Вы находитесь на странице: 1из 1

ПРИПРЕМА НА ОМЕКНУВАЧ

-50 ЛИТРИ ВОДА СЕ ЗАГРЕВА НА 80*С

-СЕ ДОДАВА 5 КИЛОГРАМИ ОМЕКНУВАЧ


-СЕТО ТОА ВРТИ ОД 60 ДО 120 МИН

-ПОТОА СЕ ОСТАВА ДА КИСНЕ 20-30


МИН

-ПОТОА ПАК СЕ МЕША НА МИКСЕР 20-


30 МИН