Вы находитесь на странице: 1из 4

11/24/2015 WikipediaExam:FreeResourceforExamPreparation:TestofReasoning:MathematicalSeries

BThemes

WikipediaExam:FreeResourceforExamPreparation
CURRENTGK,PREVIOUSQUESTIONSOFSBIBANKCLERK,MBASAMPLEPAPER,SBIPOSOLVEDPAPER,BPSCSOLVEDPAPER,RPSCSOLVEDPAPER,UPSCSOLVEDPAPER,RRB

1UcoBankinvitesapplicationsforrecruitmentof1000Clerks.LastdateforonlineRegistration:02.06.2012.2SteelAuthorityofIndiaLimited,

Labels
ShowingpostswithlabelTestofReasoning:MathematicalSeries. Showall
2007(1)
posts
2007(RAS/RTS)(Pre.)EXAMINATION(1)

TestofReasoning:MathematicalSeries 2008(3)
Tuesday,August12,2008at12:30AMPostedbyFreeExamOriginalPaper
2008(ComputerGeneralAwareness)(2)

2008(ProfessionalKnowledge)andIndianBankComputerOfficersExam(1)
TestofReasoning:MathematicalSeries
1.Whatshouldcomeintheplaceof"?"inthefollowingseries? 2008)(1)
5,13,17,25,29,?,41 2008NobelPrizesAnnouncement(1)
(A)36
2008SOLVEDPAPER(11)
(B)38
(C)35 AllahabadBankClerk2008SolvedPaper(Heldon30082008)(1)
(D)37 AllahabadBankPO'sExam2008SolvedPaper(1)
Ans(D)
AndhraBankProbationaryOfficersExam.(1)

2.Whatshouldcomeintheplaceof"?"inthefollowingseries? ANTONYMSOFTHEWORD(1)
9,16,?,36,49
BankClerk(5)
(A)22
(B)20 BankClerkExam(1)
(C)25 BankofIndiaClerkExamSolvedPaperHeldon2262008(1)
(D)27
BankPO(1)
Ans(C)
BANKPOTESTOFQUATITATIVEAPTITUDESOLVED(1)
3.Completetheseries:
BankprobationaryofficerexamGeneralAwareness(2)
5,13,45,189,957,____?
(A)5742 BankProbationaryOfficersModelPaper:ReasoningAbilityTest(3)
(B)4849 BASICGENERALKNOWLEDGE(5)
(C)4797
BEd(1)
(D)5757
Ans(D) BRANCHESOFSCIENCE(1)

CAT(4)
4.Completetheseries:
21,39,26,44,31,49,_____? CDS(1)
(A)54 CommonChemicalsNamesofSomeCompounds(1)
(B)36
ComputerGeneralAwarenessFor:BankPO's(2)
(C)44
(D)53 COMPUTERGENERALKNOWLEDGEFORBANKCLERKEXAM(2)
Ans(B) COMPUTERGENERALKNOWLEDGEFORBANKPROBATIONARYEXAM(3)

COMPUTERKNOWLEDGE:OBJECTIVETYPE(4)
5.Completetheseries:
254,291,322,363,398,____? CURRENTAFFAIRSFORBANKEXAM(4)
(A)443
CURRENTAFFAIRSFORBANKEXAMAUGUST2008(1)
(B)421
(C)462 CURRENTAFFAIRSFORBANKEXAMSEPTEMBER2008(1)
(D)439 CURRENTAFFAIRSQUESTIONNAIRE2008(5)
Ans(A)
CURRENTEVENTSFORFORTHCOMMINGEXAMINATION(1)

