You are on page 1of 4

Timing Destination Subway Time Ticket Price

Friday (18/11/2016) Reach at air port 1F, go down to B1 take ARES reach at 3.20pm
Day 1 Incheon → Guesthouse AREX → All Stop train (Blue colour) 4.30 pm - 5.30pm 56min 4050won
→ Express Train (orange colour) 43min 8000won
Petang ↓
Seoul Station

Dinner Seoul --> Myeongdong (exit 3)
Line 4

Malam Guesthouse → Myeongdong will see 7-11, Pacific Hotel

Myeongdong →
Cheonggyecheon Stream Myeongdong --> Seoul --> Jonggak (exit 4)
(lantern festival)
line 4 line 1
2min
Saturday (19/11/2016) Namdaemun Market Myeongdong -> Hoehyeon (exit 7) 7am -> 7.10am 2 min
Day 2 closed : Sunday L4
Pagi 23.00 - 17.00 Shopping at Namdaemun 7.10am -9.15am 2 hrs

Show time : 10am , 1pm , 3pm)


Gyeongbokgang Hoehyeon --> Chungmuro --> Gyeongbokgung (exit5) 9.15am - 9.30am 18min 3000 won
↓ Line 4 line 3 9.30am - 11.30am 2 hrs

Buchok Hanok Village Gyeongbokgung --> Anguk (exit 3) 11.30am - 12.30pm 1 hrs
↓ L3
Closed on Monday Changdeokgung Palace Walk to Changdeokgung 12.30pm - 2pm 1 hrs 3000won

Lunch Insadong street shopping walk to Isadong from Changdeokgung : Anguk (exit 6) 2.30pm - 5.30pm 3 hrs

Petang Namsangol Hanok Village Anguk --> Chungmuro (exit 3 or 4) 5.30pm - 7pm 1 hrs 30min Closed on Tues
(9am - 8pm) Line 3

3 hrs 8500won (cable


Dinner N Seoul Tower Chungmuro --> Myeongdong (exit 3) walk to nansam cable car 8pm - 11pm car)

(10am - 11pm) 9000won


Line 4 (observatory)
8000won
Walk 10 -15min following the street of the right side of (teddybear)
Pacific Hotel after come out from Myeongdong subway 14000 (combo)

Sunday (20/11/2016)
Day3 Gangnam Station Myeongdong --> Sadang --> Gangnam (exit 10/11) 9am - 10am 38min 10am - 10pm
(best time 11am-
Pagi Line 4 Line 2 3pm)

Hongik University Gangnam --> Hongik University (exit 9) 39min


Line 2
&
Lunch Ewha Women University Hongik Uni --> Ehwa.women uni (exit 2&3)
& line 2
Skinchon Ladies Street

Dinner Iteawon Sichon Line 2 --> Hapjeong --> Itaewon (exit 3) 27min
Line 2 Line 6

Myeongdong Itaewon --> Samgakji --> Myeongdong (exit 3) 18min


Line 6 Line 4

Monday (21/11/2016)
Day 4 Korean Folk Village Myeongdong--> Sadang --> Gangnam(exit 10) 7.30am -8.15am 33 min 15k Won
Pagi Operate : 9.30am - 4.30pm L4 L2
exit 2 frm Gangnam stn and cross to the middle of the road.
There are signs indicating when Bus 5001-1 will arrive.
Bus no.37 time :
Suwon Stn --> KFV: 10:30, 12:30, 14:30 Take bus no.5001-1 (red bus) 8.30 am -9.30am 1 hour Bus : 2,100won
KFV --> Suwon Stn: 14:00, 15:30, 16:30 Route: Sinnonhyeon Subway Station → Gangnam Subway Station →
Yangjae Subway Station → Yangjae IC → Suwon IC →
Singal → KFV → Myongji University.

Lunch KFV Make sure let your bus driver know you get off at Minsokchon(KFV).
한국 민속촌에 도착하면 말씀해 주세요
han guk min sok chon eh do chak ha myeon mal sseum hae ju se yo

Stay on until you see the large parking lot on the left, and hopefully there will be an announcement for the next stop as "Korean Folk Village".
To catch the bus back into Seoul, look for the bus stop that's along the road on the parking lot side
(not the bus stop that's IN the parking lot; that's the stop for Bus 37 only).

Back take shuttle bus no.37 to Suwon station 3.30pm - 4.00pm 30min

Dinner Hangang River Suwon --> Guro -> Singil --> yeouinaru (exit 3) 67 min Train
63 Square L1 L5

Teusday (22/11/2016) Subway Gyeongui Gyeongchun


Jungang line (GJ) (G)
Day 5 Nami Island Myeongdong -> Dongdeamun -> Cheongnyangni -> Sangbong -> Gapyeong (exit 1) Myeongdong depart : 6.30am 9am - 6pm
Pagi L4 L1 ITX Reach cheongnyani 7.30am (1 hour 49min)
Must reach ITX 30min b4 departure (30 min) (40min) Take ITX 8.16am - 8.55am
change actual ticket at counter tk city tour bus at 9.10am
reach Nami island 9.25am

Lunch Nami Island Nami island (walk + lunch) 9.25am - 1pm (3 hrs 30min) 8,000won (boat)
Rail Bike Nami Island -> Gapyeong Raik Park (take taxi / city tour bus) 1.15pm - 1.22pm (7min)
(35k won 4 seat)
Gapyeong rail bike (1 hr 30min) 2pm - 3.30pm 8,750 won per prs

T/hari Petite France Rail Park -> Petite France (35min) (city tour bus) 3.45pm - 4.20pm 8,000 won
Visit 1 hour 4.15pm - 4.50pm

Pettite France -> Gapyeong station 5.50pm - 6.30pm


(Last bus 6.50pm) 6.50pm -7.30pm

Gapyeong -> Sangbong -> Cheongnyangni 7.19pm - 7.57pm


7.44pm - 8.26pm

Petang Dongdaemun Cheongnyangni - > Dongdaemun (exit 8) 8min


Dinner (closed on Monday) L1

Back to Guesthouse Dongdaemun -> Myeongdong (Exit3) 7min


L4
Wednesday (23/11/2016)
Day 6 34min (90min) 600 won (subway)
Pagi Everland Myeongdong--> Sadang --> Gangnam(exit 10) --> Bus no 5002 7.00am - 9.30am 2 hour 2500 won (bus)
line 4 line 2 (green colour) 33.6k won
Lunch
Bus stop 5002 (take free shutter bus) -- > Everland Reach before 10am 5min

Here are the shops that will help guide you to the bus stop to take Bus 5002 to Everland
- If you see Massimo Dutti, you are still far away from the bus stop. Continue walking
You will also see Lush and Aritaum along the way.
Bus #5002 In front of Who.A.U store

to get back to Seoul, take the free shuttle bus to the bus terminal from the bus stop with the sign that states "4,5 Parking Lot & Public Bus Terminal".

Thursday (24/11/2016)
Day 7 Shopping at Myeongdong Myeongdong
Pagi (Hanbook free at 10am) M Plaza Myeongdong Level 5
12.00 am tggu kat bus stop take bus 6015 to air port 2pm reach air port 1 hour 30min