Вы находитесь на странице: 1из 4

GARAGE SALE GARAGE SALE GARAGE SALE GARAGE SALE

-33%
ПОПУСТ
-32%ПОПУСТ
-41%
ПОПУСТ

8.199 24.999 32.499


IMAGO-32LE94T2
HD LED TV 5.499 LT-43VU7900
4K ULTRA HD LED SMART TV 16.999 TX-49ES400E
FULL HD LED TV 18.999
32” HD
(1366*768)
43”
(108cm)
4K
(3840X2160)
SMART
TV Wi-Fi 49”
(124cm)
FULL HD SMART
(1920X1080) TV Wi-Fi
(82 cm)

-37%
-33%ПОПУСТ
-28%ПОПУСТ
ПОПУСТ

48.199 55.999 127.699


KD-55XG8096
4K ULTRA HD LED ANDROID TV
39.999 UE-65NU7092
4K ULTRA HD LED SMART TV
39.999 TX-55FZ800E
4K ULTRA HD OLED SMART TV
79.999
55” 4K 400HZ ANDROID 65” 4K 1300HZ SMART 55” 4K HDR HCX
(138cm) (3840X2160)
MOTION
TV Wi-Fi (165cm) (3840X2160) PQI TV Wi-Fi (138cm) (3840X2160) 10+ PROCESSOR Wi-Fi
FLOW

-20%
ПОПУСТ
-21%ПОПУСТ
-37%
ПОПУСТ

-21%
ПОПУСТ

22.999 36.999 5” QUAD


1GB 8GB 5 MP

18.299
CORE
2 MP

28.999
1.3 GHZ
854X480

16.999
DOOGEE X100 BLUE
330S 15IKB 330-15IKBR СМАРТФОН
3.699
9.999 2.899
ЛАПТОП ЛАПТОП
15.6” 4GB 15.6” 8GB MHC-V11
AMD
INTEL®
CORE™ 128GB INTEL®
GRAPHICS
INTEL®
CORE™ 256GB RADEON
530 2GB
HD LED I3-8130U SSD UHD 620 FHD LED i5-8250U SSD
DDR4 RAM DDR4 RAM GDDR5
HOME AUDIO SYSTEM

-35% -23%
ПОПУСТ
-47%
ПОПУСТ
-38%
ПОПУСТ
ПОПУСТ

659 1.099 1.499 2.399


429 999 799 1.499
TREVI DJ 629 00 INDIE SHO4200WG/10 TREVI XB 78 00 BT
HEADPHONES BLACK СЛУШАЛКИ ДРЖАЧ ЗА МОБИЛЕН GEMBIRD SPK-901
СО БЛУТУТ ЗВУЧНИК MULTIMEDIA SPEAKER 2.1
GARAGE SALE GARAGE SALE GARAGE SALE GARAGE SALE

CNEL-4813
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

41.999
27.999
-30%
ПОПУСТ
ОДРЖУВАЊЕ

A++
ЗАМРЗНУВАЊЕ

243Л. 95 Л. 201CM

-33%
ОДРЖУВАЊЕ

A+
ЗАМРЗНУВАЊЕ

234Л. 104 Л. 189CM

BLF-5121 W ПОПУСТ
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК

19.999 38.999
13.999 25.999
CN-4813
КОМБИНИРАН
ЛАДИЛНИК

-31%
ПОПУСТ
-42%
ПОПУСТ
-23%
ПОПУСТ

18.999 34.999 16.999


А++ А+++

12.999 19.999 12.999


1200
ВРТЕЖИ/МИН
Б 800
ВРТЕЖИ/МИН

FWL61252W EU
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ
6кг WTD-950B BK
МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ
9кг WP-6YS3
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ
6кг