6.Completetheseries: DISCOVERYINVENTIONINMEDICALSCIENCE(1)
16,28,52,100,196,______?
ElementSymbolandAtomicNumbers(1)
(A)342
(B)392 EnglishLanguageTestForBankPO(1)
(C)388 etc.Exam(1)
(D)362
ExpectedQuestionsForForthcommingExam:BankPO(2)
Ans(C)
FACTSABOUTHUMANBODY(1)
7.Completetheseries:
FAMOUSCITIESININDIA(1)
8,25,51,88,138______?
(A)203 FAMOUSINDIANSCIENTISTS(1)
(B)196 FAMOUSPERSONALITIES(1)
(C)213
FIVEYEARPLANSOBJECTIVES(1)

http://wikipo.blogspot.in/search/label/Test%20of%20Reasoning%20%3A%20Mathematical%20Series 1/4
11/24/2015 WikipediaExam:FreeResourceforExamPreparation:TestofReasoning:MathematicalSeries
(D)223 Forthcommingcompetitiveexams200809(1)
Ans(A)
ForthcommingM.B.AExaminationSamplePaper(1)

8.Completetheseries: ForthcommingMadhyaPradeshPatwariExamination2008SolvedPaper(1)
536,524,500,464,____,356
FREEGENERALKNOWLEDGEFORFORTHCOMMINGEXAMINATION(1)
(A)512
(B)416 G.I.C.(GeneralInsuranceCorporationofIndia)AssistantManangerExam2008
(C)368 SolvedPaper(HeldON10082008)(1)
(D)542 GeneralawarenessforforthcommingPOexam(1)
Ans(C)
GENERALSCIENCE:EXPECTEDQUESTIONS(1)

9.Whatshouldcomeintheplaceof"?"inthefollowingseries? GENERALSCIENCEFORFORTHCOMMINGEXAMS(2)
___?,109,53,25,11,4
GenerelEnglish(PO)(2)
(A)445
(B)214 GOVERNORGENERALSOFINDIA(1)
(C)221 HaryanaGraminBankFullySolvedPaper(1)
(D)196
HaryanaS.S.C.SubInspectors(HealthDeptt.)Exam.(1)
Ans(C)
HEADSOFTHEWORLD'SIMPORTANTOFFICES(1)
10.Whatshouldcomeintheplaceof"?"inthefollowingseries? HumanEndocrineGlands(1)
3,10,21,64,?,388,777
(A)214 IAS(UPSC)MAINSGENERALSTUDIESPAPER(2007)(1)
(B)156 IDIOMSANDPHRASES(1)
(C)291
IMPORTANTALLOYSCOMPOSITIONANDTHEIRUSES(1)
(D)129
Ans(D) IMPORTANTRESERCHINSTITUTESOFINDIA(1)

IndianBankComputerOfficers'Exam(1)
Labels:TestofReasoning:MathematicalSeries Linkstothispost 0comments INDIANECONOMYSINCE1947TO2007(1)

INDIANGEOGRAPHYOBJECTIVEQUESTIONS(1)

Home OlderPosts INDIANHISTORYANDCULTUREOBJECTIVEQUESTIONS(2)

IndianOverseasBankProbationaryOfficersExam.(1)
Subscribeto:Posts(Atom)
IndianPolity(1)

IndianPolity:ObjectiveGeneralAwareness(1)

JAMMUKASHMIRRRBTICKETCOLLECTOR/COMMERCIALCLERK
SOLVEDPAPER(1)

L.I.C.ApprenticeDevelopmentofficersRecruitmentExam.(1)

LIC(1)

LICASSISTANTENGLISHLANGUAGESOLVEDPAPER(1)

ListofNobellaureates(19012008)(1)

MarketingandBankingAptitude:ObjectiveQuestions(1)

MarketingAptitudeForBankPO/BankClerk(2)

MBA(6)

MEDICALINVENTIONS(1)

MentalAbilityTestForForthcommingExamBankPO(2)

MONUMENTSANDPLACESOFINDIA(1)

NabardBankOfficersExam2008SolvedPaper(2)

NationalDefenceAcademyExamination2008SolvedPaper(1)

NDA(1)

NumericalAptitudeForBankPO(1)

OBJECTIVEGENERALKNOWLEDGE(1)

ObjectiveGeneralKnowledge:TheIndianConstitution(1)

ObjectiveGeneralKnowledgeForForthcommingExamination(1)

ObjectiveQuestions:CurrentAffairs(4)

ObjectiveQuestions:UttarPradesh(1)

OrientalBankOfCommerce(OBC)InvitesApplicationsfor300Postsof
ProbationaryOfficers(1)

