha Antar i Bordit t drejtorve Komuna e Suharekes
3851 Xhelal Qelaj Antar i Bordit t drejtorve Komuna e Suharekes
3852 Bahrije Kokollari Antare e Bordit t drejtorve Komuna e Suharekes
Zyrtar Kryesor Financiar i NPL STACIONI I
3853 Sejdi Sylaj AUTOBUSAVE Komuna e Suharekes
Sekretare e pergjitheshme e NPL STACIONI I
3854 Qendresa Kadolli AUTOBUSAVE Komuna e Suharekes
3855 Sokol Haliti Kryetar i Komunes Komuna e Vitis
3856 Hasan Aliu Nnkryetar i Komunes Komuna e Vitis
3857 Naim Pira Kryesues i Kuvendit Komuna e Vitis
3858 Isak Sadiku Drejtor Komuna e Vitis
3859 Qahil Sahiti Drejtor Komuna e Vitis
3860 Basri Aliu Drejtor Komuna e Vitis
3861 Nexhmedin Jakupi Drejtor Komuna e Vitis
3862 Ibrahim Rama Drejtor Komuna e Vitis
3863 Ajet Sallahu Drejtor Komuna e Vitis

3864 Fatbardha Emini Drejtor Komuna e Vitis


3865 Kaltrina Sylejmani Drejtor Komuna e Vitis
3866 Skender Ahmeti Ushtrues i Drejtorit Komuna e Vitis

3867 Veton Ademi Drejtor Komuna e Vitis

3868 Fevzi Mehmeti Drejtor i Auditimit Komuna e Vitis


3869 Sami Demelezi Kshilltar Komuna e Vitis
3870 Zekirja Zuka Kshilltar Komuna e Vitis
3871 Nexhat Aliu Kshilltar Komuna e Vitis
3872 Xhilsime Qamili Kshilltar Komuna e Vitis

3873 Ali Bajrami Kshilltar Komuna e Vitis


3874 Adnan Imeri Kshilltar Komuna e Vitis
3875 Arbresha Ibrahimi Kshilltar Komuna e Vitis
3876 Samet Idrizi Kshilltar Komuna e Vitis
3877 Selvije Rexhepi Kshilltar Komuna e Vitis
3878 Vehbi Rama Kshilltar Komuna e Vitis

3879 Mirlinda Sadiku Kshilltar Komuna e Vitis

3880 Nuredin Lutfiu Kshilltar Komuna e Vitis

3881 Ajtene Frangu Kshilltar Komuna e Vitis

3882 Bislim Bislimaj Kshilltar Komuna e Vitis


3883 Sejdi Emini Kshilltar Komuna e Vitis

3884 Baki Nebihu Kshilltar Komuna e Vitis

3885 Majlinda Ostergllava Kshilltar Komuna e Vitis

3886 Besjana Rexhepi Kshilltar Komuna e Vitis

3887 Ekrem Abazi Kshilltar Komuna e Vitis

3888 Taip Alidema Kshilltar Komuna e Vitis

3889 Hyse Rama Kshilltar Komuna e Vitis


3890 Vjollca Halili Kadolli Kshilltar Komuna e Vitis
3891 Vjollca Sylejmani Kshilltar Komuna e Vitis
3892 Visar Demiri Kshilltar Komuna e Vitis
3893 Bekim Azizi Kshilltar Komuna e Vitis
3894 Daut Gjemajli Kshilltar Komuna e Vitis
3895 Berat Zuka Zyrtar kryesor financiar Komuna e Vitis
3896 Fadil Abazi Udhheqes I prokurimit Komuna e Vitis
3897 Elmaz Zeqiri Auditor i mbrendeshem Komuna e Vitis
3898 Bajram Mulaku Kryetar I komuns Komuna e Vushtrris
3899 Dibran Prquku Nnkryetar I komuns Komuna e Vushtrris
3900 Xhevrije Rama Drejtore pr administrat Komuna e Vushtrris
3901 Gani Imeri Drejtor pr shrbime publike Komuna e Vushtrris
3902 Nezir Klinaku Drejtor pr mbrojtje dhe shptim Komuna e Vushtrris
3903 Shpresa Rama Drejtore pr kultur rini sport Komuna e Vushtrris
3904 Fadil Muzaqi Drejtor pr prokurim Komuna e Vushtrris
3905 Musaj Trbunja Drejtor pr arsim Komuna e Vushtrris
3906 Abdullah Klinaku Drejtor pr shndetsi Komuna e Vushtrris

3907 Isuf Jashari Drejtor pr buxhet dhe financa Komuna e Vushtrris


3908 Gzim Sarai Drejtor pr inspekcion Komuna e Vushtrris
3909 Sami Istrefi Drejtor pr urbanizm Komuna e Vushtrris
3910 Bedri Dobra Drejtor pr Gjeodezi Kadastr Komuna e Vushtrris
3911 Arta Haxhaj Drejtore pr ekonomi bujqsi Komuna e Vushtrris
3912 Bedredin Mulaku Drejtor I auditimit Komuna e Vushtrris
3913 Fadil Gashi Auditor I brendshm Komuna e Vushtrris

3914 Abit Abiti Zyrtar kryesor financiar Komuna e Vushtrris


3915 Shptim Zhegrova Kryesues I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3916 Agim Bregaj Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3917 Agron Prquku Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3918 Ali Januzi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3919 Arta Ismajli Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3920 Bahrije Pllana Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3921 Ergin Sunguri Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris

3922 Adnan Klinaku Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris


3923 Fakete Dushi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3924 Fatime Haziri Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3925 Habib Mustafa Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3926 Habibe Grxhaliu Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3927 Hysni Grguri Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3928 Ilmi Azemi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3929 Isa Hajrizi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3930 Mehmet Selaci Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3931 Mejreme Ismajli Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3932 Melihate Basholli-Latifi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3933 Mentor Ferizi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3934 Mirjeta Salihu Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3935 Muharrem Shabani Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3936 Myrvete Hetemi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3937 Qerim Selimi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3938 Rrahim Ajeti Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3939 Sabri Ferati Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3940 Safet Idrizi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3941 Safet Osmani Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3942 Selim Rrustemi Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3943 Selvete Sholla Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris

3944 Shaban Beka Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris


3945 Shklzen Feka Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3946 Suzana Syla Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3947 Tasim Gubetini Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3948 Xhevahire Selmani Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3949 Zoran Rakic Antar I kuvendit komunal Komuna e Vushtrris
3950 Nemanja Jaki Predsedavajui Skuptine Komuna e Zubin Potokut
3951 Sefer Veseli Zamenik predsedavajueg Skuptine Komuna e Zubin Potokut
3952 Stanija Kompirovi Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3953 Dejan Veselinovi Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3954 Dejan Radojkovi Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3955 Zoran Utvi Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3956 Ukshin Veseli Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3957 Daliborka Raki Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3958 Dobrivoje Velimirovi Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3959 Ariana Hasani Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3960 Sran Vuini Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3961 Nataa Trifunovi Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3962 Uro Boovi Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3963 Mihajlo Milosavljevi Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3964 Jovica Vukovi Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3965 Danijela Janiijevi Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3966 Hysen Mehmeti lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3967 Zenel Jakupi lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3968 Dragia Jovanovi Odbornik, lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3969 Milo Perovi Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3970 Igor Ivkovi Odbornik Komuna e Zubin Potokut
3971 Slavia Tomovi lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3972 Rizah Selimi lan komiteta Komuna e Zubin Potokut
3973 Sinan Deliu lan komiteta Komuna e Zubin Potokut

3974 Stevan Vulovi Gradonaelnik Komuna e Zubin Potokut


3975 Latinka Utvi Zamenik gradonaelnika Komuna e Zubin Potokut
3976 Agim Hasani Zamenik gradonaelnika Komuna e Zubin Potokut
3977 Katica Radomirovi Direktor finansija Komuna e Zubin Potokut
3978 Radojko Vlakovi Direktor javnih nabavki Komuna e Zubin Potokut
3979 Dejan Radojkovi Direktor optinske administracije Komuna e Zubin Potokut
3980 Berat Rukiqi Bordi i Drejtoreve - drejtor jo-ekzekutiv Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3981 Pranvera Dobruna-Kryeziu Bordi i Drejtoreve - drejtor jo-ekzekutiv Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3982 Haki Mjeku Bordi i Drejtoreve - drejtor jo-ekzekutiv Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3983 Enver Muli Bordi i Drejtoreve - drejtor jo-ekzekutiv Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3984 Burim Leci Bordi i Drejtoreve - drejtor jo-ekzekutiv Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3985 Ranko Makiq Bordi i Drejtoreve - drejtor jo-ekzekutiv Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3986 Arben Gjukaj Drejtor Menaxhues Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3987 Salih Bytyqi Drejtor Ekzekutiv Financiar Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3988 Nexhat Podrimaj Kshilltar i Prgjithshm/Sekretar i Korporats Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK

3989 Njazi Thai Drejtor Operativ Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK

3990 Adil Januzi Drejtor ekzektuiv i prodhimit te Qymyrit Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK

3991 Hamdi Gashi Drejtor ekzekutiv i Termocentralit Kosova A Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK

3992 Luigj Imeri Drejtor ekzekutiv i Termocentralit Kosova B Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3993 Edmond Nulleshi Drejtor ekzekutiv i Shrbimeve et Korporates Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3994 Ndue Nikaj (ud) Zyrtar i Auditimit te Brendshm Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3995 Fatos Xhelili Drejtor i zyrs ekz. pr prputhshmri IO Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3996 Isak Kerolli Zyrtar i Prokurimit Korporata Elektroenergjetike e Kosovs-KEK
3997 Mustaf Hasani Kryeshef Ekzekutiv Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
3998 Drita Konxheli Kryesuese e Bordit t Drejtorve Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
3999 Anita Cucoviq Antare e Bordit t Drejtorve Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4000 Nebih Zariqi Antar i Bordit t Drejtorve Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4001 Gani Jashari Antar i Bordit t Drejtorve Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4002 Musa Misini Antar i Bordit t Drejtorve Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4003 Afrim Prekazi Antar i Bordit t Drejtorve Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4004 Kadri Kadriu Zvends Kryeshefi Ekzekutiv Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4005 Nebih Haziri Zyrtar i Lart Financiar dhe i Trezorit Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4006 Shaqir Rexhepi Zyrtar i Auditimit t Brendshm Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4007 Visar Hoxha Sekretar i Kompanis Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
Drejtori i Departamentit t Operimit t
4008 Besim Grxhaliu Transmisionit Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4009 Sabri Musiqi Drejtori i Departamentit t Operimit t Sistemit Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4010 Skender Gjonbalaj Drejtor i Departamentit t Operimit t Tregut Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT

4011 Jusuf Imeri Drejtor i Departamentit t Burimeve Njerzore Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT

4012 Resmije Ahma Drejtori i Departamentit Ligjor & Rregullativs Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT

4013 Abdulsatar Ibrahimi Drejtori i Departamentit t Prokurimit Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
Drejtori i Departamentit t Menaxhimin e
4014 Ilir Shala Projekteve Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut - KOSTT
4015 Halit Isufi Kryesues i Bordit te Drejtorve Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4016 Mejdi Xhokli Antar i Bordit te Drejtorve Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4017 Rushan Ceka Antar i Bordit te Drejtorve Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4018 Hysen Fazliu Antar i Bordit te Drejtorve Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4019 Metie Jashari Antare e Bordit te Drejtorve Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4020 Branislav Nikolliq Antar i Bordit te Drejtorve Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4021 Sejdi Hoxha Kryeshef Ekzekutiv Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4022 Shefqet Avdija zv. Kryeshef Ekzekutiv Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4023 Behxhet Maliqi Zyrtar Kryesor i Financave dhe Thesarit Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4024 Blerim Krasniqi Zyrtar i Auditimit te Brendshm Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4025 Argjent Sefa Kshilltar i Prgjithshm / Sekretar i Korporats Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4026 Hasim Krasniqi Zyrtar kryesor i Prokurimit Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4027 Xhevdet Smakiqi Drejtor i Drejtoris pr shtje Legale Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4028 Burim Geci Drejtor i Operativs Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4029 Gazmend Isufi Drejtor i Depar. t Kontr. t Brendshm ZKE Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4030 Xhyljeta Izmaku Rama Drejtoresh pr RNJ dhe Administrat Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4031 Faton Thaqi Drejtor pr Shitje dhe Marketing Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4032 Naser Krasniqi Drejtor i Inspektoratit Financiar Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4033 Faton Thaqi Shef i Njsive Mbshtetse Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4034 Ragip Zogiani Menaxher pr TI dhe SI Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4035 Nagjije Zejnullahu Menaxhere e Marketingut Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4036 Rifat Alaj Menaxher i Qendrs Transite Postare Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs

Menaxher i Departamentit t Shrbimeve


4037 Sabit Vokshi Financiare Jo Bankare. Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4038 Gani Sylaj Drejtor i BteD Telekomi I Kosovs
4039 Rexh Gjonbalaj Drejtor i BteD Telekomi I Kosovs
4040 Suzana Anelkovi Drejtor i BteD Telekomi I Kosovs
4041 Afrim Loku Drejtor i BteD Telekomi I Kosovs
4042 Naim Hyseni Drejtor i BteD Telekomi I Kosovs
4043 Bislim Zogaj Drejtor i BteD Telekomi I Kosovs
4044 Nuredin Krasniqi Zyrtar Kryesor i Financave dhe Thesarit Telekomi I Kosovs
4045 Arian Gashi Kshilltar i Prgjithshm / Sekretar i Korporats Telekomi I Kosovs
4046 Fatmir Gjonbalaj Zyrtar Kryesor i Prokurimit Telekomi I Kosovs
4047 Gzim Pajaziti Zyrtar i Auditimit te Brendshem Telekomi I Kosovs
4048 Arben Shabani Drejtor i Marketingut Telekomi I Kosovs
4049 Sebahedin Ramaxhiku Drejtor pr pun t Koorporats Telekomi I Kosovs
4050 Mehdi Latifaj Drejtor Teknik Telekomi I Kosovs
4051 Kujtim Gervalla Drejtor i Burimeve Njerezore&Administrate Telekomi I Kosovs
4052 Driton Halili Drejtor i Shitjes Telekomi I Kosovs
4053 Agron Mustafa Kryeshef Ekzekutiv Telekomi I Kosovs
4054 Sadik KRYEZIU Kryesues i Bordit t Drejtorve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4055 Naim GASHI Antar i Bordit t Drejtorve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS

4056 Labinot HALILAJ Antar i Bordit t Drejtorve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS


4057 Bujar HASIMI Antar i Bordit t Drejtorve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS

4058 Bastri SALLAHU Antar i Bordit t Drejtorve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS

4059 Mustafa MUSTAFA Antar i Bordit t Drejtorve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS

4060 Gelor SHALA Kryeshef Ekzekutiv HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS

4061 Liridon RESTELICA Zv. Kryeshef Ekzekutiv HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS


4062 Zair IMERI Zyrtar Kryesor Financiar dhe i Thesarit HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4063 Remzi JASHARI Zyrtar i Lart i Auditimit t Brendshm HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4064 Afrim KULETA Sekretar i Bordit t Drejtorve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4065 Burim ZEKAJ Drejtor i Departamentit t Prokurimit HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4066 Besfort METAJ Drejtor i Departamentit t Administrats HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4067 Petrit OLLURI Drejtor i Departamentit t Operimeve HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4068 Liridon DRENICA Drejtor i Departamentit pr Zhvillimin e Biznesit HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4069 Isa DERGUTI Menaxher i Kontabilitetit HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4070 Besarta RRAHMANI Menaxhere e Financave HEKURUDHAT E KOSOVS-TRAINKOS
4071 Enver Aruqaj Kryesues i Bordit t Drejtorve Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4072 Fllnza Xhelili Antare e Bordit t Drejtorve Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4073 Nijazi Selmani Antar i Bordit t Drejtorve Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4074 Nexhat Dedia Antar i Bordit t Drejtorve Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4075 Milazim Bytyi Antar i Bordit t Drejtorve Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4076 Milos Dimic Antar i Bordit t Drejtorve Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4077 Agron Thai Kryeshef Ekzekutiv Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4078 Zymer Zekaj Zyrtar Kryesor Financiar Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4079 Xhevat Ramosaj Zvnds Kryeshef Ekzekutiv Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4080 Avni Murati Auditor i Brendshm Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4081 Arsim Deliu Sekretar i Korporats / Kshilltar i Prgjithshm Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4082 Sabit Thai Drejtor i Departamentit t Komunikacionit Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4083 Nexhmi Rama Drejtor i Mirmbajtjes s Linjave Hekurudhore Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4084 Vehbi Maloku Drejtor i Veprimtaris Elektroteknike Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4085 Valdrin Kasumaj Drejtor pr Planifikim dhe Zhvillim Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4086 Amir Morina Menaxher Financiar Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4087 Bajram Alijaj Drejtor i Departamentit t Prokurimit Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4088 Naser Hoti Drejtor i Departamentit t Administrats Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"
4089 Rrahim Trnava Drejtor pr shtje ligjore, pron dhe standarte Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4090 Refet itaku Drejtor pr Marrdhnie me Publikun dhe IT Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov Sh.A "INFRAKOS"

4091 Bahri Nuredini Kryshef Ekzekutiv Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4092 Valmir Hylenaj Sekretar Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4093 Lorik Abdullahu Drejtor I Dep, Menagjimit te trafikut Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4094 Driton Mehaj Drejtor I Dep, teknik Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4095 Armend Verbovci Drejtor I siguris,cilsis dhe sigurimit Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"
4096 Merita Makolli Drejtor I Trajnimit dhe zhvillimit Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4097 Valon Grabovci Drejtor financave Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4098 Shemsi Jashari Drejtor I shrbimeve t prbashkta Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4099 Shkelzen Halili Drejtor I Prokurimit Airoporti Nderkombetar I Prishtines "Adem Jashari"

4100 Lundrim Camaj Kryesues i Bordit t Drejtoreve Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4101 Xhavit Hasani Antar i Bordit t Drejtoreve Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4102 Hafiz Krasniqi Antar i Bordit t Drejtoreve Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A
4103 Goran Lazi Antar i Bordit t Drejtoreve Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4104 Nexhat Berisha Antar i Bordit t Drejtoreve Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4105 Gazmend Bytyi Antar i Bordit t Drejtoreve Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4106 Abdullah Haxhiu Kryeshef Ekzekutiv Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4107 Bahtir Osmani Zyrtar Kryesor Financir dhe Thesarit Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4108 Labinot Smakaj Kshilltar i Prgjithshem/Sekretar Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4109 Mehmet Tinova Menaxher i Prokurimit Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A
4110 Abit Aliu Drejtor i Operativs Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4111 Blerina Uka-Bullatovci Drejtor i Administrats Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4112 Haki Zaberrgja Auditor i Brendshm Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov SH.A

4113 Fatos Sahiti Kryesus I Bordit t Drejtorve Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4114 Imer Hamiti Antar i Bordit t Drejtorve Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4115 Albione Maloku Antare e Bordit t Drejtorve Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4116 Bashkim Shabani Antar iBordit t Drejtorve Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.
4117 Mergim Lushtaku Antar i Bordit t Drejtorve Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4118 Bajram Jashari Sekretar i Ndermarrjes Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4119 Osman Kozmaqi Drejtor i Administrats Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4120 Arbror Prekazi Drejtor Teknik Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4121 Deme Abazi Drejtor I Ujitjes Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4122 Bahri Hyseni Auditor i Brendshm Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4123 Sheremet Smakolli Dretor I Financav Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.
4124 Lutfi Jusufi Drejtor pr Planifikim dhe Zhvillim Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4125 Ferki Hadja Drejtor i Prokurimit Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.

4126 Beq Hadergjonaj Drejtor I Bordit KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4127 Naim Tahiri Antar I Bordit KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4128 Bek Malushi Antar I Bordit KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4129 Dem eta Antar I Bordit KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4130 Ali Gacaferi Antar I Bordit KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4131 Milazim Shatri Kryeshef Ekzekutiv KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4132 Leonora Bajraktari Zyrtare Kryesore Financiare KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4133 Mjellma Vokshi Auditore e Brendshme KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4134 Labinot Osmanaj Sekretar KRU"Drini I Bardh"Sha Pej

4135 Pal Gjuraj Kryesues i Bordit te Drejtoreve KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove
4136 Ismet Neziraj Drejtor i Bordit KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

4137 Rrustem Thaqi Drejtor i Bordit KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

4138 Fadil Kabashi Drejtor i Bordit KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

4139 Faredin Krasniqi Drejtor i Bordit KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

4140 Muharrem Jupa Drejtor i Bordit KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

4141 Jahja Kadrija Kryshef Ekzekutiv KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

4142 Luljeta Morina Zyrtare kryesore financiare KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

4143 Fidan Qufaj Auditor i brendshem KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

Emrulla Zejneli Zyrtar i prokurimit


4144 KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove

Keshilltare e pergjithshme -Sekretare e


Lumnije Kpuska
Kompanis
4145 KRU RADONIQI-DUKAGJINI SH.A ne Gjakove
Amir Gashi Kryesues i Bordit
4146 KUR PRISHTINA SH.A

Shuajb Mehmeti Drejtor Jo Ekzekutiv


4147 KUR PRISHTINA SH.A

4148 Ilir Rexhepi Drejtor Jo Ekzekutiv KUR PRISHTINA SH.A

4149 Hasan Zeqiri Drejtor Jo Ekzekutiv KUR PRISHTINA SH.A

4150 Ardian Syla Drejtor Jo Ekzekutiv KUR PRISHTINA SH.A

4151 Driton Grxhaliu Drejtor Jo Ekzekutiv KUR PRISHTINA SH.A


Drejtor Ekzekutiv (I shkarkuar me date
4152 Gjelosh Vataj 08.03.2016) KUR PRISHTINA SH.A
Zyrtar Kryesor Financiar (I shkarkuar me date
4153 Selatin Retkoceri 08.03.2016) KUR PRISHTINA SH.A

4154 Salih Gjonbalaj Sekretar i Kompanis KUR PRISHTINA SH.A

4155 Gjelosh Gojani Zyrtar i Auditimit te Brendshm KUR PRISHTINA SH.A

4156 Ilir Abdullahu Drejtor Teknik KUR PRISHTINA SH.A

4157 Avni Gashi Menaxher I Prokurimit KUR PRISHTINA SH.A

4158 Mentor Balaj Auditor KUR PRISHTINA SH.A

4159 Hekuran Niki Auditor KUR PRISHTINA SH.A

4160 Burim Basha Kryesues i Bordit t Drejtorve KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej
4161 Sokol Boqolli Antar i Bordit t Drejtorve KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

4162 Mus Mushkolaj Antar i Bordit t Drejtorve KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

4163 Rasim Mahmutoviq Antar i Bordit t Drejtorve KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

4164 Esat Abdullahi Antar i Bordit t Drejtorve KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

4165 Sknder Veseli Antar i Bordit t Drejtorve KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

4166 Agron Tigani Kryeshef Ekzekutiv KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

Rasim Maloku Zyrtar i Lart Financiar KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej
4167

Vjollca Imami
4168 Sekretare KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

Ragip Shabotiq
4169 Zyrtar i Prokurimit KRU " Hidrodrini" Sh. A. Pej

Regjep Manxhuka Kryesues I Bordit te Drejtoreve KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren


4170

Ylber Kuqi Anetar I Bordit te Drejtoreve KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren


4171

Alban Zulfaj Anetar I Bordit te Drejtoreve KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren


4172

Ramadan Abazi Anetar I Bordit te Drejtoreve KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren


4173

Ridvan Hoxha Anetar I Bordit te Drejtoreve KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren


4174

Reshit Makica Anetar I Bordit te Drejtoreve KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren


4175
Besim Baraliu Kryeshef Ekzekutiv KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren
4176

4177 Liman Gashi Zyrtar Kryesor Financiar KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren

4178 Kadri Zogaj UD-Sekretar I Kompanise KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren

4179 Ymridin Sylejmani Auditor I Brendshem KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren

4180 Lulzim Paarizi Menaxher Teknik KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren

4181 Xhihanmert Kaqamak Zyrtar I Prokurimit KRU"Hidroregjioni Jugor"sh.a, Prizren


4182 Blerim Gerxhaliu Kryesus I BD KRU Mitrovica
4183 Tefik Ujkani Drejtor jo Ekzekutiv KRU Mitrovica
4184 Zuk Beqiri Drejtor jo Ekzekutiv KRU Mitrovica
4185 Burhan Maxhuni Drejtor jo Ekzekutiv KRU Mitrovica
4186 Mimoza Zeqiri Drejtor jo Ekzekutiv KRU Mitrovica
4187 Halil Thaqi Drejtor jo Ekzekutiv KRU Mitrovica
4188 Sami Miftari Kryeshef Ekzekutiv KRU Mitrovica
4189 Muharrem Peci Zv. Kryeshef Ekzekutiv KRU Mitrovica
4190 Zejnullah Meha Sekretar KRU Mitrovica
4191 Vehbi Braha ZKF KRU Mitrovica
4192 Vildane Maloku Auditore e Brendshme KRU Mitrovica
4193 Granit Shala Zyrtar I Prokurimit KRU Mitrovica

4194 Elhame Shefkiu Kryesuese e BD KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4195 Avdyl Hasani Antar i BD KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan


4196 Xhemajl Aliu Antar I BD KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4197 Xheladin Zenuni Antar I BD KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4198 Ali Arifi Antar i BD KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4199 Ariana Pireva Antare e BD KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4200 Muhamed Suliqi Kryeshef Ekzekutiv KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4201 Samet Idrizi Zyrtar I Prokurimit KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4202 Mumin Morina Shef I Operativs KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4203 Agim Sllamniku Sekretar KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4204 Merita Xhelili ZL Financiare KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4205 Seniha Hajrullahu Auditore e brendshme KRU"Hidromorava"Sh.a.Gjilan

4206 Ismet Ahmeti Kryeshef Ekzekutiv KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4207 Fatos Koshi Kryesues Bordi KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4208 Shpat Mejzini Anetar Bordi KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4209 Arbnesha Kuqi Anetar Bordi KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove


4210 Zeqir Fetoshi Anetar Bordi KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4211 Xhevdet Morina Anetar Bordi KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4212 Isuf Asllani Anetar Bordi KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4213 Kastriot Zhaveli Kryezyrtar Financair KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4214 Sihana Asllani Menaxhere Financiare KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4215 Muhamet Lama Zyrtar Larte Prokurimit KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4216 Agron Tafarshiku Menaxher Teknik KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4217 Mehmet Shehu Auditor Brendshem KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4218 Saranda Vehapi Menaxhere Adm/Sekretare KRU"Radoniqi"sh.a-Gjakove

4219 Bekim Jakupi Kryesues i Bordit t Drejtorve N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4220 Hysni Kuka Antar i Bordit t Drejtorve N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4221 Florim Shefqeti Antar i Bordit t Drejtorve N.P "Termokos"Sh.A Prishtin


4222 Ilir Krasniqi Kryetar i komisionit t auditimit N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4223 Naser Canolli Kryeshef Ekzekutiv N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4224 Fdil Berisha Z.K.F.TH N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4225 Xhemajl Makolli Drejtor i Dep.Administrativo-Juridik N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4226 Arsim Fetahu Drejtor i Dep.t Distribuimit N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4227 Gani Kelmendi Drejror i Dep.t Prodhimit-Koogjenerimit N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4228 Raif Vitija Drejtor i Dep.t Furnizimit N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4229 Albulena Gashi Zyrtare pr auditim t brendshme N.P "Termokos"Sh.A Prishtin

4230 Astrit Shyti Zyrtar i Prokurimit N.P "Termokos"Sh.A Prishtin


4231 ADMIR SHALA Kryeshef Ekzekutiv "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4232 MALUSH TULLUMI Kryesues i Bordit t Drejtorve "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4233 NDUE NIKAJ Antar i Bordit t Drejtorve "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4234 ARTAN XERXA Antar i Bordit t Drejtorve "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4235 KUJTIM DINARAMA Antar i Bordit t Drejtorve "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4236 ALBANA SKIVJANI Zyrtare kryesore e Financave dhe Thesarit "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4237 ERZA TULLUMI Sekretare/Kshilltare e Prgjithshme "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4238 SHQIPE BYCI Zyrtare e Prokurimit "NGROHTORJA E QYTETIT " SH.A. GJAKOV

4239 Fisnik Kpuska Kryesues i Bordit Drejtorve KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov

4240 Agon Dobruna Antar jo Ekzekutiv i Bordit KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov


4241 Ardita Rizvanolli Antare jo Ekzekutive e Bordit KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov
Antare Ekzekutive e Bordit -Krye Shefe
4242 Nora Gola Ekzekutive KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov

4243 Kujtim Qela Zyrtar Kryesor Financiar dhe Thesarit KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov

4244 Lorik Lipoveci Kshilltar i Prgjithsh/ Sekretar Korporativ KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov

4245 Bestar Hima Auditor I Brenshm KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov

4246 Ilirjana Efendija Zyrtare e Prokurimit KRM."ABRATI" SH.A. Gjakov

4247 Faruk Lipovica Kryesues I Bordit t Drejtor KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4248 Jahi Sokoli Drejtor Bordi KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4249 Alberton Sahiti Drejtor Bordi KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4250 Agon Sallahu Drejtor Bordi KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4251 Ramadan Osmani Drejtor Bordi KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ


4252 Nazif Asllani Kryeshef Ekzekutiv KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4253 Sylejman Bytyqi ZV. Kryeshef Ekzekutiv KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

Sekretar i Prgjithshm (nga data 29.02.2016


4254 Hajrush Vladi nuk eshte ne kete pozite) KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4255 Shqipe Salihaj Zyrtare Kryesore Financa Thesar KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4256 Emin Plakaj Auditor i Brendshm KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4257 Feim Ibrahimi Zyrtar Prokurimi KRU. "BIFURKACIONI" SHA FERIZAJ

4258 NEXHAT KRYEZIU KRYESHEF EKZEKUTIV Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4259 LAZR NRECAJ KRYESUES I BORDIT T NDRMARRJES Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4260 LIRIDON LATIFAJ ANTAR I BORDIT T NDRMARRJES Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4261 SHQIPE BREZNICA ANTARE E BORDIT T NDRMARRJES Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4262 NiJAZI ISAKU SEKRETAR I NDRMARRJES Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin


4263 BASHKIM BEHA ZYRTAR KRYESOR I THESARIT Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4264 HAJDAR HOXHAJ AUDITOR I MBRENDSHM Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4265 ARJETA QEHAJA ZYRTARE KRYESORE E PROKURIMIT Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4266 ERMIR BUNJAKU UDHHEQS I DEPARTAMENTIT TEKNIK Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4267 VETON GRAJQEVCI UDHHEQS E DEP. T MIRMBAJTJES Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin

4268 ILMI BEQIRI UDHHEQS E DEP. TADMINISTRATS Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin


UDHHEQS I DEPARTAMENTIT T PRONS
4269 XHEVDET SHKRETA DHE QIRAS Ndrmarrja Publike Banesore-Prishtin
4270 AHMET BEKA Kryeshef ekzekutiv N.P.K. " TREGU "
4271 Resmije Salihu Kryesuese e bordit N.P.K. " TREGU "
4272 Adem Fazliu Anetar I bordit N.P.K. " TREGU "
4273 Bahri Dashevci Anetar I bordit N.P.K. " TREGU "
4274 Elmaze Muharremi Anetar I bordit N.P.K. " TREGU "

4275 Feim Salihu Kryeshef Ekzekutiv KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4276 Naser Selmani Drejtor i Bordit KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4277 Sahit Bytyi Drejtor i Bordit KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4278 Adrian Rashiti Drejtor i Bordit KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4279 Faton Grajevci Drejtor i Bordit KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin


4280 Veton Xhigoli Drejtor i Bordit KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4281 Bardhyl Noci Drejtor i Bordit KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4282 Sabri Kadriu Drejtor Financiar KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4283 Hasan Mehmeti Sekretar KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4284 Sadije Fetaj Shefe e Prokurimit KRM "PASTRIMI" sh.a.-Prishtin

4285 Valon Loxhaj Kryetar I Bordit Krm"Ambienti" Sh.A. Pej

4286 Dan Muqkurtaj Antar I Bordit Krm"Ambienti" Sh.A. Pej

4287 Shahin Nimani Antar I Bordit Krm"Ambienti" Sh.A. Pej

4288 Elton Malushaga Antar I Bordit Krm"Ambienti" Sh.A. Pej

4289 Nexhat Abdullahu Kryeshef ekzekutiv Krm"Ambienti" Sh.A. Pej

4290 Haki Mulliqi Sekretar Krm"Ambienti" Sh.A. Pej

4291 Aurora Sinanaj Zyrtar Kryesore Financiare Krm"Ambienti" Sh.A. Pej

4292 Gani Luta Zyrtar I Prokurimit Krm"Ambienti" Sh.A. Pej


4293 Dukagjin Etemi Kryeshef Ekzekutiv Krm"Pastrtia"Sh.a
4294 Sakip Haliti Sekretar Krm"Pastrtia"Sh.a
4295 Ilmi Statovci Kryesues i Bordit Krm"Pastrtia"Sh.a
4296 Skender Hyseni Antar i Bordit Krm"Pastrtia"Sh.a
4297 Ahmet Krasniqi Antar i Bordit Krm"Pastrtia"Sh.a
4298 Ferid Bilalli Antar i Bordit Krm"Pastrtia"Sh.a
4299 Besim Hoxha Auditor i Brendshm Krm"Pastrtia"Sh.a
4300 Rafiz Shabiu Zyrtar i Prokurimit Krm"Pastrtia"Sh.a
4301 Agim Rexhepi Menaxher i Operativs Krm"Pastrtia"Sh.a
4302 Arben Hetemi Zyrtar kryesor pr Financa dhe Thesar Krm"Pastrtia"Sh.a

4303 Hasan Hasani Kryesues I Bordit t Drejtorve K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4304 Muharrem Morina Antar I Bordit t Drejtorve K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4305 Nevzat Kabashi Antar I Bordit t Drejtorve K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4306 Remzi Kololli Antar I Bordit t Drejtorve K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4307 Tafil Krasniqi Antar I Bordit t Drejtorve K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4308 Nehat Basha Kryeshef Ekzekutiv Regjional K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4309 Shkodran Veseli Kryeshef Financiar Regjional K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN
4310 Lulzim Omaj Auditor I Brendshm K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4311 Shaban Veseli Menaxher Operativ Regjional K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4312 Milazim Qovanaj Menaxher I Mardhn. me Klient K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4313 Emrulla Gashi Menaxh.i Bur.Njerzore dhe Jurid. K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4314 Besnik Krasniqi Menaxher Nj.Op. Prizren K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4315 Nuhi Shala Menaxher Nj.Op. Malishev K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4316 Sali Shala Menaxher Nj.Op. Dragash K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4317 Gani Raba Menaxher Nj.Op. Rahovec K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4318 Tahir Kolgeci Menaxher Nj.Op. Suharek K.R.M "EKOREGJION" SH.A PRIZREN

4319 Skender Tahiraj Kryeshef Ekzekutiv KRM Uniteti-Mitrovic


4320 Naxhije Xhema Antare e Bordit t Drejtorve KRM Uniteti-Mitrovic

4321 Remzi Ahmeti Antar i Bordit t Drejtorve KRM Uniteti-Mitrovic

4322 Ilaz Halili Antar i Bordit t Drejtorve KRM Uniteti-Mitrovic

4323 Elmaze Nuhi Sekretare e Kompanis KRM Uniteti-Mitrovic

4324 Qefsere Peci Zyrtare e Prokurimit KRM Uniteti-Mitrovic

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4325 Isak Rakovica Kryeshef Ekzekutiv Prishtin

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4326 Ramadan Cakiqi Zyrtar I Financave dhe I Thesarit Prishtin

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4327 Arton Shabani Auditor I Brendshm Prishtin

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4328 Muhamet Musliu Sekretar-Kshilltar I Prgjitshm Prishtin
Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a
4329 Salih Gashi Menaxher I Prokurimit Prishtin

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4330 Xhemajl Sejdiu Antar I Bordit Prishtin

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4331 Nysret Abdullahu Antar I Bordit Prishtin

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4332 Shefqet Osmani Antar I Bordit Prishtin

Ndrmarrja Publike Komunale "Hortikultura" Sh.a


4333 Valon Hiseni Antar I Bordit Prishtin

4334 Vlora Gojani Kryeshef Ekzekutiv NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.

4335 Agon Dobruna Zyrtar Larte Financiar NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.

4336 Saranda Jusufi Auditor i Brendshm NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.

4337 Brikenda Kryeziu Kryesues Bordit te Drejtoreve NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.


Anetar Bordit te Drejtoreve & Komisionit te
4338 Naser Canolli Auditimit NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.
Anetar Bordit te Drejtoreve & Kryesues
4339 Nora Gola Komisionit te Auditimit NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.

