You are on page 1of 2

ZYRA E PUNEVE JURIDIKE SADRIJA

BREGU I DIELLIT ZONA E LINDJES LOK.NR 2

EMAIL /hamzasadrija@hotmail.com

Tel 044 /249700

10000 Prishtine

KONTRATE MBI SHITBLERJEN E AUTOMJETIT

E perpiluar me daten 29.09. 2010 ne Prishtine

Shitesi Hamza Sadrija rruga matija gubec nr 45 prishtine

Blerësi Arsim Zeqiri adresa me vendbanim ne veternik

Te dhenat e automjetit

Data 27/08/1990 vendi gjermani


Lloji i taksimit 4
Marke prodhuese mercedes
Modeli 124t
Ngjyra e gjelberte metalike
Numri i sasise WDB 1241851F157573

Ndertimi lim caravan 5 dyer

Viti i prodhimit 1990

Sasia e vendeve 5

Pesha pa ngarkese 1535

Lloji i motorit dizel

Kapaciteti i vëllimit 2497

Shenime shtese
U transferua nga gjilani Q.R.A gjilan me targe

447-ks-107

Shitesi dhe blerësi jane dakorduar me shitjen e makines mercedes nga shenimet e
cekura me larte me vlere 3.300 euro

Shitesi blerësi
Hamza sadrija Arsim zeqiri
Matija gubec nr 45 veternik komuna prishtine

29.09.2010 prishtine