PNBSPECIALISTOFFICERRECRUITMENT2008(1)

PunjabNationalBankAgricultureOfficersExam.(1)

PunjabNationalBankP.O.Exam.(1)

http://wikipo.blogspot.in/search/label/Test%20of%20Reasoning%20%3A%20Mathematical%20Series 2/4
11/24/2015 WikipediaExam:FreeResourceforExamPreparation:TestofReasoning:MathematicalSeries
PunjabNationalBankP.O.Exam2008SolvedPaper(1)

RailwayTC(1)

RajasthanPublicService(Pre.)Examination(1)

REASONINGABILITYFORBANKPROBATIONARYOFFICERS(3)

ReasoningTest:BankPO(2)

Recruitmentof1000ClericalStaffinBankofBaroda(1)

ResultofSBIClerk2008Announced(Heldon6thand13thJuly(1)

RRBAllahabadSr.ClerkExam.(1)

RRBBHOPALTICKETCOLLECTORFULLYSOLVEDPAPER(1)

RRBCHANDIGARHSOLVEDPAPER2008(1)

RRBKOLKATATCEXAM2008SOLVEDPAPER(1)

RRBMALDATICKETCOLLECTOREXAMPAPER2008(1)

S.S.C.CombinedGraduateLevel(Pre.)Exam.(1)

S.S.C.ExamEtc.(1)

S.S.C.StatisticalInvestigatorsGradeIIIandCompilerExam.(1)

SBICLERKMARKETINGAPTITUDE/COMPUTERKNOWLEDGESOLVED
PAPER(HELDON13072008)(1)

SBIPO27thJuly(1)

SBIProbationaryOfficer'sExamSolvedPaper(Heldon12102008)(1)

SBIPROBATIONARYOFFICER2008SOLUTION(1)

SOLVEDPAPER(1)

SolvedPaper(Arithmetic)(1)

SSC(2)

SSC(StaffSelectionCommission)ExaminationScheduleandsSolvedPaper
(1)

SSCCENTRALPOLICEORGANIZATION(CPO)SUBINSPECTORSEXAM.(1)

SSCSECTIONOFFICER(COMMERCIALAUDIT)SOLVEDPAPER(1)

StaffSelectionCommissionGraduateLevelMainsSolvedPaper(1)

StaffSelectionCommissionTaxAssistantExaminatio2007FullySolvedPaper
(1)

StatePCS(1)

SYNONYMS(1)

TestofEnglishLanguageforRailwaysandMBA(1)

TestofReasoning:MathematicalSeries(1)

U.P.P.C.S.CombinedLowerSubordinate(Pre.)ExamFullySolved(Heldon25
052008)(1)

UnionBankofIndiaProbationaryOfficersExam.(1)

UnitedNations:GeneralKnowledge(1)

UnitsofMeasurement(1)

UPSC(1)

UttarakhandGeneralAwareness200809(1)

UttarPradeshP.C.S.SamikshaAdhikariExamSolvedPaper(1)

VICEROYSOFINDIA(1)

VIJAYABANKPROBATIONARYOFFICERSSOLVEDPAPER(1)

WestBengalP.C.S.MiscellaneousServicesRecruitmentExam.(1)

WORLD'SGREATPERSONALITIES(1)

YourAdHere

BlogArchive

2008(115)
November(7)
Nov04(1)

MarketingandBankingAptitude:ObjectiveQuesti...

http://wikipo.blogspot.in/search/label/Test%20of%20Reasoning%20%3A%20Mathematical%20Series 3/4
11/24/2015 WikipediaExam:FreeResourceforExamPreparation:TestofReasoning:MathematicalSeries
Nov03(2)

Nov01(4)

October(18)

September(27)

August(23)

July(40)

YourAdHere

YourAdHere

META


BLOGGERTEMPLATE byBTHEMES |2007
MINYXV2.0TEMPLATE esunthemecreadoporSPIGA .

http://wikipo.blogspot.in/search/label/Test%20of%20Reasoning%20%3A%20Mathematical%20Series 4/4