4340 Nuri Bahtiari Anetar Bordit te Drejtoreve NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.


Anetar Bordit te Drejtoreve & Komisionit te
4341 Zenun Shala Auditimit NP "Aeroporti i Gjakovs" Sh.a.
Drejtor I Drejtorise per Shendetesi dhe
4342 Tomislav Stankovic Mireqenie Sociale Komuna e Novobrds

Drejtor I Drejtoratit per Ceshtje


4343 Mehdi Pllashniku Administrative ne ARBK Ministria e Tregtis dhe Industris
Drejtor I Drejtoratit per Akreditim dhe
Zhvillim ne Drejtorine e Pergjithshme te
4344 Ibush Luzha Akreditimi Ministria e Tregtis dhe Industris

Drejtor I Drejtoratit per Standarte dhe


4345 Muhamet Rudari Promovim dhe Integrim ne AKS Ministria e Tregtis dhe Industris

4346 Bardhyl Kadriu Keshilltar Politik (02.03.2016) Ministria e Shndetsis


Keshilltare e Jashtme Politike (Rep. e
4347 Teuta Agai Demjaha Maqedonise) Ministria e Shndetsis
4348 Riza Alihajdaraj Drejtor I Njesise se Auditimit te Bredshem Komuna e Istogut
Udheheqes I Zyres Komunale per Komunitet
4349 Rasim Mahmutoviq dhe Kthim Komuna e Istogut
4350 Ziz Bujupaj Udheheqese e Zyres se Prokurimit Komuna e Istogut
4351 Osman Sadikaj Zyrtar Kryesor Financiar Komuna e Istogut
4352 Driton Morina Kesh. Pol. (Data e vendimit 16.02.2016) Ministria e Zhvillimit Ekonomik

4353 Ardian Ferizi Kesh. Pol. (Data e vendimit 16.02.2016) Ministria e Zhvillimit Ekonomik

4354 Sreten Ivanovic Keshilltar per Ceshtje Ekonomike Ministria pr Komunitet dhe Kthim

4355 Dragan Veljkovic Anetar I KGJK-SE R Sekretariati i KGJK-s

4356 Januz Kabashi Kryeshef Ekzekutiv Ndrmarrja Hidroekonomike "Ibr - Lepenc" SH.A.
Drejtor per Zhvillim Ekonomik (emr.
4357 Shemsedin Sojeva 09.03.2016) Komuna e Ferizajit
4358 Alberton Sahiti Keshilltar Komunal (nga 29.02.2016) Komuna e Ferizajit
4359 Ejup Hashani Auditor I Brendshem (Vendimi: 04.03.2016) Komuna e Obiliqit
Kryetar I Delegacionit per Bisedime per
4360 Ibrahim Makolli Ceshtjen e personave te Zhdukur (data e Zyra e Kryeministrit
vendimit: 05.02.2016)
UD Kryeshef Ekzekutiv (I emeruar me date:
4361 Ilir Avdullahu 08.03.2016) KUR PRISHTINA SH.A

4362 Sokol Duraku UD ZKF (I emeruar me date: 08.03.2016) KUR PRISHTINA SH.A
4363 VUCINA JANKOVIC GRADONACELNIK Komuna e Zveqanit
4364 IVAN TODOSIJEVIC ZAMENIK GRADONACELNIKA Komuna e Zveqanit
4365 SINISA MILOSAVLJEVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4366 DEJAN VASIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4367 DUBRAVKA NICKOVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4368 DALIBORKA ILIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4369 BRANISLAV MILOSAVLJEVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4370 ZLATANA RADENKOVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4371 NEBOJSA VLAJIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4372 NENAD POPOVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4373 DARKO RADOVANOVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4374 CASLAV MILISAVLJEVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4375 BLAGICA RADOVANOVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4376 MARINA RADOMIROVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4377 FAIK KELMENDI ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4378 ZORAN KRSTOVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4379 SRDJAN SOFRONIJEVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4380 VOJKAN RADOMIROVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4381 BISERKA MILOSAVLJEVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4382 DEJAN VIRIJEVIC ODBORNIK Komuna e Zveqanit
4383 DRAGAN GVOZDIC GLAVNI IZVRSNI SLUZBENIK (CEO) Komuna e Zveqanit
4384 MILOSAV GVOZDOVIC DIREKTOR ODELENJA Komuna e Zveqanit
4385 MAJA POPOVIC MENADZER JAVNE NABAVKE Komuna e Zveqanit
4386 NADICA HRISTOV DIREKTOR DEPARTMANA Komuna e Zveqanit
4387 RANKO NEDELJKOVIC DIREKTOR SEKTORA Komuna e Zveqanit
4388 SUZANA MIRKOVIC-GVOZDIC SEF ODELENJA ZA POLJOPRIVREDU Komuna e Zveqanit
4389 SASA POPOVIC PREDSEDAVAJUCI SKUPSTINE OPSTINE Komuna e Zveqanit

4390 Behar Xhema Zv. Drejtor Njsia pr Inteligjenc Financiare


Nr. Emri, Mbiemri Institucioni
1 Hashim Thai Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
2 Abelard Tahiri Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
3 Astrit Salihu Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
4 Astrit Zatriqi Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
5 Adil Behramaj Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
6 Ardian Arifaj Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
7 Artan Behrami Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
8 Astrit Ibrahimi Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
9 Branislav Nikolic Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
10 Ismail Syla Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
11 Adri Nurellari Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
12 Bislim Zyrapi Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
13 Fahri Breznica Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
14 Fehmi Mehmeti Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
15 Fehmi Selimi Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
16 Naser Jakupi Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
17 Besim Kajtazi Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
18 Muharrem Mustafa Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
19 Florent Rrahmani Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
20 Shyqrije Fejzullahu Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
21 Hilmi Gashi Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
22 Bekim ollaku Presidenca e Republiks s Kosovs (ZPRK)
23 Abdyl Ymeri Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
24 Adem Grabovci Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
25 Adem Hoa Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
26 Adem Salihaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
27 Agim Ademaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
28 Agim Aliu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
29 Agim eku Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
30 Agim Kikaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
31 Aida Derguti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
32 Albin Kurti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
33 Albulena Haxhiu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
34 Ali Berisha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
35 Ali Sadriu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
36 Anton Quni Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
37 Arben Gashi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
38 Armend Zemaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
39 Bali Muharremaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)

Faqe 1 e 115
40 Bardhyl Meta Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
41 Bekim Haxhiu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
42 Besa Baftija Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
43 Besa Gaxherri Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
44 Besim Beqaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
45 Bislim Zogaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
46 Blerim Grainca Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
47 Blerim Shala Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
48 Blerta Deliu Kodra Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
49 Bojan Miti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
50 erim Bajrami Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
51 Danush Ademi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
52 Daut Haradinaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
53 Donika Kadaj Bujupi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
54 Doruntin Maloku Kastrati Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
55 Driton aushi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
56 Duda Balje Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
57 Elmi Reica Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
58 Emilija Redzepi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
59 Enver Hoti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
60 Etem Arifi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
61 Fadil Beka Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
62 Fatmir Limaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
63 Fatmir Rexhepi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
64 Fatmir Shurdhaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
65 Fatmir Xhelili Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
66 Faton Topalli Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
67 Fikrim Damka Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
68 Fisnik Ismaili Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
69 Flora Brovina Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
70 Ganimete Musliu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
71 Gezim Kelmendi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
72 Glauk Konjufca Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
73 Hajdar Beqa Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
74 Hatim Baxhaku Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
75 Haxhi Shala Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
76 Ilir Deda Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
77 Ismajl Kurteshi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
78 Ismet Beqiri Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
79 Jasmina Zivkovi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)

Faqe 2 e 115
80 Jelena Bontic Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
81 Kadri Veseli Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
82 Kimete Bytyqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
83 Kujtim Paaku Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
84 Labinot Demi Murtezi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
85 Lahi Brahimaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
86 Lirije Kajtazi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
87 Luljeta Veselaj Gutaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
88 Margarita Kadriu Ukelli Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
89 Melihate t rmkolli Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
90 Mexhide Mjaku Topalli Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
91 Milazim Haliti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
92 Milena Milicevi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
93 Milka Vuleti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
94 Mirjeta Kalludra Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
95 Mufera Srbica Sinik Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
96 Muhamet Mustafa Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
97 Murat Hoxha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
98 Mytaher Haskuka Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
99 Naim Fetahu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
100 Nait Hasani Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
101 Naser Osmani Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
102 Nehat Baftiu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
103 Nenad Rai Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
104 Nezir oaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
105 Njomza Emini Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
106 Nuredin Ibishi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
107 Nuredin Lushtaku Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
108 Pal Lekaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
109 Puhie Demaku Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
110 Rafet Rama Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
111 Raif Qela Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
112 Rexhep Selimi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
113 Rrustem Berisha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
114 Sabri Hamiti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
115 Sadri Ferati Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
116 Safete Hadergjonaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
117 Sala Berisha Shala Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
118 Salih Morina Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
119 Salih Salihu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)

Faqe 3 e 115
120 Salihe Mustafa Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
121 Sasa Milosavljevi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
122 Selvije Halimi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
123 Shaip Muja Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
124 Shpejtim Bulliqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
125 Shqipe Pantina Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
126 Shukri Buja Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
127 Shukrije Bytyqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
128 Slavko Simi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
129 Slobodan Petrovi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
130 Srdjan Popovi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
131 Synavere Rysha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
132 Teuta Haxhiu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
133 Teuta Rugova Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
134 Time Kadrijaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
135 Valdete Bajrami Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
136 Veton Berisha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
137 Visar Ymeri Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
138 Vjosa Osmani Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
139 Xhavit Haliti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
140 Xhevahire Izmaku Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
141 Zafir Berisha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
142 Zenun Pajaziti Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
143 Avni Bytyqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
144 Blerimi Latifi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
145 Burim Etemaj Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
146 Dijana Zivic Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
147 Driton Laji Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
148 Erim Berisha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
149 Gazmend Krasniqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
150 Ilmi Ramadani Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
151 Lulzim Zeqiri Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
152 Marigon Drevinja Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
153 Nijazi Kryeziu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
154 Uran Ismaili Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
155 Valmir Klaiqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
156 Adnan Boshnjaku Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
157 Arben Loshi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
158 Emrush Haxhiu Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
159 Fadil Bytyqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)

Faqe 4 e 115
160 Fehmi Hyseni Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
161 Ismet Krasniqi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
162 Istret Azemi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
163 Nexhat Jashari Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
164 Sali Rexhepi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
165 Shaban Selimi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
166 Sherif Konjufca Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
167 Vahide Grajqevci Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
168 Vullnet Kabashi Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
169 Xheladin Hoxha Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
170 Xhemail Halili Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
171 Zoja Osmani Kuvendi i Republiks s Kosovs (KRK)
172 Isa Mustafa Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
173 Hajredin Kui Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
174 Ramiz Kelmendi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
175 Branimir Stojanovic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
176 Edita Tahiri Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
177 Rasim Demiri Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
178 Vlora Dumoshi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
179 Sokol Havolli Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
180 Faton Abdullahu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
181 Behxhet Musliu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
182 Mybera Mustafa Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
183 Valentin Toi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
184 Kastriot Halili Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
185 Faik Fazliu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
186 Ridvan Shahini Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
187 Nuhija Tairovci Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
188 Besa Kabashi Ramaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
189 Ivan Tomic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
190 Prenk Gjetaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
191 Muharrem Mahmutaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
192 Laura prjuci Zherka Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
193 Taulant Kryeziu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
194 Lulzim Dragusha Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
195 Lulzim Aliu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
196 Zejnel Kelmendi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
197 Jehona Lushaku Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
198 Dafina Buaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
199 Gent Salihu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)

Faqe 5 e 115
200 Radoman Doderovic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
201 Aleksandar Bojovic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
202 Milan Stolic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
203 Zvendsonimir Jovanovic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
204 Bogdan Lazic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
205 Zoran Rizic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
206 Bojana Maksimovic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
207 Trifun Jovanovic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
208 Bahrim Sabani Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
209 Memish Birdaini Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
210 Afit Zulji Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
211 Dren Zeka Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
212 Arjeta Rexhaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
213 Gazmir Raci Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
214 Elona Cecelia Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
215 Imer Reica Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
216 Ramize Sejdiu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
217 Dardan Ilazi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
218 Veton Dervishaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
219 Genta Domi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
220 Fitim Krasniqi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
221 Drilon Zogaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM
222 Shkelzen Ibrahimi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
223 Zahir Bajrami Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
224 Qerim Berisha Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
225 Lumni Kryeziu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
226 Isa Hajdari Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
227 Agron Gashi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
228 Arben Krasniqi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
229 Qemajl Marmullakaj Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
230 Habit Hajredini Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
231 Slavisa Mladenovic Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
232 Beqir Mezelxhiu Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
233 Mirsim Beqiri Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
234 Arben Dika Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
235 Arben Gashi Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
236 Ibrahim Makolli Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
237 Blerim Shala Zyra e Kryeministrit t Republiks s Kosovs (ZKM)
238 Valdet Gjinovci Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
239 Naser Krasniqi Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)

Faqe 6 e 115
240 Vjosa Zejnullahu Fetahu Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
241 Ilirjana Zymberaj Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
242 Flamur Kadriu Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
243 Sadik Heta Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
244 Xhemajl Dervishi Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
245 Mehdi Geci Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
246 Fahrije Asllanaj Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
247 Jeton Gashi Agjencioni i Ushqimit dhe Veterins (ZKM)
248 Edi Gusia Agjencia pr Barazi Gjinore (ZKM)
249 Yllka Kotorri Ramosaj Agjencia pr Barazi Gjinore (ZKM)
250 Ram Manaj Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
251 Hamit Shala Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
252 Ruzhdi Panxha Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
253 Shpresa Mekaj Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
254 Hysen Azemi Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
255 Valdrin Shehu Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
256 Bajram Kelmendi Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
257 Skender Beqiri Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
258 Hyrmet Veliu Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
259 Kimete Zeqiri Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
260 Nazmi Mujaj Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
261 Kimete Mahmuti Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
262 Shaban Ejupi Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
263 Dijana Dushullovci Agjencia Shtetrore e Arkivave (ZKM)
264 Afrim Haxhiu Kshilli i Siguris i Kosovs (ZKM)
265 Bekim Podrimqaku Kshilli i Siguris i Kosovs (ZKM)
266 Shaqir Shaqiri Kshilli i Siguris i Kosovs (ZKM)
267 Safet Birinxhiku Kshilli i Siguris i Kosovs (ZKM)
268 Kastriot Kastrati Kshilli i Siguris i Kosovs (ZKM)
269 Isa Krasniqi Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
270 Ibrahim Rrustemi Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
271 Melihate Tahiri Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
272 Ramiz Ulaj Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
273 Ilir T Berisha Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
274 Bashkim Bellaqa Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
275 Bajrush Qevani Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
276 Sabri Zabergja Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
277 Lendita Haradini Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
278 Habib Strana Agjencia e Statistikave t Kosovs (ASK)
279 Mahir Yagcilar Ministria e Administrats Publike ( MAP)

Faqe 7 e 115
280 Hajredin Hyseni Ministria e Administrats Publike ( MAP)
281 Mustaf Myrtaj Ministria e Administrats Publike ( MAP)
282 Skender Sallauka Ministria e Administrats Publike ( MAP)
283 Abdulhadi Krasni Ministria e Administrats Publike ( MAP)
284 Ebru Zborca Ministria e Administrats Publike ( MAP)
285 Beyhan Erciyas Ministria e Administrats Publike ( MAP)
286 Hajdar Paqarada Ministria e Administrats Publike ( MAP)
287 Melda Gashi Ministria e Administrats Publike ( MAP)
288 Arton Berisha Ministria e Administrats Publike ( MAP)
289 Naser Shamolli Ministria e Administrats Publike ( MAP)
290 Shefki Gashi Ministria e Administrats Publike ( MAP)
291 Adifete Qerimi Ministria e Administrats Publike ( MAP)
292 Tefik Mahmuti Ministria e Administrats Publike ( MAP)
293 Kujtim Gashi Ministria e Administrats Publike ( MAP)
294 Burim Balaj Ministria e Administrats Publike ( MAP)
295 Gani Zogaj Ministria e Administrats Publike ( MAP)
296 Merita Seferi Ministria e Administrats Publike ( MAP)
297 Selim Lulaj Ministria e Administrats Publike ( MAP)
298 Hekrem Sadiku Ministria e Administrats Publike ( MAP)
299 Bajram Kosumi Ministria e Administrats Publike ( MAP)
300 Erna Hasangjekaj Ministria e Administrats Publike ( MAP)
301 Mergim Lushtaku Ministria e Administrats Publike ( MAP)
302 Arif Daka Ministria e Administrats Publike ( MAP)
303 Arton Jusufi Ministria e Administrats Publike ( MAP)
304 Arton Fejza Ministria e Administrats Publike ( MAP)
305 Refike Slevsi Instituti i Kosovs pr Administrat Publike (MAP)
306 Enver Haxhijaj Instituti i Kosovs pr Administrat Publike (MAP)
307 Bujar Thai Instituti i Kosovs pr Administrat Publike (MAP)
308 Mirjana Jevtic Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
309 Bajram Gecaj Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
310 Gjergj Dedaj Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
311 Galib Dedovic Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
312 Miroslav Milic Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
313 Aleksander Savic Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
314 Rozafa Ukimeraj Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
315 Nazmi Halimi Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
316 Besim Kamberaj Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
317 Avni Sahiti Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
318 Vjollca Selimi Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
319 Fatos Qerimi Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
320 Ismail Halili Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)

Faqe 8 e 115
321 Lirim Mehmeti Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
322 Shpres Sejdiu Ministria e Administrimit t Pushtetit Lokal (MAPL)
Arsim Bajrami Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
323
(MASHT)
Mevludin Krasniqi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
324
(MASHT)
Agim Berdyna Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
325
(MASHT)
Usmen Baldzi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
326
(MASHT)
Zenun Halili Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
327
(MASHT)
Azem Guri Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
328
(MASHT)
Faton Fetahu Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
329
(MASHT)
Lah Nitaj Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
330
(MASHT)
Petrit Kelmendi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
331
(MASHT)
Alush Istogu Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
332
(MASHT)
Xhavit Dakaj Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
333
(MASHT)
Haki Sfishta Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
334 (MASHT)
Drita Kadriu Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
335
(MASHT)
Vebi Ismaili Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
336
(MASHT)
Vjollca Haziri Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
337
(MASHT)
Isni Kryeziu Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
338
(MASHT)
Ferit Idrizi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
339
(MASHT)
Valbona Mjeku Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
340 (MASHT)
Murteza Osdautaj Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
341
(MASHT)
Xhemajl Buzuku Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
342
(MASHT)
Defrim Gashi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
343
(MASHT)

Faqe 9 e 115
Fadile Dyla Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
344
(MASHT)
Fehmi Zylfiu Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
345 (MASHT)
Arberita Tafilaj Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
346
(MASHT)
Sherif Dobra Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
347
(MASHT)
Hysen Matoshi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
348
(MASHT)
Basri Muja Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
349
(MASHT)
Fortuna Mehmeti Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
350
(MASHT)
Teuta Danuza Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
351
(MASHT)
Ragip Gjoshi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
352 (MASHT)
Laberi Luzha Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
353
(MASHT)
Fadil Millaku Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
354
(MASHT)
Ram Vataj Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
355
(MASHT)
Alush Musaj Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
356
(MASHT)
Bajram Kosumi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
357
(MASHT)
Shaban Buza Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
358
(MASHT)
Sabit Syla Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
359
(MASHT)
Fatmir Sfishta Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
360
(MASHT)
Avni Gashi Ministria e Arsimit, Shkencs dhe Teknologjis
361
(MASHT)
362 Marjan Dema Universiteti i Prishtins (MASHT)
363 Naser Sahiti Universiteti i Prishtins (MASHT)
364 Myrvete Badivuku Universiteti i Prishtins (MASHT)
365 Faton Berisha Universiteti i Prishtins (MASHT)
366 Afrim Hoti Universiteti i Prishtins (MASHT)
367 Teuta Pusitna Universiteti i Prishtins (MASHT)
368 Esat Kelmendi Universiteti i Prishtins (MASHT)
369 Ismet Salihu Universiteti i Prishtins (MASHT)

Faqe 10 e 115
370 Ahmet Latifi Universiteti i Prishtins (MASHT)
371 Alajdin Abazi Universiteti i Prishtins (MASHT)
372 Beqir Sadikaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
373 Zeqir Veselaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
374 Fevzi Berisha Universiteti i Prishtins (MASHT)
375 Kemajl Bislimi Universiteti i Prishtins (MASHT)
376 Alberta Troni Universiteti i Prishtins (MASHT)
377 Sigurd Hollinger Universiteti i Prishtins (MASHT)
378 Afrim Bajraktari Universiteti i Prishtins (MASHT)
379 Ilir Hajdari Universiteti i Prishtins (MASHT)
380 Bujar Dugolli Universiteti i Prishtins (MASHT)
381 Agim Zogaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
382 Muhamet Mala Universiteti i Prishtins (MASHT)
383 Dashamir Brxulli Universiteti i Prishtins (MASHT)
384 Lumnije Ahmeti Universiteti i Prishtins (MASHT)
385 Tahir Arbneshi Universiteti i Prishtins (MASHT)
386 Naim Syla Universiteti i Prishtins (MASHT)
387 Agim Gashi Universiteti i Prishtins (MASHT)
388 Jeton Hyseni Universiteti i Prishtins (MASHT)
389 Lindita Rugova Universiteti i Prishtins (MASHT)
390 Nysret Krasniqi Universiteti i Prishtins (MASHT)
391 Albulena Blakaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
392 Nuran Muhaxhiri Universiteti i Prishtins (MASHT)
393 Besfort Krasniqi Universiteti i Prishtins (MASHT)
394 Haxhi Gashi Universiteti i Prishtins (MASHT)
395 Iliriana Islami Universiteti i Prishtins (MASHT)
396 Besfort Rrecaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
397 Miftar Shala Universiteti i Prishtins (MASHT)
398 But Dedaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
399 Diton Balaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
400 Shpresa Hoxha Universiteti i Prishtins (MASHT)
401 Valbona Zhubi Universiteti i Prishtins (MASHT)
402 Abdullah Zejnullahu Universiteti i Prishtins (MASHT)
403 Kadri Morina Universiteti i Prishtins (MASHT)
404 Violeta Nushi Universiteti i Prishtins (MASHT)
405 Valdete Shala Arifi Universiteti i Prishtins (MASHT)
406 Enver Hamiti Universiteti i Prishtins (MASHT)
407 Vjollca Komoni Universiteti i Prishtins (MASHT)
408 Mimoza Ibrani Universiteti i Prishtins (MASHT)
409 Luljeta Ademi Universiteti i Prishtins (MASHT)

Faqe 11 e 115
410 Ahmet Shala Universiteti i Prishtins (MASHT)
411 Ilir Doi Universiteti i Prishtins (MASHT)
412 Nexhat Qehaja Universiteti i Prishtins (MASHT)
413 Shpetim Lajqi Universiteti i Prishtins (MASHT)
414 Fatmire Kui Universiteti i Prishtins (MASHT)
415 Agim Selimi Universiteti i Prishtins (MASHT)
416 Florita Raifi Universiteti i Prishtins (MASHT)
417 Hazir Haziri Universiteti i Prishtins (MASHT)
418 Basri Mekolli Universiteti i Prishtins (MASHT)
419 Suzana Manxhuka Krliu Universiteti i Prishtins (MASHT)
420 Kreshnik Hoti Universiteti i Prishtins (MASHT)
421 Ibrahim Rudhani Universiteti i Prishtins (MASHT)
422 Gloria Staka Universiteti i Prishtins (MASHT)
423 Visar Muaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
424 Skender Kaiu Universiteti i Prishtins (MASHT)
425 Mentor Thaqi Universiteti i Prishtins (MASHT)
426 Hajrip Mehmeti Universiteti i Prishtins (MASHT)
427 Afrim Hamidi Universiteti i Prishtins (MASHT)
428 Skender Musa Universiteti i Prishtins (MASHT)
429 Musa Selimi Universiteti i Prishtins (MASHT)
430 Afrim Koca Universiteti i Prishtins (MASHT)
431 Shqipe Bajinca Universiteti i Prishtins (MASHT)
432 Hasim Rushiti Universiteti i Prishtins (MASHT)
433 Gani Ibrahimi Universiteti i Prishtins (MASHT)
434 Ethem eku Universiteti i Prishtins (MASHT)
435 Majlinda Gjelaj Universiteti i Prishtins (MASHT)
436 Dem Hoti Universiteti i Prishtins (MASHT)
437 Qazim Elashani Universiteti i Prishtins (MASHT)
438 Zeqi Shaqiri Universiteti i Prishtins (MASHT)
439 Milaim Mazreku Universiteti i Prishtins (MASHT)
440 Ram Vataj Universiteti i Prizrenit (MASHT)
441 Kadri Kryeziu Universiteti i Prizrenit (MASHT)
442 Malush Mjaku Universiteti i Prizrenit (MASHT)
443 Sadik Idrizi Universiteti i Prizrenit (MASHT)
444 Ismet Temaj Universiteti i Prizrenit (MASHT)
445 Arif Riza Universiteti i Prizrenit (MASHT)
446 Isuf Lushi Universiteti i Prizrenit (MASHT)
447 Samedin Krraba Universiteti i Prizrenit (MASHT)
448 Sabahajdin Cena Universiteti i Prizrenit (MASHT)
449 Halim Bajraktari Universiteti i Prizrenit (MASHT)

Faqe 12 e 115
450 Ercan Canhasi Universiteti i Prizrenit (MASHT)
451 Adem Sallauka Universiteti i Prizrenit (MASHT)
452 Mujdin Lutfiu Universiteti i Prizrenit (MASHT)
453 Naser Buzhala Universiteti i Prizrenit (MASHT)
454 Arbnore Shehu Universiteti i Prizrenit (MASHT)
455 Burim Berisha Universiteti i Prizrenit (MASHT)
456 Halim Haziraj Universiteti i Prizrenit (MASHT)
457 Bajram Kolgeci Universiteti i Prizrenit (MASHT)
Parim Kosova Universiteti i Prizrenit (MASHT)
458

459 Selim Daci Universiteti i Prizrenit (MASHT)


460 Avdulla Aliu Universiteti i Prizrenit (MASHT)
461 Muharrem Faiku Universiteti i Prizrenit (MASHT)
462 Hysni Terziu Universiteti i Prizrenit (MASHT)
463 Fahredin Shabani Universiteti i Prizrenit (MASHT)
464 Munevver Muyo Yildirim Universiteti i Prizrenit (MASHT)
465 Fadil Millaku Universiteti i Pejs (MASHT)
466 Sabiha Shala Universiteti i Pejs (MASHT)
467 Afrim Selimaj Universiteti i Pejs (MASHT)
468 Ibish Mazreku Universiteti i Pejs (MASHT)
469 Astrit Ademaj Universiteti i Pejs (MASHT)
470 Zenun Halili Universiteti i Pejs (MASHT)
471 Haxhi Xhemajli Universiteti i Pejs (MASHT)
472 Fitore Broqi Universiteti i Pejs (MASHT)
473 Muhamet Sadiku Universiteti i Pejs (MASHT)
474 Ibrahim Krasniqi Universiteti i Pejs (MASHT)
475 Besa Berberi Universiteti i Pejs (MASHT)
476 Enkeleda Lulaj Universiteti i Pejs (MASHT)
477 Halit Shabani Universiteti i Pejs (MASHT)
478 Gani Asllani Universiteti i Pejs (MASHT)
479 Mimoza Pajaziti Dranolli Universiteti i Pejs (MASHT)
480 Nexhdet Shala Universiteti i Pejs (MASHT)
481 Adem Dreshaj Universiteti i Pejs (MASHT)
482 Husnija Bibuljica Universiteti i Pejs (MASHT)
483 Vehbi Ramaj Universiteti i Pejs (MASHT)
484 Bedri Millaku Universiteti i Pejs (MASHT)
485 Fatbardh Gashi Universiteti i Pejs (MASHT)
486 Ismajl Cacaj Universiteti i Pejs (MASHT)
487 Bakir Kelmendi Universiteti i Pejs (MASHT)
488 Osman Sejfijaj Universiteti i Pejs (MASHT)

Faqe 13 e 115
489 Diana Shala Universiteti i Pejs (MASHT)
490 Driton Fetaj Universiteti i Pejs (MASHT)
491 Adnan Lataj Universiteti i Pejs (MASHT)
492 Valbona Luta Universiteti i Pejs (MASHT)
493 Fatmire Thai Universiteti i Pejs (MASHT)
494 Alush Musaj Universiteti i Mitrovics (MASHT)
495 Ali Sadiku Universiteti i Mitrovics (MASHT)
496 Rifat Morina Universiteti i Mitrovics (MASHT)
497 Izet Zeqiri Universiteti i Mitrovics (MASHT)
498 Xhelal Smakiqi Universiteti i Mitrovics (MASHT)
499 Gani Selimi Universiteti i Mitrovics (MASHT)
500 Besim Kurti Universiteti i Mitrovics (MASHT)
501 Elmaze Muharremi Universiteti i Mitrovics (MASHT)
502 Milaim Sadiku Universiteti i Mitrovics (MASHT)
503 Hakif Zeqiri Universiteti i Mitrovics (MASHT)
504 Naser Peci Universiteti i Mitrovics (MASHT)
505 Besart Hajrizi Universiteti i Mitrovics (MASHT)
506 Fatbardha Hoxha Universiteti i Mitrovics (MASHT)
507 Bashkim Preteni Universiteti i Mitrovics (MASHT)
508 Mensur Kelmendi Universiteti i Mitrovics (MASHT)
509 Qazim Tmava Universiteti i Mitrovics (MASHT)
510 Qamil Kabashi Universiteti i Mitrovics (MASHT)
511 Prparim Gruda Universiteti i Mitrovics (MASHT)
512 Behxhet Shala Universiteti i Mitrovics (MASHT)
513 Vahid Avdiu Universiteti i Mitrovics (MASHT)
514 Sabri Sadiku Universiteti i Mitrovics (MASHT)
515 Adem Nura Universiteti i Mitrovics (MASHT)
516 Avdi Salihu Universiteti i Mitrovics (MASHT)
517 Luljeta Pula Beqiri Universiteti i Mitrovics (MASHT)
518 Mursel Rama Universiteti i Mitrovics (MASHT)
519 Nyrten Deva Universiteti i Mitrovics (MASHT)
520 Ismet Mulliqi Universiteti i Mitrovics (MASHT)
521 Artan Osmani Universiteti i Mitrovics (MASHT)
522 Bajram Kosumi Universiteti i Gjilanit (MASHT)
523 Shpres Qamili Universiteti i Gjilanit (MASHT)
524 Fejzullah Krasniqi Universiteti i Gjilanit (MASHT)
525 Fitore Malaj Universiteti i Gjilanit (MASHT)
526 Arben Drmaku Universiteti i Gjilanit (MASHT)
527 Arben Sahiti Universiteti i Gjilanit (MASHT)
528 Mensur Neziri Universiteti i Gjilanit (MASHT)

Faqe 14 e 115
529 Sadik Haxhiu Universiteti i Gjilanit (MASHT)
530 Vaxhid Sadriu Universiteti i Gjilanit (MASHT)
531 Nevrije Bislimi Ismaili Universiteti i Gjilanit (MASHT)
532 Xhevdet Thaqi Universiteti i Gjilanit (MASHT)
533 Gzim Tosuni Universiteti i Gjilanit (MASHT)
534 Januz Drvodeli Universiteti i Gjilanit (MASHT)
535 Merxhan Avdyli Universiteti i Gjilanit (MASHT)
536 Naim Mustafa Universiteti i Gjilanit (MASHT)
537 Dukagjin Leka Universiteti i Gjilanit (MASHT)
538 Shaban Buza Universiteti i Gjakovs (MASHT)
539 Januz Bunjaku Universiteti i Gjakovs (MASHT)
540 Mimoza Dushi Universiteti i Gjakovs (MASHT)
541 Linda Dula Halilabazi Universiteti i Gjakovs (MASHT)
542 Ilir Kelmendi Universiteti i Gjakovs (MASHT)
543 Kamber Kamberi Universiteti i Gjakovs (MASHT)
544 Idriz Berisha Universiteti i Gjakovs (MASHT)
545 Luan Ahma Universiteti i Gjakovs (MASHT)
546 Mimoza Kusari Lila Universiteti i Gjakovs (MASHT)
547 Mirlinda Batalli Universiteti i Gjakovs (MASHT)
548 Besim Muhadri Universiteti i Gjakovs (MASHT)
549 Gentiana Muhaxhiri Universiteti i Gjakovs (MASHT)
550 Petrit Duraj Universiteti i Gjakovs (MASHT)
551 Kushtrim Grezda Universiteti i Gjakovs (MASHT)
552 Fatmir Sfishta Qendra e Studentve (MASHT)
553 Behram Behluli Qendra e Studentve (MASHT)
554 Iliana Hoxha Qendra e Studentve (MASHT)
555 Fahri Osmani Qendra e Studentve (MASHT)
556 Skender Lepaja Qendra e Studentve (MASHT)
557 Isak Beha Qendra e Studentve (MASHT)
Memli Krasniqi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
558 (MBPZHR)
Vezir Januzi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
559 (MBPZHR)
Rodolub Mlladenovic Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
560 (MBPZHR)
Kurtan Kajtazi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
561 (MBPZHR)
Shasivar Haxhijaj Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
562 (MBPZHR)
Shkelzen Dragaj Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
563 (MBPZHR)

Faqe 15 e 115
Bashkim Thai Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
564 (MBPZHR)
Jehona Shyti Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
565 (MBPZHR)
Gzim Duraj Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
566 (MBPZHR)
Flamur Krasniqi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
567 (MBPZHR)
Kapllan Halimi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
568 (MBPZHR)
Elhami Hajdari Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
569 (MBPZHR)
Fllanz Balaj Kurtishaj Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
570 (MBPZHR)
Isuf Cikaqi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
571 (MBPZHR)
Shqipe Dema Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
572 (MBPZHR)
Sebahate Haradinaj Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
573 (MBPZHR)
Hysni Thai Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
574 (MBPZHR)
Fehmi Geci Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
575 (MBPZHR)
Shefki Zeqiri Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
576 (MBPZHR)
Ekrem Gjokaj Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
577 (MBPZHR)
Bekim Hoxha Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
578 (MBPZHR)
Halil Bytyi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
579 (MBPZHR)
Tahir Ahmeti Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
580 (MBPZHR)
Myfterem Gashi Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
581 (MBPZHR)
Agim Berisha Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
582 (MBPZHR)
Ilir Popaj Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
583 (MBPZHR)
Artan Jaha Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
584 (MBPZHR)

Faqe 16 e 115
Bahrije Simnica Ministria e Bujqsis, Pylltaris dhe Zhvillimit Rural
585 (MBPZHR)
586 Ahmet Zejnullahu Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
587 Faruk Bojaxhi Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
588 Selajdin Shehu Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
589 Besim Zogu Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
590 Ali Buzhala Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
591 Ibish Blakaj Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
592 Agim Dervishaj Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
593 Bislim Rrustemi Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
594 Bekim Topalli Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
595 Shefqet Tolaj Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
596 Kadri Kadrijaj Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
597 Teuta Kryeziu Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
598 Nurtene Hasolli Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
599 Xhavit Statovci Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
600 Hakif Hyseni Agjencia Pyjore e Kosovs (MBPZHR)
601 Dhurata Hoxha Ministria e Drejtsis (MD)
602 Afrim Kasolli Ministria e Drejtsis (MD)
603 Arizana Brdynaj Ministria e Drejtsis (MD)
604 Florian Dushi Ministria e Drejtsis (MD)
605 Hetem Geci Ministria e Drejtsis (MD)
606 Lirak elaj Ministria e Drejtsis (MD)
607 Muharrem Shabani Ministria e Drejtsis (MD)
608 Nusret Hoxha Ministria e Drejtsis (MD)
609 Shqipe Kusari Ministria e Drejtsis (MD)
610 Skender Berisha Ministria e Drejtsis (MD)
611 Eset Rama Ministria e Drejtsis (MD)
612 Halil Bllaca Ministria e Drejtsis (MD)
613 Ramadan Bytyqi Ministria e Drejtsis (MD)
614 Imer Shevelli Ministria e Drejtsis (MD)
615 Riza Krasniqi Ministria e Drejtsis (MD)
616 Astrit Krasniqi Ministria e Drejtsis (MD)
617 Mentor Borovci Ministria e Drejtsis (MD)
618 Lulzim Beqiri Ministria e Drejtsis (MD)
619 Arsim Grxhaliu Ministria e Drejtsis (MD)
620 Arbr Gegaj Ministria e Drejtsis (MD)
621 Elbasan Dervishaj Ministria e Drejtsis (MD)
622 Heset Mazrekaj Ministria e Drejtsis (MD)
623 Ylber Topalli Ministria e Drejtsis (MD)

Faqe 17 e 115
Rrahim Rama Agjencia pr Menaxhimin e Pasurive t Sekuestruara
624
(MD)
Enver Krasniqi Agjencia pr Menaxhimin e Pasurive t Sekuestruara
625 (MD)
Alban Sutaj Agjencia pr Menaxhimin e Pasurive t Sekuestruara
626 (MD)
Fadil Bunjaku Agjencia pr Menaxhimin e Pasurive t Sekuestruara
627 (MD)
Sadri Emrllahu Agjencia pr Menaxhimin e Pasurive t Sekuestruara
628
(MD)
Luljeta Baraliu Agjencia pr Menaxhimin e Pasurive t Sekuestruara
629
(MD)
630 Sokol Zogaj Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
631 Shemsi Hajrizi Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
632 Tahir Demiraj Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
633 Nexhmije Kamberi Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
634 Gzim Mustafaj Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
635 Rasim Selmani Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
636 Isuf Iberdemaj Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
637 Xhevdet Maqastena Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
638 Heset Loku Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
639 Arif Beqa Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
640 Ismajl Dibrani Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
641 Zyrafete Imeraj Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
642 Destan Zogaj Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
643 Ilir Kelmendi Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
644 Burim Buleshkaj Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
645 Shefik Sylejmani Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
646 Sami Gashi Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
647 Benasim Medic Shrbimi Korrektues i Kosovs (SHKK)
648 Bajram Bujupi Shrbimi Sprovues i Kosovs (SHSK)
649 Arsim Zuka Shrbimi Sprovues i Kosovs (SHSK)
650 Metije Ademi Shrbimi Sprovues i Kosovs (SHSK)
651 Arsim Tahiri Shrbimi Sprovues i Kosovs (SHSK)
652 Armen Mustafa Shrbimi Sprovues i Kosovs (SHSK)
653 Agim Dibrani Ministria e Financave (MF)
654 Agim Krasniqi Ministria e Financave (MF)
655 Ardita Dushi Ministria e Financave (MF)
656 Asdren Osaj Ministria e Financave (MF)
657 Abdulla Hoti Ministria e Financave (MF)
658 Biljana Popovic Ministria e Financave (MF)

