Вы находитесь на странице: 1из 8

Part A

Directions: In Part A you will hear short conversations between two people. After each
conversation, you will hear a question about the conversation. The conversations and
questions will not be repeated. After you hear a question, read the four possible answers in
your test book and choose the best answer. Then, on your answer sheet, find the number of
the question and fill in the space that corresponds to the letter of the answer you have chosen.

Listen to an example.

On the recording, you hear:

(man) That exam was just awful.


(woman) Oh, it could have been worse.
(narrator) What does the woman mean?

In your test book, you read: (A) The exam was really awful.
(B) It was the worst exam she had ever seen.
(C) It couldn't have been more difficult.
(D) It wasn't that hard.

You learn from the conversation that the man thought the exam was very difficult and that the
woman disagreed with the man. The best answer to the question, "What does the woman
mean?" is
(D), "It wasn't that hard." Therefore, the correct choice is (D).

1.
(A) The coffee is much better this morning.
(B) The coffee tastes extremely good.
(C) The coffee isn't very good.
(D) This morning he definitely wants some coffee.

2.
(A) The two classes meet in an hour and a half.
(B) The class meets three hours per week.
(C) Each half of the class is an hour long.
(D) Two times a week the class meets for an hour.

3.
(A) A few minutes ago, the flight departed.
(B) The fight will start in a while.
(C) They are frightened about the departure.
(D) The plane is going to take off soon.

4.
(A) He hasn't yet begun his project.
(B) He's supposed to do his science project next week.
(C) He needs to start working on changing the due date.
(D) He's been working steadily on his science project.
5.
(A) At the post office
(B) In a florist shop
(C) In a restaurant
(D) In a hospital delivery room

6. (A) The professor drowned the cells in a lab.


(B) The lecture was long and boring.
(C) The professor divided the lecture into parts.
(D) The biologist tried to sell the results of the experiment.

7.
(A) She needs to get a driver's license.
(B) Two pieces of identification are necessary.
(C) The man should check to see if he needs credit.
(D) A credit card can be used to get a driver's license.

8.
(A) Housing within his budget is hard to locate.
(B) It's hard to find his house in New York.
(C) He can't afford to move his house to New York.
(D) Housing in New York is unavailable.

9.
(A) The boss was working on the reports.
(B) He would have to finish the reports before the end of next month.
(C) He was directed to stay late and finish some work.
(D) He could finish the reports at home.

10.
(A) The boisterous students made the teacher mad.
(B) The teacher angered the students with the exam results.
(C) The students were angry that the teacher was around.
(D) The angered students complained to the teacher.

11.
(A) The prices are reasonable.
(B) The store is too far out of town.
(C) He would like the woman to repeat what she said.
(D) He agrees with the woman.

12.
(A) It's rained unusually hard this year.
(B) There hasn't been any rain for many years.
(C) It's been many years since it rained.
(D) He doesn't like rain.

13.
(A) He needs to do a better job writing questions.
(B) He certainly must make his writing better.
(C) Without the questions, he cannot write the answers.
(D) He needs to understand the written questions better.

14.
(A) The agent was standing in line with his passport.
(B) The line to get new passports is very long.
(C) The woman must wait her turn to get her passport checked.
(D) He can check her passport instead of the agent.

15.
(A) He couldn't finish closing the library book.
(B) He hadn't finished the library assignment, but he was close.
(C) He was working on the assignment when the library closed.
(D) His homework was incomplete because the library wasn't open.

16.
(A) All the lawyer's preparation did no good.
(B) The lawyer prepared nothing for the case.
(C) It wasn't work for the lawyer to prepare for the case.
(D) The lawyer didn't work to prepare for the case.

17.
(A) The history class begins next week.
(B) He thinks the papers should be turned in next week.
(C) He has already done the paper for next week.
(D) The papers are not due next week.

18.
(A) He's not really happy.
(B) The contractor's work was satisfactory.
(C) He would rather work with the contractor himself.
(D) He was already contacted about the work.

19.
(A) The man should try another type of paper.
(B) The man should locate a typist tomorrow morning.
(C) The man should make a tape in the morning.
(D) The man should complete the paper without help.

20.
(A) She'd like some pie.
(B) It's easy to buy it.
(C) The task the man's working on isn't difficult.
(D) It's easier to prepare pie than do what the man is doing.

21.
(A) He reported that the time for the budget meeting had been set.
(B) He is always late in submitting his accounting figure
(C) He never manages to budget his time well.
(D) He is never too late in turning in his reports.
22.
(A) The repairs that the mechanic had indicated were already made.
(B) The car is going to need a lot of repairs.
(C) Buying a new car would be quite expensive.
(D) The mechanic extended the repair warranty.

23.
(A) Betty wrote the letter as directed.
(B) The directions were given to Betty in a letter.
(C) Betty will follow the instructions later.
(D) Betty worked exactly as instructed.

24.
(A) Walter had a lack of success with his business.
(B) Walter failed in business.
(C) Walter's new company is doing rather well.
(D) Walter hoped to succeed in business.

25.
(A) He should put the organ in the closet.
(B) The closet has already been organized.
(C) He needs to rearrange the closet.
(D) He wishes the closet were closer.

26.
(A) She didn't do the work.
(B) She gave the assignment her best effort.
(C) She finished the assignment even though it was difficult.
(D) She gave the man a signal.

27.
(A) She said some terrible things.
(B) She didn't say anything nice.
(C) She didn't have any nice things.
(D) She said really wonderful things.

