Вы находитесь на странице: 1из 4

Welcome

Dear Student,

Thank you. You have entrusted us to take on a unique role with a rich history of
helping people achieve great things.

Every day humans walk around with a tiny spark in their mind. This spark represents
a very basic human desire to thrive; to learn new things, and use that knowledge to
understand the world around them. Education is the fuel that spark needs to power
the engine in our brain. When you feed the spark with the right fuel, that’s when great
things happen. I firmly believe that great things don’t just happen – Teachers help
people make great things happen.

The Cognex training team has created this class to bring that spark and their skills
together to help you make great things happen. We look forward to seeing the great
things our students can accomplish.

Sincerely,

Miguel Perez
Manager, Education Services & Technical Support
|1
Agenda

Course Description
In-Sight EasyBuilder Standard (TRN-IS-CGNX-EZ-STD) gives new or
potential In-Sight users a 2 day overview of the hardware and software used
by In-Sight vision systems. The class features the EasyBuilder application
development environment as well as an introduction to lighting and optics.

Expected Outcomes
At the end of this course, Participants will be able to:
– Demonstrate how to connect the In-Sight camera to the network
– Capture an image with the camera
– Utilize a variety of Locator Tools to find their part
– Inspect their part using various Identification and Defect Tools
– Explain the fundamentals of Lighting and Optics

|2
Agenda – Day One

8:30 am 8:45 am Introductions and Overview 15 min


8:45 am 9:30 am Hardware and Connections 45 min
9:30 am 10:00 am Lab Exercise 30 min
10:00 am 10:15 am Break 15 min
10:15 am 11:00 am Software and Image Acquisition 45 min
11:00 am 11:30 am Lab Exercise 30 min
11:30 am 12:15 pm Locator Tools 45 min
12:15 pm 1:15 pm Lunch 60 min
1:15 pm 1:45 pm Lab Exercise 30 min
1:45 pm 2:30 pm Inspection Tools 45 min
2:30 pm 3:00 pm Lab Exercise 30 min
3:00 pm 3:15 pm Break 15 min
3:15 pm 4:00 pm Identification and Image Filter Tools 45 min
4:00 pm 4:30 pm Lab Exercise 30 min
4:30 pm 5:00 pm Wrap-Up 30 min

|3
Agenda – Day Two

8:30 am 8:45 am Review of Day 1 15 min


8:45 am 9:00 am Discrete I/O 15 min
9:00 am 9:30 am Lab Exercise 30 min
9:30 am 10:15 am Network Communication 45 min
10:15 am 10:30 am Break 15 min
10:30 am 11:00 am Lab Exercise 30 min
11:00 am 11:30 am Deployment 30 min
11:30 am 12:00 pm Lab Exercise 30 min
12:00 pm 1:00 pm Lunch 60 min
1:00 pm 2:30 pm Lighting and Optics 90 min
2:30 pm 2:45 pm Break 15 min
2:45 pm 3:00 pm Troubleshooting 15 min
3:00 pm 3:15 pm Break 15 min
3:15 pm 4:00 pm Lab Exercise 45 min
4:00 pm 5:00 pm Final Project 60 min

|4