Вы находитесь на странице: 1из 3

ПИЦИ

Средна/ Голема

1. МАРГАРИТА …........................................................................................................210/320 ден


 Доматен сос,кашкавал
2. КАПРЕЗЕ .................................................................................................................290/400 ден
 Доматен сос,кашкавал,моцарела,босилок,лук,масилово масло
3. КАПРИЧОЗА ...........................................................................................................240/370 ден
 Доматен сос,каскавал,шунка,печурки
4. ВЕЗУИВО ................................................................................................................220/340 ден
 Доматен сос,кашкавал,шунка
5. ОЛИВА ....................................................................................................................250/370
ден
 Доматен сос,кашкавал,моцарела,маслинки
6. ДИАВОЛА ...............................................................................................................260/370
ден
 Доматен сос,кашкавал,кулен
7. СИЦИЛИЈА .............................................................................................................280/380 ден
 Доматен сос,кашкавал,кулен,чајна,маслинки
8. СТЕЛАТО ................................................................................................................280/400 ден
 Доматен сос,кашкавал,шунка,печурки,кулен
9. ТРИКОЛОРИ ...........................................................................................................300/450
ден
 Донатен сос,кашкавал,горгонзола,кулен,пршута
10. ТРИ ВИДА СИРЕЊЕ ................................................................................................300/440
ден
 Доматен сос,димен кашкавал,моцарела,пармезан
11. ТУНА .......................................................................................................................280/400 ден
 Доматен сос,кашкавал,туна,маслинки
12. ТОСКАНА ...............................................................................................................330/450 ден
 Домашен сос,кашкавал,пршута,моцарела,маслиново масло
13. МАМА ИТАЛИЈАНА .............................................................................................350/47 0ден
 Доматен сос,кашкавал,шунка,кулен,пршута,печурки,маслинки,моцарела
14. КАРИ ПИЦА ...........................................................................................................300/450 ден
 Доматен сос,кашкавал,пилески стек,кари
15. ВРГАЊ ПИЦА .........................................................................................................350/500 ден
 Доматен сос,димен кашкавал,вргањ,пармезан
16. КИФЛИЧКИ ОБИЧНИ/СИРЕЊЕ ......................................................................250/350 ден/1КГ
17. ДОМАШНА ПИТА СО СИРЕЊЕ ……………………………………………………………………….….250/400
ден
18. ДОМАШЕН ЗЕЛНИК СО ЗЕЛКА И ПАЗ ..........................................................................400 ден
ПЕЧЕЊЕ

1. РЕБРО ВО
ФУРНА...................................................................................................1КГ/1000ден
2. ПРАСЕЧКО ПЕЧЕЊЕ...............................................................................................1КГ/1200ден
3. ЈАГНЕШКО ПЕЧЕЊЕ..............................................................................................1КГ/1200ден

СКАРА НА КИЛО
1. ПЛЕСКАВИЦА..............................................................................................1кг/480ден
2. КЕБАП..........................................................................................................1кг/480ден
3. ПИЛЕШКИ
БАТАК........................................................................................1кг/350ден
4. ПИЛЕШКИ
СТЕК...........................................................................................1кг/460ден
5. ПИЛЕШКИ РАЖНИЧ....................................................................................1кг/500ден
6. ПИЛЕШКИ УВИЈАЧ......................................................................................1кг/500ден
7. СВИНСКИ
ВРАТ............................................................................................1кг/600ден
8. СВИНСКО РЕБРО.........................................................................................1кг/500ден
9. СВИНСКА КРЕМЕНАДЛА.............................................................................1кг/500ден
10. СВИНСКА
ВЕШАЛИЦА.................................................................................1кг/700ден
11. СВИНСКИ
УВИЈАЧ........................................................................................1кг/600ден
12. УШТИПЦИ...................................................................................................1кг/500ден
13. ДОМАШЕН
КОЛБАС....................................................................................1кг/500ден
14. СУЃУК...........................................................................................................1кг/420ден
15. СВИНСКО ФИЛЕ........................................................................................1кг/1000ден

ДОДАТОЦИ
1. ПОМФРИТ............................................................................................................70ден/100де
н
2. ПОМФРИТ СО СИРЕЊЕ.......................................................................................90ден/100ден
3. ВЕЏИС КОМПИР.................................................................................................80ден/160ден
4. ЛЕПЧЕ...............................................................................................................................20ден
5. НАФОРА............................................................................................................................80ден
6. ПОХОВАН КАШКАВАЛ.........................................................................................100гр/100ден
7. ПЕЧУРКИ НА СКАРА.............................................................................................250гр/150ден
8. ПОХОВАНИ ЗДЕНКИ 4КОМАДА.....................................................................................100ден

9. ПОХОВАНИ ПИРОШКИ 4КОМАДА.................................................................................160ден

ДАСКИ ЗА ПРОСЛАВИ
1. ПИВО ДАСКА................................................................................................................1200ден
(*Пилешки крилца 250гр*Пилески прсти150гр*Домашен колбас100гр*Поховани
зденки 6 комада*Топчиња од компир300гр*Чипс сланина100гр)
2. РАКИЈА ДАСКА .............................................................................................................1000ден
(*Овчо сирење 100гр*Француско сирење 250гр*Чипс сланина 100гр*Маслинки 100гр
*Пирошки 4комада *Кебапи 500гр * Домат цел )
3. СУВОМЕСНАТА ДАСКА.................................................................................................950ден
(*Свинска печеница250гр*Кулен250гр*Свински врат250гр*Свинска шунка250гр
*Чајна 250гр)
4. ТОПЛА ДАСКА...............................................................................................................1100ден
(*Поховани зденки 4комада*Пилешки прсти250гр*Похован кашкавал100гр*Топчиња
од компир300гр*Помфрит200гр*Пилешки медаљон со сирење 250гр *Похован
кромид450гр)
МОБИЛЕН ЗА НАРАЧКА : 079-218-966 ФБ СТРАНА:Domasno Jadenje

Вам также может понравиться