Faqe 18 e 115
659 Donjeta Dragusha Ministria e Financave (MF)
660 Isni Kilaj Ministria e Financave (MF)
661 Arif Hoti Ministria e Financave (MF)
662 Art Kastrati Ministria e Financave (MF)
663 Agim Qela Ministria e Financave (MF)
664 Shkelzen Morina Ministria e Financave (MF)
665 Dervish Bytyqi Ministria e Financave (MF)
666 Kosum Aliu Ministria e Financave (MF)
667 Enis Spahiu Ministria e Financave (MF)
668 Rexhep Vasolli Ministria e Financave (MF)
669 Petrit Popova Ministria e Financave (MF)
670 Ilir Rama Ministria e Financave (MF)
671 Isuf Demiri Ministria e Financave (MF)
672 Lutfije Ternava Ministria e Financave (MF)
673 Fatime Muji-Rexhepi Ministria e Financave (MF)
674 Fatime Rexhepi Jahiu Ministria e Financave (MF)
675 Ilirjana Gashi Ministria e Financave (MF)
676 Pakizete Alidema Ministria e Financave (MF)
677 Naim Baftiu Ministria e Financave (MF)
678 Solvador Elmazi Ministria e Financave (MF)
679 Shyqri Hyseni Ministria e Financave (MF)
680 Nuhi Mani Ministria e Financave (MF)
681 Sakip Imeri Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
682 Nahit Sharku Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
683 Bashkim Shala Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
684 Hamdi Hoxha Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
685 Rifat Hyseni Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
686 Ekrem Hysenaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
687 Hamit Mulaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
688 Avdi Jakupi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
689 Merita Shoshi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
690 Ilir Islami Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
691 Xhemajl Hertica Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
692 Isen Lipovica Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
693 Alban Qerimi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
694 Sami Saliu Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
695 Ukshin Rrecaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
696 Fehim Hoxha Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
697 Besim Ahmetaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
698 Lazer Ramaja Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
699 Melihate Godanci Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)

Faqe 19 e 115
700 Shaip Arifi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
701 Nita Korenica Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
702 Azem Duraku Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
703 Fehmi Veseli Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
704 Fadil Alaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
705 Safet Krasniqi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
706 Shaqir Totaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
707 Naim Havolli Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
708 Valdet Shala Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
709 Fadil Gashi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
710 Osman Kluna Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
711 Naim R Gashi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
712 Adriana Latifi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
713 Rijad Arifi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
714 Zeqir Voca Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
715 Kadri Mataj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
716 Ramadan Kryeziu Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
717 Jeton Mushkolaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
718 Sabile Bislimi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
719 Ferid Sylejamani Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
720 Valdet Bektashi Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
721 Ibrahim oaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
722 Ilir Murtezaj Administrata Tatimore e Kosovs (MEF)
723 Bahri Berisha Dogana e Kosovs
724 Agron Sadiku Dogana e Kosovs
725 Bleta Jajaga Dogana e Kosovs
726 Zana Batusha Dogana e Kosovs
727 Naile Hoti Dogana e Kosovs
728 Lumnije Hasanaj Dogana e Kosovs
729 Sabit Brava Dogana e Kosovs
730 Bujar Haxhidauti Dogana e Kosovs
731 Valdete Krasniqi Dogana e Kosovs
732 Ibrahim Xhaka Dogana e Kosovs
733 Besim Curri Dogana e Kosovs
734 Agim Nika Dogana e Kosovs
735 Shefqet Berisha Dogana e Kosovs
736 Musa Gashi Dogana e Kosovs
737 Bashkim Arifi Dogana e Kosovs
738 Genc Shabani Dogana e Kosovs
739 Jashar Goga Dogana e Kosovs

Faqe 20 e 115
740 Naser Sherifi Dogana e Kosovs
741 Bajram Rexha Dogana e Kosovs
742 Fahri Gashi Dogana e Kosovs
743 Burim Gashi Dogana e Kosovs
744 Enver Durmishi Dogana e Kosovs
745 Merita Emini Dogana e Kosovs
746 Blerim Krasniqi Dogana e Kosovs
747 Lulzim Rafuna Dogana e Kosovs
748 Arbresha Osmanaj Dogana e Kosovs
749 Agron Llugaliu Dogana e Kosovs
750 Lulzim Feta Dogana e Kosovs
751 Blerand Stavileci Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
752 Besa Gashi Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
753 Gani Koci Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
754 Halit Hoxhaj Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
755 Adea Muharremi Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
756 Vllaznim Krasniqi Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
757 Florent Azemi Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
758 Ardian Ferizi Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
759 Driton Morina Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
760 Ramadan Gagica Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
761 Nazmi Zenelaj Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
762 Fidaim Sahiti Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
763 Bedri Dragusha Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
764 Agim Thai Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
765 Luan Morina Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
766 Skender Sallahi Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
767 Agim Kukaj Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
768 Alban ollaku Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
769 Shkelzen Kuqi Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
770 Selami Berisha Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
771 Valbona Polloshka Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
772 Aida Llolluni Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
773 Hysni Komoni Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
774 Flutura Shala Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
775 Ismet Shala Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
776 Rasim Veseli Ministria pr Zhvillim Ekonomik (MZHE)
777 Haki Demolli Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
778 Muhamet Latifi Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
779 Shklzen Feka Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)

Faqe 21 e 115
780 Abdulla Shasivari Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
781 Luljeta Sokoli Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
782 Rexhep Leci Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
783 Shkelzen Sylaj Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
784 Rrahman Rama Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
785 Ilir Qeriqi Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
786 Xhavit Sadrijaj Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
787 Ahmet Ajeti Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
788 Enver Dugolli Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
789 Major Sefer Shyti Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
790 Bekim Osmani Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
791 Faruk Geci Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
792 Skender Zhitia Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
793 Azem Smaili Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
794 Ali Krasniqi Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
795 Fahrije Sadiku Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
796 Hajrush Kurtaj Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
797 Zymer Halimi Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
798 Ismajl Brahimi Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
799 Nazmi Brahimaj Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
800 Zijadin Bajinca Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
801 Beqir Bytyqi Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
802 Xhevdet Tahiri Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
803 Ibrahim Shala Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
804 Bashkim Jashari Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
805 Krenare Sogojeva Drmaku Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
806 Afrim Maxhuni Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
807 Arben Gashi Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
808 Aferdita Shala Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
809 Valbona Cacaj Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
810 Elhami Hoxha Ministria e Forcs s Siguris s Kosovs (MFSK)
811 Arban Abrashi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
812 Safet Kamberi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
813 Hasan Hasani Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
814 Besart Jashari Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
815 Boban Stankovic Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
816 Drin Haraia Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
817 Fatlume Jaha Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
818 Alban Bokshi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
819 Fatmir Haxholli Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)

Faqe 22 e 115
820 Muhamet Gashi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
821 Izedin Bytyqi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
822 Basri Ibrahimi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
823 Murat Vokshi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
824 Agim Millaku Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
825 Jovica Filipovic Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
826 Valon Leci Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
827 Defrim Rifaj Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
828 Feim Osmani Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
829 Bahri Xhaferi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
830 Muhamet Gjocaj Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
831 Lulzim Karaxha Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
832 Minire Begaj Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
833 Shqipe Krasniqi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
834 Ruhan Kadriu Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
835 Muhamet Konushefci Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
836 Ismet Borovci Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
837 Safet Syla Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
838 Ajet Kastrati Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
839 Nexhat Syla Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
840 Feti Ibishi Ministria e Puns dhe Mirqenies Sociale (MPMS)
841 Kujtim Shala Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
842 Rexhep Hoti Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
843 Qazim Rrahmani Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
844 Ndue Ukaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
845 Vehbi Miftari Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
846 Nysret Krasniqi Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
847 Muharrem Sahiti Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
848 Zeqir Hamiti Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
849 Arsim Canolli Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
850 Faton Peci Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
851 Veton Firzi Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
852 Bislim Gashi Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
853 Feim Maliqaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
854 Brikena Mulliqi Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
855 Valon Kashtanjeva Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
856 Feim Hoxha Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
857 Burim Reica Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
858 Sami Piraj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
859 Xhevat Bajrami Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)

Faqe 23 e 115
860 Ibr Alaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
861 Kimete Gashi Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
862 Sebahate Arifi Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
863 Taibe Selmani Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
864 Vjollca Aliu Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
865 Skender Boshtrakaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
866 Alban Bakija Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
867 Enver Rexha Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
868 Osman Gojani Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
869 Shpresa Gjonbalaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
870 Samir Hoxha Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
871 Rrezarta Loxha Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
872 Artan Hoxha Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
873 Ahmet Brahimaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
874 Agim Sopi Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
875 Agon Myftari Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
876 Ylber Asllanaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
877 Baki Jashari Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
878 Arta Agani Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
879 Arben Zharku Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
880 Edona Durguti Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
881 Fazli Gajraku Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
882 Gani Mehmetaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
883 Shefqet Gjocaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
884 Arton Ahmetaj Ministria e Kulturs, Rinis dhe Sportit (MKRS)
885 Valon Murati Ministria e Diaspors
886 Sahit Krasniqi Ministria e Diaspors
887 Janez Frrokaj Ministria e Diaspors
888 Kushtrim Sheremeti Ministria e Diaspors
889 Flaka Braha Ministria e Diaspors
890 Sabit Krasniqi Ministria e Diaspors
891 Remzije Makolli Ministria e Diaspors
892 Agim Kuleta Ministria e Diaspors
893 Osman Shahini Ministria e Diaspors
894 Behar Isma Ministria e Diaspors
895 Ragip Zejnullahu Ministria e Diaspors
896 Avdyl Lipoveci Ministria e Diaspors
897 Naim Dedushaj Ministria e Diaspors
898 Shyhrete Kastrati Ministria e Diaspors
899 Hamdi Brbatovci Ministria e Diaspors
900 Shefkinaze Vllasaliu Ministria e Diaspors

Faqe 24 e 115
901 Lutfi Zharku Ministria e Infrastrukturs
902 Fehmi Mujota Ministria e Infrastrukturs
903 Hanefi Muharremi Ministria e Infrastrukturs
904 Mustafe Krasniqi Ministria e Infrastrukturs
905 Nazmi Jashari Ministria e Infrastrukturs
906 Adem Krasniqi Ministria e Infrastrukturs
907 Fidan Rekaliu Ministria e Infrastrukturs
908 Halil Musliu Ministria e Infrastrukturs
909 Nebih Shatri Ministria e Infrastrukturs
910 Mustafa Gara Ministria e Infrastrukturs
911 Begzad Musliu Ministria e Infrastrukturs
912 Besnik Hajdari Ministria e Infrastrukturs
913 Besim Tahiri Ministria e Infrastrukturs
914 Burim Krasniqi Ministria e Infrastrukturs
915 Lulzim Rama Ministria e Infrastrukturs
916 Ajshe Ejupi Ministria e Infrastrukturs
917 Xheme Veseli Ministria e Infrastrukturs
918 Avdi Kamerolli Ministria e Infrastrukturs
919 Ram Qupeva Ministria e Infrastrukturs
920 Skender Gashi Ministria e Infrastrukturs
921 erkin Dukolli Ministria e Infrastrukturs
922 Sami Haziri Ministria e Infrastrukturs
923 Qamil Feka Ministria e Infrastrukturs
924 Ajet Mehmeti Ministria e Infrastrukturs
925 Minire Gashi Ministria e Infrastrukturs
926 Mimoza Ahmetaj Ministria e Integrimit Evropian
927 Rita Hajzeraj Beqaj Ministria e Integrimit Evropian
928 Demush Shasha Ministria e Integrimit Evropian
929 Imer Haliti Ministria e Integrimit Evropian
930 Labinot Hoxha Ministria e Integrimit Evropian
931 Xhemaj Mazrekaj Ministria e Integrimit Evropian
932 Besa Curri Limani Ministria e Integrimit Evropian
933 Artan ollaku Ministria e Integrimit Evropian
934 Valon Gashi Ministria e Integrimit Evropian
935 Jeton Karaqica Ministria e Integrimit Evropian
936 Vjosa Beqaj Krasniqi Ministria e Integrimit Evropian
937 Florim Canolli Ministria e Integrimit Evropian
938 Dukagjin Abdyli Ministria e Integrimit Evropian
939 Fitim Musatafa Ministria e Integrimit Evropian
940 Anila Statovci Demaj Ministria e Integrimit Evropian

Faqe 25 e 115
941 Ferat Shala Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
942 Mendim Rugova Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
943 Sladan Nikolcevic Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
944 Ismet Krasniqi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
945 Refik Ramaj Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
946 Ismet Abdullahu Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
947 Qeram Telqiu Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
948 Ali Ismaili Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
949 Skenderbe Hebibi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
950 Arben itaku Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
951 Ismail Rudari Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
952 Sabrije Rama Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
953 Naser Bajraktari Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
954 Besnik Drmaku Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
955 Ali Hoxha Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
956 Luan Sabedinaj Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
957 Adifete Qerimi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
958 Vjollca Abazi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
959 Avdullah Berisha Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
960 Afrim Murati Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
961 Hazbije Krasniqi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
962 Servet Spahiu Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
963 Muhamet Malsiu Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
964 Bedri Halimi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
965 Ilir Morina Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
966 Letafete Latifi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
967 Fatmir Morina Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
968 Afrim Berisha Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
969 Luan Nushi Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
970 Fadil Bajraktari Ministria e Mjedisit dhe Planifikimit Hapsinor
971 Skender Hyseni Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
972 Nehat Mustafa Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
973 Valdet Hoxha Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
974 Millan Radojevi Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
975 Shqipe Mjekiqi Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
976 Agim Gashi Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
977 Shkodran Manaj Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
978 Luan Jusufi Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
979 Ismet Zymeri Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
980 Filloreta Gashi Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC

Faqe 26 e 115
981 Lulzim Ejupi Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
982 Blerim Camaj Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
983 Naim Shala Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
984 Agim Fejzullahu Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
985 Fahrije t rnava Sheremeti Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
986 Bashkim Berisha Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
987 Valon Krasniqi Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
988 Mensur Hoti Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
989 Rroksana Qarri Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
990 Dardan Koani Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
991 Drita Xheladini Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
992 Arben Mustafa Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
993 Artan Dreshaj Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
994 Bekim Hoxha Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
995 Musa Thai Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
996 Drita Hasani Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
997 Fitim Tahiri Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
998 Gani Kastrati Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
999 Shehide Qerimaj Lushtaku Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
1000 Sebahate Muharremi Pllana Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
1001 Abedin Mehmeti Ministria e Punve t Brendshme dhe ARC
1002 Enver Hoxhaj Ministria e Punve t Jashtme
1003 Valon Murtezaj Ministria e Punve t Jashtme
1004 Emanuel Demaj Ministria e Punve t Jashtme
1005 Bashmir Xhemaj Ministria e Punve t Jashtme
1006 Besart Lumi Ministria e Punve t Jashtme
1007 Bujar Bukoshi Ministria e Punve t Jashtme
1008 Valon Berisha Ministria e Punve t Jashtme
1009 Petar Miletic Ministria e Punve t Jashtme
1010 Almira Sylaj Ministria e Punve t Jashtme
1011 Fitim Sadiku Ministria e Punve t Jashtme
1012 Albert Prenkaj Ministria e Punve t Jashtme
1013 Muhamet Brajshori Ministria e Punve t Jashtme
1014 Beqir Ismaili Ministria e Punve t Jashtme
1015 Blerim Xhemajli Ministria e Punve t Jashtme
1016 Vlorat Gashi Ministria e Punve t Jashtme
1017 Mybera Hyseni Ministria e Punve t Jashtme
1018 Avni Zogu Ministria e Punve t Jashtme
1019 Misin Demiri Ministria e Punve t Jashtme
1020 Arben Loshi Ministria e Punve t Jashtme
1021 Ulpjana Lama Ministria e Punve t Jashtme

Faqe 27 e 115
1022 Fitim Gllareva Ministria e Punve t Jashtme
1023 Lulzim Mjeku Ministria e Punve t Jashtme
1024 Prindon Sadriu Ministria e Punve t Jashtme
1025 Jetish Jashari Ministria e Punve t Jashtme
1026 Ibrahim Shabani Ministria e Punve t Jashtme
1027 Artan Duraku Ministria e Punve t Jashtme
1028 Shkendije Geci Sherifi Ministria e Punve t Jashtme
1029 Guner Ureya Ministria e Punve t Jashtme
1030 Ariana Zherka Hoxha Ministria e Punve t Jashtme
1031 Vlora itaku Ministria e Punve t Jashtme
1032 Lirim Grajqevci Ministria e Punve t Jashtme
1033 Ilir Dugolli Ministria e Punve t Jashtme
1034 Skender Xhakaliu Ministria e Punve t Jashtme
1035 Ramadan Avdiu Ministria e Punve t Jashtme
1036 Sabri Kiqmari Ministria e Punve t Jashtme
1037 Bukurije Gjonbalaj Ministria e Punve t Jashtme
1038 Shpend Kallaba Ministria e Punve t Jashtme
1039 Avni Spahiu Ministria e Punve t Jashtme
1040 Vjosa Dobruna Ministria e Punve t Jashtme
1041 Nexhmi Regjepi Ministria e Punve t Jashtme
1042 Valdet Sadiku Ministria e Punve t Jashtme
1043 Ylber Hysa Ministria e Punve t Jashtme
1044 Rexhep Boja Ministria e Punve t Jashtme
1045 Sami Ukelli Ministria e Punve t Jashtme
1046 Zana Rudi Ministria e Punve t Jashtme
1047 Lulzim Hiseni Ministria e Punve t Jashtme
1048 Qndrim Gashi Ministria e Punve t Jashtme
1049 Alma Lama Ministria e Punve t Jashtme
1050 Bernard Nikaj Ministria e Punve t Jashtme
1051 Leon Malazogu Ministria e Punve t Jashtme
1052 Luljeta Vuniqi Ministria e Punve t Jashtme
1053 Nazane Breca Ministria e Punve t Jashtme
1054 Skender Durmishi Ministria e Punve t Jashtme
1055 Syl Ukshini Ministria e Punve t Jashtme
1056 Gani Veselaj Ministria e Punve t Jashtme
1057 Blerim Canaj Ministria e Punve t Jashtme
1058 Adnan Dragaj Ministria e Punve t Jashtme
1059 Haxhi Bajraktari Ministria e Punve t Jashtme
1060 Burim Qorri Ministria e Punve t Jashtme
1061 Enver Buaj Ministria e Punve t Jashtme

Faqe 28 e 115
1062 Binak Berisha Ministria e Punve t Jashtme
1063 Astrit Zemaj Ministria e Punve t Jashtme
1064 Fatmire Musliu Ministria e Punve t Jashtme
1065 Uliks Emra Ministria e Punve t Jashtme
1066 Asdren Gashi Ministria e Punve t Jashtme
1067 Valon Krasniqi Ministria e Punve t Jashtme
1068 Mirjeta Behluli Ministria e Punve t Jashtme
1069 Sami Kastrati Ministria e Punve t Jashtme
1070 Mustaf Xhemaili Ministria e Punve t Jashtme
1071 Islam Spahiu Ministria e Punve t Jashtme
1072 Heroina Bilic Prcic Ministria e Punve t Jashtme
1073 Delfin Pllana Ministria e Punve t Jashtme
1074 Flurim Gashi Ministria e Punve t Jashtme
1075 Frymzim Isufaj Ministria e Punve t Jashtme
1076 RruZvendsellt Frrokaj Ministria e Punve t Jashtme
1077 Tefta Kelmendi Ministria e Punve t Jashtme
1078 Xhafer Ahmeti Ministria e Punve t Jashtme
1079 Xhelal Shaqiri Ministria e Punve t Jashtme
1080 Ylber Kryeziu Ministria e Punve t Jashtme
1081 Albinot Bimbashi Ministria e Punve t Jashtme
1082 Naser Idrizi Ministria e Punve t Jashtme
1083 Edon Cana Ministria e Punve t Jashtme
1084 Halim Krasniqi Ministria e Punve t Jashtme
1085 Rrahim Morina Ministria e Punve t Jashtme
1086 Teuta Sahatqija Ministria e Punve t Jashtme
1087 Xhavit Gashi Ministria e Punve t Jashtme
1088 Agim Krasniqi Ministria e Punve t Jashtme
1089 Albert Kuqi Ministria e Punve t Jashtme
1090 Valza Orui Ministria e Punve t Jashtme
1091 Gjeneza Budima Ministria e Punve t Jashtme
1092 Albesjana Ibrhysaj Kapitaj Ministria e Punve t Jashtme
1093 Lulzim Pllana Ministria e Punve t Jashtme
1094 Agron Maloku Ministria e Punve t Jashtme
1095 Bujar Maxhuni Ministria e Punve t Jashtme
1096 Gani Mulliqi Ministria e Punve t Jashtme
1097 Lendita Haxhitasim Ministria e Punve t Jashtme
1098 Arjan Kashtanjeva Ministria e Punve t Jashtme
1099 Visar Fetaj Ministria e Punve t Jashtme
1100 Sedat Burrniku Ministria e Punve t Jashtme
1101 Adnan Jakupi Ministria e Punve t Jashtme

Faqe 29 e 115
1102 Amir Haziri Ministria e Punve t Jashtme
1103 Arton Krasniqi Ministria e Punve t Jashtme
1104 Benjamin Nikoliqi Ministria e Punve t Jashtme
1105 Elmaze Pireva Ministria e Punve t Jashtme
1106 Faket Kajtazi Ministria e Punve t Jashtme
1107 Lek Daka Ministria e Punve t Jashtme
1108 Lirija Berisha Ministria e Punve t Jashtme
1109 Rexhep Bajraktari Ministria e Punve t Jashtme
1110 Rron Kryeziu Ministria e Punve t Jashtme
1111 Shota Bukoshi Ministria e Punve t Jashtme
1112 Visar Rrecaj Ministria e Punve t Jashtme
1113 Mirsada Voca Ministria e Punve t Jashtme
1114 Agron Smakiqi Ministria e Punve t Jashtme
1115 Bilall Bilalli Ministria e Punve t Jashtme
1116 Burim Susuri Ministria e Punve t Jashtme
1117 Besian Musmurati Ministria e Punve t Jashtme
1118 Zana Rugova Ministria e Punve t Jashtme
1119 Yllka Geci Ministria e Punve t Jashtme
1120 Adriatik Kryeziu Ministria e Punve t Jashtme
1121 Blerim Koci Ministria e Punve t Jashtme
1122 Bubulina Krasniqi Kallaba Ministria e Punve t Jashtme
1123 Butrint Ymeri Ministria e Punve t Jashtme
1124 Glsen Blkbasi Ministria e Punve t Jashtme
1125 Ines Demiri Ministria e Punve t Jashtme
1126 Leurata Berisha Ministria e Punve t Jashtme
1127 Melhin Mamuti Ministria e Punve t Jashtme
1128 Valdrin Grainca Ministria e Punve t Jashtme
1129 Viskont Jakupi Ministria e Punve t Jashtme
1130 Imer Lladrovci Ministria e Punve t Jashtme
1131 Jetmira Brdynaj Ministria e Punve t Jashtme
1132 Lulzim Rifaj Ministria e Punve t Jashtme
1133 Lavdim Morina Ministria e Punve t Jashtme
1134 Korab Mushkolaj Ministria e Punve t Jashtme
1135 Mitat Fejza Ministria e Punve t Jashtme
1136 Diamant Kastrati Ministria e Punve t Jashtme
1137 Ajvaz Berisha Ministria e Punve t Jashtme
1138 Mustaf Avdiu Ministria e Punve t Jashtme
1139 Petrit Hajdari Ministria e Punve t Jashtme
1140 Ali Kamberi Ministria e Punve t Jashtme
1141 Evren Fusha Ministria e Punve t Jashtme

Faqe 30 e 115
1142 Fatmir Zaimi Ministria e Punve t Jashtme
1143 Bahrije Hoti Ministria e Punve t Jashtme
1144 Salih Sefa Ministria e Punve t Jashtme
1145 Ajmane Veseli Ministria e Punve t Jashtme
1146 Arben Muhameti Ministria e Punve t Jashtme
1147 Besnik Miftaraj Ministria e Punve t Jashtme
1148 Hamdi Reica Ministria e Punve t Jashtme
1149 Ifete eku Ministria e Punve t Jashtme
1150 Vahid Haxhiu Ministria e Punve t Jashtme
1151 Miftar Kryeziu Ministria e Punve t Jashtme
1152 Zana Berisha Ministria e Punve t Jashtme
1153 Albana Bylykbashi Ministria e Punve t Jashtme
1154 Shaban Gosalci Ministria e Punve t Jashtme
1155 Mehmet Morina Ministria e Punve t Jashtme
1156 Arbr Mehmeti Ministria e Punve t Jashtme
1157 Faruk Ajeti Ministria e Punve t Jashtme
1158 Fatmir Rrahmanaj Ministria e Punve t Jashtme
1159 Gani Veseli Ministria e Punve t Jashtme
1160 Gjylymsere Kundja Ministria e Punve t Jashtme
1161 Ilir Gashi Ministria e Punve t Jashtme
1162 Valmira Thai Musa Ministria e Punve t Jashtme
1163 Vjollca Halimi Ministria e Punve t Jashtme
1164 Xhevdet Grainca Ministria e Punve t Jashtme
1165 Zan Mehmetaj Ministria e Punve t Jashtme
1166 Bujar Deskaj Ministria e Punve t Jashtme
1167 Sadik Makolli Ministria e Punve t Jashtme
1168 Leonita Harxhi Ministria e Punve t Jashtme
1169 Arben ollaku Ministria e Punve t Jashtme
1170 Imet Rrahmani Ministria e Shndetsis
1171 Izet Sadiku Ministria e Shndetsis
1172 Kadir Hysein Ministria e Shndetsis
1173 Rrustem Musa Ministria e Shndetsis
1174 Bekim Murati Ministria e Shndetsis
1175 Valbon Krasniqi Ministria e Shndetsis
1176 Shefqet Sylejmani Ministria e Shndetsis
1177 Gzim Kokollari Ministria e Shndetsis
1178 Bardhyl kadriu Ministria e Shndetsis
1179 Mirsad Kamerolli Ministria e Shndetsis
1180 Teuta Agai Demjaha Ministria e Shndetsis
1181 Husein Reka Ministria e Shndetsis

Faqe 31 e 115
1182 Ilir Tolaj Ministria e Shndetsis
1183 Gani Shabani Ministria e Shndetsis
1184 Ardian Mehmetaj Ministria e Shndetsis
1185 Musa Rexhaj Ministria e Shndetsis
1186 Afrdita Hoxha Ministria e Shndetsis
1187 Kadrije Bullatovci Ministria e Shndetsis
1188 Naim Bardiqi Ministria e Shndetsis
1189 Albert Sutaj Ministria e Shndetsis
1190 Xhevat Ukaj Ministria e Shndetsis
1191 Alban Pozhegu Ministria e Shndetsis
1192 Ismet Hyseni Ministria e Shndetsis
1193 Mentor Sadiku Ministria e Shndetsis
1194 Milazim Gjocaj Ministria e Shndetsis
1195 Arsim Qavdarbasha Ministria e Shndetsis
1196 Lindita Avdyli Ministria e Shndetsis
1197 Ukshin Vllasa Ministria e Shndetsis
1198 Ardita Baraku Ministria e Shndetsis
1199 Albana Beka Ministria e Shndetsis
1200 Dem Rexhepi Ministria e Shndetsis
1201 Ajet Salihu Ministria e Shndetsis
1202 Shaban Osmanaj Ministria e Shndetsis
1203 Hykmete Bajrami Ministria e Tregtis dhe Industris
1204 Avni Kastrati Ministria e Tregtis dhe Industris
1205 Besart Dreshaj Ministria e Tregtis dhe Industris
1206 Kujtim Isa Ministria e Tregtis dhe Industris
1207 Lulzim Krasniqi Ministria e Tregtis dhe Industris
1208 Mentore Elezaj Ministria e Tregtis dhe Industris
1209 Krenare Kaiu Ministria e Tregtis dhe Industris
1210 Agron Maxhuni Ministria e Tregtis dhe Industris
1211 Haki Maxhuni Ministria e Tregtis dhe Industris
1212 Idriz Kika Ministria e Tregtis dhe Industris
1213 Gentiana Islamaj Ministria e Tregtis dhe Industris
1214 Irfan Lipovica Ministria e Tregtis dhe Industris
1215 Rexhep Bllaca Ministria e Tregtis dhe Industris
1216 Sytrime Dervisholli Ministria e Tregtis dhe Industris
1217 Valbone Dushi Ministria e Tregtis dhe Industris
1218 Nijazi Shala Ministria e Tregtis dhe Industris
1219 Sherif Sherifi Ministria e Tregtis dhe Industris
1220 Zana Kotorri Ministria e Tregtis dhe Industris
1221 Blerim Ibrahimi Ministria e Tregtis dhe Industris
1222 Mevlyde Beqiri Ministria e Tregtis dhe Industris

Faqe 32 e 115
1223 Bexhet Asllanaj Ministria e Tregtis dhe Industris
1224 Lulzim Syla Ministria e Tregtis dhe Industris
1225 Xhafer Tahiri Ministria e Tregtis dhe Industris
1226 Afrim Namani Ministria e Tregtis dhe Industris
1227 Isa Elshani Ministria e Tregtis dhe Industris
1228 Agron Shurdhani Ministria e Tregtis dhe Industris
1229 Besian Mustafa Ministria e Tregtis dhe Industris
1230 Nol Buzhala Ministria e Tregtis dhe Industris
1231 Arbr Muhaxhiri Ministria e Tregtis dhe Industris
1232 Hafiz Gara Ministria e Tregtis dhe Industris
1233 Muhamet Rudari Ministria e Tregtis dhe Industris
1234 Gazmend Mejzini Ministria e Tregtis dhe Industris
1235 Mehdi Pllashniku Ministria e Tregtis dhe Industris
1236 Ibush Luzha Ministria e Tregtis dhe Industris
1237 Hafiz Gara Ministria e Tregtis dhe Industris
1238 Eljana Naka Ministria e Tregtis dhe Industris
1239 Dalibor Jevti Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1240 Qaush Balaj Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1241 Izmi Zeka Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1242 Jellhxi Shala Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1243 Igor Savi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1244 Milo Stankovi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1245 Nenad Cvetkovi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1246 Sneana Karadi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1247 Sreten Ivanovi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1248 Julija Lazarevi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1249 Marko Vujovi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1250 Nenad Stojetovi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1251 Shpejtim Kryeziju Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1252 Sejada Zylfijaj Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1253 Avdullah Hoti Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1254 Shaban Tafa Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1255 Nuhi Osmani Ministria pr Komunitete dhe Kthim
Mihailo Prlinevi Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1256
Albert Zeqa Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1257
Vedat Maxhuni Ministria pr Komunitete dhe Kthim
1258

1259 Blerim Olluri Agjencia e Kosovs pr Forenzik


1260 Xhemajl Ademaj Agjencia e Kosovs pr Forenzik

Faqe 33 e 115
1261 Blerim Krasniqi Agjencia e Kosovs pr Forenzik
1262 Sokol Dedaj Agjencia e Kosovs pr Forenzik
1263 Herolind Krasniqi Agjencia e Kosovs pr Forenzik
1264 Fadil Kodra Agjencia e Menaxhimit Emergjent
1265 Alush Beqiri Agjencia e Menaxhimit Emergjent
1266 Hajriz Sejdiu Agjencia e Menaxhimit Emergjent
1267 Mustaf Gashi Agjencia e Menaxhimit Emergjent
1268 Miran Demiri Agjencia e Menaxhimit Emergjent
1269 Sabit Zogaj Agjencia e Menaxhimit Emergjent
1270 Murat Meha Agjencioni Kadastral i Kosovs (MMPH)
1271 Fazile Hamiti Agjencioni Kadastral i Kosovs (MMPH)
1272 Aferdita Thai Agjencioni Kadastral i Kosovs (MMPH)
1273 Ismet Kryeziu Agjencioni Kadastral i Kosovs (MMPH)
1274 Avni Ahmeti Agjencioni Kadastral i Kosovs (MMPH)
1275 Valbone Hashani Agjencioni Kadastral i Kosovs (MMPH)
1276 Njomza Kryeziu Agjencioni Kadastral i Kosovs (MMPH)
Jeton Shala Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Pajisje
1277
Medicinale
Sejd Tolaj Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Pajisje
1278
Medicinale
Lutfi Mulaku Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Pajisje
1279
Medicinale
Ardian Rugova Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Pajisje
1280
Medicinale
Arian Ahmeti Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Pajisje
1281
Medicinale
Yll Gashi Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Pajisje
1282
Medicinale
Granita Selimaj Agjencia e Kosovs pr Produkte dhe Pajisje
1283
Medicinale
1284 Ismail Smakiqi Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1285 Bejtush Gashi Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1286 Xhevat Bekteshi Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1287 Bekim Dakaj Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1288 Rrahim Rexha Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1289 Kastriot Jashari Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1290 Shpend Shabani Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1291 Arben Dodaj Akademia e Kosovs pr Siguri Publike
1292 Hilmi Mehmeti Inspektorati Policor i Kosovs
1293 Miradie Kelmendi Inspektorati Policor i Kosovs
1294 Skender Hoti Inspektorati Policor i Kosovs
1295 Qerim Bytyqi Inspektorati Policor i Kosovs

Faqe 34 e 115
1296 Exhevit Zuka Inspektorati Policor i Kosovs
1297 Arben Vrajolli Inspektorati Policor i Kosovs
1298 Shkelzen Berila Inspektorati Policor i Kosovs
1299 Esat hasolli Inspektorati Policor i Kosovs
1300 Liridon Gashi Inspektorati Policor i Kosovs
1301 Valbona Osmani Inspektorati Policor i Kosovs
1302 Jetullah Aliu Inspektorati Policor i Kosovs
1303 Naser Ramadani Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1304 Selvete Krasniqi Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1305 Isme Humolli Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1306 Tahire Maloku Gjergji Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1307 Ilir Begolli Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1308 Drita Zogaj Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1309 Xhevat Jakupi Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1310 Sanije Gashi Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1311 Azem Geci Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1312 Avdyl Lokaj Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1313 Remzije Zhushi Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1314 Nurishahe Hulaj Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1315 Adnora Nurboja Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1316 Teuta Fejza Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1317 Sevdije Mehmeti Topalli Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1318 Ajhan Sefiu Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1319 Aferdita Bicurri Instituti Kombetar i Shndetsis Publike t Kosovs
1320 Shpend Maxhuni Policia e Kosovs
1321 Naim Rexha Policia e Kosovs
1322 Dejan Jankovi Policia e Kosovs
1323 Rashit Qalaj Policia e Kosovs
1324 Shaban Guda Policia e Kosovs
1325 Riza Shillova Policia e Kosovs
1326 Agron Rukiqi Policia e Kosovs
1327 Granit Hetahu Policia e Kosovs
1328 Rexhep Sijarina Policia e Kosovs
1329 Nehat Thaqi Policia e Kosovs
1330 Nenad Djuric Policia e Kosovs
1331 Shaban Shala Policia e Kosovs
1332 Nexhmi Krasniqi Policia e Kosovs
1333 Gazmend Hoxha Policia e Kosovs
1334 Elmina Mahmuti Policia e Kosovs
1335 Ahmet Hasi Policia e Kosovs

Faqe 35 e 115
1336 Mentor Shabani Policia e Kosovs
1337 Nebih Aliu Policia e Kosovs
1338 Faton Alija Policia e Kosovs
1339 Reshat Maliqi Policia e Kosovs
1340 Izet Azizi Policia e Kosovs
1341 Goran Stojanovic Policia e Kosovs
1342 Florie Hajra Policia e Kosovs
1343 Hilmi Pacolli Policia e Kosovs
1344 Kadri Arifi Policia e Kosovs
1345 Akrem Racaj Policia e Kosovs
1346 Gazmend Krasniqi Policia e Kosovs
1347 Zylfije Dema Policia e Kosovs
1348 Driton Zabrgja Policia e Kosovs
1349 Ahmet Nuredini Policia e Kosovs
1350 Emin Beqiri Policia e Kosovs
1351 Veton Elshani Policia e Kosovs
1352 Arbnesh Ajvazi Policia e Kosovs
1353 Fitim Selimi Policia e Kosovs
1354 Fatos Makolli Policia e Kosovs
1355 Rexhep Fetahu Policia e Kosovs
1356 Fatmir Bajrami Policia e Kosovs
1357 Fehmi Xhata Policia e Kosovs
1358 Florije Abazi Policia e Kosovs
1359 Bahri Shala Policia e Kosovs
1360 Jeton Rexhepi Policia e Kosovs
1361 Lumni Graishta Policia e Kosovs
1362 Fadil Gashi Policia e Kosovs
1363 Vllaznim Surdulli Policia e Kosovs
1364 Skender Rrahmani Policia e Kosovs
1365 Lindita Kajtazi Policia e Kosovs
1366 Drita Konjuhi Policia e Kosovs
1367 Hamdi Hyseni Policia e Kosovs
1368 Valmira Bllaca Policia e Kosovs
1369 Teuta Krasniqi Policia e Kosovs
1370 Nizajete Latifi Policia e Kosovs
1371 Ilir Morina Policia e Kosovs
1372 Kaltrina Bajrami Policia e Kosovs
1373 Nexhat Qallapeku Policia e Kosovs
1374 Selman Hyseni Policia e Kosovs
1375 Curr Gjocaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1376 Sknder Shabani Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1377 Basri Lenjani Qendra Klinike Universitare e Kosovs

