Вы находитесь на странице: 1из 9

ADVERTISEMENT

The Following text is for Question 1 to4.

1. The text is intended for people who..


A. Deal with good and bad tires
B. Consult to the expert about tire problems
C. Would like to change their old tires with the new ones
D. Want to avoid problems on their tires during a trip
E. Want to enjoy the Trip

Answer: C
The text is a serving ad tire purchase and repair.  People who are interested in the
seads are people who want to replace old tires with
thenewone.  So, the answer choice (C) iscorrect.Otheranswerchoices are wrong;  (A)
the meaning related to good tiresor bad tires,
(B) means to consult with relevant experts cable, and (D) means to avoid problems
with their tires during the trip.

2. DQ Mobile Tire Service provides...


A. tire sale andrepair
B. Tire rotation and repair
C. flat repair and balancing
D. vehicle sale and service
E. A shophouse for sale

Answer: A
The answer is deduced from the sentence "DQ Mobile Tire Service: New TireSales; 
Tire Rotation:Balancing;  Flat Repair;  For Motorcycles, Cars and Trucks.
"whichmeans" DQ Mobile Tire Service: New TiresSales;  TireRotation;  Balance- an; 
Tirerepairs;  For Motorcycle, Car, and Trucks. ". It shows that DQ Mobile provides
sales and repair services tire.  So, the answer choice (A) is correct. Selection the other
answers are wrong;  (B), which means rotation tires and repairs, and (C), which
means tire patches and balance, wrong because just mention one service them, where
as (D), which means sales and vehicle service, wrong because it& apos;s not
including their services.

3. Suppose you have a problem with your tire and does not have time to bring your
vehicle to
a workshop. Why do you choose DQ Mobile?
A. It provides a contact person.
B. It repairs several kinds of vehicles.
C. It is ready any time and willing to come.
D. It offers complete service to the customers need.
E. Have businesses in company

Answer: C
The reason people use DQ services Mobile is ready at all times and willing come to
the place of consumers.  That matter concluded from the sentence "We are Ready for
You Anytime  Call 0839999888833 and We Cometo You. "whichmeans" We Are
Ready for You Whenever.  Callusat 0839999888833 and We Cometo You. "So,
choiceanswer (C) iscorrect.  Other answer choices illogical;  (A) means that it
provides people who can be contacted, (B) means that it serves various types of
vehicles, and (D) that mean.offer complete services to customers.

4. If some one is interested in using the services of DQ Mobile tire Service, what should
be done?
A. visitthe DQ Mobile Tire Service website
B. FollowitsSocial media
C. cometothestoreorcompany
D. callthenumberlisted in thead
E. callthecompanydirector
Answer : D
If some one is interested in using the services of DQ Mobile Tire Service then
they should contact the number listed under the advertisement that is
0839999888833 and they wil come to you

The Following text is for Question 5 to 8.


5. What discounts are offered by these advertisements?
A. Buy 1 get 1 free pair of shoes
B. Buy 2 get 1 free pair of shoes
C. Get 2 free pair of shoes
D. Buy 1 get 35% discount coupon

ANSWER : A

because on the poster it is explained that you will get a discount buy one get one
pair of shoes if you follow the rules
6. What are the requirements to get the discount?
A. Buy a pair of shoes in their store
B. Buy a pair of shoes on Monday or Tuesday , and scan the barcode
C. Buy a pair of shoes on Monday or Friday , and scan the barcode
D. Buy 2 pairs of shoes on their store

ANSWER : B
because in the poster it was explained that you will get a discount buy one get one
pair of shoes by scanning the barcode on the poster on Monday and Tuesday

7. How to save the coupon to your phone?


A. You must visit their website
B. You must download the NeorReader app
C. You can call the customer service
D. You can scan the barcode with your camera

ANSWER : B

because in the poster it was explained that you had to scan the barcode by
downloading the NeoReader app on your smartphone
8. Can everyone get this discount coupon every day?
A. No , the coupon is only available on Sunday and Monday
B. Yes
C. No ,the coupon is only available on Monday and Tuesday
D. No , the coupon is only available for the VIP member

ANSWER : C

because on the poster it was explained that you can only get the discount coupon on
Monday and Tuesday

The Following text is for Question 9 to 12


Hotels and Appartments
ROOM FACILITIES
The hotel provides 82 comfortable guest rooms that consist of Supeior Rooms, Superior
Seaview Rooms and 22 Deluxe Cottages with modern Balinese style architecture, private
balcony and international standard facilities. Each room has a private balcony, fully air
conditioned, a telephone, a mini bar, radio/music, intrenational TV channels, in house movie,
tea and coffee making facilities, a hair drier, slippers, an umbrella, a bath/showre with hot
and cold running water and a safe deposit box.
FOR INFORMATION, PLEASE FEEL FREE TO CONTACT US ON :
Phone : +62 361 751961, Fax : +62 361 751962
e-mail : reservation [at] kutaseaviewhotel [dot] com or sale [at] kutaseaviewhotel [dot] com
website : www .kutaseaviewhotel.com

9. What does the advertisement promote ?


A. The location of the hotel
B. The hotel rooms
C. The cottage
D. The seaview
E. The facilities

Answer : E
the answer can be deduced from the sentence "Room Facilities"

10. How many rooms does the hotel provide ?


A. Twenty two
B. Thirty six
C. Sixty two
D. Eighty two
E. Ninety six

Answer : D
the answer can be deduced from the sentence “The hotel provides 82 comfortable
guest rooms”

11. The guest can enjoy watching movies since the hotel offers
A. A cinema
B. A mini bar
C. TV Bar
D. In house movie
E. Private balcony

Answer : D
the answer can be found in the text from the sentence “Each room has a private
balcony, fully air conditioned, a telephone, a mini bar, radio/music, intrenational TV
channels, in house movie, tea and coffee making facilities, a hair drier, slippers, an
umbrella, a bath/showre with hot and cold running water and a safe deposit box.

