Вы находитесь на странице: 1из 13

HK-654070 FB

ВГРАДЛИВА ПЛОТНА
• 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ
• DIRECTTOUCH - КОНТРОЛА НА ЛИЗГАЊЕ НА ДОПИР
• ФУНКЦИЈА ЗА ЗАКЛУЧУВАЊЕ

ЗАШТЕДА


АВТОМАТСКО ГРЕЕЊЕ, АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ
COUNTUP TIMER - МОМЕНТАЛЕН МЕРАЧ НА ВРЕМЕТО ЗА ГОТВЕЊЕ ЗАШТЕДА
1.002
• ЕКО ТАЈМЕР - МАКСИМАЛНО ИСКОРИСТУВАЊЕ НА ТОПЛИНАТА

5.501 • ИНДИКАТОР ЗА ОСТАНАТА ТОПЛИНА OPTIHEAT


ДЕН.

-12%
ДЕН. • STOP & GO - ПРИВРЕМЕНО НАМАЛУВАЊЕ

попуст
7 .999
6.997
DPB-2621 S
-20% АСПИРАТОР


БРОЈ НА МОТОРИ: 1
ЦИРКУЛАЦИЈА НА ВОЗДУХОТ: 280 M³ / H
попуст
-22%
• ЕФЕКТ НА ОСВЕТЛУВАЊЕ: 12 LM / W

24 .999 •

МАТЕРИЈАЛ НА КУЌИШТЕТО: ЧЕЛИК
МАКСИМАЛЕН ЦИРКУЛИРАЧКИ ПРОТОК НА ВОЗДУХ: 120 M³ / H

19.948
попуст •

СТЕПЕН НА ФИЛТРАЦИЈА НА МАСТ: 76.2%
ФРЕКВЕНЦИЈА: 50 HZ

А 71 Л. • ГОДИШНА ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА: 67,8 KWH / ГОД

18 .999
• БРОЈ НА ВГРАДЕНИ СВЕТИЛКИ: 2

ЗАШТЕДА • ТИП НА СВЕТИЛКА: LED

14.798
BES-351110M • ШИРИНА: 598 ММ

ВГРАДЛИВА ФУРНА
• ПРОГРАМИ НА РАБОТА 8
4.201 ДЕН.
• ДИЈАМЕТАР НА ЦРЕВОТО ЗА ИЗДУВНИОТ ВОЗДУХ: 120 MM

• ДИГИТАЛЕН ДИСПЛЕJ
• ТЕЛЕСКОПСКИ МЕХАНИЗАМ
• ЕКСТРА ГОТВЕЊЕ СО ПАРЕА
• ДИМЕНЗИИ 59,4 Х 59,5 СМ Х 56,7 СМ

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА


7.201 ДЕН.
-19% 11.001 ДЕН.
-25% 6.002 ДЕН.
-11%
попуст попуст попуст

36 .999 42 .999 54 .999


A+++ 9 кг 1400
ВРТЕЖИ/МИН
29.798 A+ 8 кг
СУШЕЊЕ
31.998 A 10 кг 6 кг
ПЕРЕЊЕ СУШЕЊЕ
1600
ВРТЕЖИ/МИН
48.997
PRO STEAM
L7-FEE49S T7-DBE38S EW-8W261B
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ
• ЕКО ПРОГРАМИ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА • ТОПЛИНСКА ПУМПА, LCD ЕКРАН, ОДЛОЖЕН СТАРТ • ТЕХНОЛОГИЈА НА СУШЕЊЕ СО КОНДЕНЗАЦИЈА
• PROSENSE TECHNOLOGY • ДВОСМЕРНА ФУНКЦИЈА НА БАРАБАНОТ КОЈА ГО НАМАЛУВА ГУЖВАЊЕТО • ОДЛОЖЕН СТАРТ, АВТОМАТСКО СУШЕЊЕ, ВОЛУМЕН НА БАРАБАН: 69 Л
• INVERTER МОТОР • СЕНЗОРИ ЗА СУШЕЊЕ: ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА САКАНОТО НИВО • ПАРНИ ПРОГРАМИ, ПРОГРАМА ЗА ПЕРЕЊЕ НА ВОЛНЕНИ АЛИШТА
• ВКЛУЧЕН ДОДАТОК ЗА ОПТИМАЛНО КОРИСТЕЊЕ НА ПРАШАК ЗА ПЕРЕЊЕ • СИСТЕМ НА МОТОР: АСИНХРОНИ • СИСТЕМ НА МОТОР: ПОСТОЈАН МАГНЕТ
• ДИМЕНЗИИ ( В/Ш/Д) 85/60/60 CM • ДИМЕНЗИИ В X Ш XД, MM: 85 X 60 X 60 • ДИМЕНЗИИ: (В X Ш X Д): 85 X 60 X 63,1 MM

-22%
попуст
22 .999
17.798 ЗАШТЕДА
1.751 ДЕН.

EJ-2801AOX
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ЗАШТЕДА
• СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
5.002 ДЕН. -24%
-15%
• ЗОНА ЗА СВЕЖ ЗЕЛЕНЧУК / ОВОШЈЕ
• ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 159/55/60
попуст
ЗАШТЕДА A+ попуст
5.201 ДЕН.
А 73 Л. EMM-21000 W 7 .299
5.548
50л. 31 .999 МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА

26.997
замрзнување
• МОЌНОСТ: 800 W
EKC-6451 AOW • 5 НИВОА НА МОЌНОСТ

209л. ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ
ВОЛУМЕН : 21.23
НИВО НА БУЧАВОСТ 60 DB
одржување
• 6 ЗОНИ ЗА ГОТВЕНЈЕ НА ПЛОЧАТА • ДИМЕНЗИИ В X Ш X Ш: 287 X 485 X 422
• ЕДНА ОВАЛНА, ЕДНА ДВОЈНА ЗОНА • КОНТРОЛНО КОПЧЕ ЗА ИЗБОР НА ТЕМПЕРАТУРА
• AIRFRY ЖИЧАНА ПОЛИЦА ЗА ПЕЧЕЊЕ • ЗВУЧЕН СИГНАЛ ЗА ЗАВРШУВАЊЕ НА ЦИКЛУСОТ НА ПЕЧЕЊЕ
159cm •

ФИОКА ЗА ЧУВАЊЕ ТАВИ
КОМАНДИ НА ВОВЛЕКУВАЊЕ


СВЕТЛИНА ВО ВНАТРЕШНОСТА
БОЈА: БЕЛА
• ТАЈМЕР СО ДИСПЛЕЈ
• ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/60, БЕЛА БОЈА
KODGH70TX EZF5C50X
ВГРАДЛИВА ФУРНА ВГРАДЛИВА ФУРНА
• ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ: 50 ° C - 275 ° C
• ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ: 50 ° C - 250 ° C
• КРУЖЕН ГРЕЈАЧ
• ВЕНТИЛАТОР: СЕ ВКЛУЧУВА АВТОМАТСКИ
• VELVETCLOSING ® - НЕЖНО ЗАТВОРАЊЕ НА
• ТЕЛЕСКОПСКИ ВОДИЧИ
ВРАТАТА
• ВИД НА ЧИСТЕЊЕ: КАТАЛИЗА
• ВЕНТИЛАТОР: АВТОМАТСКО ВКЛУЧУВАЊЕ
• ВИД НА КОНТРОЛА: ДОПИР
• ТЕЛЕСКОПСКИ ВОДИЛКИ СО 1 НИВО
• АВТОМАТСКО СТАРТУВАЊЕ И ЗАПИРАЊЕ
• ДИМЕНЗИИ HXWXD, MM: 594X596X569
• ДИМЕНЗИИ HXWXD, MM: 590X594X560

