Вы находитесь на странице: 1из 4

АКЦИЈА НА БЕЛА ТЕХНИКА, МАЛИ АПАРАТИ И КЛИМА УРЕДИ

промоција 06-16. 05. 2019

КУПУВАЈТЕ
ОПУШТЕНО!

НА НАМАЛЕНИТЕ АКЦИСКИ ЦЕНИ НА ПРОИЗВОДИТЕ ОД КАТАЛОГОТ!

019
л2
при
одел а
м

475 958
ден.

ден.

РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА РЕДОВНА ЦЕНА

12.999 11.399 ДЕН. ДЕН. 22.999 ДЕН

EHF-6240XXK  4 ДИМЕНЗИИ
576X516ММ
KODEH70X а 72 л. ДИМЕНЗИИ
60X56X55
ВГРАДЛИВА ПЛОТНА ГРЕJНИ ЗОНИ ВГРАДЛИВА ФУРНА

750
ден.

LIAL KF-5360 
МИНИ ШПОРЕТ
32 л. BLF-8001W РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК 20.999 17.999

146
ДЕН. ДЕН.

228 l. 111 l.
ден.

РЕДОВНА ЦЕНА
A+ ладилник комора
ДИМЕНЗИИ
188X60X65

3.499 ДЕН.
• АКЦИЈАТА ВАЖИ ЗА ПРОИЗВОДИТЕ ОД КАТАЛОГОТ
НА ПРОИЗВОДИТЕ ОД КАТАЛОГОТ!

375 625 708


ден.

ден.

ден.
NEO E-7045 РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА
CC-600 WWF РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА
6018CE2.30EH (W) РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА

EЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ 10.499 8.999 ДЕН. ДЕН.


EЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ 17.999 14.999 ДЕН. ДЕН.
EЛЕКТРИЛЕН ШПОРЕТ 18.999 16.999 ДЕН. ДЕН.

A 58 л. 4 ГРЕJНИ ЗОНИ
ДИМЕНЗИИ
85X60X60 A 58 л. 4 ГРЕJНИ ЗОНИ
ДИМЕНЗИИ
85X60X60 A-20% 62 л. 4
ГРЕJНИ ЗОНИ
ДИМЕНЗИИ
85X58X59

1.250 500 542 583


ден.

ден.
ден.

RB-33J3800 SA/EK РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА


EWD-61052 W MP-8102 A++ MS-7000 INOX
35.999 29.999
РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА

КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ДЕН. ДЕН. МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ 14.999 11.999 ДЕН. ДЕН. МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ 16.999 12.999 ДЕН. ДЕН. MAШИНА ЗА САДОВИ 16.999 13.999 ДЕН. ДЕН.

223 l. 98 l.
A+ ладилник комора
ДИМЕНЗИИ
185X60X67 A++ 6 кг 1000 ВРТЕЖИ/МИН
ДИМЕНЗИИ
85X60X52 A++ 8 кг 1000 ВРТЕЖИ/МИН
ДИМЕНЗИИ
85X60X56 A++ 7 12
програми КОМПЛЕТИ
ДИМЕНЗИИ
85X60X60

667 792 833 858


ден.

ден.
ден.

ден.

ден.

FWL61252W EU РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА FTCD-97B6H (EU) РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА WW-80J5355 FW РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА EW-6S427 W РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА

МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ 18.999 15.999 ДЕН. ДЕН. МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ 21.999 18.999 ДЕН. ДЕН. МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ 24.999 19.999 ДЕН. ДЕН. МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ 24.599 20.599 ДЕН. ДЕН.

A++ 6 кг 1200 ВРТЕЖИ/МИН


ДИМЕНЗИИ
85X60X57 b 9 кг ДИМЕНЗИИ
85X60X65 A+++ 8кг 1200 ВРТЕЖИ/МИН
ДИМЕНЗИИ
85X60X55 A+++ 7 кг 1200 ВРТЕЖИ/МИН
ДИМЕНЗИИ
85X60X45
ADVANCE

1.250 2.042
ден.

ден.
ИНВЕРТЕР КЛИМА РЕДОВНА ЦЕНА ИНВЕРТЕР КЛИМА РЕДОВНА ЦЕНА

ADVANCE WIFI G12R32 -22 INVERTER 12000BTU 29.999 ДЕН. ADVANCE WIFI G18R32 -22 INVERTER 18000BTU 48.999 ДЕН.

РАБ. ТЕМП. КАПАЦИТЕТ ЕН. КЛАСА ГРЕЕЊЕ ЛАДЕЊЕ РАБ. ТЕМП. КАПАЦИТЕТ ЕН. КЛАСА ГРЕЕЊЕ ЛАДЕЊЕ

-22 C 5.2 5.2


-22 C
A++ 3.7 50 M A++
O
O
30 M 2 3.5 2

43 C O KW KW 46 C O KW KW

PURE

960 1.500
ден.

ден.
ИНВЕРТЕР КЛИМА РЕДОВНА ЦЕНА ИНВЕРТЕР КЛИМА РЕДОВНА ЦЕНА

PURE G12R32 INVERTER 12000BTU 22.999 ДЕН. PURE G18R32 INVERTER 18000BTU 35.999 ДЕН.