Faqe 36 e 115
1378 Islam Krasniqi Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1379 Rifat Bajrami Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1380 Arsim Morina Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1381 Nexhmi Hyseni Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1382 Arbr Tolaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1383 Lulzim Geci Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1384 Rexhep Kasumaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1385 Saudin Maliqi Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1386 Elmi Olluri Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1387 Hysni Arifi Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1388 Myrvete Paarada Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1389 Hajdin Thai Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1390 Florim Zejnullahu Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1391 Agron Bytyqi Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1392 Basri Sejdiu Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1393 Avni Kryeziu Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1394 Drita Mekuli Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1395 Zaim Gashi Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1396 Shemsedin Sadiku Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1397 Venera Gjuka Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1398 Hamdi Ramadani Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1399 Shaban Mecinaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1400 Nexhmedin Shala Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1401 Fatime Kokollari Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1402 Muharrem Avdiu Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1403 Mynavere Hoxha Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1404 Ilirjana Raa Bunjaku Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1405 Hajrije Hysenaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1406 Bislim Bislimi Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1407 Serbeze Kabashi Muaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1408 Ekrem Hyseni Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1409 Fakir Spahiu Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1410 Dugagjin Zogaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1411 Ramadan Sopa Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1412 Gani Halilaj Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1413 Arjeta Stanovci Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1414 Gazmend Rushiti Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1415 Sherif Bytyqi Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1416 Musa Vitija Qendra Klinike Universitare e Kosovs
1417 Mirfane Drmaku Qendra Klinike Universitare e Kosovs

Faqe 37 e 115
1418 Luan Nagavci Qendra Kombtare e Mjeksis s Puns Gjakov
1419 Zana Kpuska Qendra Kombtare e Mjeksis s Puns Gjakov
1420 Shpejtim Skivjani Qendra Kombtare e Mjeksis s Puns Gjakov
Hysen Sadriu Qendra Kombtare e Kosovs pr Transfuzionin e
1421
Gjakut
Elhame Pllana Grvalla Qendra Kombtare e Kosovs pr Transfuzionin e
1422
Gjakut
Fadil Krasniqi Qendra Kombtare e Kosovs pr Transfuzionin e
1423
Gjakut
Shefqet Mrasori Qendra Kombtare Stomatologjike Universitare e
1424
Kosovs
Meush Disha Qendra Kombtare Stomatologjike Universitare e
1425
Kosovs
Fatmir Dragidella Qendra Kombtare Stomatologjike Universitare e
1426 Kosovs
Din Kastrati Qendra Kombtare Stomatologjike Universitare e
1427
Kosovs
Qazim Krasniqi Qendra Kombtare Stomatologjike Universitare e
1428
Kosovs
Agron Veseli Qendra Kombtare Stomatologjike Universitare e
1429
Kosovs
1430 Adem Nura Qendra Kombtare e Mjeksis Sportive Prishtin
1431 Rrustem Gashi Qendra Kombtare e Mjeksis Sportive Prishtin
1432 Ismet Lecaj Qendra Kombtare e Telemjeksis s Kosovs
1433 Luljeta Lutfiu Qendra Kombtare e Telemjeksis s Kosovs
1434 Miftar Zenelaj Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1435 Besnik Ahmeti Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1436 Bahri Goga Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1437 Menduhije Mustafa Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1438 Albana Shabani Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1439 Lule Kabashi Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1440 Skender Kandiq Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1441 Eroll Kandiq Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1442 Ismet Bardhoshi Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1443 Ilirjana Manxhuka Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1444 Sami Rexhepi Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1445 Naim Fanaj Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1446 Besnik Loshaj Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1447 Afrim Cana Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1448 Besim Shabani Shrbimi Profesional i Shndetit Mendor t Kosovs
1449 Bejtush Jaha Spitali i Prgjithshm Ferizaj
1450 Selim Hyseni Spitali i Prgjithshm Ferizaj

Faqe 38 e 115
1451 Sevdije Bajraliu Spitali i Prgjithshm Ferizaj
1452 Imer Llabjani Spitali i Prgjithshm Ferizaj
1453 Banush Salihu Spitali i Prgjithshm Ferizaj
1454 Ahmet Asllani Spitali i Prgjithshm Gjakov
1455 Zejnel Morina Spitali i Prgjithshm Gjakov
1456 Skender Nreca Spitali i Prgjithshm Gjakov
1457 Valdet Spahija Spitali i Prgjithshm Gjakov
1458 Afrim Dervishi Spitali i Prgjithshm Gjakov
1459 Shyhrete Kaja Spitali i Prgjithshm Gjakov
1460 Enver Ahmeti Spitali i Prgjithshm Gjakov
1461 Mirgjend eku Spitali i Prgjithshm Gjakov
1462 Agim Kryeziu Spitali i Prgjithshm Gjilan
1463 Ukshin Ismaili Spitali i Prgjithshm Gjilan
1464 Hazir Haziri Spitali i Prgjithshm Gjilan
1465 Sadije Ismaili Spitali i Prgjithshm Gjilan
1466 Faredin Sylejmani Spitali i Prgjithshm Gjilan
1467 Bexhet Murtezi Spitali i Prgjithshm Gjilan
1468 Ixhmet Rexhepi Spitali i Prgjithshm Mitrovic
1469 Zahir Musa Spitali i Prgjithshm Mitrovic
1470 Rukije Merovci Spitali i Prgjithshm Mitrovic
1471 Lutfije Gashi Spitali i Prgjithshm Mitrovic
1472 Zylfije Halili Spitali i Prgjithshm Mitrovic
1473 Mirdi Strana Spitali i Prgjithshm Mitrovic
1474 Skender Dreshaj Spitali i Prgjithshm Pej
1475 Muhamet Halitaj Spitali i Prgjithshm Pej
1476 Hidajete Krasniqi Spitali i Prgjithshm Pej
1477 Myzaqete Sadiku Spitali i Prgjithshm Pej
1478 Nezafete Cena Spitali i Prgjithshm Pej
1479 Zelfi Kelmendi Spitali i Prgjithshm Pej
1480 Afrim Avdaj Spitali i Prgjithshm Prizren
1481 Lumnije Hoxha Spitali i Prgjithshm Prizren
1482 Shyqri Hasani Spitali i Prgjithshm Prizren
1483 Qazim Gashi Spitali i Prgjithshm Prizren
1484 Sami Ahmetaj Spitali i Prgjithshm Prizren
1485 Nazmije Paqarizi Spitali i Prgjithshm Prizren
1486 Mehmetfikri Bajmak Spitali i Prgjithshm Prizren
1487 Hajrullah Saraqi Spitali i Prgjithshm Vushtrri
1488 Ahmet Ademi Spitali i Prgjithshm Vushtrri
1489 Muj Ferati Spitali i Prgjithshm Vushtrri
1490 Fatime Musliu Spitali i Prgjithshm Vushtrri

Faqe 39 e 115
1491 Hazbije Avdiu Spitali i Prgjithshm Vushtrri
1492 Shpend Ahmeti Komuna e Prishtins
1493 Dardan Sejdiu Komuna e Prishtins
1494 Halim Halimi Komuna e Prishtins
1495 Hazir Borovci Komuna e Prishtins
1496 Fisnik Osmani Komuna e Prishtins
1497 Vlora Dumoshi Komuna e Prishtins
1498 Agim Gashi Komuna e Prishtins
1499 Shefki Gashi Komuna e Prishtins
1500 Mustaf Krasniqi Komuna e Prishtins
1501 Shaip Hajrizi Komuna e Prishtins
1502 Besa Rafuna Komuna e Prishtins
1503 Muhamet Nura Komuna e Prishtins
1504 Naime osmani Komuna e Prishtins
1505 Vjollca Dibra Ibrahimi Komuna e Prishtins
1506 Ajnishahe Azemi Komuna e Prishtins
1507 Hasime Krasniqi Komuna e Prishtins
1508 Merita Surkishi Komuna e Prishtins
1509 Flamur Shala Komuna e Prishtins
1510 Hetem Kupina Komuna e Prishtins
1511 Hatixhe Hoxha Komuna e Prishtins
1512 Qndron Kastrati Komuna e Prishtins
1513 Ylli Hoxha Komuna e Prishtins
1514 Hatixhe Latifi Pupovci Komuna e Prishtins
1515 Teuta Krasniqi Komuna e Prishtins
1516 Genc Sherifi Komuna e Prishtins
1517 Sylejman Pireva Komuna e Prishtins
1518 Sadri Ramabaja Komuna e Prishtins
1519 Berat Lahu Komuna e Prishtins
1520 Bardha Rogova Komuna e Prishtins
1521 Lirak elaj Komuna e Prishtins
1522 Blerand Stavileci Komuna e Prishtins
1523 Shaip Shabani Komuna e Prishtins
1524 Muhamet Selmani Komuna e Prishtins
1525 Lirie Avdiu Komuna e Prishtins
1526 Laura Zherka Komuna e Prishtins
1527 Egzona Podvorica Komuna e Prishtins
1528 Shemsi Veseli Komuna e Prishtins
1529 Sami Boroci Komuna e Prishtins
1530 Mirlinda Sopi Komuna e Prishtins

Faqe 40 e 115
1531 Sofije Bunjaku Komuna e Prishtins
1532 Remzi Pacolli Komuna e Prishtins
1533 Rita Begolli Komuna e Prishtins
1534 Imer Rusinovci Komuna e Prishtins
1535 Fadil Gashi Komuna e Prishtins
1536 Brahim Mehmetaj Komuna e Prishtins
1537 Abetare Fazliu Komuna e Prishtins
1538 Feti Mehdiu Komuna e Prishtins
1539 Kimet Zeqa Komuna e Prishtins
1540 Visar Arifaj Komuna e Prishtins
1541 Abit Kastrati Komuna e Prishtins
1542 Nenad Miladinoviq Komuna e Prishtins
1543 Cuneyd Ustaibo Komuna e Prishtins
1544 Muhedin Nushi Komuna e Prishtins
1545 Arbrie Nagavci Komuna e Prishtins
1546 Ismail Kokaj Komuna e Prishtins
1547 Arben Vitia Komuna e Prishtins
1548 Genc Bashota Komuna e Prishtins
1549 Salih Zyba Komuna e Prishtins
1550 Besart Vllahinja Komuna e Prishtins
1551 Liburn Aliu Komuna e Prishtins
1552 Gent Begolli Komuna e Prishtins
1553 Nora Kelmendi Komuna e Prishtins
1554 Hysen Durmishi Komuna e Prishtins
1555 Dren Kukaj Komuna e Prishtins
1556 Ferat Makolli Komuna e Prishtins
1557 Arianit Mustafa Komuna e Prishtins
1558 Isa Lahu Komuna e Prishtins
1559 Behare Sopjani Komuna e Prishtins
1560 Zek Bardhaj Komuna e Prishtins
1561 Osman Bllaca Komuna e Prishtins
1562 Ylber Qitaku Komuna e Prishtins
1563 Sherif Sejdiu Komuna e Prishtins
1564 Flamur Zeqiri Komuna e Prishtins
1565 Fatmir Dervishi Komuna e Prishtins
1566 Gani Sopi Komuna e Prishtins
1567 Ramadan Muja Komuna e Prizrenit
1568 Lulzim Kabashi Komuna e Prizrenit
1569 Sabina Dana Komuna e Prizrenit
1570 Kujtim Gashi Komuna e Prizrenit

Faqe 41 e 115
1571 Visar Islamaj Komuna e Prizrenit
1572 Pal Geci Komuna e Prizrenit
1573 Ilir Baldedaj Komuna e Prizrenit
1574 Arhim Ajazi Komuna e Prizrenit
1575 Haxhi Seferqaj Komuna e Prizrenit
1576 Bujar Hasani Komuna e Prizrenit
1577 Shpresa Goaj Komuna e Prizrenit
1578 Sherife Balaj Komuna e Prizrenit
1579 Bedrija Ejupagi Komuna e Prizrenit
1580 Sencar Karamuco Komuna e Prizrenit
1581 Sulltan Badalli Komuna e Prizrenit
1582 Zahadin Shemsidini Komuna e Prizrenit
1583 Isa Osmankaj Komuna e Prizrenit
1584 Agron Hoxha Komuna e Prizrenit
1585 Osman Hajdari Komuna e Prizrenit
1586 Ertan Simitci Komuna e Prizrenit
1587 Ajshe Shala Komuna e Prizrenit
1588 Ermina Jonuzi Komuna e Prizrenit
1589 Haziz Hodaj Komuna e Prizrenit
1590 Kimete Hoxha Komuna e Prizrenit
1591 Naser Berisha Komuna e Prizrenit
1592 Munir Basha Komuna e Prizrenit
1593 Oru Karadolami Komuna e Prizrenit
1594 Qemal Krasniqi Komuna e Prizrenit
1595 Shukri Quni Komuna e Prizrenit
1596 Farije Bytyqi Komuna e Prizrenit
1597 Bujar Nerjovaj Komuna e Prizrenit
1598 Fatmir Kastrati Komuna e Prizrenit
1599 Alush Shala Komuna e Prizrenit
1600 Arbr Rexhaj Komuna e Prizrenit
1601 Artan Abrashi Komuna e Prizrenit
1602 Azzam Dida Komuna e Prizrenit
1603 Cemil Luma Komuna e Prizrenit
1604 Drita Millaku Komuna e Prizrenit
1605 Ganimete Hoxha Komuna e Prizrenit
1606 Kastriot Krasniqi Komuna e Prizrenit
1607 Latif Dakaj Komuna e Prizrenit
1608 Levent Bu Komuna e Prizrenit
1609 Lrja Bytyqi Komuna e Prizrenit
1610 Memnuna Ajdini Komuna e Prizrenit

Faqe 42 e 115
1611 Merdan Osmani Komuna e Prizrenit
1612 Muso Salihi Komuna e Prizrenit
1613 Mybera Mustafa Komuna e Prizrenit
1614 Naser Bresa Komuna e Prizrenit
1615 Naxhije Mema Komuna e Prizrenit
1616 Salajdin Fanaj Komuna e Prizrenit
1617 Sehare Maliqi Komuna e Prizrenit
1618 Sevil Kazaz Komuna e Prizrenit
1619 Shani Berisha Komuna e Prizrenit
1620 Agnesa Bytyqi Komuna e Prizrenit
1621 Getoar Besimi Komuna e Prizrenit
1622 Gzim Duraj Komuna e Prizrenit
1623 Vahit Karavidaj Komuna e Prizrenit
1624 Saladin Xhaferi Komuna e Prizrenit
1625 Tasim Bajrami Komuna e Prizrenit
1626 Skender Susuri Komuna e Prizrenit
1627 Lutfi Haziri Komuna e Gjilanit
1628 Valentina B. Rexhepi Komuna e Gjilanit
1629 Rexhep Kadriu Komuna e Gjilanit
1630 Avdyl Aliu Komuna e Gjilanit
1631 Isa Agushi Komuna e Gjilanit
1632 Fatmir Hoxha Komuna e Gjilanit
1633 Nevzad Rushiti Komuna e Gjilanit
1634 Refik Shala Komuna e Gjilanit
1635 Shpresa K. Emini Komuna e Gjilanit
1636 Jehona Hyseni Komuna e Gjilanit
1637 Rina Ahmeti Komuna e Gjilanit
1638 Jashar Jashari Komuna e Gjilanit
1639 Mizafere Ismajli Komuna e Gjilanit
1640 Arben Maliqi Komuna e Gjilanit
1641 Jonuz Hasani Komuna e Gjilanit
1642 Jakup Bajrami Komuna e Gjilanit
1643 Enver Shabani Komuna e Gjilanit
1644 Bujar Nevzati Komuna e Gjilanit
1645 Riad Rashit Komuna e Gjilanit
1646 Sahit Abazi Komuna e Gjilanit
1647 Shukrije Rapuca Komuna e Gjilanit
1648 Leonora Bunjaku Komuna e Gjilanit
1649 Fatbardha Selmani Komuna e Gjilanit
1650 Selami Xhemajli Komuna e Gjilanit

Faqe 43 e 115
1651 Ibish Ibishi Komuna e Gjilanit
1652 Mevlyde Zejnullahu Komuna e Gjilanit
1653 Adelina Berisha Komuna e Gjilanit
1654 Nevzad Isufi Komuna e Gjilanit
1655 Fehmi Sylejmani Komuna e Gjilanit
1656 Krenare L. Kqiku Komuna e Gjilanit
1657 Arijeta Rexhepi Komuna e Gjilanit
1658 Bajram Hasani Komuna e Gjilanit
1659 Ismet Hajdini Komuna e Gjilanit
1660 Sejdulla Kadriu Komuna e Gjilanit
1661 Selvete Shurdhani Komuna e Gjilanit
1662 Renan Imami Komuna e Gjilanit
1663 Sergjan Mitroviq Komuna e Gjilanit
1664 Shqipe K. Haziri Komuna e Gjilanit
1665 Ramiz Ramadani Komuna e Gjilanit
1666 Sadudin Berisha Komuna e Gjilanit
1667 Agim Zuzaku Komuna e Gjilanit
1668 Valon Shefkiu Komuna e Gjilanit
1669 Ensar Kadriu Komuna e Gjilanit
1670 Nazim Gagica Komuna e Gjilanit
1671 Naser Korqa Komuna e Gjilanit
1672 Sali Kqiku Komuna e Gjilanit
1673 Nexhat Hajrullahu Komuna e Gjilanit
1674 Zijadin Maliqi Komuna e Gjilanit
1675 Sherafedin Latifi Komuna e Gjilanit
1676 Ajninur Sherifi Komuna e Gjilanit
1677 Hesat Asllani Komuna e Gjilanit
1678 Kamer Bajrami Komuna e Gjilanit
1679 Avni Hajrullahu Komuna e Gjilanit
1680 Gzim Kllokoqi Komuna e Gjilanit
1681 Florim Mustafa Komuna e Gjilanit
1682 Ali Bajrami Komuna e Gjilanit
1683 Burbuqe Agaj Komuna e Gjilanit
1684 Sabri Rexhepi Komuna e Gjilanit
1685 Menderz Ramushi Komuna e Gjilanit
1686 Agim Bahtiri Komuna e Mitrovics
1687 Faruk Mujka Komuna e Mitrovics
1688 Erol Zekerija Komuna e Mitrovics
1689 Besnik Beka Komuna e Mitrovics
1690 Vlora Haxhimehmeti Komuna e Mitrovics
1691 Gani Rrustemi Komuna e Mitrovics

Faqe 44 e 115
1692 Qazim Nimani Komuna e Mitrovics
1693 Sami Zeka Komuna e Mitrovics
1694 Saad Gashi Komuna e Mitrovics
1695 Skender Avdiu Komuna e Mitrovics
1696 Egzon Jashari Komuna e Mitrovics
1697 Nasuf Aliu Komuna e Mitrovics
1698 Jeton Ujkani Komuna e Mitrovics
1699 Musa Draga Komuna e Mitrovics
1700 Fidan Ademi Komuna e Mitrovics
1701 Ismet Syla Komuna e Mitrovics
1702 Nysret Maxhera Komuna e Mitrovics
1703 Adem Fazliu Komuna e Mitrovics
1704 Zenel Qitaku Komuna e Mitrovics
1705 Nexhat Barani Komuna e Mitrovics
1706 Mexhit Beka Komuna e Mitrovics
1707 Gani Shala Komuna e Mitrovics
1708 Bislim Imeri Komuna e Mitrovics
1709 Rrustem Musa Komuna e Mitrovics
1710 Eset Ujkani Komuna e Mitrovics
1711 Fadil Veseli Komuna e Mitrovics
1712 Lulzim Zeqiri Komuna e Mitrovics
1713 Ali Bejta Komuna e Mitrovics
1714 Gzim Shabani Komuna e Mitrovics
1715 Valbon Fazliu Beqiri Komuna e Mitrovics
1716 Merita Shyti Komuna e Mitrovics
1717 Alie Tmava Komuna e Mitrovics
1718 Nurije Hajdari Komuna e Mitrovics
1719 Gazmend Muja Komuna e Mitrovics
1720 Shaqir Demiri Komuna e Mitrovics
1721 Sami Latifi Komuna e Mitrovics
1722 Mehdi Haxha Komuna e Mitrovics
1723 Fahri Uka Komuna e Mitrovics
1724 Bekim Muja Komuna e Mitrovics
1725 Nuhi Kalludra Komuna e Mitrovics
1726 Qendresa Tahiri Komuna e Mitrovics
1727 Nazmije Sadiku Komuna e Mitrovics
1728 Murteza Berisha Komuna e Mitrovics
1729 Ajnishahe Haziri Komuna e Mitrovics
1730 Osman Haziri Komuna e Mitrovics
1731 Nusret ubreli Komuna e Mitrovics

Faqe 45 e 115
1732 Xhevrije Bahtiri Ademi Komuna e Mitrovics
1733 Fixhrije Rrustemi Komuna e Mitrovics
1734 Latif Latifi Komuna e Mitrovics
1735 Samire Sahiti Komuna e Mitrovics
1736 Hysen Muzliukaj Komuna e Mitrovics
1737 Vlora Murati Komuna e Mitrovics
1738 Niman Baliu Komuna e Mitrovics
1739 Vesel Neziri Komuna e Mitrovics
1740 Ergin Kani Komuna e Mitrovics
1741 Valbone Prekazi Komuna e Mitrovics
1742 Fisnik Pllana Komuna e Mitrovics
1743 Gazmend Muhaxheri Komuna e Pejs
1744 Shkumbin Gashi Komuna e Pejs
1745 Jeton Abazaj Komuna e Pejs
1746 Besim Avdimetaj Komuna e Pejs
1747 Fatmir Asllani Komuna e Pejs
1748 Engelbert Zefaj Komuna e Pejs
1749 Petrit Loci Komuna e Pejs
1750 Dem Dashi Komuna e Pejs
1751 Edmond Shala Komuna e Pejs
1752 Uk Selimaj Komuna e Pejs
1753 Muhamet Mahmutaj Komuna e Pejs
1754 Artan Gashi Komuna e Pejs
1755 Skender Shala Komuna e Pejs
1756 Mustaf Nila Komuna e Pejs
1757 Mehdi Mulaj Komuna e Pejs
1758 Suzana Muriqi Komuna e Pejs
1759 Islam Husaj Komuna e Pejs
1760 Avdyl Berisha Komuna e Pejs
1761 Milazim Shala Komuna e Pejs
1762 Naser Gega Komuna e Pejs
1763 Bekim Morina Komuna e Pejs
1764 Arton Ahmetaj Komuna e Pejs
1765 Kosovare Kastrati Komuna e Pejs
1766 Drin Veselaj Komuna e Pejs
1767 Blerim Nikqi Komuna e Pejs
1768 Drita Krasniqi Komuna e Pejs
1769 Besim Qelaj Komuna e Pejs
1770 Gazmend Shabaj Komuna e Pejs
1771 Shaban Kuqi Komuna e Pejs

Faqe 46 e 115
1772 Drita Haxhijaj Komuna e Pejs
1773 Sovrane Bujupi Komuna e Pejs
1774 Avdi Shkreli Komuna e Pejs
1775 Mevlyde Idrizi Komuna e Pejs
1776 Myhedin Sylqa Komuna e Pejs
1777 Luljeta Kelmendi Rexhepi Komuna e Pejs
1778 Milos Dimitrijevic Komuna e Pejs
1779 Senad Daciq Komuna e Pejs
1780 Gyltene Zeka Komuna e Pejs
1781 Gzim Devolli Komuna e Pejs
1782 Mentor Bajri Komuna e Pejs
1783 Shpresa Lukaj Komuna e Pejs
1784 Genc Beqiri Komuna e Pejs
1785 Nazmi Krasniqi Komuna e Pejs
1786 Naim Sahiti Komuna e Pejs
1787 Arzen Bytyqi Komuna e Pejs
1788 Galdim Krasniqi Komuna e Pejs
1789 Xhenet Syka Komuna e Pejs
1790 Dr.Ilirjana Gafuri Komuna e Pejs
1791 Dr.Muhamet Halitaj Komuna e Pejs
1792 Burim Basha Komuna e Pejs
1793 Rustem Nurkoviq Komuna e Pejs
1794 Senad Adroviq Komuna e Pejs
1795 Lavdim Lajqi Komuna e Pejs
1796 Xhem Berisha Komuna e Pejs
1797 Gazmend Lajqi Komuna e Pejs
1798 Sadri Abazi Komuna e Pejs
1799 Zenel Zekaj Komuna e Pejs
1800 Shpetim Gashi Komuna e Pejs
1801 Labinot Lulaj Komuna e Pejs
1802 Mimoza Kusari Lila Komuna e Gjakovs
1803 Ramadan Hoti Komuna e Gjakovs
1804 Luan Gola Komuna e Gjakovs
1805 Armend Vokshi Komuna e Gjakovs
1806 Gani Veseli Komuna e Gjakovs
1807 Teki Shala Komuna e Gjakovs
1808 Shkumbim Kastrati Komuna e Gjakovs
1809 Ndue Muqaj Komuna e Gjakovs
1810 Bekim Ermeni Komuna e Gjakovs
1811 Skender Tullumi Komuna e Gjakovs

Faqe 47 e 115
1812 Elida Bejtullahu Komuna e Gjakovs
1813 Basri Komoni Komuna e Gjakovs
1814 Silvana Domi Komuna e Gjakovs
1815 Meriton Ferizi Komuna e Gjakovs
1816 Diana Qarkaxhija Komuna e Gjakovs
1817 Gani Rama Komuna e Gjakovs
1818 Albana Bakalli Komuna e Gjakovs
1819 Xhavit Uka Komuna e Gjakovs
1820 Jeton Vorfi Komuna e Gjakovs
1821 Vjollca Roka Komuna e Gjakovs
1822 Sevdije Haxhibeqiri Komuna e Gjakovs
1823 Mahmud Lila Komuna e Gjakovs
1824 Hasan Krasniqi Komuna e Gjakovs
1825 Rina Domi Komuna e Gjakovs
1826 Xhevat Zeneli Komuna e Gjakovs
1827 Mirdita Ademaj Komuna e Gjakovs
1828 Saranda Hyseni Komuna e Gjakovs
1829 Valon Vula Komuna e Gjakovs
1830 Dervish Tahiri Komuna e Gjakovs
1831 Augustin Shala Komuna e Gjakovs
1832 Pjeter Ndou Komuna e Gjakovs
1833 Qazim Mehmeti Komuna e Gjakovs
1834 Arben Rogova Komuna e Gjakovs
1835 Artan Nimani Komuna e Gjakovs
1836 Dafina Syla Komuna e Gjakovs
1837 Floloza Regjepi Komuna e Gjakovs
1838 Rrok Luli Komuna e Gjakovs
1839 Elhami Shala Komuna e Gjakovs
1840 Marigona Sadriu Komuna e Gjakovs
1841 Genta Domi Komuna e Gjakovs
1842 Anton Shala Komuna e Gjakovs
1843 Diana Hajdari Komuna e Gjakovs
1844 Mark Komani Komuna e Gjakovs
1845 Pren Gjinaj Komuna e Gjakovs
1846 Luan Shllaku Komuna e Gjakovs
1847 Masar Lluka Komuna e Gjakovs
1848 Etor Hoxha Komuna e Gjakovs
1849 Agon Batusha Komuna e Gjakovs
1850 Mimoza Shala Komuna e Gjakovs
1851 Bahri Bokshi Komuna e Gjakovs

Faqe 48 e 115
1852 violeta Dema Komuna e Gjakovs
1853 Ilir Beqiri Komuna e Gjakovs
1854 Ilir Lyta Komuna e Gjakovs
1855 Fatmir Berisha Komuna e Gjakovs
1856 Mahmut Rizvanolli Komuna e Gjakovs
1857 Jeton Deda Komuna e Gjakovs
1858 Florim Salihu Komuna e Gjakovs
1859 Rasim Selmanaj Komuna e Deanit
1860 Sami Cacaj Komuna e Deanit
1861 Bashkim Ramosaj Komuna e Deanit
1862 Ram Melaj Komuna e Deanit
1863 Syzana Mustafa Komuna e Deanit
1864 Ibrahim Selmanaj Komuna e Deanit
1865 Qazim Maloku Komuna e Deanit
1866 Nasim Haradinaj Komuna e Deanit
1867 Izet Zenuni Komuna e Deanit
1868 Halil Tolaj Komuna e Deanit
1869 Betim Mataj Komuna e Deanit
1870 Agron Musliu Komuna e Deanit
1871 Faik Doda Komuna e Deanit
1872 Zeqir Bruqi Komuna e Deanit
1873 Jashar Dobraj Komuna e Deanit
1874 Faton Lokaj Komuna e Deanit
1875 Enver Osdautaj Komuna e Deanit
1876 Enver Likaj Komuna e Deanit
1877 Sadik eku Komuna e Deanit
1878 Nazmi Selmanaj Komuna e Deanit
1879 Imer Thaqi Komuna e Deanit
1880 Muhamet Bojkaj Komuna e Deanit
1881 Mehmet Osaj Komuna e Deanit
1882 Fatime Tishukaj Komuna e Deanit
1883 Sanije Thaqi Komuna e Deanit
1884 Violet Kukalaj Komuna e Deanit
1885 Nurije Cacaj Komuna e Deanit
1886 Bilall Hadergjonaj Komuna e Deanit
1887 Shpresa Hadergjonaj Komuna e Deanit
1888 Ramadan Tahiraj Komuna e Deanit
1889 Bek Osmanaj Komuna e Deanit
1890 Fatmir Kurmehaj Komuna e Deanit
1891 Halil Dervishaj Komuna e Deanit

Faqe 49 e 115
1892 Ismet ekaj Komuna e Deanit
1893 Shkelqim Berisha Komuna e Deanit
1894 Fahrije Haklaj Komuna e Deanit
1895 Hyri Dobrunaj Komuna e Deanit
1896 Albes Cacaj Komuna e Deanit
1897 Xhevdet Hasanmetaj Komuna e Deanit
1898 Blerim Ahmataj Komuna e Deanit
1899 Merita Binakaj Komuna e Deanit
1900 Shaban Shabani Komuna e Dragashit
1901 Nazmije Veliu Komuna e Dragashit
1902 Arbana Kryeziu Komuna e Dragashit
1903 Samidin Xheladini Komuna e Dragashit
1904 Kapllan Fetahu Komuna e Dragashit
1905 Arijeta Skeraj Komuna e Dragashit
1906 Shqipe Halili Komuna e Dragashit
1907 Serif Aga Komuna e Dragashit
1908 Valid Hadzisin Komuna e Dragashit
1909 Zinaida Elmazi Komuna e Dragashit
1910 Liljete Berisha Komuna e Dragashit
1911 Deir Jelmaz Komuna e Dragashit
1912 Granit Rifaj Komuna e Dragashit
1913 Vehebi Nafez Komuna e Dragashit
1914 ArtaN Loshaj Komuna e Dragashit
1915 Samire Meleqi Komuna e Dragashit
1916 Halim Shemsidin Komuna e Dragashit
1917 Bahtjar Berisha Komuna e Dragashit
1918 Kaltrina Krasniqi Komuna e Dragashit
1919 Hajrudin Hodza Komuna e Dragashit
1920 Melisa Sola Komuna e Dragashit
1921 Mersiha Memisi Komuna e Dragashit
1922 Ymridin Fetahu Komuna e Dragashit
1923 Negjat Isufi Komuna e Dragashit
1924 Zaim Hajredini Komuna e Dragashit
1925 Nevzat Hamza Komuna e Dragashit
1926 Ymridin Fetahu Komuna e Dragashit
1927 Salim Jenuzi Komuna e Dragashit
1928 Avni Nebiu Komuna e Dragashit
1929 Amet Bahtijari Komuna e Dragashit
1930 Tafil Krasniqi Komuna e Dragashit
1931 Bajram Hodza Komuna e Dragashit

Faqe 50 e 115
1932 Bean Hadziasan Komuna e Dragashit
1933 Reshit Qafleshi Komuna e Dragashit
1934 Nuro Ismaili Komuna e Dragashit
1935 Emine Kurtishi Komuna e Dragashit
1936 Sadrija Beadini Komuna e Dragashit
1937 Selami Saiti Komuna e Dragashit
1938 Ramiz Lladrovci Komuna e Drenasit
1939 Arsim Haxhiu Komuna e Drenasit
1940 Kamer Ramaj Komuna e Drenasit
1941 Shqipe Xhemajli Komuna e Drenasit
1942 Mehmet Rama Komuna e Drenasit
1943 Ilir Shala Komuna e Drenasit
1944 Naim Bazaj Komuna e Drenasit
1945 Fejzi Kiina Komuna e Drenasit
1946 Jahir Hajdari Komuna e Drenasit
1947 Bujar Dervishi Komuna e Drenasit
1948 Bashkim Gllareva Komuna e Drenasit
1949 Ajet Demiri Komuna e Drenasit
1950 Idriz Hysenaj Komuna e Drenasit
1951 Dorentina Bunjaku Komuna e Drenasit
1952 Muzafere Kastrati Komuna e Drenasit
1953 Istref Elshani Komuna e Drenasit
1954 Sokol Krasniqi Komuna e Drenasit
1955 Astrit Bucolli Komuna e Drenasit
1956 Bujar Thaqi Komuna e Drenasit
1957 Haka Tahiraj Komuna e Drenasit
1958 Dije Elshani Komuna e Drenasit
1959 Shqipe Zogu Komuna e Drenasit
1960 Jehon Gara Komuna e Drenasit
1961 Halim Krasniqi Komuna e Drenasit
1962 Sabrie Kukaj Komuna e Drenasit
1963 Xhavit Drenori Komuna e Drenasit
1964 Florentina Elezi Komuna e Drenasit
1965 Sokol Bylykbashi Komuna e Drenasit
1966 Bujar Morina Komuna e Drenasit
1967 Vehbi Jashari Komuna e Drenasit
1968 Fatmir Dugolli Komuna e Drenasit
1969 Nexhmedin Bala Komuna e Drenasit
1970 Imer Deliu Komuna e Drenasit
1971 Liman Krasniqi Komuna e Drenasit

Faqe 51 e 115
1972 Rifat Bilalli Komuna e Drenasit
1973 Elmi Shala Komuna e Drenasit
1974 Jetullah Nishori Komuna e Drenasit
1975 Flutr Avdiu Komuna e Drenasit
1976 Hamdi Krasniqi Komuna e Drenasit
1977 Milaim Hajdari Komuna e Drenasit
1978 Kimete Qorri Komuna e Drenasit
1979 Betim Berisha Komuna e Drenasit
1980 Aurora Berisha Komuna e Drenasit
1981 Anita Avdullahu Dvorani Komuna e Drenasit
1982 Lumnie Krapi Komuna e Drenasit
1983 Muharrem Svarqa Komuna e Ferizajt
1984 Xhavit Zariqi Komuna e Ferizajt
1985 Aslan Kruezi Komuna e Ferizajt
1986 Naim Ferati Komuna e Ferizajt
1987 Faik Grainca Komuna e Ferizajt
1988 Muhamet Halili Komuna e Ferizajt
1989 Faruk Hyseni Komuna e Ferizajt
1990 Gafurr Ilazi Komuna e Ferizajt
1991 Burim Karameta Komuna e Ferizajt
1992 Ismet Vranovsi Komuna e Ferizajt
1993 Shemsedin Sojeva Komuna e Ferizajt
1994 Mimoza Fazliu Komuna e Ferizajt
1995 Lirije Syla Komuna e Ferizajt
1996 Fatmir Azizi Komuna e Ferizajt
1997 Shkelzen Marevci Komuna e Ferizajt
1998 Naim Misini Komuna e Ferizajt
1999 Musa Ibishi Komuna e Ferizajt
2000 Feim Ibrahimi Komuna e Ferizajt
2001 Sami Osmani Komuna e Ferizajt
2002 Faruk Guri Komuna e Ferizajt
2003 Vehbi Emini Komuna e Ferizajt
2004 Muhamet erkini Komuna e Ferizajt
2005 Ramadan Baliu Komuna e Ferizajt
2006 Imri Hashani Komuna e Ferizajt
2007 Shpetim Sojeva Komuna e Ferizajt
2008 Eleonora Isufi Komuna e Ferizajt
2009 Sadete Lohaj Komuna e Ferizajt
2010 Erona Kamberi Komuna e Ferizajt
2011 Adifete Emini Komuna e Ferizajt