А 72 Л. А 57 Л.
ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
5.002 22.999 -21% 4.000 17.999 -22%
17.997 13.999
ДЕН. ДЕН.
попуст попуст

EHF-6346XOK EGE-6172NOK
ВГРАДЛИВА ПЛОТНА ВГРАДЛИВА ПЛОТНА
• 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ / 2 ДОДАТНИ • КОМБИНИРАНА
• ТOUCH - КОМАНДИ • СТАКЛОКЕРАМИЧКА
• СИГУРНОСНА БРАВА, CHILD ZONE/AUTO OFF • 2 ГРЕЈНИ ЗОНИ НА СТРУЈА
• СВЕТЛЕЧКИ ИНДИКАТОРИ • 2 ГРЕЈНИ ЗОНИ НА ПЛИН


МЕТАЛНА РАМКА
ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) - 3.8Х57.6Х51.6 СМ ЗАШТЕДА • ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА
ТОПЛИНА ЗАШТЕДА
4.002 4.001
• МЕХАНИЧКИ КОМАНДИ

ДЕН. ДЕН.

-22% -19%
попуст 17.999 попуст 18.499
13.997 14.998

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА


9.002 ДЕН. 8.002 ДЕН. 7.002 ДЕН.

-19% -25% -23%


попуст попуст попуст

A+++
A++ 8 кг 45.999 -20% 8 кг 1200 31.999 Б 8 кг 29.999
36.997 23.997 22.997
ВРТЕЖИ/МИН
СУШЕЊЕ СУШЕЊЕ

EW8-H258B EW6-F428B EW6-C428W


МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ
• ТЕХНОЛОГИЈАТА СО ТОПЛИНСКА ПУМПА • СИСТЕМ НА МОТОРОТ: ИНВЕРТЕР • ТЕХНОЛОГИЈА НА СУШЕЊЕ-КОНДЕНЗАЦИЈА
• LCD ЕКРАН НА ДОПИР, LED СВЕТЛО ВО БУБАЊОТ • САМОСТОЈНО ПОЗИЦИОНИРАЊЕ НА ТАПАНОТ • LCD ЕКРАН, ОДЛОЖЕН СТАРТ
• ИНВЕРТЕР МОТОР • ТЕХНОЛОГИЈА НА СЕНЗОРИ FUZZY LOGIC • ДВОСМЕРНА ФУНКЦИЈА НА БАРАБАНОТ КОЈА ГО НАМАЛУВА ГУЖВАЊЕТО
• ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК • ОПЦИЈА SOFTPLUS ЗА ЗГОЛЕМУВАЊЕ НА КОРИСТА ОД ОМЕКНУВАЧОТ • СЕНЗОРИ ЗА СУШЕЊЕ: ПРЕПОЗНАВАЊЕ НА САКАНОТО НИВО
• ДВОНАСОЧНА АКТИВНОСТ НА БУБАЊОТ КОЈА ГО НАМАЛУВА ГУЖВАЊЕТО • ОДЛОЖЕН СТАРТ • ДИМЕНЗИИ HXWXD, MM: 850X600X600
• СЕНЗОРИ ЗА СУШЕЊЕ • КАПАЦИТЕТ НА БУБАЊ: 53 Л
• КАПАЦИТЕТ НА БУБАЊОТ: 118 Л • ДИМЕНЗИИ (В X Ш X Д) : 850 X 600 X 631 MM
• ДИМЕНЗИИ В X Ш X Д, : 850 X 596 X 638 MM

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
4.502 ДЕН. 5.001 ДЕН.

-17% ЗАШТЕДА -17% -19%


попуст попуст попуст
4.802 ДЕН.
A++ комплети
13 A+ 9 A+ 9
25.999 комплети
27.799 комплети
25.999
EEA-27200L
ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ
• ФУНКЦИЈА AUTO OFF, ОДЛОЖЕН СТАРТ: 3Ч
21.497 ESF-4513 LOX
МАШИНА ЗА САДОВИ
• БРОЈ НА ПРОГРАМИ: 6, БРОЈ НА ТЕМПЕРАТУРИ: 4
22.997 ESL-4510 LO
МАШИНА ЗА САДОВИ
• ГОРНА КОРПА СО ПРИЛАГОДЛИВА ВИСИНА
20.998
• КОНТРОЛА НА ДОПИР ЗА ИЗБОР НА ПРОГРАМИ И ФУНКЦИИ • СИСТЕМ ЗА СУШЕЊЕ: AIRDRY ТЕХНОЛОГИЈА • ИНДИКАТОР ЗА ПРЕОСТАНАТОТО ВРЕМЕ
• СЕНЗОР КОЈ ЈА РЕГУЛИРА ПОТРОШУВАЧКАТА НА ВОДА • ШИРИНА: <45 СМ • МОЖНОСТ ЗА ОДЛОЖУВАЊЕ ПОЧНУВАЈЌИ ОД 1 ДО 24 ЧАСА
• ПРИЛАГОДЛИВА ГОРНА КОРПА • ЗАШТИТА ОД ПОПЛАВА • ДИМЕНЗИИ HXWXD (MM) 818X446X550
• СИСТЕМ ЗА СУШЕЊЕ: AIRDRY ТЕХНОЛОГИЈА • ОПЦИИ: MY FAVORITE, TIMEMANAGER, XTRADRY
• БРОЈ НА ТЕМПЕРАТУРИ: 2, БРОЈ НА ПРОГРАМИ : 6 • БОЈА НА ВРАТАТА: НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
• ДИМЕНЗИИ В X Ш X Д : 818 X 596 X 550 ММ • ДИМЕНЗИИ В X Ш X Д,: 850X446X615 ММ
ED37610X X-TYPE 10222.3EHPTSHBX / BOC4512
ВГРАДЛИВА ФУРНА ВГРАДЛИВА ФУРНА
• БРОЈ НА ФУНКЦИИ НА РЕРНАТА: 11 • 8 ПРОГРАМИ
• ОСВЕТЛЕНИ КОПЧИЊА • ГРИЛ
• AMICA BAKINGPRO SYSTEM • КОМАНДИ НА ВОВЛЕКУВАЊЕ
• ПЕЧЕЊЕ НА МНОГУ НИВОА НА РЕРНАТА • ГОЛЕМ ЛЦД ДИСПЛЕЈ
• EASYCLEAN ЕМАЈЛ • 3 СТАКЛА НА ВРАТА
• ХАЛОГЕНО ОСВЕТЛУВАЊЕ • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 59/60/55
• БРОЈ НА ТАВИ ЗА ПЕЧЕЊЕ: 2
• ДИМЕНЗИИ ( ВХШХД) 59,5 Х 59,5 Х 57,5 Х СМ

ЗАШТЕДА -19% А 77 Л.
ЗАШТЕДА -15% А+ 62 Л.
3.402 ДЕН. попуст 2.002 ДЕН. попуст
17 .999 12.999
14.597 10.997
PC6411PT PBP-4VQ247 CF/FN/VH6040
ВГРАДЛИВА ПЛОТНА ВГРАДЛИВА ПЛОТНА
• ТИП НА ПЛОЧА: СТАКЛО/КЕРАМИКА • СТАКЛОКЕРАМИКА
• КОНТРОЛА НА СЕНЗОР / ПЛУС И МИНУС • 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ
• ВКУПНА МОЌНОСТ 6,8 KW • ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНАТА ТОПЛИНА
• БРОЈ НА ГРЕЈНИ ЗОНИ 4 • СЕНЗОРСКИ КОМАНДИ
• ДИМЕНЗИИ ( В Х Ш Х Д) : 4,6 Х 57,6 Х 51,8 СМ

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
• БОЈА ЦРНА

-21% 3.002 ДЕН.