12. “The hotel provides 82 comfortable guest rooms”

The underlined word can be replaced with...


A. Relaxed
B. Uncomfortable
C. Disagreeable
D. Dissatisfied
E. Dissatisfied
Answer : A
Comfortable can be replaced with relaxed but can not be replaced with other options
because these choices are antonyms of the word comforta

The Following text is for Question 13 to 17

CASSANOVA’S ANNUAL SALE


This week only
SAVE 25%
Men’s and women’s clothing
Shoes, coats and sweaters, swimwears, jeans.
Jewelry: watches, rings, earrings, necklaces
SAVE 40%
Furniture: leather sofas, dining tables and chairs, bookcases.
Luggage: bags and briefcases
13. Who is the writer of the advertisement?
A. Cassanova’s customer
B. Cassanova’s reader
C. Cassanova’s clients
D. Cassanova’sworkers
E. Cassanova’s users
Answer : D
based on the text above, the text offers discounts to customers with a wide selection of
items sale by Cassanova

14. What is the purpose of the text above?


A. To guide people to go to Cassanova
B. To persuade people to buy things in Cassanova
C. To inform people about things sold in Cassanova
D. To ask people think about Cassanova
E. To tell what Casanova looks like
Answer : B
Because in the text it was explained, the seller persuade the customers to buy the
items discount for this week

15. What kind of advertisement is it?


A. a shopping advertisement
B. a job vacancy advertisement
C. a franchise advertisement
D. an entertainment advertisement
E. Business proposal
Answer : A
Because in the text it was explained the items being sold are items that are very much
needed by the costumers, meaning that they are used daily such as clothes, necklaces,
shoes, etc.

16. How long is the sale?


A. 4 days
B. 5 days
C. 6 days
D. 7 days
E. 8 days
Answer : D
Because in the text it was explained, “This week only”
17. What goods get 25% off?
A. Bags and briefcases
B. Bookcase and chairs
C. Dining tables and leather sofas
D. Necklaces and watches
E. Chairs and bedcovers
Answer : D
Because in the text it was explained, if you buy some jewelry such as watches, rings,
earrings, necklaces you can save 25% off

The Following text is for Question 18 to 21

18. What is being advertised in the text ?


A. A shophouse for sale.
B. Office buildings for rent.
C. A two storey building for rent.
D. Heaven residence for sale.
E. A house for sale.

Answer : A
The advertisement contains about advertisements offers shophouse for sale. We can
be seen fro the sentence. It can be seen from the title “HEAVEN RESIDENCE
SHOPHOUSE; OPEN FOR SALE”

19. “Low down payment and installment; Special price and gift for full payment”
What can we infer from the sentence ?
A. The seller opens credit and cash payments.
B. The seller offers credit without down payment.
C. The seller gives special gifts for credit payment.
D. The seller helps the buyers to handle tha payment.
E. The seller gives credit without down payment.

Answer : A
The sentence of the text is means “Down payment and installment; Special price and
gift for full payment” The term down payment and installment is a credit payment
system and the phrase ‘full payment’ is the same as ‘cash payment’. So, the seller
accepts payment in credit.

20. Why are people probably interested to the advertised item ?


A. Its special gift.
B. Its interior design.
C. Its unique design.
D. Its strategic design.
E. Its rare design.

Answer : D
The text advertises about shophouse with various advantages namely its location in
residential areas and offices and payment systems. The logical reason for people to
buy the shophouse is a strategic location because the shophouse is usually used for
shops and residences that require a strategic place.

21. What facilities are contained in these advertisement ?


A. A three storey building.
B. 8 x 6 metre, a bathroom at each floor, a bedroom and a pantry.
C. A garage.
D. A workspace.
E. 8 x 9 metre, two bathroom at second floor, two bedroom and a pantry.

Answer : B
In the text it has been explained all the shophouse, including the facilities in the
shophouse. In the advertisement said that the shop facility are 8 x 6 metre, a bathroom
at each floor, a bedroom and a pantry.

The Following text is for Question 22 to 25


Hotel Cannero
28051Cannero Riviera, Italy
Phone: 323788046
Waiters/Waitresses (2), Swimming Pool Attendants, Bar Staff.
Around $ 150 per week. 12 hours per day, 6 days per week. Free board and
accommodation. Knowledge of German, Italian or French required. Period of work 3
or 6 months between end of March and end of October. Applicants should be fit and
healthy, organized and clean. Applications from 25 March to the end and send to
Maria Carla at the above address.

22. What is the text about


A. A week tour to Italy
B. A job vacancy in Hotel Cannero
C. Three day tour to European countries
D. A healthy and clean environment
E. The description on Cannero Riviera
Answer : B
The text is about the vacancies offered at the Cannero Hotel. It can be concluded that
this is a job vacancy for A job vacancy in Cannero Hotel.

23.  Who is the addressee of this advertisement


A. All who are fit and healthy
B. Those who can serve foreigners
C. All who meet the requirements mentioned
D. The educated people who can handle service jobs
E. Those who can speak two foreign languages
Answer : C
It is clear that job vacancies will require anyone who meets the requirements
mentioned. This ad is aimed at anyone who meets the qualifications of All who meet
the requirements mentioned

24. Those who are accepted to work for the hotel


A. Are mostly Italians
B. Will get accommodation
C. Are under the control of Maria Carla
D. Will take control of each department
E. Will start working between March and October
Answer : E
The answer can be seen in the sentence "Period of work 3 or 6 months between end of
March and end of October". So, the right answer is Will start working between March
and October.

Оценить