Faqe 52 e 115
2012 Shkelzen Selmani Komuna e Ferizajt
2013 Zymrije Haxhimusa Komuna e Ferizajt
2014 Avdulla Hoxha Komuna e Ferizajt
2015 Arta Tahiri Komuna e Ferizajt
2016 Hysnije Mustafa Shamolli Komuna e Ferizajt
2017 Elfete Mehmeti Komuna e Ferizajt
2018 Fadil Halili Komuna e Ferizajt
2019 Enver Haliti Komuna e Ferizajt
2020 Xhemile Murati Shabani Komuna e Ferizajt
2021 Abetare Kurti Komuna e Ferizajt
2022 Visare Demiri Komuna e Ferizajt
2023 Bashkim Fazliu Komuna e Ferizajt
2024 Qazim Rrahmani Komuna e Ferizajt
2025 Gazmend Bytyqi Komuna e Ferizajt
2026 Mustafa Grainca Komuna e Ferizajt
2027 Lulzim Aliu Komuna e Ferizajt
2028 Xhevdet Haxhidema Komuna e Ferizajt
2029 Rafiz Sejdiu Komuna e Ferizajt
2030 Kristina Gashi Bytyqi Komuna e Ferizajt
2031 Skender Ferizi Komuna e Ferizajt
2032 Ilir Orllati Komuna e Ferizajt
2033 Edona Bakolli Komuna e Ferizajt
2034 Shpresa Azemi Shmsedini Komuna e Ferizajt
2035 Mimoza Pajaziti Komuna e Ferizajt
2036 Medain Hashani Komuna e Ferizajt
2037 Lulzim Grainca Komuna e Ferizajt
2038 Xhevat Sallahi Komuna e Ferizajt
2039 Sylejman Zeka Komuna e Ferizajt
2040 IbrahimHyseni Komuna e Ferizajt
2041 Hesat Shatrolli Komuna e Ferizajt
2042 Milaim Selmani Komuna e Ferizajt
2043 Nysret Sylejmani Komuna e Ferizajt
2044 Alban Idrizi Komuna e Ferizajt
2045 Januz Rexhepi Komuna e Ferizajt
2046 Ekrem Mustafa Komuna e Ferizajt
2047 Ahmet Misini Komuna e Ferizajt
2048 Valon Halimi Komuna e Ferizajt
2049 Burim Berisha Komuna e Fush Kosovs
2050 Jakup t rnava Komuna e Fush Kosovs
2051 Fadil Kraniqi Komuna e Fush Kosovs

Faqe 53 e 115
2052 Afrim Krasniqi Komuna e Fush Kosovs
2053 Abdulla Prebreza Komuna e Fush Kosovs
2054 Ramadan Jashnica Komuna e Fush Kosovs
2055 Maliq Berisha Komuna e Fush Kosovs
2056 Nurije Avdiu Komuna e Fush Kosovs
2057 Ekrem Berjani Komuna e Fush Kosovs
2058 Jakup Dumani Komuna e Fush Kosovs
2059 Islam Shabani Komuna e Fush Kosovs
2060 Mehmet Grguri Komuna e Fush Kosovs
2061 Bardhyl Koiii Komuna e Fush Kosovs
2062 Bedri Obrtinca Komuna e Fush Kosovs
2063 Shyqeri Krasniqi Komuna e Fush Kosovs
2064 Mentor Zogjani Komuna e Fush Kosovs
2065 Halil Qerimi Komuna e Fush Kosovs
2066 Nurije Fazliu Komuna e Fush Kosovs
2067 Mimoza Kolshi Komuna e Fush Kosovs
2068 Milaim Berjani Komuna e Fush Kosovs
2069 Remzi Shala Komuna e Fush Kosovs
2070 Nazmi Kelmendi Komuna e Fush Kosovs
2071 Sabri Rexhapi Komuna e Fush Kosovs
2072 Suzana Statovci Komuna e Fush Kosovs
2073 Mirishahe Berisha Komuna e Fush Kosovs
2074 Bedri Krasniqi Komuna e Fush Kosovs
2075 Trandolina Duli Komuna e Fush Kosovs
2076 Fitore Simnica Komuna e Fush Kosovs
2077 Ali Ismaili Komuna e Fush Kosovs
2078 Arieta Jashari Komuna e Fush Kosovs
2079 Basri Sllamniku Komuna e Fush Kosovs
2080 Vjollca Konjusha Komuna e Fush Kosovs
2081 Ylber Islami Komuna e Fush Kosovs
2082 Fazile Sejdiu Komuna e Fush Kosovs
2083 Shaban Ademi Komuna e Fush Kosovs
2084 Hasan Krasniqi Komuna e Fush Kosovs
2085 Elmi Shabani Komuna e Fush Kosovs
2086 Miroslav Veliqkovic Komuna e Fush Kosovs
2087 Aida Alimi Komuna e Fush Kosovs
2088 Migjen Kolshi Komuna e Fush Kosovs
2089 Naser Grajqevci Komuna e Fush Kosovs
2090 Ridvan Krasniqi Komuna e Fush Kosovs
2091 Sabit Bullatovci Komuna e Fush Kosovs

Faqe 54 e 115
2092 Sabit Godeni Komuna e Fush Kosovs
2093 Qerim Gara Komuna e Fush Kosovs
2094 Vladeta Kostic Komuna e Graanics
2095 Ljubinko Karadzic Komuna e Graanics
2096 Sebastijan Serifovic Komuna e Graanics
2097 Sasa Sekulic Komuna e Graanics
2098 Vladica Trajkovic Komuna e Graanics
2099 Dragisa Stojanovic Komuna e Graanics
2100 Brankica Nicic Komuna e Graanics
2101 Novak Zivic Komuna e Graanics
2102 Dejan Jovanovic Komuna e Graanics
2103 Milos Dimitrijevic Komuna e Graanics
2104 Aleksandar Popovic Komuna e Graanics
2105 Slavisa Nicic Komuna e Graanics
2106 Aleksandar Mihajlovic Komuna e Graanics
2107 Edona Sheqerolli Komuna e Graanics
2108 Mirjana Stankovic Komuna e Graanics
2109 Zorica Filipovic Komuna e Graanics
2110 Armend Rugova Komuna e Graanics
2111 Ivana Lazic Komuna e Graanics
2112 Srboljub Mitic Komuna e Graanics
2113 Brankica Kostic Komuna e Graanics
2114 Miroslav Popovic Komuna e Graanics
2115 Ivan Micic Komuna e Graanics
2116 Predrag Kapetanovic Komuna e Graanics
2117 Zoran Mitrovic Komuna e Graanics
2118 Bogoljub Ivic Komuna e Graanics
2119 Snezana Jovanovic Komuna e Graanics
2120 Mirjana Zivic Komuna e Graanics
2121 Goran Lazic Komuna e Graanics
2122 Jelena Maksimovic Komuna e Graanics
2123 Dusko Maksimovic Komuna e Graanics
2124 Milos Dimic Komuna e Graanics
2125 Milan Milovanovic Komuna e Graanics
2126 Suzana Rasic Komuna e Graanics
2127 Zivojin Marinkovic Komuna e Graanics
2128 Ivica Jovic Komuna e Graanics
2129 Tanja Todic Komuna e Graanics
2130 Vidak Ristovic Komuna e Graanics
2131 Sinisa Simonovic Komuna e Graanics

Faqe 55 e 115
2132 Rufki Suma Komuna Hani Elezit
2133 Menduh Vlashi Komuna Hani Elezit
2134 Qamush Brava Komuna Hani Elezit
2135 Fari Kalisi Komuna Hani Elezit
2136 Shabi Rexhallari Komuna Hani Elezit
2137 Irfan Qajani Komuna Hani Elezit
2138 Refet Kalisi Komuna Hani Elezit
2139 Miqail Vila Komuna Hani Elezit
2140 Muzafer Dernjani Komuna Hani Elezit
2141 Sevime Laqi Komuna Hani Elezit
2142 Hajredin Gashi Komuna Hani Elezit
2143 Drita Curri Komuna Hani Elezit
2144 Hyrjete Isufi Komuna Hani Elezit
2145 Mirsad Shkreta Komuna Hani Elezit
2146 Akif Shkreta Komuna Hani Elezit
2147 Kenan Topojani Komuna Hani Elezit
2148 Teuta Shkreta Komuna Hani Elezit
2149 Isni Bushi Komuna Hani Elezit
2150 Elvire Bushi Komuna Hani Elezit
2151 Nora Ballazhi Komuna Hani Elezit
2152 Sali Vila Komuna Hani Elezit
2153 Basri Dernjani Komuna Hani Elezit
2154 Arbnore Kaloshi Komuna Hani Elezit
2155 Bujar Ballazhi Komuna Hani Elezit
2156 Elona Daci Komuna Hani Elezit
2157 Xhevdet Bushi Komuna Hani Elezit
2158 Nusret Bushi Komuna Hani Elezit
2159 Samir Shkreta Komuna Hani Elezit
2160 Samir Shkreta Komuna Hani Elezit
2161 Nazmi Suma Komuna Hani Elezit
2162 Faruk Daci Komuna Hani Elezit
2163 Zymer Bushi Komuna Hani Elezit
2164 Sadik Rexhallari Komuna Hani Elezit
2165 Haki Rugova Komuna e Istogut
2166 Lulzim Blakaj Komuna e Istogut
2167 Hazbi Bajra Komuna e Istogut
2168 Besa Ferati Komuna e Istogut
2169 Enver Rugova Komuna e Istogut
2170 Zenel Shatri Komuna e Istogut
2171 Edona Lubeniqi Mehanolli Komuna e Istogut

Faqe 56 e 115
2172 Luljete Zeqiraj Komuna e Istogut
2173 Haki Podrimaj Komuna e Istogut
2174 Selajdin Bytyi Komuna e Istogut
2175 Mahije Sadikaj Komuna e Istogut
2176 Riza Dreshaj Komuna e Istogut
2177 Hajrush Shoshi Komuna e Istogut
2178 Gjevdet Metaj Komuna e Istogut
2179 Naim Imeraj Komuna e Istogut
2180 Shaip eta Komuna e Istogut
2181 Misin Berisha Komuna e Istogut
2182 Prek Prekaj Komuna e Istogut
2183 Lavdije Bujupaj Komuna e Istogut
2184 Afrdita Blakaj Komuna e Istogut
2185 Lulzim Shoshi Komuna e Istogut
2186 Arben Kabashi Komuna e Istogut
2187 Arnesta Gashi Komuna e Istogut
2188 Mirushe Sadikaj Komuna e Istogut
2189 Florin Dreshaj Komuna e Istogut
2190 Elvira Zeqiraj Komuna e Istogut
2191 Arif Elshani Komuna e Istogut
2192 Bahta Sejdoviq Komuna e Istogut
2193 Kosta Beloeviq Komuna e Istogut
2194 Edona Bujupi Loxha Komuna e Istogut
2195 Isa Hoxhaj Komuna e Istogut
2196 Hysni Maxharraj Komuna e Istogut
2197 Jashar Blakaj Komuna e Istogut
2198 Agim Haxhiu Komuna e Istogut
2199 Anton Gega Komuna e Istogut
2200 Bedri Hasanaj Komuna e Istogut
2201 Beqir Metaj Komuna e Istogut
2202 Dem eta Komuna e Istogut
2203 Riza Alihajdaraj Komuna e Istogut
2204 Rasim Mahmutoviq Komuna e Istogut
2205 Ziz Bujupaj Komuna e Istogut
2206 Osman Sadikaj Komuna e Istogut
2207 Mentor Vuthaj Komuna e Istogut
2208 Shpresa Turkaj Komuna e Istogut
2209 Hivzi Syla Komuna e Istogut
2210 Muzli Blakaj Komuna e Istogut
2211 Xhuf Haskaj Komuna e Istogut

Faqe 57 e 115
2212 Edojeta Hasanaj Komuna e Istogut
2213 Arnis Sylaj Komuna e Istogut
2214 Agron Kui Komuna e Junikut
2215 Myrt Velijaj Komuna e Junikut
2216 Rrezarta Goqi Komuna e Junikut
2217 Kosovare Gacaferi Komuna e Junikut
2218 Hasan Krasniqi Komuna e Junikut
2219 Leonard Llolluni Komuna e Junikut
2220 Zenel Kuqi Komuna e Junikut
2221 Ilir Gacaferi Komuna e Junikut
2222 Fatos Shala Komuna e Junikut
2223 Arten Hamza Komuna e Junikut
2224 Visar Tofaj Komuna e Junikut
2225 Fatmir Kasniqi Komuna e Junikut
2226 Florant Pepshi Komuna e Junikut
2227 Faik Tofaj Komuna e Junikut
2228 Leotrim Salihaj Komuna e Junikut
2229 Hysen Isufaj Komuna e Junikut
2230 Nevruz Krasniqi Komuna e Junikut
2231 Shpresa Tofaj Komuna e Junikut
2232 Bleranda Gacaferi Komuna e Junikut
2233 Ajshe Gaxherri Komuna e Junikut
2234 Agonesa Shehu Komuna e Junikut
2235 Xhavit Velijaj Komuna e Junikut
2236 Shpejtim Gacaferi Komuna e Junikut
2237 Fatmir Jasiqi Komuna e Junikut
2238 Behare Qestaj Komuna e Junikut
2239 Gjemile Hebibi Komuna e Junikut
2240 Zenel Maloku Komuna e Junikut
2241 Ibrahim Miroci Komuna e Junikut
2242 Begzad Sinani Komuna e Kamenics
2243 Fatmir Matoshi Komuna e Kamenics
2244 Bajram Dermaku Komuna e Kamenics
2245 Florim Kryeziu Komuna e Kamenics
2246 Sami Kastrati Komuna e Kamenics
2247 Isuf Beqiri Komuna e Kamenics
2248 Donjet Morina Komuna e Kamenics
2249 Elmaze Krasniqi Komuna e Kamenics
2250 Jeton Biqkaj Komuna e Kamenics
2251 Filloreta Rexha Komuna e Kamenics

Faqe 58 e 115
2252 Besnik Rrudhani Komuna e Kamenics
2253 Gani Sadiku Komuna e Kamenics
2254 Ramiz Keka Komuna e Kamenics
2255 Ismail Sopi Komuna e Kamenics
2256 Zyhrije Bunjaku Komuna e Kamenics
2257 Minivere Maka Komuna e Kamenics
2258 Besa Krasniqi Komuna e Kamenics
2259 Ruzhdi Basha Komuna e Kamenics
2260 Fatmir Krasniqi Komuna e Kamenics
2261 Fatbardha Maliqi Komuna e Kamenics
2262 Edona Ajeti Komuna e Kamenics
2263 Satmifer Kryeziu Komuna e Kamenics
2264 Bekim Fazliu Komuna e Kamenics
2265 Hazbije Myrtaj Kallaba Komuna e Kamenics
2266 Arlinda Morina Komuna e Kamenics
2267 Arsim Thaqi Komuna e Kamenics
2268 Zeqirja Sermaxhaj Komuna e Kamenics
2269 Millosh Filic Komuna e Kamenics
2270 Dijana Nikolic Komuna e Kamenics
2271 Valon Maliqi Komuna e Kamenics
2272 Faton Jakupi Komuna e Kamenics
2273 Shejnaze Masurica Komuna e Kamenics
2274 Agim Shkodra Komuna e Kamenics
2275 Ilir Kastrati Komuna e Kamenics
2276 Ferdane Rrudhani Komuna e Kamenics
2277 Fadil Hoti Komuna e Kamenics
2278 Faik Rexhepaj Komuna e Kamenics
2279 Islam Isufi Komuna e Kamenics
2280 Milaim Limoni Komuna e Kamenics
2281 Agim Bucolli Komuna e Kamenics
2282 Ejup Kastrati Komuna e Kamenics
2283 Naser Hashani Komuna e Kamenics
2284 Ismet Ahmeti Komuna e Kamenics
2285 Luan Baxhuku Komuna e Kamenics
2286 Refik Latifaj Komuna e Kamenics
2287 Ibrahim Bnjaku Komuna e Kamenics
2288 Ibrahim Kastrati Komuna e Kamenics
2289 Besim Ilazi Komuna e Kaanikut
2290 Remzi Elezi Komuna e Kaanikut
2291 Xhelal Gashi Komuna e Kaanikut

Faqe 59 e 115
2292 Burim aka Komuna e Kaanikut
2293 Enver Kamishi Komuna e Kaanikut
2294 Bahri Selimi Komuna e Kaanikut
2295 Zylfi Koxha Komuna e Kaanikut
2296 Ramadush Osmani Komuna e Kaanikut
2297 Diana Bajrami Komuna e Kaanikut
2298 Ukshin allaki Komuna e Kaanikut
2299 Ibrahim Gjini Komuna e Kaanikut
2300 Kefsere Koxha Komuna e Kaanikut
2301 Shefket Koxha Komuna e Kaanikut
2302 Bajram Baftiri Komuna e Kaanikut
2303 Osman Krasniqi Komuna e Kaanikut
2304 Sabedin Vishi Komuna e Kaanikut
2305 Ramadan Dema Komuna e Kaanikut
2306 Kemajl Murseli Komuna e Kaanikut
2307 Arbnora Sallahu KUKA Komuna e Kaanikut
2308 Nexhat Loku Komuna e Kaanikut
2309 Arbesa Berisha Komuna e Kaanikut
2310 Pranvera Loku Komuna e Kaanikut
2311 Fitore Luzha Komuna e Kaanikut
2312 Tahir aka Komuna e Kaanikut
2313 Hajdar Loku Komuna e Kaanikut
2314 Sherife Troni Komuna e Kaanikut
2315 Kadri Krivenjeva Komuna e Kaanikut
2316 Lirije Qeli Komuna e Kaanikut
2317 Selim Reka Komuna e Kaanikut
2318 Artan Shehu Komuna e Kaanikut
2319 Nazife Krasniqi Komuna e Kaanikut
2320 Lejla Koxha Shehu Komuna e Kaanikut
2321 Basri Kodra Komuna e Kaanikut
2322 Raif Kasa Komuna e Kaanikut
2323 Vlora Dema Komuna e Kaanikut
2324 Avni Tafili Komuna e Kaanikut
2325 Lebibe Dema Komuna e Kaanikut
2326 Samira Burrniku Komuna e Kaanikut
2327 Shukri Luta Komuna e Kaanikut
2328 Sokol Bashota Komuna e Klins
2329 Enver Berisha Komuna e Klins
2330 Mhill Prenaj Komuna e Klins
2331 Esat Raci Komuna e Klins

Faqe 60 e 115
2332 Ramiz Rrustaj Komuna e Klins
2333 Xufe Kelmendi Komuna e Klins
2334 Abaz Foniqi Komuna e Klins
2335 Arsim Culaj Komuna e Klins
2336 Kristin Lazri Komuna e Klins
2337 Zeqir Morina Komuna e Klins
2338 Enver Marmullaku Komuna e Klins
2339 Kol Prenaj Komuna e Klins
2340 Baki Gashi Komuna e Klins
2341 Gjok Lleshaj Komuna e Klins
2342 Bedri Gashi Komuna e Klins
2343 Hajdin Morina Komuna e Klins
2344 Aferdita Gashi Komuna e Klins
2345 Arben Limanaj Komuna e Klins
2346 Avdi Hoti Komuna e Klins
2347 Avni Gashi Komuna e Klins
2348 Bozidar Sarkovic Komuna e Klins
2349 Elvire Sejdija Komuna e Klins
2350 Enver Gashi Komuna e Klins
2351 Fadil Gashi Komuna e Klins
2352 Filloreta Berisha Komuna e Klins
2353 Hasime Dautaj Komuna e Klins
2354 Haxhi Ibishi Komuna e Klins
2355 Marie Selmanaj Komuna e Klins
2356 Pal Berisha Komuna e Klins
2357 Pjeter Coli Komuna e Klins
2358 Petrit Palushaj Komuna e Klins
2359 Qamile itaku Komuna e Klins
2360 Ramush Agushi Komuna e Klins
2361 Shaip Morina Komuna e Klins
2362 Shukrije Shala Komuna e Klins
2363 Skender Merturi Komuna e Klins
2364 Tun Dedaj Komuna e Klins
2365 Violeta Zefi Komuna e Klins
2366 Vlora Tafili Komuna e Klins
2367 Halil Desku Komuna e Klins
2368 Rasim Millaku Komuna e Klins
2369 Lorenc Marleku Komuna e Klins
2370 Ndue Shabanaj Komuna e Klins
2371 Srecko Spasic Komuna e Kllokotit

Faqe 61 e 115
2372 Hasan Rashiti Komuna e Kllokotit
2373 Milos Stojkovic Komuna e Kllokotit
2374 Miroslav Stolic Komuna e Kllokotit
2375 Hidajet Ahmeti Komuna e Kllokotit
2376 Nikola Nojkic Komuna e Kllokotit
2377 Boban Tomic Komuna e Kllokotit
2378 Svetozar Naskovic Komuna e Kllokotit
2379 Kelmend Rexhepi Komuna e Kllokotit
2380 Aleksandar Trajkovic Komuna e Kllokotit
2381 Bujar Ademi Komuna e Kllokotit
2382 Dorentina Rexhepi Komuna e Kllokotit
2383 Dragana Jovanovic Komuna e Kllokotit
2384 Ivana Svilanovic Komuna e Kllokotit
2385 Muilorad Mirkovic Komuna e Kllokotit
2386 Momcilo Stojilkovic Komuna e Kllokotit
2387 Selman Fejza Komuna e Kllokotit
2388 Snezana Stankovic Komuna e Kllokotit
2389 Srdjan Balosevic Komuna e Kllokotit
2390 Srdjan Jerinic Komuna e Kllokotit
2391 Xhelal Rexhepi Komuna e Kllokotit
2392 Zarko Dejanovic Komuna e Kllokotit
2393 Zoran Bogdanovic Komuna e Kllokotit
2394 Imri Ahmeti Komuna e Lipjanit
2395 Fitim Selimi Komuna e Lipjanit
2396 Sefer Tasholli Komuna e Lipjanit
2397 Basri Hashani Komuna e Lipjanit
2398 Feti Krasniqi Komuna e Lipjanit
2399 Heset Sahiti Komuna e Lipjanit
2400 Ilir Tasholli Komuna e Lipjanit
2401 Avni Olluri Komuna e Lipjanit
2402 Fauz Xhemajli Komuna e Lipjanit
2403 Imer Rrustemi Komuna e Lipjanit
2404 Latif Ramadani Komuna e Lipjanit
2405 Shkelzen Hajdini Komuna e Lipjanit
2406 Adem Duriqi Komuna e Lipjanit
2407 Remzi Mehmeti Komuna e Lipjanit
2408 Rasim Hasani Komuna e Lipjanit
2409 Avdullah Fazliu Komuna e Lipjanit
2410 Vlora Limani Hajnuni Komuna e Lipjanit
2411 Safet Krasniqi Komuna e Lipjanit

Faqe 62 e 115
2412 Shaban Syla Komuna e Lipjanit
2413 Visar Kozhani Komuna e Lipjanit
2414 Lulzim Rrustemi Komuna e Lipjanit
2415 Petrit Kelmendi Komuna e Lipjanit
2416 Florent Hoxha Komuna e Lipjanit
2417 Nazmi Krasniqi Komuna e Lipjanit
2418 Blerim Gashi Komuna e Lipjanit
2419 Adelina Krasniqi Komuna e Lipjanit
2420 Enver Kozhani Komuna e Lipjanit
2421 Burbuqe Fazliu Komuna e Lipjanit
2422 Hajrije Salihu Komuna e Lipjanit
2423 Labinot Shahini Komuna e Lipjanit
2424 Daut Azemi Komuna e Lipjanit
2425 Agron Hajdini Komuna e Lipjanit
2426 Arton Retkoceri Komuna e Lipjanit
2427 Rizah Bajraktari Komuna e Lipjanit
2428 Naim Jahiri Komuna e Lipjanit
2429 Linda Shahini Komuna e Lipjanit
2430 Xhevat Olluri Komuna e Lipjanit
2431 Uk Kryeziu Komuna e Lipjanit
2432 Feriz Hasani Komuna e Lipjanit
2433 Zoran irkovi Komuna e Lipjanit
2434 Ramiz Qeriqi Komuna e Lipjanit
2435 Nehat t rpeza Komuna e Lipjanit
2436 Merita Zeqiri Hajrizi Komuna e Lipjanit
2437 Vlora Buja Komuna e Lipjanit
2438 Ali Stublla Komuna e Lipjanit
2439 Valbona Shillova Komuna e Lipjanit
2440 Burbuqe Ilazi Komuna e Lipjanit
2441 Arben Bahtiri Komuna e Lipjanit
2442 Edita Gashi Komuna e Lipjanit
2443 Xhavid Maholli Komuna e Lipjanit
2444 Shpejtim Ballabani Komuna e Lipjanit
2445 Dragan Jablanovi Komuna e Leposaviqit
2446 Miroslav Ivanovi Komuna e Leposaviqit
2447 Djemit Bektei Komuna e Leposaviqit
2448 Zoran Todi Komuna e Leposaviqit
2449 Mehmed Muminovi Komuna e Leposaviqit
2450 Rado Mihajlovi Komuna e Leposaviqit
2451 Sretko Simonovi Komuna e Leposaviqit

Faqe 63 e 115
2452 Milan Trboljevac Komuna e Leposaviqit
2453 Aleksandar Jovanovi Komuna e Leposaviqit
2454 Jasmina Savi Komuna e Leposaviqit
2455 Vesna Radosavljevi Komuna e Leposaviqit
2456 Mirjana Bara Komuna e Leposaviqit
2457 Goran Bogdanovi Komuna e Leposaviqit
2458 Branko Nini Komuna e Leposaviqit
2459 Sladjana Radovi Komuna e Leposaviqit
2460 Jasmina Vukainovi Komuna e Leposaviqit
2461 Radomir Velikovi Komuna e Leposaviqit
2462 Sladjana Popovi Komuna e Leposaviqit
2463 Branko Bojovi Komuna e Leposaviqit
2464 Tatjana Sekuli Komuna e Leposaviqit
2465 Zoran Bokovi Komuna e Leposaviqit
2466 Nenad Radosavljevi Komuna e Leposaviqit
2467 Branka Janiijevi Komuna e Leposaviqit
2468 Dragan Peakovi Komuna e Leposaviqit
2469 Ljiljana Djeloevi Komuna e Leposaviqit
2470 Radia Vuini Komuna e Leposaviqit
2471 Vladanka Tanaskovi Komuna e Leposaviqit
2472 Goran Milievi Komuna e Leposaviqit
2473 Jelica Bara Komuna e Leposaviqit
2474 Mihret Salkovi Komuna e Leposaviqit
2475 Andrija Ignjatovi Komuna e Leposaviqit
2476 Saa Jovanovi Komuna e Leposaviqit
2477 Branko Raki Komuna e Leposaviqit
2478 Sladjan Kosti Komuna e Leposaviqit
2479 Dragia Lakievi Komuna e Leposaviqit
2480 Vujica Bojovi Komuna e Leposaviqit
2481 Mila Milojevi Komuna e Leposaviqit
2482 Ragip Begaj Komuna e Malishevs
2483 Rexhep Mazreku Komuna e Malishevs
2484 Aziz Thai Komuna e Malishevs
2485 Arbresh Krasniqi Komuna e Malishevs
2486 Gazmend Kransiqi Komuna e Malishevs
2487 Luan Kryeziu Komuna e Malishevs
2488 Behie Sertolli Komuna e Malishevs
2489 Liridona Maloku Komuna e Malishevs
2490 Veton Kastrati Komuna e Malishevs
2491 Islam Vrenezi Komuna e Malishevs

Faqe 64 e 115
2492 Hajro Paarzi Komuna e Malishevs
2493 Florijana Demaj Komuna e Malishevs
2494 Rifat Mazreku Komuna e Malishevs
2495 Veton Teleaku Komuna e Malishevs
2496 Vllaznim Kryeziu Komuna e Malishevs
2497 Izet Morina Komuna e Malishevs
2498 Bekim Hoti Komuna e Malishevs
2499 Ahmet Rrahmanaj Komuna e Malishevs
2500 Florentina Zulfaj Komuna e Malishevs
2501 Arlinda Thai Komuna e Malishevs
2502 Mirlinda Gashi Komuna e Malishevs
2503 Januz Kastrati Komuna e Malishevs
2504 Ramadan Thai Komuna e Malishevs
2505 Rrahim Morina Komuna e Malishevs
2506 Lumni Kryeziu Komuna e Malishevs
2507 Labinot Gashi Komuna e Malishevs
2508 Filloreta Bytyqi Komuna e Malishevs
2509 Shqipe Mazreku Komuna e Malishevs
2510 Firasete Morina Komuna e Malishevs
2511 Valon Hoti Komuna e Malishevs
2512 Jetmire Vrenezi Komuna e Malishevs
2513 Driton Halilaj Komuna e Malishevs
2514 Hafir Rexha Komuna e Malishevs
2515 Esat Gashi Komuna e Malishevs
2516 Bardhyl Buaj Komuna e Malishevs
2517 Halil Shurdhaj Komuna e Malishevs
2518 Reshit Krasniqi Komuna e Malishevs
2519 Vesel Krasniqi Komuna e Malishevs
2520 Hajdin Berisha Komuna e Malishevs
2521 Ahmet Morina Komuna e Malishevs
2522 Murat Hoxha Komuna e Malishevs
2523 Fadil Shala Komuna e Malishevs
2524 Blerta Krasniqi Komuna e Malishevs
2525 Blerim Thai Komuna e Malishevs
2526 Milazim Morina Komuna e Malishevs
2527 Avdi Morina Komuna e Malishevs
2528 Hajrullah Mazreku Komuna e Malishevs
2529 Sejdi Paarizi Komuna e Malishevs
2530 Ekrem Kastrati Komuna e Malishevs
2531 Bashkim Krasniqi Komuna e Malishevs

Faqe 65 e 115
2532 Arif Butuc Komuna e Mamushs
2533 Iliyas Bayraktar Komuna e Mamushs
2534 Ganimete Sadiku Komuna e Mamushs
2535 Cafer Morina Komuna e Mamushs
2536 Rujdi Kruezi Komuna e Mamushs
2537 Skender Sala Komuna e Mamushs
2538 Agim Morina Komuna e Mamushs
2539 Yalcin Mazrek Komuna e Mamushs
2540 Resat Mazrek Komuna e Mamushs
2541 Xhevahire Gashi Komuna e Mamushs
2542 Gazmend Gashi Komuna e Mamushs
2543 Abdulhadi Krasni Komuna e Mamushs
2544 Beraet Mazrek Komuna e Mamushs
2545 amil Mazrek Komuna e Mamushs
2546 Ecevit Mazrek Komuna e Mamushs
2547 Fuat Ta Komuna e Mamushs
2548 Gonulay Morina Komuna e Mamushs
2549 Halim Sadiku Komuna e Mamushs
2550 Hilmi Sala Komuna e Mamushs
2551 Lutviye Mazreku Komuna e Mamushs
2552 Necmedin Morina Komuna e Mamushs
2553 Sami Ta Komuna e Mamushs
2554 Sevgi Kruezi Komuna e Mamushs
2555 Sibel Mazreku Komuna e Mamushs
2556 Mehmet Mazrek Komuna e Mamushs
2557 Sedat Mazrek Komuna e Mamushs
2558 Goran Raki Komuna e Mitrovics Veriore
2559 Aleksandar Spiri Komuna e Mitrovics Veriore
2560 Adrijana Hodi Komuna e Mitrovics Veriore
2561 Aleksandar Markovi Komuna e Mitrovics Veriore
2562 Dejan Krsmanovi Komuna e Mitrovics Veriore
2563 Gordana ugi Komuna e Mitrovics Veriore
2564 Jelena Milenkovi Komuna e Mitrovics Veriore
2565 Marija Vujovi Komuna e Mitrovics Veriore
2566 Milanka Ignjatovi Komuna e Mitrovics Veriore
2567 Mursel Ahmeti Komuna e Mitrovics Veriore
2568 Suada Hajdarpai Komuna e Mitrovics Veriore
2569 Vladimir Jaki Komuna e Mitrovics Veriore
2570 Dejan Gurei Komuna e Mitrovics Veriore
2571 Emir Azemi Komuna e Mitrovics Veriore

Faqe 66 e 115
2572 Bashkim Cimili Komuna e Mitrovics Veriore
2573 Danijela Vujii Komuna e Mitrovics Veriore
2574 Dejan Denovi Komuna e Mitrovics Veriore
2575 Dragia Maksimovi Komuna e Mitrovics Veriore
2576 Fatlume Delija Komuna e Mitrovics Veriore
2577 Gzim Alushi Komuna e Mitrovics Veriore
2578 Igor Simi Komuna e Mitrovics Veriore
2579 Jasmina Dedi Komuna e Mitrovics Veriore
2580 Ksenija Boovi Komuna e Mitrovics Veriore
2581 Lumni Xhaka Komuna e Mitrovics Veriore
2582 Milan Kosovac Komuna e Mitrovics Veriore
2583 Miljana Nikoli Komuna e Mitrovics Veriore
2584 Milovan Krivokapi Komuna e Mitrovics Veriore
2585 Nedad Ugljanin Komuna e Mitrovics Veriore
2586 Ninoslav Djeri Komuna e Mitrovics Veriore
2587 Vaso Jeli Komuna e Mitrovics Veriore
2588 Zoran Mojsilovi Komuna e Mitrovics Veriore
2589 Svetislav Ivanovic Komuna e Novobrds
2590 Bajrush Ymeri Komuna e Novobrds
2591 Sinisa Dimic Komuna e Novobrds
2592 Milorad Milosevic Komuna e Novobrds
2593 Kujtim Arifi Komuna e Novobrds
2594 Tomislav Stankovic Komuna e Novobrds
2595 Fatos Ahmeti Komuna e Novobrds
2596 Driton Abdyli Komuna e Novobrds
2597 Shefkije mehmeti Komuna e Novobrds
2598 Vllastimir Aleksic Komuna e Novobrds
2599 Stojanovic Predrag Komuna e Novobrds
2600 Adem Abazi Komuna e Novobrds
2601 Goran Maksimovic Komuna e Novobrds
2602 Dejan Vulic Komuna e Novobrds
2603 Avdulla Gashi Komuna e Novobrds
2604 Serdjan Todorovic Komuna e Novobrds
2605 Predrag Stojkovic Komuna e Novobrds
2606 Xhevat Mehmeti Komuna e Novobrds
2607 Zoran Stojanovic Komuna e Novobrds
2608 Zoran Trajkovic Komuna e Novobrds
2609 Gani Avdyli Komuna e Novobrds
2610 Mirjana Filipovic Komuna e Novobrds
2611 Nazmi Siarina Komuna e Novobrds

Faqe 67 e 115
2612 Predrag Djordjevic Komuna e Novobrds
2613 Radovan Denic Komuna e Novobrds
2614 Radovan Stojkovic Komuna e Novobrds
2615 Ramize Abazi Komuna e Novobrds
2616 Slobodan Kovacevic Komuna e Novobrds
2617 Verica filipovic Komuna e Novobrds
2618 Violeta pric Komuna e Novobrds
2619 Xhejlane Behluli Komuna e Novobrds
2620 Sreten Ivanovic Komuna e Novobrds
2621 Xhafer Gashi Komuna e Obiliqit
2622 Nysret Kelmendi Komuna e Obiliqit
2623 Slavisa Jakolevic Komuna e Obiliqit
2624 Fitore Rushiti Hashani Komuna e Obiliqit
2625 Naim Miftari Komuna e Obiliqit
2626 Arben Berisha Komuna e Obiliqit
2627 Zarife Behluli Komuna e Obiliqit
2628 Agim Spahiu Komuna e Obiliqit
2629 Ibush Mjekiqi Komuna e Obiliqit
2630 Prparim Klinaku Komuna e Obiliqit
2631 Burim Grguri Komuna e Obiliqit
2632 Ferid Hashani Komuna e Obiliqit
2633 Enver Grajevci Komuna e Obiliqit
2634 Fatmir Brbatovci Komuna e Obiliqit
2635 Sherif Hoti Komuna e Obiliqit
2636 Adem Preniqi Komuna e Obiliqit
2637 Hajrullah Sallova Komuna e Obiliqit
2638 Mehmet Krasniqi Komuna e Obiliqit
2639 Xhyljeta Ibrahimi Komuna e Obiliqit
2640 Fatmire Hashani Komuna e Obiliqit
2641 Enver Gashi Komuna e Obiliqit
2642 Teuta Berisha Komuna e Obiliqit
2643 Remzije Sadiku Komuna e Obiliqit
2644 Islam Mjekiqi Komuna e Obiliqit
2645 Lulzim Sadiku Komuna e Obiliqit
2646 Qndresa Krasniqi Komuna e Obiliqit
2647 Ajet Berisha Komuna e Obiliqit
2648 Avni Mushica Komuna e Obiliqit
2649 Fatmire Dedinca Komuna e Obiliqit
2650 Kimete Mexhuani Curri Komuna e Obiliqit
2651 Labinot Hashani Komuna e Obiliqit