-16% 2.002 ДЕН.

попуст попуст
13.999 11.999
10.997 9.997

-25% ЗАШТЕДА
попуст 19.999 3.002 ДЕН.

14.997 ЗАШТЕДА
-23% 802 ДЕН.
-20%
попуст попуст
A+ 9
комплети
ЗАШТЕДА
DIM-404O AMMB-20M1GI 12.999 OSC-6211 I 3.999
5.002
9.997 3.197
ДЕН. ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ ВГР. МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА АСПИРАТОР
• 4 ПРОГРАМИ, 4 ТЕМПЕРАТУРИ • КАПАЦИТЕТ 20 Л • МОЌНОСТ 113W
• WASHRESTART • ВКУПНА МОЌНОСТ 1250 W, • МОЌ НА АСПИРАЦИЈА- 154М3 НА ЧАС
• ОДЛОЖЕН СТАРТ 3/6/9/12Ч • ТАЈМЕР 30 МИН • НИВО НА БУЧНОСТ-52-63 ДБ
• HOTAIR СИСТЕМ • ОДМРЗНУВАЊЕ ПО ВРЕМЕ / ТЕЖИНА • ХАЛОГЕНСКА СИЈАЛИЦА 28 W
• HALF LOAD-ПОЛОВИЧНО МИЕЊЕ • ВНАТРЕШНОСТ ОД НЕ’РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК • ШИРИНА 60 СМ
• ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 81.5/45/55СМ • БЕЗБЕДНОСНО ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДЕЦА
• ОТВОРАЊЕ НА ВРАТАТА НА КОПЧЕ
• ОГЛЕДАЛНО СТАКЛО
• ДИМЕНЗИИ:В/Ш/Д 38,8/59,5/34,3СМ, БОЈА: ИНОКС

А 62 Л. А 62 Л.

6018EE2.30EEF(W) 508ME2.35 EHZP( XV)

ЗАШТЕДА -24% ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ


• ЧЕТИРИ РИНГЛИ
ЗАШТЕДА -17% КОМБИНИРАН ШПОРЕТ
• 2 ГРЕJНИ ЗОНИ НА СТРУЈА

попуст • ТРОЈНО СТАКЛО НА ВРАТАТА


попуст • 1 ЕКСПРЕС ГРЕJНА ЗОНА

4.002 3.002
• ВЕНТИЛАТОР ВО РЕРНАТА • 2 ГРЕJНИ ЗОНИ НА ПЛИН
• БОЈА БЕЛА • РЕГУЛАЦИJА НА ТЕМПЕРАТУРА ДО 250C
ДЕН. • ДИМЕНЗИИ (В Х Ш Х Д): 85 Х 60 Х 60 ДЕН. • 6 ФУНКЦИИ НА РЕРНАТА

16.499 16.999
• 1 РЕШЕТКА
• ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/50/59

12.497 13.997
-23% -18%
попуст
29.999 попуст
23.999
22.898 19.498
А 71 Л. ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
HBA-513BS1 7.101 ДЕН. 4.501 ДЕН. PKN-645 BA1E
ВГРАДЛИВА ФУРНА ВГРАДЛИВА ПЛОТНА
• ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ: 50 ° C - 275 ° C • НЕЗАВИСНА,СЕНЗОРСКА
• XXL РЕРНА СО ВНАТРЕШНИ ЅИДОВИ ОД • ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ
GRANITEMAIL • ГРЕЈНИ ЗОНИ: 4+2
• ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМСКИ ЧАСОВНИК • ИНДИКАТОР ЗА ТОПЛИНА
• БРЗО ЗАГРЕВАЊЕ • ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА
• ХАЛОГЕНО ОСВЕТЛУВАЊЕ • ДИЗАЈН СО РАМКА
• ВЕНТИЛАТОР ЗА ЛАДЕЊЕ
• ДИМЕНЗИИ (В X Ш X Д): 595 X 594 X 548 MM

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА


4.002 ДЕН.
-15% 9.002 ДЕН.
-24% 9.002 ДЕН.
-17%
попуст попуст попуст

26.999 36.999 51.999


A+ комплети
12 22.997 A+++ 8 кг 1200
ВРТЕЖИ/МИН 27.997 A++ 9 кг
СУШЕЊЕ 42.997
SMV-25AX00E WAT-24460BY WTW-85461 BY
МАШИНА ЗА САДОВИ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ
• БРОЈ НА ПРОГРАМИ 5, 4 ТЕМПЕРАТУРИ НА ПЕРЕЊЕ • VARIO БУБАЊ: НЕЖНО И ПОИНТЕНЗИВНО ПЕРЕЊЕ • AUTODRY ТЕХНОЛОГИЈА
• VARIOSPEED, INFOLIGHT • ПРОГРАМА ЗА ЧИСТЕЊЕ НА БУБАЊОТ • ТИП НА СУШЕЊЕ: КОНДЕНЗАЦИЈА СО ТЕХНОЛОГИЈА НА ТОПЛИНСКА ПУМПА
• ТЕХНОЛОГИЈА ЗА ЧИСТЕЊЕ / СЕНЗОР, ACTIVEWATER ХИДРАУЛИЧЕН СИСТЕМ • ECOSILENCE DRIVE: ТИВОК, ДОЛГОТРАЕН ИНВЕРТЕР МОТОР • КОПЧИЊА ЗА КОНТРОЛА НА ДОПИР, ГОЛЕМ ЛЕД-ДИСПЛЕЈ
• ЕКОСИЛЕНТ СО ИНВЕРТОР МОТОР, АКВА-СЕНЗОР, СЕНЗОР ЗА ПОЛНЕЊЕ • ANTIVIBRATION DESIGN: ПОТИВКА, ПОСТАБИЛНА МАШИНА • ОДЛОЖЕН КРАЈ НА 24 ЧАСА
• МОЖНОСТ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ: 3, 6 ИЛИ 9 Ч • ACTIVEWATER ™ PLUS: ЕКОЛОШКО УПРАВУВАЊЕ СО ВОДАТА • ЧУВСТВИТЕЛЕН СИСТЕМ ЗА СУШЕЊЕ
• LED ДИСПЛЕЈ ЗА ДОЗИРАЊЕ СОЛ И СЈАЈ • 3D-AQUASPAR СИСТЕМ • ANTIVIBRATION DESIGN: ПОГОЛЕМА СТАБИЛНОСТ И ТИВКА РАБОТА
• СЕРВО БРАВА ЗА ПОЕФИКАСНО ЗАТВОРАЊЕ НА ВРАТАТА • ПРЕТХОДНО ПОСТАВЕНО ВРЕМЕ НА ПЕРЕЊЕ ДО 24 ЧАСА, • КОНДЕНЗАТОР ЗА САМОЧИСТЕЊЕ
• СИСТЕМ ЗА ЗАШТИТА НА СТАКЛО, AQUASTOP СО ДОЖИВОТНА ГАРАНЦИЈА • ЕКРАН ЗА ПРЕДОЗИРАЊЕ, СИСТЕМ ЗА ОТКРИВАЊЕ НА ПЕНА • ДИМЕНЗИИ (Ш X Ш X Д): 84,2 СМ Х 59,8 СМ Х 59,9 СМ
• ВНАТРЕШНОСТ ОД НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК / POLINOX • ДИМЕНЗИИ (H X W X D): 84,8 X 59,8 X 59 СМ

