Вы находитесь на странице: 1из 4

5/5/2019 Your Results for "Multiple choice questions"

Your Results for: "Multiple choice questions" Print this page

Site Title: Essentials of Organisational Behaviour, third edition Summary of Results


Book Title: Essentials of Organisational Behaviour, third edition
20% Correct of 15 Scored items:
Book Author: Mullins 3 Correct: 20%
Location on Site: Student Resources > Chapter 4: Perception and Communication > Multiple 12 Incorrect: 80%
choice questions More information about scoring
Date/Time Submitted: May 5, 2019 at 4:30 PM (UTC/GMT)

1. The first stage in the perception process involves:

Your Answer: Stimulus and response


Correct Answer: Selection and attention

2. Which of the following will influence an individual’s perceptions?

Your Answer: Individual needs


Correct Answer: All of the above

3. A person’s _______________ comprises internal factors, such as ability, intelligence and personality, and will determine how an
individual responds to certain stimuli.

Your Answer: Cognitive set


Correct Answer: Perceptual set

4. The psychological or internal factors affecting perceptual selection are ______ _______ and ____?

Your Answer: Motives, personality, mental processes


Correct Answer: Personality, learning, motives

wps.pearsoned.co.uk/ema_uk_he_mullins_essorgbeh_3/207/53079/13588269.cw/index.html 1/4
5/5/2019 Your Results for "Multiple choice questions"

5. We tend to pay more attention to environmental stimuli which are:

Your Answer: All the above

6. The Gestalt School produced a series of principles. Some of the most significant principles include ____________?

Your Answer: Figure and ground; grouping; closure

7. The tendency to complete an incomplete figure to (mentally) fill in the gaps and to perceive them as whole is called
_______________?

Your Answer: All of the above


Correct Answer: Closure

8. The perception process demonstrates the integration of our:

Your Answer: Conscious self, unconscious self and physiology

9. Neuro-Linguistic Programming as an approach to communication was developed by:

Your Answer: Honey and Mumford


Correct Answer: Bandler and Grinder

10. Berne insists it is possible to identify the ego state from the ______, _________, _______ and ____________ of the person
communicating?

Your Answer: (blank)

11.
wps.pearsoned.co.uk/ema_uk_he_mullins_essorgbeh_3/207/53079/13588269.cw/index.html 2/4
5/5/2019 Your Results for "Multiple choice questions"
11.
What best describes the Parent ego state?

Your Answer: In this state we may be objective, rational, reasonable, seeking information and receiving facts.
Correct Answer: It refers to feelings about right and wrong and how to care for other people

12. Non-verbal signals seem to account for about _________ % of the message we perceive in face-to-face communications.

Your Answer: 60
Correct Answer: 80

13. Which nationality tends to show their feelings through intense body language?

Your Answer: Japanese


Correct Answer: Italians and South Americans

14. Which of the following is not an example of common stereotyping?

Your Answer: Social


Correct Answer: Perceptual

15. The process by which the perception of a person is formulated on the basis of a single favourable or unfavourable trait or impression,
where other relevant characteristics of that person are dismissed is called:

Your Answer: clouded judgment


Correct Answer: the halo effect

E-mail Your Results

My name is (first last):

E-mail my results to:

wps.pearsoned.co.uk/ema_uk_he_mullins_essorgbeh_3/207/53079/13588269.cw/index.html 3/4
5/5/2019 Your Results for "Multiple choice questions"

E-mail address: Send as:

Me Text

Instructor Text

TA Text

Other Text

Help E-mail Results

Copyright © 1995-2011 Pearson Education. All rights reserved.


Legal and Privacy Notice

wps.pearsoned.co.uk/ema_uk_he_mullins_essorgbeh_3/207/53079/13588269.cw/index.html 4/4