Faqe 68 e 115
2652 Adem Plakolli Komuna e Obiliqit
2653 Slavisa Spasic Komuna e Obiliqit
2654 Boban Andric Komuna e Obiliqit
2655 Saranda Krasniqi Komuna e Obiliqit
2656 Dragan Nikoli Komuna e Parteshit/Pasjanit
2657 Stanko Trajkovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2658 Slaan Mladenovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2659 ivojin Cvetkovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2660 Vesna Jovanovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2661 Dragan Stankovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2662 arko Buji Komuna e Parteshit/Pasjanit
2663 Zvendsonko Buji Komuna e Parteshit/Pasjanit
2664 Gavro Jovanovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2665 Marko Markovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2666 Sran Stoli Komuna e Parteshit/Pasjanit
2667 Dragan Petkovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2668 Zoran pri Komuna e Parteshit/Pasjanit
2669 Nikola Dimitrijevi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2670 Zoran Stojkovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2671 Olivera Toni Komuna e Parteshit/Pasjanit
2672 Dejan Joci Komuna e Parteshit/Pasjanit
2673 Zvendsonimir Vasi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2674 Jovica Petrovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2675 Violeta Stojkovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2676 Miodrag Petrovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2677 Milan Janci Komuna e Parteshit/Pasjanit
2678 Marija Petrovi Markovi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2679 Sanja ori Komuna e Parteshit/Pasjanit
2680 Vesna Dimi Komuna e Parteshit/Pasjanit
2681 Agim Veliu Komuna e Podujevs
2682 Nexhmi Rudari Komuna e Podujevs
2683 Isuf Latifi Komuna e Podujevs
2684 Fatmir Gashi Komuna e Podujevs
2685 Avni Maloku Komuna e Podujevs
2686 Agron Hyseni Komuna e Podujevs
2687 Abaz Llugaliu Komuna e Podujevs
2688 Faik Muiqi Komuna e Podujevs
2689 Florije Besholli Komuna e Podujevs
2690 Durim Salihu Komuna e Podujevs
2691 Mrika Thaqi Komuna e Podujevs

Faqe 69 e 115
2692 Ejup Visoka Komuna e Podujevs
2693 Avni Fetahu Komuna e Podujevs
2694 Ibrahim Hoxha Komuna e Podujevs
2695 Ismet Uka Komuna e Podujevs
2696 Mehmet Gashi Komuna e Podujevs
2697 Ruzhdi Fazliu Komuna e Podujevs
2698 Avni Ajeti Komuna e Podujevs
2699 Hasan Softolli Komuna e Podujevs
2700 Bahri Blakqori Komuna e Podujevs
2701 Bahri Selimi Komuna e Podujevs
2702 Bashkim Statovci Komuna e Podujevs
2703 Burbuqe Rrahimi Komuna e Podujevs
2704 Endrit Murati Komuna e Podujevs
2705 Enver Bunjaku Komuna e Podujevs
2706 Fatlume Jaha Komuna e Podujevs
2707 Shaban Osmani Komuna e Podujevs
2708 Fatmir Rudari Komuna e Podujevs
2709 Fidan Rekaliu Komuna e Podujevs
2710 Flakron Gashi Komuna e Podujevs
2711 Florije Maliqi Komuna e Podujevs
2712 Haki Rudari Komuna e Podujevs
2713 Islam Revuqi Komuna e Podujevs
2714 Ismail Krasniqi Komuna e Podujevs
2715 Kadri Avdiu Komuna e Podujevs
2716 Kadrie Mulolli Komuna e Podujevs
2717 Kumrie Hoti Komuna e Podujevs
2718 Liridona Shabani Komuna e Podujevs
2719 Lutfi Rexhepi Komuna e Podujevs
2720 Adelin Stublla Komuna e Podujevs
2721 Mirsad Kamerolli Komuna e Podujevs
Mynavere Abdullahu Komuna e Podujevs
2722 Krasniqi

2723 Naim unaku Komuna e Podujevs


2724 Nexhat Llumnica Komuna e Podujevs
2725 Rafet Llapashtica Komuna e Podujevs
2726 Sabri Hamiti Komuna e Podujevs
2727 Vehbi Rushiti Komuna e Podujevs
2728 Xhevdet Beselica Komuna e Podujevs
2729 Aferdit Lutfiu Komuna e Podujevs
2730 Tringa Sfishta Komuna e Podujevs

Faqe 70 e 115
2731 Idriz Vehapi Komuna e Rahovecit
2732 Xhemajli Haxhimustafa Komuna e Rahovecit
2733 Salih Sallteku Komuna e Rahovecit
2734 Vjollca Vuqiterna Komuna e Rahovecit
2735 Muhamet Behra Komuna e Rahovecit
2736 Lulzim Sylejmani Komuna e Rahovecit
2737 Munib Derguti Komuna e Rahovecit
2738 Gardalin Shtavica Komuna e Rahovecit
2739 Admir Oruqi Komuna e Rahovecit
2740 Feim Fetoshi Komuna e Rahovecit
2741 Bislim Morina Komuna e Rahovecit
2742 Kujtim Popaj Komuna e Rahovecit
2743 Fehmi Hoxha Komuna e Rahovecit
2744 Jetullah Kabashi Komuna e Rahovecit
2745 Binak Kryeziu Komuna e Rahovecit
2746 Ruzhdi Kabashi Komuna e Rahovecit
2747 Nahit Elshani Komuna e Rahovecit
2748 Jovan Bojic Komuna e Rahovecit
2749 Avdullah Kryeziu Komuna e Rahovecit
2750 Rasim Fazliu Komuna e Rahovecit
2751 Adelina Zeqiri Komuna e Rahovecit
2752 Ramadan Kadiri Komuna e Rahovecit
2753 Mirjeta Krasniqi Komuna e Rahovecit
2754 Fatmir Iska Komuna e Rahovecit
2755 Afrim Limani Komuna e Rahovecit
2756 Perparim Krasniqi Komuna e Rahovecit
2757 Artan Zenuni Komuna e Rahovecit
2758 Hyryshahe Sylka Komuna e Rahovecit
2759 Kadri Dellova Komuna e Rahovecit
2760 Xhihad Vuqiterna Komuna e Rahovecit
2761 Qazim Qeska Komuna e Rahovecit
2762 Xhafer Bytyqi Komuna e Rahovecit
2763 Rexhep Oruqi Komuna e Rahovecit
2764 Lirih Berisha Komuna e Rahovecit
2765 Nazim Veliu Komuna e Rahovecit
2766 Florida Krasniqi Komuna e Rahovecit
2767 Erlira Mullabazi Komuna e Rahovecit
2768 Elvedina Cana Komuna e Rahovecit
2769 Besnik Hoti Komuna e Rahovecit
2770 Florije Boshnjaku Komuna e Rahovecit

Faqe 71 e 115
2771 Rukije Krasniqi Komuna e Rahovecit
2772 Qendresa Kryeziu Komuna e Rahovecit
2773 Sinan Bajraktari Komuna e Rahovecit
2774 Selim Duraku Komuna e Rahovecit
2775 Hysni gashi Komuna e Rahovecit
2776 Luljeta Kadiri Komuna e Rahovecit
2777 Azbi Gashi Komuna e Rahovecit
2778 Minavere Hoti Komuna e Rahovecit
2779 Sinan Ejupi Komuna e Rahovecit
2780 Bahtjar Hoti Komuna e Rahovecit
2781 Ibrahim Qmenga Komuna e Rahovecit
2782 Jusuf Korenica Komuna e Rahovecit
2783 Gradimir Miki Komuna e Ranillugut
2784 Vladica Aritonovi Komuna e Ranillugut
2785 Milo Tomi Komuna e Ranillugut
2786 Xhavit Krasniqi Komuna e Ranillugut
2787 Milutin Popovi Komuna e Ranillugut
2788 Ivan Janiijevi Komuna e Ranillugut
2789 Davor Petkovi Komuna e Ranillugut
2790 Ivan Deni Komuna e Ranillugut
2791 Negovan Anti Komuna e Ranillugut
2792 Negovan Simonovi Komuna e Ranillugut
2793 Gradimir Djordjevi Komuna e Ranillugut
2794 Saa Aleksi Komuna e Ranillugut
2795 Branko Simi Komuna e Ranillugut
2796 Bojan Stamenkovi Komuna e Ranillugut
2797 Radojica Djoki Komuna e Ranillugut
2798 Srdjan Trajkovi Komuna e Ranillugut
2799 Jelena Mitrovi Komuna e Ranillugut
2800 Dragana Djordjevi Komuna e Ranillugut
2801 Violeta Vasi Komuna e Ranillugut
2802 Sladjana Jaimovi Komuna e Ranillugut
2803 Neboja Djordjevi Komuna e Ranillugut
2804 Dragan Filipovi Komuna e Ranillugut
2805 Sanja Djordjevi Komuna e Ranillugut
2806 ivko Stankovi Komuna e Ranillugut
2807 Ivan Cvetkovi Komuna e Ranillugut
2808 Dejan Jovanovi Komuna e Ranillugut
2809 Bratislav Nikolic Komuna e Shtrpcs
2810 Ivica Tanasijevic Komuna e Shtrpcs

Faqe 72 e 115
2811 Beqir Fejzulahu Komuna e Shtrpcs
2812 Dusan Krstic Komuna e Shtrpcs
2813 Danijel Vuksanovic Komuna e Shtrpcs
2814 Jasmina Jovanovic Komuna e Shtrpcs
2815 Krunislav Zdravkovic Komuna e Shtrpcs
2816 Havzi Ahmeti Komuna e Shtrpcs
2817 Fikri Hasani Komuna e Shtrpcs
2818 Milos Djukic Komuna e Shtrpcs
2819 Goran Nikolcevic Komuna e Shtrpcs
2820 Dimitrije Racicevic Komuna e Shtrpcs
2821 Marjan Spasic Komuna e Shtrpcs
2822 Sabri Murseli Komuna e Shtrpcs
2823 Sinisa Buduric Komuna e Shtrpcs
2824 Predrag Grbic Komuna e Shtrpcs
2825 Bekim Avdiu Komuna e Shtrpcs
2826 Atifete Mullaku Komuna e Shtrpcs
2827 Hamdi Haliti Komuna e Shtrpcs
2828 Ali Halimi Komuna e Shtrpcs
2829 Ana Milosavljevic Komuna e Shtrpcs
2830 Radojka Repinovic Komuna e Shtrpcs
2831 Srdjan Kostic Komuna e Shtrpcs
2832 Dragomir Stanisavljevic Komuna e Shtrpcs
2833 Sasa Canacevic Komuna e Shtrpcs
2834 Stojan Stanojkovic Komuna e Shtrpcs
2835 Nenad Filipovic Komuna e Shtrpcs
2836 Biljana Kuzmanovic Komuna e Shtrpcs
2837 Bosiljka Stojanovic Komuna e Shtrpcs
2838 Marjan Djordjevic Komuna e Shtrpcs
2839 Naim Ismajli Komuna Shtime
2840 Fatmir Rashiti Komuna Shtime
2841 Ekrem Reica Komuna Shtime
2842 Sabri erkini Komuna Shtime
2843 Mehdi Salihu Komuna Shtime
2844 Fatmire Ferati Komuna Shtime
2845 Hajrullah Ademaj Komuna Shtime
2846 Ardian Rama Gashi Komuna Shtime
2847 Jetush Rrafshi Komuna Shtime
2848 Fatmir Emini Komuna Shtime
2849 Muhadin Halili Komuna Shtime
2850 Musa Baftiu Komuna Shtime

Faqe 73 e 115
2851 Rrahman Jakupi Komuna Shtime
2852 Jakup Ismajli Komuna Shtime
2853 Shefki Dauti Komuna Shtime
2854 Perparim Ramusa Komuna Shtime
2855 Osman Ismajli Komuna Shtime
2856 Behram Gashi Komuna Shtime
2857 Arbresha Syla Komuna Shtime
2858 Medina Brahaj Komuna Shtime
2859 Agime Roshaj Komuna Shtime
2860 Visar Shabani Komuna Shtime
2861 Fatmir Zymeri Komuna Shtime
2862 Selim Shabani Komuna Shtime
2863 Kadri Emini Komuna Shtime
2864 Miradie Halimi Komuna Shtime
2865 Imrije Sadriu Komuna Shtime
2866 Labinot Beqa Komuna Shtime
2867 Yllk Fejzullahu Komuna Shtime
2868 Isak Muslija Komuna Shtime
2869 Nora Aliu Komuna Shtime
2870 Rexhep Gashi Komuna Shtime
2871 Muhamet Ademaj Komuna Shtime
2872 Sami Lushtaku Komuna e Skenderajt
2873 Fadil Nura Komuna e Skenderajt
2874 Hidajete Beqiri Komuna e Skenderajt
2875 Alberta Gjinofci Komuna e Skenderajt
2876 Ismet Aliu Komuna e Skenderajt
2877 Lulzim Kadriu Komuna e Skenderajt
2878 Driton Mulaj Komuna e Skenderajt
2879 Enver Gashi Komuna e Skenderajt
2880 Hajriz Koca Komuna e Skenderajt
2881 Bekim Latifi Komuna e Skenderajt
2882 Musa Lushtaku Komuna e Skenderajt
2883 Murat Gashi Komuna e Skenderajt
2884 Haxhi Bejta Komuna e Skenderajt
2885 Valon Haliti Komuna e Skenderajt
2886 Ismet Salihu Komuna e Skenderajt
2887 Ajnishahe Halimi Komuna e Skenderajt
2888 Albana Abazi Komuna e Skenderajt
2889 Albert Rexhepi Komuna e Skenderajt
2890 Ardita Nura Komuna e Skenderajt

Faqe 74 e 115
2891 Basri Jasahri Komuna e Skenderajt
2892 Bek Hylenaj Komuna e Skenderajt
2893 Berat Dajaku Komuna e Skenderajt
2894 Blerta Januzi Komuna e Skenderajt
2895 Cen Behrami Komuna e Skenderajt
2896 Ferdane Beqiri Komuna e Skenderajt
2897 Fisnik Kajtazi Komuna e Skenderajt
2898 Gani Haliti Komuna e Skenderajt
2899 Jetullah Geci Komuna e Skenderajt
2900 Latif Smakiqi Komuna e Skenderajt
2901 Lumnije Shaqiri Komuna e Skenderajt
2902 Miftar Ramadani Komuna e Skenderajt
2903 Mirel Qitaku Komuna e Skenderajt
2904 Musaj Hajdari Komuna e Skenderajt
2905 Qazim Xani Komuna e Skenderajt
2906 Ramiz Polaci Komuna e Skenderajt
2907 Rasim Shala Komuna e Skenderajt
2908 Ruzhdi Koca Komuna e Skenderajt
2909 Shahin Tahiri Komuna e Skenderajt
2910 Shemsi Maksuti Komuna e Skenderajt
2911 Shpresa Miftaraj Komuna e Skenderajt
2912 Shpresa Veliqi Komuna e Skenderajt
2913 Syl Dervishaj Komuna e Skenderajt
2914 Sylejman Haxha Komuna e Skenderajt
2915 Ukshin Lushtaku Komuna e Skenderajt
2916 Afrim Gashi Komuna e Skenderajt
2917 Sali Asllanaj Komuna e Suhareks
2918 Rexhep Kui Komuna e Suhareks
2919 Nexhet Ramadani Komuna e Suhareks
2920 Nazim Elshani Komuna e Suhareks
2921 Bexhet Kuqi Komuna e Suhareks
2922 Sherif Berisha Komuna e Suhareks
2923 Frashr Behluli Komuna e Suhareks
2924 Kushtrim Kicaj Komuna e Suhareks
2925 Xhemajl Kabashaj Komuna e Suhareks
2926 Sedat Kui Komuna e Suhareks
2927 Nuhi Llugaxhiu Komuna e Suhareks
2928 Sylejman Hoxha Komuna e Suhareks
2929 Refki Gega Komuna e Suhareks
2930 Ardian Shala Komuna e Suhareks

Faqe 75 e 115
2931 Gzim Kryeziu Komuna e Suhareks
2932 Shefket Kolgeci Komuna e Suhareks
2933 Xhavit Bytyqi Komuna e Suhareks
2934 Violeta Zeqiraj Komuna e Suhareks
2935 Halil Morina Komuna e Suhareks
2936 Avdyl Sopaj Komuna e Suhareks
2937 Hidajete Haliti Komuna e Suhareks
2938 Florije Bytyqi Komuna e Suhareks
2939 Elmaze Bytyqi Komuna e Suhareks
2940 Sadik Maloku Komuna e Suhareks
2941 Agim Bujari Komuna e Suhareks
2942 Jemin Zeqiri Komuna e Suhareks
2943 Alush Shala Komuna e Suhareks
2944 Florije Bytyqi Komuna e Suhareks
2945 Elmaze Kabashi Komuna e Suhareks
2946 Behare Sopa Komuna e Suhareks
2947 Arian Zenelaj Komuna e Suhareks
2948 Reshat Selimaj Komuna e Suhareks
2949 Ardian Kotorri Komuna e Suhareks
2950 Rexhep Morina Komuna e Suhareks
2951 Pal Baftiaj Komuna e Suhareks
2952 Salih Bytyqi Komuna e Suhareks
2953 Nadire Hoxha Komuna e Suhareks
2954 Bexhet Kui Komuna e Suhareks
2955 Leonard Shala Komuna e Suhareks
2956 Zane Basha Komuna e Suhareks
2957 Bajram t rshani Komuna e Suhareks
2958 Naim Zenelaj Komuna e Suhareks
2959 Albane Ndreca Komuna e Suhareks
2960 Ragip Kabashi Komuna e Suhareks
2961 Bujar Kui Komuna e Suhareks
2962 Adem Kadolli Komuna e Suhareks
2963 Agim Bylugbashi Komuna e Suhareks
2964 Ismajl Bytyqi Komuna e Suhareks
2965 Fadil Hoxha Komuna e Suhareks
2966 Halit Elshani Komuna e Suhareks
2967 Jakup Berisha Komuna e Suhareks
2968 Xhelal Qelaj Komuna e Suhareks
2969 Bahrije Kokollari Komuna e Suhareks
2970 Sejdi Sylaj Komuna e Suhareks

Faqe 76 e 115
2971 Qendresa Kadolli Komuna e Suhareks
2972 Sokol Haliti Komuna e Vitis
2973 Hasan Aliu Komuna e Vitis
2974 Naim Pira Komuna e Vitis
2975 Isak Sadiku Komuna e Vitis
2976 Qahil Sahiti Komuna e Vitis
2977 Basri Aliu Komuna e Vitis
2978 Nexhmedin Jakupi Komuna e Vitis
2979 Ibrahim Rama Komuna e Vitis
2980 Ajet Sallahu Komuna e Vitis
2981 Fatbardha Emini Komuna e Vitis
2982 Kaltrina Sylejmani Komuna e Vitis
2983 Skender Ahmeti Komuna e Vitis
2984 Veton Ademi Komuna e Vitis
2985 Fevzi Mehmeti Komuna e Vitis
2986 Sami Demelezi Komuna e Vitis
2987 Zekirja Zuka Komuna e Vitis
2988 Nexhat Aliu Komuna e Vitis
2989 Xhilsime Qamili Komuna e Vitis
2990 Ali Bajrami Komuna e Vitis
2991 Adnan Imeri Komuna e Vitis
2992 Arbresha Ibrahimi Komuna e Vitis
2993 Samet Idrizi Komuna e Vitis
2994 Selvije Rexhepi Komuna e Vitis
2995 Vehbi Rama Komuna e Vitis
2996 Mirlida Sadiku Komuna e Vitis
2997 Nuredin Lutfiu Komuna e Vitis
2998 Ajtene Frangu Komuna e Vitis
2999 Bislim Bislimaj Komuna e Vitis
3000 Sejdi Emini Komuna e Vitis
3001 Baki Nebihu Komuna e Vitis
3002 Majlinda Ostergllava Komuna e Vitis
3003 Besjana Rexhepi Komuna e Vitis
3004 Ekrem Abazi Komuna e Vitis
3005 Taip Alidema Komuna e Vitis
3006 Hyse Rama Komuna e Vitis
3007 Vjollca Halili Kadolli Komuna e Vitis
3008 Vjollca Sylejmani Komuna e Vitis
3009 Visar Demiri Komuna e Vitis
3010 Bekim Azizi Komuna e Vitis

Faqe 77 e 115
3011 Daut Gjemajli Komuna e Vitis
3012 Berat Zuka Komuna e Vitis
3013 Fadil Abazi Komuna e Vitis
3014 Elmaz Zeqir Komuna e Vitis
3015 Bajram Mulaku Komuna e Vushtrris
3016 Dibran Prquku Komuna e Vushtrris
3017 Xhevrije Rama Komuna e Vushtrris
3018 Gani Imeri Komuna e Vushtrris
3019 Nezir Klinaku Komuna e Vushtrris
3020 Shpresa Rama Komuna e Vushtrris
3021 Fadil Muzaqi Komuna e Vushtrris
3022 Musaj t rbunja Komuna e Vushtrris
3023 Abdullah Klinaku Komuna e Vushtrris
3024 Isuf Jashari Komuna e Vushtrris
3025 Betim Kollari Komuna e Vushtrris
3026 Sami Istrefi Komuna e Vushtrris
3027 Bedri Dobra Komuna e Vushtrris
3028 Arta Haxhaj Komuna e Vushtrris
3029 Bedredin Mulaku Komuna e Vushtrris
3030 Fadil Gashi Komuna e Vushtrris
3031 Abit Abiti Komuna e Vushtrris
3032 Shptim Zhegrova Komuna e Vushtrris
3033 Agim Bregaj Komuna e Vushtrris
3034 Agron Prquku Komuna e Vushtrris
3035 Ali Januzi Komuna e Vushtrris
3036 Arta Ismajli Komuna e Vushtrris
3037 Bahrije Pllana Komuna e Vushtrris
3038 Ergin Sunguri Komuna e Vushtrris
3039 Adnan Klinaku Komuna e Vushtrris
3040 Fakete Dushi Komuna e Vushtrris
3041 Fines Cakoli Komuna e Vushtrris
3042 Habib Mustafa Komuna e Vushtrris
3043 Habibe Grxhaliu Komuna e Vushtrris
3044 Hysni Grguri Komuna e Vushtrris
3045 Ilmi Azemi Komuna e Vushtrris
3046 Isa Hajrizi Komuna e Vushtrris
3047 Mehmet Selaci Komuna e Vushtrris
3048 Mejreme Ismajli Komuna e Vushtrris
3049 Melihate Basholli Latifi Komuna e Vushtrris
3050 Mentor Ferizi Komuna e Vushtrris

Faqe 78 e 115
3051 Mirjeta Salihu Komuna e Vushtrris
3052 Muharrem Shabani Komuna e Vushtrris
3053 Myrvete Hetemi Komuna e Vushtrris
3054 Qerim Selimi Komuna e Vushtrris
3055 Rrahim Ajeti Komuna e Vushtrris
3056 Sabri Ferati Komuna e Vushtrris
3057 Safet Idrizi Komuna e Vushtrris
3058 Safet Osmani Komuna e Vushtrris
3059 Selim Rrustemi Komuna e Vushtrris
3060 Selvete Sholla Komuna e Vushtrris
3061 Shaban Beka Komuna e Vushtrris
3062 Shklzen Feka Komuna e Vushtrris
3063 Suzana Syla Komuna e Vushtrris
3064 Tasim Gubetini Komuna e Vushtrris
3065 Xhevahire Selmani Komuna e Vushtrris
3066 Zoran Rakic Komuna e Vushtrris
3067 Nemanja Jaksic Komuna e Zubin Potokut
3068 Sefer Veseli Komuna e Zubin Potokut
3069 Stanija Kompirovic Komuna e Zubin Potokut
3070 Dejan Veselinovic Komuna e Zubin Potokut
3071 Dejan Radojkovic Komuna e Zubin Potokut
3072 Zoran Utvic Komuna e Zubin Potokut
3073 Uksin Veseli Komuna e Zubin Potokut
3074 Daliborka Rakic Komuna e Zubin Potokut
3075 Dobrivoje Velimirovic Komuna e Zubin Potokut
3076 Arijana Hasani Komuna e Zubin Potokut
3077 Srdjan Vucinic Komuna e Zubin Potokut
3078 Natasa Trifunovic Komuna e Zubin Potokut
3079 Uros Bozovic Komuna e Zubin Potokut
3080 Mihajlo Milosavjevic Komuna e Zubin Potokut
3081 Jovica Vuckovic Komuna e Zubin Potokut
3082 Danijela Janicijevic Komuna e Zubin Potokut
3083 Milos provic Komuna e Zubin Potokut
3084 Igor Ivkovic Komuna e Zubin Potokut
3085 Katica Radomirovic Komuna e Zubin Potokut
3086 Radojko Vlaskovic Komuna e Zubin Potokut
3087 Dejan Radojkovic Komuna e Zubin Potokut
3088 Stevan Vulovic Komuna e Zubin Potokut
3089 Latinka Utvic Komuna e Zubin Potokut
3090 Dragisa Jovanovic Komuna e Zubin Potokut

Faqe 79 e 115
3091 Vucina Jankovic Komuna e Zveanit
3092 Ivan Todosijevic Komuna e Zveanit
3093 Sinisa Milosavljevic Komuna e Zveanit
3094 Dejan Vasic Komuna e Zveanit
3095 Dubravka Nickovic Komuna e Zveanit
3096 Daliborka Ilic Komuna e Zveanit
3097 Branislav Milosavljevic Komuna e Zveanit
3098 Zlatana Radenkovic Komuna e Zveanit
3099 Nebojsa Vlajic Komuna e Zveanit
3100 Nenad Popovic Komuna e Zveanit
3101 Darko Radovanovic Komuna e Zveanit
3102 Caslav Milisavljevic Komuna e Zveanit
3103 Blagica Radovanovic Komuna e Zveanit
3104 Marina Radomirovic Komuna e Zveanit
3105 Faik Kelmendi Komuna e Zveanit
3106 Zoran Krstovic Komuna e Zveanit
3107 Srdjan Sofronijevic Komuna e Zveanit
3108 Vojkan Radomirovic Komuna e Zveanit
3109 Biserka Milosavljevic Komuna e Zveanit
3110 Dejan Virijevic Komuna e Zveanit
3111 Milosav Gvozdovic Komuna e Zveanit
3112 Maja Popovic Komuna e Zveanit
3113 Nadica Hristov Komuna e Zveanit
3114 Ranko Nedeljkovic Komuna e Zveanit
3115 Suzana Mirkovic Gvozdic Komuna e Zveanit
3116 Sasa Popovic Komuna e Zveanit
3117 Dragan Gozdic Komuna e Zveanit
3118 Shaip Havolli Agjencia Kundr Korrupsionit
3119 Ahmet Hasani Agjencia Kundr Korrupsionit
3120 Blerim Kelmendi Agjencia Kundr Korrupsionit
3121 Afrim Atashi Agjencia Kundr Korrupsionit
3122 Bedri Mecini Agjencia Kundr Korrupsionit
3123 Driton Gashi Agjencia Kosovare e Intelegjencs
3124 Latif Merovci Agjencia Kosovare e Intelegjencs
3125 Shklzen Sopjani Agjencia Kosovare e Intelegjencs
3126 Valon Prestreshi Autoriteti Kosovar i konkurrencs
3127 Ahmet Krasniqi Autoriteti Kosovar i konkurrencs
3128 Fatime Haziri Autoriteti Kosovar i konkurrencs
3129 Muhamed Krasniqi Autoriteti Kosovar i konkurrencs
3130 Shaqir Morina Autoriteti Kosovar i konkurrencs

Faqe 80 e 115
3131 Avdyl Krasniqi Autoriteti Kosovar i konkurrencs
3132 Arsim t rnava Autoriteti Kosovar i konkurrencs
3133 Bekim Millaku Autoriteti Kosovar i konkurrencs
3134 Florije Kika Agjencia Kosovare e Prons
3135 Abdulla Aliu Agjencia Kosovare e Prons
3136 Hilmi Rrahmani Agjencia Kosovare e Prons
3137 Dukagjin Ramadani Agjencia Kosovare e Prons
3138 Shpresa Sogojeva Agjencia Kosovare e Prons
3139 Arben Ibrahimaj Agjencia Kosovare e Prons
3140 Gzim Zejnullahu Agjencia Kosovare e Prons
3141 Sami Beka Agjencia Kosovare e Prons
3142 Arian Krasniqi Agjencia Kosovare e Prons
3143 Gylshen Muharremi Agjencia Kosovare e Prons
3144 Enver Bajrami Agjencia Kosovare e Prons
3145 Arben Pasjaqa Agjencia Kosovare e Prons
3146 Ali Dragusha Agjencia Kosovare e Prons
Idriz Blakaj Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale
3147 t Kosovs
Adnan Elshani Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale
3148 t Kosovs
Besim Mulaj Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale
3149 t Kosovs
Albana Hajrizi Kunushevci Agjencia pr Menaxhimin e Komplekseve Memoriale
3150 t Kosovs
3151 Baki Gimolli Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3152 Valon Totaj Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3153 Feim Osmani Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3154 Milena Vucic Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3155 Enis Spahiu Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3156 Safet Voca Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3157 Adem Lushaj Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3158 Ramdan Gashi Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3159 Daut Morina Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3160 Alajdin Ibrahimi Agjencia pr Ndihm Juridike Falas
3161 Mursel Racaj Agjencia Qendrore e Prokurimit
3162 Behram Abazi Agjencia Qendrore e Prokurimit
3163 Ekrem Rexha Agjencia Qendrore e Prokurimit
3164 Dritan Gjonbalaj Autoriteti i Aviacionit Civil
3165 Xhelil Bekteshi Autoriteti i Aviacionit Civil
3166 Kushtrim Musa Autoriteti i Aviacionit Civil

Faqe 81 e 115
3167 Arianit Islami Autoriteti i Aviacionit Civil
3168 Besnike Ukmata Autoriteti i Aviacionit Civil
3169 Burim Dinarama Autoriteti i Aviacionit Civil
3170 Sadete Krasniqi Autoriteti i Aviacionit Civil
3171 Shqipe Krasniqi Selishta Autoriteti i Aviacionit Civil
3172 Lendita Kiska Berisha Autoriteti i Aviacionit Civil
3173 Samet Dalipi Autoriteti i Aviacionit Civil
3174 Ardian Gaxherri Autoriteti i Aviacionit Civil
3175 Adelina Salihu Autoriteti i Aviacionit Civil
Kreshnik Gashi Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3176 dhe Postare ARKEP
Nijazi Ademaj Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3177 dhe Postare ARKEP
Hazir Hajdari Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3178 dhe Postare ARKEP
Bahri Anadolli Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3179 dhe Postare ARKEP
Shqiprim Pula Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3180 dhe Postare ARKEP
Fatmir Grvalla Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3181 dhe Postare ARKEP
Ikmet Fekaj Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3182 dhe Postare ARKEP
Astrit Ajvazi Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3183 dhe Postare ARKEP
Ilir Imeri Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3184 dhe Postare ARKEP
Deniz Jonuzi Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3185 dhe Postare ARKEP
Nazim Rahimi Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3186 dhe Postare ARKEP
Rrezarta Ajeti Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3187 dhe Postare ARKEP
Visar Halimi Autoriteti Rregullatov i Komunikimeve Elektronike
3188 dhe Postare ARKEP
3189 Bedri Peci Banka Qendrore e Kosovs
3190 Behxhet Brajshori Banka Qendrore e Kosovs
3191 Nuhi Ahmeti Banka Qendrore e Kosovs
3192 Bedri Hamza Banka Qendrore e Kosovs
3193 Fehmi Mehmeti Banka Qendrore e Kosovs
3194 Lulzim Ismajli Banka Qendrore e Kosovs
3195 Shkndije Nahi Banka Qendrore e Kosovs

Faqe 82 e 115
3196 Arbrie Buaj Banka Qendrore e Kosovs
3197 Besnik Kada Banka Qendrore e Kosovs
3198 Albulena Xhelili Banka Qendrore e Kosovs
3199 Mentor Geci Banka Qendrore e Kosovs
3200 Nexhat Miftari Banka Qendrore e Kosovs
3201 Gjylfidane Kadrijaj Banka Qendrore e Kosovs
3202 Jeton Bajramaj Banka Qendrore e Kosovs
3203 Bedri Zymeri Banka Qendrore e Kosovs
3204 Faton Ahmetaj Banka Qendrore e Kosovs
3205 Muharrem Uka Banka Qendrore e Kosovs
3206 Ibrahim Krasniqi Banka Qendrore e Kosovs
3207 Bezad Halilaj Banka Qendrore e Kosovs
3208 Valbona Zeqiraj Banka Qendrore e Kosovs
3209 Skender Bunjaku Banka Qendrore e Kosovs
3210 Dafina Sadiku Hasani Banka Qendrore e Kosovs
3211 Korab Gashi Banka Qendrore e Kosovs
3212 Burbuqe Ahmeti Banka Qendrore e Kosovs
3213 Sefer Beqiri Banka Qendrore e Kosovs
3214 Afrdita Uruqi Banka Qendrore e Kosovs
3215 Arta Rama Hajrizi Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3216 Ivan Cukalovic Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3217 Bekim Sejdiu Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3218 Altay Suroy Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3219 Selvete Gerxhaliu Krasniqi Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3220 Gresa Caka Nimani Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3221 Milot Vokshi Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3222 Admir Guguli Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3223 Anita Krasniqi Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3224 Behxhet Haliti Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3225 Shefqet Berisha Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3226 Veton Dula Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3227 Hakif Veliu Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3228 Bashkim pruku Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3229 Fatbardha Grabanica Gjykata Kushtetuese e Kosovs
3230 Sahit Sylejmani Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3231 Ilmi Bajrami Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3232 Sabri Halili Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3233 Shkelzen Sylaj Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3234 Sylejman Shumolli Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3235 Diellza Hoxha Dhoma e Posame e Gjykats Supreme

Faqe 83 e 115
3236 erim Fazliji Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3237 Hysen Gashi Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3238 Behxhet Muiqi Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3239 Teuta Ibrahimi Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3240 Gazmend Sylaj Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3241 Hajrie Shala Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3242 Manushe Karai Dhoma e Posame e Gjykats Supreme
3243 Afrdita Bytyqi Gjykata Themelore Prishtin
3244 Hamdi Ibrahimi Gjykata Themelore Prishtin
3245 Vehbi Kashtanjeva Gjykata Themelore Prishtin
3246 Shadije Grguri Gjykata Themelore Prishtin
3247 Shpresa Hyseni Gjykata Themelore Prishtin
3248 Alltn Murseli Gjykata Themelore Prishtin
3249 Nora Bllaca Dula Gjykata Themelore Prishtin
3250 Beqir Kalludra Gjykata Themelore Prishtin
3251 Valbona Musliu Selimaj Gjykata Themelore Prishtin
3252 Elmaz Zenuni Gjykata Themelore Prishtin
3253 Valon Kurtaj Gjykata Themelore Prishtin
3254 Arben Hoti Gjykata Themelore Prishtin
3255 Suzana erkini Gjykata Themelore Prishtin
3256 Shashivar Hoti Gjykata Themelore Prishtin
3257 Bajram Miftari Gjykata Themelore Prishtin
3258 Asllan Krasniqi Gjykata Themelore Prishtin
3259 Franciska Zhitija Ymeri Gjykata Themelore Prishtin
3260 Murat Paarada Gjykata Themelore Prishtin
3261 Luljeta Maxhuni Gjykata Themelore Prishtin
3262 Hajriz Hoti Gjykata Themelore Prishtin
3263 Krenar Berisha Gjykata Themelore Prishtin
3264 Delushe Halimi Gjykata Themelore Prishtin
3265 Ramush Bardiqi Gjykata Themelore Prishtin
3266 Lirije Maksutaj Gjykata Themelore Prishtin
3267 Arjeta Sadiku Gjykata Themelore Prishtin
3268 Elife Uka Gjykata Themelore Prishtin
3269 Lumnije Krasniqi Gjykata Themelore Prishtin
3270 Naime Krasniqi Gjykata Themelore Prishtin
3271 Halide Reka Gjykata Themelore Prishtin
3272 Hasim Sogojeva Gjykata Themelore Prishtin
3273 Faton Bajrami Gjykata Themelore Prishtin
3274 Anita Krasniqi Prenaj Gjykata Themelore Prishtin
3275 Frosina Sylejmani Gjykata Themelore Prishtin