РАБ. ТЕМП. КАПАЦИТЕТ ЕН. КЛАСА ГРЕЕЊЕ ЛАДЕЊЕ РАБ. ТЕМП. КАПАЦИТЕТ ЕН. КЛАСА ГРЕЕЊЕ ЛАДЕЊЕ
-15 C
48 C
O

O
35 M 2
A++ 3.4
KW
3.2
KW
-15 C
48 C
O

O
50 M 2
A++ 5.2
KW
4.6
KW

SMART
1.042
ден.

РЕДОВНА ЦЕНА

ИНВЕРТЕР КЛИМА 24.999 ДЕН.

SMART WIFI G12R32 INVERTER 12000BTU


РАБ. ТЕМП. КАПАЦИТЕТ ЕН. КЛАСА ГРЕЕЊЕ ЛАДЕЊЕ

-15 C
48 C O
O
35 M 2
A++ 3.4
KW
3.2
KW

1.667 2.084
ден.

ден.

РЕДОВНА ЦЕНА РЕДОВНА ЦЕНА

ИНВЕРТЕР КЛИМА 39.999 ДЕН.


ИНВЕРТЕР КЛИМА 49.999 ДЕН.

SMART WIFI G18R32 INVERTER 18000BTU SMART WIFI G24R32 INVERTER 24000BTU
РАБ. ТЕМП. КАПАЦИТЕТ ЕН. КЛАСА ГРЕЕЊЕ ЛАДЕЊЕ РАБ. ТЕМП. КАПАЦИТЕТ ЕН. КЛАСА ГРЕЕЊЕ ЛАДЕЊЕ

-15 C 50 M 5.2 4.6 -15 C 6.5 6.2


A++ 70 M A++
O O
2 2

48 C O KW KW
48 C O KW KW
166 ден. 270 141

ден.

ден.
GORENJE BN-1000W РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА KRUPS XP320830 РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА
PHILIPS HR3745/00 РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА

NUTRITION БЛЕНДЕР 4.499 ДЕН. 3.999 ДЕН. АПАРАТ ЗА ЕСПРЕСО 7.199 ДЕН. 6.499 ДЕН.
МИКСЕР СО САД 3.699 ДЕН. 3.399 ДЕН.

291 333 124


ден.

ден.

ден.
PHILIPS HR1855/90 PHILIPS HD-9216/80
СОКОВНИК
РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА GORENJE KR-1800 SDP  РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА

7.499 ДЕН. 6.999 ДЕН. ФРИТЕЗА 9.499 ДЕН. 7.999 ДЕН. ТОСТЕР 3.299 ДЕН. 2.999 ДЕН.

233 109 116


ден.

ден.

ден.
ELECTROLUX ESC-61LR РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА TEFAL FV 4950 РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА PHILIPS BHB-868 РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА

ПРАВОСМУКАЛКА 6.599 ДЕН. 5.599 ДЕН. ПЕГЛА НА ПАРЕА 3.299 ДЕН. 2.639 ДЕН.
ОБЛИКУВАЧ ЗА КОСА 2.999 ДЕН. 2.799 ДЕН.

283 435 691


ден.

ден.

ден.

ROWENTA RO3786EA РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА PHILIPS GC-7808/40 РЕДОВНА ЦЕНА СМАРТ ЦЕНА PHILIPS SC1994/00 IPL РЕДОВНА ЦЕНА

ПРАВОСМУКАЛКА 7.999 ДЕН. 6.799 ДЕН. ПЕГЛА СО ПАРЕН ГЕНЕРАТОР 12.299 10.454 ДЕН. ДЕН. ЕПИЛАТОР 16.599 ДЕН.

ПРОДАЖНИ САЛОНИ НА ТЕХНОМАРКЕТ: Прилеп: Кузман Јосифовски 11/1-1 Прилеп Тел.: 048/474 618
Велес: Маршал Тито 65, Тел.: (043) 212 408;
Скопје: Техномаркет Парк, Градски Стадион, Тел.: (02) 32 98 366; Струмица, Климент Охридски бр.13, Тел.: (034) 320 201;
Техномаркет ТЦ Соравиа - ГТЦ Скопје, Тел.: (02) 31 30 525; Битола: Нова Битола, Васко Каранѓелевски бб сутерен, Тел.: (047) 220 131;
Техномаркет Бутел - ул. Тале Христов бр. 2, Тел.: (02) 26 00 243; Струга: Маршал Тито бр. 106, Тел.: (046) 784 140;
Техномаркет Супер Тинекс Првомајска, Првомајска бб, Тел.: (02) 24 03 123; Штип: Карл Маркс бр. 60, Тел.: (032) 397 793;
Техномаркет Супер Тинекс Годел, Перо Наков бб, Тел.: (02) 25 49 809; Охрид: ул. 7ми Ноември 286, Тел.: (046) 250 348;
Куманово: Маршал Тито бб, Тел.: (031) 438 031; Кочани: Тодосија Паунов бр.93 Тел.: (033) 470 733;
Гостивар: ТЦ Импортане, лок. 58, сутерен, Тел.: (042) 213 194
Промоцијата трае до назначениот период или до потрошување на залихите. Сите цени се со пресметан ддв. Техномаркет го задржува правото на повлекување на производи и промена на цените. За можни печатни грешки, Техномаркет не превзема одговорност и однапред се извинува

www.tehnomarket.com.mk