DFR-3123 A+ LINOX DW-E6045V SILVER WM-FF10044W


КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК МАШИНА ЗА САДОВИ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ
• КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 4 КГ / 24 Ч • БРОЈ НА ПРОГРАМИ: 7 • 15 ПРОГРАМИ
• 1 КОМПРЕСОР, ФРЕОН R600A • ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР СО ВРТЛИВО КОПЧЕ • ТАЈМЕР
• МЕТОД НА ЛАДЕЊЕ СО ПРИРОДНО • ИНДИКАТОР ЗА СОЛ И СЈАЈ • ДЕТЕКЦИЈА НА ПОЛОВИНА ПОЛНЕЊЕ
СТРУЕЊЕ НА ВОЗДУХОТ • БОЈА SILVER • ДИМЕНЗИИ ( Ш Х В Х Д) : 597 X 845 X 497 MM
• РЕВЕРЗИБИЛНИ ВРАТИ • ДИМЕНЗИИ : (В Х Ш Х Д) 820-870 X 596 X 570 MM

ЗАШТЕДА • ДИМЕНЗИИ (ВXШXД) 578X632X1750 MM

3.000 ДЕН.

A++ комплети
12 A++ 6 кг 1000
ВРТЕЖИ/МИН

A+
-17%
-21%
попуст 84л. ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
замрзнување

3.000 попуст 3.500 -25%


попуст
16.999
ДЕН. ДЕН.
184л.

13.999
одржување

159cm 15.999 13.999


12.999 10.499
A+ A+
94л.
замрзнување
84л.
замрзнување
A+
230л.
одржување
184л.
одржување
62л.
замрзнување

185cm 170cm 84cm

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА


6.002 ДЕН.
-23% 3.200 ДЕН.
-19% 1.300 ДЕН.
-13%
попуст попуст попуст

25.999 16.999 9.799


NF-366 INOX NO FROST
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК
19.997 CF-331S A+
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК
13.799 F-140
ВЕРТИКАЛЕН ЗАМРЗНУВАЧ
8.499
• КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ (ДИСПЛЕЈ НА ДОПИР) • ГАС: Р600. • ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 84X49X58 CM
• СР ИНДИКАТОР ЗА ПРЕДУПРЕДУВАЊЕ НА ГРЕШКА • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 170/54/61 CM.
• ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д: 185/60/62 CM
• ГАС: Р 600 A, ЕДЕН КОМПРЕСОР

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА


4.000 ДЕН. -23% 2.700 ДЕН. -18% 3.000 ДЕН. -20%
попуст попуст попуст

16.999 14.699 14.999


A++ 8 кг 1000
ВРТЕЖИ/МИН
12.999 A++ 7 кг 1000
ВРТЕЖИ/МИН
11.999 Б 7 кг
СУШЕЊЕ 11.999
MP-8102 A++ MP-7102 A++ MSU-7002
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ
• 54 L ИНОКСЕН БАРАБАН • ВОЛУМЕН НА БАРАБАН: 49 LT • ТИП КОНДЕНЗАЦИСКА
• 15 ПРОГРАМИ, ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР • 15 ПРОГРАМИ • БРОЈ НА ПРОГРАМИ 15
• КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРА • ЕЛЕКТРОНСКИ ПРОГРАМАТОР • ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ 100 ЛИТРИ
• ИНДИКАТОР ЗА ЦИКЛУС НА ПЕРЕЊЕ • ЕКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА • БОЈА БЕЛА
• ОДЛОЖЕН СТАРТ НА 3, 6, 9 И 12 ЧАСА • ЗАШТИТА ПРОТИВ ПРОТЕКУВАЊЕ • ДИМЕНЗИИ (В Х Ш Х Д) 85 Х 59,6 Х 60,9
• EКО СИСТЕМ ЗА ЗАШТЕДА НА ЕНЕРГИЈА • СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА
• СИСТЕМ ЗА АВТОМАТСКИ БАЛАНС, СИСТЕМ ЗА ДЕТЕКТИРАЊЕ ГРЕШКА • ДИМЕНЗИИ:( В Х Ш Х Д ) 84,5 Х 59,7 Х 52,7 CM
• ДИМЕНЗИИ В Х Ш Х Д: 84,50 Х 59,70 Х 55,70 CM
ЗАШТЕДА
4J-BLACK 2.300 ДЕН. ЗАШТЕДА
СЕТ ФУРНА И ПЛОТНА 1.500 ДЕН. -23%
попуст
• НЕЗАВИСНА ФУРНА:
• 8 ПОЗИЦИИ НА КОНТРОЛНИТЕ ПРЕКИНУВАЧИ
• КОПЧЕ ЗА КОНТРОЛА НА РЕРНАТА, КОПЧЕ ЗА ТЕРМОСТАТ


СТАКЛЕН КОНТРОЛЕН ПАНЕЛ, СВЕТЛИНА ВО РЕРНАТА
ЕДНА РЕШЕТКА И 1 ДЛАБОК ПЛЕХ 6.499
-35% 4.999
• ТУРБО ВЕНТИЛАТОР
• МОНТАЖНИ ДИМЕНЗИИ В / Ш / Д: 59 / 59,5 / 55 CM
• НЕЗАВИСНА СТАКЛОКЕРАМИЧКА ПЛОЧА:
• 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ
• КОНТРОЛА НА ДОПИР попуст
• МОНТАЖНИ ДИМЕНЗИИ В / Ш / Д: 4.1 / 59/52 CM

3159 TCA-802
АСПИРАТОР 6.499 БОЈЛЕР

4.199
• ШИРИНА 60 CM • КАПАЦИТЕТ 80 L
• 3 БРЗИНИ, 1 МОТОР • ТИП НА КОНТРОЛА МЕХАНИЧКИ
• 550 M3/H • ДИМЕНЗИИ 426/874 MM
• СИЈАЛИЦА 1 X 28W • ТЕРМОЗАШТИТА ПРОТИВ ПРЕГРЕВАЊЕ
• КАЛЕНО ТРАНСПАРЕТНО СТАКЛО 106 C°, ИЗОЛАЦИЈА ПУР ПЕНА
• АЛУМИНИУМСКИ КАСЕТНИ ФИЛТРИ • ГРЕЈНА МОЌНОСТ 1980 W
• N/RV СИСТЕМ • РАБОТЕН ПРИТИСОК 8 BAR
• БОЈА: INOX ПАНЕЛ СО СТАКЛО • СИГУРНОСЕН ВЕНТИЛ MAX 10 BAR

A
ЗАШТЕДА 65 Л.
3.500 ДЕН.