Faqe 84 e 115
3276 Zenel Leku Gjykata Themelore Prishtin
3277 Lek Prenaj Gjykata Themelore Prishtin
3278 Naser Foniqi Gjykata Themelore Prishtin
3279 Vesel Ismajli Gjykata Themelore Prishtin
3280 Isuf Makolli Gjykata Themelore Prishtin
3281 Hunaida Pasuli Gjykata Themelore Prishtin
3282 Latif Xhemaili Gjykata Themelore Prishtin
3283 Drita Rexhaj Gjykata Themelore Prishtin
3284 Saranda Bogaj Sheremeti Gjykata Themelore Prishtin
3285 Naime Ahmeti Gjykata Themelore Prishtin
3286 Mevlide Kosumi Qarri Gjykata Themelore Prishtin
3287 Bujar Dobrdolani Gjykata Themelore Prishtin
3288 Adnan Konushevci Gjykata Themelore Prishtin
3289 Ylber Shurdhiqi Gjykata Themelore Prishtin
3290 Albina Shabani Rama Gjykata Themelore Prishtin
3291 Mihane Ismajli Gjykata Themelore Prishtin
3292 Kujtim Krasniqi Gjykata Themelore Prishtin
3293 Hidajete Gashi Gjykata Themelore Prishtin
3294 Naim Meholli Gjykata Themelore Prishtin
3295 Alajdin t rshnjaku Gjykata Themelore Prishtin
3296 Agim Kui Gjykata Themelore Prishtin
3297 Mustaf Selimi Gjykata Themelore Prishtin
3298 Lindita Jakupi Gjykata Themelore Prishtin
3299 Azra Cakolli Gjykata Themelore Prishtin
3300 Vjollca Limani Gjykata Themelore Prishtin
3301 Salihe Berisha Ahmetaj Gjykata Themelore Prishtin
3302 Anita Niki Morina Gjykata Themelore Prishtin
3303 Enver Shabanaj Gjykata Themelore Prishtin
3304 Rrustem Begolli Gjykata Themelore Prishtin
3305 Violeta Namani Gjykata Themelore Prishtin
3306 Jusuf Ismaili Gjykata Themelore Prishtin
3307 Shaban Grxhaliu Gjykata Themelore Prishtin
3308 Gazmend Bahtiri Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev
3309 Minir Hoti Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev
3310 Bujar Muzaqi Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev
3311 Binak Duqi Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev
3312 Elheme Jashari Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev
3313 Fatmir Aliu Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev
3314 Mehmet Emini Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev
3315 Xhevat Begolli Gjykata Themelore Prishtin / Dega-Podujev

Faqe 85 e 115
3316 Avdirrahman Gashi Gjykata Themelore Prishtin / Dega Lipjan
3317 Isa Gashi Gjykata Themelore Prishtin / Dega Lipjan
3318 Selman Salihi Gjykata Themelore Prishtin / Dega Lipjan
3319 Zenel Tasholli Gjykata Themelore Prishtin / Dega Lipjan
3320 Besim Kolshi Gjykata Themelore Prishtin / Dega Lipjan
3321 Avdi Haxha Gjykata Themelore Prishtin / Dega Gllogovc
3322 Daut Behrami Gjykata Themelore Prishtin / Dega Gllogovc
3323 Shefshet Baleci Gjykata Themelore Prishtin / Dega Gllogovc
3324 Daut Qela Gjykata Themelore Prishtin / Dega Gllogovc
3325 Vesel Gorani Gjykata Themelore Prishtin / Dega Gllogovc
3326 Milena Djordjevic Gjykata Themelore Prishtin / Dega Graanic
3327 Afrim Shala Gjykata Themelore Gjilan
3328 Emine Salihu Gjykata Themelore Gjilan
3329 Zyhdi Haziri Gjykata Themelore Gjilan
3330 Naser Maliqi Gjykata Themelore Gjilan
3331 Agim Ademi Gjykata Themelore Gjilan
3332 Aziz Shaqiri Gjykata Themelore Gjilan
3333 Sahit Boroci Gjykata Themelore Gjilan
3334 Ramiz Azizi Gjykata Themelore Gjilan
3335 Berat Spahiu Gjykata Themelore Gjilan
3336 Halil Zahiri Gjykata Themelore Gjilan
3337 Behar Ymeri Gjykata Themelore Gjilan
3338 Mevlide Shabani Gjykata Themelore Gjilan
3339 Islam Thai Gjykata Themelore Gjilan
3340 Luljete Shabani Gjykata Themelore Gjilan
3341 Sabedin Mushica Gjykata Themelore Gjilan
3342 Venhar Salihu Gjykata Themelore Gjilan
3343 Myrvete Ismaili Alidema Gjykata Themelore Gjilan
3344 Veli Kryeziu Gjykata Themelore Gjilan
3345 Ramush Ademi Gjykata Themelore Gjilan
3346 Sylejmon Qarrolli Gjykata Themelore Gjilan
3347 Skender Shefkiu Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3348 Hajriz Lubishtani Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3349 Drana Simani Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3350 Nexhat Aliu Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3351 Xhavit Haziri Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3352 Raif Fazliu Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3353 Alush Sinani Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3354 Menderes Behluli Gjykata Themelore Gjilan / Dega Viti
3355 Zijadin Spahiu Gjykata Themelore Gjilan / Dega Kamenic

Faqe 86 e 115
3356 Burim Shala Gjykata Themelore Gjilan / Dega Kamenic
3357 Valbon Drvodeli Gjykata Themelore Gjilan / Dega Kamenic
3358 Sadri Krasniqi Gjykata Themelore Gjilan / Dega Kamenic
3359 Hasan Sadiku Gjykata Themelore Gjilan / Dega Novobrd
3360 Ymer Hoxha Gjykata Themelore Prizren
3361 Xhevdet Elshani Gjykata Themelore Prizren
3362 Ajser Skenderi Gjykata Themelore Prizren
3363 Raima Elezi Gjykata Themelore Prizren
3364 Xheladin Osmani Gjykata Themelore Prizren
3365 Skender oaj Gjykata Themelore Prizren
3366 Artan Sejrani Gjykata Themelore Prizren
3367 Kymete Kicaj Gjykata Themelore Prizren
3368 Edije Sezairi Gjykata Themelore Prizren
3369 Naim Kurtishi Gjykata Themelore Prizren
3370 Xhemil Elshani Gjykata Themelore Prizren
3371 Raman Aslani Gjykata Themelore Prizren
3372 Shaban Shala Gjykata Themelore Prizren
3373 Refki Piraj Gjykata Themelore Prizren
3374 Lumni Sallauka Gjykata Themelore Prizren
3375 Valon Totaj Gjykata Themelore Prizren
3376 Shpresa Emra Gjykata Themelore Prizren
3377 Atdhe Berisha Gjykata Themelore Prizren
3378 Teuta Krusha Gjykata Themelore Prizren
3379 Sadije Selmani Gjykata Themelore Prizren
3380 Mehmet Ndrecaj Gjykata Themelore Prizren
3381 Fatmir Krasniqi Gjykata Themelore Prizren
3382 Arsim Hamzaj Gjykata Themelore Prizren
3383 Agron Hoxhaj Gjykata Themelore Prizren
3384 Luan Berisha Gjykata Themelore Prizren
3385 Gani Kastrati Gjykata Themelore Prizren
3386 Sefer Gutaj Gjykata Themelore Prizren
3387 Vjollca Buzhala Gjykata Themelore Prizren
3388 Alija Fazlji Gjykata Themelore Prizren
3389 Nazim Vllao Gjykata Themelore Prizren
3390 Gjimshit Galushi Gjykata Themelore Prizren
3391 Zafer Pirana Gjykata Themelore Prizren
3392 Leonard Dushi Gjykata Themelore Prizren
3393 Nuredin Abazi Gjykata Themelore Prizren / Dega Suharek
3394 Qemail Suka Gjykata Themelore Prizren / Dega Suharek
3395 Robert Tunaj Gjykata Themelore Prizren / Dega Suharek

Faqe 87 e 115
3396 Shaban Zeqiraj Gjykata Themelore Prizren / Dega Suharek
3397 Durmish Berisha Gjykata Themelore Prizren / Dega Suharek
3398 Lirije Kafexholli Gjykata Themelore Prizren / Dega Suharek
3399 Sabaheta Kurteshi Gjykata Themelore Prizren / Dega Dragash
3400 Fahri t rshnjaku Gjykata Themelore Prizren / Dega Dragash
3401 Bekri Vehapi Gjykata Themelore Prizren / Dega Dragash
3402 Ali Kutllovci Gjykata Themelore Mitrovic
3403 Beqir Halili Gjykata Themelore Mitrovic
3404 Burim Ademi Gjykata Themelore Mitrovic
3405 Avni Mehmeti Gjykata Themelore Mitrovic
3406 Ruica Simi Gjykata Themelore Mitrovic
3407 Pranvera Ademi Gjykata Themelore Mitrovic
3408 Ragip Kadriu Gjykata Themelore Mitrovic
3409 Skender Shala Gjykata Themelore Mitrovic
3410 Faton Ademi Gjykata Themelore Mitrovic
3411 Bekim Veliqi Gjykata Themelore Mitrovic
3412 Sabit Rama Gjykata Themelore Mitrovic
3413 Nurije Shala Gjykata Themelore Mitrovic
3414 Florije Syla Gjykata Themelore Mitrovic
3415 Valbona Aliu Gjykata Themelore Mitrovic
3416 Qefsere Peci Gjykata Themelore Mitrovic
3417 Hajrullah Aruqi Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Skenderaj
3418 Avdulla Mecinaj Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Skenderaj
3419 Mentor Hajraj Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Skenderaj
3420 Rafet Ismaili Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Skenderaj
3421 Gani Veseli Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Skenderaj
3422 Rifat Bllata Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Vushtrri
3423 Hanefi Jashari Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Vushtrri
3424 Liridon Maloku Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Vushtrri
3425 Besnik Feka Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Vushtrri
3426 Ferki Xhaferi Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Vushtrri
3427 Zoran Pavi Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Leposaviq
3428 Radmila Kapetanovi Gjykata Themelore Mitrovic / Dega Zubin Potok
3429 Bashkim Hyseni Gjykata Themelore Ferizaj
3430 Agim Maliqi Gjykata Themelore Ferizaj
3431 Krasniqi Gjykata Themelore Ferizaj
3432 Ibrahim Idrizi Gjykata Themelore Ferizaj
3433 Musa Konxheli Gjykata Themelore Ferizaj
3434 Hysnije Gashi Gjykata Themelore Ferizaj
3435 Kadrije Goga Gjykata Themelore Ferizaj

Faqe 88 e 115
3436 Faton Ajvazi Gjykata Themelore Ferizaj
3437 Enes Mehmeti Gjykata Themelore Ferizaj
3438 Ilir Bytyqi Gjykata Themelore Ferizaj
3439 Ardian Ajvazi Gjykata Themelore Ferizaj
3440 Mustaf Tahiri Gjykata Themelore Ferizaj
3441 Hakile Ilazi Gjykata Themelore Ferizaj
3442 Alban Beqiri Gjykata Themelore Ferizaj
3443 Misin Frangu Gjykata Themelore Ferizaj
3444 Burim Emrllahu Gjykata Themelore Ferizaj
3445 Imri Sejda Gjykata Themelore Ferizaj
3446 Nazife Beqiri Gjykata Themelore Ferizaj
3447 Bahri Salihu Gjykata Themelore Ferizaj
3448 Bekim Salihu Gjykata Themelore Ferizaj
3449 Emin Plakaj Gjykata Themelore Ferizaj
3450 Hyzri Delolli Gjykata Themelore Ferizaj
3451 Adem Shabani Gjykata Themelore Ferizaj / Dega Shtrpc
3452 Servet Morina Gjykata Themelore Ferizaj / Dega Shtrpc
3453 Riza Livoreka Gjykata Themelore Ferizaj / Dega Kaanik
3454 Zajrete Muhaxheri Gjykata Themelore Ferizaj / Dega Kaanik
3455 Shabi Idrizi Gjykata Themelore Ferizaj / Dega Kaanik
3456 Kreshnik Radoniqi Gjykata Themelore Pej
3457 Syl Lokaj Gjykata Themelore Pej
3458 Sali Berisha Gjykata Themelore Pej
3459 Lumturije Muhaxheri Gjykata Themelore Pej
3460 Sami Sharaxhiu Gjykata Themelore Pej
3461 Violeta Husaj Gjykata Themelore Pej
3462 Nushe Kukaj Mekaj Gjykata Themelore Pej
3463 Afrdita Mulhaxha Gjykata Themelore Pej
3464 Fatmir Baloku Gjykata Themelore Pej
3465 Sejdi Blakaj Gjykata Themelore Pej
3466 Rrustem Thaqi Gjykata Themelore Pej
3467 Armend Berisha Gjykata Themelore Pej
3468 Merita Baloku Gjykata Themelore Pej
3469 Ganimet Puka Gjykata Themelore Pej
3470 Murat Hulaj Gjykata Themelore Pej
3471 Florije Zatriqi Gjykata Themelore Pej
3472 Kadri Prekaj Gjykata Themelore Pej
3473 Ahmet Rexhaj Gjykata Themelore Pej
3474 Hidajet Dervishi Gjykata Themelore Pej
3475 Feti Gashi Gjykata Themelore Pej

Faqe 89 e 115
3476 Menduh Mulhaxha Gjykata Themelore Pej
3477 Bujar Hoxha Gjykata Themelore Pej
3478 Xhevad Shabovi Gjykata Themelore Pej
3479 Shkurte Nekaj Gjykata Themelore Pej
3480 Daut Demiraj Gjykata Themelore Pej / Dega Istog
3481 Arben Mustafaj Gjykata Themelore Pej / Dega Istog
3482 Gani Rugova Gjykata Themelore Pej / Dega Istog
3483 Sabit Sadikaj Gjykata Themelore Pej / Dega Istog
3484 Jashar Gashi Gjykata Themelore Pej / Dega Klin
3485 Ibrahim Shala Gjykata Themelore Pej / Dega Klin
3486 Haki Gashi Gjykata Themelore Pej / Dega Klin
3487 Prenk Palushi Gjykata Themelore Pej / Dega Klin
3488 Sabrije Rraci Gjykata Themelore Pej / Dega Klin
3489 Bajram Dreshaj Gjykata Themelore Pej / Dega Klin
3490 Safete Tolaj Gjykata Themelore Pej / Dega Dean
3491 Sulltan Dobraj Gjykata Themelore Pej / Dega Dean
3492 Bekim Avdimetaj Gjykata Themelore Pej / Dega Dean
3493 Nexhat Musaj Gjykata Themelore Pej / Dega Dean
3494 Ajshe Balaj Gjykata Themelore Pej / Dega Dean
3495 Vaton Durguti Gjykata Themelore Gjakov
3496 Nikoll Komani Gjykata Themelore Gjakov
3497 Gzim Pozhegu Gjykata Themelore Gjakov
3498 Shaqir Zika Gjykata Themelore Gjakov
3499 Ilirjana Hoti Gjykata Themelore Gjakov
3500 Besarta Doli Gjykata Themelore Gjakov
3501 Afijete Sada Gllogjani Gjykata Themelore Gjakov
3502 Ahmet Idrizaj Gjykata Themelore Gjakov
3503 Diana Sina Gjykata Themelore Gjakov
3504 Mentor Bajraktari Gjykata Themelore Gjakov
3505 Drilon Haraia Gjykata Themelore Gjakov
3506 Malsor Kryeziu Gjykata Themelore Gjakov
3507 Besnik Bislimaj Gjykata Themelore Gjakov
3508 Manduhije Syla Gjykata Themelore Gjakov
3509 Myfera Hoxha Gjykata Themelore Gjakov
3510 Arbnor Dervishi Gjykata Themelore Gjakov
3511 Diana Zuka Gjykata Themelore Gjakov
3512 Mizahir Shabani Gjykata Themelore Gjakov / Dega Rahovec
3513 Agim Metbala Gjykata Themelore Gjakov / Dega Rahovec
3514 Jonuz Bugari Gjykata Themelore Gjakov / Dega Rahovec
3515 Ilir Rashkaj Gjykata Themelore Gjakov / Dega Rahovec

Faqe 90 e 115
3516 Flamur Hasku Gjykata Themelore Gjakov / Dega Rahovec
3517 Lulzim Paarizi Gjykata Themelore Gjakov / Dega Malishev
3518 Haki Kryeziu Gjykata Themelore Gjakov / Dega Malishev
3519 Lutfi Shala Gjykata Themelore Gjakov / Dega Malishev
3520 Nehat Qelaj Gjykata Themelore Gjakov / Dega Malishev
3521 Shaqir Mazreku Gjykata Themelore Gjakov / Dega Malishev
3522 Nesrin Lushta Gjykata Supreme e Kosovs
3523 Gyltene Sylejmani Gjykata Supreme e Kosovs
3524 Valdete Daka Gjykata Supreme e Kosovs
3525 Emine Kaiku Gjykata Supreme e Kosovs
3526 Shukri Sylejmani Gjykata Supreme e Kosovs
3527 Emine Mustafa Gjykata Supreme e Kosovs
3528 Enver Peci Gjykata Supreme e Kosovs
3529 Neboja Borii Gjykata Supreme e Kosovs
3530 Avdi Dinaj Gjykata Supreme e Kosovs
3531 Erdogan Haxhibeqiri Gjykata Supreme e Kosovs
3532 Muhamet Rexha Gjykata Supreme e Kosovs
3533 Sylejman Nuredini Gjykata Supreme e Kosovs
3534 Beshir Islami Gjykata Supreme e Kosovs
3535 Miradie Maqedonci Gjykata Supreme e Kosovs
3536 Shaip Gashi Gjykata Supreme e Kosovs
3537 Hasan Shala Gjykata e Apelit Prishtin
3538 Tonka Berishaj Gjykata e Apelit Prishtin
3539 Vahid Halili Gjykata e Apelit Prishtin
3540 Fillim Skoro Gjykata e Apelit Prishtin
3541 Abdullah Ahmeti Gjykata e Apelit Prishtin
3542 Xhevdet Abazi Gjykata e Apelit Prishtin
3543 Have Haliti Gjykata e Apelit Prishtin
3544 Mejreme Memaj Gjykata e Apelit Prishtin
3545 Driton Muharremi Gjykata e Apelit Prishtin
3546 Mahir Tutuli Gjykata e Apelit Prishtin
3547 Mediha Jusufi Gjykata e Apelit Prishtin
3548 Gani Avdiu Gjykata e Apelit Prishtin
3549 Fllza Kadiu Gjykata e Apelit Prishtin
3550 Rasim Rasimi Gjykata e Apelit Prishtin
3551 Shqipe Qerimi Gjykata e Apelit Prishtin
3552 Hashim ollaku Gjykata e Apelit Prishtin
3553 Gani Zabeli Gjykata e Apelit Prishtin
3554 Ferit Osmani Gjykata e Apelit Prishtin
3555 Rame Hyseni Gjykata e Apelit Prishtin

Faqe 91 e 115
3556 Kujtim Pasuli Gjykata e Apelit Prishtin
3557 Isa Kelmendi Gjykata e Apelit Prishtin
3558 Makifete Saliuka Gjykata e Apelit Prishtin
3559 Nenad Lazi Gjykata e Apelit Prishtin
3560 Gzim Llulluni Gjykata e Apelit Prishtin
3561 Albert Zogaj Gjykata e Apelit Prishtin
3562 Rafet Haxhaj Gjykata e Apelit Prishtin
3563 Isa Shala Gjykata e Apelit Prishtin
3564 Fejzullah Rexhepi Gjykata e Apelit Prishtin
3565 Qerim Ademaj Gjykata e Apelit Prishtin
3566 Biljana Rexhiq Gjykata e Apelit Prishtin
3567 Dalip Bega Gjykata e Apelit Prishtin
3568 Ramiz Kuqi Gjykata e Apelit Prishtin
3569 Ragip Namani Gjykata e Apelit Prishtin
3570 Mejreme Zekaj Gjykata e Apelit Prishtin
3571 Nehat Idrizi Sekretariati i KGJK-s
3572 Albert Avdiu Sekretariati i KGJK-s
3573 Vahid Limani Sekretariati i KGJK-s
3574 Muhamet Kurtishaj Sekretariati i KGJK-s
3575 Kadifete Daka Sekretariati i KGJK-s
3576 Besnik Ramosaj Sekretariati i KGJK-s
3577 Shpresa Hyseni Sekretariati i KGJK-s
3578 Nazmi Statovci Sekretariati i KGJK-s
3579 Arsim itaku Sekretariati i KGJK-s
3580 Astrit Hoti Sekretariati i KGJK-s
3581 Besar Maqedonci Sekretariati i KGJK-s
3582 Ilaz Papaj Sekretariati i KGJK-s
3583 Blerim Batatina Sekretariati i KGJK-s
3584 Hydajet Hyseni Sekretariati i KGJK-s
3585 Zef Prenrecaj Sekretariati i KGJK-s
3586 Fehmi Zena Sekretariati i KGJK-s
3587 Aleksander Lumezi Prokuroria e Shtetit
3588 Laura Pula Prokuroria e Shtetit
3589 Lulzim Sylejmani Prokuroria e Shtetit
3590 Sevdije Morina Prokuroria e Shtetit
3591 Besim Kelmendi Prokuroria e Shtetit
3592 Haxhi Derguti Prokuroria e Shtetit
3593 Idain Smailji Prokuroria e Shtetit
3594 Sabri Ademi Prokuroria e Shtetit
3595 Bedrije Syla Alshiqi Prokuroria e Shtetit

Faqe 92 e 115
3596 Enver Sokoli Prokuroria e Shtetit
3597 Xhevdet Bislimi Prokuroria e Shtetit
3598 Imer Beka Prokuroria e Shtetit
3599 Fikrije Krasniqi Fejzullahu Prokuroria e Shtetit
3600 Ikramie Bojaxhiu Prokuroria e Shtetit
3601 Feti Tunuzliu Prokuroria e Shtetit
3602 Dulina Hamiti Prokuroria e Shtetit
3603 Besa Krajku Prokuroria e Shtetit
3604 Ilaz Beqiri Prokuroria e Shtetit
3605 Shklzen Ibrahimi Prokuroria e Shtetit
3606 Besa Limani Prokuroria e Shtetit
3607 Hivzi Bajraktari Prokuroria e Shtetit
3608 Ferdane Sylejmani Prokuroria e Shtetit
3609 Habibe Statovci Salihi Prokuroria e Shtetit
3610 Merrushe Llugiqi Prokuroria e Shtetit
3611 Sebahate Hoxha Prokuroria e Shtetit
3612 Valdet Gashi Prokuroria e Shtetit
3613 Armend Hamiti Prokuroria e Shtetit
3614 Bukurije Gjonbalaj Prokuroria e Shtetit
3615 Fitore Sadikaj Prokuroria e Shtetit
3616 Javorka Prlinevi Prokuroria e Shtetit
3617 Ali Ajdini Prokuroria e Shtetit
3618 Ruhan Salihu Prokuroria e Shtetit
3619 Raze Loshaj Prokuroria e Shtetit
3620 Shemsije Asllani Prokuroria e Shtetit
3621 Fatmire Cacaj Prokuroria e Shtetit
3622 Rrahim Podvorica Prokuroria e Shtetit
3623 Arbresha Shala Prokuroria e Shtetit
3624 Atdhe Dema Prokuroria e Shtetit
3625 Blerim Igrishta Prokuroria e Shtetit
3626 Enver Krasniqi Prokuroria e Shtetit
3627 Fatmir Behrami Prokuroria e Shtetit
3628 Ibrahim Berisha Prokuroria e Shtetit
3629 Ibrahim Fejza Prokuroria e Shtetit
3630 Menduhi Kastrati Prokuroria e Shtetit
3631 Merita Lumezi Prokuroria e Shtetit
3632 Naim Abazi Prokuroria e Shtetit
3633 Remzush Latifi Prokuroria e Shtetit
3634 Sheribane Selimi Prokuroria e Shtetit
3635 Shenaj Berisha Prokuroria e Shtetit

Faqe 93 e 115
3636 Rexhep Maqedonci Prokuroria e Shtetit
3637 Bashkim Zeqaj Prokuroria e Shtetit
3638 Merita Shala Muhaxhiri Prokuroria e Shtetit
3639 Nebahate Salihu Prokuroria e Shtetit
3640 Hava Krasniqi Prokuroria e Shtetit
3641 Musa Mehaj Prokuroria e Shtetit
3642 Ajshe Ferati Prokuroria e Shtetit
3643 Gjejrone Alaj Prokuroria e Shtetit
3644 Shpend Krasniqi Prokuroria e Shtetit
3645 Rafet Halimi Prokuroria e Shtetit
3646 Arian Gashi Prokuroria e Shtetit
3647 Kujtim Munishi Prokuroria e Shtetit
3648 Ilir Morina Prokuroria e Shtetit
3649 Ilirjana ollaku Tafa Prokuroria e Shtetit
3650 Dren Paca Prokuroria e Shtetit
3651 Rukije Sheshivari Prokuroria e Shtetit
3652 Jehona Grantolli Prokuroria e Shtetit
3653 Edina Jupolli Prokuroria e Shtetit
3654 Shyqyri Syla Prokuroria e Shtetit
3655 Ismet Ujkani Prokuroria e Shtetit
3656 Njazi Rexha Prokuroria e Shtetit
3657 Zejnije Kela Prokuroria e Shtetit
3658 Naim Beka Prokuroria e Shtetit
3659 Fetije Bajrami Prokuroria e Shtetit
3660 Radica Vidosavljevic Prokuroria e Shtetit
3661 Fikrije Sylejmani Prokuroria e Shtetit
3662 Sahit Tmava Prokuroria e Shtetit
3663 Besart Mustafa Prokuroria e Shtetit
3664 Shpetim Peci Prokuroria e Shtetit
3665 Arjan Xhema Prokuroria e Shtetit
3666 Admir Shala Prokuroria e Shtetit
3667 Metush Biraj Prokuroria e Shtetit
3668 Ervehe Gashi Prokuroria e Shtetit
3669 Mehdi Sefa Prokuroria e Shtetit
3670 Bajram Hamitaga Prokuroria e Shtetit
3671 Beq Shala Prokuroria e Shtetit
3672 Mehreme Hoxha Prokuroria e Shtetit
3673 Sefer Morina Prokuroria e Shtetit
3674 Elfeta Purova Prokuroria e Shtetit
3675 Ariana Shajkovci Prokuroria e Shtetit

Faqe 94 e 115
3676 Sahide Sefa Prokuroria e Shtetit
3677 Genc Nixha Prokuroria e Shtetit
3678 Nazan Shero Prokuroria e Shtetit
3679 Zenulla Gashi Prokuroria e Shtetit
3680 Besim Susuri Prokuroria e Shtetit
3681 Musli Gashi Prokuroria e Shtetit
3682 Fatos Ajvazi Prokuroria e Shtetit
3683 Rilind Sermaxhaj Prokuroria e Shtetit
3684 Milot Krasniqi Prokuroria e Shtetit
3685 Shpend Binaj Prokuroria e Shtetit
3686 Atnor Skoro Prokuroria e Shtetit
3687 Agim Kurmehaj Prokuroria e Shtetit
3688 Agron Galani Prokuroria e Shtetit
3689 Haxhi Sinanaj Prokuroria e Shtetit
3690 Ardian Hajdaraj Prokuroria e Shtetit
3691 Ardita Hyseni Prokuroria e Shtetit
3692 Sahide Gashi Prokuroria e Shtetit
3693 Valbona Dishaj Haxhosaj Prokuroria e Shtetit
3694 Esad Muharremi Prokuroria e Shtetit
3695 Muharrem Bajraktari Prokuroria e Shtetit
3696 Sanije Gashi Seferi Prokuroria e Shtetit
3697 Lumturije Vuetaj Prokuroria e Shtetit
3698 Lirije Morina Prokuroria e Shtetit
3699 Lumturije Hoxha Prokuroria e Shtetit
3700 Ilir Berisha Prokuroria e Shtetit
3701 Fatime Dermaku Prokuroria e Shtetit
3702 Suada Hamza Prokuroria e Shtetit
3703 Jetish Maloku Prokuroria e Shtetit
3704 Afrim Shefkiu Prokuroria e Shtetit
3705 Shaban Spahiu Prokuroria e Shtetit
3706 Agron Uka Prokuroria e Shtetit
3707 Arben Kadriu Prokuroria e Shtetit
3708 Ismet Ukshini Prokuroria e Shtetit
3709 Shefik Memeti Prokuroria e Shtetit
3710 Shqipdon Fazliu Prokuroria e Shtetit
3711 Arben Ismajli Prokuroria e Shtetit
3712 Esat Ademi Prokuroria e Shtetit
3713 Bahtie Ademi Prokuroria e Shtetit
3714 Rabije Jakupi Prokuroria e Shtetit
3715 Isuf Sadiku Prokuroria e Shtetit

Faqe 95 e 115
3716 Huma Jetishi Prokuroria e Shtetit
3717 Rozelida Hasani Prokuroria e Shtetit
3718 Kujtesa Fazliu Prokuroria e Shtetit
3719 Leonora Shemsiu Kadriu Prokuroria e Shtetit
3720 Shukri Jashari Prokuroria e Shtetit
3721 Agron Qalaj Prokuroria e Shtetit
3722 Rasim Maloku Prokuroria e Shtetit
3723 Flurije Salihu Shamolli Prokuroria e Shtetit
3724 Burim erkini Prokuroria e Shtetit
3725 Agim Kuka Prokuroria e Shtetit
3726 Veton Shabani Prokuroria e Shtetit
3727 Bahri Hyseni Prokuroria e Shtetit
3728 Ismet Rrahmani Prokuroria e Shtetit
3729 Albert Zejnullahu Prokuroria e Shtetit
3730 Mimoza Syla Prokuroria e Shtetit
3731 Sebahate Sinani Prokuroria e Shtetit
3732 Avdullah Abedini Prokuroria e Shtetit
3733 Valdet Avdiu Prokuroria e Shtetit
3734 Ali Selimaj Prokuroria e Shtetit
3735 Shpresa Bakija Prokuroria e Shtetit
3736 Ali Uka Prokuroria e Shtetit
3737 Agron Matjani Prokuroria e Shtetit
3738 Xhavit Osmani Prokuroria e Shtetit
3739 Ismet Tofaj Prokuroria e Shtetit
3740 Dshire Jusaj Prokuroria e Shtetit
3741 Bajram Kryeziu Prokuroria e Shtetit
3742 Mone Syla Prokuroria e Shtetit
3743 Ramiz Buzhala Prokuroria e Shtetit
3744 Enis Gashi Prokuroria e Shtetit
3745 Armend Zenelaj Prokuroria e Shtetit
3746 Reshat Millaku Prokuroria e Shtetit
3747 Faik Halili Prokuroria e Shtetit
3748 Ali Rexha Prokuroria e Shtetit
3749 Merita Rugova Prokuroria e Shtetit
3750 Haki Gecaj Prokuroria e Shtetit
3751 Drita Hajdari Prokuroria e Shtetit
3752 Agron Bajrami Prokuroria e Shtetit
3753 Syl Hoxha Prokuroria e Shtetit
3754 Abdurrahim Islami Prokuroria e Shtetit
3755 Elez Blakaj Prokuroria e Shtetit

Faqe 96 e 115
3756 Blerim Isufaj Prokuroria e Shtetit
3757 Lavdim Krasniqi Prokuroria e Shtetit
3758 Flora Doda Prokuroria e Shtetit
3759 Nora Qerkezi Prokuroria e Shtetit
3760 Beqir Dauti Prokuroria e Shtetit
3761 Ekrem Hajdari Agjencia Kosovare e Privatizimit
3762 Avni J. Jashari Agjencia Kosovare e Privatizimit
3763 Valbona Dibra Agjencia Kosovare e Privatizimit
3764 Ram Zagragjaj Agjencia Kosovare e Privatizimit
3765 Dardan Krasniqi Agjencia Kosovare e Privatizimit
3766 Muharrem Arifi Agjencia Kosovare e Privatizimit
3767 Reshat Fetahu Agjencia Kosovare e Privatizimit
3768 Shefik Kurteshi Agjencia Kosovare e Privatizimit
3769 Marjan Prlaska Agjencia Kosovare e Privatizimit
3770 Petrit Ibraj Agjencia Kosovare e Privatizimit
3771 Arben Limani Agjencia Kosovare e Privatizimit
3772 Ujkan Bajra Agjencia Kosovare e Privatizimit
3773 Labinot Lekaj Agjencia Kosovare e Privatizimit
3774 Fitnete Ismajli Agjencia Kosovare e Privatizimit
3775 Muhamedin Hetemi Agjencia Kosovare e Privatizimit
3776 Zeqirja Morina Agjencia Kosovare e Privatizimit
3777 Nexhat Elshani Agjencia Kosovare e Privatizimit
3778 Ardita Lokaj Agjencia Kosovare e Privatizimit
3779 Ardian Berisha Agjencia Kosovare e Privatizimit
3780 Besa Belegu Agjencia Kosovare e Privatizimit
3781 Veton Hajdini Agjencia Kosovare e Privatizimit
3782 Skender Hasani Agjencia Kosovare e Privatizimit
3783 Mehmet Berisha Agjencia Kosovare e Privatizimit
3784 Adem Selishta Agjencia Kosovare e Privatizimit
3785 Petrit Gashi Agjencia Kosovare e Privatizimit
3786 Hasime Mazreku Agjencia Kosovare e Privatizimit
3787 Hamdi Jaha Agjencia Kosovare e Privatizimit
3788 Skender Komoni Agjencia Kosovare e Privatizimit
3789 Ismail Januzi Agjencia Kosovare e Privatizimit
3790 Haxhi Arifi Agjencia Kosovare e Privatizimit
3791 Ranko oki Agjencia Kosovare e Privatizimit
3792 Bajram Zejnullahu Agjencia Kosovare e Privatizimit
3793 Liana Xharra Tolaj Agjencia Kosovare e Privatizimit
3794 Ahmet Tmava Trepa

Faqe 97 e 115
3795 Miftar Hyseni Trepa
3796 Jusuf Jusufi Trepa
3797 Elheme Kajtazi Trepa
3798 Qazim Jashari Trepa
3799 Bislim Fetahu Trepa
3800 Sali Kushumliu Trepa
3801 Zenel Ibrahimi Trepa
3802 Halil Qela Trepa
3803 Rafet Ibishi Trepa
3804 Hysni Sadiku Trepa
3805 Besnik Osmani Zyra Kombtare e Auditimit
3806 Adem Sylejmani Zyra Kombtare e Auditimit
3807 Agim Sogojeva Zyra Kombtare e Auditimit
3808 Agron Fetiu Zyra Kombtare e Auditimit
3809 Aida Podrimaj Zyra Kombtare e Auditimit
3810 Ajtene Llapashtica Zyra Kombtare e Auditimit
3811 Alban Beka Zyra Kombtare e Auditimit
3812 Alban Shatri Zyra Kombtare e Auditimit
3813 Albana Kadriu Zyra Kombtare e Auditimit
3814 Albesa Ramosaj Tolaj Zyra Kombtare e Auditimit
3815 Ardiana Miftari Zyra Kombtare e Auditimit
3816 Ardiana Sahiti Zyra Kombtare e Auditimit
3817 Ardita Jetullahu Zyra Kombtare e Auditimit
3818 Arian Haxha Zyra Kombtare e Auditimit
3819 Ariana Berisha Rexhebeqaj Zyra Kombtare e Auditimit
3820 Ariana Gjonbalaj Zyra Kombtare e Auditimit
3821 Arta Birinxhiku Zyra Kombtare e Auditimit
3822 Arta Kryeziu Zyra Kombtare e Auditimit
3823 Adelina Selmani Zyra Kombtare e Auditimit
3824 Arvita Zyferi Zyra Kombtare e Auditimit
3825 Astrit Bllaca Zyra Kombtare e Auditimit
3826 Bahri Statovci Zyra Kombtare e Auditimit
3827 Besa Morina Zyra Kombtare e Auditimit
3828 Blerim Kabashi Zyra Kombtare e Auditimit
3829 Blerina Krasniqi Zyra Kombtare e Auditimit
3830 Bujar Bajraktari Zyra Kombtare e Auditimit
3831 Bujar Sejdiu Zyra Kombtare e Auditimit
3832 Burbuqe Idrizi Zyra Kombtare e Auditimit
3833 Donjet Dreshaj Zyra Kombtare e Auditimit
3834 Drilon Shala Zyra Kombtare e Auditimit