28.
(A) New employees are rarely initiated into the company.
(B) New workers don't generally undertake actions on their own.
(C) New employees are initially rated.
(D) It's rare for employees to make new suggestions.

29.
(A) The woman is more than a week late.
(B) The children would have wrecked the house later.
(C) The woman was so late that she was a wreck.
(D) He's glad that she was not any later.
30.
(A) He had not gone to the store.
(B) He was still at the market.
(C) He was going to take care of the shopping.
(D) He always went to the market.

Part B
Directions: In this part of the test, you will hear longer conversations. After each
conversation, you will hear several questions. The conversations and questions will not be
repeated.

After you hear a question, read the four possible answers in your test book and choose the
best answer. Then, on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space
that corresponds to the letter of the answer you have chosen.

Remember, you are not allowed to take notes or write in your test book.

31.
(A) She's a senior.
(B) She's a junior.
(C) She's a transfer student.
(D) She's a graduate student.

32.
(A) How to transfer to a junior college
(B) How to find his way around campus
(C) What courses are required for a literature major
(D) Who won the campus election

33.
(A) Three
(B) Five
(C) Eight
(D) Ten

34.
(A) American literature
(B) World literature
(C) Literary analysis
(D) Surveying

35.
(A) Ina book
(B) From a television program
(C) During a trip that she took
(D) From a lecture

36.
(A) To communicate with other dolphins
(B) To recognize objects in the water
(C) To learn human language
(D) To express fear

37.
(A) Five
(B) Fifteen
(C) Fifty
(D) Five hundred

38.
(A) It is limited.
(B) It is greater than human intelligence.
(C) It is less than previously thought.
(D) We are beginning to learn how much they have.

Part C
Directions: In this part of the test, you will hear several talks. After each talk, you will hear
some questions. The talks and questions will not be repeated.

After you hear a question, read the four possible answers in your test book and choose the
best answer. Then, on your answer sheet, find the number of the question and fill in the space
that corresponds to the letter of the answer you have chosen.

Here is an example.

On the recording, you hear:

(narrator) Listen to an instructor talk to his class about painting.


(man) Artist Grant Wood was a guiding force in the school of painting known as American
regionalist, a style reflecting the distinctive characteristics of art from rural areas of the
United States. Wood began drawing animals on the family farm at the age of three, and when
he was thirty-eight one of his paintings received a remarkable amount of public notice and
acclaim. This painting, called "American Gothic," is a starkly simple depiction of a serious
couple staring directly out at the viewer.

Now listen to a sample question.

(narrator) What style of painting is known as American regionalist?

In your test book, you read:


(A) Art from America's inner cities
(B) Art from the central region of the United States
(C) Art from various urban areas in the United States
(D) Art from rural sections of America

The best answer to the question, "What style of painting is known as American regionalist?"
is (D), "Art from rural sections of America." Therefore, the correct choice is (D).

Now listen to another sample question.


(narrator) What is the name of Wood's most successful painting?

In your test book, you read:


(A) "American Regionalist"
(B) "The Family Farm in Iowa"
(C) "American Gothic"
(D) "A Serious Couple"

The best answer to the question, "What is the name of Wood's most successful painting?" is
(C), "American Gothic." Therefore, the correct choice is (C).
Remember, you are not allowed to take notes or write in your test book.

39.
(A) To protect its members
(B) To save the natural environment
(C) To honor the memory of John Muir
(D) To improve San Francisco's natural beauty

40.
(A) For less than a year
(B) Only for a decade
(C) For more than a century
(D) For at least two centuries

41.
(A) San Francisco
(B) All fifty states
(C) The Sierra Nevadas
(D) The eastern United States

42.
(A) All over the world
(B) In the entire United States
(C) Only in California
(D) Only in the Sierra Nevadas

43.
(A) Students signing up for athletic teams
(B) Students going on a tour of a university campus
(C) Students playing various sports
(D) Students attending a university dedication ceremony

44.
(A) Membership on an athletic team
(B) Enrollment in an exercise class
(C) A valid student identification card
(D) Permission from_a faculty member

45.
(A) To the tennis courts
(B) To the arena
(C) To the gymnasium
(D) To the Athletic Department office

46.
(A) Go to the Art Center
(B) Sign up for sports classes
(C) Visit the exercise room
(D) Watch a football game

47.
(A) Science
(B) Art
(C) Literature
(D) Music

48.
(A) They are completely different.
(B) They are somewhat similar but have an essential difference.
(C) They are exactly the same in all respects.
(D) They are unrelated.

49.
(A) Objective
(B) Idealistic
(C) Philosophical
(D) Environmental

50.
(A) Heredity
(B) Environment
(C) Idealism
(D) Natural laws

This is the end of the Listening Diagnostic Pre-Test.

Kunci Jawaban dari Contoh Tes Listening TOEFL Beserta Audio MP3 Kunci
Jawaban:

1. C 11.D 21.B 31.A 41. C


2. B 12. A 22. B 32. C 42. B
3. D 13. B 23. D 33. C 43. B
4. A 14. C 24. C 34. A 44. C
5. B 15. D 25. C 35. D 45. D
6. B 16. A 26. A 36. B 46. A
7. B 17. B 27. D 37. C 47. C
8. A 18. A 28. B 38. D 48. B
9. C 19. D 29. D 39. B 49. A
10. A 20. C 30. A 40. C 50. C