-22%
попуст
-18% ЗАШТЕДА A 58Л.
17.999
попуст
4.000
13.999
ДЕН. CC-600 WWF
ЕЛЕКТРИЧЕН ШПОРЕТ
18.999 • 4 ЗОНИ ЗА ГОТВЕЊЕ НА ПЛОЧАТА

15.499
• 3D БЕЛ ПАНЕЛ
• УПРАВУВАЧКА ТАБЛА СО 6 ПРЕКИНУВАЧИ И 6 КОНТРОЛИ НА ПРЕКИНУВАЧИТЕ
• ТУРБО ВЕНТИЛАТОР
• POP IN / OUT ФИОКА
• БОЈА НА ШПОРЕТОТ: БЕЛА
• БОЈА НА СТАКЛОТО НА ВРАТАТА НА РЕРНАТА: БЕЛО
• ДИМЕНЗИИ (В / Ш / Д) : 85 / 60/ 60CM

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА


2.500 ДЕН. 2.000 ДЕН. 2.700 ДЕН.

-18% -12% -18%


попуст попуст попуст

13.999 15.999 14.599


11.499 13.999 11.899
A++ комплети
12 A+ комплети
12 A++ комплети
10
MS-5000 MSV-5000 MS-3000 SILVER
МАШИНА ЗА САДОВИ ВГР. МАШИНА ЗА САДОВИ МАШИНА ЗА САДОВИ
• 4 ПРОГРАМИ • 5 ПРОГРАМИ • 4 ПРОГРАМИ
• БОЈА - БЕЛА • ПРИЛАГОДЛИВА ГОРНА КОРПА • БОЈА - СРЕБРЕНА
• ДИМЕНЗИИ (Ш/В/Д/)-59.6Х84.5Х59.8 СМ • ВРЕМЕТРАЕЊЕ НА ПРОГРАМАТА (СТАНДАРДЕН ЦИКЛУС): 160 МИН • ДИМЕНЗИИ (Ш/В/Д/)-45Х85Х60 СМ
• ВНАТРЕШНО СВЕТЛО
• КОМПЛЕТНО ВГРАДЛИВА
• КОПЧЕ ЗА ОДЛОЖЕН СТАРТ (3, 6 И 9 ЧАСА)
• ИНДИКАТОР ЗА СОЛ, ИНДИКАТОР ЗА СРЕДСТВО ЗА ПЛАКНЕЊЕ
• ДИМЕНЗИИ В/ Ш / Д: 81.5 / 59.6 / 57CM
BO-737E114B
ВГРАДЛИВА ФУРНАКОМАНДИ НА ВОВЛЕКУВАЊЕ
ЧИСТЕЊЕ СО AQUA CLEAN ФУНКЦИЈА
ВОДИЛКИ НА 1 НИВО
-4%
• DC+ СИСТЕМ попуст
• ДИМЕНЗИИ (ШХВХД) (МИН-МАКС):56-56,8×58,3-60×55 CM

А 71 Л. 25.999
ЗАШТЕДА
2.401 16 .999 -14% ЗАШТЕДА А 71 Л.
24.999
1.000
ДЕН.

14.598 попуст ДЕН.

ECT-643 BX JUMP SET


ВГРАДЛИВА ПЛОТНА СЕТ ВГР. ФУРНА И ПЛОТНА
• 4 ЗОНИ, 2 ПРОШИРЕНИ • ФУРНА: БОЈА: НЕРЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
• МУЛТИСИСТЕМСКА ПЕЧКА BIGSPACE

ЗАШТЕДА
• КОМАНДИ НА ДОПИР
• ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА • SUPERSIZE ОБЛАСТ ЗА ПЕЧЕЊЕ
• ФОРМА HOMEMADE PLUS, PERFECTGRILL

1.801
• ИНДИКАТОР ЗА ЗАОСТАНЕТА ТОПЛИНА
• МЕХАНИЧКА КОНТРОЛА НА ТЕМПЕРАТУРАТА
• ICONLED ДИСПЛЕЈ
ДЕН. • ПЕЧЕЊЕ НА РАЗЛИЧНИ НИВОА ВО ИСТО ВРЕМЕ

-12%
• ТЕРМОЕЛЕКТРИЧЕН ОСИГУРУВАЧ // ДИНАМИЧКО
ЛАДЕЊЕ НА ПЕЧКАТА ПЛУС - DC +
• ДВОЈНО ЗАСТАКЛЕНА ВРАТА НА РЕРНАТА СО ЕДЕН

14.499
ДЕФЛЕКТОР ЗА ТОПЛИНА (COMPACTDOOR)
попуст • AQUACLEAN // SILVERMATTE // TOUCHFREE INOX

12.698
• ДИМЕНЗИИ (HXWXD): 59,5 × 59,7 × 54,7 CM
• ПЛОТНА: КОНТРОЛА НА ДОПИР, ТАЈМЕР ФУНКЦИЈА
• BOILCONTROL, STAYWARM ФУНКЦИЈА
• ДИМЕНЗИИ (HXWXD): 5,4X59,5×52 СМ

A
68л.
замрзнување

190л.
одржување

ЗАШТЕДА
144cm
3.001 ДЕН. ЗАШТЕДА
301 ДЕН.
RF-6275W
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК
• 1 КОМПРЕСОР

-15% -5%
• АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ
• КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ
3.5КГ/24Ч
• 4 СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ
• ГОЛЕМ САД ЗА ОВОШЈЕ И ЗЕЛЕНЧУК попуст попуст
• ДИМEНЗИИ В/Ш/Д 144/60/60

ЗАШТЕДА 18.999 5.799


1.692 -9% А 65Л.
15.998
ДЕН.
попуст
17.690 K-6121 WG MO-20A4X 5.498
15.998
КОМБИНИРАН ШПОРЕТ ВГР. МИКРОБРАНОВА ПЕЧКА
• ЕЛЕКТРИЧНО ПАЛЕЊЕ НА ГОРИЛНИЦИ НА ГАС • МАКСИМАЛНА МОЌНОСТ НА МИКРОБРАНОВАТА: 800 W
• ЧИСТЕЊЕ СО AQUACLEAN ФУНКЦИЈА • ПОТРОШУВАЧКА НА ЕЛЕКТРИЧНА ЕНЕРГИЈА ВО РЕЖИМ
• ДВОЈНО ЗАСТАКЛЕНА ВРАТА НА РЕРНАТА СО ЕДИНЕЧНА НА МИРУВАЊЕ: 1 W
ТЕМПЕРАТУРНА РЕФЛЕКСИЈА (COMPACTDOOR) • ПРИКЛУЧНА МОЌ: 1.280 W
• ДИМЕНЗИИ (В × Ш × Д): 60 × 85 × 60 СМ, БОЈА: БЕЛА • ОСИГУРУВАЧ: 8 A
• ADVANCED ЛИНИЈА
• ДИМЕНЗИИ (ШXВXД): 45,1 × 25,7 × 34,3 CM

-4%
попуст
TGR-50 NG
ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
БОЈЛЕР
6.090
5.002 3.502
5.798
• КАПАЦИТЕТ 50Л, ВЕРТИКАЛНА
МОНТАЖА ДЕН.
• РАБОТЕН ПРИТИСОК: 6 BAR ДЕН.