Faqe 98 e 115
3835 Edon Kabashi Zyra Kombtare e Auditimit
3836 Edona Abazi Zyra Kombtare e Auditimit
3837 Ejup Simnica Zyra Kombtare e Auditimit
3838 Emine Fazliu Zyra Kombtare e Auditimit
3839 Enver Boqolli Zyra Kombtare e Auditimit
3840 Enver Ramadani Zyra Kombtare e Auditimit
3841 Ernes Beka Zyra Kombtare e Auditimit
3842 Evetar Zeqiri Zyra Kombtare e Auditimit
3843 Faik Thaqi Zyra Kombtare e Auditimit
3844 Fanol Hodolli Zyra Kombtare e Auditimit
3845 Faruk Rrahmani Zyra Kombtare e Auditimit
3846 Fatlinda Ramosaj Zyra Kombtare e Auditimit
3847 Fatmir Uka Zyra Kombtare e Auditimit
3848 Fejzullah Fejza Zyra Kombtare e Auditimit
3849 Fetah Osmani Zyra Kombtare e Auditimit
3850 Fexhrie Thaqi Zyra Kombtare e Auditimit
3851 Fikret Ibrahimi Zyra Kombtare e Auditimit
3852 Fitim Haliti Zyra Kombtare e Auditimit
3853 Fjolla Bakalli Zyra Kombtare e Auditimit
3854 Flore Berisha Kutllovci Zyra Kombtare e Auditimit
3855 Florim Maliqi Zyra Kombtare e Auditimit
3856 Florim Beqiri Zyra Kombtare e Auditimit
3857 Ganimete Dalloshi Zyra Kombtare e Auditimit
3858 Hysen Boqolli Zyra Kombtare e Auditimit
3859 Ibrahim Gjylderen Zyra Kombtare e Auditimit
3860 Igballe Halili Zyra Kombtare e Auditimit
3861 Ilir Abazi Zyra Kombtare e Auditimit
3862 Imer Vitija Zyra Kombtare e Auditimit
3863 Imri Semetishti Zyra Kombtare e Auditimit
3864 Jehona Krasniqi Zyra Kombtare e Auditimit
3865 Jusuf Kryeziu Zyra Kombtare e Auditimit
3866 Kapllan Muhaxheri Zyra Kombtare e Auditimit
3867 Krenare Pirana Zyra Kombtare e Auditimit
3868 Labinot Sadiku Zyra Kombtare e Auditimit
3869 Laureta Matoshi Zyra Kombtare e Auditimit
3870 Lavdim Maxhuni Zyra Kombtare e Auditimit
3871 Leonora Hasani Zyra Kombtare e Auditimit
3872 Liridona Berisha Zyra Kombtare e Auditimit
3873 Luljeta Ajazi Zyra Kombtare e Auditimit
3874 Luljeta Morina Zyra Kombtare e Auditimit

Faqe 99 e 115
3875 Luljeta Osmani Zyra Kombtare e Auditimit
3876 Mazlumsha Sejfadini Zyra Kombtare e Auditimit
3877 Mehmet Mucaj Zyra Kombtare e Auditimit
3878 Mexhit Ferati Zyra Kombtare e Auditimit
3879 Mimoza Damoni Beqa Zyra Kombtare e Auditimit
3880 Milosh Petrovic Zyra Kombtare e Auditimit
3881 Mirlinda Kadriu Ahmeti Zyra Kombtare e Auditimit
3882 Mirlinda Beqiri Zyra Kombtare e Auditimit
3883 Mjellma Dibra Zyra Kombtare e Auditimit
3884 Muhamet Balaj Zyra Kombtare e Auditimit
3885 Muje Gashi Zyra Kombtare e Auditimit
3886 Myrvete Gashi Zyra Kombtare e Auditimit
3887 Naser Arllati Zyra Kombtare e Auditimit
3888 Natyra Kasumaj Zyra Kombtare e Auditimit
3889 Nebojsha Ristic Zyra Kombtare e Auditimit
3890 Neslihan Mati Zyra Kombtare e Auditimit
3891 Nora Rashiti Zyra Kombtare e Auditimit
3892 Pleurat Isufi Zyra Kombtare e Auditimit
3893 Qerkin Morina Zyra Kombtare e Auditimit
3894 Ramadan Gashi Zyra Kombtare e Auditimit
3895 Refiqe Morina Zyra Kombtare e Auditimit
3896 Riza Spanca Zyra Kombtare e Auditimit
3897 Sabile Muli Zyra Kombtare e Auditimit
3898 Safet Berisha Zyra Kombtare e Auditimit
3899 Samir Zymberi Zyra Kombtare e Auditimit
3900 Saranda Husaj Zyra Kombtare e Auditimit
3901 Selvete Foniqi Zyra Kombtare e Auditimit
3902 Senver Morina Zyra Kombtare e Auditimit
3903 Shefkije Beka Zyra Kombtare e Auditimit
3904 Shehrije Shala Aliu Zyra Kombtare e Auditimit
3905 Shemsije Llugiqi Zyra Kombtare e Auditimit
3906 Shkelqim Xhema Zyra Kombtare e Auditimit
3907 Stana Dancetovic Zyra Kombtare e Auditimit
3908 Svetlana provic Zyra Kombtare e Auditimit
3909 Valbon Bytyqi Zyra Kombtare e Auditimit
3910 Valbona Tolaj Zyra Kombtare e Auditimit
3911 Veton Misiri Zyra Kombtare e Auditimit
3912 Vlora Duraku Zyra Kombtare e Auditimit
3913 Vlora Mehmeti Zyra Kombtare e Auditimit
3914 Xhevat Seferi Zyra Kombtare e Auditimit

Faqe 100 e 115


3915 Ylber Sadiku Zyra Kombtare e Auditimit
3916 Mehmet Kurti Zyra Kombtare e Auditimit
3917 Zuke Zuka Zyra Kombtare e Auditimit
3918 Qndres Mulaj Zyra Kombtare e Auditimit
3919 Cyme Hoxhaj Zyra Kombtare e Auditimit
3920 Kreshnike Haziri Zyra Kombtare e Auditimit
3921 Shpresa Zenelaj Zyra Kombtare e Auditimit
3922 Eremira Bytyqi Pllana Zyra Kombtare e Auditimit
3923 Shqiponja Krasniqi Zyra Kombtare e Auditimit
3924 Bekim Mikullovci Zyra Kombtare e Auditimit
3925 Arben Selimi Zyra Kombtare e Auditimit
3926 Qndresa Sogojeva Zyra Kombtare e Auditimit
3927 Elvir Krasniqi Zyra Kombtare e Auditimit
3928 Lindita Ajeti Zyra Kombtare e Auditimit
3929 Ylfete Osmani Zyra Kombtare e Auditimit
3930 Abdurrahmon Brbatovci Zyra Kombtare e Auditimit
3931 Hysen Restelica Zyra Kombtare e Auditimit
3932 Muharrem Qyqalla Zyra Kombtare e Auditimit
3933 Naim Neziri Zyra Kombtare e Auditimit
3934 Valbona Pllana Zyra Kombtare e Auditimit
3935 Valmira Jonuzi Zyra Kombtare e Auditimit
3936 Vjos Bojku Zyra Kombtare e Auditimit
3937 Arben Hundozi Zyra Kombtare e Auditimit
3938 Fatlinda Podvorica Zyra Kombtare e Auditimit
3939 Arnisa Aliu Zyra Kombtare e Auditimit
3940 Blerim Dina Organi Shqyrtues i Prokurimit
3941 Ekrem Salihu Organi Shqyrtues i Prokurimit
3942 Tefik Sylejmani Organi Shqyrtues i Prokurimit
3943 Nuhi Paarizi Organi Shqyrtues i Prokurimit
3944 Goran Milenkovi Organi Shqyrtues i Prokurimit
3945 Ardian Behra Organi Shqyrtues i Prokurimit
3946 Agim Sheqiri Organi Shqyrtues i Prokurimit
3947 Burim Guri Organi Shqyrtues i Prokurimit
3948 Safet Hoxha Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3949 Sami Uka Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3950 Ergin Kala Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3951 Ismet Abdullahu Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3952 Nazmije Sheholli Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3953 Sanije Kelmendi Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3954 Fahri Maxhuni Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik

Faqe 101 e 115


3955 Basri Dedinca Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3956 Arbnore Luzha Komisioni Rregullativ i Prokurimit Publik
3957 Valdete Daka Komisioni Qendror Zgjedhor
3958 Betim Gjoshi Komisioni Qendror Zgjedhor
3959 Sami Hamiti Komisioni Qendror Zgjedhor
3960 Ilir Gashi Komisioni Qendror Zgjedhor
3961 Binak Vishaj Komisioni Qendror Zgjedhor
3962 Eshref Vishi Komisioni Qendror Zgjedhor
3963 Adnan Rrustemi Komisioni Qendror Zgjedhor
3964 Erxan Spat Komisioni Qendror Zgjedhor
3965 Bajram Ljatifi Komisioni Qendror Zgjedhor
3966 Ergit Qeli Komisioni Qendror Zgjedhor
3967 Nenad Rikallo Komisioni Qendror Zgjedhor
3968 Enis Halimi Komisioni Qendror Zgjedhor
3969 Miradije Mavriqi Komisioni Qendror Zgjedhor
3970 Miradije Meha Komisioni Qendror Zgjedhor
3971 Haki Krasniqi Komisioni Qendror Zgjedhor
3972 Nexhmi Haxhiu Komisioni Qendror Zgjedhor
3973 Sylejman Gashi Komisioni Qendror Zgjedhor
3974 Xhemail Peani Komisioni Qendror Zgjedhor
3975 Kreshnik Spahiu Komisioni Qendror Zgjedhor
3976 Mul Desku Paneli Zgjedhor pr Ankesa dhe Parashtresa
3977 Nexhmije Zogaj Simnica Paneli Zgjedhor pr Ankesa dhe Parashtresa
3978 Musa Shabani Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3979 Azem Rexhaj Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3980 Kemajl Zeqiri Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3981 Festim Kutllovci Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3982 Avdi Konjuhi Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3983 Ramiz Krasniqi Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3984 Sokol Boqolli Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3985 Sami Preteni Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3986 Haradin Grvalla Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3987 Gani Nekaj Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3988 Sali Mulaj Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3989 Agron Gashi Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3990 Sami Duraku Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3991 Selvete Grajqevci Pllana Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3992 Fatmir Grguri Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3993 Aqif Axhami Komisioni i Pavarur pr Miniera dhe Minerale
3994 Adnan Merovci Komisioni i Pavarur i Mediave

Faqe 102 e 115


3995 Driton Qeriqi Komisioni i Pavarur i Mediave
3996 Xhemajl Krasniqi Komisioni i Pavarur i Mediave
3997 Anita Morina Saraqi Komisioni i Pavarur i Mediave
3998 Abit Hoxha Komisioni i Pavarur i Mediave
3999 Mejdin Saliji Komisioni i Pavarur i Mediave
4000 Jelena Simic Komisioni i Pavarur i Mediave
4001 Naile Selimaj Krasniqi Komisioni i Pavarur i Mediave
4002 Arben Bilalli Komisioni i Pavarur i Mediave
4003 Luan Latifi Komisioni i Pavarur i Mediave
4004 Teuta Zubaku Komisioni i Pavarur i Mediave
4005 Besim Govori Komisioni i Pavarur i Mediave
4006 Faruk Rexhaj Komisioni i Pavarur i Mediave
4007 Ganimete Nuci Komisioni i Pavarur i Mediave
4008 Niman Racaj Komisioni i Pavarur i Mediave
4009 Besim Morina Instituti Gjyqsor i Kosovs
4010 Suzana Pllana Instituti Gjyqsor i Kosovs
4011 Sanije Maloku Instituti Gjyqsor i Kosovs
4012 Ymer Hoxha Instituti Gjyqsor i Kosovs
4013 Nehat Idrizi Instituti Gjyqsor i Kosovs
4014 Avdi Dinaj Instituti Gjyqsor i Kosovs
4015 Nebojsa Boricic Instituti Gjyqsor i Kosovs
4016 Haxhi Derguti Instituti Gjyqsor i Kosovs
4017 Albert Avdiu Instituti Gjyqsor i Kosovs
4018 Elbasan Dervishaj Instituti Gjyqsor i Kosovs
4019 Idain Ismajli Instituti Gjyqsor i Kosovs
4020 Ram Gashi Instituti Gjyqsor i Kosovs
4021 Rexhep Gashi Instituti Gjyqsor i Kosovs
4022 Elvedin Derguti Instituti Gjyqsor i Kosovs
4023 Hilmi Jashari Institucioni i Avokatit t Popullit
4024 Arta Ibrahimi Institucioni i Avokatit t Popullit
4025 Isa Hasani Institucioni i Avokatit t Popullit
4026 Shqipe Ibraj Mala Institucioni i Avokatit t Popullit
4027 Basri Berisha Institucioni i Avokatit t Popullit
4028 Bogoljub Staletovic Institucioni i Avokatit t Popullit
4029 Jashar Kastrati Institucioni i Avokatit t Popullit
4030 Tafil Rrahmani Institucioni i Avokatit t Popullit
4031 Arsim Agani Institucioni i Avokatit t Popullit
4032 Arsim Sermaxhaj Institucioni i Avokatit t Popullit
4033 Katrina Sela Institucioni i Avokatit t Popullit
4034 Krenar Bujupi Zyra e Rregullatorit pr Energji

Faqe 103 e 115


4035 Arsim Janova Zyra e Rregullatorit pr Energji
4036 Besim Sejfijaj Zyra e Rregullatorit pr Energji
4037 Petrit Pepaj Zyra e Rregullatorit pr Energji
4038 Ardiana Bokshi Zyra e Rregullatorit pr Energji
4039 Drita Haziri Zyra e Rregullatorit pr Energji
4040 Ejup Hasolli Zyra e Rregullatorit pr Energji
4041 Afrim Ajvazi Zyra e Rregullatorit pr Energji
4042 Ymer Fejzullahu Zyra e Rregullatorit pr Energji
4043 Rifat Blakaj Zyra e Rregullatorit pr Energji
4044 Astrit Saraqini Zyra e Rregullatorit pr Energji
4045 Gani Buaj Zyra e Rregullatorit pr Energji
4046 Raif Preteni Autoriteti Rregullator pr Sherbimet e Ujit
4047 Xhelal Selmani Autoriteti Rregullator pr Sherbimet e Ujit
4048 Ramiz Krasniqi Autoriteti Rregullator pr Sherbimet e Ujit
4049 Qamil Musa Autoriteti Rregullator pr Sherbimet e Ujit
4050 Mejreme Cernobregu Autoriteti Rregullator pr Sherbimet e Ujit
4051 Sami Hasani Autoriteti Rregullator pr Sherbimet e Ujit
4052 Ymer Havolli Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
4053 Ruzhdi Morina Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
4054 Flamur Keqa Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
4055 Behxhet Haliti Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
4056 Adrian Zalli Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
4057 Vrshim Hatipi Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
4058 Agron Krasniqi Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
4059 Visar prjuci Fondi i Kursimeve Pensionale t Kosovs
Shkmb Manaj Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4060
Kosovs
Hajzer Salihu Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4061
Kosovs
Eshref Shabani Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4062
Kosovs
Lulzim Aliaj Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4063
Kosovs
Gjylinaze Gola Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4064
Kosovs
Lela Petkovic Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4065
Kosovs
Malsore Gashi Bajraktari Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4066
Kosovs
Miran Zeneli Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4067
Kosovs

Faqe 104 e 115


Islam Cakaj Kshilli i Pavarur Mbikqyrs pr Shrbimin Civil
4068
Kosovs
4069 Mentor Shala Radio Televizioni i Kosovs
4070 Safet Zejnullahu Radio Televizioni i Kosovs
4071 Mufail Limani Radio Televizioni i Kosovs
4072 Lorik Arifaj Radio Televizioni i Kosovs
4073 Azem Bujupi Radio Televizioni i Kosovs
4074 Srboljub Kuzic Radio Televizioni i Kosovs
4075 Zekrija Dushi Radio Televizioni i Kosovs
4076 Krist Gojani Radio Televizioni i Kosovs
4077 Nezir Rama Radio Televizioni i Kosovs
4078 Lozart Duraku Radio Televizioni i Kosovs
4079 Adelina Valla Radio Televizioni i Kosovs
4080 Ismet Bexheti Radio Televizioni i Kosovs
4081 Ivan Veljkovic Radio Televizioni i Kosovs
4082 Mimoza Hasani Pllana Radio Televizioni i Kosovs
4083 Hisen Berisha Radio Televizioni i Kosovs
4084 Naim Gashi Radio Televizioni i Kosovs
4085 Elif Tokmak Radio Televizioni i Kosovs
4086 Afrdita Maliqi Radio Televizioni i Kosovs
4087 Naile Demiri Radio Televizioni i Kosovs
4088 Lirim Geci Radio Televizioni i Kosovs
4089 Fadil Miftari Radio Televizioni i Kosovs
4090 Shkendije Himaj Zekaj Fondi Sigurimit Depozitave t Kosovs
4091 Ilir Rama Fondi Sigurimit Depozitave t Kosovs
4092 Bekim Berisha Fondi Sigurimit Depozitave t Kosovs
4093 Violeta Arifi Krasniqi Fondi Sigurimit Depozitave t Kosovs
4094 Shqipe Devaja Fondi Sigurimit Depozitave t Kosovs
4095 Vllaznim Bytyqi Fondi Sigurimit Depozitave t Kosovs
4096 Shafi Gashi Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4097 Arjete Miftari Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4098 Filjko Jovanoviq Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4099 Bego Kululleri Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4100 Doruntin Matoshi Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4101 Florim Isufi Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4102 Visar Haxhibeqiri Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4103 Isuf Koci Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4104 Hilmi Demolli Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4105 Adelina Sopi Kshilli i Kosovs pr Trashigimi Kulturore
4106 Arsim Berisha Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave

Faqe 105 e 115


4107 Gezim Qerimi Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4108 Ilmi Ahmeti Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4109 Shkumbin Hyseni Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4110 Shkelzen Qorri Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4111 Zyrafete Zejnullahu Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4112 Avdylkader Muqaj Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4113 Afrim Mehmetaj Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4114 Jakup Bellaqa Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
4115 Arban Bytyci Autoriteti Rregullativ i Hekurudhave
Bujar Sadiku Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave
4116
prsonale
Jeton Arifi Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave
4117 prsonale
Valon Kryeziu Agjencia Shtetrore pr Mbrojtjen e t Dhnave
4118
prsonale
4119 Vlora Gojani Aeroporti i Gjakovs
4120 Leudita Nela Aeroporti i Gjakovs
4121 Saranda Jusufi Aeroporti i Gjakovs
4122 Besnik Avdiu Aeroporti i Gjakovs
4123 Brikenda Kryeziu Aeroporti i Gjakovs
4124 Naser Canolli Aeroporti i Gjakovs
4125 Nora Gola Aeroporti i Gjakovs
4126 Nuri Bahtiari Aeroporti i Gjakovs
4127 Zenun Shala Aeroporti i Gjakovs
4128 Faruk Lipovica KRU Bifurkacioni Ferizaj
4129 Shefqet Hajredini KRU Bifurkacioni Ferizaj
4130 Xhelal Musa KRU Bifurkacioni Ferizaj
4131 Ramadan Osmani KRU Bifurkacioni Ferizaj
4132 Nazif Asllani KRU Bifurkacioni Ferizaj
4133 Sylejman Bytyqi KRU Bifurkacioni Ferizaj
4134 Fadil Spahiu KRU Bifurkacioni Ferizaj
4135 Shqipe Salihaj KRU Bifurkacioni Ferizaj
4136 Elhame Shefkiu KRU Hidromorava Gjilan
4137 Avdyl Hasani KRU Hidromorava Gjilan
4138 Xhemajl Aliu KRU Hidromorava Gjilan
4139 Xheladin Zenuni KRU Hidromorava Gjilan
4140 Ali Arifi KRU Hidromorava Gjilan
4141 Ariana Pireva KRU Hidromorava Gjilan
4142 Muhamed Suliqi KRU Hidromorava Gjilan
4143 Samet Idrizi KRU Hidromorava Gjilan
4144 Mumin Morina KRU Hidromorava Gjilan

Faqe 106 e 115


4145 Agim Sllamniku KRU Hidromorava Gjilan
4146 Merita Xhelili KRU Hidromorava Gjilan
4147 Seniha Hajrullahu KRU Hidromorava Gjilan
4148 Burim Basha KRU Hidrodrini Pej
4149 Sokol Boqolli KRU Hidrodrini Pej
4150 Mus Mushkolaj KRU Hidrodrini Pej
4151 Rasim Mahmutoviq KRU Hidrodrini Pej
4152 Esat Abdullahu KRU Hidrodrini Pej
4153 Sknder Veseli KRU Hidrodrini Pej
4154 Agron Tigani KRU Hidrodrini Pej
4155 Rasim Maloku KRU Hidrodrini Pej
4156 Vjollca Imami KRU Hidrodrini Pej
4157 Aurora Dinaj KRU Hidrodrini Pej
4158 Ragip Shabotiq KRU Hidrodrini Pej
4159 Regjep Manxhuka KRU Hidroregjioni Jugor
4160 Ylber Kuqi KRU Hidroregjioni Jugor
4161 Alban Zulfaj KRU Hidroregjioni Jugor
4162 Ramadan Abazi KRU Hidroregjioni Jugor
4163 Ridvan Hoxha KRU Hidroregjioni Jugor
4164 Reshit Makica KRU Hidroregjioni Jugor
4165 Besim Baraliu KRU Hidroregjioni Jugor
4166 Liman Gashi KRU Hidroregjioni Jugor
4167 Ajshe Cikaqi KRU Hidroregjioni Jugor
4168 Ymridin Sylejmani KRU Hidroregjioni Jugor
4169 Lulzim Paarizi KRU Hidroregjioni Jugor
4170 Xhihanmert Kaqamak KRU Hidroregjioni Jugor
4171 Amir Gashi KRU Prishtina Prishtin
4172 Shuajb Mehmeti KRU Prishtina Prishtin
4173 Ilir Rexhepi KRU Prishtina Prishtin
4174 Hasan Zeqiri KRU Prishtina Prishtin
4175 Ardian Syla KRU Prishtina Prishtin
4176 Driton Grxhaliu KRU Prishtina Prishtin
4177 Ilir Avdullahu KRU Prishtina Prishtin
4178 Salih Gjonbalaj KRU Prishtina Prishtin
4179 Sokol Duraku KRU Prishtina Prishtin
4180 Gjelosh Gojani KRU Prishtina Prishtin
4181 Avni Gashi KRU Prishtina Prishtin
4182 Mentor Balaj KRU Prishtina Prishtin
4183 Blerim Gerxhaliu KRU Mitrovica Mitrovic
4184 Tefik Ujkani KRU Mitrovica Mitrovic

Faqe 107 e 115


4185 Zuke Beqiri KRU Mitrovica Mitrovic
4186 Burhan Maxhuni KRU Mitrovica Mitrovic
4187 Mimoza Zeqiri KRU Mitrovica Mitrovic
4188 Halil Thaqi KRU Mitrovica Mitrovic
4189 Sami Miftari KRU Mitrovica Mitrovic
4190 Muharrem Peci KRU Mitrovica Mitrovic
4191 Zejnullah Meha KRU Mitrovica Mitrovic
4192 Niman Baliu KRU Mitrovica Mitrovic
4193 Vildane Maloku KRU Mitrovica Mitrovic
4194 Granit Shala KRU Mitrovica Mitrovic
4195 Pal Gjuraj KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4196 Ismet Neziraj KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4197 Rrustem Thaqi KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4198 Fadil Kabashi KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4199 Faredin Krasniqi KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4200 Muharrem Jupa KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4201 Jahja Kadrija KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4202 Luljeta Morina KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4203 Fidan Qufaj KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4204 Emrulla Zejneli KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4205 Lumnije Kpuska KRU Radoniqi-Dukagjini Gjakov
4206 Fatos Koshi KRU Radoniqi Gjakov
4207 Isuf Asllani KRU Radoniqi Gjakov
4208 Zeqir Fetoshi KRU Radoniqi Gjakov
4209 Xhevdet Morina KRU Radoniqi Gjakov
4210 Arbnesha Kuqi KRU Radoniqi Gjakov
4211 Shpat Mejzini KRU Radoniqi Gjakov
4212 Ismet Ahmeti KRU Radoniqi Gjakov
4213 Kastriot Zhaveli KRU Radoniqi Gjakov
4214 Saranda Vehapi KRU Radoniqi Gjakov
4215 Arbresha Dina KRU Radoniqi Gjakov
4216 Muhamet Lama KRU Radoniqi Gjakov
4217 Shkodran Gaxherri KRU Radoniqi Gjakov
4218 Sihana Asllani KRU Radoniqi Gjakov
4219 Vjollca Kadriqeli KRU Radoniqi Gjakov
4220 Beq Hadergjonaj KRU Drini i Bardh Pej
4221 Bek Malushi KRU Drini i Bardh Pej
4222 Naim Tahiri KRU Drini i Bardh Pej
4223 Ali Gacaferi KRU Drini i Bardh Pej
4224 Dem Qeta KRU Drini i Bardh Pej

Faqe 108 e 115


4225 Bedri Haxhijaj KRU Drini i Bardh Pej
4226 Labinot Osmanaj KRU Drini i Bardh Pej
4227 Leonora Bajraktari KRU Drini i Bardh Pej
4228 Mjellma Vokshi KRU Drini i Bardh Pej
4229 Dugagjin Etemi KRM Pastrtia Ferizaj
4230 Sakip Haliti KRM Pastrtia Ferizaj
4231 Ilmi Statovci KRM Pastrtia Ferizaj
4232 Skender Hyseni KRM Pastrtia Ferizaj
4233 Ahmet Krasniqi KRM Pastrtia Ferizaj
4234 Ferid Bilalli KRM Pastrtia Ferizaj
4235 Besim Hoxha KRM Pastrtia Ferizaj
4236 Rafiz Shabiu KRM Pastrtia Ferizaj
4237 Agim Rexhepi KRM Pastrtia Ferizaj
4238 Arben Hetemi KRM Pastrtia Ferizaj
4239 Naser Selmani KRM Pastrimi Prishtin
4240 Sahit Bytyqi KRM Pastrimi Prishtin
4241 Veton Xhigoli KRM Pastrimi Prishtin
4242 Alban Krasniqi KRM Pastrimi Prishtin
4243 Ardian Rashiti KRM Pastrimi Prishtin
4244 Arbnor Krasniqi KRM Pastrimi Prishtin
4245 Feim Salihu KRM Pastrimi Prishtin
4246 Sabri Kadriu KRM Pastrimi Prishtin
4247 Hasan Fejzullahu KRM Pastrimi Prishtin
4248 Sadije Fetaj KRM Pastrimi Prishtin
4249 Nexhat Abdullahi KRM Ambienti Pej
4250 Gani Luta KRM Ambienti Pej
4251 Mynevere Dranqolli KRM Ambienti Pej
4252 Haki Mulliqi KRM Ambienti Pej
4253 Skender Tahiraj KRM Uniteti Mitrovic
4254 Remzi Ahmeti KRM Uniteti Mitrovic
4255 Fidane Hasani KRM Uniteti Mitrovic
4256 Ilaz Halili KRM Uniteti Mitrovic
4257 Rrahman Grepi KRM Uniteti Mitrovic
4258 Naim Grguri KRM Uniteti Mitrovic
4259 Brbuqe Hyseni KRM Uniteti Mitrovic
4260 Elmaze Nuhi KRM Uniteti Mitrovic
4261 Ardita RiZvendsanolli KRM abrati Gjakov
4262 Agon Dobruna KRM abrati Gjakov
4263 Xhelal Kpuska KRM abrati Gjakov
4264 Nora Gola KRM abrati Gjakov

Faqe 109 e 115


4265 Kujtim Qela KRM abrati Gjakov
4266 Lorik Lipoveci KRM abrati Gjakov
4267 Bestar Hima KRM abrati Gjakov
4268 Ilirjana Efendija KRM abrati Gjakov
4269 Sulltan Badallaj KRM Ekoregjioni Prizren
4270 Muharrem Morina KRM Ekoregjioni Prizren
4271 Nevzat Kabashi KRM Ekoregjioni Prizren
4272 Remzi Kololli KRM Ekoregjioni Prizren
4273 Tafil Krasniqi KRM Ekoregjioni Prizren
4274 Nehat Basha KRM Ekoregjioni Prizren
4275 Shkodran Veseli KRM Ekoregjioni Prizren
4276 Lulzim Omaj KRM Ekoregjioni Prizren
4277 Shaban Veseli KRM Ekoregjioni Prizren
4278 Milazim Qovanaj KRM Ekoregjioni Prizren
4279 Emrulla Gashi KRM Ekoregjioni Prizren
4280 Besnik Krasniqi KRM Ekoregjioni Prizren
4281 Nuhi Shala KRM Ekoregjioni Prizren
4282 Sali Shala KRM Ekoregjioni Prizren
4283 Gani Raba KRM Ekoregjioni Prizren
4284 Tahir Kolgeci KRM Ekoregjioni Prizren
4285 Hasan Shala KRM Ekoregjioni Prizren
4286 Isak Rakovica NPK Hortikultura Prishtin
4287 Ramadan Cakiqi NPK Hortikultura Prishtin
4288 Arton Shabani NPK Hortikultura Prishtin
4289 Muhamet Musliu NPK Hortikultura Prishtin
4290 Salih Gashi NPK Hortikultura Prishtin
4291 Xhemajl Sejdiu NPK Hortikultura Prishtin
4292 Nysret Abdullahu NPK Hortikultura Prishtin
4293 Shefqet Osmani NPK Hortikultura Prishtin
4294 Valon Hiseni NPK Hortikultura Prishtin
4295 Shefqet Bajrami NPL Ambienti Ferizaj
4296 Xhafer Mehmeti NPL Ambienti Ferizaj
4297 Ilire Bytyqi NPL Ambienti Ferizaj
4298 Arton Gavazi NPL Ambienti Ferizaj
4299 Betim Shabani NPL Ambienti Ferizaj
4300 Izet Rushiti NPL Ambienti Ferizaj
4301 Vullnet Syla NPL Ambienti Ferizaj
4302 Labinota Krqeli NPL Ambienti Ferizaj
4303 Kosovare Neziri NPL Ambienti Ferizaj
4304 Ahmet Beka NPK Tregu Mitrovic

Faqe 110 e 115


4305 Resmije Salihu NPK Tregu Mitrovic
4306 Adem Fazliu NPK Tregu Mitrovic
4307 Bahri Dashevci NPK Tregu Mitrovic
4308 Elmaze Muharremi NPK Tregu Mitrovic
4309 Lundrim Camaj Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4310 Xhavit Hasani Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4311 Hafiz Krasniqi Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4312 Goran Lazi Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4313 Nexhat Berisha Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4314 Gazmend Bytyi Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4315 Abdullah Haxhiu Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4316 Bahtir Osmani Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4317 Labinot Smakaj Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4318 Mehmet Tinova Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4319 Abit Aliu Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4320 Blerina Uka Bullatovci Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4321 Haki Zaberrgja Kompania pr Menaxhimin e Deponive n Kosov
4322 Fatos Sahiti Ibr Lepenci
4323 Imer Hamiti Ibr Lepenci
4324 Albiona Maloku Ibr Lepenci
4325 Bashkim Shabani Ibr Lepenci
4326 Mergim Lushtaku Ibr Lepenci
4327 Januz Kabashi Ibr Lepenci
4328 Bajram Jashari Ibr Lepenci
4329 Sami Veliu Ibr Lepenci
4330 Osman Kozmaqi Ibr Lepenci
4331 Arbror Prekazi Ibr Lepenci
4332 Deme Abazi Ibr Lepenci
4333 Bahri Hyseni Ibr Lepenci
4334 Sheremet Smakolli Ibr Lepenci
4335 Lutfi Jusufi Ibr Lepenci
4336 Ferki Hadja Ibr Lepenci
4337 Bekim Jakupi NP Termokos
4338 Hysni Kuka NP Termokos
4339 Florim Shefqeti NP Termokos
4340 Naser Canolli NP Termokos
4341 Raif Vitija NP Termokos
4342 Xhemajl Makolli NP Termokos
4343 Arsim Fetahu NP Termokos
4344 Gani Kelmendi NP Termokos

Faqe 111 e 115


4345 Nexhmedin Beha NP Termokos
4346 Albulena Gashi NP Termokos
4347 Astrit Shyti NP Termokos
4348 Enver Aruqaj Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4349 F llnza Xhelili Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4350 Nijazi Selmani Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4351 Nexhat Dedia Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4352 Milazim Bytyi Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4353 Milos Dimic Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4354 Agron Thai Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4355 Zymer Zekaj Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4356 Xhevat Ramosaj Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4357 Avni Murati Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4358 Arsim Deliu Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4359 Sabit Thai Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4360 Nexhmi Rama Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4361 Vehbi Maloku Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4362 Valdrin Kasumaj Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4363 Amir Morina Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4364 Bajram Alijaj Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4365 Naser Hoti Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4366 Rrahim t rnava Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4367 Refet itaku Infrastruktura e Hekurudhave t Kosov INFRAKOS
4368 Berat Rukiqi Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4369 Pranvera Dobruna Kryeziu Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4370 Haki Mjeku Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4371 Enver Muli Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4372 Burim Leci Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4373 Ranko Makiq Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4374 Arben Gjukaj Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4375 Salih Bytyqi Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4376 Nexhat Podrimaj Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4377 Njazi Thai Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4378 Adil Januzi Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4379 Verdi Murtezi Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4380 Luigj Imeri Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4381 Edmond Nulleshi Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4382 Ndue Nikaj Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4383 Fatos Xhelili Korporata Energjetike e Kosovs KEK
4384 Isak Kerolli Korporata Energjetike e Kosovs KEK

Faqe 112 e 115


4385 Malush Tullumi Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4386 Ndue Nikaj Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4387 Kujtim Dinarama Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4388 Artan Xrxa Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4389 Admir Shala Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4390 Albana Skivjani Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4391 Erza Tullumi Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4392 Shqipe Byci Ngrohtorja e Qytetit Gjakov
4393 Nexhat Kryeziu Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4394 Lazr Nrecaj Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4395 Liridon Latifaj Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4396 Shqipe Breznica Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4397 Nijazi Isaku Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4398 Bashkim Beha Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4399 Hajdar Hoxha Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4400 Qazim Hoxha Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4401 Ermir Bunjaku Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4402 Ilmi Beqiri Ndrmarrja Publike Banesore Prishtin
4403 Bahri Nuredini Aeroporti i Prishtins
4404 Ersen Shileku Aeroporti i Prishtins
4405 Bujar Ejupi Aeroporti i Prishtins
4406 Alban Sylaj Aeroporti i Prishtins
4407 Valon Grabovci Aeroporti i Prishtins
4408 Xhyldane Kiqmari Aeroporti i Prishtins
4409 Armend Mustafa Aeroporti i Prishtins
4410 Izedin Ademi Aeroporti i Prishtins
4411 Driton Mehaj Aeroporti i Prishtins
4412 Jashar Mehemti Aeroporti i Prishtins
4413 Sherif Gosalci Aeroporti i Prishtins
4414 Merita Makolli Aeroporti i Prishtins
4415 Kujtim Demiri Aeroporti i Prishtins
4416 Bashkim Asllani Aeroporti i Prishtins
4417 Lulzim Rrecaj Aeroporti i Prishtins
4418 Valon Loshi Aeroporti i Prishtins
4419 Mustaf Hasani Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4420 Drita Konxheli Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4421 Anita Cucoviq Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4422 Nebih Zariqi Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4423 Gani Jashari Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4424 Musa Misini Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT

Faqe 113 e 115


4425 Afrim Prekazi Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4426 Kadri Kadriu Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4427 Nebih Haziri Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4428 Shaqri Rexhepi Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4429 Visar Hoxha Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4430 Besim Grxhaliu Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4431 Sabri Musiqi Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4432 Skender Gjonbalaj Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4433 Jusuf Imeri Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4434 Resmije Ahma Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4435 Abdulsatar Ibrahimi Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4436 Ilir Shala Operatori Sistemit, Transmisionit dhe Tregut KOSTT
4437 Halit Isufi Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4438 Mejdi Xhokli Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4439 Rushan Ceka Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4440 Hysen Fazlui Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4441 Metie Jashari Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4442 Sejdi Hoxha Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4443 Shefqet Avdija Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4444 Behxhet Maliqi Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4445 Blerim Krasniqi Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4446 Argjent Sefa Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4447 Hasim Krasniqi Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4448 Xhevdet Smakiqi Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4449 Burim Geci Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4450 Xhyljeta Izmaku Rama Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4451 Bashkim Mustafa Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4452 Naser Krasniqi Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4453 Ragip Zogiani Ndrmarrja Publike Qendrore Posta e Kosovs
4454 Agron Mustafa Telekomi i Kosovs
4455 Nuredin Krasniqi Telekomi i Kosovs
4456 Arian Gashi Telekomi i Kosovs
4457 Gzim Pajaziti Telekomi i Kosovs
4458 Mehdi Latifaj Telekomi i Kosovs
4459 Fatmir Gjonbalaj Telekomi i Kosovs
4460 Arben Shabani Telekomi i Kosovs
4461 Sebahedin Ramaxhiku Telekomi i Kosovs
4462 Kujtim Gervalla Telekomi i Kosovs
4463 Driton Halili Telekomi i Kosovs
4464 Sadik Kryeziu Trainkos

Faqe 114 e 115


4465 Naim Gashi Trainkos
4466 Labinot Halilaj Trainkos
4467 Bujar Hasimi Trainkos
4468 Bastri Sallahu Trainkos
4469 Mustafa Mustafa Trainkos
4470 Gelor Shala Trainkos
4471 Liridon Restelica Trainkos
4472 Durim Krasniqi Trainkos
4473 Remzi Jashari Trainkos
4474 Afrim Kuleta Trainkos
4475 Burim Zekaj Trainkos
4476 Besfort Metaj Trainkos
4477 Shiqeri Spahiu Trainkos
4478 Liridon Drenica Trainkos
4479 Isa Derguti Trainkos
4480 Besarta Rrahmani Trainkos
4481 Lumni Mazreku Trainkos

Faqe 115 e 115