-48%
DF613X
6.999 ПОПУСТ

-27% -27%
3.599
АСПИРАТОР

ПОПУСТ ПОПУСТ

A
КАПАЦИТЕТ -28%
ПОПУСТ
69Л.
5 24.599
17.999
13
4.899
А+

17.799
сета ПРОГРАМИ

ESL-5205 LO
ВГРАДЛИВА МАШИНА ЗА САДОВИ
6018CE1.30H (W)
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ 12.999 MO-4003B
МИНИ ШПОРЕТ
КАПАЦИТЕТ

40Л. 3.499
GARAGE SALE GARAGE SALE GARAGE SALE GARAGE SALE

-46%
ПОПУСТ
-35% -55% -60%
ПОПУСТ ПОПУСТ ПОПУСТ

BKP-001 45040
БЛЕНДЕР

3.099
8.299
1.999 2.199 1.499
4.499 999 599
HD-9016/30 VC-130130 B3311952
АПАРАТ ЗА ЛЕБ АПАРАТ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПАРЕА WOK ТАВА

-76%
ПОПУСТ
-40%
ПОПУСТ
-31%
ПОПУСТ
-55%
ПОПУСТ

CM392811
KP123B31 AПАРАТ ЗА
КАФЕМАТ ФИЛТЕР КАФЕ

1.249 1.999 4.899 4.399


TSZ-005 45830
ТОСТЕР 299 SM-1552
ТОСТЕР 1.199 3.399 1.999

-43%
ПОПУСТ
-50%
ПОПУСТ
-49%
ПОПУСТ

BHD004/00
ФЕН ЗА КОСА

1.399 1.899 3.499


799 949 1.799
PHILIPS GC-2142/40 FV4911E0
ПЕГЛА ПЕГЛА

FC8326/09
-58% -34% ПРАВОСМУКАЛКА -52%
8.299
ПОПУСТ
ПОПУСТ ПОПУСТ

3.999
VC-07M2110SR/GE
ПРАВОСМУКАЛКА
3.099
6.399
YD-3043
СЕТ- ФЕН + ПРЕСА ЗА КОСА 1.299 4.199
ПРОДАЖНИ САЛОНИ НА ТЕХНОМАРКЕТ:
Скопје: Техномаркет Парк, Градски Стадион, Тел.: (02) 32 98 366 Струмица, Климент Охридски бр.13 Тел.: (034) 320 201
Техномаркет ТЦ Соравиа - ГТЦ Скопје, Тел.: (02) 31 30 525 Битола: Нова Битола, Васко Каранѓелевски бб сутерен, Тел.: (047) 220 131
Техномаркет Бутел - ул. Тале Христов бр. 2, Тел.: (02) 26 00 243 Битола: Ул. Јосиф Христовски бр.3-15 (зграда Грозд) Тел.: 075 440 295
Техномаркет Супер Тинекс Првомајска, Првомајска бб, Тел.: (02) 24 03 123 Струга: Маршал Тито бр. 106, Тел.: (046) 784 140
Техномаркет Супер Тинекс Годел, Перо Наков бб, Тел.: (02) 25 49 809 Штип: Карл Маркс бр. 60, Тел.: (032) 397 793
Tехномаркет Аеродром, Ул. Србија 1, бр. 48 Тел.: (02) 2460 655 Охрид: ул. 7ми Ноември 286, Тел.: (046) 250 348
Куманово: Маршал Тито бб, Тел.: (031) 438 031 Кочани: Тодосија Паунов бр.93 Тел.: (033) 470 733
Гевгелија: Ул. Гоце Делчев бр. 64Д Тел.: (034) 214 453 Гостивар: Ул. Илинденска бр. 256а Тел.: (042) 213 194
Прилеп: Кузман Јосифовски 11/1-1 Прилеп Тел.: (048) 474 618 Tетово: ул. Mаршал Tито бр. 130 Тел.: (044) 341-103
Велес: Маршал Тито 65, Тел.: (043) 212 408

Промоцијата трае до назначениот период или до потрошување на залихите. Сите цени се со пресметан ддв. Техномаркет го задржува правото на повлекување на производи и промена на цените. За можни печатни грешки, Техномаркет не превзема одговорност и однапред се извинува