-17%
• МАТЕРИЈАЛ НА КОТЕЛОТ:

-17%
ЕМАЈЛИРАН ЛИМ ОД ЧЕЛИК
• ЗАШТИТНА АНОДА ОД МАГНЕЗИУМ
• ТЕМПЕРАТУРЕН ОПСЕГ: 15-70 попуст
СТЕПЕНИ
ЗАШТЕДА попуст
292
• ЕЛЕКТРОМЕХАНИЧКA KОНТРОЛА
A+++ 8 кг 1600 INVERTER A+++ 7 кг 1000
20.499
НА ТЕМПЕРАТУРАТА
ВРТЕЖИ/МИН ВРТЕЖИ/МИН
• ТЕРМОМЕТАР ДЕН. MOTOR

28.999
16.997
• ЗАШТИТА ОД ПРЕГРЕВАЊЕ,
ЗАШТИТА ОД СМРЗНУВАЊЕ
WEI-863S WE-703
23.997
• НОМИНАЛНА МОЌНОСТ: 2.000 W
• ПОТРОШУВАЧКА НА ЕНЕРГИЈА KWH МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ
/ 24H: 7.26 KWH • NORMALCARE, ECOCARE, TIMECARE • WAVEACTIVE БАРАБАН, ВОЛУМЕН НА БАРАБАНОТ: 54 L
• INVERTER POWERDRIVE МОТОР • ОДЛОЖЕН ПОЧЕТОК НА ПЕРЕЊЕ (24 ЧАСА)
• STERILTUB - АНТИБАКТЕРИСКИ ПРОГРАМ • 16 ПРОГРАМИ, ПРОГРАМА ЗА САМОЧИСТЕЊЕ (STERILTUB)
• ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 85/60/55 • НЕЖНО ЗАТВОРАЊЕ НА ВРАТАТА, ЗАКЛУЧУВАЊЕ - ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА (CDP)
• ДИМЕНЗИИ (Ш X В X Д): 60 × 85 × 54,5 CM
ЗАШТЕДА
4.001 ДЕН.

-20%
попуст
A+ комплети
10
DSFE-1B10 S 19.999
15.998
МАШИНА ЗА САДОВИ
• 8 ПРОГРАМИ
• МОЖНОСТ ЗА ПОЛОВИЧНО ПОЛНЕЊЕ
• ПРИЛАГОДЛИВА ГОРНА КОШНИЦА
• ИНДИКАТОРИ ЗА СОЛ И СЈАЈ
• БОЈА СРЕБРЕНА
• ДИМЕНЗИИ( В Х Ш Х Д ): 85X45X60

A+ A+
148л. 111л.
замрзнување замрзнување

302л. 196л.
одржување одржување

195cm 159cm
ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
4.101 ДЕН. 5.002 ДЕН.
ЗАШТЕДА
-21% 3.501 ДЕН.
попуст
-12% -17%
попуст 22.999 попуст

17.997
A++ комплети
13
33.999 20.499
29.898 16.998
HIC 3B+26
ENBLH-19221 FW МАШИНА ЗА САДОВИ LR-7S1 W
• МАКСИМАЛНА ТЕМПЕРАТУРА ЗА ВНЕСУВАЊЕ НА ВОДА : 60 ° C
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК • ПРИЛАГОДЛИВИ НОГАРКИ КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК
• NO FROST -AIR TECH EVOLUTION • ПЕРЕЊЕ НА ЕДНА КОШНИЦА: ДОЛНА ИЛИ ГОРНА • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 5 КГ/24 Ч
• ДРЖАЧ ЗА ШИШИЊА • ПРИЛАГОДЛИВА ГОРНА КОРПА • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 176/60/62
• СТАКЛЕНИ ПОЛИЦИ • СВЕТЛОСЕН ИНДИКАТОР ЗА СОЛ И СЈАЈ
• HUMIDITY CONTROL -FOOD CARE ZONE 0C -SUPER FREEZE -SUPER COOL • ДИМЕНЗИИ ( В Х Ш Х Д): 82 X 59.8 X 55.5
• ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 195/70/71

A+++ 6 кг 1200
ВРТЕЖИ/МИН A 9 кг 6 кг 1400
ВРТЕЖИ/МИН
ПЕРЕЊЕ СУШЕЊЕ

BTW D-61253 EU XWDE-961480X WSSS


МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ
• ОДЛОЖЕН СТАРТ • ИНВЕРТЕР МОТОР
• ВОЛУМЕН НА БАРАБАНOT: 42 L • 16 ПРОГРАМИ ЗА ПЕРЕЊЕ И 12 ПРОГРАМИ ЗА
• ДИМЕНЗИИ: 90 Х 40 Х 60 СМ СУШЕЊЕ
• ГОЛЕМ LCD ДИСПЛЕЈ
• PUSH & WASH + DRY БРЗО ПЕРЕЊЕ И СУШЕЊЕ ЗА 45
МИНУТИ СО ПОМОШ НА САМО ЕДНО КОПЧЕ
ЗАШТЕДА • ECO TIME
ЗАШТЕДА
4.501
• АВТОМАТСКИ СЕНЗОР ЗА НИВОТО НА СУШЕЊЕ

ДЕН.
• ТАЈМЕР ЗА ОДЛОЖЕНО ПЕРЕЊЕ
• ВАРИЈАБИЛНА БРЗИНА
• GOLDEN WOOLMARK ПРОГРАМА КОЈА ОВОЗМОЖУВА
7.001 ДЕН.
ПЕРЕЊЕ НА АЛИШТА СО ОЗНАКА ЗА РАЧНО ПЕРЕЊЕ
• ПРОГРАМА ЗА ПЕРЕЊЕ НА СВИЛА
• ДИМЕНЗИИ: 85 X 59.5 X 54 СМ

-22% -22%
попуст попуст

19.999 30.999
15.498 23.998
ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
14.002 ДЕН. 6.002 ДЕН. 7.500 ДЕН. 7.000 ДЕН.

A+ A+ A+ A+
132л.
замрзнување
98л.
замрзнување
98л.
замрзнување
98л.
замрзнување

303л.
одржување -23% 230л.
одржување -16% 230л.
одржување -20% 230л.
одржување -21%
попуст попуст попуст попуст
185cm 185cm 185cm 185cm
59.999 35.999 36.999 32.899
45.997 29.997 29.499 25.899
RL-4353 RBASL/EO RB-33J3420SS/EF RB-33J3230 BC/EF RB-33J3200 SA/EK
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК
• ДИГИТАЛНА ИНВЕРТЕР ТЕХНОЛОГИЈА • ТЕХНОЛОГИЈА NOFROST • ТЕХНОЛОГИЈА NOFROST • ТЕХНОЛОГИЈА NO FROST
• ФУНКЦИЈА ЗА ЛАДЕЊЕ NO FROST • ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТОР КОМПРЕСОР • ВРЕМЕ НА СКЛАДИРАЊЕ ЗА ВРЕМЕ НА ДЕФЕКТИ: 20 Ч • ЛЦД ДИСПЛЕЈ НА ВРАТАТА
• МУЛТИ ПРОТОК • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ: 13KG / 24H • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ: 13 КГ / 24 Ч • MULTI FLOW ТЕХНОЛОГИЈА- СТРУЕЊЕ НА ЛАДЕН ВОЗДУХ
• ТИП НА ЛАДЕЊЕ ЦЕЛОСНОТО ЛАДЕЊЕ • ВНАТРЕШНО LED ОСВЕТЛУВАЊЕ • КОМПРЕСОРИ: 1, ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ: 2 ОД ПОВЕКЕ ИЗВОРИ
• ВИНСКА РЕШЕТКА • ЛЕД ДИСПЛЕЈ • АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ • POWER FREEZE ОПЦИЈА ЗА БРЗО ЗАМРЗНУВАЊЕ
• БРОЈ НА ПОЛИЦИ НА ЗА ВРАТАТА 5 • ПОЛИЦА ЗА ВИНО • ФУНКЦИИ: MULTIFLOW, АЛАРМ ЗА ДЕФЕКТ, МОТОР СО • ПОЛИЦА НА ИЗВЛЕКУВАЊЕ
• МАТЕРИЈАЛ НА ПОЛИЦИТЕ КАЛЕНО СТАКЛО • POWER FREEZE ФУНКЦИЈА -ФУНКЦИЈА ЗА БРЗО ДИГИТАЛЕН ИНВЕРТЕР, АЛАРМ ЗА ТЕМПЕРАТУРА, АЛАРМ • ЛЕД ОСВЕТЛУВАЊЕ
• РЕВЕРЗИБИЛНА ВРАТА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЗА ОТВОРЕНИ ВРАТИ • АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА
• ТИП НА ФРЕОН R-600A • АЛАРМ НА ВРАТАТА, ПРОМЕНЛИВИ ВРАТИ • LED ДИСПЛЕЈ, ЕЛЕКТРОНСКА КОНТРОЛА • ДИГИТАЛ ИНВЕРТЕР МОТОР
• ДИМЕНЗИИ В Х Ш Х Д : 1850 X 700 X 690 MM • ДИМЕНЗИИ: (Ш Х В Х Д): 59,50 X 66,80 X 185,00 СМ • ДИМЕНЗИИ (В Х Ш Х Д) 185 Х 60 Х 66,8 СМ, БОЈА: ЦРНА • ВXШXД 1850X595X668 MM, GRAPHITE INOX
ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
14.002 ДЕН.
-28% 11.000 ДЕН.
-27% 14.000 ДЕН.
-30%
попуст попуст попуст

49.999 39.999 46.999


A+++ 10 кг 1400
ВРТЕЖИ/МИН
35.997 A+++ 9 кг 1400
ВРТЕЖИ/МИН
28.999 A++ 8 кг
СУШЕЊЕ 32.999
WW-10N644RPW/LE WW-90K5410 WW/LE DV-80M50103 W/LE
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ МАШИНА ЗА СУШЕЊЕ
• 16 ПРОГРАМИ • LED ДИСПЛЕЈ, ИНВЕРТЕР МОТОР • ТЕХНОЛОГИЈА НА СУШЕЊЕ СО ТОПЛИНСКА ПУМПА
• ПРОГРАМА ЗА ИНВЕРТЕР • ADDWASH, BUBBLE SOAK, ТЕХНОЛОГИЈА НА МЕУРЧИЊА, • ОДЛОЖЕН СТАРТ
• ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДЕЦА, ЗАКЛУЧУВАЊЕ ЗА ДЕЦА, ОДЛОЖЕН СТАРТ • МЕНУВАЊЕ НА НАСОКАТА НА ВРТЕЊЕ НА БАРАБАНОТ, ПРИ
• ДИМЕНЗИИ: (В Х Ш Х Д): 85 X 60 X 60 CM • ДИЈАМАНТСКИ БУБАЊ ШТО СЕ ОБЕЗБЕДУВА ПОМАЛО ГУЖВАЊЕ.
• БРЗО ПЕРЕЊЕ, СУПЕР ЕКО ПРОГРАМА • 4 ПРИЛАГОДЛИВИ НОГАРКИ
• ДИМЕНЗИЈА (Ш X В X Д) 60 X 85 X 55 СM • ДИМЕНЗИИ (HXWXD): 85 X 64 X 60 СМ

ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
6.000 ДЕН. 5.700 ДЕН.

-18% -25%
попуст попуст

A+++ 8 кг 1400
ВРТЕЖИ/МИН A+++ 8 кг 1200
ВРТЕЖИ/МИН

WW-80J5446 FX/LE
31.999 WW-80J3283 KW/AD
22.499
МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ


ИНВЕРЕР МОТОР
ТЕХНОЛОГИЈА ECO BUBBLE
25.999 МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ


ПРОГРАМИ: 10+9 СПЕЦ. ФУНКЦИИ
КЕРАМИЧКИ ГРЕЈАЧ
16.799
• АВТОДИЈАГНОСТИКА НА ДЕФЕКТИ • DIAMOND DRUM
• LED ДИСПЛЕЈ • CHILD LOCK
• ОДЛОЖЕН КРАЈ • ДИМЕНЗИИ: ( В Х Ш Х Д): 85 X 60 X 55 CM
• ДИМЕНЗИИ (В Х Ш Х Д) :85 X 60 X СМ 55 СМ
A++
95л. A+ A+
замрзнување

ЗАШТЕДА 243л. ЗАШТЕДА 383л. ЗАШТЕДА 257л.


11.002 ДЕН.
одржување
10.002 ДЕН.
одржување
10.002 ДЕН.
замрзнување

201cm 185cm 184cm

-25% -25% -25%


попуст попуст попуст

43.999 39.999 39.999


CNEL-4813-22
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК
32.997 K-4220-24
ЛАДИЛНИК
29.997 GN-3023-23
ЗАМРЗНУВАЧ
29.997
• NO FROST ТЕХНОЛОГИЈА, ЗА ЗАЧУВУВАЊЕ НА СВЕЖИНАТА НА ХРАНАТА • MAGICEYE СО LED-ПРИКАЗ НА ТЕМПЕРАТУРА • ТИП НА КОНТРОЛА: ЕЛЕКТРОНСКИ, ИНВЕРТЕР КОМПРЕСОР
• DUO COOLING ДВЕ ПОСЕБНИ КОНТРОЛИ ЗА ТЕМПЕРАТУРА, СПРЕЧУВА РАЗМЕНА • LED-ОСВЕТЛУВАЊЕ НА ГОРНИОТ ДЕЛ • NO FROST СИСТЕМ (БЕЗ МРАЗ)
НА ВОЗДУХ ПОМЕЃУ ЛАДИЛНИКОТ И ЗАМРЗНУВАЧОТ, СО ШТО СЕ СПРЕЧУВА • SWINGLINE ДИЗАЈН • АВТОНОМНО ЗАЧУВУВАЊЕ НА ЛАДНО: 20 Ч
МЕШАЊЕ НА МИРИС И СУШЕЊЕ НА ХРАНАТА • РАЧКА СО ВГРАДЕН МЕХАНИЗАМ ЗА ОТВОРАЊЕ • АВТОМАТСКА ФУНКЦИЈА SUPERFROST: АВТОМАТСКО ИСКЛУЧУВАЊЕ ПО 65
• КОПЧИЊА И ДИСПЛЕЈ ЗА КОНТРОЛИРАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРАТА, ПОСТАВЕНИ • SUPERCOOL ЧАСА (МАКСИМУМ)
ПОЗАДИ ВРАТАТА, ЗА ЗАШТИТА • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 185,2 / 60,0 / 63,0 CM • VARIOSPACE, FROSTSAFE СИСТЕМ СО ТРАНСПАРЕНТЕН ФРОНТ
• CHILD LOCK ЗАШТИТА • LCD MAGICEYE СО ГРАФИЧКИ ПРИКАЗ НА ТЕМПЕРАТУРАТА
• АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ • АЛАРМ ЗА ДЕФЕКТ: ОПТИЧКИ И АКУСТИЧЕН, АЛАРМ ЗА ОТВОРЕНА ВРАТА
• ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) – 201.1 X 60 X 65.7 CM • ДИМЕНЗИИ: В Х Ш Х Д 184,1 Х 60 Х 63 СМ

A++ A++ A+
84л. 44л. 44л.
ЗАШТЕДА замрзнување
ЗАШТЕДА замрзнување
ЗАШТЕДА замрзнување

6.002 ДЕН. 212л.


одржување
2.002 ДЕН. 189л.
одржување
3.002 ДЕН. 136л.
одржување

181cm 140cm 140cm

-19% -10% -16%


попуст попуст попуст

31.999 19.999 17.999


CUEF-3331 25.997 CT-2531 17.997 TB-1400 14.997
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ЛАДИЛНИК
• 2 ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ, АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ • 2 ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ • МЕХАНИЧКО УПРАВУВАЊЕ
• РАЧНО ОДМРЗНУВАЊЕ • АВТОМАТСКО ОДМРЗНУВАЊЕ, АВТОНОМИЈА 22 H • ПРОЦЕС НА ОДМРЗНУВАЊЕ АВТОМАТСКИ
• ВРЕМЕ НА ОДРЖУВАЊЕ НА ТЕМПЕРАТУРА ПРИ ПРЕКИН НА ЕЛ. ЕНЕРГИЈА 27 Ч • МАТЕРИЈАЛ НА ВРАТАТА ЧЕЛИК, ВДЛАБНАТА РАЧКА • БОЈА НА КУЌИШТЕ ЦРНА
• КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ 4 КГ/24 Ч • ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 140,1 / 55,0 / 63,0 CM • МАТЕРИЈАЛ НА ВРАТАТА ЧЕЛИК
• ПОЛИЦИ ОД КАЛЕНО СТАКЛО • ВДЛАБНАТА РАЧКА
• VARIOSPACE СИСТЕМ • НАДВОРЕШНИ ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) 85 / 50,1 / 62,0 CM
• FROSTSAFE ТРАНСПАРЕНТНИ ФИОКИ
• ДИЗАЈН НА ВРАТА SWINGLINE DESIGN
• МАТЕРИЈАЛ ЗА ВРАТА SMARTSTEEL ОБЛОЖЕНА СО НЕ’РЃОСУВАЧКИ ЧЕЛИК
• ДИМЕНЗИИ (H / W / D) 181.2 / 55.0 / 63.0 СМ
ЗАШТЕДА ЗАШТЕДА
7.001 ДЕН. A+ 8.001 ДЕН. A+
104л. 111л. A+
замрзнување замрзнување

234л. 261л. 252л.


одржување одржување ЗАШТЕДА замрзнување

189cm 201cm 2.002 ДЕН.


92cm
-21% TOTAL -29% -10%
попуст попуст попуст

32.999 26.999 19.999


25.998 18.998 17.997
W7 811O OX W5-911E OX WHE-2533
КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК КОМБИНИРАН ЛАДИЛНИК ЗАМРЗНУВАЧ
• TOTAL NO FROST • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ (KG / 24 H) - 5 • 6TH SENSE ТЕХНОЛОГИЈА
• FREEZECONTROL ™ • БРОЈ НА ТЕМПЕРАТУРНИ ЗОНИ 2 • КАПАЦИТЕТ НА ЗАМРЗНУВАЊЕ ЗА 24Ч=16,5КГ
• ACTIV 0° ФИОКА ЗА ЧУВАЊЕ НА МЕСО И РИБА НА ОПТИМАЛНА • ПЕРИОД НА ЧУВАЊЕ НА ХРАНА ВО СЛУЧАЈ НА ПРЕКИН НА • ЗАШТИТА СО ЗАКЛУЧУВАЊЕ СО КЛУЧ
ТЕМПЕРАТУРА ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА (ЧАСОВИ) 24 • 2 КОРПИ ЗА НАМИРНИЦИ
• ПЕРИОД НА СКЛАДИРАЊЕ НА ХРАНА ВО СЛУЧАЈ НА ПРЕКИН НА • ПРЕДУПРЕДУВАЧКИ СИГНАЛ / СИГНАЛ ЗА ГРЕШКА • ДИМЕНЗИИ В/Ш/Д 91,6/101/69,8
ЕЛЕКТРИЧНАТА ЕНЕРГИЈА 17 Ч • ДИМЕНЗИИ: В Х Ш Х Д : 201,1 X 59.5 X 73 СМ
• ДИГИТАЛЕН ТЕРМОМЕТАР ВО ФРИЖИДЕРОТ
• ДИМЕНЗИИ: (Ш Х В Х Д): 596 X 1890 X 763 MM

А+ 73 Л.
AKZ9-6220 IX AKT-8190 BA
ВГРАДЛИВА ФУРНА ВГРАДЛИВА ПЛОТНА
• 16 ФУНКЦИИ, LED ДИСПЛЕЈ, ТУРБО ВЕНТИЛАТОР • 4 ГРЕЈНИ ЗОНИ
• МЕХАНИЧКИ И ЕЛЕКТРОНСКИ КОНТРОЛИ • 2 ПРОШИРЕНИ ЗОНИ
• ТЕЛЕСКОПСКИ ВОДИЛКИ • СЕНЗОРСКИ КОМАНДИ
• ТРОЈНО СТАКЛО, 2 РЕШЕТКИ ЗА ПЕЧЕЊЕ • ТАЈМЕР
• SMARTCLEAN ТЕХНОЛОГИЈА – СПЕЦИЈАЛНО • ИНДИКАТОР ЗА ЖЕШКА ПЛОТНА
ЗАШТЕДА САМОЧИСТЕЊЕ СО ПОМОШ НА ХИДРОЛИЗА
ЗАШТЕДА • ЗАШТИТА ЗА ДЕЦА-ЗАКЛУЧУВАЊЕ

3.001 4.000
• 3 COOK - ИСТОВРЕМЕНО ПЕЧЕЊЕ NA 3 ВИДА ХРАНА • ДИМЕНЗИИ (В/Ш/Д) - 4,6/58/51
БЕЗ МЕШАЊЕ НА АРОМИТЕ
ДЕН. • READY 2 COOK - СИСТЕМ ЗА ЗАГРЕВАЊЕ НА ДЕН.
• ПРОГРАМИ ЗА ПЕЧЕЊЕ ЛЕБ И ПИЦА
• МАТЕРИЈАЛ ОТПОРЕН НА ОТПЕЧАТОЦИ ОД ПРСТИ
• ДИМЕНЗИИ HXWXD CM: 59,5 X 59,5 X 56,4

16.999
-13% 21.999 -23%
попуст
18.998 попуст 12.999

A+ комплети
10 A+ 5.5 кг 800
ВРТЕЖИ/МИН

WSFC-3M17X AWE-55208
ЗАШТЕДА МАШИНА ЗА САДОВИ ЗАШТЕДА МАШИНА ЗА ПЕРЕЊЕ

2.601 2.002
• БРОЈ НА ПРОГРАМИ 6 • ТАЈМЕР
• ОДЛОЖЕН СТАРТ • 18 ПРОГРАМИ
ДЕН. • ЛЕД ДИСПЛЕЈ ДЕН. • НАМАЛУВАЊЕ НА ЦЕНТРИФУГАТА НА 400 ВРТЕЖИ
• ДИМЕНЗИИ (Ш Х В Х Д) 45 Х 85 Х 60 СМ • ИНДИКАТОР ЗА ТЕКОТ НА ПЕРЕЊЕ
• ДИМЕНЗИИ ( В Х Ш Х Д): 90 X 40 X 60 CМ

-12% 20.999 -11% 16.999


попуст
18.398 попуст
14.997

Вам также может понравиться